Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΗΠΑ: Νομοσχέδιο στο Κογκρέσο για την επέκταση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15/07/2025 · 07:17

ΗΠΑ: Νομοσχέδιο στο Κογκρέσο για την επέκταση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα

Οι νομοθέτες υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία, καθώς οι συνεχιζόμενες συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή έχουν αναγκάσει το Πεντάγωνο να αυξήσει τη στρατιωτική δραστηριότητα στην περιοχή.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Νομοσχέδιο για την εμβάθυνση της σχέσης ασφαλείας μεταξύ των ΗΠΑ με την Ελλάδα κατατέθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων από τα ηγετικά στελέχη της ομάδας ελληνικών υποθέσεων στο Κογκρέσο.

Η νέα διακομματική πρωτοβουλία που έχει τον τίτλο «Νόμος για την Καταγραφή της Συνεργασίας Ασφαλείας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας» αποσκοπεί στη διερεύνηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν για την επέκταση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα, συμπεριλαμβάνοντας και τα νησιά.

Υπό αυτό το πρίσμα, προβλέπεται ότι ο εκάστοτε Αμερικανός υπουργός 'Αμυνας θα πρέπει να υποβάλει έκθεση στο Κογκρέσο που θα εντοπίζει και θα παρουσιάζει νέες ευκαιρίες για την ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ειδικότερα, η έκθεση θα περιλαμβάνει μια περιγραφή των δικαιωμάτων των βάσεων που παρέχονται βάσει της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας (MDCA), η οποία επιτρέπει στις δυνάμεις των ΗΠΑ να έχουν πρόσβαση σε τέσσερις επιπλέον στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα.

Το νομοσχέδιο κατατέθηκε από τους βουλευτές Γκρέις Μενγκ, Γκας Μπιλιράκης, Ντίνα Τάιτους και Νικόλ Μαλλιωτάκη. Οι νομοθέτες υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία, καθώς οι συνεχιζόμενες συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή έχουν αναγκάσει το Πεντάγωνο να αυξήσει τη στρατιωτική δραστηριότητα στην περιοχή.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, «η δραστηριότητα σε βάσεις όπως η Αλεξανδρούπολη και ο Κόλπος της Σούδας υπήρξε βασικός πυλώνας της προβολής ισχύος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, την Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή, παίζοντας ρόλο στην εφοδιαστική αλυσίδα και ειδικότερα στον συνεχιζόμενο ανεφοδιασμό της Ουκρανίας».

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, η βουλευτής Γκρέις Μενγκ είχε καταθέσει μια παρόμοια έκδοση αυτής της νομοθεσίας ως τροπολογία στον νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό του 2024, ο οποίος ψηφίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Γκρέις Μενγκ

«Η υποστήριξη των ελληνοαμερικανικών σχέσεων ήταν προτεραιότητά μου από πρώτη στιγμή που ήρθα στο Κογκρέσο. Το Κουίνς φιλοξενεί μια ισχυρή και ενεργή ελληνική κοινότητα την οποία είμαι περήφανη που εκπροσωπώ. Αυτή η νομοθεσία θα βοηθήσει στην ενίσχυση του δεσμού μεταξύ των εθνών μας υποστηρίζοντας την ισχυρή αμυντική σχέση ΗΠΑ-Ελλάδας και διευρύνοντας τους ορίζοντες για τη συνεργασία ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για την υποστήριξη των συμμάχων μας και την αντιμετώπιση των αντιπάλων μας. Η Ελλάδα είναι ένας από τους ισχυρότερους συμμάχους μας και το Κογκρέσο πρέπει να συνεχίσει να ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών μας και να τιμά τις ελληνικές κοινότητές μας προωθώντας αυτή τη νομοθεσία».

Γκας Μπιλιράκης

«Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας είναι πιο ζωτικής σημασίας από ποτέ. Ως ακρογωνιαίος λίθος της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην προώθηση της περιφερειακής ασφάλειας, στην αντιμετώπιση της κακόβουλης επιρροής και στην υποστήριξη της συλλογικής άμυνας του ΝΑΤΟ. Ο «Νόμος για την Καταγραφή της Συνεργασίας Ασφαλείας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας» αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τη διασφάλιση ότι η αμοιβαία επωφελής συμμαχία μας παραμένει ισχυρή, διαφανής και προσανατολισμένη στο μέλλον. Ενισχύοντας την αμυντική συνεργασία μας και εμβαθύνοντας τους δεσμούς μας στον τομέα των πληροφοριών και της ασφάλειας, η παρούσα νομοθεσία επιβεβαιώνει την κοινή μας δέσμευση για ειρήνη, δημοκρατία και κοινή ευημερία. Η ενίσχυση αυτής της συνεργασίας όχι μόνο προωθεί τα αμερικανικά συμφέροντα εθνικής ασφάλειας, αλλά βοηθά επίσης στην προστασία μιας ελεύθερης και σταθερής Ευρώπης».

Ντίνα Τάιτους

«Η σχέση ασφάλειας που μοιράζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα είναι πολύ σημαντική για να παραβλεφθεί. Γι' αυτό έχω ενώσει τις δυνάμεις μου με τους συναδέλφους μου στην υποστήριξη του νομοσχεδίου, διασφαλίζοντας ότι η κυβέρνηση ενημερώνει το Κογκρέσο για το πώς η Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας και η δυνατότητα για μια τροποποιημένη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ μπορούν να υποστηρίξουν τη συνεχή διμερή συνεργασία των εθνών μας».

Νικόλ Μαλλιωτάκη

«Συμμετέχω με τους συναδέλφους μου στην εισαγωγή διακομματικής νομοθεσίας που εμβαθύνει τη διαρκή συμμαχία ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ελλάδα. Η ενίσχυση της συνεργασίας με τους Έλληνες εταίρους μας ενισχύει την ασφάλεια των ΗΠΑ, αποτρέπει την επιθετικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και προωθεί την περιφερειακή σταθερότητα. Αυτό το νομοσχέδιο απαιτεί επίσης τακτικές αναθεωρήσεις της θέσης των δυνάμεών μας και υπογραμμίζει τη στρατηγική αξία βασικών τοποθεσιών όπως ο κόλπος της Σούδας και η Αλεξανδρούπολη. Με αυτό το μέτρο, επιβεβαιώνουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταθούν δίπλα στην Ελλάδα για να υπερασπιστούν τις κοινές μας δημοκρατικές αξίες και να διασφαλίσουν την Ανατολική Μεσόγειο για τις επόμενες γενιές».

Το νομοσχέδιο υποστηρίζεται από το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο Ηγεσίας (HALC), το Αμερικανικό Ελληνικό Ινστιτούτο (AHI), και την οργάνωση ΑΧΕΠΑ.

Έντι Ζεμενίδης, Εκτελεστικός Διευθυντής HALC

«Για πάνω από μια δεκαετία, το Κογκρέσο ηγείται της στενότερης διμερούς σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας που υπήρξε ποτέ. Η βουλευτής Μενγκ έχει αναγνωρίσει εδώ και καιρό τον σημαντικό ρόλο που έχουν διαδραματίσει οι βάσεις που καλύπτονται από τη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας. Η νομοθεσία που αυτή και οι συνάδελφοί της εισάγουν θα βοηθήσει στη βελτιστοποίηση αυτού του πλεονεκτήματος και θα οδηγήσει τη διμερή σχέση στο επόμενο επίπεδο.

Αλεξάντερ Κριστόφορ - Διευθυντής Νομοθετικών Υποθέσεων ΑΗΙ

«Το Αμερικανικό Ελληνικό Ινστιτούτο επαινεί τη βουλευτή Γκρέις Μενγκ για τη συνεχή ηγεσία της στις αμυντικές σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας, η οποία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της διμερούς σχέσης μεταξύ των δύο χωρών. Το AHI την ευχαριστεί για την εισαγωγή αυτού του νομοσχεδίου, το οποίο θα επιτρέψει στις ΗΠΑ να αποκτήσουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να αυξήσουν ενδεχομένως την αξιοποίηση των γεωστρατηγικών τοποθεσιών της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης της Αλεξανδρούπολης.

Σάββας Τσίβικος, Υπάτος Πρόεδρος ΑΧΕΠΑ

«Η ετήσια έκθεση για τις σχέσεις ασφαλείας μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ελλάδας, όπως συντάχθηκε από τον υπουργό 'Αμυνας, αποτελεί ένα ουσιαστικό κομμάτι συνεργασίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ως μέλος του ΝΑΤΟ, που υπερβαίνει τακτικά τον στόχο του 2% του ΑΕΠ για τις στρατιωτικές δαπάνες, η Ελλάδα είναι ένας στενός και αξιόπιστος σύμμαχος. Η συνεργασία με την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στην Ανατολική Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή είναι καθοριστική για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, και ο «Νόμος για την Καταγραφή της Συνεργασίας Ασφαλείας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας» της βουλευτή Μενγκ επιδιώκει μόνο να ενισχύσει αυτό. Η ΑΧΕΠΑ, μια κορυφαία ελληνοαμερικανική οργάνωση που στηρίζεται στη βάση της, επικροτεί την εισαγωγή του νομοσχεδίου και ζητά την ψήφισή του».

  • ΗΠΑ
  • ·
  • ΚΟΓΚΡΕΣΟ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ο Όσμαν αποκάλυψε τι τον εμπόδισε να πάει σε Φενέρμπαχτσε ή Εφές

All Content

Η πρώτη συγκέντρωση του «νέου» Άρη και η ομιλία του Χάρη Παπαγεωργίου (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Ιδιωτική ετικέτα: Γιατί «κολλάει» στο 24% στην Ελλάδα, ενώ σαρώνει στην Ευρώπη

All Content - BusinessNews.gr

Έφυγε απο τη ζωή ο Μιχάλης Φανδρίδης - Σημαντική η πορεία του στον κλάδο FMCG

All Content - BusinessNews.gr

Σε ισχύ το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τις ΑΠΕ - Πού μπαίνουν «κόφτες» για νέα φωτοβολταϊκά και αιολικά

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Hyundai Tucson

FleetNews

Πώς η τηλεματική μεταμόρφωσε έναν εταιρικό στόλο 600 οχημάτων

FleetNews

Η Sixt ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ σε έσοδα το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 11,3%

All Content

Στον Ολυμπιακό ο Νίκος Πλώτας

All Content

Παναθηναϊκός: Ρήξη μηνίσκου ο Ναν, εκτός για 1,5 με 2 μήνες

All Content - BusinessNews.gr

ΣτΕ: «Oχι» στην επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στους δημόσιους υπαλλήλους

All Content - BusinessNews.gr

METKA: Διευρύνει τις δυνατότητες στις υποδομές με την απόκτηση του 49% της ΚΟΣΜΟ Κατασκευαστική

All Content - BusinessNews.gr

Παροχές σε είδος στους εργαζόμενους: Τα όρια, οι φόροι και τι αλλάζει στις διατακτικές σίτισης

FleetNews

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

FleetNews

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ανάρτηση Κυρ. Μητσοτάκη για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του Θ. Αξαρλιάν
Ανάρτηση Κυρ. Μητσοτάκη για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του Θ. Αξαρλιάν 14/07/2025 - 13:00
Στη Λιβύη ο Γιώργος Γεραπετρίτης - Κυριαρχικά δικαιώματα και Διεθνές Δίκαιο στο επίκεντρο 15/07/2025 - 08:21
Στη Λιβύη ο Γιώργος Γεραπετρίτης - Κυριαρχικά δικαιώματα και Διεθνές Δίκαιο στο επίκεντρο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με μικρές απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών
    19/08/2026 - 21:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Alpha Bank-Οι ΜμΕ στην Ευρώπη: Βιομηχανικά οικοσυστήματα και γεωγραφική διάσταση - Η εικόνα της Ελλάδας
    19/08/2026 - 20:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε 897 ανέρχεται ο αριθμός των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων
    19/08/2026 - 19:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΣτΕ: «Oχι» στην επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στους δημόσιους υπαλλήλους
    19/08/2026 - 19:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • Καρκίνος: Εξατομικευμένο εμβόλιο από Moderna και Merck, πέτυχε στη μεγάλη δοκιμή – Νέα εποχή στις θεραπείες
    19/08/2026 - 18:45 ΥΓΕΙΑ
  • Ιδιωτική ετικέτα: Γιατί «κολλάει» στο 24% στην Ελλάδα, ενώ σαρώνει στην Ευρώπη
    19/08/2026 - 18:21 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Πτώση 0,90%, στα 244,79 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    19/08/2026 - 18:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το υπουργείο Αμυνας εξετάζει μετακίνηση της πυροβολαρχίας Patriot από την Κάρπαθο στη Σούδα – Πιθανή ελληνική συνδρομή στη Βουλγαρία
    19/08/2026 - 17:25 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΕ-ΔΠΔ: Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Αντόνιο Κόστα στηρίζουν το ΔΠΔ μετά την επιβολή των αμερικανικών κυρώσεων
    19/08/2026 - 16:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ουκρανία: Νέα έρευνα για διαφθορά ανώτατων αξιωματούχων φέρνει νέους πονοκεφάλους στον πρόεδρο Ζελένσκι
    19/08/2026 - 16:46 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Έφυγε απο τη ζωή ο Μιχάλης Φανδρίδης - Σημαντική η πορεία του στον κλάδο FMCG
    19/08/2026 - 12:17 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΣΔΙΤ 451 εκατ. ευρώ: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR, METLEN και ΑΒΑΞ στην τελική μάχη για τις νέες φυλακές Ασπροπύργου
    19/08/2026 - 09:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παροχές σε είδος στους εργαζόμενους: Τα όρια, οι φόροι και τι αλλάζει στις διατακτικές σίτισης
    19/08/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κρίση Ισραήλ – Τουρκίας με φόντο τη Συρία: Η Άγκυρα διαψεύδει σχέδιο στρατιωτικής ανάπτυξης
    19/08/2026 - 10:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σε ισχύ το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τις ΑΠΕ - Πού μπαίνουν «κόφτες» για νέα φωτοβολταϊκά και αιολικά
    19/08/2026 - 12:11 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μάνος: «Να παίξει ο Κόροιβος ένα ελκυστικό μπάσκετ»

19/08/2026 - 20:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Κατερίνα Τσινέκε στον Πανσερραϊκό

19/08/2026 - 20:25
FleetNews
fleetnews.gr

Αποκάλυψη για το νέο Hyundai Tucson

19/08/2026 - 09:49
FleetNews
fleetnews.gr

Πώς η τηλεματική μεταμόρφωσε έναν εταιρικό στόλο 600 οχημάτων

18/08/2026 - 10:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo