Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Η ιδιωτική οικονομία βρίσκεται ενώπιον αδιεξόδων
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
28/02/2017 · 02:00

Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Η ιδιωτική οικονομία βρίσκεται ενώπιον αδιεξόδων

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Σίμος Αναστασόπουλος δήλωσε από το βήμα της εκδήλωσης: “Προβάλλουμε σήμερα τις νέες ευκαιρίες και την απαραίτητη ενημέρωση και προετοιμασία για να δημιουργηθεί ανάπτυξη στο νέο παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό πεδίο”
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και η Επιτροπή Ανταγωνισμού, διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα: “Επιχειρήσεις και Ανταγωνισμός στο Πλαίσιο της Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς” με στόχο να εξεταστεί η διασύνδεση του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ευρωπαϊκού νομοθετικού πλαισίου για τον ανταγωνισμό εντός της ενιαίας ψηφιακής αγοράς και να δημιουργήσει τα κατάλληλα ερεθίσματα για την ενασχόληση με μια προσοδοφόρο και εξωστρεφή δραστηριότητα που θα αποτελέσει την βάση των εμπορικών συναλλαγών στο άμεσο μέλλον.

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Σίμος Αναστασόπουλος δήλωσε από το βήμα της εκδήλωσης: “Προβάλλουμε σήμερα τις νέες ευκαιρίες και την απαραίτητη ενημέρωση και προετοιμασία για να δημιουργηθεί ανάπτυξη στο νέο παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό πεδίο”.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι "Η Συμφωνία για την επιστροφή των θεσμών ήταν πολύ θετική και αναγκαία διότι ανοίγει τον δρόμο για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων που έχουν ήδη καθυστερήσει και μειώνει την αβεβαιότητα όσον αφορά τουλάχιστον τις προθέσεις των δύο μερών.

Ακόμη σημαντικότερο όμως είναι να τελειώσουμε γρήγορα με τις διαπραγματεύσεις και το κλείσιμο της αξιολόγησης γιατί μόνο τότε θα αρθεί οριστικά η αβεβαιότητα και θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ένταξη στο QE, την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και την επάνοδο των καταθέσεων και των επενδύσεων που αποτελούν όλα απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας και την αποκατάσταση της εργασίας”.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κ. Δημήτρης Κυριτσάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη, ενός νέου κινήματος διαφωτισμού που θα δώσει ξανά περιεχόμενο σε κρίσιμες έννοιες, όπως η αλληλεγγύη και η συλλογικότητα και νέα πνοή και ορίζοντες στην επιχειρηματική και οικονομική συνεργασία και σκοπό την δημιουργία προϋποθέσεων και ανάπτυξης σε συλλογικό αλλά και ατομικό για τις επιμέρους επιχειρήσεις επίπεδο και συμφέρον.

Μίλησε για το έργο της επιτροπής ανταγωνισμού, η οποία όπως δήλωσε, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλιστεί μία έρρυθμη και υγιείς ομαλή λειτουργία στην Ελληνική αγορά προασπίζοντας ταυτόχρονα τα συμφέροντα των καταναλωτών. Αναφέρθηκε επίσης στα καρτέλ τονίζοντας την ανάγκη πάταξης του καρτελικού τύπου συμπεριφορών που πολλές φορές αποβαίνουν επιζήμιες όχι μόνο για τους καταναλωτές αλλά επιζήμιες ακόμη και για τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: “Μακριά από τα καρτέλ, δεν οδηγούν πουθενά”.

Δεν παρέλειψε επίσης να τοποθετηθεί στα υψηλά πρόστιμα που επιβάλλονται στις εταιρίες λέγοντας: “Αποδέκτες των ποινών και των μέτρων αυτών είναι εκείνοι οι επιχειρηματίες, μικροί ή μεγάλοι, οι οποίοι δεν εννοούν για δικούς τους καθαρά λόγους να σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας της αγοράς”. Αναφορικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο δήλωσε ότι: “Πρόκληση αποτελεί η ανάπτυξη σε διεθνή κλίμακα του ηλεκτρονικού εμπορίου”, τονίζοντας ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις τόσο στο ηλεκτρονικό εμπόριο όσο και στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης τόνισε στην ομιλία του πως η προώθηση της ψηφιακής οικονομίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου αποτελούν προτεραιότητες της αναπτυξιακής στρατηγικής της κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομίας, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, με έμφαση στην ενίσχυση της έρευνας και της σύνδεσης της με την παραγωγή, καθώς και την αξιοποίηση του υψηλά μορφωμένου και καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού της χώρας μας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός σημείωσε πως: “Οι οριζόντιες πολιτικές όπως η Ψηφιακή Ενιαία Αγορά (DSM) πρέπει να συνδυάζονται με στοχευμένες κλαδικές πολιτικές για την στήριξη κλάδων που η χώρα διαθέτει στρατηγικά πλεονεκτήματα, όπως για παράδειγμα οι ΤΠΕ και η αγροδιατροφή. Παράλληλα χρειάζονται ουσιαστικές επενδύσεις στον τομέα των άυλων στοιχείων, της έρευνας και των νέων τεχνολογιών, αλλά και η επίτευξη της βέλτιστης ισορροπίας μεταξύ ισχυρών καθεστώτων πνευματικής ιδιοκτησίας και ενός πλαισίου που προάγει την καινοτομία και την ταχεία διάχυση της στην οικονομία. Και φυσικά, η ενίσχυση, η τεχνολογική αναβάθμιση και η ψηφιακή διασύνδεση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της παραγωγής και της απασχόλησης στη χώρα μας.”

Στη συνέχεια ο κ. Χαρίτσης ανέλυσε τις ενέργειες του Υπουργείου για την τεχνολογική αναβάθμιση και την ψηφιοποίηση της ελληνικής οικονομίας, τόσο στο χρηματοδοτικό επίπεδο, μέσα από τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ, των σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων και των καθεστώτων του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, όσο και στο θεσμικό με μία σειρά παρεμβάσεις που δημιουργούν το κατάλληλο πλαίσιο για την ανάπτυξη της έρευνας και της καινοτομίας και τη διασύνδεση τους με την παραγωγή, ενώ αίρουν τα εμπόδια για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και της ψηφιακής οικονομίας, παρέχοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη ασφάλεια στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.

Ο Επικεφαλής Σύμβουλος Πολιτικής Aνταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Luc Peeperkorn επικεντρώθηκε στους βασικούς περιορισμούς των online πωλήσεων από τη σκοπιά του δικαίου του ανταγωνισμού και μεταξύ άλλων στους περιορισμούς ως προς το σε ποιους αντισυμβαλλόμενους και σε ποια γεωγραφική περιοχή μπορούν να πωλούν οι διανομείς, ενώ εξέτασε επίσης τις ρήτρες του πλέον ευνοούμενου πελάτη στις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ο κ. Rosario Rende Granata, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Digital Single Market Taskforce, αναφέρθηκε στην τομεακή έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce sector inquiry), και ιδιαίτερα στους στόχους της, στο χρονικό πλαίσιο, στα βασικά της ευρήματα, στις πρακτικές γεωγραφικού αποκλεισμού (geo-blocking) και σε άλλες παράλληλες δράσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (υποθέσεις και νομοθέτηση).

Ο καθηγητής κ. Γεώργιος Δουκίδης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του ελληνικού διαδικτυακού εμπορίου και τη συμπεριφορά των ελλήνων online καταναλωτών (μεταξύ άλλων τον πολυκαναλικό χαρακτήρα της), τη χρήση ηλεκτρονικής τραπεζικής για online πληρωμές και τη σημασία της κινητής πρόσβασης, και έθεσε τις παραμέτρους του πλαισίου για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Country Manager Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας της εταιρίας SAP, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που παρουσιάζει ο ψηφιακός μετασχηματισμός της οικονομίας, την αλλαγή των παραγωγικών διαδικασιών που επιφέρει και την δυναμική διάσταση που προσδίδει στην αγορά, καθώς και στην ανάγκη ολοκληρωμένης ένταξης της ψηφιακών διαδικασιών στο επιχειρείν.

Στην ανάγκη αλλαγής της πολιτικής και του δικαίου ανταγωνισμού σε σύγκριση με όσα γνωρίζαμε ως τώρα, αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών, καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νίκος Βέττας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να σχεδιάσουμε νόμους για μια αγορά που δεν ξέρουμε πώς θα είναι».

Ο ίδιος επεσήμανε και τις προϋποθέσεις έτσι ώστε η ελληνική οικονομία να ευνοηθεί από την ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας.

Στη συμβολή της ψηφιακής οικονομίας στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, καθώς και στο πως θα πρέπει να είναι το ρυθμιστικό πλαίσιο έτσι ώστε να μην αποτρέπει τις επενδύσεις στον κλάδο αναφέρθηκε η κυρία Ειρήνη Νικολαΐδη, Νομική Σύμβουλος και επικεφαλής νομικών και ρυθμιστικών θεμάτων του ομίλου εταιρειών ΟΤΕ. Όπως επεσήμανε η κα Νικολαΐδη, έως το 2020 4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και 50 δισεκατομμύρια συσκευές εκτιμάται ότι θα είναι δικτυωμένες, on line.

Τα οφέλη στην παγκόσμια οικονομία υπολογίζεται ότι θα είναι τα ακόλουθα: για κάθε 1% αύξηση της ψηφιοποίησης, θα αυξάνεται κατά 0,5% το ΑΕΠ και κατά 1,9% το διεθνές εμπόριο. Αναφερόμενη ειδικότερα στην Ελλάδα τόνισε ότι δυστυχώς είναι στην 26η θέση μεταξύ των 28 της ΕΕ σε ό,τι αφορά την ψηφιακή ωριμότητα και επεσήμανε ότι η συμβολή της ψηφιακής οικονομίας στο ΑΕΠ υπολογίζεται -εάν είχε βεβαίως αυτή αναπτυχθεί- σε τουλάχιστον 4,5 δισ. ευρώ ετησίως.

Η κα Βικτωρία Μερτικοπούλου, Εισηγήτρια-Μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, αναφέρθηκε στους περιορισμούς του ανταγωνισμού και ιδίως στους φραγμούς γεωγραφικού χαρακτήρα, που παρατηρούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στην εφαρμογή σε αυτούς των κανόνων του ανταγωνισμού και της σχετικής ενωσιακής και εθνικής νομολογίας, στην επάρκεια του ρυθμιστικού πλαισίου, στα επιθυμητά χαρακτηριστικά εξ επόψεως πολιτικής ανταγωνισμού που παρουσιάζει το ηλεκτρονικό εμπόριο, στο στόχο της καλύτερης πρόσβασης σε αγαθά και υπηρεσίες για τους ευρωπαίους καταναλωτές, καθώς και στις προκλήσεις που παρουσιάζει το ψηφιακό περιβάλλον σε σχέση με την εφαρμογή των κανόνων ανταγωνισμού.

Η κα Αναστασία Δρίτσα, δικηγόρος, εταίρος στη δικηγορική εταιρεία Κυριακίδης - Γεωργόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στα πορίσματα της Προκαταρκτικής Έκθεσης που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της κλαδικής έρευνας που διενήργησε για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Στη συνέχεια έκανε εκτενή αναφορά στα όρια που τίθενται από το δίκαιο ανταγωνισμού, βάσει του Κανονισμού Απαλλαγής, των Κατευθυντηρίων Γραμμών για τους κάθετους περιορισμούς, αλλά και της συνεχώς αναπτυσσόμενης ευρωπαϊκής νομολογίας, στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών δικτύων διανομής. Επίσης, ανέλυσε περιοριστικές πρακτικές που κρίνονται παράνομες, περιορισμούς διανομέων που επιτρέπονται, και σε διάφορα σημεία που χρήζουν προσοχής από επαγγελματίες και νομικούς που ασχολούνται με το θέμα.

  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
  • ·
  • ΣΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άρης: Συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη, απομένει η ανακοίνωση

All Content

Πρώτη "μάχη" τίτλου απόψε για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό AKTOR

All Content - BusinessNews.gr

Philosofish: Επιστροφή στην κερδοφορία

All Content - BusinessNews.gr

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Πράσινες επενδύσεις άνω των 60 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο της Πάτρας

All Content - BusinessNews.gr

Έκτακτη ρύθμιση 72 δόσεων για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο: Ποιοι και πώς εντάσσονται

All Content

Initiative & Unilever: «Ανεβάζουν» την Ελλάδα στο Global TikTok for Business

All Content

InterMed: Νέα 360 καμπάνια για την Eva Intima

FleetNews

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

FleetNews

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

FleetNews

Tο MINI Aceman SE στους δρόμους του Σίδνεϊ

All Content

Κι επίσημα στον Προμηθέα Πάτρας ο Γιώργος Βόβορας

All Content

Ανακοίνωσε Κλίβελαντ Μέλβιν ο Ηρακλής

All Content - BusinessNews.gr

ΟΟΣΑ: Ανθεκτική η ελληνική οικονομία – Προβλέπει ανάπτυξη 1,9% το 2026 και 2% το 2027

All Content - BusinessNews.gr

Οι Άραβες στα Starbucks, η Choose στο Mundial και το πρώτο ελληνικό βήμα της Αλφαμέγα

All Content - BusinessNews.gr

Οικονομική προσιτότητα: Όταν τα δεδομένα ανατρέπονται - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Η τεχνολογία πίσω από το πανίσχυρο Audi RS 5

FleetNews

Ford Pro: Προληπτική συντήρηση με δεδομένα πραγματικού χρόνου

CSRΝews.gr

ΥΠΑΑΤ: Καθιερώνεται το Ετήσιο Βραβείο Βιώσιμης Αλιείας – Πρώτη βράβευση στο «Αμοργόραμα»

CSRΝews.gr

Affidea και Novo Nordisk συνεργάζονται για ενημέρωση και πρόληψη γύρω από την παχυσαρκία και τον διαβήτη

CSRΝews.gr

LG και ΕΠΑΦΟΣ εξοπλίζουν τη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης με 115 διαδραστικές οθόνες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ανδρεάδης: Αύξηση 1,3 δισ. στα τουριστικά έσοδα το 2017
Ανδρεάδης: Αύξηση 1,3 δισ. στα τουριστικά έσοδα το 2017 28/02/2017 - 02:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 28/02/2017 - 02:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • MSI PRO MAX Series Monitor: Ο καλύτερος φίλος του Mac
    03/06/2026 - 16:55 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η Πανελλήνιας Ομοσπονδία Ξενοδόχων θεσμικός υποστηρικτής της προσπάθειας των Ελλήνων Ολυμπιονικών
    03/06/2026 - 16:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το Vodafone Business στα Ποσειδώνια 2026 με σύγχρονες λύσεις συνδεσιμότητας, κυβερνοασφάλειας και AI για τη ναυτιλία
    03/06/2026 - 16:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • COSMOTE TELEKOM: Ένας κόσμος γεμάτος οφέλη για κάθε επιχείρηση με το MagentaONE Business
    03/06/2026 - 16:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Νέα καταιγίδα στο CBS μετά την απόλυση του βετεράνου δημοσιογράφου της εκπομπής 60 Minutes, του Σκοτ Πέλι
    03/06/2026 - 16:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Πρόστιμο μαμούθ σχεδόν 3 εκατ. ευρώ στη Nestle Hellas για αθέμιτη κερδοφορία σε 48 κωδικούς
    03/06/2026 - 16:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο αντιπρόεδρος Βανς και ο ΥΠΕΞ Ρούμπιο μαζί το 2028 θα ήταν αήττητοι
    03/06/2026 - 16:17 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.362,65 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,50%
    03/06/2026 - 15:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΕ: «Η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει πλέον μακροοικονομικές ανισορροπίες»
    03/06/2026 - 15:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ισπανία: Ρεκόρ θανάτων λόγω καύσωνα σημειώθηκε τον Μάιο
    03/06/2026 - 15:48 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ισραήλ: Νέο ιστορικό ρεκόρ οι εξαγωγές όπλων - Ξεπέρασαν τα $19 δισ. το 2025
    02/06/2026 - 19:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Βαγγέλης Μαρινάκης για Στενά του Ορμούζ: Καλύτερα ένα «μετριοπαθές» τέλος διέλευσης παρά να είναι κλειστά
    02/06/2026 - 19:13 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • CrediaBank First Home: Στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο 2,15% τα πρώτα δύο έτη
    02/06/2026 - 18:15 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,08%, στα 326,43 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    02/06/2026 - 17:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νοσοκομείο Μεταξά: Νέα Ψηφιακή Εποχή μετά από 30 Χρόνια
    02/06/2026 - 17:24 ΥΓΕΙΑ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΥΠΑΑΤ: Καθιερώνεται το Ετήσιο Βραβείο Βιώσιμης Αλιείας – Πρώτη βράβευση στο «Αμοργόραμα»

03/06/2026 - 13:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Περίπολος»: Η νέα εκπομπή του flash.gr για την άμυνα, τη γεωπολιτική και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

03/06/2026 - 13:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρης: Συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη, απομένει η ανακοίνωση

03/06/2026 - 13:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Your Face Sounds Familiar»: Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης τον Μάιο

03/06/2026 - 12:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρίφτης: Ήταν μια επεισοδιακή χρονιά

03/06/2026 - 12:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Affidea και Novo Nordisk συνεργάζονται για ενημέρωση και πρόληψη γύρω από την παχυσαρκία και τον διαβήτη

03/06/2026 - 11:34
FleetNews
fleetnews.gr

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

02/06/2026 - 05:10
FleetNews
fleetnews.gr

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

02/06/2026 - 05:06
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo