Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τα πολιτικά σχέδια του Πέτρου Κόκκαλη και το νέο "πράσινο" κόμμα "που έχει στο μυαλό του"
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17/11/2023 · 07:51

Τα πολιτικά σχέδια του Πέτρου Κόκκαλη και το νέο "πράσινο" κόμμα "που έχει στο μυαλό του"

"Βλέπει" ένα πολιτικό κενό, βλέπω σίγουρα μια αναδιάταξη του χώρου που βρίσκεται στα αριστερά της Νέας Δημοκρατίας.

Στους ανθρώπους οι οποίοι θα συμπαραταχθούν σε ένα νέο πράσινο κόμμα στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Επίλογος» με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, αναφερόμενος στα πολιτικά του σχέδια, λίγο μετά από την αποχώρησή του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, απόφαση που ανακοίνωσε αργά το απόγευμα της Πέμπτης. «Ένα πράσινο κόμμα είναι οπωσδήποτε κάτι που έχω στο μυαλό μου» είπε.

Συγκεκριμένα, για το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, ανέφερε: «Η ηγεσία και η ηγετική θέση δεν είναι στο δικό μου μυαλό και στη δική μου πολιτική κουλτούρα (…) Εγώ υπηρετώ αυτή την υπόθεση της πολιτικής, της κλιματικής πολιτικής, αν θέλετε, τα τελευταία 15 χρόνια, γιατί πιστεύω ότι έχουμε την ευθύνη να το κάνουμε. Όσοι καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει, έχουμε την ευθύνη απέναντι και στους συνανθρώπους μας, τους συγγενείς μας, τους οικείους μας και εν πάση περιπτώσει απέναντι στη συνείδησή μας. Να είστε βέβαιος, έχω και άλλα πράγματα τα οποία μπορώ να κάνω. Όμως κάνω αυτό τα τελευταία αρκετά χρόνια ως αιρετός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως αιρετός στην Ευρωβουλή και θα συνεχίσω να το κάνω και στο μέλλον»

Ενώ πρόσθεσε: «Βλέπω ένα πολιτικό κενό, βλέπω σίγουρα μια αναδιάταξη του χώρου που βρίσκεται στα αριστερά της Νέας Δημοκρατίας, ας το πούμε έτσι, αναγκαία, απαραίτητη, δύσκολη, στην οποία πιστεύω ότι πρέπει να επανατοποθετηθούν οι σαφείς ιδεολογικές βάσεις, οι σαφείς προσεγγίσεις και πάνω σ’ αυτή την καινούργια σαφήνεια, ειλικρίνεια και στον αγώνα να συνδεθούν ξανά μετά τις ευρωεκλογές.

Πιστεύω ότι στην Ελλάδα η έλλειψη ενός αποτελεσματικού και ικανού και στιβαρού κλιματικού λόγου, κλιματικής πολιτικής, μιας πολιτικής η οποία βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, όχι το κλίμα. Γιατί, πολλές φορές λένε ότι η οικολογία έχει σκοπό να σώσει τον πλανήτη, να σώσει τα ζώα κλπ. Δεν είναι το πρόβλημά μας να σώσουμε τον πλανήτη. Τον πλανήτη ούτε μπορούμε να τον σώσουμε, ούτε μπορούμε να τον καταστρέψουμε. Αυτό που έχουμε νομίζω καταλάβει όλοι πλέον και φέτος το καλοκαίρι είναι ότι οι άνθρωποι έχουν το πρόβλημα. Οι κοινωνίες μας έχουν το πρόβλημα, οι οικονομίες μας έχουν το πρόβλημα. Και είδαμε και με εκκωφαντικό τρόπο που δυστυχώς θα γίνεται όλο και πιο εκκωφαντικός, ότι κινδυνεύουν και οι δημοκρατικοί μας θεσμοί».

Για το «ποιοι χωρούν» σε έναν νέο τέτοιο χώρο, σημείωσε: «Η βασική πολιτική άποψη του ενός τέτοιου χώρου είναι ότι κανείς δεν περισσεύει, ότι εδώ αντιμετωπίζουμε μια συνολική απειλή και θα πρέπει να βρούμε τρόπους ούτως ώστε συλλογικά να αντιμετωπίσουμε και να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις αυτές, ώστε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους, να προστατεύσουμε τις ζωές, να προστατεύσουμε τον κόσμο, να προστατεύσουμε τις περιουσίες και να προστατεύσουμε και τους θεσμούς και τη δημοκρατία. Που είδαμε πόσο γρήγορα φάνηκε εύθραυστη στην περίπτωση της πυρκαγιάς του Έβρου. Είδαμε από το βήμα της Βουλής τον πρωθυπουργό να αμφισβητεί την εγκυρότητα των επιστημονικών δεδομένων, είτε αυτοί είναι οι δορυφόροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε είναι η άποψη του αρχαιότερου επιστημονικού οργανισμού στη σύγχρονη ιστορία του Αστεροσκοπείου.

Για το ενδεχόμενο προσχώρησής του στο κόμμα των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Έχω στα χέρια μου πολλούς φακέλους που διαχειρίζομαι και προχωρούν προς την ολοκλήρωση του, καθώς πάμε στο τέλος της θητείας και πρέπει να κλείσουμε την τεράστια πολιτική καινοτομία που είναι η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία (…)

Η Αριστερά και οι Πράσινοι είναι στο Ευρωκοινοβούλιο μια πολύ στιβαρή συμμαχία, με λίγες διαφορές, ορισμένα σημειακά σημεία. Γιατί νομίζω ότι η ουσία της πράσινης μετάβασης, της δίκαιης μετάβασης, η ουσία δηλαδή του να γίνει αυτή η μετάβαση χωρίς να την πληρώσουν οι ασθενέστεροι, προστατεύοντας τους ασθενέστερους, προϋποθέτει μια αναχώρηση από το κυρίαρχο μοντέλο των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, το οποίο είναι αυτό που πιστεύει ότι η αγορά είναι εκείνη που θα πρέπει να καθορίσει τις τύχες μας και η πολιτική εκείνη που θα πρέπει να μείνει στο παρασκήνιο. Είναι αυτό το μοντέλο το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τις αλλεπάλληλες κρίσεις που ζούμε. Η κρίση η οικονομική, που ζούμε, που ζήσαμε, η κρίση δημοκρατίας που ζούμε σε όλη την Ανατολική Ευρώπη προσφάτως και στη χώρα μας, η κρίση της ειρήνης, η κλιματική κρίση, είναι αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών».

Ένα «πράσινο» κόμμα είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου

«Ένα “πράσινο” κόμμα είναι οπωσδήποτε κάτι που έχω στο μυαλό μου, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι όπως όλοι στο χώρο που είναι γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ, γύρω από την Προοδευτική Συμμαχία, προσπαθούν να βρουν ποιος είναι ο χώρος που τους χωράει, που τους εκφράζει (…)

Επαναλαμβάνω και ελπίζω να μπορέσω και εγώ να συνεισφέρω στη δημιουργία ενός αυτόνομου, ξεκάθαρου πολιτικού πόλου έκφρασης αυτής της συγκεκριμένης».

Για το αν θα μπορέσει να βρει ανθρώπους οι οποίοι θα συμπαραταχθούν σε ένα νέο πράσινο κόμμα στην Ελλάδα, ανέφερε: «Ναι, νομίζω. Οι νέοι άνθρωποι έχουν αίσθηση. Έχουν μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση, βλέπουν το μέλλον τους με μια ζωηρότητα. Και εδώ πρέπει να έρθει μια γενιά η οποία έχει την ευθύνη, φέρει την ευθύνη γενιά της μεταπολίτευσης και να τους δώσει τα εργαλεία για να μπορέσουν να παλέψουν, να αντιστρέψουν αυτή την κατάσταση και να δημιουργήσουν.

Υπάρχει ακόμα χώρος για ελπίδα. Υπάρχει. Έχουμε σήμερα όλες τις τεχνολογίες, όλα τα εργαλεία για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτή την παράλογη πολιτική, η οποία μας έχει φέρει σε αυτή την κρίση (…)».

Ενώ πρόσθεσε: «Ώρα είναι να αλλάξουμε το σύστημα και όχι το κλίμα. Και αυτό είναι κάτι που οι νέοι άνθρωποι το καταλαβαίνουν και χρειάζεται από εμάς τους παλαιότερους που έχουμε την ευθύνη να τους δώσουμε τη δυνατότητα, τα εργαλεία να μπορέσουν να ξαναμπούν στην πολιτική. Και όταν λέμε αλλάξουμε το σύστημα, εννοούμε στην πραγματικότητα να αλλάξουμε το σύστημα της μεταπολίτευσης.

«Έχω μιλήσει με τον Τσίπρα – Σημαντικό να διατηρηθεί η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ»

Έκανε γνωστό ότι έχει μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Ο Αλέξης Τσίπρας καταλαβαίνει ότι αυτό το αφήγημα, είναι κάτι που το έχει αναγνωρίσει».

Για το αν του ζήτησε να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει τη «μάχη» μέσα από το κόμμα, είπε: «Όχι, δεν ήταν αυτή τη συζήτηση που κάναμε. Εγώ εξακολουθώ να βρίσκομαι στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και θεωρώ ότι αυτές οι συζητήσεις θα πρέπει να περιχαρακώνεται μέσα στην περιδίνηση αυτή τη στιγμή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δημιουργεί μεγάλη στεναχώρια».

Για τις συναντήσεις Τσίπρα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, είπε: «Δεν μπορώ εγώ να πω τι θα έπρεπε να έχει κάνει ο Τσίπρας. Χαίρομαι όμως που το κάνει τώρα. Ελπίζω να έχει αποτέλεσμα. Ελπίζω να έχει επιτυχία. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφορικά με το γιατί οδηγήθηκε στην αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Έχοντας δει την Κεντρική Επιτροπή, έχοντας δει την προσέγγιση προς μία αρχηγοκεντρική και σχεδόν αυταρχική ηγετική κατεύθυνση, γνωρίζοντας ήδη και βεβαίως τις απόψεις της ηγετικής ομάδας, όπως σχηματίζεται μία περιφρόνηση στα όργανα και γενικά όλη αυτή η προσέγγιση, δε νομίζω ότι θα μας πάει μπροστά (…)»

  • ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ
  • ·
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • ·
  • ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ιταλία: Έπιασε κορυφή η Βίρτους, 87-79 στην Μπρέσια - Η Αρμάνι 76-71 στο Τρεβίζο

All Content

Αδριατική Λίγκα: Με 33άρα του Ουάσινγκτον, η Παρτιζάν «έσπασε» το αήττητο της Ντουμπάι

All Content

Κρατική διαφήμιση: Εγκρίθηκαν νέα κονδύλια πάνω από 12,1 εκατ.

All Content

Spec 2,2 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

O Ερυθρός Αστέρας 93-80 την Μπούντουτσνοστ στην Ποντγκόριτσα πριν από τον Ολυμπιακό

All Content

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας, Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε στη EuroLeague και οι «μάχες» Άρη & Πανιωνίου στο EuroCup στο παρκέ του Novasports!

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κασσελάκης: Νέο άνοιγμα σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο, Χαρίτση – «Αποστασία αν φύγουν οργανωμένα βουλευτές»
Κασσελάκης: Νέο άνοιγμα σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο, Χαρίτση – «Αποστασία αν φύγουν οργανωμένα βουλευτές» 17/11/2023 - 07:34
Ανδρουλάκης: Δεν πανηγυρίζουμε για τις δημοσκοπήσεις - Στόχος δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ 17/11/2023 - 10:47
Ανδρουλάκης: Δεν πανηγυρίζουμε για τις δημοσκοπήσεις - Στόχος δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει η πλατφόρμα για διορθώσεις στις Ενιαίες Αιτήσεις Ενίσχυσης 2024–2025
    09/02/2026 - 22:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι ΗΠΑ παραδίδουν στους Ευρωπαίους δύο επιχειρησιακά στρατηγεία του ΝΑΤΟ και αναλαμβάνουν την ενιαία ναυτική διοίκηση
    09/02/2026 - 21:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    09/02/2026 - 20:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπόθεση Παναγόπουλου: Ερευνες και σε συγγενικά πρόσωπα εμπλεκομένων
    09/02/2026 - 20:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Κούβα προειδοποιεί τις αεροπορικές εταιρείες ότι δεν θα διαθέτει για έναν μήνα καύσιμα για αεροσκάφη
    09/02/2026 - 20:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Yπόθεση Έπσταϊν: Η Γκισλέιν Μάξγουελ θα μιλήσει εάν της δώσει χάρη ο πρόεδρος Τραμπ
    09/02/2026 - 19:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΠΑΠ: Νέες αγορές μετοχών αξίας άνω των 8,17 εκατ. ευρώ από την Allwyn
    09/02/2026 - 19:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε εξέλιξη το πρόγραμμα ηλεκτρονικών πλειοδοτικών δημοπρασιών παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας
    09/02/2026 - 18:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • EE: Η φον ντερ Λάιεν ανοίγει τον φάκελο της ανταγωνιστικότητας - Επιστολή της προς τους ηγέτες των κρατών-μελών
    09/02/2026 - 18:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ίδρυμα Coca-Cola HBC: Ανάδοχος στα έργα αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές της Πάτρας-Αχαΐας
    09/02/2026 - 18:19 ESG
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Μπαίνει δυναμικά στο εμφιαλωμένο νερό - Νέες επενδύσεις άνω των 50 εκατ.
    09/02/2026 - 06:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στρατηγικό deal στην αγορά της πληροφορικής: Η Real Consulting εξαγοράζει την OTS
    09/02/2026 - 10:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΠΑΕ Ολυμπιακός: Αύξηση κερδών για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025
    09/02/2026 - 13:33 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΝΦΙΑ: Διορία μέχρι 16 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για την έκπτωση έως 20% - Η διαδικασία
    09/02/2026 - 08:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 1,05 εκατ. ευρώ σε πέντε μεγάλες εταιρείες για υπέρβαση πλαφόν στο περιθώριο κέρδους
    09/02/2026 - 14:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ιταλία: Έπιασε κορυφή η Βίρτους, 87-79 στην Μπρέσια - Η Αρμάνι 76-71 στο Τρεβίζο

09/02/2026 - 21:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αδριατική Λίγκα: Με 33άρα του Ουάσινγκτον, η Παρτιζάν «έσπασε» το αήττητο της Ντουμπάι

09/02/2026 - 21:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ίδρυμα Coca-Cola HBC: Ανάδοχος στα έργα αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές της Πάτρας-Αχαΐας

09/02/2026 - 16:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Bike Odyssey 2026: Περισσότερες από 100 συμμετοχές και αθλητές από όλο τον κόσμο στην Πίνδο

09/02/2026 - 15:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Flat Hunters»: Πρεμιέρα την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στον ΑΝΤ1

09/02/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

SKY express: Τιμήθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

09/02/2026 - 13:30
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα καταστήματα Nissan & KGM Χαλκιάς στη Λ. Συγγρού

09/02/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η Kosmocar ενισχύει την παρουσία της στην Κρήτη

09/02/2026 - 06:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo