Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Νομοσχέδιο για Προστασία Καταναλωτών: Τοποθετήσεις εισηγητών και ειδικών αγορητών
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
08/02/2023 · 16:00

Νομοσχέδιο για Προστασία Καταναλωτών: Τοποθετήσεις εισηγητών και ειδικών αγορητών

Προτεραιότητα η προστασία καταναλωτών, λέει η κυβέρνηση - Στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, εστίασε η αντιπολίτευση.

Την υπερψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για την «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2020/1828 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Νοεμβρίου 2020 σχετικά με τις αντιπροσωπευτικές αγωγές για την προστασία των συλλογικών συμφερόντων των καταναλωτών και για την κατάργηση της οδηγίας 2009/22/ΕΚ, ενίσχυση της προστασίας των καταναλωτών, ρυθμιστικό πλαίσιο για την παλαίωση οίνων και άλλες επείγουσες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης», ζήτησε ο εισηγητής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κόλλιας. Πρόκειται είπε για «ένα άρτιο και ολοκληρωμένο νομοθέτημα». Το χαρακτήρισε ως «πολύτιμο εργαλείο που προωθεί την ενδυνάμωση της προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών, μέσω προστατευτικών υπέρ του καταναλωτή κανόνων δικαίου, εντός ενός δικαιικού κορµού που χρήζει συμπληρωματικής προστασίας για τους φύσει ασθενέστερους συναλλασσοµένους» δημιουργώντας ένα «προστατευτικό τείχος έναντι των συμφερόντων των προμηθευτών και καταναλωτών».

Αναφερόμενος στην τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για την θέσπιση κωλύματος στο εκλέγεσθαι σε όσους έχουν καταδικαστεί σε οποιοδήποτε βαθμό για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις είπε ότι «πρόκειται για μια διάταξη που σκοπεί στην μέγιστη δυνατή προστασία της δημοκρατίας από ενδεχόμενες εκτροπές που επιχειρούν να υπονομεύσουν τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και να προσβάλουν εγγυήσεις του κράτους δικαίου. Πρόκειται για ένα εχέγγυο της Πολιτείας που βάλλει κατά των εχθρών της δημοκρατίας κι εξασφαλίζει την περιφρούρησή της. Επισημαίνοντας ότι δεν ζητείται από τον Άρειο Πάγο να εξετάσει «ιδεολογίες και φρονήματα, αλλά αποκλειστικά την ποινική καταδίκη σε οποιονδήποτε βαθμό υποψηφίων βουλευτών, ιδρυτικών μελών ή διατελεσάντων προέδρων. Σαφώς, η ελευθερία ίδρυσης και συμμετοχής σε πολιτικό κόμμα είναι θεσμοθετημένο πολιτικό δικαίωμα των Ελλήνων. Πλην όμως, η συνταγματική προστασία αυτού του δικαιώματος δεν εμπεριέχει ως συνταγματικό δικαίωμα τη συμμετοχή εγκληματικών οργανώσεων στις βουλευτικές εκλογές, υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος».

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης εστίασε στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση «αντί να προχωρήσει σε παρεμβάσεις μείωσης φόρων και ρύθμισης της αγοράς όπως προτείνει εδώ και μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συνεχίζετε την πολιτική που ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα». Για εμάς, πρόσθεσε «ο πολίτης είναι στο επίκεντρο». Επέκρινε τις θριαμβολογίες του υπουργού Ανάπτυξης για το «καλάθι του νοικοκυριού», επικαλούμενος δημοσκοπήσεις όπου οι καταναλωτές σε ποσοστό 70% θεωρούν ότι το Καλάθι δεν συμβάλει στη συγκράτηση των τιμών. Αναφέρθηκε στις καταγγελίες καταναλωτικών ενώσεων για μεγάλες διαφορές σε τιμές από την παραγωγή στο ράφι. «Έχετε στριμώξει τους καταναλωτές ανάμεσα στην Σκύλα της ακρίβειας και την Χάρυβδη της αισχροκέρδειας» ανέφερε ο βουλευτής και επέκρινε την ηγεσία του υπουργείου για έλλειψη πραγματικών ελέγχων.

Διαφώνησε με τη διάταξη που επιτρέπει κατόπιν αίτησης του δήμου να επιτρέπεται η λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές λέγοντας ότι ανοίγει αθέμιτους ανταγωνισμούς και κερκόπορτα. Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις υλοποιείται το «δόγμα Πισσαρίδη» και «τις σβήνετε από τον χάρτη της ελληνικής οικονομίας. Δεν είναι αποδεκτό να κλείνετε τα μάτια, για να μην πω ότι κλείνετε το μάτι, σε φαινόμενα αισχροκέρδειας. Δεν είναι αποδεκτό να αφήνετε χωρίς προσωπικό τις υπηρεσίες ελέγχου της αγοράς», είπε ο βουλευτής.

Ο ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας τόνισε την ανάγκη αυξημένης προστασίας των καταναλωτών και ευάλωτων δανειοληπτών, υποστηρίζοντας ότι «η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει επεξεργαστεί ένα σοβαρό σχέδιο προστασίας της κοινωνίας και της οικονομίας με αποτέλεσμα νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να "πληρώνουν το μάρμαρο"». Κάλεσε για μία ακόμη φορά την κυβέρνηση να επιβάλει έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των τραπεζών και να νομοθετήσει τη στοχευμένη επιδότηση επιτοκίου στεγαστικών δάνειων ευάλωτων νοικοκυριών για όσο διαρκούν οι επιθετικές αυξήσεις επιτοκίων της ΕΚΤ, όπως έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Αναφέρθηκε στη μειωμένη αγοραστική δύναμη των Ελλήνων πολιτών και στην αισχροκέρδεια που, όπως είπε, γιγαντώνεται στα τρόφιμα, στα καύσιμα και στην ενέργεια. Έκανε εκτενείς αναφορές στη δυσχερή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι δανειολήπτες, οι οποίοι βρίσκονται απροστάτευτοι, από τις διαδοχικές αυξήσεις των επιτοκίων δανεισμού. Παρατήρησε πως η ένταξη της υπό ψήφισης ευρωπαϊκής οδηγίας στην ελληνική νομοθεσία είναι μεν ασφαλώς αναγκαία αλλά υπάρχουν πολλές άλλες διατάξεις που εμφανίζουν ασάφειες και κενά. Υπάρχουν, είπε, και μια σειρά από διατάξεις που μας βρίσκουν αντίθετους, καθώς εισάγουν περιορισμούς στο εύρος της εκπροσώπησης στα όργανα διοίκησης των επιμελητηρίων αλλά και των Περιφερειακών Επιμελητηριακών Συμβουλίων, αναδεικνύοντας μια φοβική στάση του νομοθέτη απέναντι στη δυνατότητα σχηματισμού συλλογικών οργάνων, όπου θα προάγεται η συνεργασία μεταξύ μελών ΔΣ, που προέρχονται από διαφορετικούς συνδυασμούς.

Σχετικά με την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής τάχθηκε πρώτο καθαρά και αταλάντευτα απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Δεν μιλήσαμε ποτέ για σοβαρή και μη σοβαρή Χρυσή Αυγή, για ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφους κι είμαστε το πρώτο κόμμα που χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση». Υπενθύμισε πως ήταν η Φώφη Γεννηματά που τον Οκτώβριο του 2020 κάλεσε εγκαίρως κι επανειλημμένως την κυβέρνηση να φέρει ρύθμιση για να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή και συνεπώς «εμείς θα θέλαμε να έχει ήδη ψηφιστεί αυτή η ρύθμιση. Κι είναι χρέος μας να εξαντλήσουμε κάθε συνταγματική δυνατότητα, έτσι ώστε να μη γραφτούν ξανά μαύρες σελίδες στην ελληνική πολιτική ιστορία και να μη δοθεί βήμα ποτέ ξανά βήμα σε όσους επιβουλεύονται τη δημοκρατία».

Ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής δήλωσε πως το κόμμα του καταψηφίζει το νομοσχέδιο καθώς αυτό επιδιώκει την καλλιέργεια αυταπατών στους εργαζόμενους για την αποτελεσματικότητα των κανόνων και της ενιαίας αγοράς της ΕΕ. Περιορίζει τις καταναλωτικές ενώσεις να ζητούν αποζημιώσεις για καταναλωτές που έπαθαν ζημία καθώς αυτό το δικαίωμα θα το έχουν μόνο όσες είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο που τηρείται στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Ανάπτυξης. Συνεπώς, είπε η δήθεν προστασία των καταναλωτών τελεί υπό τον άμεσο έλεγχο του κράτους. Στόχος του νομοσχεδίου, υπογράμμισε, είναι η διαχείριση και εκτόνωση της λαϊκής δυσαρέσκειας από φαινόμενα ακρίβειας και φτώχειας, τα οποία είναι σύμφυτα με το καπιταλιστικό σύστημα. Δεν υπάρχει καμία προστασία των λαϊκών νοικοκυριών, υπάρχει ανυπαρξία ελεγκτικών μηχανισμών που να ασχολούνται με τις καταγγελίες, ενώ είναι τεράστιο και το κόστος προσφυγής εργαζομένων στη δικαιοσύνη. Αντίθετα, ανέφερε, η κυβέρνηση με τα pass της κοροϊδίας και τα καλάθια του νοικοκυριού, που ευνοούν τη φτώχεια, δεν αγγίζει ούτε τρίχα από τα κέρδη των επιχειρήσεων. Κατήγγειλε έντονα το άρθρο για το παραπέρα πλήγμα στην κυριακάτικη αργία, με το άνοιγμα καταστημάτων και άλλες Κυριακές.

Για την τροπολογία της κυβέρνησης για τη συμμετοχή κομμάτων στις εκλογές επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ, ότι εισάγονται επικίνδυνες γενικεύσεις και προϋποθέσεις, ενώ κατήγγειλε και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που επικαλείται τον «απαράδεκτο τρομονόμο» που ποινικοποιεί τη ριζοσπαστική δράση και την κομμουνιστική ιδεολογία.

Ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Βιλιάρδος, αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη διεθνώς απάτη εις βάρος των καταναλωτών, το γνωστό «dieselgate». Αναρωτήθηκε γιατί δεν προωθείται από την αρμόδια πολιτική ηγεσία η δρομολόγηση αντιπροσωπευτικών αγωγών σε παρόμοιες περιπτώσεις απάτης κατά των καταναλωτών, που υποτίθεται ότι δρα υπέρ των Ελλήνων πολιτών. Εστίασε στα ληξιπρόθεσμα δάνεια χαρακτηρίζοντας ως απάτη τη διαγραφή χρεών του δανειολήπτη υπέρ των funds που προχωρούν στην κατάσχεση της κατοικίας των πολιτών. Αγνοήθηκε, είπε, η πρόταση νόμου του κόμματός του για την σωτηρία των κατοικιών των Ελλήνων πολιτών.

Μεταξύ άλλων προσέθεσε ότι η Ελλάδα υπολείπεται σημαντικά της ΕΕ στα ποσά που διατίθενται για την έρευνα. Κατήγγειλε την προπαγανδιστική από μέρους της ΝΔ, όπως είπε, ταύτιση της «ιδιωτικοποίησης» με το «ξεπούλημα» των δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων, που αποτελεί μια αθέμιτη τακτική και κατεξοχήν εξαπάτηση των Ελλήνων, αναφέροντας, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ξεπουλήματος, αυτό του ΟΣΕ. Έκανε αναφορές στα δημοσιονομικά μεγέθη τα οποία, όπως τόνισε, αποκαλύπτουν το πόσο ελλειμματική είναι η οικονομία μας, με πιο ενδεικτικό εξ αυτών των μεγεθών, την άνοδο του χρέους μας στα 400 δισ., παρά τα ανωτέρω «ξεπουλήματα». Επισήμανε ότι ο δε δείκτης πορείας των επενδύσεων αποδεικνύει την τραγική ύφεση και η μεγέθυνση του ΑΕΠ οφείλεται στην διόγκωση του πληθωρισμού και μόνον.

Ο ειδικός αγορητής του ΜέΡΑ25 Γιώργος Λογιάδης αναρωτήθηκε για ποια προστασία του καταναλωτή συζητάμε, όταν οι πάρα πολλοί και τα μεγάλα ευάλωτα στρώματα δεν μπορούν να καταναλώσουν και τους έχει γίνει ο βίος αβίωτος στις σημερινές συνθήκες; Το διαθέσιμο εισόδημα εξαντλείται πολύ πριν από το τέλος του μήνα, όταν σεισμόπληκτοι άνθρωποι στη Σάμο και την Κρήτη περιμένουν ακόμη εδώ και δύο χρόνια την ουσιαστική αρωγή του κράτους. Υποστήριξε πως το νομοσχέδιο περιορίζει σημαντικά την προστασία του καταναλωτή. Χαρακτήρισε το νομοσχέδιο επιφανειακό και πρόχειρο για αυτό και το κόμμα του θα το καταψηφίσει, όπως ανέφερε.

  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  • ·
  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
  • ·
  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Το "φατούρο" για το ντεμπούτο στον Φαλ στην "ερυθρόλευκη" παρακάμερα από τη Σόφια (vid)

All Content

EuroLeague: Κρίσιμοι αγώνες σε Βελιγράδι και Μονακό

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Σήμα Μυτιληναίου για επανεκκίνηση από το 2026 με αιχμή ενέργεια και άμυνα

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις από τον πόλεμο σε ενέργεια, εμπόριο και ανάπτυξη

All Content - BusinessNews.gr

Παπουτσάνης: Στα €16,5 εκατ.ο τζίρος στο α' τρίμηνο - Οι εξαγωγές βασικός μοχλός ανάπτυξης

All Content

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

All Content

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

FleetNews

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

FleetNews

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

FleetNews

Νέοι κανόνες για το φαρμακείο αυτοκινήτου από τις 18 Ιουνίου

All Content

Έως το 2028 ανανέωσε ο Πρίφτης στη Ρέτζιο Εμίλια (pic)

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Μ.Παρασκευής

All Content - BusinessNews.gr

Αλέξανδρος Εξάρχου: Νέα συμβόλαια προμήθειας LNG τους επόμενους μήνες υπογράφει η Atlantic SEE

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: «Καλή χρονιά» βλέπει για το 2026 ο Γ. Περιστέρης – Χωρίς επίδραση από τη Μέση Ανατολή

All Content - BusinessNews.gr

Μουζάκης: Συμφωνία με την Cepal για τη ρύθμιση οφειλής ύψους 2,09 εκατ. ευρώ

FleetNews

MG HS PHEV+: Ένα πλήρες D-SUV 272 ίππων από 32.900€

FleetNews

Η Let’s Drive σε δυναμική επέκταση

CSRΝews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

CSRΝews.gr

«GReco Islands»: Πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στα νησιά

CSRΝews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στηρίζει τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ του υπ. Εσωτερικών για την καινοτομία στο Δημόσιο
Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ του υπ. Εσωτερικών για την καινοτομία στο Δημόσιο 08/02/2023 - 15:56
Βουλή: Ψηφίστηκε η τροπολογία για τη (μη) συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές 09/02/2023 - 07:26
Βουλή: Ψηφίστηκε η τροπολογία για τη (μη) συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Αγορές: Η εκεχειρία ανάχωμα στις ανησυχίες για επανάληψη του σκηνικού με τα πετρελαϊκά σοκ 2022 και 2008
    10/04/2026 - 15:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Copernicus: Η Ευρώπη βιώνει τον δεύτερο θερμότερο Μάρτιο που έχει καταγραφεί ποτέ
    10/04/2026 - 14:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παρεμβάσεις του ΥΠΑΑΤ για την ενίσχυση του αμπελοοινικού τομέα
    10/04/2026 - 13:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Η Ελλάδα στις κορυφαίες οικονομίες της ευρωζώνης
    10/04/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fuel Pass: Ανοιχτή για όλους η πλατφόρμα ανεξάρτητα από τον λήγοντα αριθμό στο ΑΦΜ
    10/04/2026 - 12:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά – Εντατικοί οι έλεγχοι σε όλη την χώρα
    10/04/2026 - 11:11 ΕΛΛΑΔΑ
  • Metlen: Σήμα Μυτιληναίου για επανεκκίνηση από το 2026 με αιχμή ενέργεια και άμυνα
    10/04/2026 - 10:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πασχαλινή έξοδος: Αυξημένη κίνηση στα οδικά δίκτυα και μέτρα της Τροχαίας - Η εικόνα στα λιμάνια
    10/04/2026 - 10:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το ωράριο για τα καταστήματα Μ. Παρασκευή και Μ.Σάββατο -Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν τα μαγαζιά
    10/04/2026 - 09:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    10/04/2026 - 09:00 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΔΝΤ: Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις από τον πόλεμο σε ενέργεια, εμπόριο και ανάπτυξη
    09/04/2026 - 18:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παπουτσάνης: Στα €16,5 εκατ.ο τζίρος στο α' τρίμηνο - Οι εξαγωγές βασικός μοχλός ανάπτυξης
    09/04/2026 - 19:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πάσχα 2026: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως την Τετάρτη 15/4
    09/04/2026 - 17:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ανοδική πορεία και πάλι για το πετρέλαιο που αγγίζει τα 100 δολάρια – Πρακτικά κλειστό το Ορμούζ
    09/04/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 2,63%, στα 330,84 εκατ. ευρώ ο τζίρος - Στο επίκεντρο ρευστοποιήσεων οι τραπεζικές μετοχές
    09/04/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΣΑΚΚ: Τα συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό για την πορεία του στο EuroCup

10/04/2026 - 11:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το "φατούρο" για το ντεμπούτο στον Φαλ στην "ερυθρόλευκη" παρακάμερα από τη Σόφια (vid)

10/04/2026 - 11:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

09/04/2026 - 12:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

09/04/2026 - 09:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«GReco Islands»: Πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στα νησιά

09/04/2026 - 09:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

09/04/2026 - 08:49
FleetNews
fleetnews.gr

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

09/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

09/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo