Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μαρινάκης: Περίπου 4 εκατ. φορολογούμενοι από την αρχή του 2026 ξεκινούν να βλέπουν αυξήσεις στο εισόδημά τους
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
05/01/2026 · 18:10

Μαρινάκης: Περίπου 4 εκατ. φορολογούμενοι από την αρχή του 2026 ξεκινούν να βλέπουν αυξήσεις στο εισόδημά τους

«Οι μειώσεις φόρων στην πραγματικότητα είναι αυξήσεις μισθών και συντάξεων και για τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι ουσιαστικά αύξηση εισοδήματος την οποία θα αρχίσουν να βλέπουν από το εκκαθαριστικό που θα αφορά στο 2026».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google


«Περίπου 4 εκατ. φορολογούμενοι από την αρχή του 2026 ξεκινούν να βλέπουν αυξήσεις στο εισόδημά τους λόγω της φορολογικής μεταρρύθμισης την οποία εφαρμόζει η κυβέρνηση», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το 2026.

«Οι μειώσεις φόρων στην πραγματικότητα είναι αυξήσεις μισθών και συντάξεων και για τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι ουσιαστικά αύξηση εισοδήματος την οποία θα αρχίσουν να βλέπουν από το εκκαθαριστικό που θα αφορά στο 2026».

Εξήγησε ότι «θα έχουν σαφέστατα μικρότερο φόρο, οι ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι θα δουν λιγότερες κρατήσεις στον μισθό τους και κατά συνέπεια αύξηση του εισοδήματός τους, στο τέλος κάθε μήνα. Μετά τη μείωση μιας σειράς φόρων από την 1η Ιανουαρίου του 2026 η κυβέρνηση έχει προχωρήσει από την αρχή της θητείας της δηλαδή από το 2019 συνολικά σε 83 μειώσεις φόρων και εισφορών», τόνισε.

Πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει τους πολίτες με συγκεκριμένα μέτρα, σχέδιο και σεβασμό στους δημοσιονομικούς κανόνες μειώνοντας σύμφωνα με τις αντοχές της ελληνικής οικονομίας φόρους για όλους τους πολίτες, αυξάνοντας στην πραγματικότητα το εισόδημά τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μεσαία τάξη, στις οικογένειες με παιδιά, τους νέους και τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας όπως οι χαμηλοσυνταξιούχοι αποδίδοντας παράλληλα ξεχωριστή σημασία στην ελληνική περιφέρεια».

Περνώντας στο επόμενο θέμα ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «η εικόνα των ελληνικών δημόσιων Πανεπιστήμιων έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο. Το 2025 έκλεισε χωρίς καμία ενεργό κατάληψη, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διαδικασίας εκκαθάρισης των φοιτητικών καταλόγων στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με τη διαγραφή 308.605 μη ενεργών φοιτητών που είχαν εισαχθεί σε τετραετή προγράμματα σπουδών πριν το 2017 και δεν πληρούσαν τα προβλεπόμενα κριτήρια για παράταση της διάρκειας φοίτησης.

Στο μεταξύ, η χρηματοδότηση για την τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι ενισχυμένη κατά 30% σε σύγκριση με το 2019, την ώρα που τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως το Yale και το Harvard, συμπράττουν με ελληνικά ΑΕΙ, σε ξενόγλωσσα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Οι μεταρρυθμίσεις αποδίδουν καρπούς, με τους φοιτητές και τους καθηγητές να γίνονται, ξανά, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σήμερα, με απόφαση της υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφίας Ζαχαράκη, πέντε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας ενισχύονται με έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 4,4 εκατ. ευρώ. Η έκτακτη χρηματοδότηση των Ιδρυμάτων αφορά κυρίως στην κάλυψη ενεργειακών αναγκών, στη λειτουργία και συντήρηση κτιριακών υποδομών, καθώς και σε υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες λειτουργίας κάθε Ιδρύματος», είπε.

Συμπλήρωσε ότι παράλληλα, «το υπουργείο με στόχο τη συστηματική και έμπρακτη ενίσχυση της δημόσιας ανώτατης εκπαίδευσης, προχωρά στον ορισμό και την κατανομή 450 νέων θέσεων μελών ΔΕΠ στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας για το έτος 2026, καλύπτοντας κρίσιμες διδακτικές και ερευνητικές ανάγκες και ενισχύοντας το ακαδημαϊκό έργο σε ολόκληρη την επικράτεια».

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «η αναθεωρημένη σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με την Hellenic Train προβλέπει συνολικές επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ, ενεργοποιεί ρήτρες υπέρ του Δημοσίου για καθυστερήσεις στα δρομολόγια, θεσπίζει νέο πλαίσιο προστασίας επιβατών με διπλασιασμό αποζημιώσεων και αυστηροποιεί τους κανόνες συντήρησης και διαθεσιμότητας στόλου. Παράλληλα, προβλέπει υποχρεωτική εκπαίδευση προσωπικού καθηκόντων ασφαλείας και ψηφιακή μέτρηση εκτέλεσης έργου μέσω του νέου συστήματος γεωεντοπισμού.

Από το ποσό των 420 εκατ. ευρώ, τα 308 εκατ. αφορούν σε 23 νέα τρένα των οποίων η παραγγελία από την κατασκευάστρια εταιρεία Alstom, έχει ήδη, υπογραφεί με αυστηρό χρονοδιάγραμμα παράδοσης έως το 2027. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση που έχει υλοποιηθεί ποτέ στις χερσαίες μεταφορές της χώρας και την πρώτη αγορά νέων τρένων από την προ-ολυμπιακή περίοδο του 2004».

Στο σημείο αυτό επεσήμανε ότι «το κόστος της επένδυσης το αναλαμβάνει αποκλειστικά η Hellenic Train. Από τους 23 νέους ηλεκτροκίνητους συρμούς τύπου Coradia Stream 12 προορίζονται για τον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και 11 για την ενίσχυση των προαστιακών γραμμών Αττικής και Θεσσαλονίκης. Τα υπόλοιπα 112 εκατ. ευρώ από τα 420 εκατ. ευρώ της αναθεωρημένης σύμβασης αφορούν σε νέα αμαξοστάσια, αναβαθμίσεις και ψηφιακά συστήματα».

Το επόμενο θέμα της ενημέρωσης αφορούσε το ότι «από σήμερα, 5 Ιανουαρίου, έως τις 9 Ιανουαρίου θα έχουν καταβληθεί, συνολικά, 45,6 εκατ. ευρώ σε 28.500 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Πιο συγκεκριμένα από τον e-ΕΦΚΑ:

Στις 8 και 9 Ιανουαρίου θα καταβληθούν 9 εκατ. ευρώ σε 400 δικαιούχους, σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

Από την ΔΥΠΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

* 25 εκατ. ευρώ σε 18.000 δικαιούχους για επιδόματα ανεργίας και λοιπά επιδόματα.

* 600.000 ευρώ σε 100 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.

* 11 εκατ. ευρώ σε 10.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.

Το 2025 καταβλήθηκαν στους αγρότες 3,82 δισ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και τον ΕΛΓΑ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό των τελευταίων ετών, ενώ, παράλληλα, είναι κατά 13% πιο υψηλό από τα 3,38 δισ. ευρώ που καταβλήθηκαν το 2024. Μάλιστα, η Κυβέρνηση έχει θέσει σε προτεραιότητα κλάδους του πρωτογενούς τομέα που αντιμετωπίζουν προβλήματα».

Συμπλήρωσε ότι «για 2.500 κτηνοτρόφους που είχαν απώλεια ζωικού κεφαλαίου λόγω ευλογιάς, έχουν -προς το παρόν- δοθεί, κατά μέσο όρο, 33.600 ευρώ ανά κτηνοτρόφο για την απώλεια του κεφαλαίου και του σχετικού εισοδήματος για ένα έτος. Ακόμα, στους κτηνοτρόφους θα κατανεμηθούν επιπλέον 80 εκατ. ευρώ, που είναι κεφάλαια από τις Βρυξέλλες, τα οποία περίσσεψαν με την εφαρμογή του νέου συστήματος πληρωμών. Στους βαμβακοπαραγωγούς και στους σιτοπαραγωγούς, θα δοθούν επιπλέον 80 εκατ. ευρώ μέσω των οικολογικών σχημάτων, από επιδοτήσεις που περίσσεψαν επίσης λόγω της εφαρμογής του νέου συστήματος καταβολής των επιδοτήσεων. Επιπρόσθετα, καταβλήθηκαν, για πρώτη φορά, 177 εκατ. ευρώ μέσω του Μέτρου 23 στους αγρότες που είδαν μεγάλη μείωση της παραγωγής τους, λόγω κλιματικών συνθηκών».

Είπε επίσης ότι «το υψηλότερο επίπεδο πληρωμών που αφορούν σε αναπτυξιακούς νόμους από το 2008 έως σήμερα κατέγραψε το υπουργείο Ανάπτυξης, στη δύση του 2025. Συγκεκριμένα διατέθηκαν, συνολικά, 337,8 εκατ. ευρώ, σε επιχορηγήσεις και φοροαπαλλαγές. Εξέλιξη, που ισοδυναμεί με ρεκόρ πληρωμών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Για πρώτη φορά, το μεγαλύτερο μέρος των πόρων κατευθύνθηκε στην περιφέρεια, ειδικότερα, σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, όπου διατέθηκαν, συνολικά, 155,5 εκατ. ευρώ. Την υψηλότερη χρηματοδότηση στις περιφέρειες έλαβε η Θεσσαλία με 26,8 εκατ. ευρώ. Ακολούθησαν η Κεντρική Μακεδονία με 15,8 εκατ. ευρώ, η Πελοπόννησος με 15 εκατ. ευρώ και η Κρήτη με 12 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, μετά από τρία χρόνια εκταμιεύθηκαν και δαπάνες για αξιολογητές και ελεγκτές, γεγονός, που συμβάλλει, καθοριστικά, στην εύρυθμη λειτουργία και την επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι αύριο, Τρίτη 6 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Παρίσι, όπου θα συμμετάσχει στη συνάντηση ηγετών (του Συνασπισμού των Προθύμων) για την Ουκρανία που οργανώνει ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Έκλεισε την εισαγωγική τοποθέτησή του αναφέροντας ότι «δυστυχώς, το 2026 ξεκίνησε με μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση, καθώς σίγησε, χθες, μια από τις επιδραστικότερες φωνές της ενημέρωσης και της ελληνικής τηλεόρασης» και εξέφρασε από βήματος τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους «του σπουδαίου Έλληνα δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη.

  • ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ
  • ·
  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ
  • ·
  • ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική: Ρεκόρ από Μήτογλου και Ντόρσεϊ - Τα highlights και οι δηλώσεις τους (vids)

All Content

Σπανούλης: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω ζήσει ως προπονητής ή παίκτης» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΣΕΕ: 6 στις 10 επιχειρήσεις κατέγραψαν χειρότερες πωλήσεις στις θερινές εκπτώσεις συγκριτικά με πέρυσι

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών : Ξεκινά με πάνω από 1.740 κωδικούς – Μέση μείωση έως 9,5%

All Content - BusinessNews.gr

Euroxx: Αύξηση 41% του τζίρου για το α' εξάμηνο του 2026

All Content

Υπουργείο Οικονομικών: Στην Cream το spec των 2,2 εκατ. ευρώ

All Content

Η ΕΔΙΠΤ δίνει το «παρών» στην 90ή ΔΕΘ

FleetNews

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

FleetNews

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

FleetNews

Audi A2 e-tron: Το νέο σημείο αναφοράς στην αποδοτικότητα

All Content

Καλάθης: «Είναι τιμή μου να παίζω για την Εθνική»

All Content

Τα highlights από τη νίκη-θρίλερ της Εθνικής επί της Ισπανίας (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Παρατείνεται και τον Σεπτέμβριο η επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης

All Content - BusinessNews.gr

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπεγράφη στο Τελ Αβίβ η συμφωνία για τον ελληνικό «Θόλο»

All Content - BusinessNews.gr

Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «βάζει πλώρη» για το ΧΑ - Dual listing και άντληση 100 εκατ. ευρώ

FleetNews

Η νέα Mercedes-Benz GLB τώρα με όφελος 2.000 ευρώ

FleetNews

Πατάει γκάζι η Hyundai με 100 νέα μοντέλα έως το 2030

CSRΝews.gr

«Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank

CSRΝews.gr

Ελληνικός Χρυσός και Μεταλλεία Θράκης στην 90η ΔΕΘ: Το νέο κεφάλαιο της μεταλλευτικής δραστηριότητας και οι Σκουριές

CSRΝews.gr

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου στηρίζει τις οικογένειες των νεκρών και αγνοουμένων από τη βύθιση του ferry

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τσιάρας: Κατανοούμε τα αιτήματα των αγροτών - Ανεξήγητη η άρνηση συμμετοχής στον διάλογο
Τσιάρας: Κατανοούμε τα αιτήματα των αγροτών - Ανεξήγητη η άρνηση συμμετοχής στον διάλογο 05/01/2026 - 17:41
Μαρία Καρυστιανού: Στα σκαριά δημιουργία νέου κόμματος με επίκεντρο τους πολίτες 06/01/2026 - 12:34
Μαρία Καρυστιανού: Στα σκαριά δημιουργία νέου κόμματος με επίκεντρο τους πολίτες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Barbie τιμά την 100ή επέτειο από τη γέννηση της Marilyn Monroe με μια νέα συλλεκτική κούκλα
    31/08/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νετανιάχου για «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Μια από τις σημαντικότερες συμφωνίες στην ιστορία της χώρας
    31/08/2026 - 21:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Volvo βάζει τα plug-in hybrid στο επίκεντρο των πλάνων της
    31/08/2026 - 21:30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Bally’s Intralot: Έσοδα 544,2 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο – Στο επίκεντρο η εξαγορά της evoke
    31/08/2026 - 20:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Sony και Warner Music κατέθεσαν αγωγή σε βάρος της Anthropic για τραγούδια που χρησιμοποιήθηκαν στην εκπαίδευση ΤΝ
    31/08/2026 - 20:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τέλος εποχής για την Αργεντινή: Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε την «Αλμπισελέστε»
    31/08/2026 - 20:15 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας - Κέρδη για τον Αύγουστο
    31/08/2026 - 19:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Σουηδία υπέγραψε σύμβαση ύψους 4,3 δισ. ευρώ για την αγορά τεσσάρων γαλλικών φρεγατών FDI
    31/08/2026 - 19:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου 2026 η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στις ΣΑΕΚ του υπουργείου Παιδείας
    31/08/2026 - 19:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γερμανία: Αυξάνεται ο πληθωρισμός, αλλά και οι ξένες επενδύσεις
    31/08/2026 - 18:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπεγράφη στο Τελ Αβίβ η συμφωνία για τον ελληνικό «Θόλο»
    31/08/2026 - 12:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ρίχνουν αυλαία οι θερινές εκπτώσεις: Υποτονικός ο τζίρος, στο επίκεντρο της «επόμενης μέρας» οι προσφορές
    31/08/2026 - 07:56 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «βάζει πλώρη» για το ΧΑ - Dual listing και άντληση 100 εκατ. ευρώ
    31/08/2026 - 09:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σαφάρι ελέγχων στα οχήματα: «Κόφτης» στις ενστάσεις,πρόστιμα για ανασφάλιστα, τέλη και ΚΤΕΟ
    31/08/2026 - 08:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η IKEA παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά KOMPISHÄNG: Σχεδιασμένη για μια ζωή σε κίνηση
    31/08/2026 - 13:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Νίκη πρωτιάς για την Ουκρανία – Κέρδισε με 98-89 το Μαυροβούνιο

31/08/2026 - 20:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027: Το πανόραμα της ευρωπαϊκής ζώνης

31/08/2026 - 20:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Κομισιόν εντάσσει ChatGPT, Roblox και Reddit στο αυστηρότερο ρυθμιστικό καθεστώς της ΕΕ

31/08/2026 - 14:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank

31/08/2026 - 13:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελληνικός Χρυσός και Μεταλλεία Θράκης στην 90η ΔΕΘ: Το νέο κεφάλαιο της μεταλλευτικής δραστηριότητας και οι Σκουριές

31/08/2026 - 13:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ermis Awards: Ο Κώστας Ρουσσάκης Πρόεδρος της Επιτροπής Entertainment & Brand Experience

31/08/2026 - 11:35
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

31/08/2026 - 06:45
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

31/08/2026 - 05:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo