Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
COP28 - Μητσοτάκης: Ο Πόρος το τρίτο πράσινο νησί -Εντάσσεται στο GR-eco Islands
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
01/12/2023 · 18:10

COP28 - Μητσοτάκης: Ο Πόρος το τρίτο πράσινο νησί -Εντάσσεται στο GR-eco Islands

Να πρωτοστατήσουν οι πλοιοκτήτες μας στην απανθρακοποίηση με νέες τεχνολογίες, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Το τρίτο νησί, που εντάσσεται στο πρόγραμμα GR-eco Islands, τον Πόρο, σε συνεργασία με την κρατική επιχείρηση πράσινων πηγών ενέργειας Masdar των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διάσκεψης COP28 στο Ντουμπάι, όπως αναφέρουν αρμόδιες κυβερνητικές πηγές.

«Πιστεύω πολύ στο σχέδιο GR-eco Islands για τον απλούστατο λόγο ότι είναι ευκολότερο να απανθρακοποιήσουμε και να οδηγήσουμε προς ένα βιώσιμο μέλλον ένα μικρό νησί από ό,τι είναι, παραδείγματος χάρη, μια μεγάλη πόλη», σημείωσε σχετικά ο πρωθυπουργός και προσέθεσε ότι «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα υπογράψουμε σήμερα αυτή τη συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Masdar, ενός παγκόσμιου ηγέτη στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».

«Όσον αφορά στην εφαρμογή ορισμένων από αυτές τις ιδέες στο νησί του Πόρου, πρόκειται για ένα νησί σχετικά κοντά στην Αθήνα, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον σκοπό μας, διότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ του Πόρου και της ηπειρωτικής χώρας είναι σχετικά σύντομη. Είναι πολύ πιο εύκολο να ηλεκτροδοτηθούν τα μικρά ταξίδια με πλοίο από ό,τι οι μεγαλύτερες διαδρομές. Βέβαια, είναι επίσης ένα νησί που αποτελεί προορισμό για ιστιοπλοΐα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν επίσης να δοκιμαστούν ιδέες σχετικά με το "cold ironing", πώς μπορούμε να μετατρέψουμε τις λιμενικές υποδομές ώστε να έχουν ένα σαφές πράσινο αποτύπωμα», επέμεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές.

«Αυτά τα παραδείγματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά, όχι μόνο επειδή αναδεικνύουν τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η τεχνολογία στο να επιτύχουν τα νησιά τους στόχους κλιματικής ουδετερότητας πριν από την υπόλοιπη χώρα. Είναι σημαντικά επειδή αυτό που καταφέραμε επίσης είναι να κάνουμε συμμέτοχες τις τοπικές κοινότητες και να τις κάνουμε να καταλάβουν ότι η πράσινη μετάβαση είναι στην πραγματικότητα μια τεράστια ευκαιρία γι' αυτές», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στην εκδήλωση έλαβε μέρος και ο Πρόεδρος της COP28, Δρ. Sultan Al Jaber, ο οποίος στο χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής: «Αποδέχομαι με μεγάλη τιμή και χαρά την πρόσκληση και συμμετέχω μαζί σας σε αυτό το πολύ σημαντικό ορόσημο στην ευρύτερη σχέση μεταξύ των ΗΑΕ και της Ελλάδας, καθώς και στην πολύ σημαντική και συναφή εταιρική σχέση που έχουμε δημιουργήσει μεταξύ της Masdar και πολλών φορέων στην Ελλάδα. Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ένας πολύ σημαντικός και στρατηγικός εταίρος για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συνεχίζει να είναι ένας σημαντικός, ενδιαφέρων και επωφελής επενδυτικός προορισμός για τη Masdar και πολλά άλλα αντίστοιχα επενδυτικά ιδρύματα στα ΗΑΕ».

Κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζουν ότι ο σχεδιασμός για την μετατροπή του Πόρου σε πράσινο νησί, ακολουθώντας το πιλοτικό παράδειγμα της Αστυπάλαιας και την Χάλκη, εδράζεται σε τέσσερις πυλώνες. Πρώτον, στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου για την κάλυψη σημαντικού μέρους των ετήσιων ενεργειακών αναγκών του νησιού. Δεύτερον, στον εξηλεκτρισμό της πορθμειακής σύνδεσης μεταξύ του Πόρου και του Γαλατά στην ηπειρωτική χώρα, στο πλαίσιο του οποίου θα αναπτυχθεί ένα πλήρως ηλεκτροκίνητο πλοίο, θα μετατραπούν τα παραδοσιακά ξύλινα σκάφη μεταφοράς επιβατών και θα εγκατασταθούν υποδομές φόρτισης στα δύο λιμάνια. Τρίτον, στην τόνωση της ηλεκτροκίνησης στη δημόσια συγκοινωνία και στις ιδιωτικές μετακινήσεις και μεταφορές. Και τέταρτον, στην ανάπτυξη ενός νέου συστήματος κυκλικής οικονομίας με ανακύκλωση και αξιοποίηση αποβλήτων.

Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός συμμετείχε σε συζήτηση με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών για το Κλίμα και πρώην Υπουργό John Kerry, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την 9η διάσκεψη «Our Ocean Conference», η οποία το 2024 θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα, στις 16 και 17 Απριλίου.

Αναφερόμενος στη σημασία της προστασίας των θαλασσών και της γαλάζιας οικονομίας για την Ελλάδα ο Πρωθυπουργός ανέφερε: «Είμαστε μία γαλάζια χώρα. Έχουμε 170 κατοικημένα νησιά και πολλά περισσότερα είναι ακατοίκητα. Διαθέτουμε 14.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής και αισθανόμαστε ότι έχουμε την πρόσθετη υποχρέωση να προστατεύσουμε τη θαλάσσια βιοποικιλότητά μας. Ταυτόχρονα, είμαστε η κορυφαία ναυτιλιακή δύναμη παγκόσμιας εμβέλειας στον κόσμο, ελέγχοντας σχεδόν το 25% του παγκόσμιου μεταφορικού στόλου. Το όλο ζήτημα της απανθρακοποίησης της ναυτιλίας έχει μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία για εμάς.

Θέλω οι πλοιοκτήτες και οι διαχειριστές των πλοίων μας να πρωτοστατήσουν στην υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών που θα συμβάλλουν στην απανθρακοποίηση, σε έναν τομέα που εξ ορισμού είναι δύσκολο να απαλλαγεί από τις εκπομπές άνθρακα. Έχουμε πολλούς λόγους να φιλοξενήσουμε αυτή τη διάσκεψη στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα μπορώ να σας καλωσορίσω όλους».

«Υπάρχουν άλλες λύσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν με τη χρήση της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης; Παραδείγματος χάρη, μια ελληνική νεοφυής επιχείρηση, η DeepSea, μόλις πουλήθηκε σε μια μεγάλη ιαπωνική εταιρεία. Αυτό που κάνει είναι να χρησιμοποιει αναλύσεις big data με βάση τα δρομολόγια πλοίων, προκειμένου να βελτιστοποιήσει τις διαδρομές και τη διαχείριση των μηχανών. Αυτό από μόνο του μπορεί να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά σχεδόν 10%», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά με θέματα που θα θέσει η Ελλάδα στην 9η «Our Ocean Conference», την οποία θα διοργανώσει, ο πρωθυπουργός στάθηκε στην προστασία θαλάσσιων περιοχών, την ασφάλεια, αλλά και τη σύνδεση της διαφύλαξης των οικοσυστημάτων με την βιώσιμη οικονομική δραστηριότητα σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

«Η όλη έννοια του τι σημαίνει να έχουμε μια γαλάζια οικονομία και μια βιώσιμη τουριστική βιομηχανία που εξαρτάται από την προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας. Και πώς μπορούν να συνδεθούν αυτά τα δύο. Πάντοτε το βρίσκω συναρπαστικό όταν βλέπω, παραδείγματος χάρη, τους ψαράδες μας να εξυπηρετούν τουρίστες, έχοντας έτσι μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος, και να τους πηγαίνουν για παραδοσιακό ψάρεμα. Ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι κάνεις κάτι που είναι βιώσιμο, αλλά δίνεις επίσης στους ψαράδες ένα πρόσθετο εισόδημα, ενώ προσφέρεις στους επισκέπτες μας μια μοναδική εμπειρία, η οποία στο τέλος της ημέρας πρέπει να συνδέεται με τη βιωσιμότητα της οικονομίας μας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επίσης την ευκαιρία να εγκαινιάσει το Ελληνικό Περίπτερο στην COP28.

«Μπορούμε να ερχόμαστε στην COP με το κεφάλι ψηλά και να είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε κάνει για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Ταυτόχρονα, έχουμε δρομολογήσει μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες, που αναδεικνύουν διάφορες πτυχές αυτής της περίπλοκης προσπάθειας απανθρακοποίησης. Θα παρουσιαστούν στις σχετικές εκδηλώσεις. Μία από αυτές θα πραγματοποιηθεί σήμερα σχετικά με αυτό που ονομάζουμε πρόγραμμα «GR-eco Islands», το οποίο είναι ουσιαστικά ένα σύνολο από πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα για το πώς μπορεί να κάνει κανείς τα νησιά του κλιματικά ουδέτερα», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου.

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • COP28
  • ·
  • ΠΟΡΟΣ
  • ·
  • GRECO ISLANDS
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σάκοτα: «Είχαμε πίστη ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση»

All Content

Μπεσίκτας: «Άθλιο και προκλητικό πανό, δεν αποδεχόμαστε αυτή τη συμπεριφορά»

All Content - BusinessNews.gr

Ευρώπη Ασφαλιστική: Αύξηση κερδών 30% το 2025, στα 8,04 εκ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Αγγελάκης ΑΕ: «Στα σκαριά» επενδυτικό πρόγραμμα 30 εκατ.ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Market IN: Δεν αποδεχόμαστε το πρόστιμο που επέβαλε η ΔΙΜΕΑ

All Content

Στην Concept PR η Στρατηγική Επικοινωνίας του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας

All Content

ΕΑΕΕ: Digital καμπάνια για την προσέλκυση στελεχών στον ασφαλιστικό κλάδο

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ναν ενόψει Φενέρμπαχτσε

All Content

Άρης: Πλήρης στη Ρουμανία για τον τελικό πρόκρισης με την Κλουζ

All Content - BusinessNews.gr

Η καναδική Cooke εξαγόρασε το 100% της μητρικής Avramar Seafood

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Κέρδη 1,36 δισ. ευρώ το 2025 και μέρισμα 1,20 ευρώ - Ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

ΠΑΕ ΑΕΚ: Μείωση εσόδων 24,40% και υψηλές ζημίες το 2024/2025

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αυγενάκης: Το ποιοτικό μέλι διεθνώς είναι ταυτισμένο με το ελληνικό
Αυγενάκης: Το ποιοτικό μέλι διεθνώς είναι ταυτισμένο με το ελληνικό 01/12/2023 - 17:09
Χάρης Δούκας από την COP28: Η μάχη αντιμετώπισης των κοινωνικών ανισοτήτων πρέπει να δοθεί μαζί με τη μάχη για κλιματική δικαιοσύνη 01/12/2023 - 18:46
Χάρης Δούκας από την COP28: Η μάχη αντιμετώπισης των κοινωνικών ανισοτήτων πρέπει να δοθεί μαζί με τη μάχη για κλιματική δικαιοσύνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Alphabet θα εκδώσει 100ετές ομόλογο για να χρηματοδοτήσει την έρευνα στην Τεχνητή Νοημοσύνη
    10/02/2026 - 21:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ζαχαράκη για Εθνικό Απολυτήριο: Μείωση ύλης και εξεταζόμενων μαθημάτων
    10/02/2026 - 20:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    10/02/2026 - 20:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος-κατάσκοπος μετά την απολογία του - Θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορίνθου
    10/02/2026 - 19:51 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κεραμέως - Παπαθανάσης για τα προγράμματα κατάρτισης: «Ολα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια»
    10/02/2026 - 19:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Real Consulting: Τα ποσοστά συμμετοχής των μετόχων
    10/02/2026 - 19:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τσιάρας: Στόχος μας η εκρίζωση της ευλογιάς - Xρηματοδοτικά εργαλεία και παρεμβάσεις για την κτηνοτροφία
    10/02/2026 - 18:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Διεθνής Διαφάνεια: Βελτίωση της Ελλάδας στην αντιμετώπιση φαινομένων διαφθοράς
    10/02/2026 - 18:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • Περιορισμένη άσκηση δικαιώματος εξόδου – Ικανοποίηση στη διοίκηση ΟΠΑΠ και Allwyn
    10/02/2026 - 18:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εφοδιαστών Πλοίων και Εξαγωγέων
    10/02/2026 - 17:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα brand καμπάνια «Όλα & κάτι παραπάνω»
    10/02/2026 - 10:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συμφωνία Real Consulting – OTS: Οι ισχυροί μέτοχοι πίσω από το νέο σχήμα στην Πληροφορική
    10/02/2026 - 08:08 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Coca-Cola HBC: Κέρδη 1,36 δισ. ευρώ το 2025 και μέρισμα 1,20 ευρώ - Ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές
    10/02/2026 - 09:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurobank Campus: Ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά και επιχειρησιακά hubs της χώρας
    10/02/2026 - 07:48 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΠΑΕ ΑΕΚ: Μείωση εσόδων 24,40% και υψηλές ζημίες το 2024/2025
    10/02/2026 - 15:10 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανακοίνωση της EuroLeague για το τεχνικό πρόβλημα στην προπώληση των εισιτηρίων του Final-4

10/02/2026 - 21:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σάκοτα: «Είχαμε πίστη ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση»

10/02/2026 - 21:18
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

BAD BUNNY HAIR

10/02/2026 - 16:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Κομισιόν: Σχέδιο δράσης κατά του κυβερνοεκφοβισμού για την προστασία των νέων στο διαδίκτυο

10/02/2026 - 15:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

EE: Νομοθεσία για το κλίμα με στόχο τη μείωση των εκπομπών κατά 90% έως το 2040

10/02/2026 - 15:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE HISTORY: 10 χρόνια λειτουργίας για το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό

10/02/2026 - 15:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Paramount: Βελτιωμένη προσφορά στην Warner Bros - 2,8 δισ. δολάρια για να σπάσει τη συμφωνία με Netflix

10/02/2026 - 15:16
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΤΕπ: Νέα ενίσχυση ύψους 3 δισ. ευρώ για την “πράσινη” μετάβαση

10/02/2026 - 08:12
FleetNews
fleetnews.gr

Citroën ë-C3 VAN και Berlingo VAN στη HORECA 2026

10/02/2026 - 08:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo