Τρίτη, 10 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Θετικές οι προοπτικές απασχόλησης το Β' τρίμηνο 2017
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14/03/2017 · 02:00

Θετικές οι προοπτικές απασχόλησης το Β' τρίμηνο 2017

Ευνοϊκές εμφανίζονται οι προθέσεις προσλήψεων των εργοδοτών στην Ελλάδα για το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο έως και τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Manpower Group.

Ευνοϊκές εμφανίζονται οι προθέσεις προσλήψεων των εργοδοτών στην Ελλάδα για το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο έως και τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Manpower Group.

Σε συνέχεια της εποχικής προσαρμογής των δεδομένων, οι συνολικές προοπτικές απασχόλησης ανέρχονται σε +9%. Οι προθέσεις προσλήψεων είναι οι ισχυρότερες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία δύο χρόνια, και εμφανίζονται βελτιωμένες κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Κατά το προσεχές τρίμηνο, προβλέπεται αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων και στους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας. Οι ισχυρότερες αγορές εργασίας αναμένονται σε δύο τομείς, με συνολικές προοπτικές απασχόλησης της τάξης του +11%, στον τομέα Χρηματοοικονομικά, Ασφάλειες, Ακίνητη Περιουσία και Παροχή Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις και στον τομέα της Βιομηχανίας/Παραγωγής. Παράλληλα, επιφυλακτικά αισιόδοξες προοπτικές της τάξης του +9% καταγράφονται στον τομέα της Γεωργίας και στον τομέα των Μεταφορών & Επικοινωνιών ενώ οι προοπτικές στο τομέα Δημόσιο και Κοινωνικές Υπηρεσίες ανέρχονται σε +8%. Παράλληλα, οι πιο αδύναμες προοπτικές, της τάξης του +1%, καταγράφονται από τους εργοδότες του τομέα Ηλεκτρισμός, Φυσικό Αέριο & Ύδρευση.

Σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2017, οι προοπτικές προσλήψεων αποδυναμώνονται σε πέντε από τους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας. Οι εργοδότες στον τομέα της Γεωργίας καταγράφουν την σημαντικότερη μείωση, της τάξης των επτά ποσοστιαίων μονάδων, ενώ οι Προοπτικές εμφανίζονται αποδυναμωμένες κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες τόσο στον τομέα Χρηματοοικονομικά, Ασφάλειες, Ακίνητη Περιουσία και Παροχή Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις όσο και στον τομέα του Εμπορίου (Χονδρική & Λιανική). Ωστόσο, οι προθέσεις προσλήψεων ενισχύονται σε τέσσερις τομείς, μεταξύ των οποίων η Βιομηχανία/Παραγωγή και οι Μεταφορές & Επικοινωνίες, όπου οι εργοδότες καταγράφουν σημαντικές αυξήσεις της τάξης των 13 ποσοστιαίων μονάδων.

Οι εργοδότες σε επτά από τους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας αναφέρουν ενισχυμένες προοπτικές προσλήψεων σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2016. Η σημαντικότερη αύξηση, της τάξης των 17 ποσοστιαίων μονάδων αναφέρεται στον τομέα των Κατασκευών. Οι προοπτικές ενισχύονται κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες στον τομέα Ηλεκτρισμός, Φυσικό Αέριο & Ύδρευση και στον τομέα των Μεταφορών & Επικοινωνιών, ενώ τα σχέδια προσλήψεων βελτιώνονται κατά επτά ποσοστιαίες μονάδες στον τομέα της Βιομηχανίας/Παραγωγής και του Τουρισμού. Οι προθέσεις προσλήψεων αποδυναμώνονται κατά οκτώ ποσοστιαίες μονάδες στον τομέα της Γεωργίας, και κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες στον τομέα Χρηματοοικονομικών, Ασφαλειών, Ακίνητης Περιουσίας και Παροχής Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις.

Οι εργοδότες αναμένουν αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων σε τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες μεγέθους οργανισμού κατά το προσεχές τρίμηνο. Τις ισχυρότερες αγορές εργασίας προβλέπουν οι εργοδότες των μεγάλου και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων, οι οποίοι καταγράφουν συνολικές προοπτικές απασχόλησης της τάξης του +26% και +20% αντίστοιχα. Οι εργοδότες των μικρών επιχειρήσεων αναμένουν κάποια δραστηριότητα προσλήψεων, καταγράφοντας προοπτικές της τάξης του +8%, ενώ οι εργοδότες στις πολύ μικρές επιχειρήσεις προβλέπουν αβεβαιότητα στο κλίμα προσλήψεων, με προοπτικές της τάξης του -2%.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, οι εργοδότες στις μεσαίες επιχειρήσεις αναφέρουν σημαντική βελτίωση 12 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ οι προοπτικές για τους εργοδότες στις μικρές επιχειρήσεις εμφανίζονται ενισχυμένες κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες. Παράλληλα, οι προοπτικές παραμένουν σχετικά σταθερές για τους εργοδότες στις πολύ μικρές και τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Οι εργοδότες στις μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις επίσης καταγράφουν σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2016, ενώ οι προοπτικές για τους εργοδότες των μικρών επιχειρήσεων εμφανίζονται ενισχυμένες κατά οκτώ ποσοστιαίες μονάδες. Παράλληλα, οι πολύ μικρές επιχειρήσεις καταγράφουν μείωση της τάξης των πέντε ποσοστιαίων μονάδων. Στο μεταξύ, οι εργοδότες στις μεγάλες επιχειρήσεις καταγράφουν σχετικά σταθερές προοπτικές προσλήψεων.

Διεθνείς συγκρίσεις

Περισσότεροι από 58.000 εργοδότες σε 43 χώρες και επικράτειες συμμετείχαν στην έρευνα της Manpower Group για τη σφυγμομέτρηση της αναμενόμενης δραστηριότητας στην αγορά εργασίας κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Όλοι οι συμμετέχοντες απάντησαν στην εξής ερώτηση: «Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η μεταβολή στο συνολικό αριθμό των ατόμων που απασχολούνται στον οργανισμό σας, στην περιοχή ευθύνης σας, κατά τους τρεις επόμενους μήνες, μέχρι και το τέλος Ιουνίου 2017, σε σχέση με το τρέχον τρίμηνο;»

Συνολικά, οι εργοδότες σε 39 από τις 43 χώρες προτίθενται να αυξήσουν τον αριθμό των ατόμων που απασχολούν, κατά μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσοστά, κατά το διάστημα Απριλίου-Ιουνίου. Συνολικά, οι ευκαιρίες για όσους αναζητούν εργασία αναμένεται να παραμείνουν σε αντίστοιχα επίπεδα με αυτές των πρώτων τριών μηνών του 2017, με τους εργοδότες στις περισσότερες χώρες και επικράτειες να αναφέρουν ότι πρόκειται να διατηρήσουν τα υφιστάμενα επίπεδα στελέχωσης ή να ενισχύσουν σε μικρό βαθμό τον αριθμό απασχολουμένων τους, παρακολουθώντας παράλληλα τις εξελίξεις στην αγορά.
Τα σχέδια προσλήψεων βελτιώνονται σε 17 από 43 χώρες και επικράτειες σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, μειώνονται σε δεκαπέντε και διατηρούνται αμετάβλητα σε έντεκα. Οι χώρες με τις ισχυρότερες προσδοκίες προσλήψεων κατά το δεύτερο τρίμηνο είναι η Ταϊβάν, η Ιαπωνία η Σλοβενία και η Ινδία. Οι πιο αποδυναμωμένες προβλέψεις καταγράφονται στην Βραζιλία, την Ιταλία, το Βέλγιο και την Ελβετία.

Θετικές Προοπτικές αναφέρονται σε εννέα από τις δέκα χώρες της Βόρειας, Νότιας και Κεντρικής Αμερικής που συμμετείχαν στην έρευνα. Για τρίτο διαδοχικό τρίμηνο, οι εργοδότες στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρουν τα ισχυρότερα σχέδια προσλήψεων στην Αμερικανική Ήπειρο, ενώ για ένατο διαδοχικό τρίμηνο οι εργοδότες στη Βραζιλία καταγράφουν τα πιο αδύναμα.
Ο αριθμός απασχολούμενων αναμένεται να αυξηθεί σε 22 από τις 25 χώρες της περιφέρειας Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική (ΕΜΕΑ). Οι Προοπτικές βελτιώνονται σε δώδεκα χώρες σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, αποδυναμώνονται σε έξι και παραμένουν αμετάβλητες σε επτά. Σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, οι Προοπτικές βελτιώνονται σε δεκαοκτώ χώρες και αποδυναμώνονται σε μόλις έξι. Όσοι αναζητούν εργασία στην Σλοβενία, την Ουγγαρία και την Ρουμανία θα επωφεληθούν από τα ισχυρότερα σχέδια προσλήψεων σε όλη την περιφέρεια ΕΜΕΑ. Επιπλέον, οι εργοδότες στην Σλοβενία αλλά και οι ομόλογοί τους στην Βουλγαρία, καταγράφουν τα πιο αισιόδοξα σχέδια προσλήψεων από την έναρξη της έρευνας στις χώρες αυτές. Οι πιο αποδυναμωμένες προβλέψεις καταγράφονται στην Ιταλία, το Βέλγιο και την Ελβετία

Ο αριθμός απασχολούμενων αναμένεται να αυξηθεί και στις οκτώ χώρες της Ασίας-Ωκεανίας. Σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης αποδυναμώνονται σε τρεις χώρες και επικράτειες, παραμένουν αμετάβλητες σε τέσσερις και βελτιώνονται σε μόλις μία. Σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, ο ρυθμός προσλήψεων αναμένεται να βελτιωθεί - λιγότερο ή περισσότερο - σε τέσσερις χώρες και επικράτειες, και να επιδεινωθεί στις υπόλοιπες τέσσερις. Για τέταρτο διαδοχικό τρίμηνο, οι εργοδότες στην Ταϊβάν καταγράφουν την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη σε περιφερειακό - αλλά και παγκόσμιο επίπεδο - ενώ για τέταρτο επίσης διαδοχικό τρίμηνο, οι εργοδότες στην Κίνα αναφέρουν την πιο αδύναμη πρόβλεψη της περιφέρειας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

  • ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
  • ·
  • 2017
  • ·
  • ΔΟΥΛΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Οριστικά χωρίς Βεζένκοφ με Παρί

All Content

GBL: Με 14 ομάδες στην επόμενη σεζόν ακόμα κι αν χρειαστεί wild card

All Content - BusinessNews.gr

General Mills Ελλάς: Άλμα κερδών 77% το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδο 5,3% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή τον Ιανουάριο

All Content - BusinessNews.gr

Κατά 15% υποχωρεί η τιμή του ευρωπαϊκού φυσικού αερίου

All Content

Fussion: Συνεργασία με το fashion brand Dress2Undress

All Content

ΕΡΤ: Budget 760.000 ευρώ για προβολή και διαφήμιση

FleetNews

Υπογειοποίηση οδικών αρτηριών στον Δ. Ηρακλείου Αττικής με 16,7 εκατ. ευρώ

FleetNews

Suzuki: Νέες εκδόσεις για τα δημοφιλή Vitara και S-Cross

FleetNews

Νέο “σκληροπυρηνικό” πακέτο για την BMW M2

All Content

Που θα δείτε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί

All Content

Πέταξε για Κροατία η Εθνική Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,7% ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο

All Content - BusinessNews.gr

Τα κανάλια ζητούν διαφορετικού τύπου επιδοτήσεις, η Σκλαβενίτης κοιτάζει τις λεπτομέρειες στον Ρέντη και η Viva ετοιμάζει το επόμενο κεφάλαιο της

All Content - BusinessNews.gr

Η ανταγωνιστικότητα και η Ευρώπη: Μια μεγάλη πρόκληση - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Ford: Νέες εκδόσεις BlueCruise για Kuga και Puma με αυτόνομη τεχνολογία

FleetNews

Alfa Romeo: Παγκόσμια ανάπτυξη άνω του 20% το 2025

CSRΝews.gr

Stoiximan Wheels of Change: Άγγιξαν τις 1.000 οι συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

CSRΝews.gr

Η Huawei συνδέει 170 εκατομμύρια ανθρώπους σε απομακρυσμένες περιοχές παγκοσμίως

CSRΝews.gr

Principia: Αποχώρηση του CEO Αριστοτέλη Χαντάβα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

14 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα του Π (3,14)
14 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα του Π (3,14) 14/03/2017 - 02:00
Η Amita βοηθά τις μαμάδες να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στα παιδιά τους 14/03/2017 - 02:00
Η Amita βοηθά τις μαμάδες να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στα παιδιά τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Howden Hellas: Υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας
    10/03/2026 - 14:51 ESG
  • Metlen: Για δεύτερη χρονιά καλεί νέες και νέους μηχανικούς στο πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής εργασίας
    10/03/2026 - 14:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΘ-Helexpo: Αρχές του 2027 η έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση του εκθεσιακού κέντρου
    10/03/2026 - 14:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τσιάρας: Η εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανέδειξε διαχρονικές παθογένειες
    10/03/2026 - 14:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τουρκία-Χακάν Φιντάν: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιρανό ΥΠΕΞ Αραγτσί
    10/03/2026 - 14:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • AT&T: Επενδύει 215 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ για την ενίσχυση των υποδομών στην τεχνητή νοημοσύνη
    10/03/2026 - 14:22 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Περισσότεροι από 10.000 Κινέζοι πολίτες έχουν επαναπατριστεί μεσούντος του πολέμου στη Μέση Ανατολή
    10/03/2026 - 14:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αντόνιο Κόστα: Παράδειγμα ακλόνητης αλληλεγγύης η ταχεία αντίδραση Ελλάδας, Γαλλίας, Ιταλίας και Ισπανίας στην Κύπρο
    10/03/2026 - 14:03 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μέση Ανατολή: Οι μέχρι σήμερα αριθμοί των νεκρών της σύγκρουσης
    10/03/2026 - 14:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κ. Μητσοτάκης: Θα εξερευνήσουμε αν η πυρηνική ενέργεια μπορεί να διαδραματίσει ρόλο και στην Ελλάδα
    10/03/2026 - 13:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Δημοσκοπήσεις ALCO – Opinion Poll: Ανοδική πορεία για τη ΝΔ - μειώνονται οι αναποφάσιστοι, λόγω Ιράν
    09/03/2026 - 21:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΚΠΑ: Εγκαίνια για το νέο κτίριο της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών
    09/03/2026 - 17:38 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πιερρακάκης από Eurogroup: Προτεραιότητα η προστασία επιχειρήσεων και νοικοκυριών από την ενεργειακή κρίση
    09/03/2026 - 18:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • MSC: Τριπλή ναυπηγική τελετή στη Γένοβα για τα νέα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια του Ομίλου
    09/03/2026 - 19:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μήνυμα Πούτιν προς την Ευρώπη: Έτοιμη η Ρωσία για νέα ενεργειακή συνεργασία
    09/03/2026 - 19:01 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Meta: Δοκιμάζει προτάσεις αγορών στο chatbot browser

10/03/2026 - 11:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

GBL: Με 14 ομάδες στην επόμενη σεζόν ακόμα κι αν χρειαστεί wild card

10/03/2026 - 11:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Οριστικά χωρίς Βεζένκοφ με Παρί

10/03/2026 - 11:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Stoiximan Wheels of Change: Άγγιξαν τις 1.000 οι συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

10/03/2026 - 11:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ηavas: Ανακοίνωσε την εξαγορά της Styleheads

10/03/2026 - 11:32
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Huawei συνδέει 170 εκατομμύρια ανθρώπους σε απομακρυσμένες περιοχές παγκοσμίως

10/03/2026 - 11:19
FleetNews
fleetnews.gr

Υπογειοποίηση οδικών αρτηριών στον Δ. Ηρακλείου Αττικής με 16,7 εκατ. ευρώ

10/03/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Μάργκο Ρόμπι εντυπωσιάζει με ένα φόρεμα από μαλλιά στην πρεμιέρα του Λονδίνου

09/03/2026 - 08:45
FleetNews
fleetnews.gr

Suzuki: Νέες εκδόσεις για τα δημοφιλή Vitara και S-Cross

09/03/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“NUVIA Medical Aesthetics”

04/03/2026 - 15:39
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo