Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τσίπρας: Δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά - Η κυβέρνηση δημιουργεί τεχνητή αισιοδοξία
newsroom newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
28/04/2021 · 10:52

Τσίπρας: Δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά - Η κυβέρνηση δημιουργεί τεχνητή αισιοδοξία

Σοβαρές ευθύνες για τον σχεδιασμό και τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημία καταλόγισε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Η ανεμελιά ήταν βασικό χαρακτηριστικό της στάσης του κ. Μητσοτάκη από την αρχή της αντιμετώπισης της πανδημίας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και στον Γιώργο Παπαδάκη. «Μετά το πρώτο κύμα επικράτησε η αίσθηση ότι νικήσαμε τον κορονοϊό, ενώ δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις της αντιπολίτευσης που πρόσφερε συναίνεση», προσέθεσε.

Ο κ. Τσίπρας τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού με όλα τα εμβόλια, θύμισε ότι πρώτος έκανε εμβόλιο, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλη η Μεγάλη Βρετανία έχει εμβολιαστεί με Astra Zeneca. Συμπλήρωσε, όμως, ότι δεν είναι εκεί το πρόβλημα και εξήγησε: «Το ποσοστό του εμβολιασμού είναι πολύ χαμηλό ακόμη…Δυστυχώς δεν είχαμε την επάρκεια των εμβολίων για να εμβολιαστεί ο κόσμος. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών. Οι πιθανότητες να έχει παρενέργειες ο πολίτης από τα εμβόλια είναι μηδαμινές σε σχέση με τις πιθανότητες να κολλήσει τον κορονοϊό και να περάσει δύσκολα». Ειδική αναφορά έκανε στους νέους, λέγοντας: «Μόλις άνοιξε η πλατφόρμα για τις ηλικίες 30-39, οι νέοι ανταποκρίθηκαν μαζικά στο άνοιγμα της πλατφόρμας. Ας σταματήσουμε να τους στοχοποιούμε για ότι συμβαίνει».

Βιώνουμε μία τραγωδία δίχως τέλος

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε πολιτική επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «βιώνουμε μία τραγωδία δίχως τέλος». Ανέφερε ότι έχουμε για δεύτερη φορά ένα δύσκολο Πάσχα, τα πράγματα δεν πάνε καλά και δεν είναι εύκολο να δημιουργήσουμε αισιοδοξία με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Είναι προβληματικό έως επικίνδυνο ότι δεν έχει βγει ο πρωθυπουργός ή κάποιος υπουργός να πει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά….Με την κυβέρνηση διαφωνούμε ακόμη και στα πραγματικά στοιχεία….Το πρώτο εξάμηνο είχαμε 400 νεκρούς, το δεύτερο εξάμηνο έχουμε 10.000 νεκρούς, παρότι είχαμε το πιο μακροχρόνιο lockdown στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι από τις 15 Μαρτίου πρώτη από τις χώρες της ΕΕ σε κρούσματα και θανάτους, είναι πάνω από τις ΗΠΑ και συγκρινόμαστε με την Ινδία. Αν δεν συμφωνήσουμε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά δεν μπορούμε και να αναζητήσουμε ευθύνες… Μπήκαμε με 800 κρούσματα και βγαίνουμε με 3.000, μπήκαμε με 20 νεκρούς την ημέρα και βγήκαμε με 100. Η κυβέρνηση λειτούργησε δίχως σχεδιασμό και στρατηγική και δίχως μέτρα σε μέσα μαζικής μεταφοράς, μέτρα στα σχολεία. Δεν υπήρχε σοβαρή επιδημιολογική επιτήρηση. Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες στον σχεδιασμό και στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε συνολικά η πανδημία. Το εύκολο είναι να πάρεις την απόφαση για το lockdown, το δύσκολο είναι να κάνεις στοχευμένες παρεμβάσεις για να μην καταστρέψεις την οικονομία. Μας έχει βάλει σε μία λογική επιτήρησης και αυταρχισμού δίχως αποτέλεσμα… Την προηγούμενη εβδομάδα, μας είπε ο πρωθυπουργός, ότι πετύχαμε ενώ είχαμε τις χειρότερες επιδόσεις από την αρχή της πανδημίας. Το είπε ακόμη και Στέφανος Μάνος, δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Λέει ο πρωθυπουργός ότι θα ανοίξουμε σε 15 μέρες. Και ρωτώ «που ξέρεις ποια θα είναι η επιδημιολογική κατάσταση σε 15 μέρες; Γιατί να την ανοίξουμε την εστίαση στις 3 Μαΐου και όχι μία εβδομάδα νωρίτερα; Θα έπρεπε να πούμε ότι πρέπει να ανοίξουμε γιατί δεν πάει άλλο, πρέπει να ανοίξουμε γιατί αποτύχαμε. Και απέτυχε όλη η Ευρώπη, το μοντέλο του ακορντεόν απέτυχε…».

Αναφερόμενος στη στάση της αντιπολίτευσης είπε: «Η αντιπολίτευση στο σύνολό της έχει δείξει στάση υπευθυνότητας. Σύσσωμη η αντιπολίτευση έδωσε συναίνεσε στον περιορισμό των ελευθεριών των πολιτών, και έδωσε τη μάχη για να πεισθεί ο κόσμος για τον εμβολιασμό. Αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει η κυβέρνηση».

Θύμισε ότι επισήμανε στον πρωθυπουργό ότι τον περασμένο Νοέμβριο όταν άρχισε να κορυφώνεται η κατάσταση ότι η κρίση θέλει συναινέσεις και είχα προτείνει ακόμη και κοινό υπουργό Υγείας. Συνεχίζοντας ανέφερε: «Η αίσθηση ότι νικήσαμε τον κορονοϊό μετά το πρώτο κύμα κυριάρχησε. Οι προτάσεις μας δεν εισακούστηκαν. Δεν είναι μόνο ο εμβολιασμός. Αν εγκαίρως είχαμε επενδύσει στα μονοκλωνικά σκευάσματα θα είχαμε βοηθήσει πολλούς ασθενείς. Δεν μπορεί αυτά να τα δίνεις μόνο σε VIP ασθενείς. Βιώνουμε μία τραγωδία δίχως τέλος. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη της πρώτης γραμμής».

Για την αμφισβήτηση της Επιτροπής των ειδικών είπε: «Οι επιστήμονες δέχονται αμφισβήτηση λγω του τρόπου που τους εργαλειοποιεί η κυβέρνηση. Γιατί καθιερώνει ακαταδίωκτο για τους επιστήμονες; Επειδή υπάρχει ανάγκη να καθιερωθεί ακαταδίωκτο για τα κυβερνητικά στελέχη. Αποφασίζει ο Τσιόδρας;».

Η κυβέρνηση έχει γεμάτα ταμεία

Αναφερόμενος στην οικονομία, σημείωσε: «Όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά είχαμε άδεια ταμεία και είχαμε την τρόικα να μας απειλεί με το πιστόλι στον κρόταφο. Η σημερινή κυβέρνηση έχει απείρως περισσότερες δυνατότητες. Βρήκε γεμάτα ταμεία με 37 δισ., μαζί με τα χρήματα του Ταμείου Ανασυγκρότησης φθάνει στα 70 δισ., ενώ παράλληλα έχει την δυνατότητα φθηνού δανεισμού. Καμία άλλη κυβέρνηση δεν είχε τις δυνατότητες που έχει η σημερινή κυβέρνηση από την ένταξη στην ΟΝΕ και μετά». Ωστόσο, υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να έχει η κυβέρνηση έναν αναπτυξιακό προσανατολισμό για λίγες μεγάλες επιχειρηματικές οικογένειες αφήνοντας απ' έξω τη μεγάλη μάζα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Σχετικά με τις συντάξεις, είπε ο κ. Τσίπρας: «Ο κ . Βρούτσης μας είχε αφήσει 400 χιλιάδες εκκρεμείς συντάξεις. Τις πήγαμε στις 100 χιλιάδες και τώρα έχουν γίνει πάλι 450 χιλιάδες συντάξεις. Η κυβέρνηση έδιωξε τους ανθρώπους που είχαμε προσλάβει μέσω ΑΣΕΠ, και το αποτέλεσμα είναι ότι θα πρέπει τώρα να πληρώνει ο συνταξιούχος για να πάρει την σύνταξή του. Πού είναι τώρα το ψηφιακό κράτος; Είναι χαρακτηριστικό της ανικανότητας του επιτελικού κράτους το πρόβλημα με τις συντάξεις». Σημείωσε δε, ότι είχε δεχθεί κριτική για την 13η σύνταξη, η οποία τώρα καταργήθηκε και κανείς δεν μιλάει.

Να μην ισχύσει εφέτος η μείωση των εισακτέων

Μίλησε για τις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις, λέγοντας ότι οι μαθητές θα δώσουν εξετάσεις σε ιδιαίτερες συνθήκες μετά από δύο χρόνια που είναι σε τηλεκπαίδευση. «…Ηλθε η κυβέρνηση μεσούσης της πανδημίας και άλλαξε το σύστημα των εξετάσεων και μείωσε κατά 25.000 τον αριθμό των εισακτέων. Κάνω έκκληση να μην εφαρμοστεί φέτος. Εμείς θα το αλλάξουμε συνολικά. Αυτό που γίνεται σήμερα είναι να μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων ώστε να υπάρξει πελατεία για όσους ενεργοποιούνται στην ιδιωτική εκπαίδευση».

Σχετικά με τη δολοφονία Καραϊβάζ και στην υπόθεση Φουρθιώτη είπε ότι το θέμα είναι αν η νύχτα θα επιβάλει τους κανόνες της. Για τον Μένιο Φουρθιώτη σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει γιατί του είχε προσφέρει τόσο μεγάλη φύλαξη.

Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις Τζανακόπουλου

Για τη δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου για τη δημόσια διοίκηση υποστήριξε ότι υπήρξε προσπάθεια διαστρέβλωσης και εξήγησε: «Ο κ . Τζανακόπουλος μίλησε για τις εστίες διαφθοράς και παραεξουσίας που υπάρχουν μέσα στη διοίκηση. Ποιος σοβαρός άνθρωπος δεν θα συμφωνούσε; Εγώ προτείνω στην κυβέρνηση να καθίσουμε και να ξηλώσουμε τις εστίες της διαφθοράς. Δεν υπάρχει παραδικαστικό κύκλωμα; Τώρα με τις αποκαλύψεις δεν υπάρχουν επίορκοι αστυνομικοί;». Επέστρεψε τα πυρά λέγοντας: «Ο κ. Μητσοτάκης είχε κάνει κεντρικό θέμα τον αριθμό των μετακλητών. Τώρα, τους διπλασίασε, αύξησε τους μισθούς τους, έφτιαξε νόμο για να μη χρειάζονται πτυχίο. Όλα αυτά δήθεν για να ενισχύσει το επιτελικό κράτος που έγινε επιτελικό γιουρούσι. Λάθη κάναμε κι εμείς. Αλλά από εδώ και πέρα μπορούμε να συμφωνήσουμε σε μερικά πράγματα…Αλλά δεν μπορείς να βάλεις στην ΕΡΤ τον άνθρωπο που ήταν διευθυντής του γραφείου Τύπου σου. Η δημόσια διοίκηση στην χώρα μας έχει μεγάλα προβλήματα, πάσχει και πρέπει να βρούμε τρόπο να την εξυγιάνουμε».

Έκλεισε με σύντομη αναφορά στο εργασιακό λέγοντας ότι «δεν υπάρχει μέλλον στη χώρα αν ο κόσμος της εργασίας είναι ισοπεδωμένος και δίχως μέλλον».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΤΣΙΠΡΑΣ
  • ·
  • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική: Ρεκόρ από Μήτογλου και Ντόρσεϊ - Τα highlights και οι δηλώσεις τους (vids)

All Content

Σπανούλης: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω ζήσει ως προπονητής ή παίκτης» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΣΕΕ: 6 στις 10 επιχειρήσεις κατέγραψαν χειρότερες πωλήσεις στις θερινές εκπτώσεις συγκριτικά με πέρυσι

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών : Ξεκινά με πάνω από 1.740 κωδικούς – Μέση μείωση έως 9,5%

All Content - BusinessNews.gr

Euroxx: Αύξηση 41% του τζίρου για το α' εξάμηνο του 2026

All Content

Υπουργείο Οικονομικών: Στην Cream το spec των 2,2 εκατ. ευρώ

All Content

Η ΕΔΙΠΤ δίνει το «παρών» στην 90ή ΔΕΘ

FleetNews

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

FleetNews

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

FleetNews

Audi A2 e-tron: Το νέο σημείο αναφοράς στην αποδοτικότητα

All Content

Καλάθης: «Είναι τιμή μου να παίζω για την Εθνική»

All Content

Τα highlights από τη νίκη-θρίλερ της Εθνικής επί της Ισπανίας (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Παρατείνεται και τον Σεπτέμβριο η επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης

All Content - BusinessNews.gr

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπεγράφη στο Τελ Αβίβ η συμφωνία για τον ελληνικό «Θόλο»

All Content - BusinessNews.gr

Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «βάζει πλώρη» για το ΧΑ - Dual listing και άντληση 100 εκατ. ευρώ

FleetNews

Η νέα Mercedes-Benz GLB τώρα με όφελος 2.000 ευρώ

FleetNews

Πατάει γκάζι η Hyundai με 100 νέα μοντέλα έως το 2030

CSRΝews.gr

«Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank

CSRΝews.gr

Ελληνικός Χρυσός και Μεταλλεία Θράκης στην 90η ΔΕΘ: Το νέο κεφάλαιο της μεταλλευτικής δραστηριότητας και οι Σκουριές

CSRΝews.gr

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου στηρίζει τις οικογένειες των νεκρών και αγνοουμένων από τη βύθιση του ferry

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνάντηση Σακελλαροπούλου-Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο
Συνάντηση Σακελλαροπούλου-Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο 28/04/2021 - 08:57
Μεϊμαράκης: Ιστορικό στοίχημα για την ΕΕ η διάσωση του τουρισμού 28/04/2021 - 11:33
Μεϊμαράκης: Ιστορικό στοίχημα για την ΕΕ η διάσωση του τουρισμού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ρεύμα: Η «εξίσωση» του Σεπτεμβρίου και ο κίνδυνος νέων αυξήσεων - Τι θα γίνει με τα πράσινα τιμολόγια
    01/09/2026 - 08:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Σε κλοιό αναγκαστικών μέτρων οι οφειλέτες της Εφορίας – Επανέρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
    01/09/2026 - 08:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Barbie τιμά την 100ή επέτειο από τη γέννηση της Marilyn Monroe με μια νέα συλλεκτική κούκλα
    31/08/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νετανιάχου για «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Μια από τις σημαντικότερες συμφωνίες στην ιστορία της χώρας
    31/08/2026 - 21:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Volvo βάζει τα plug-in hybrid στο επίκεντρο των πλάνων της
    31/08/2026 - 21:30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Bally’s Intralot: Έσοδα 544,2 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο – Στο επίκεντρο η εξαγορά της evoke
    31/08/2026 - 20:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Sony και Warner Music κατέθεσαν αγωγή σε βάρος της Anthropic για τραγούδια που χρησιμοποιήθηκαν στην εκπαίδευση ΤΝ
    31/08/2026 - 20:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τέλος εποχής για την Αργεντινή: Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε την «Αλμπισελέστε»
    31/08/2026 - 20:15 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας - Κέρδη για τον Αύγουστο
    31/08/2026 - 19:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Σουηδία υπέγραψε σύμβαση ύψους 4,3 δισ. ευρώ για την αγορά τεσσάρων γαλλικών φρεγατών FDI
    31/08/2026 - 19:21 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπεγράφη στο Τελ Αβίβ η συμφωνία για τον ελληνικό «Θόλο»
    31/08/2026 - 12:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η IKEA παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά KOMPISHÄNG: Σχεδιασμένη για μια ζωή σε κίνηση
    31/08/2026 - 13:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών : Ξεκινά με πάνω από 1.740 κωδικούς – Μέση μείωση έως 9,5%
    31/08/2026 - 12:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «βάζει πλώρη» για το ΧΑ - Dual listing και άντληση 100 εκατ. ευρώ
    31/08/2026 - 09:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΣΕΕ: 6 στις 10 επιχειρήσεις κατέγραψαν χειρότερες πωλήσεις στις θερινές εκπτώσεις συγκριτικά με πέρυσι
    31/08/2026 - 12:32 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Τουρκία συνέτριψε με 110-73 την Ισλανδία, έκανε το 8/8 και προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

31/08/2026 - 21:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027: Το πανόραμα της ευρωπαϊκής ζώνης

31/08/2026 - 21:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Κομισιόν εντάσσει ChatGPT, Roblox και Reddit στο αυστηρότερο ρυθμιστικό καθεστώς της ΕΕ

31/08/2026 - 14:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank

31/08/2026 - 13:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελληνικός Χρυσός και Μεταλλεία Θράκης στην 90η ΔΕΘ: Το νέο κεφάλαιο της μεταλλευτικής δραστηριότητας και οι Σκουριές

31/08/2026 - 13:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ermis Awards: Ο Κώστας Ρουσσάκης Πρόεδρος της Επιτροπής Entertainment & Brand Experience

31/08/2026 - 11:35
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

31/08/2026 - 06:45
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

31/08/2026 - 05:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo