Τρίτη, 4 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πώς θα γίνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
31/05/2017 · 03:00

Πώς θα γίνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τις αρχικές οδηγίες για την διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Οπως αποκαλύπτεται από το ΦΕΚ συμβολαιογράφος θα είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία ενώ ο ίδιος θα αναρτά στην ιστοσελίδα των ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. την αναγγελία διενέργειας πλειστηριασμού κατά τα οριζόμενα στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τις αρχικές οδηγίες για την διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Οπως αποκαλύπτεται από το ΦΕΚ συμβολαιογράφος θα είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία ενώ ο ίδιος θα αναρτά στην ιστοσελίδα των ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. την αναγγελία διενέργειας πλειστηριασμού κατά τα οριζόμενα στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Η αναγγελία περιέχει υποχρεωτικά τα ακόλουθα πεδία: ονοματεπώνυμο και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του συμβολαιογράφου, αντικείμενο, ημερομηνία διενέργειας και τιμή πρώτης προσφοράς του πλειστηριασμού, ποσό εγγύησης, καθώς και τον υπερσύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ όπου έχει αναρτηθεί η περίληψη της κατασχετήριας έκθεσης, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Πλειστηριασμοί θα γίνουν σε βάρος όσων πελατών αρνούνται τη συνεργασία ή έχουν «εξαφανιστεί» με έμφαση σε ακίνητα αξίας άνω των 400.000 ευρώ και εκτιμάται ότι θα κλιμακωθούν από το δεύτερο εξάμηνο του έτους καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 5.000 και άνω πλειστηριασμούς ως το τέλος του έτους.

Αναλυτικά:

Άρθρο 1
Ηλεκτρονικός Πλειστηριασμός

Με την εντολή του άρθρου 927 ΚΠολΔ, ο επισπεύδων την αναγκαστική εκτέλεση δύναται να αιτηθεί τη διενέργεια του πλειστηριασμού με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων (ηλεκτρονικός πλειστηριασμός) σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Άρθρο 2
Ηλεκτρονικά Συστήματα Πλειστηριασμών (ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ.)

Η διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού πραγματοποιείται μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων πλειστηριασμών («ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ.»).

Άρθρο 3
Υπάλληλος Ηλεκτρονικού Πλειστηριασμού Υπάλληλος του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού είναι συμβολαιογράφος που προηγουμένως έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 7 παρ. 1 της παρούσας.

Άρθρο 4
Τόπος Ηλεκτρονικού Πλειστηριασμού

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός διενεργείται με επιμέλεια του συμβολαιογράφου της περιφέρειας του τόπου όπου έγινε η κατάσχεση, ο οποίος ορίστηκε για τον πλειστηριασμό.
Αρμόδιο για την επίλυση των διαφορών που αναφύονται από τη διενέργεια του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού είναι το δικαστήριο της έδρας του συμβολαιογράφου.

Άρθρο 5
Ανάρτηση αναγγελίας διενέργειας ηλεκτρονικού πλειστηριασμού

Ο συμβολαιογράφος αναρτά στην ιστοσελίδα των ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. την αναγγελία διενέργειας πλειστηριασμού κατά τα οριζόμενα στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Η αναγγελία περιέχει υποχρεωτικά τα ακόλουθα πεδία: ονοματεπώνυμο και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του συμβολαιογράφου, αντικείμενο, ημερομηνία διενέργειας και τιμή πρώτης προσφοράς του πλειστηριασμού, ποσό εγγύησης, καθώς και τον υπερσύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ όπου έχει αναρτηθεί η περίληψη της κατασχετήριας έκθεσης, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Με την αναγγελία μπορούν να προσαρτώνται φωτογραφίες του αντικειμένου που εκπλειστηριάζεται και κάθε σχετικό έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή του συμβολαιογράφου.

Άρθρο 6
Χρήστες ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ.

Οι χρήστες των ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. κατηγοριοποιούνται ως εξής: α. «Επισκέπτης»: κάθε φυσικό πρόσωπο που επισκέπτεται την οικεία ιστοσελίδα προκειμένου να ενημερωθεί για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, δίχως ειδικές διαδικασίες εγγραφής, ταυτοποίησης και αναγνώρισης. Ο επισκέπτης έχει πρόσβαση αποκλειστικά και μόνο στον ελεύθερα προσβάσιμο χώρο των ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ.
β. «Υπάλληλος Ηλεκτρονικού Πλειστηριασμού»: κάθε πιστοποιημένος στα ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. συμβολαιογράφος που πραγματοποιεί την ανάρτηση της αναγγελίας πλειστηριασμού και διενεργεί ηλεκτρονικό πλειστηριασμό σύμφωνα με τα δικαιώματα πρόσβασης που ορίζονται στην πολιτική ασφάλειας των συστημάτων. Ο υπάλληλος ηλεκτρονικού πλειστηριασμού έχει ελεγχόμενη πρόσβαση στα ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ., κατά το μέρος που αφορά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που διενεργεί.
γ. «Υποψήφιος Πλειοδότης»: κάθε φυσικό πρόσωπό το οποίο, ενεργώντας για λογαριασμό του ή ως εκπρόσωπος νομικού ή φυσικού προσώπου, συμμετέχει στη διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, υποβάλλοντας πλειοδοτικές προσφορές, αφού προηγουμένως έχει πιστοποιηθεί στα ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. Ο υποψήφιος πλειοδότης έχει ελεγχόμενη πρόσβαση σε πλειστηριασμούς στους οποίους συμμετέχει.
δ. «Παρατηρητής (Οφειλέτης)»: κάθε φυσικό πρόσωπό το οποίο, ενεργώντας για λογαριασμό του με την ιδιότητα του οφειλέτη ή ως εκπρόσωπος νομικού ή φυσικού προσώπου που έχει την ιδιότητα του οφειλέτη, συμμετέχει ως παρατηρητής στη διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που αφορά σε οφειλή του, αφού προηγουμένως έχει πιστοποιηθεί στα ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. Ο παρατηρητής (οφειλέτης) έχει ελεγχόμενη πρόσβαση σε πλειστηριασμούς που σχετίζονται με οφειλή του.

Άρθρο 7
Εγγραφή Χρηστών στα ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ.

Για την εκχώρηση των αναφερομένων στο άρθρο 6 δικαιωμάτων, οι χρήστες πραγματοποιούν εγγραφή στα συστήματα μέσω της οικείας ιστοσελίδας, σύμφωνα με τις κάτωθι διαδικασίες:

1. Οι υπάλληλοι ηλεκτρονικού πλειστηριασμού υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω της οικείας ιστοσελίδας αίτηση εγγραφής παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες (ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, ΑΦΜ, διεύθυνση έδρας, αριθμό τηλεφώνου, αριθμό μητρώου Συμβολαιογραφικού Συλλόγου στον οποίο υπάγονται, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και ταυτοποιούνται μέσω των διαπιστευτηρίων τους που τηρούνται στα συστήματα TAXISNet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Μετά την ταυτοποίηση, εγκρίνεται η εγγραφή τους στα συστήματα.

2. Οι υποψήφιοι πλειοδότες υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω της οικείας ιστοσελίδας αίτηση εγγραφής παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες (ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, ΑΦΜ, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικό αριθμό πλειστηριασμού στον οποίον ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν) και, αποδεχόμενοι πλήρως και ανεπιφύλακτα τους «Όρους και Προϋποθέσεις» χρήσης των συστημάτων και των προσωπικών δεδομένων, ταυτοποιούνται ως εξής:
α) Οι νόμιμοι εκπρόσωποι νομικών προσώπων ή φυσικά πρόσωπα τα οποία διαθέτουν ελληνικό ΑΦΜ ταυτοποιούνται μέσω των διαπιστευτηρίων τους που τηρούνται στα συστήματα TAXISNET της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Μετά την ταυτοποίηση, εγκρίνεται η εγγραφή τους στα συστήματα.

β) Οι νόμιμοι εκπρόσωποι νομικών προσώπων ή φυσικά πρόσωπα πολίτες κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αιτούνται την εγγραφή τους συμπληρώνοντας τον αριθμό ταυτότητας ΦΠΑ (VAT Ιdentification Number) και ταυτοποιούνται με χρήση των διαπιστευτηρίων που κατέχουν από τα αντίστοιχα συστήματα. Μετά την ταυτοποίηση, ο αρμόδιος υπάλληλος ηλεκτρονικού πλειστηριασμού εγκρίνει την εγγραφή τους στα συστήματα. Σε περίπτωση κατά την οποία φυσικό πρόσωπο στερείται αριθμού ΦΠΑ εφαρμόζεται η περ. δ, ενώ σε περίπτωση κατά την οποία νομικό πρόσωπο στερείται αριθμού ΦΠΑ εφαρμόζεται η περ. γ.

γ) Οι πολίτες τρίτων κρατών που λειτουργούν ως νόμιμοι εκπρόσωποι νομικών προσώπων υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω της οικείας ιστοσελίδας αίτηση εγγραφής και ταυτοποιούνται καταχωρίζοντας στο σύστημα το έγγραφο παροχής πληρεξουσιότητας με επίσημη μετάφραση στην ελληνική και είτε υπεύθυνη δήλωση σε μορφή αρχείου pdf ψηφιακά υπογεγραμμένη με επίσημη μετάφραση στην ελληνική είτε ένορκη βεβαίωση ή πιστοποιητικό σε μορφή αρχείου pdf με επίσημη μετάφραση στην ελληνική, στα οποία δηλώνεται και με τα οποία αποδεικνύεται η εγγραφή τους σε επαγγελματικό ή εμπορικό μητρώο, προσκομιζόμενα εντός τριών εργάσιμων ημερών και σε έγχαρτη μορφή (πρωτότυπο ή ακριβές αντίγραφο) στο γραφείο του αρμόδιου υπαλλήλου ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. Μετά την ταυτοποίηση, ο αρμόδιος υπάλληλος ηλεκτρονικού πλειστηριασμού εγκρίνει την εγγραφή τους στα συστήματα.

δ) Φυσικά πρόσωπα πολίτες τρίτων κρατών υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω της οικείας ιστοσελίδας αίτηση εγγραφής και ταυτοποιούνται, καταχωρίζοντας στο σύστημα αρχείο σε μορφή pdf που περιέχει σαρωμένο αντίγραφο δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ με επίσημη μετάφραση στην ελληνική και υπεύθυνη δήλωση σε μορφή αρχείου pdf ψηφιακά υπογεγραμμένη με επίσημη μετάφραση στην ελληνική περί της ορθότητας και εγκυρότητας των υποβαλλόμενων στοιχείων, προσκομιζόμενα εντός τριών εργάσιμων ημερών και σε έγχαρτη μορφή (πρωτότυπο ή ακριβές αντίγραφο) στο γραφείο του αρμόδιου υπαλλήλου ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. Μετά την ταυτοποίηση, ο αρμόδιος υπάλληλος ηλεκτρονικού πλειστηριασμού εγκρίνει την εγγραφή τους στα συστήματα.

Τα ανωτέρω εφαρμόζονται και για την πιστοποίηση των Παρατηρητών (Οφειλετών).

Άρθρο 8
Όροι, προϋποθέσεις και διαδικασία συμμετοχής στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό

1. Στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό λαμβάνουν μέρος μόνο φυσικά πρόσωπα ή εκπρόσωποι νομικών προσώπων που είναι εγγεγραμμένοι ως υποψήφιοι πλειοδότες στα ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. σύμφωνα με τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου.

2. Ο εγγεγραμμένος στα ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. υποψήφιος πλειοδότης που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε συγκεκριμένο ηλεκτρονικό πλειστηριασμό επιλέγει στην οικεία ιστοσελίδα τον κωδικό αριθμό του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που τον ενδιαφέρει και αποδεχόμενος τους «Όρους Ηλεκτρονικού Πλειστηριασμού» του κινητού – ακινήτου, δηλώνει τη συμμετοχή του, αφού προηγουμένως έχει καταβάλει την εγγύηση της παρ. 1 του άρθρου 965 ΚΠολΔ και το τέλος χρήσης των συστημάτων, και έχει υποβάλει ηλεκτρονικά το πληρεξούσιο της παρ. 2 του άρθρου 1003 ΚΠολΔ, μέχρι ώρα 15:00, δύο εργάσιμες ημέρες πριν από την ημέρα του πλειστηριασμού. Η κατάθεση της εγγύησης, του τέλους χρήσης των ηλεκτρονικών συστημάτων πλειστηριασμών και του πλειστηριάσματος γίνεται αποκλειστικά σε ειδικό ακατάσχετο επαγγελματικό λογαριασμό που διατηρείται σε ελληνικό τραπεζικό ίδρυμα από τον υπάλληλο του πλειστηριασμού. Το τέλος χρήσης συστημάτων ορίζεται στο ποσό των πενήντα (50) ευρώ ανά υποψήφιο πλειοδότη και ανά πλειστηριασμό. Εκ του ποσού αυτού, ποσό δέκα (10) ευρώ καταβάλλεται υπέρ ΤΑ.Χ.ΔΙΚ. από τον εκάστοτε Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, σε λογαριασμό του οποίου το μέλος του, υπάλληλος του πλειστηριασμού, καταθέτει το σύνολο του τέλους. Το ποσό αυτό δύναται να αναπροσαρμόζεται με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο υποψήφιος πλειοδότης διορίζει, με δήλωση που γίνεται ηλεκτρονικά, αντίκλητο ο οποίος κατοικεί στην περιφέρεια του πρωτοδικείου του τόπου της εκτέλεσης, μέχρι ώρα 15:00, δύο εργάσιμες ημέρες πριν από την ορισθείσα ημέρα του πλειστηριασμού, διαφορετικά αντίκλητος θεωρείται ο γραμματέας του πρωτοδικείου του τόπου της εκτέλεσης.

3. Οι δικαιούμενοι συμμετοχής υποψήφιοι πλειοδότες ενημερώνονται μέσω των συστημάτων για τη συμμετοχή τους στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. Με τον ίδιο τρόπο ενημερώνονται εγκαίρως και οι υποψήφιοι πλειοδότες οι οποίοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

4. Μετά το πέρας της προθεσμίας της προηγούμενης παραγράφου, ο υπάλληλος του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ελέγχει τα υποβληθέντα αρχεία, διαπιστώνει με πράξη του μέχρι ώρα 17.00 της προηγούμενης του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ημέρας την τήρηση των διατυπώσεων που ορίζονται στις προηγούμενες παραγράφους, υποβάλλει στα συστήματα κατάλογο των υποψήφιων πλειοδοτών που δικαιούνται να συμμετάσχουν και ενεργοποιεί στη διαδικτυακή πύλη την πρόσβαση στον πλειστηριασμό για τους υποψήφιους πλειοδότες που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

5. Τα ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. δεν ευθύνονται για τον αποκλεισμό πλειοδότη από πλειστηριασμό σε περίπτωση εκπρόθεσμης παράδοσης των δικαιολογητικών συμμετοχής του στον πλειστηριασμό, για οποιονδήποτε λόγο.

Άρθρο 9
Υποβολή πλειοδοτικών προσφορών

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός είναι ανοικτού πλειοδοτικού τύπου κατά τον οποίο υποβάλλονται διαδοχικές προσφορές. Οι συμμετέχοντες υποβάλλουν συνεχώς προσφορά μεγαλύτερη από την εκάστοτε μέγιστη έως τον χρόνο λήξης της υποβολής προσφορών. Στα ηλεκτρονικά συστήματα καταγράφονται όλες οι υποβληθείσες κατά τα ανωτέρω προσφορές

Άρθρο 10
Σειρά Εκπλειστηρίασης Πραγμάτων

Εκείνος κατά του οποίου στρέφεται η εκτέλεση μπορεί με δήλωσή του στον υπάλληλο του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, που εγχειρίζεται το αργότερο πέντε (5) ημέρες πριν τον πλειστηριασμό, να ορίσει τη σειρά με την οποία θα εκπλειστηριάζονται τα κατασχεμένα πράγματα. Η δήλωση αναρτάται στην ιστοσελίδα, στο σχετικό πεδίο που αφορά τις πληροφορίες του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

Άρθρο 11 Επιστροφή Εγγύησης
Αν υπερθεματιστής αναδείχθηκε άλλος ή αν η κατακύρωση ματαιώθηκε για οποιονδήποτε λόγο, η εγγύηση ή οι εγγυητικές επιστολές επιστρέφονται από τον υπάλληλο του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού σε εκείνον που τις κατέβαλε.

Πηγή: Ημερησία

  • ΦΕΚ
  • ·
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroCup: Η θέση των Άρη και ΠΑΟΚ και ο υψηλός ανταγωνισμός

All Content

Μονακό: Από τον τελικό του Άμπου Ντάμπι στην απόλυτη παρακμή

All Content - BusinessNews.gr

Πειραιώς: Νέες χρηματοδοτήσεις 500 εκατ. ευρώ για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μέσω συμφωνίας με την EBRD

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒΑΞ – ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Σύμβαση 100,2 εκατ. ευρώ για φωτοβολταϊκό 275,5 MW στη Ρουμανία

All Content - BusinessNews.gr

S&P Global: Ανάκαμψη του τομέα μεταποίησης στην Ελλάδα τον Ιούλιο 2026

All Content

TV: Η σκακιέρα της νέας σεζόν

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

FleetNews

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

FleetNews

Ford: Θέμα χρόνου η είσοδος των Κινέζων στις ΗΠΑ

All Content

FIBA για Χατζηλάμπρου: «Ένας αθλητής που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς τα επόμενα χρόνια» (vid)

All Content

Εθνική Κορασίδων: Ζευγάρωσε τις νίκες επί της Μ. Βρετανίας με 80-50 πριν από το Ευρωπαϊκό

All Content - BusinessNews.gr

Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Attica: Έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

All Content - BusinessNews.gr

AstraZeneca και Bristol Myers Squibb συζητούν συγχώνευση-μαμούθ ύψους 400 δισ. δολαρίων

All Content - BusinessNews.gr

Anytime – Public: Νέα συνεργασία με επιστροφή έως 20 ευρώ στους ασφαλισμένους

FleetNews

BMW Group: Δύσκολο β’ τρίμηνο εν μέσω έντονου ανταγωνισμού

FleetNews

BMW iX5: Ξεκινά η παραγωγή μπαταριών Gen6

CSRΝews.gr

Η Νικόλ Παυλοπούλου εντάσσεται στην ομάδα των αθλητών που στηρίζει το ΒΙΚΟΣ

CSRΝews.gr

ΤΕΧΑΝ: Νέα ερωτήματα για τους διαγωνισμούς των Πολυκέντρων Ανακύκλωσης

CSRΝews.gr

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κουρουμπλής: Οι μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες να μεταφέρουν την έδρα τους στην Ελλάδα λόγω Brexit
Κουρουμπλής: Οι μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες να μεταφέρουν την έδρα τους στην Ελλάδα λόγω Brexit 31/05/2017 - 03:00
Φάμελλος: "Η Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα από δέσμευση και σχέδιο πρέπει να γίνεται και πράξη " 31/05/2017 - 03:00
Φάμελλος: "Η Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα από δέσμευση και σχέδιο πρέπει να γίνεται και πράξη "

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη
    03/08/2026 - 16:25 ESG
  • Coca Cola Τρία Έψιλον - ΑΒ Βασιλόπουλος: Κοινή πρωτοβουλία για πιο βιώσιμες συσκευασίες
    03/08/2026 - 15:40 ESG
  • Γ. Στουρνάρας: «Ρευστό το εξωτερικό περιβάλλον, αλλά οι διαταραχές δημιουργούν και ευκαιρίες»
    03/08/2026 - 15:26 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΕΒΥ ζητούν θεσμικό πλαίσιο για τη διαχείριση του γυαλιού – Νέα συνάντηση με το ΥΠΕΝ
    03/08/2026 - 14:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Verbatim: Η Smart4all International Επίσημος Διανομέας για την Ελλάδα
    03/08/2026 - 14:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nissan: Επιστροφή στην κερδοφορία για το α΄ τρίμηνο - Στα 20,81 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
    03/08/2026 - 14:29 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ν. Παπαθανάσης: Συνεχίζεται μέσω ΕΣΠΑ η «Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση» με χρηματοδότηση ύψους 49,98 εκατ. ευρώ
    03/08/2026 - 14:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γ. Παπανδρέου: «Οφείλουμε μια Πολιτεία που δεν θα διαχειρίζεται απλώς τις καταστροφές, αλλά θα τις αποτρέπει»
    03/08/2026 - 13:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η συμβολή των Erickson και οι δεξαμενές που τους έδωσαν πρόσβαση στη megafire της Αττικοβοιωτίας
    03/08/2026 - 13:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.595,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,02%
    03/08/2026 - 13:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πειραιώς: Νέες χρηματοδοτήσεις 500 εκατ. ευρώ για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μέσω συμφωνίας με την EBRD
    03/08/2026 - 11:58 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Attica: Έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
    03/08/2026 - 11:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΒΑΞ – ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Σύμβαση 100,2 εκατ. ευρώ για φωτοβολταϊκό 275,5 MW στη Ρουμανία
    03/08/2026 - 12:21 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Γ. Παπανδρέου: «Οφείλουμε μια Πολιτεία που δεν θα διαχειρίζεται απλώς τις καταστροφές, αλλά θα τις αποτρέπει»
    03/08/2026 - 13:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Από σήμερα μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό
    03/08/2026 - 08:16 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανέλαβε τη Νέφτσι Μπακού ο Κώστας Βασιλειάδης

03/08/2026 - 20:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Διαψεύδει τα σενάρια για Βαλένθια ο Γουότφορντ

03/08/2026 - 20:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Νικόλ Παυλοπούλου εντάσσεται στην ομάδα των αθλητών που στηρίζει το ΒΙΚΟΣ

03/08/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΤΕΧΑΝ: Νέα ερωτήματα για τους διαγωνισμούς των Πολυκέντρων Ανακύκλωσης

03/08/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη

03/08/2026 - 13:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ1: Νέα εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Κατερίνα Καραβάτου τον Σεπτέμβριο

03/08/2026 - 13:15
FleetNews
fleetnews.gr

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

03/08/2026 - 09:28
FleetNews
fleetnews.gr

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

03/08/2026 - 08:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo