Κυριακή, 15 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Π. Μαρινάκης: Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι το πιο στέρεο διεθνές νομικό θεμέλιο, που διευθετεί συνολικά τις σχέσεις της περιοχής
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
03/01/2024 · 13:29

Π. Μαρινάκης: Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι το πιο στέρεο διεθνές νομικό θεμέλιο, που διευθετεί συνολικά τις σχέσεις της περιοχής

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο βουλευτής της ΝΔ 'Αγγελος Συρίγος έκανε μία επιστημονική ανάλυση, τονίζοντας ότι ουδέποτε αμφισβητούνται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και ότι δεν μπαίνουμε ποτέ εμείς σε λογικές αναθεωρητισμού.

«Η Συνθήκη της Λωζάνης αποτελεί το στέρεο διεθνές νομικό θεμέλιο, πάνω στο οποίο βασίζεται η ρύθμιση όλων των σχέσεων της ευρύτερης περιοχής. Στη Διακήρυξη των Αθηνών, που υπεγράφη 7 Δεκεμβρίου, μεταξύ των δύο χωρών, γίνεται σαφής αναφορά στο Διεθνές Δίκαιο, καίριο σημείο του οποίου είναι και η Συνθήκη της Λωζάνης. Είναι σαφές ότι η χώρα μας, και το έχει αποδείξει στην πράξη πολλάκις, είναι κατά του οποιουδήποτε αναθεωρητισμού και μάλιστα ο πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε αναφορά στην ανταπάντησή του, εάν θυμάστε, στη Συνθήκη της Λωζάνης, ενώπιον του Τούρκου Προέδρου, χωρίς να υπάρχει κάποια έτερη ανταπάντηση», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης στον ΣΚΑΪ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο βουλευτής της ΝΔ 'Αγγελος Συρίγος με την επιστημονική του ιδιότητα, για κάποια επιμέρους σημεία του κειμένου, έκανε μία επιστημονική ανάλυση, τονίζοντας ότι ουδέποτε αμφισβητούνται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και ότι δεν μπαίνουμε ποτέ εμείς σε λογικές αναθεωρητισμού.

«Εμείς θεωρούμε ότι η Συνθήκη της Λωζάνης είναι το πιο στέρεο διεθνές νομικό θεμέλιο, που διευθετεί συνολικά τις σχέσεις της περιοχής. Τελεία και παύλα», υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης. Και πρόσθεσε:

«Επικαλούμαστε τη Συνθήκη της Λωζάνης, εγώ να σας πω κάτι: Ενδεχομένως να υπήρχε μια προβληματική διατύπωση. Αλλά, από εκείνο το σημείο, μέχρι τη νύχτα της ίδιας ημέρας να γίνεται μια ανακοίνωση, η οποία λέει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας ―γιατί μπορεί να είναι ένα άλλο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλοι νομίζω και το πιστεύω πραγματικά είμαστε στην ίδια σελίδα, είμαστε Έλληνες― ότι δίνει «τροφή» στα επιχειρήματα της άλλης πλευράς, ειδικά όταν έχει προχωρήσει ο διάλογος, φαίνεται να έχει παγιωθεί ένα καλύτερο κλίμα, όλα αυτά αξιολογούνται συνεχώς. Και το ξανά λέω, ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει κάνει ρητή αναφορά, και όχι μία και δύο φορές, και διαχρονικά η χώρα μας σέβεται τα συμφωνηθέντα. Ο κ. Συρίγος, άμα δείτε ξανά το βίντεο και όχι αποσπασματικά, όπως το έκανε ή δήθεν δεν κατάλαβε ο κ. Κασσελάκης, ξεκίνησε υμνώντας τους ανθρώπους οι οποίοι το 1974, μετά τα τραγικά γεγονότα της Κύπρου, έκαναν ό,τι έκαναν για να προστατεύσουν τα νησιά μας. Και θεώρησε ότι αυτό είναι προφανώς κάτι το οποίο αυτονοήτως συνεχίζεται. Μίλησε στη συνέχεια, έκανε μία επιστημονική ανάλυση, για κάποιους επιμέρους όρους και διατυπώσεις που από το ΄74 μέχρι το 2023 έχουν αλλάξει, κατά τον ίδιο. Ήταν μία επιστημονική ανάλυση για συγκεκριμένους όρους που αναφέρονται».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε επίσης ότι η χώρα μας βρίσκεται στο πιο ισχυρό σημείο, μετά από πάρα πολλά χρόνια, και διπλωματικά και αμυντικά και με βάση τη θωράκιση των συνόρων της.

«Μιλάει ο πρόεδρος του κόμματος που ευρωβουλευτής του προσπάθησε να μπλοκάρει τη χρηματοδότηση του φράχτη του Έβρου από την Ευρώπη. Ξέρετε, οι πράξεις είναι πιο σημαντικές από τα λόγια, σε κάθε περίπτωση. Και οι πράξεις είναι αυτές που μένουν και γράφουν. Και με τις πράξεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχουν ισχυροποιήσει τη θέση της χώρας. Και προκύπτει και από όλες τις εξελίξεις και τις τελευταίες εξελίξεις. Όσο κι αν, δυστυχώς, προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο η αντιπολίτευση», συμπλήρωσε.

Για τα νομοσχέδια που προωθούνται από την κυβέρνηση ο Παύλος Μαρινάκης μίλησε για την ίδρυση μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων, για την επιστολική ψήφο, για τις παρεμβάσεις για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απονομής της δικαιοσύνης, για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας, για την επικείμενη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού.

«Είναι πολλά τα οποία έρχονται τη νέα χρονιά.Γιατί; Γιατί έτσι είναι αυτό το οποίο αντιλαμβανόμαστε εμείς ως καθήκον" δήλωσε και πρόσθεσε ότι " ένα από τα νομοσχέδια που θα έρθουν, έτσι το έχει πει ακριβώς ο πρωθυπουργός, μέσα στη τετραετία είναι ο νόμος για την ισότητα στο γάμο. Από την κυβέρνηση, υπάρχει μια προτεραιοποίηση με βάση και την επικαιρότητα και τις ανάγκες. Για παράδειγμα, αυτά τα οποία συμβαίνουν στα γήπεδα, που έπρεπε να έρθουν γρήγορα μια σειρά από παρεμβάσεις», ανάφερε.

Ειδικά για το νομοσχέδιο που αφορά το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, είπε ότι είναι καλό πρώτα να δούμε το κείμενο και να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις ως προς το χρόνο της νομοθέτησής του. Επ'αυτού ανέφερε πως αφού γίνει γνωστό το νομικό κείμενο, θα γίνουν ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό σχετικά με τη ψηφοφορία.

«Θεωρώ πάρα πολύ κρίσιμο όταν έρθει εκείνη η στιγμή να γίνει εξαντλητική συζήτηση και με νομική, αλλά και με συνολική επιχειρηματολογία. Γιατί πιστεύω ότι αυτό το οποίο θα προκύψει στο τέλος από έναν διάλογο που θα γίνει -και εγώ θέλω να ακούσω, θέλω να δω τα επιχειρήματα, θέλω κι εγώ να μπορώ να τα παρουσιάσω με μεγάλη σαφήνεια- έχει πολλές προεκτάσεις μια τέτοια συζήτηση. Θεωρώ ότι τα περισσότερα θέματα δεν είναι άσπρο-μαύρο, αλλά ειδικά αυτό δεν είναι άσπρο-μαύρο. Και επειδή υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις παιδιών που έχουν μεγαλώσει με έναν πατέρα, με μία μητέρα, για πολλούς και διάφορους λόγους, υπάρχουν και περιπτώσεις παιδιών που έχουν μεγαλώσει μόνα τους. Είναι καλό όταν μιλάμε για τα παιδιά να ρίχνουμε τους τόνους και να μην τα βάζουμε στο ζύγι», συνέχισε.

Και σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή στη χώρα μας μπορεί ένα ζευγάρι ετερόφυλων να υιοθετήσει ένα παιδί. Μπορεί κατά μόνας ένας άνδρας ή μία γυναίκα να υιοθετήσει ένα παιδί. Υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Αν αυτό το παιδί έχει υιοθετηθεί από έναν άνδρα ή μία γυναίκα και ο άνδρας αυτός ή η γυναίκα - τα οποία όλα αυτά είναι νόμιμα, προβλέπονται - συζεί ή έχει συνάψει ένα σύμφωνο συμβίωσης με έναν άλλον άνδρα ή με μία άλλη γυναίκα δεν μπορεί -ακόμα κι αν είναι άλλου φύλου- αν έχουν σύμφωνο συμβίωσης ετερόφυλων, να έχει τα δικαιώματα από τον άλλον, ο οποίος είναι μέρος του συμφώνου συμβίωσης. Δεν μπορεί να τον δει στο νοσοκομείο, άμα πάθει κάτι. 'Αμα φύγει από τη ζωή ο ένας εκ των δύο ο άλλος δεν μπορεί να πάρει το παιδί και το παιδί αυτό καταλήγει στο ίδρυμα. Αν θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια μας σε μια πραγματικότητα, για να μην κάτσουμε να εξηγήσουμε στον κόσμο τι συμβαίνει, μπορούμε να το κάνουμε».

Για τη στάση της Εκκλησίας είπε ότι «σεβόμαστε όλες τις απόψεις» αλλά «υπάρχει στη χώρα μας η Εκτελεστική Εξουσία, η Νομοθετική Εξουσία και η Δικαστική Εξουσία».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε επίσης ότι η κυβέρνηση, μέσα σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων έχει στηρίξει όσο καμία άλλη την οικογένεια με παρεμβάσεις, όπως είναι η στήριξη στις νέες μητέρες, ελεύθερες επαγγελματίες και αγρότισσες με το νέο αυτό επίδομα εννέα μηνών, με τους νέους γονείς, με όλες τις παρεμβάσεις στους νέους ανθρώπους για να βρούνε σπίτι -το μεγαλύτερο πρόγραμμα- τη στήριξη των εισοδημάτων των πιο αδύναμων με έμφαση στις οικογένειες με παιδιά, την αύξηση του αφορολόγητου και συνολικά τις παρεμβάσεις που κάνει γιατί αντιλαμβάνεται ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι το δημογραφικό.

  • ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
  • ·
  • ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΩΖΑΝΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αποβολή Φουρνιέ μετά από επεισόδιο με φίλαθλο του Πανιώνιου

All Content

Live στις 13:00 Πανιώνιος Cosmorama Travel-Ολυμπιακός 15-23 (Α' Περίοδος)

All Content - BusinessNews.gr

Οι παγκόσμιες online λιανικές πωλήσεις ξεπέρασαν το 2023 τα 5,8 τρισ. δολάρια

All Content - BusinessNews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή: Οι οργανώσεις καλούν τους πολίτες να διεκδικούν τα δικαιώματά τους

All Content - BusinessNews.gr

Εντατικοί έλεγχοι σε πρατήρια καυσίμων

All Content

Ελληνικά online media: Πολλά µέσα, λίγες «φωνές»

All Content

Minds: Αναλαμβάνει το Creative του νέου ψηφιακού προορισμού Telekom Center Athens

FleetNews

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

FleetNews

BMW Group: O μεγαλύτερος εξαγωγέας στις ΗΠΑ

All Content

Live στις 12:45 Κολοσσός H Hotels Collection-Ηρακλής 33-29 (15')

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής

All Content - BusinessNews.gr

Moody’s: Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στην επενδυτική βαθμίδα Baa3

All Content - BusinessNews.gr

«Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου» - Ο εμβληματικός πίνακας του Ντελακρουά εκτίθεται έως τέλος Νοεμβρίου στο Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσολογγίου

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Τη Δευτέρα ξεκινά η υποβολή - Προσοχή σε προσυμπληρωμένα στοιχεία, τεκμήρια και ακίνητα

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

CSRΝews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

CSRΝews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ά. Γεωργιάδης: Αύξηση στα εισοδήματά τους θα δουν υπάλληλοι στον ιδιωτικό τομέα, από το «ξεπάγωμα» των τριετιών
Ά. Γεωργιάδης: Αύξηση στα εισοδήματά τους θα δουν υπάλληλοι στον ιδιωτικό τομέα, από το «ξεπάγωμα» των τριετιών 02/01/2024 - 17:04
Κ. Μητσοτάκης: Ανησυχία για τις εξελίξεις στη Γάζα και την ένταση στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ 03/01/2024 - 15:40
Κ. Μητσοτάκης: Ανησυχία για τις εξελίξεις στη Γάζα και την ένταση στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου» - Ο εμβληματικός πίνακας του Ντελακρουά εκτίθεται έως τέλος Νοεμβρίου στο Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσολογγίου
    15/03/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι παγκόσμιες online λιανικές πωλήσεις ξεπέρασαν το 2023 τα 5,8 τρισ. δολάρια
    15/03/2026 - 11:58 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ανοίγει ο δρόμος για τα σιδηροδρομικά έργα ΣΚΑ-Οινόη και Μουριές-Προμαχώνας
    15/03/2026 - 11:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • Β. Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
    15/03/2026 - 11:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εντατικοί έλεγχοι σε πρατήρια καυσίμων
    15/03/2026 - 11:14 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή: Οι οργανώσεις καλούν τους πολίτες να διεκδικούν τα δικαιώματά τους
    15/03/2026 - 10:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Google-Groundsource: Ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες στην πρόβλεψη φυσικών καταστροφών μέσω AI
    15/03/2026 - 10:32 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Γερμανία: Απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών ο φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας
    15/03/2026 - 10:04 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    15/03/2026 - 09:00 MEDIA
  • Τραμπ: Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να μείνουν ανοικτά τα Στενά του Ορμούζ
    14/03/2026 - 21:15 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τραμπ: Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να μείνουν ανοικτά τα Στενά του Ορμούζ
    14/03/2026 - 21:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το υπουργείο Παιδείας φέρνει ρύθμιση για την ισοτιμία πτυχίων 400.000 αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ
    14/03/2026 - 15:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μέση Ανατολή: Αμερικανικοί βομβαρδισμοί στο νησί Χαργκ και σκληρές απειλές από την Τεχεράνη
    14/03/2026 - 14:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αγορά ακινήτων - Oι 10 μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες το 2026 - Ενημέρωση ΠΟΜΙΔΑ
    14/03/2026 - 18:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fresh Expo Ιεράπετρας: Τα θεμέλια ενός νέου θεσμού για τον αγροδιατροφικό τομέα
    14/03/2026 - 16:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αποβολή Φουρνιέ μετά από επεισόδιο με φίλαθλο του Πανιώνιου (vid & pics)

15/03/2026 - 11:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 13:00 Πανιώνιος Cosmorama Travel-Ολυμπιακός 27-36 (16')

15/03/2026 - 10:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Effie Kostaki βρίσκεται πίσω από το σύγχρονο ελληνικό brand EFFIEKTHEBRAND

13/03/2026 - 18:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δυναμική συμμετοχή στο MAD Forum 2026

13/03/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Βραβευμένες με Όσκαρ» ταινίες στο Ertflix

13/03/2026 - 14:34
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Loose Face Powder No.02 Natural Pink

13/03/2026 - 11:19
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

13/03/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

13/03/2026 - 07:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

12/03/2026 - 15:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

12/03/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo