Σάββατο, 13 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Νομοσχέδιο για Προστασία Καταναλωτών: Τοποθετήσεις εισηγητών και ειδικών αγορητών
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
08/02/2023 · 16:00

Νομοσχέδιο για Προστασία Καταναλωτών: Τοποθετήσεις εισηγητών και ειδικών αγορητών

Προτεραιότητα η προστασία καταναλωτών, λέει η κυβέρνηση - Στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, εστίασε η αντιπολίτευση.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την υπερψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για την «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2020/1828 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Νοεμβρίου 2020 σχετικά με τις αντιπροσωπευτικές αγωγές για την προστασία των συλλογικών συμφερόντων των καταναλωτών και για την κατάργηση της οδηγίας 2009/22/ΕΚ, ενίσχυση της προστασίας των καταναλωτών, ρυθμιστικό πλαίσιο για την παλαίωση οίνων και άλλες επείγουσες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης», ζήτησε ο εισηγητής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κόλλιας. Πρόκειται είπε για «ένα άρτιο και ολοκληρωμένο νομοθέτημα». Το χαρακτήρισε ως «πολύτιμο εργαλείο που προωθεί την ενδυνάμωση της προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών, μέσω προστατευτικών υπέρ του καταναλωτή κανόνων δικαίου, εντός ενός δικαιικού κορµού που χρήζει συμπληρωματικής προστασίας για τους φύσει ασθενέστερους συναλλασσοµένους» δημιουργώντας ένα «προστατευτικό τείχος έναντι των συμφερόντων των προμηθευτών και καταναλωτών».

Αναφερόμενος στην τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για την θέσπιση κωλύματος στο εκλέγεσθαι σε όσους έχουν καταδικαστεί σε οποιοδήποτε βαθμό για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις είπε ότι «πρόκειται για μια διάταξη που σκοπεί στην μέγιστη δυνατή προστασία της δημοκρατίας από ενδεχόμενες εκτροπές που επιχειρούν να υπονομεύσουν τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και να προσβάλουν εγγυήσεις του κράτους δικαίου. Πρόκειται για ένα εχέγγυο της Πολιτείας που βάλλει κατά των εχθρών της δημοκρατίας κι εξασφαλίζει την περιφρούρησή της. Επισημαίνοντας ότι δεν ζητείται από τον Άρειο Πάγο να εξετάσει «ιδεολογίες και φρονήματα, αλλά αποκλειστικά την ποινική καταδίκη σε οποιονδήποτε βαθμό υποψηφίων βουλευτών, ιδρυτικών μελών ή διατελεσάντων προέδρων. Σαφώς, η ελευθερία ίδρυσης και συμμετοχής σε πολιτικό κόμμα είναι θεσμοθετημένο πολιτικό δικαίωμα των Ελλήνων. Πλην όμως, η συνταγματική προστασία αυτού του δικαιώματος δεν εμπεριέχει ως συνταγματικό δικαίωμα τη συμμετοχή εγκληματικών οργανώσεων στις βουλευτικές εκλογές, υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος».

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης εστίασε στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση «αντί να προχωρήσει σε παρεμβάσεις μείωσης φόρων και ρύθμισης της αγοράς όπως προτείνει εδώ και μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συνεχίζετε την πολιτική που ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα». Για εμάς, πρόσθεσε «ο πολίτης είναι στο επίκεντρο». Επέκρινε τις θριαμβολογίες του υπουργού Ανάπτυξης για το «καλάθι του νοικοκυριού», επικαλούμενος δημοσκοπήσεις όπου οι καταναλωτές σε ποσοστό 70% θεωρούν ότι το Καλάθι δεν συμβάλει στη συγκράτηση των τιμών. Αναφέρθηκε στις καταγγελίες καταναλωτικών ενώσεων για μεγάλες διαφορές σε τιμές από την παραγωγή στο ράφι. «Έχετε στριμώξει τους καταναλωτές ανάμεσα στην Σκύλα της ακρίβειας και την Χάρυβδη της αισχροκέρδειας» ανέφερε ο βουλευτής και επέκρινε την ηγεσία του υπουργείου για έλλειψη πραγματικών ελέγχων.

Διαφώνησε με τη διάταξη που επιτρέπει κατόπιν αίτησης του δήμου να επιτρέπεται η λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές λέγοντας ότι ανοίγει αθέμιτους ανταγωνισμούς και κερκόπορτα. Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις υλοποιείται το «δόγμα Πισσαρίδη» και «τις σβήνετε από τον χάρτη της ελληνικής οικονομίας. Δεν είναι αποδεκτό να κλείνετε τα μάτια, για να μην πω ότι κλείνετε το μάτι, σε φαινόμενα αισχροκέρδειας. Δεν είναι αποδεκτό να αφήνετε χωρίς προσωπικό τις υπηρεσίες ελέγχου της αγοράς», είπε ο βουλευτής.

Ο ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας τόνισε την ανάγκη αυξημένης προστασίας των καταναλωτών και ευάλωτων δανειοληπτών, υποστηρίζοντας ότι «η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει επεξεργαστεί ένα σοβαρό σχέδιο προστασίας της κοινωνίας και της οικονομίας με αποτέλεσμα νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να "πληρώνουν το μάρμαρο"». Κάλεσε για μία ακόμη φορά την κυβέρνηση να επιβάλει έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των τραπεζών και να νομοθετήσει τη στοχευμένη επιδότηση επιτοκίου στεγαστικών δάνειων ευάλωτων νοικοκυριών για όσο διαρκούν οι επιθετικές αυξήσεις επιτοκίων της ΕΚΤ, όπως έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Αναφέρθηκε στη μειωμένη αγοραστική δύναμη των Ελλήνων πολιτών και στην αισχροκέρδεια που, όπως είπε, γιγαντώνεται στα τρόφιμα, στα καύσιμα και στην ενέργεια. Έκανε εκτενείς αναφορές στη δυσχερή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι δανειολήπτες, οι οποίοι βρίσκονται απροστάτευτοι, από τις διαδοχικές αυξήσεις των επιτοκίων δανεισμού. Παρατήρησε πως η ένταξη της υπό ψήφισης ευρωπαϊκής οδηγίας στην ελληνική νομοθεσία είναι μεν ασφαλώς αναγκαία αλλά υπάρχουν πολλές άλλες διατάξεις που εμφανίζουν ασάφειες και κενά. Υπάρχουν, είπε, και μια σειρά από διατάξεις που μας βρίσκουν αντίθετους, καθώς εισάγουν περιορισμούς στο εύρος της εκπροσώπησης στα όργανα διοίκησης των επιμελητηρίων αλλά και των Περιφερειακών Επιμελητηριακών Συμβουλίων, αναδεικνύοντας μια φοβική στάση του νομοθέτη απέναντι στη δυνατότητα σχηματισμού συλλογικών οργάνων, όπου θα προάγεται η συνεργασία μεταξύ μελών ΔΣ, που προέρχονται από διαφορετικούς συνδυασμούς.

Σχετικά με την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής τάχθηκε πρώτο καθαρά και αταλάντευτα απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Δεν μιλήσαμε ποτέ για σοβαρή και μη σοβαρή Χρυσή Αυγή, για ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφους κι είμαστε το πρώτο κόμμα που χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση». Υπενθύμισε πως ήταν η Φώφη Γεννηματά που τον Οκτώβριο του 2020 κάλεσε εγκαίρως κι επανειλημμένως την κυβέρνηση να φέρει ρύθμιση για να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή και συνεπώς «εμείς θα θέλαμε να έχει ήδη ψηφιστεί αυτή η ρύθμιση. Κι είναι χρέος μας να εξαντλήσουμε κάθε συνταγματική δυνατότητα, έτσι ώστε να μη γραφτούν ξανά μαύρες σελίδες στην ελληνική πολιτική ιστορία και να μη δοθεί βήμα ποτέ ξανά βήμα σε όσους επιβουλεύονται τη δημοκρατία».

Ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής δήλωσε πως το κόμμα του καταψηφίζει το νομοσχέδιο καθώς αυτό επιδιώκει την καλλιέργεια αυταπατών στους εργαζόμενους για την αποτελεσματικότητα των κανόνων και της ενιαίας αγοράς της ΕΕ. Περιορίζει τις καταναλωτικές ενώσεις να ζητούν αποζημιώσεις για καταναλωτές που έπαθαν ζημία καθώς αυτό το δικαίωμα θα το έχουν μόνο όσες είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο που τηρείται στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Ανάπτυξης. Συνεπώς, είπε η δήθεν προστασία των καταναλωτών τελεί υπό τον άμεσο έλεγχο του κράτους. Στόχος του νομοσχεδίου, υπογράμμισε, είναι η διαχείριση και εκτόνωση της λαϊκής δυσαρέσκειας από φαινόμενα ακρίβειας και φτώχειας, τα οποία είναι σύμφυτα με το καπιταλιστικό σύστημα. Δεν υπάρχει καμία προστασία των λαϊκών νοικοκυριών, υπάρχει ανυπαρξία ελεγκτικών μηχανισμών που να ασχολούνται με τις καταγγελίες, ενώ είναι τεράστιο και το κόστος προσφυγής εργαζομένων στη δικαιοσύνη. Αντίθετα, ανέφερε, η κυβέρνηση με τα pass της κοροϊδίας και τα καλάθια του νοικοκυριού, που ευνοούν τη φτώχεια, δεν αγγίζει ούτε τρίχα από τα κέρδη των επιχειρήσεων. Κατήγγειλε έντονα το άρθρο για το παραπέρα πλήγμα στην κυριακάτικη αργία, με το άνοιγμα καταστημάτων και άλλες Κυριακές.

Για την τροπολογία της κυβέρνησης για τη συμμετοχή κομμάτων στις εκλογές επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ, ότι εισάγονται επικίνδυνες γενικεύσεις και προϋποθέσεις, ενώ κατήγγειλε και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που επικαλείται τον «απαράδεκτο τρομονόμο» που ποινικοποιεί τη ριζοσπαστική δράση και την κομμουνιστική ιδεολογία.

Ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Βιλιάρδος, αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη διεθνώς απάτη εις βάρος των καταναλωτών, το γνωστό «dieselgate». Αναρωτήθηκε γιατί δεν προωθείται από την αρμόδια πολιτική ηγεσία η δρομολόγηση αντιπροσωπευτικών αγωγών σε παρόμοιες περιπτώσεις απάτης κατά των καταναλωτών, που υποτίθεται ότι δρα υπέρ των Ελλήνων πολιτών. Εστίασε στα ληξιπρόθεσμα δάνεια χαρακτηρίζοντας ως απάτη τη διαγραφή χρεών του δανειολήπτη υπέρ των funds που προχωρούν στην κατάσχεση της κατοικίας των πολιτών. Αγνοήθηκε, είπε, η πρόταση νόμου του κόμματός του για την σωτηρία των κατοικιών των Ελλήνων πολιτών.

Μεταξύ άλλων προσέθεσε ότι η Ελλάδα υπολείπεται σημαντικά της ΕΕ στα ποσά που διατίθενται για την έρευνα. Κατήγγειλε την προπαγανδιστική από μέρους της ΝΔ, όπως είπε, ταύτιση της «ιδιωτικοποίησης» με το «ξεπούλημα» των δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων, που αποτελεί μια αθέμιτη τακτική και κατεξοχήν εξαπάτηση των Ελλήνων, αναφέροντας, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ξεπουλήματος, αυτό του ΟΣΕ. Έκανε αναφορές στα δημοσιονομικά μεγέθη τα οποία, όπως τόνισε, αποκαλύπτουν το πόσο ελλειμματική είναι η οικονομία μας, με πιο ενδεικτικό εξ αυτών των μεγεθών, την άνοδο του χρέους μας στα 400 δισ., παρά τα ανωτέρω «ξεπουλήματα». Επισήμανε ότι ο δε δείκτης πορείας των επενδύσεων αποδεικνύει την τραγική ύφεση και η μεγέθυνση του ΑΕΠ οφείλεται στην διόγκωση του πληθωρισμού και μόνον.

Ο ειδικός αγορητής του ΜέΡΑ25 Γιώργος Λογιάδης αναρωτήθηκε για ποια προστασία του καταναλωτή συζητάμε, όταν οι πάρα πολλοί και τα μεγάλα ευάλωτα στρώματα δεν μπορούν να καταναλώσουν και τους έχει γίνει ο βίος αβίωτος στις σημερινές συνθήκες; Το διαθέσιμο εισόδημα εξαντλείται πολύ πριν από το τέλος του μήνα, όταν σεισμόπληκτοι άνθρωποι στη Σάμο και την Κρήτη περιμένουν ακόμη εδώ και δύο χρόνια την ουσιαστική αρωγή του κράτους. Υποστήριξε πως το νομοσχέδιο περιορίζει σημαντικά την προστασία του καταναλωτή. Χαρακτήρισε το νομοσχέδιο επιφανειακό και πρόχειρο για αυτό και το κόμμα του θα το καταψηφίσει, όπως ανέφερε.

  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  • ·
  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
  • ·
  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αθλητικός Δικαστής: Ένα χρόνο στον Γιαννακόπουλο, δύο αγωνιστικές στον Παναθηναϊκό!

All Content

Ολυμπιακός: Εκτός ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με 11άδα οι «ερυθρόλευκοι»!

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Ζοφερή πρόβλεψη για εκτίναξη του δημόσιου χρέους της ΕΕ στο 130% του ΑΕΠ το 2040

All Content - BusinessNews.gr

Ψηφιακό άλμα e-ΕΦΚΑ για ταχύτερη απονομή συντάξεων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

All Content - BusinessNews.gr

Η ΕΚΤ «πάτησε τη σκανδάλη» αύξησης των επιτοκίων - Tι θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις

All Content

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών

All Content

Παπαστράτος: Ο «Πιο Ελκυστικός Εργοδότης» στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά

FleetNews

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

FleetNews

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

FleetNews

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

All Content

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Διαιτητές του 5ου τελικού Τσαρούχα, Τηγάνης και Καρπάνος (pics)

All Content

Ολυμπιακός: Αποθέωση κατά την αναχώρηση της ομάδας από το ξενοδοχείο (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Ζωγράφος: Επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων - Κύκλος εργασιών 5,09 εκατ. ευρώ το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 2,80% και επιστροφή στο… 2009 - Kέρδη 14,19% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Fraport Greece: Αυξημένη 6% η κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια - Η επίπτωση από τον πόλεμο στον Περσικό

FleetNews

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

FleetNews

BMW Highway Assistant: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. hands-free οδήγησης

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

CSRΝews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

CSRΝews.gr

Κάθε σταγόνα μετράει: Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ τιμά τους εθελοντές αιμοδότες και ενισχύει το μήνυμα της προσφοράς ζωής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ του υπ. Εσωτερικών για την καινοτομία στο Δημόσιο
Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ του υπ. Εσωτερικών για την καινοτομία στο Δημόσιο 08/02/2023 - 15:56
Βουλή: Ψηφίστηκε η τροπολογία για τη (μη) συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές 09/02/2023 - 07:26
Βουλή: Ψηφίστηκε η τροπολογία για τη (μη) συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μητσοτάκης από τη Ρόδο: Ανθεκτικός ο τουρισμός - Στόχος η ενίσχυση της κρουαζιέρας
    13/06/2026 - 15:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Βενεζουέλα: Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Tren de Aragua σκοτώθηκε σε αμερικανικό πλήγμα
    13/06/2026 - 14:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ανθεκτική η τουριστική ζήτηση στα Δωδεκάνησα – Θετικά μηνύματα από Κάρπαθο, Λειψούς και Αστυπάλαια
    13/06/2026 - 13:42 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Data centers: Οι επιπτώσεις τους στο μικροκλίμα και οι προκλήσεις για τον αστικό σχεδιασμό
    13/06/2026 - 12:54 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΠΑ: Στο μικροσκόπιο έρευνας από γενικούς εισαγγελείς η OpenAI και η χρήση του ChatGPT
    13/06/2026 - 12:15 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η ΕΚΤ «πάτησε τη σκανδάλη» αύξησης των επιτοκίων - Tι θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις
    13/06/2026 - 11:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΝΤ: Ζοφερή πρόβλεψη για εκτίναξη του δημόσιου χρέους της ΕΕ στο 130% του ΑΕΠ το 2040
    13/06/2026 - 10:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ψηφιακό άλμα e-ΕΦΚΑ για ταχύτερη απονομή συντάξεων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών
    13/06/2026 - 10:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    13/06/2026 - 09:00 MEDIA
  • Ευρωαγορές: Με ισχυρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    12/06/2026 - 20:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Fourlis: Σχέδιο αναδιάρθρωσης 10,7 εκατ. ευρώ με κλείσιμο καταστημάτων και εθελουσία έξοδο 300 εργαζομένων
    12/06/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ζωγράφος: Επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων - Κύκλος εργασιών 5,09 εκατ. ευρώ το 2025
    12/06/2026 - 19:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fast Ferries: Ζητά την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τη δομή της ακτοπλοϊκής αγοράς στις Κυκλάδες
    12/06/2026 - 19:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ντεμπούτο της SpaceX στη Wall Street - Ο Μασκ γίνεται ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος και υπόσχεται τον... Άρη
    12/06/2026 - 18:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,06%, σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά
    12/06/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Αποθέωση κατά την αναχώρηση της ομάδας από το ξενοδοχείο (gallery)

13/06/2026 - 13:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Εκτός 12άδας και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ!

13/06/2026 - 13:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram

12/06/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

12/06/2026 - 14:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

12/06/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ στο θερινό σινεμά

12/06/2026 - 12:11
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

12/06/2026 - 06:50
FleetNews
fleetnews.gr

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

12/06/2026 - 06:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo