Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΤΕπ: Στήριξη ρεκόρ προς τις ελληνικές ΜμΕ
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
29/09/2017 · 03:00

ΕΤΕπ: Στήριξη ρεκόρ προς τις ελληνικές ΜμΕ

Ο Όμιλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (Όμιλος ΕΤΕπ) επιβεβαίωσε σήμερα, κατά τα εγκαίνια του νέου γραφείου του στην Αθήνα, τη μεγαλύτερη στα χρονικά στήριξή του προς τις επενδύσεις μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Όμιλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (Όμιλος ΕΤΕπ) επιβεβαίωσε σήμερα, κατά τα εγκαίνια του νέου γραφείου του στην Αθήνα, τη μεγαλύτερη στα χρονικά στήριξή του προς τις επενδύσεις μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω μιας νέας χρηματοδοτικής πρωτοβουλίας με την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία στηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ), θα καταστούν διαθέσιμα νέα δάνεια 700 εκατ. ευρώ για επιχειρήσεις στο σύνολο της χώρας. Η ΕΤΕπ είναι η μεγαλύτερη διεθνής δημόσια τράπεζα στον κόσμο και ανήκει στα 28 κράτη μέλη της ΕΕ.

Το νέο γραφείο του Ομίλου ΕΤΕπ στην Αθήνα εγκαινιάστηκε επίσημα από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Πρόεδρο της ΕΤΕπ κ. Werner Hoyer, παρουσία των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, Υποδομών και Μεταφορών, και Ενέργειας και Περιβάλλοντος, και του Αντιπροέδρου της ΕΤΕπ κ. Jonathan Taylor. Στην τελετή παρίσταντο πάνω από 200 εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και του δημόσιου τομέα, καθώς και πολιτικοί και διπλωματικοί εκπρόσωποι.

Στην ομιλία του κατά τα εγκαίνια, ο Υπουργός Οικονομικών και Διοικητής της ΕΤΕπ κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος χαιρέτισε τις προσπάθειες της ΕΤΕπ για την παροχή μεγαλύτερης στήριξης σε νέες επενδύσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΤΕπ, κ. Werner Hoyer, επιβεβαίωσε ότι οι χρηματοδοτήσεις του Ομίλου ΕΤΕπ στην Ελλάδα προβλέπεται να φθάσουν στο ύψος-ρεκόρ των 2 δισ. ευρώ το 2017 και ότι από την έναρξη του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη θα στηριχθούν στη χώρα, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων, νέες επενδύσεις συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ.

Ο κ. Hoyer δήλωσε: «Σήμερα ξεκινάει μια νέα φάση ενδυνάμωσης της ήδη ισχυρής εταιρικής σχέσης μεταξύ του Ομίλου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και της Ελλάδος. Η στενή συνεργασία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων με τις δημόσιες αρχές και τους πελάτες στην Ελλάδα βοήθησε τον Όμιλο ΕΤΕπ να απαντήσει αποτελεσματικά στην οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Το νέο γραφείο της τράπεζας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα θα διασφαλίσει ακόμη στενότερη συνεργασία με τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Είμαι βέβαιος ότι η σταθερή προσπάθεια τόσο της ΕΤΕπ όσο και του ΕΤαΕ να στηρίξουν τις επενδύσεις στην Ελλάδα, μέσα από τη συνεργασία με νέους πελάτες και τη διεύρυνση των ήδη υφιστάμενων σχέσεων, θα συμβάλει στη βελτίωση της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα».

Νέα χρηματοδοτική στήριξη-ρεκόρ για τις ΜΜΕ, σε συνεργασία την Τράπεζα Πειραιώς

Πριν από τα εγκαίνια του γραφείου του στην Αθήνα, ο Όμιλος ΕΤΕπ συνήψε με την Τράπεζα Πειραιώς, τη μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα, συμφωνία που αντιπροσωπεύει την υψηλότερη μέχρι σήμερα χρηματοδοτική στήριξή του προς τις επενδύσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Η συμφωνία αυτή έρχεται σε συνέχεια της πιστωτικής γραμμής που είχε χορηγηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο προς τέσσερις ελληνικές τράπεζες.

Αντικατοπτρίζοντας την αυξημένη υποστήριξη του Ομίλου ΕΤΕπ προς τις επενδύσεις ελληνικών επιχειρήσεων, η νέα συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς θα επιτρέψει τη χορήγηση πρόσθετων δανείων συνολικού ύψους άνω των 700 δισ. ευρώ προς εγχώριες επιχειρήσεις.

Ο κ. Χρήστος Μεγάλου, CEO της Τράπεζας Πειραιώς δήλωσε: «Η νέα εποχή στην παρουσία της ΕΤΕπ στην Ελλάδα συνδέεται σήμερα με μια νέα συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς και αφορά στη μεγαλύτερη διαχρονικά ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χώρα. Η συμφωνία αυτή είναι μια ισχυρή απόδειξη της δέσμευσης της ΕΤΕπ για τη στήριξη των ελληνικών μικρομεσαίων και μικρών επιχειρήσεων μέσω της Τράπεζας Πειραιώς, της μεγαλύτερης τράπεζας στην Ελλάδα. Η Πειραιώς έχει οικοδομήσει μια σταθερή σχέση με τους διεθνείς οργανισμούς, όπως η ΕΤΕπ στο πρόσφατο παρελθόν και είναι πλήρως προσηλωμένη στη στήριξη της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας και στην επιστροφή της σε βιώσιμη ανάπτυξη».

Ο κ. Jonathan Taylor, Αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ αρμόδιος για τις χρηματοδοτήσεις της τράπεζας στην Ελλάδα, δήλωσε: «Αυτή η νέα συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία στηρίζεται από το Επενδυτικό Σχέδιο για την Ευρώπη, καλύπτει το σύνολο της χώρας και θα επιτρέψει σε επιχειρήσεις των τομέων του τουρισμού, της μεταποίησης και των υπηρεσιών να επεκταθούν. Η χρηματοδοτική στήριξη πρωτοφανούς ύψους που παρέχεται υπέρ των ΜΜΕ διαδέχεται το πρόγραμμα ύψους 1 δισ. ευρώ που εγκαινιάστηκε πέρυσι σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και άλλες κορυφαίες ελληνικές τράπεζες».

Πρόκειται για καινοτόμο συναλλαγή, η οποία αφορά την πρώτη έκδοση καλυμμένων ομολόγων στην οποία προβαίνει η Τράπεζα Πειραιώς από την έναρξη της χρηματοπιστωτικής κρίσης και την πρώτη επένδυση που πραγματοποιεί η ΕΤΕπ σε καλυμμένα ομόλογα στην Ελλάδα. Η ΕΤΕπ θα χορηγήσει 350 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη και το ΕΤαΕ θα χορηγήσει άλλα 50 εκατ. ευρώ, καθιστώντας δυνατή την παροχή πιο μακροπρόθεσμων χρηματοδοτήσεων στους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς.

Επενδύσεις συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ κινητοποιούνται στην Ελλάδα χάρη στο Επενδυτικό Σχέδιο για την Ευρώπη

Από την έναρξη των χρηματοδοτικών δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη («Σχέδιο Γιούνκερ»), τον Απρίλιο 2016, έχουν εγκριθεί χρηματοδοτήσεις άνω του 1,5 δισ. ευρώ, οι οποίες θα κινητοποιήσουν συνολικά επενδύσεις άνω των 5 δισ. ευρώ στο σύνολο της χώρας.

Στο πλαίσιο του Σχεδίου Γιούνκερ, ο Όμιλος ΕΤΕπ παρέχει χρηματοδότηση σε έργα καίριας σημασίας –βελτίωση περιφερειακών αεροδρομίων, τηλεπικοινωνιακές υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, παραγωγή τροφίμων– καθώς και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε συνεργασία με κορυφαίες ελληνικές τράπεζες. Μαζί με τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελλάδα είναι μία από τις μόλις επτά χώρες που έχουν εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους άνω του 1 δισ. ευρώ από τον Όμιλο ΕΤΕπ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων.

Ο Υπουργός Οικονομικών εγκαινιάζει το νέο γραφείο της ΕΤΕπ

Το νέο γραφείο της ΕΤΕπ στο κέντρο της Αθήνας, στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο, σε χώρους που είχαν παραμείνει άδειοι μετά την έναρξη της οικονομικής κρίσης. Το γραφείο θα αποτελέσει τη νέα στέγη της Επενδυτικής Ομάδας την οποία έχει δημιουργήσει η ΕΤΕπ ειδικά για την Ελλάδα.

Από τη σύστασή της, τον Δεκέμβριο 2015, η Επενδυτική Ομάδα για την Ελλάδα, με επικεφαλής τον κ. Nicholas Jennet, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή στην ΕΤΕπ, έχει συμβάλει στην αύξηση των δραστηριοτήτων και στη σύσφιγξη των σχέσεων με την ελληνική κυβέρνηση, και έχει βοηθήσει τη χώρα να επωφεληθεί από νέες επενδυτικές ευκαιρίες που στηρίζονται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων.

Οι συνολικές χρηματοδοτήσεις του Ομίλου ΕΤΕπ (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων) στην Ελλάδα το 2016 ανήλθαν σε 1,63 δισ. ευρώ. Το 75% του ποσού αυτού αφορούσε τη χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων, το 22% τον τομέα της καινοτομίας και το 3% έργα υποδομής. Την τελευταία πενταετία (2012-2016) η ΕΤΕπ επένδυσε συνολικά στην Ελλάδα 6,4 δισ. ευρώ.

  • ΕΤΕΠ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση του Μοντέρο με τα ερυθρόλευκα (pics)

All Content

Παναθηναϊκός: Παρόντες στην προετοιμασία οι διεθνείς (pics)

All Content - BusinessNews.gr

IDEAL Holdings: Ισχυρό εξάμηνο με άνοδο 27% στις πωλήσεις - Εξαγορά του 25% της Kymora

All Content - BusinessNews.gr

Quest: Άνοδος 9,8% στις πωλήσεις και 25,2% στα καθαρά κέρδη το εξάμηνο - Οι προοπτικές για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Το ελληνικό comeback στον Stoxx 600 - Ποια εννέα «βαριά» χαρτιά επιστρέφουν

All Content

Στο Publicis Groupe ο παγκόσμιος λογαριασμός media της PepsiCo

All Content

Στην Pollen η Superbet

FleetNews

Ευρείες διοικητικές αλλαγές στη Stellantis

FleetNews

Το νέο Audi Q3 με 299 ευρώ το μήνα και όφελος έως 2.400 ευρώ

FleetNews

Πρώτο σε πωλήσεις στα ηλεκτρικά LCV το Kia PV5

All Content

ΠΑΟΚ: Οι Καλάθης και Όσμαν ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία (pics)

All Content

Γκραντ: «Ο Ομπράντοβιτς δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια – Υπάρχει ενθουσιασμός» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Cambas Gardens: Το masterplan της Dimand για το ιστορικό Κτήμα Καμπά - Οι τέσσερις άξονες

All Content - BusinessNews.gr

Ο Μασούτης στη Σερβία, η Credia στο leasing και η Lidl στην ενέργεια

All Content - BusinessNews.gr

Jumbo: Κατά 9% αυξήθηκε ο τζίρος του ομίλου τον Αύγουστο - Εκτακτη διανομή ενός ευρώ, ανά μετοχή

FleetNews

«Κόμβος»: Πρεμιέρα για το νέο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας

FleetNews

Tesla FSD: Τα στοιχεία που θέλει να πείσουν την Ευρώπη για την ασφάλεια

CSRΝews.gr

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026: Αυτές είναι οι νικήτριες εταιρείες

CSRΝews.gr

ΕΣΠΙ: Μία μουσική βραδιά για την αξιοπρέπεια των ιπποειδών

CSRΝews.gr

Mars: Κατέγραψε τη μεγαλύτερη ετήσια μείωση εκπομπών στην ιστορία της

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Με αξιόλογη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες για τη «Βιομηχανία» και τον «Τουρισμό»
Με αξιόλογη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες για τη «Βιομηχανία» και τον «Τουρισμό» 29/09/2017 - 03:00
Αυξήθηκε 1,6% ο δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανεμπόριο 29/09/2017 - 03:00
Αυξήθηκε 1,6% ο δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανεμπόριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πέτρος Πετρόπουλος: Μειωμένα στα 2,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο
    03/09/2026 - 17:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Hisense: Επεκτείνει τη συνεργασία της με την UEFA για το EURO 2028
    03/09/2026 - 17:40 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Αύξηση 3,6% στις παγκόσμιες αποστολές τηλεοράσεων το β’ τρίμηνο 2026
    03/09/2026 - 17:39 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Λ. Μενδώνη: Αυτοψία στον αρχαιολογικό χώρο της Τούμπας Θεσσαλονίκης
    03/09/2026 - 17:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σ. Παπασταύρου: Η Αλεξανδρούπολη γίνεται πλέον ενεργειακός κόμβος
    03/09/2026 - 17:30 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η Toyota Hellas δίνει το «παρών» στην 90ή ΔΕΘ ως χρυσός χορηγός του Japan Pavilion
    03/09/2026 - 17:22 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Στ. Καφούνης (ΕΣΕΕ): Χωρίς βιώσιμες και ανταγωνιστικές ΜμΕ δεν μπορεί να υπάρξει ισχυρή οικονομία
    03/09/2026 - 17:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ανέβηκε ξανά ο χρυσός με βοήθεια από ομόλογα και δολάριο - Ράλι σε όλα τα μέταλλα
    03/09/2026 - 17:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πετρέλαιο: Σε υψηλά έξι εβδομάδων οι τιμές λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
    03/09/2026 - 17:09 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Επίσκεψη Όλγας Κεφαλογιάννη στη Χαλκιδική – Συνάντηση με φορείς για την τουριστική ανάπτυξη
    03/09/2026 - 16:57 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,32%, στα 307,24 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    02/09/2026 - 17:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΕΔΕ: Στην 90η ΔΕΘ οι Δήμοι διεκδικούν ισχυρότερο ρόλο στον σχεδιασμό της χώρας
    02/09/2026 - 18:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης συμμετέχει στην 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
    02/09/2026 - 19:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο: Δέχτηκε τρεις προσφορές για το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου
    02/09/2026 - 18:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Περιορισμένη αύξηση των μισθολογίων στον ιδιωτικό τομέα κατά 38.000 τον Αύγουστο
    02/09/2026 - 19:12 ΚΟΣΜΟΣ
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιορτή Αλέξανδρου Καλλέργη & Αλεξάνδρας Παναγιώταρου” – Synaxis Taverna

03/09/2026 - 13:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χωρίς Παπανικολάου και Λαρεντζάκη ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κρήτης

03/09/2026 - 13:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση του Μοντέρο με τα ερυθρόλευκα (pics)

03/09/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ERT COSMOS: Αφιέρωμα «Μικρές Σιωπές, Μεγάλες Αλήθειες» στη ζώνη Νέου Ελληνικού Κινηματογράφου

03/09/2026 - 13:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026: Αυτές είναι οι νικήτριες εταιρείες

03/09/2026 - 13:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η COSMOTE TELEKOM εξελίσσεται σε Telekom

03/09/2026 - 13:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΣΠΙ: Μία μουσική βραδιά για την αξιοπρέπεια των ιπποειδών

03/09/2026 - 11:29
FleetNews
fleetnews.gr

Ευρείες διοικητικές αλλαγές στη Stellantis

03/09/2026 - 07:01
FleetNews
fleetnews.gr

Το νέο Audi Q3 με 299 ευρώ το μήνα και όφελος έως 2.400 ευρώ

03/09/2026 - 05:02
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MAMALO All Day Resto Bar” αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό Full Moon Dinner Party, στην παραλία της Κινέτας!

02/09/2026 - 15:36
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo