Σάββατο, 8 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Στόχος να εξεταστεί μόνιμη μείωση του ΦΠΑ στο δεύτερο μισό της τετραετίας
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22/06/2023 · 18:53

Μητσοτάκης: Στόχος να εξεταστεί μόνιμη μείωση του ΦΠΑ στο δεύτερο μισό της τετραετίας

Μίλησε για ιδιωτικά πανεπιστήμια με αυστηρό έλεγχο του κράτους και υψηλές προδιαγραφές.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες του κουβέντες στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση στη συνάντηση που είχε με τον Μπάρακ Ομπάμα. Είπε ότι είχε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση μαζί του επισημαίνοντας ότι ο Μπάρακ Ομπάμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης καθώς πίεζε τους Ευρωπαίους να μην εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

«Είναι πολύ ενεργός πολίτης και ένας άνθρωπος με ευρεία γνώση», ανέφερε προσθέτοντας πως είχαν δημιουργική συζήτηση για διάφορα ζητήματα που τον απασχολούν όπως η τεχνητή νοημοσύνη. «Να σκεφτούμε έξυπνα, ώστε να γίνει εργαλείο προόδου και όχι υπονόμευσης της δημοκρατίας. Ετοιμάζω συμβουλευτική επιτροπή για τη θέση της Ελλάδας στον καινούργιο κόσμο που ανοίγεται», πρόσθεσε σημειώνοντας πως έχουμε εξαιρετικούς επιστήμονες που δραστηριοποιούνται πολύ έντονα.

Για τις εκλογές την Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. «Ο μεγάλος αντίπαλός μας στην κάλπη είναι ο εφησυχασμός και αυτή η αίσθηση ότι το αποτέλεσμα έχει προεξοφληθεί. Τίποτα δεν έχει προεξοφληθεί. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου μας δίνει μια καλή ένδειξη πως θα τοποθετηθεί το εκλογικό σώμα και στην κάλπη της 25ης Ιουνίου. Θα χαρώ αν η συμμετοχή είναι αυξημένη. Κι εγώ βλέπω τις δημοσκοπήσεις και οφείλω να ετοιμάζομαι και είμαι αισιόδοξος. Χαμηλά τους τόνους, καμία προεξόφληση εκλογικού αποτελέσματος», ανέφερε υπογραμμίζοντας πως για τον ίδιο αυτή τη στιγμή προέχει ο σεβασμός τη λαϊκή ετυμηγορία.

Αναφερόμενος στη δέσμευσή του για αύξηση των μισθών δήλωσε πως είναι κεντρικός πολιτικός στόχος και μέτρο που θέλει να κρίνει την επιτυχία της δεύτερης θητείας.

«Αναγνωρίζω ότι οι μισθοί στη χώρα μας είναι ακόμα χαμηλοί. Μπορεί ο μέσος μισθός να φτάσει τα 1500 ευρώ. Στον ιδιωτικό τομέα αυτό δεν καθορίζεται με υπουργικές αποφάσεις ή νόμο. Γίνεται μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις, μείωση της ανεργίας και αύξηση της διαπραγματευτικής δύναμης του εργαζόμενου», συνέχισε ενώ μεταξύ άλλων τόνισε και την ανάγκη επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Ειδικά για τον κατώτατο μισθό είπε ότι μπορεί να φτάσει τα 950 ευρώ σε ορίζοντα τετραετίας.

Για τις συντάξεις είπε ότι αυξήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια και θα εξακολουθήσουν να αυξάνονται ανάλογα με την ανάπτυξη της οικονομίας. Ανακοίνωσε ότι οι συνταξιούχοι θα δουν νέα αύξηση εντός του 2024 και η κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να στηρίζει τους χαμηλοσυνταξιούχους που έπεσαν θύμα της προσωπικής διαφοράς έως ότου σβήσει. «Και επειδή εκτιμώ ότι η οικονομία θα εξακολουθεί να πηγαίνει καλύτερα, στο τέλος του χρόνου θα έχουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι δεν γίνει καμία αύξηση φόρων αλλά περαιτέρω μειώσεις. Επ'αυτού επανέλαβε τη σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, την αύξηση του αφορολογήτου 1000 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδία και τις αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους με πρώτη το οικογενειακό επίδομα. «Στόχος μου είναι προς το τέλος της τετραετίας να εξετάσουμε μόνιμες μειώσεις στο ΦΠΑ. Αυτό που εισηγείται η αντιπολίτευση δεν το προκρίνω. Δεν θα περνούσε η μείωση στις τιμές. Προτιμώ να στοχεύω στο τέλος τετραετίας σε πιο μόνιμες μειώσεις του ΦΠΑ και εφόσον η οικονομία αποδίδει εκτιμώ ότι είναι στόχος εφικτός στο β μέρος της τετραετίας», πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι υπάρχει προγραμματισμός προσλήψεων σε βάθος τριετίας και ο σκοπός είναι η αύξηση του αριθμού των εργαζομένων στην υγεία, όπου όπως ανέφερε έχουμε ελλείψεις ειδικά σε νοσηλευτές.

Για τον ΑΣΕΠ είπε, επίσης, ότι θα υπάρξει διορθωτική ρύθμιση ώστε να επιταχύνονται οι διαδικασίες ενώ επανέλαβε πως αποτελεί προσωπικό του στοίχημα το νέο ΕΣΥ. «Έχω κουραστεί να απαντώ σε fake news περί ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ», τόνισε.

Για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είπε ότι αυτή η συζήτηση για να αλλάξει το άρθρο 16 του Συντάγματος θα ανοίξει στη διαδικασία του 2025. «Τα πανεπιστήμια μπορούν να είναι και ιδιωτικά υπό την προϋπόθεση αυστηρού ελέγχου του κράτους. Θα επιμείνω σε αυτό πολύ. Θα έχουν υψηλές προδιαγραφές. Όλη μου η έμφαση όμως είναι στο δημόσιο πανεπιστήμιο. Στηρίχθηκε από την κυβέρνηση , απελευθερώθηκαν τα πανεπιστήμια. Καταφέραμε και βγάλαμε τους μπαχαλάκηδες από τα πανεπιστήμια. Τα στηρίζουμε και δημιουργούμε καινούργιες φοιτητικές εστίες. Η Ελλάδα αρχίζει να γίνεται κέντρο εκπαίδευσης» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα επανέλαβε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ιδιωτικοποίησης του νερού. «Η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ περιήλθαν στο υπερταμείο για ιδιωτικοποίηση από τον κ. Τσίπρα. Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κατηγορεί γιατί αυτός έβαλε τις δύο εταιρείες στο υπερταμείο. Μια από τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης είναι να επιστρέψει τις εταιρείες αυτές στο υπουργείο περιβάλλοντος και θα κλείσει αυτή η συζήτηση. Δεν περιμένω ο κ. Τσίπρας να ζητήσει συγνώμη για αυτά που λέει. Οι πολίτες ζυγίζουν την αξιοπιστία και των δυο», τόνισε.

Για τη νέα κυβέρνηση που σχεδιάζει να σχηματίσει είπε ότι έχει μιλήσει για τη δημιουργία καινούργιου υπουργείου Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής και πως τα Προεδρικά Διατάγματα θα εκδοθούν άμεσα. «Στην Ελλάδα το κοινοβουλευτικό σύστημα επιτάσσει η κυβέρνηση να ορκίζεται αμέσως, Τρίτη, Τετάρτη. Για μένα δεν είναι ένδειξη αλαζονείας, αλλά καλής προετοιμασίας, να είμαι έτοιμος. Έχουμε πάρει μαθήματα από τη λειτουργία του επιτελικού κράτους, ξέρουμε τι θέλουμε να βελτιώσουμε», ανέφερε.

Είπε, επίσης, ότι το υπουργείο αθλητισμού θα μεταφερθεί στο υπουργείο παιδείας σε επίπεδο αναπληρωτή υπουργού και ότι το μεταφορών και υποδομών θα μείνει ως έχει.

Για το ζήτημα της Ροδόπης είπε ότι θα το θέσει στον Ταγίπ Ερντογάν, καθώς η παρέμβαση στα εσωτερικά άλλης χώρας είναι κάτι αδιανόητο. «Λυπάμαι που το ζήτημα δεν έκλεισε με τον πιο απλό τρόπο, με μια δήλωση ότι σέβονται τη συνθήκη της Λοζάνης. Ελπίζω να διαψευστώ. Το δικό μου μήνυμα δεν ήταν στον κ. Τσίπρα, ήταν ακριβώς προς την Τουρκία, καθώς διαπιστώθηκε παρέμβαση έντονη στα εσωτερικά άλλης χώρας και αυτό πρέπει να σταματήσει», συμπλήρωσε.

Για τη στροφή της ΝΔ προς το κέντρο και αν υπάρχει κίνδυνος ανόδου της ακροδεξιάς, είπε πως απέχουμε πολύ ώστε η ακροδεξιά στην Ελλάδα να έχει συγκροτημένη πολιτική έκφραση. Δήλωσε, επίσης, ότι ο πολίτες που έχουν αυξημένες πατριωτικές ανησυχίες θα έπρεπε να καλύπτονται από την πολιτική της ΝΔ, ενώ μίλησε για συνειδητή προσπάθεια καπήλευσης του θρησκευτικού συναισθήματος.

«Δεν μπορεί να υπάρχουν κόμματα που λένε ότι εκφράζουν την ορθοδοξία. Τώρα έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει», ανέφερε.

Για τον πληθωρισμό στα τρόφιμα είπε ότι είναι επίμονος και αυτό είναι πρόβλημα. «Θεωρώ ότι έχουμε δει τα χειρότερα αλλά το πρόβλημα δεν το έχουμε λύσει», είπε, ενώ για τα επιτόκια δανεισμού εκτίμησε ότι είμαστε στο τέλος του κύκλου της αύξησής τους, κάτι που αποφασίζει η ΕΚΤ. Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ανέφερε ότι το market pass δεν είναι αμελητέο, αλλά δεν μπορεί να είναι λύση τα επιδόματα, αλλά η στήριξη του εισοδήματος με αυξήσεις μισθών, μειώσεις των φόρων και με καλύτερη λειτουργία της αγοράς.

Για την πορεία της αντιπολίτευσης μετά τις εκλογές ευχήθηκε γρήγορα να βρει το δρόμο της. Και πρόσθεσε: «Έλεγα πριν το Μάιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κακή κυβέρνηση και ακόμα χειρότερη αντιπολίτευση γιατί τα παρουσίαζε όλα μαύρα και πως για όλα φταίει ο Μητσοτάκης. Απορώ πως δεν είπαν ότι φταίω και για το βαθύ σκάφος που χάθηκε στον Ατλαντικό. Και παρουσίαζαν μια εικόνα χώρας που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Προσθέστε τη χυδαιότητα και την τοξικότητα. Αυτό το κοκτέιλ οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 20%. Τι θα γίνει στην αντιπολίτευση , θα χρειαστεί χρόνο. Μας υποχρεώνει να είμαστε και αντιπολίτευση του εαυτού μας», πρόσθεσε.

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΚΛΟΓΕΣ 25ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έχασαν μέσα από τα χέρια τους την πρόκριση στους «4» οι Νεάνιδες, ήττα 66-74 από τη Λιθουανία στην παράταση

All Content

Ο Ένες Καντέρ θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του WNBA!

All Content - BusinessNews.gr

Fourlis: Συμφωνία για την πώληση συμμετοχής στο Sofia South Ring Mall έναντι 49,35 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Β.Σ. Καρούλιας: Τζίρος 98,7 εκατ. ευρώ και αύξηση κερδών 57% - Τα νέα στοιχήματα σε low & non alcohol

All Content - BusinessNews.gr

Deloitte Ελλάδος: Χρηματοοικονομικός σύμβουλος της ΔΕΗ για την είσοδο στην πολωνική αγορά ενέργειας

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Η Toyota φέρνει νέα γενιά μπαταριών για τα υβριδικά της

FleetNews

Σε κινεζική… πολιορκία η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία

FleetNews

Νέο Audi A2 e-tron με στόχο την κορυφή της αποδοτικότητας

All Content

Ευρωπαϊκό Κορασίδων: Άνετη νίκη της Ελλάδας στην πρεμιέρα, 78-36 την Ιρλανδία

All Content

Γιαννακόπουλος: «Όταν σου ρίχνουν μια πέτρα, τους καταστρέφεις» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,4% υποχώρησε ο πληθωρισμός τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματοδότηση 8 εκατ. ευρώ σε 843 μέσα ενημέρωσης- Ξεκίνησε το πενταετές πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Ρεκόρ EBITDA στο α' εξάμηνο, στα 550 εκατ. ευρώ – Καθαρά κέρδη 313 εκατ. ευρώ

FleetNews

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

FleetNews

Το FIAT 500 Hybrid τώρα από 18.990 ευρώ

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάρακ Ομπάμα
Συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάρακ Ομπάμα 22/06/2023 - 12:34
Τσίπρας: Περίμενα από τον κ. Ανδρουλάκη να βγάλει τον κ. Μάντζο από το ψηφοδέλτιο 22/06/2023 - 19:03
Τσίπρας: Περίμενα από τον κ. Ανδρουλάκη να βγάλει τον κ. Μάντζο από το ψηφοδέλτιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΥΠΑΑΤ: Επιπλέον 12,5 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για την ενίσχυση της βιοασφάλειας
    07/08/2026 - 17:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Deloitte Ελλάδος: Χρηματοοικονομικός σύμβουλος της ΔΕΗ για την είσοδο στην πολωνική αγορά ενέργειας
    07/08/2026 - 16:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στρατηγική επένδυση του EFA GROUP στη Fractal για την ανάπτυξη προηγμένων αμυντικών τεχνολογιών
    07/08/2026 - 16:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται 0,08%, στα 1,1534 δολάρια
    07/08/2026 - 15:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.623,19 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,57%
    07/08/2026 - 15:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέο κύμα καύσωνα στην Ευρώπη – Θερμοκρασίες άνω των 40°C σε Ιταλία, Ισπανία και Βαλκάνια
    07/08/2026 - 14:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Fourlis: Συμφωνία για την πώληση συμμετοχής στο Sofia South Ring Mall έναντι 49,35 εκατ. ευρώ
    07/08/2026 - 14:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΥΠΠΟ: Επιχορηγήσεις 1.106.000 ευρώ για την ενίσχυση των Πολυθεματικών Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα
    07/08/2026 - 14:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Άρειος Πάγος- Ε. Μπακέλας: Δεν ανασύρεται από το αρχείο η υπόθεση των υποκλοπών
    07/08/2026 - 14:11 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Πακιστάν υπογράφουν κοινή αμυντική συμφωνία
    07/08/2026 - 13:47 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028
    07/08/2026 - 11:50 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Έρευνα ΕΟΤ: Η Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές των Ευρωπαίων ταξιδιωτών
    07/08/2026 - 10:56 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.618,95 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,40%
    07/08/2026 - 13:07 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Αττική, Κρήτη, Πελοπόννησο, Εύβοια και νησιά του Αιγαίου
    07/08/2026 - 08:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.606,72 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με οριακή πτώση 0,07%
    07/08/2026 - 11:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μασλαρινός: «Χάσαμε το μυαλό μας»

07/08/2026 - 20:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έχασαν μέσα από τα χέρια τους την πρόκριση στους «4» οι Νεάνιδες, ήττα 66-74 από τη Λιθουανία στην παράταση

07/08/2026 - 20:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota φέρνει νέα γενιά μπαταριών για τα υβριδικά της

07/08/2026 - 05:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:39
FleetNews
fleetnews.gr

Σε κινεζική… πολιορκία η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία

06/08/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo