Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τέλλογλου: Οι υπηρεσίες ήθελαν να προμηθευτούν λογισμικό παρακολουθήσεων από το 2013 (vid)
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11/08/2022 · 17:17

Τέλλογλου: Οι υπηρεσίες ήθελαν να προμηθευτούν λογισμικό παρακολουθήσεων από το 2013 (vid)

«Υπήρχαν ενδείξεις εκείνη την εποχή (2017-18) ότι τα τηλέφωνά του (του Κ. Μητσοτάκη) δεν ήταν ασφαλή, όπως ενδείξεις υπήρχαν από το ΚΚΕ, έχουν γίνει καταγγελίες και από το ΚΚΕ το 2017», είπε ο Τάσος Τέλλογλου μετά από την κατάθεσή του για το σκάνδαλο υποκλοπών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Περισσότερες από τρεις ώρες παρέμεινε στο γραφείο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος κατέθεσε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων και στοιχείων που σχετίζονται με τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την ανάρτηση που είχε κάνει στο twitter στις 6 Αυγούστου στην οποία μεταξύ άλλων έκανε αναφορά σε έναν ιδιώτη ο οποίος παρακολουθούσε το τηλέφωνο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν ήταν αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τέλλογλου: Υπήρχαν ενδείξεις ότι τα τηλέφωνα Μητσοτάκη δεν ήταν ασφαλή την περίοδο 2107-18

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Τέλλογλου δεν κατέθεσε νέα στοιχεία αναφορικά με το ζήτημα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, ούτε κατονόμασε συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά αναφέρθηκε σε αόριστες εκτιμήσεις και σε στοιχεία της υπόθεσης που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί. Σε ότι αφορά την ανάρτηση περί παρακολούθησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε δηλώσεις του ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι «υπήρχαν ενδείξεις εκείνη την εποχή ότι τα τηλέφωνά του δεν ήταν ασφαλή».

«Υπήρχαν καταγγελίες για την ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών το 2017 και το 2018 που δεν αφορούν μόνο τον κύριο Μητσοτάκη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την μαραθώνια κατάθεσή του στον Ισίδωρο Ντογιάκο, η οποία διήρκησε 3,5 ώρες, τόνισε:

«Κλήθηκα για κατάθεση, μου είπε ο κ. Ντογιάκος, ποιο είναι το πλαίσιο της έρευνας που αφορά το πώς γνωστοποιήθηκαν και αν γνωστοποιήθηκαν στις περιπτώσεις των νόμιμων συνακροάσεων μυστικά που αφορούν την εθνική ασφάλεια. Εγώ δεν ήξερα να του πω κάτι γι’ αυτό και μίλησα για την έρευνα που έχουμε κάνει τους τελευταίους μήνες στο Inside Story για τη χρήση του PREDATOR, δηλαδή του λογισμικού που παρακολουθεί τα κινητά τηλέφωνα. Και του εξήγησα ότι κατά τη γνώμη μας αυτό λειτουργεί συμπληρωματικά στις νόμιμες επισυνδέσεις, δηλαδή χρησιμοποιείται και το ένα και το άλλο.

Ο κ.Ντογιάκος μου έκανε μία ερώτηση σχετικά με μία ανάρτηση που είχα κάνει για τον Πρωθυπουργό και του είπα ότι το πρόβλημα των υπηρεσιών που ήθελαν να πάρουν τέτοια λογισμικά είναι πολύ παλιότερο από τη σημερινή μέρα. Αυτό γιγαντώθηκε μετά το μετά το 2020. Πρόσωπα που έπαιζαν ένα ρόλο παλαιότερα, τα ίδια πρόσωπα είναι και σήμερα και ότι αν θέλουμε να μάθουμε τι έχει γίνει με τις νόμιμες επισυνδέσεις στο παρελθόν, τότε η κυβέρνηση το μόνο που έχει κάνει είναι να αλλάξει το νόμο που ψήφισε το Μάρτιο του 2021 που αναδρομικά απαγόρευε σε αυτούς που παρακολουθούνταν να ζητήσουν μέσω του δικαστή την ενημέρωσή τους, ένα δικαίωμα που υπήρχε μέχρι το 2021 και καταργήθηκε έκτοτε».

Ερώτηση: Παρακολουθήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτό το κακόβουλο λογισμικό;

«Δεν έχω κάνει αυτήν την καταγγελία. Είπα ότι υπήρχαν ενδείξεις εκείνη την εποχή ότι τα τηλέφωνά του δεν ήταν ασφαλή, όπως ενδείξεις υπήρχαν από το ΚΚΕ, έχουν γίνει καταγγελίες και από το ΚΚΕ το 2017. Οι ελληνικές υπηρεσίες προσπαθούν να αγοράσουν αυτά τα λογισμικά από το 2013, έχουμε βρει προσπάθειες των ελληνικών υπηρεσιών και το 2015, έχει γίνει μία τεράστια διαρροή στο wikileaks της ιταλικής εταιρείας που ήτανε όλες οι διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση από το 2013 έως 2015. Άρα μιλάμε για κάτι που δεν είναι σημερινό, απλά η έκθεση που έχει υπάρξει σήμερα και το γεγονός ότι αυτά χρησιμοποιούνται συνδυαστικά δίνει μία καινούργια ποιότητα στο πρόβλημα. Ο κ.Ντογιάκος θα κάνει τη δουλειά του κι εμείς ελπίζω να κάνουμε την δική μας, υπάρχει ακόμα πεδίο έρευνας.

Οι ελληνικές υπηρεσίες, έχουμε αποδείξεις ότι προσπαθούν να αγοράσουν αυτά τα λογισμικά και πιο παλιά από το 2013, δεν αγοράστηκαν αυτά τα λογισμικά για λόγους που δεν ξέρω. Υπήρχαν καταγγελίες για την ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών το 2017 και το 2018 που δεν αφορούν μόνο τον κύριο Μητσοτάκη. Για αυτές τις καταγγελίες δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα και δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα από τη στιγμή που υπάρχει ο νόμος του 2021. Ο νόμος του 2021 έχει αναδρομική ισχύ, ισχύει δηλαδή και για τις επισυνδέσεις που έχουν γίνει πριν το νόμο άρα η συζήτηση είναι αδιέξοδη αν δεν αλλάξει αυτός ο νόμος.

Δεν ήταν από την αρχή επιλογή να αγοραστεί το PREDATOR, οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις αφορούσαν ένα άλλο πιο γνωστό σύστημα το PEGASUS, το οποίο κάηκε μετά το 2018 και το PEGASUS, όπως λέει το Ευρωκοινοβούλιο, προσφέρει και ορισμένες διασφαλίσεις, όπως για παράδειγμα αφήνει τα logs επάνω, δηλαδή μπορεί να έρθει η αρχή και να ζητήσει τα logs, πού χρησιμοποιήθηκε αυτό. Το PREDATOR δεν έχει κάτι τέτοιο και πιστεύω ότι έχει σχέση και με το γεγονός της ιστορίας αυτών των δύο συστημάτων, δηλαδή όταν πια το PEGASUS ήταν δυσφημισμένο, είναι ακριβότερο και δίνει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες ανίχνευσης εκ των υστέρων, αφού δηλαδή γίνει η ζημιά, ίσως και γι΄αυτό το λόγο να προτιμήθηκε αυτό.

Τέλλογλου: Δεν γνωρίζω αν η ΕΥΠ διαθέτει το Predator

Δεν ξέρω εάν η ΕΥΠ το έχει το σύστημα αυτό ή αγοράζει υπηρεσίες από κάποιον που το έχει ή κάποιος πουλάει τις υπηρεσίες, γιατί το PREDATOR μπορεί να πουληθεί και με σειρές τηλεφώνων, δηλαδή μπορείς να πουλήσεις δέκα – δέκα το μήνα ή κάποιος πουλάει τέτοιες υπηρεσίες.

Τέλλογλου: Τι συνέβη με τις παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη-Κουκάκη

Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι και στην περίπτωση του Θανάση Κουκάκη αι στην περίπτωση του Νίκου Ανδρουλάκη χρησιμοποιήθηκε ο συνδυασμός δύο πραγμάτων. Της νόμιμης συνακρόασης και της εισαγωγής του παράνομου λογισμικού. Στον Ανδρουλάκη όταν δεν πάτησε link, υπήρξε η νόμιμη συνακρόαση, η επισύνδεση. Στον Κουκάκη πάτησε το link, όταν έκανε καταγγελία για τη νόμιμη επισύνδεση και σταμάτησε η παρακολούθησή του.

Μου ζητήθηκε να ονομάσω συγκεκριμένα πρόσωπα, είπα ότι αυτά τα πρόσωπα προκύπτουν από τις συνθέσεις των εταιρειών, είναι γνωστό ποιοι είναι οι εκπρόσωποι αυτής της εταιρείας στην Ελλάδα, πότε άλλαξαν κ.λπ. και επίσης είναι γνωστό ότι μεταξύ των κυπριακών εταιρειών ή μάλλον της εταιρείας INTERLEXA και κάποιας εταιρείας που παίζει σημαντικό ρόλο στην προμήθεια της ελληνικής αστυνομίας υπάρχουν σχέσεις των μετόχων τους μεταξύ τους.»

Ερώτηση: Γνωρίζετε εάν αυτό το λογισμικό έχει χρησιμοποιηθεί και σε βάρος άλλων πολιτικών προσώπων;

«Έχω δει τέτοια link που υπάρχουν σε τηλέφωνα, δεν ξέρω εάν το έχουν ανοίξει. Στο Inside Story έχουμε δει τέτοια link σε μη πολιτικά πρόσωπα, δεν έχω δει τέτοια link σε πολιτικά πρόσωπα. Τα πρόσωπα αυτά έχουν επιλέξει στο όνομα της πληροφοριακής τους αυτονομίας να μην δημοσιοποιήσουν αυτό το πρόβλημα. Θα το σεβαστώ. Εκείνοι αποφασίζουν τι θα κάνουν.

Η εντολή του κ.Ντογιάκου αφορούσε το ζήτημα που σας περιέγραψα στην αρχή. Φυσικά για να εξηγήσεις σε κάποιον πώς εντάσσεται αυτό το ζήτημα σε μία πραγματικότητα που ψάχνει χρειάζεται να κάνεις μια συζήτηση πρώτα.»

  • ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ
  • ·
  • ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
  • ·
  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ψάχνει γκαρντ ο Ηρακλής – Η photo gallery από την ανοικτή προπόνηση και τη Media Day (pics)

All Content

Εθνική: Η photo gallery από την αναχώρηση για τη Λετονία (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Allwyn: Ισχυρό δεύτερο τρίμηνο με έσοδα €1,25 δισ. και EBITDA €458 εκατ. - Οι προβλέψεις για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου για Μετρό Θεσσαλονίκης: «Παραδίδουμε το πιο σύγχρονο και ασφαλές στην Ευρώπη»

All Content - BusinessNews.gr

Κοινωνικό Ταμείο: Ποιες δράσεις προβλέπονται, πού θα διατεθούν τα 5,3 δισ. ευρώ

All Content

Επιμελητήριο Πιερίας: Spec 500 χιλ. ευρώ για την προώθηση της μυδοκαλλιέργειας

All Content

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Spec 214,9 χιλ. ευρώ για το Visit Peloponnese

FleetNews

Το Audi Q3 με ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

FleetNews

Μείωση 2,3% στις ταξινομήσεις Ιουλίου

FleetNews

Η Geely αναδεικνύεται η πιο καινοτόμος αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως

All Content

Εθνική: Απομένουν λιγότερα από 4.800 εισιτήρια για την Ισπανία!

All Content

Εθνική: Πετάει για Λετονία με 12 παίκτες

All Content - BusinessNews.gr

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Ήπια υποχώρηση του οικονομικού κλίματος για τις ΜμΕ επιχειρήσεις το Α΄ εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Η στρατηγική ανάπτυξης της Superbet στην ελληνική αγορά

All Content - BusinessNews.gr

ΟΛΠ: Έγκριση αλλαγών στο καταστατικό για επέκταση σε λιμάνια, επενδύσεις και logistics

FleetNews

Toyota C-HR: Δέκα χρόνια επιτυχίας για το Νο.1 C-SUV της μάρκας

FleetNews

Η Volkswagen σε αναβρασμό λόγω σχεδίου περικοπών θέσεων εργασίας

CSRΝews.gr

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Τάκη Ηλιόπουλου στηρίζει τη νέα γενιά της ελληνικής ναυτιλίας με Πρόγραμμα Υποτροφιών Α.Ε.Ν.

CSRΝews.gr

Η Κομισιόν ενέκρινε το κοινωνικό σχέδιο της Ελλάδας για το κλίμα ύψους 4,77 δισ. ευρώ έως το 2032

CSRΝews.gr

Alpha Bank και «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»: Συνεχίζουν για 4η χρονιά τη δράση Job Shadowing

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρονται εσπευσμένα τα BMP1 από τα νησιά;
ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρονται εσπευσμένα τα BMP1 από τα νησιά; 11/08/2022 - 14:20
ΤΟ ΠΑΣΟΚ απαντά σε Α. Λοβέρδο: Προφανώς οι υποκλοπές είναι λόγος για να φτάσει η χώρα σε εκλογές 12/08/2022 - 13:31
ΤΟ ΠΑΣΟΚ απαντά σε Α. Λοβέρδο: Προφανώς οι υποκλοπές είναι λόγος για να φτάσει η χώρα σε εκλογές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Βρετανία: Κυβερνοεπίθεση εναντίον τριών βρετανικών αεροδρομίων
    27/08/2026 - 19:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Premia: Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά την παραίτηση του Βασίλειου Ανδρικόπουλου
    27/08/2026 - 18:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Πληρώθηκαν 73.542 δικαιούχοι – Ποιοι έμειναν εκτός
    27/08/2026 - 18:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,74%, στα 263,75 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    27/08/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βασίλης Κικίλιας από Ρόδο: «Νέα πλοία, περισσότερα στελέχη και ενίσχυση της παρουσίας του Λιμενικού στο Αιγαίο»
    27/08/2026 - 17:47 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Νίκος Χαρδαλιάς: «Κλιμακώνουμε άμεσα τις παρεμβάσεις απέναντι στον ιό του Δυτικού Νείλου»
    27/08/2026 - 17:44 ΕΛΛΑΔΑ
  • Nvidia: Κοντά σε συμφωνία για την εξαγορά της Hugging Face έναντι 12,9 δισ. δολαρίων
    27/08/2026 - 17:41 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κοινωνικό Ταμείο: Ποιες δράσεις προβλέπονται, πού θα διατεθούν τα 5,3 δισ. ευρώ
    27/08/2026 - 17:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάντηση Γεραπετρίτη με την υποψήφια ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Φερνάντα Εσπινόσα
    27/08/2026 - 17:21 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Αύξηση 17,2% του εμπορικού ελλείμματος αγαθών στα $118,8 δισ. τον Ιούλιο
    27/08/2026 - 17:09 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Austriacard: Άλμα 135% στα καθαρά κέρδη – Στα 186,6 εκατ. ευρώ τα έσοδα στο εξάμηνο
    26/08/2026 - 19:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευ. Τουρνάς: 3.083 πυρκαγιές από την έναρξη της αντιπυρικής – 830 μόνο τον Αύγουστο
    26/08/2026 - 19:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Καύσιμα: Τι θα γίνει με τις εκπτώσεις τον Σεπτέμβριο και τι εξετάζουν Motor Oil και Helleniq Energy
    26/08/2026 - 19:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χαλκιαδάκης: Κερδίζει σταθερά τη «μάχη της Κρήτης»
    27/08/2026 - 07:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αισχύλεια 2026: Δυναμική έναρξη την Κυριακή 30 Αυγούστου
    26/08/2026 - 23:00 LIFESTYLE

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ψάχνει γκαρντ ο Ηρακλής – Η photo gallery από την ανοικτή προπόνηση και τη Media Day (pics)

27/08/2026 - 15:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τορόντο Ράπτορς: Θα αποσύρουν τη φανέλα του Κάιλ Λάουρι στις 10 Ιανουαρίου

27/08/2026 - 14:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Superbet εγκαινιάζει τη νέα εποχή του Κυπέλλου Ελλάδας – Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της League Phase

27/08/2026 - 13:05
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Τάκη Ηλιόπουλου στηρίζει τη νέα γενιά της ελληνικής ναυτιλίας με Πρόγραμμα Υποτροφιών Α.Ε.Ν.

27/08/2026 - 12:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

10 χρόνια «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»: Πρεμιέρα το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στον Alpha

27/08/2026 - 11:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Κομισιόν ενέκρινε το κοινωνικό σχέδιο της Ελλάδας για το κλίμα ύψους 4,77 δισ. ευρώ έως το 2032

27/08/2026 - 10:18
FleetNews
fleetnews.gr

Το Audi Q3 με ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

27/08/2026 - 10:05
FleetNews
fleetnews.gr

Μείωση 2,3% στις ταξινομήσεις Ιουλίου

27/08/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo