Τετάρτη, 29 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βουλή - Νομοσχέδιο για ολοκλήρωση Κτηματογράφησης - Τι είπαν οι φορείς στην αρμόδια Επιτροπή
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25/09/2024 · 21:38

Βουλή - Νομοσχέδιο για ολοκλήρωση Κτηματογράφησης - Τι είπαν οι φορείς στην αρμόδια Επιτροπή

Το νομοσχέδιο δίνει λύσεις σε πολύ σοβαρά προβλήματα, τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, Στρ. Παραδιάς.

Λύσεις σε προβλήματα που ανέκυψαν με την ταυτότητα κτιρίου, δίνει, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Ολοκλήρωση της κτηματογράφησης, απλοποίηση διαδικασιών, χρήση τεχνητής νοημοσύνης και διατάξεις για τη λειτουργία του ν.π.δ.δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο», λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης». Το νομοσχέδιο βρίσκεται στη φάση της επεξεργασίας από την κοινοβουλευτική επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάκης και Δικαιοσύνης.

Κατά τη διαδικασία της ακρόασης φορέων, ο Στράτος Παραδιάς, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων, είπε ότι το νομοσχέδιο δίνει λύσεις κυρίως σε ζητήματα που έχουν ανακύψει με την εφαρμογή της ταυτότητας κτηρίου. «Έχουμε μπροστά μας ένα νομοθέτημα, για πολλές διατάξεις του οποίου η Ομοσπονδία των Ιδιοκτητών Ακινήτων σε συνεργασία και με τους συμβολαιογράφους, έχει πασχίσει για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να δοθούν οι λύσεις σε προβλήματα, που κυρίως προέκυψαν από την εφαρμογή της ταυτότητας του κτιρίου και από την εντεύθεν ασυμφωνία μεταξύ των εμβαδών, των περιγραφών και των χρήσεων, πολλές φορές, των τίτλων των ακινήτων, ανάμεσα στην ηλεκτρονική ταυτότητα και στους ιδιοκτησιακούς τίτλους. Δίνονται λύσεις σε πολύ σημαντικά προβλήματα, όπως η δυνατότητα νομιμοποίησης λανθασμένων τίτλων ιδιοκτησίας».

Ο Στράτος Παραδιάς ανέφερε, επίσης, ότι στο νομοσχέδιο έχουν περιληφθεί διατάξεις «πολύ σημαντικές» που αφορούν τη δυνατότητα μονομερούς τροποποίησης της σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας στις πολυκατοικίες, «όπου εκεί ο κάθε ιδιοκτήτης θα προσαρμόσει τα στοιχεία της ιδιοκτησίας του με την πραγματικότητα, όπως αυτή δημιουργήθηκε από την κατασκευή του κτιρίου και με βάση πάντοτε την περιγραφή της ηλεκτρονικής ταυτότητας του κτιρίου». Σημαντικές χαρακτήρισε και τις διατάξεις που έχουν σχέση με την «απεμπλοκή των ιδιοκτητών από τις δασικές υπηρεσίες, ενώ έχουν κερδίσει τη δικαστική διαμάχη με το δημόσιο, ώστε να λάβει τέλος η ταλαιπωρία τους».

Στη σημασία της μεταρρύθμισης αναφέρθηκε ο Ορέστης Καβαλάκης, Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης. Όπως τόνισε, «οι πρόνοιες του υπό συζήτηση νομοσχεδίου για την επιτάχυνση της διαδικασίας κτηματογράφησης και την απλοποίηση των σχετικών διαδικασιών, μέσω και της χρήσης νέων ψηφιακών εργαλείων, ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις απαιτήσεις και του ελληνικού σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας και αναμένεται να συμβάλλουν, καθοριστικά, στην έγκαιρη και αποτελεσματική εκπλήρωση των προαπαιτούμενων οροσήμων, στην εισροή κρίσιμων ευρωπαϊκών πόρων στην ελληνική οικονομία και στη βελτίωση του επενδυτικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στη χώρα». Ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, ενημέρωσε τους βουλευτές και για τα υπόλοιπα έργα με φορέα υλοποίησης το κτηματολόγιο. «Ένα πολύ βασικό είναι η ψηφιοποίηση του αρχείου των υποθηκοφυλακείων για το Εθνικό Κτηματολόγιο, όπου αντικείμενο του έργου είναι η ψηφιοποίηση των αρχείων του συστήματος μεταγραφών και υποθηκών, που υπάρχουν σε όλα τα υποθηκοφυλακεία της ελληνικής επικράτειας. Αυτό το έργο βρίσκεται, ήδη, σε στάδιο υλοποίησης και έχουμε και το έργο της των βελτιωμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, το οποίο είναι σε στάδιο συμβασιοποίησης, που έχει κυρίως τη δημιουργία μιας ενιαίας διαδικτυακής πύλης κτηματολογίου και την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης γεωχωρικών και κτηματολογικών πληροφοριών», είπε ο κ. Καβαλάκης.

«Το βασικό πνεύμα των αλλαγών, είναι η ασφάλεια δικαίου, μέσω της επιτάχυνσης της διαδικασίας κτηματογράφησης, η οποία θα φέρει στο τέλος του 2025 τη χώρα μας σε κατάσταση ολοκληρωμένου Κτηματολογίου», είπε ο Στέλιος Σακαρέτσιος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικό Κτηματολόγιο. «Ανεξάρτητα από τα ορόσημα από το Ταμείο Ανάκαμψης, αυτό που για εμάς έχει μεγαλύτερη σημασία και για τους πολίτες, είναι το συντομότερο δυνατό όλη η χώρα να λειτουργεί με νέους κανόνες, όσο πιο σύντομα γίνεται και οι κτηματολογικές διαδικασίες και έννοιες, να έχουν ένα κοινό πρόσωπο, τόσο για τους πολίτες, όσο και τους επαγγελματίες, ώστε να σταματήσει, να μπει ένα τέρμα στη σύγχυση που πανθομολογουμένως επικρατεί», ανέφερε ο κ. Σακαρέτσιος. Ο πρόεδρος της «Ελληνικό Κτηματολόγιο» ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής ότι στις περισσότερες περιοχές της χώρας λειτουργούν πλέον κτηματολογικά γραφεία και υποκαταστήματα και ήδη, μέσα από τη βελτίωση των διαδικασιών για τη διεκπεραίωση των πράξεων, έχουν σχεδόν μηδενιστεί οι εκκρεμότητές τους και παρέχονται γρήγορες και αξιόπιστες συναλλαγές. Με την αξιοποίηση δε της τεχνητής νοημοσύνης θα ενισχυθεί περισσότερο η παραγωγικότητα, θα υπάρχει ακρίβεια, αξιοπιστία και ασφάλεια αλλά και ταχύτητα υπέρ των συναλλαγών των πολιτών, αλλά και ευρύτερα της εθνικής οικονομίας.

Η Ευαγγελία Χριστοπούλου Σταμέλου, Αντιπρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογράφων Συλλόγου Ελλάδος, είπε ότι στο νομοσχέδιο έχουν περιληφθεί πολύ σημαντικές διατάξεις, ιδίως στο ζήτημα των μεταβιβάσεων ακινήτων.

Ο Μιχάλης Νικολάου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, είπε ότι πρέπει να δοθεί παράταση στην προθεσμία για τη διόρθωση κτηματολογικών εγγραφών που λήγει στις 30/11/2024.

Ο Θωμάς Καντερές, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Κτηματολόγιο, μίλησε για πειραματισμούς που εντείνουν καταστάσεις αστάθειας στο περιβάλλον εργασίας και ζήτησε αναγνώριση για το σύνολο της προϋπηρεσίας του προσωπικού του φορέα που είχε διανυθεί ή αναγνωριστεί από την πρώην ΕΚΧΑ. Ανέφερε επίσης ότι η χορήγηση επιμισθίου σε εργαζόμενους που κάνουν συγκεκριμένες εργασίες είναι προς θετική κατεύθυνση, όπως και εκείνη για τη χορήγηση μπόνους σε αυτούς, ωστόσο αποκλείονται ουσιώδεις δραστηριότητες του φορέα και μεγάλο μέρος του προσωπικού δεν θα το λάβει.

Ο Απόστολος Τσούτσας, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργαζομένων Κτηματολογίου, χαιρέτησε τις διατάξεις για την τεχνητή νοημοσύνη διότι πλέον η υπηρεσία στη χώρα θα είναι μία και οι μεταγραφές θα γίνονται με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις. «Μπορούν οι επαγγελματίες να σας βεβαιώσουν, ότι ανάλογα σε ποιο γραφείο απευθύνονταν είχαν διαφορετική αντιμετώπιση για το ίδιο έγγραφο. Η σύγχυση είναι που στην ουσία οδηγεί στην καταχώριση ή στην απόρριψη. Αυτό το πράγμα θα το λύσει και επιτέλους θα έχουμε μια υπηρεσία για όλη την επικράτεια», ανέφερε ο κ. Τσούτσας. Ζήτησε όμως να αρθούν οι στρεβλώσεις ως προς την βαθμολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας των υπαλλήλων.

Ο Δημήτρης Τζιουμακλής, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, είπε ότι Το Κτηματολόγιο είναι ένα εργαλείο ανάπτυξης, πρωτίστως για το κράτος και θα πρέπει να είναι, όχι μόνο λειτουργούν αλλά και λειτουργικό. «Η απλοποίηση των διαδικασιών για την καταχώρηση των ακινήτων, ακόμη και σε καθεστώς λειτουργίας, είναι μονόδρομος. Οι πολίτες δεν αντέχουν τα κόστη και τις καθυστερήσεις των αγωγών και το ίδιο το κράτος, στερείται εσόδων από συναλλαγές ακινήτων που δεν ολοκληρώνονται», ανέφερε ο κ. Τζιουμακλής.

«Το κτηματολόγιο ολοκληρώνεται με σημαντικές παραδοχές και εκκρεμότητες στα δασικά, στις ενστάσεις, στους αγνώστους» ανέφερε ο Νίκος Ραμπαούνης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Γεωπληροφορικής και Κτηματολογίου.

  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  • ·
  • ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η αντίδραση του Ναν στη... magic moment με τον Μπάντιο (pic)

All Content

Πρόκριση για το Σαν Αντόνιο 114-95 το Πόρτλαντ με Φοξ - Γουεμπανιάμα (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Επένδυση 21,9 εκατ. ευρώ από την Arzybake του Μιχάλη Αραμπατζή

All Content - BusinessNews.gr

Coffee Island: Απαντά στις προκλήσεις με νέες προτάσεις και concepts

All Content - BusinessNews.gr

Alter Ego Media: Τζίρος 140,1 εκατ. το 2025 - Στα 19,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη

All Content

Τηλεόραση: Με νέο «χάρτη» από την επόμενη σεζόν

All Content

Η Coca-Cola στην Ελλάδα λανσάρει νέα τηλεοπτική καμπάνια

FleetNews

CHERY: Δυναμική παρουσία στην Auto China 2026

FleetNews

Στο +12,5% η αγορά της ΕΕ τον Μάρτιο

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 7: «Neue Klasse» πολυτέλεια

All Content

Κυρίαρχος Εμπίντ στο break των Σίξερς 113-97 τους Σέλτικς (vids)

All Content

Πήραν το προβάδισμα οι Νικς 126-97 τους Χοκς με 39π. Μπράνσον (vids)

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Συμφωνίες για πώληση LNG και μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλβανία

All Content - BusinessNews.gr

Το δάνειο της Vivartia, το boost της Unilever και η επένδυση των 34 εκατ. από την Κοτρώνης

All Content - BusinessNews.gr

Βιολάντα: Φήμες εξαγοράς εν μέσω δικαστικών εξελίξεων - Διαψεύδει η επιχείρηση

FleetNews

Volkswagen: Νέο full hybrid σύστημα για Golf και T-Roc

FleetNews

Επενδυτικό «reset» για την Stellantis – Έμφαση σε 4 μάρκες

CSRΝews.gr

Public: Δομημένη στρατηγική ηλικιακής συμπερίληψης με την πρωτοβουλία «Δίχως Ηλικία»

CSRΝews.gr

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στηρίζει τον 20ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”

CSRΝews.gr

Μίλτος Τεντόγλου και Ζαγόρι ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Άγνωστοι έστειλαν φάκελο με ύποπτη σκόνη στον δήμαρχο Περιστερίου - Eπιχείρηση περισυλλογής του φακέλου
Άγνωστοι έστειλαν φάκελο με ύποπτη σκόνη στον δήμαρχο Περιστερίου - Eπιχείρηση περισυλλογής του φακέλου 25/09/2024 - 20:53
Υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Σ. Φάμελλος 26/09/2024 - 12:28
Υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Σ. Φάμελλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Intertech: Στρατηγική συνεργασία με τον τεχνολογικό όμιλο Skyworth - Οι στόχοι
    29/04/2026 - 10:33 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Adidas: Αύξηση των πωλήσεων 14% στα 6,6 δισ. ευρώ για το α' τρίμηνο του 2026
    29/04/2026 - 10:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Premia: Συμφωνία με την Πειραιώς για την αγορά 34 ακινήτων, αξίας 49 εκατ. ευρώ
    29/04/2026 - 10:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • TotalEnergies: Άνοδος 29% στα κέρδη του α' τριμήνου για το 2026
    29/04/2026 - 10:26 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς τιμά την εργατική πρωτομαγιά
    29/04/2026 - 10:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alter Ego Media: Τζίρος 140,1 εκατ. το 2025 - Στα 19,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη
    29/04/2026 - 10:15 MEDIA
  • Deutsche Bank: Ανακοίνωσε ρεκόρ καθαρών κερδών στα 2,2 δισ. ευρώ για το α' τρίμηνο του 2026
    29/04/2026 - 10:12 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Στ. Καφούνης: Απαραίτητη η μετάθεση της Β΄ φάσης του Ψηφιακού Δελτίο Αποστολής για την 1η Ιανουαρίου 2027
    29/04/2026 - 10:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • UBS: Καθαρά κέρδη στα 3 δισ. δολάρια για το α΄ τρίμηνο - Σημείωσαν αύξηση 80%
    29/04/2026 - 10:07 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Jumbo: Χτίζει δίκτυο logistics, μπαίνει στα pop-up stores και κάνει άνοιγμα στην Τουρκία
    29/04/2026 - 10:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι Σύγχρονες Μονάδες Υγείας MEDIFIRST αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2026»
    28/04/2026 - 12:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ξεκίνησε η δίκη του Μασκ εναντίον OpenAI και Microsoft - Αποζημίωση 150 εκατ. δολαρίων, ζητά ο ιδρυτής της Tesla
    28/04/2026 - 22:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καρέλιας: Αυξημένος 10,7% στα 1,67 δισ. ευρώ ο τζίρος για το 2025
    28/04/2026 - 18:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Enterprise Greece: Η ενεργειακή κρίση αναθερμαίνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για έργα ΑΠΕ
    28/04/2026 - 14:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Alpha Bank: Χρηματοδότηση ως 80% σε επιχειρήσεις για μείωση ενεργειακού κόστους
    28/04/2026 - 11:06 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΑΔΕ: Ανάθεση 3,8 εκατ. ευρώ στην Next Com

29/04/2026 - 07:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Ψηφιακό μητρώο» για τα ραδιόφωνα: Υποχρεωτική επικαιροποίηση των σταθμών μέσω gov.gr

29/04/2026 - 07:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η αντίδραση του Ναν στη... magic moment με τον Μπάντιο (pic)

29/04/2026 - 06:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κάρφωμα Κουμίνγκα και block Γουεμπανιάμα στις καλύτερες φάσεις της βραδιάς (video)

29/04/2026 - 06:29
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Public: Δομημένη στρατηγική ηλικιακής συμπερίληψης με την πρωτοβουλία «Δίχως Ηλικία»

28/04/2026 - 15:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στηρίζει τον 20ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”

28/04/2026 - 13:22
FleetNews
fleetnews.gr

CHERY: Δυναμική παρουσία στην Auto China 2026

28/04/2026 - 07:27
FleetNews
fleetnews.gr

Στο +12,5% η αγορά της ΕΕ τον Μάρτιο

28/04/2026 - 07:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo