Σάββατο, 18 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤτΕ: Έλλειμμα 1,1 δισ. στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το 2016
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20/02/2017 · 02:00

ΤτΕ: Έλλειμμα 1,1 δισ. στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το 2016

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, οι συνολικές εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών αυξήθηκαν ταχύτερα (10,0%) από τις αντίστοιχες εισαγωγές (2,9%) και το συνολικό ισοζύγιο αγαθών και υπηρεσιών βελτιώθηκε. Αντίθετα, τα ισοζύγια πρωτογενών και δευτερογενών εισοδημάτων επιδεινώθηκαν
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών παρουσίασε έλλειμμα 933 εκατ. ευρώ το Δεκέμβριο του 2016, κατά 150 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο από εκείνο του Δεκεμβρίου του 2015.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, οι συνολικές εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών αυξήθηκαν ταχύτερα (10,0%) από τις αντίστοιχες εισαγωγές (2,9%) και το συνολικό ισοζύγιο αγαθών και υπηρεσιών βελτιώθηκε. Αντίθετα, τα ισοζύγια πρωτογενών και δευτερογενών εισοδημάτων επιδεινώθηκαν.

Το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών παρουσίασε μικρή αύξηση σε σχέση με εκείνο του Δεκεμβρίου του 2015, καθώς η βελτίωση των ισοζυγίων καυσίμων και πλοίων αντισταθμίστηκε από την αύξηση του ελλείμματος του ισοζυγίου αγαθών χωρίς καύσιμα και πλοία. Η τελευταία οφείλεται στο γεγονός ότι, ενώ η αξία των εξαγωγών αγαθών χωρίς καύσιμα και πλοία παρέμεινε σχεδόν στάσιμη, σημειώθηκε αύξηση της αξίας των αντίστοιχων εισαγωγών κατά 4,0%.

Το πλεόνασμα του ισοζυγίου υπηρεσιών παρουσίασε άνοδο κατά 235 εκατ. ευρώ σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2015, κυρίως λόγω της ανόδου των καθαρών εισπράξεων από λοιπές υπηρεσίες, κυρίως χρηματοοικονομικές και λοιπές επιχειρηματικές. Οι καθαρές εισπράξεις από ταξιδιωτικές και μεταφορικές υπηρεσίες αυξήθηκαν σε μικρότερο βαθμό. Το Δεκέμβριο, η εισερχόμενη κίνηση μη κατοίκων ταξιδιωτών αυξήθηκε κατά 15,6%, αλλά οι σχετικές εισπράξεις αυξήθηκαν μόνο κατά 4,7%.

Το Δεκέμβριο του 2016, το ισοζύγιο πρωτογενών εισοδημάτων παρουσίασε πλεόνασμα 133 εκατ. ευρώ, κατά 214 εκατ. ευρώ μικρότερο από εκείνο του ίδιου μήνα του 2015. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στην πτώση των καθαρών εισπράξεων στην κατηγορία των λοιπών πρωτογενών εισοδημάτων, τα οποία περιλαμβάνουν φόρους και επιδοτήσεις επί των προϊόντων και της παραγωγής. Το ισοζύγιο δευτερογενών εισοδημάτων παρουσίασε έλλειμμα 97 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 39 εκατ. ευρώ το Δεκέμβριο του 2015, λόγω της αύξησης των καθαρών πληρωμών του τομέα της γενικής κυβέρνησης.

Το 2016, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών παρουσίασε έλλειμμα 1,1 δισεκ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 206 εκατ. ευρώ το 2015. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται κυρίως στη μείωση του πλεονάσματος του ισοζυγίου υπηρεσιών, η οποία δεν αντισταθμίστηκε από τον περιορισμό του ελλείμματος του ισοζυγίου αγαθών, με αποτέλεσμα την επιδείνωση του ισοζυγίου αγαθών και υπηρεσιών. Συνολικά, η αξία των εξαγωγών αγαθών και υπηρεσιών περιορίστηκε κατά 6,1%, ενώ η αξία των εισαγωγών μειώθηκε κατά 4,2%. Επίσης, επιδεινώθηκαν και τα ισοζύγια πρωτογενών και δευτερογενών εισοδημάτων.

Το ισοζύγιο αγαθών, το 2016, παρουσίασε βελτίωση κατά 649 εκατ. ευρώ, η οποία οφείλεται στον περιορισμό του ελλείμματος του ισοζυγίου καυσίμων (κατά 1,4 δισεκ. ευρώ) και στον περιορισμό των καθαρών πληρωμών για αγορές πλοίων (κατά 290 εκατ. ευρώ) σε σύγκριση με το 2015. Αντίθετα, το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών χωρίς καύσιμα και πλοία αυξήθηκε, κυρίως λόγω της αύξησης της αξίας των εισαγωγών, η οποία ήταν μεγαλύτερη από την άνοδο της αξίας των εξαγωγών. Σημειώνεται ότι, σε σταθερές τιμές, οι συνολικές εξαγωγές αγαθών παρουσίασαν άνοδο κατά 6,0%, η οποία αντανακλά κυρίως την άνοδο του όγκου των εξαγωγών καυσίμων, ενώ και οι εξαγωγές αγαθών χωρίς καύσιμα και πλοία αυξήθηκαν κατά 3,9%.

Το πλεόνασμα του ισοζυγίου υπηρεσιών παρουσίασε πτώση κατά 1,6 δισεκ. ευρώ σε σύγκριση με το 2015, κυρίως λόγω της σημαντικής μείωσης των καθαρών εισπράξεων από μεταφορές (κατά 1,2 δισεκ. ευρώ), η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων. Επιπλέον, μειώθηκαν και οι καθαρές εισπράξεις από ταξιδιωτικές υπηρεσίες (κατά 878 εκατ. ευρώ). Οι συνολικές αφίξεις μη κατοίκων ταξιδιωτών αυξήθηκαν κατά 5,1%, ενώ οι αντίστοιχες εισπράξεις περιορίστηκαν κατά 6,4%. Οι εξελίξεις αυτές αντισταθμίστηκαν εν μέρει από τη βελτίωση του ισοζυγίου λοιπών υπηρεσιών, του οποίου το πλεόνασμα υπερδιπλασιάστηκε.

Το ισοζύγιο πρωτογενών εισοδημάτων παρουσίασε πλεόνασμα ύψους 750 εκατ. ευρώ το 2016, κατά 276 εκατ. ευρώ μικρότερο από εκείνο του 2015. Η επιδείνωση αυτή οφείλεται στην αύξηση των καθαρών πληρωμών για τόκους, μερίσματα και κέρδη και στην πτώση των καθαρών εισπράξεων στην κατηγορία των λοιπών πρωτογενών εισοδημάτων. Τέλος, το έλλειμμα του ισοζυγίου δευτερογενών εισοδημάτων αυξήθηκε κατά 71 εκατ. ευρώ, λόγω της ανόδου των καθαρών πληρωμών του τομέα της γενικής κυβέρνησης, η οποία αντισταθμίστηκε μερικώς από την άνοδο των καθαρών εισπράξεων των λοιπών τομέων.

Το Δεκέμβριο του 2016, το ισοζύγιο κεφαλαίων παρουσίασε πλεόνασμα 280 εκατ. ευρώ, κατά 143 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο από εκείνο του ίδιου μήνα του 2015, ενώ συνολικά το 2016 εμφάνισε πλεόνασμα 1 δισεκ. ευρώ, μικρότερο κατά 953 εκατ. ευρώ από εκείνο του 2015.

Το Δεκέμβριο του 2016, το συνολικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και κεφαλαίων (το οποίο αντιστοιχεί στις ανάγκες της οικονομίας για χρηματοδότηση από το εξωτερικό) εμφάνισε έλλειμμα 654 εκατ. ευρώ, σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με εκείνο του ίδιου μήνα του 2015. Το 2016 εμφανίστηκε μικρό έλλειμμα ύψους 68 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 2,2 δισεκ. ευρώ το 2015.
Το Δεκέμβριο του 2016, στην κατηγορία των άμεσων επενδύσεων, οι απαιτήσεις των κατοίκων έναντι του εξωτερικού σημείωσαν άνοδο κατά 135 εκατ. ευρώ χωρίς αξιοσημείωτες συναλλαγές. Οι υποχρεώσεις των κατοίκων έναντι του εξωτερικού, που αντιστοιχούν σε άμεσες επενδύσεις μη κατοίκων στην Ελλάδα, αυξήθηκαν κατά 312 εκατ. ευρώ.

Οι κυριότερες συναλλαγές αφορούν: α) την πληρωμή από την TAP AG (Ελβετία) σε εγχώριο προμηθευτή για λογαριασμό της TAP AG (Ελλάδα) και β) τη συμμετοχή της D-Marine Investments Holding BV (Ολλανδία) – άμεσος επενδυτής – στο μετοχικό κεφάλαιο της ελληνικής εταιρίας Home Holdings SA για την εξαγορά της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις ΑΕ, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Hilton Athens.

Στις επενδύσεις χαρτοφυλακίου, η άνοδος των απαιτήσεων των κατοίκων έναντι του εξωτερικού οφείλεται κυρίως στην άνοδο (κατά 766 εκατ. ευρώ) των τοποθετήσεων κατοίκων σε ομόλογα και έντοκα γραμμάτια εξωτερικού, η οποία αντισταθμίστηκε μερικώς από τη μείωση των τοποθετήσεών τους σε μετοχές αλλοδαπών επιχειρήσεων. Η μείωση των υποχρεώσεων αντανακλά κυρίως τη μείωση των τοποθετήσεων μη κατοίκων σε ομόλογα και έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου (κατά 307 εκατ. ευρώ).

Στην κατηγορία των λοιπών επενδύσεων, η μείωση των απαιτήσεων των κατοίκων αντανακλά κυρίως τη μείωση των τοποθετήσεων κατοίκων (πιστωτικών ιδρυμάτων και θεσμικών επενδυτών) σε καταθέσεις και repos στο εξωτερικό (κατά 1,3 δισεκ. ευρώ). Στην ίδια κατηγορία, η μείωση των υποχρεώσεων αντανακλά κυρίως πτώση κατά 305 εκατ. ευρώ των καταθέσεων και repos των μη κατοίκων στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνεται και ο λογαριασμός ΤARGET) και μείωση κατά 327 εκατ. ευρώ λόγω της στατιστικής προσαρμογής που συνδέεται με τη διακράτηση τραπεζογραμματίων.

Το 2016, οι απαιτήσεις των κατοίκων από άμεσες επενδύσεις στο εξωτερικό μειώθηκαν κατά 622 εκατ. ευρώ, ενώ οι αντίστοιχες υποχρεώσεις, οι οποίες αντιπροσωπεύουν άμεσες επενδύσεις μη κατοίκων στην Ελλάδα, παρουσίασαν άνοδο κατά 2,8 δισεκ. ευρώ, έναντι ανόδου 1,0 δισεκ. ευρώ το 2015.

Στην κατηγορία των επενδύσεων χαρτοφυλακίου, η άνοδος των απαιτήσεων των κατοίκων έναντι του εξωτερικού οφείλεται κυρίως στην άνοδο κατά 9,8 δισεκ. ευρώ των τοποθετήσεων σε ομόλογα και έντοκα γραμμάτια έκδοσης μη κατοίκων, η οποία αντισταθμίστηκε εν μέρει από τη μείωση κατά 2,7 δισεκ. ευρώ των τοποθετήσεων κατοίκων σε μετοχές επιχειρήσεων του εξωτερικού. Η μείωση των υποχρεώσεων των κατοίκων έναντι του εξωτερικού οφείλεται κυρίως στη μείωση των τοποθετήσεων μη κατοίκων σε ομόλογα και έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου.

Στην κατηγορία των λοιπών επενδύσεων, η μείωση των απαιτήσεων των κατοίκων έναντι του εξωτερικού αντανακλά σε μεγάλο βαθμό τη μείωση κατά 9,7 δισεκ. ευρώ των τοποθετήσεων των εγχώριων πιστωτικών ιδρυμάτων και θεσμικών επενδυτών σε καταθέσεις και repos στο εξωτερικό και τη μείωση λόγω της στατιστικής προσαρμογής που συνδέεται με τη διακράτηση τραπεζογραμματίων (κατά 5,7 δισεκ. ευρώ). Στην πλευρά των υποχρεώσεων καταγράφηκε μείωση, η οποία οφείλεται κυρίως στη μείωση κατά 9,1 δισεκ. ευρώ των καταθέσεων και repos μη κατοίκων στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνεται ο λογαριασμός TARGET) και στο αποτέλεσμα της στατιστικής προσαρμογής (μείωση κατά 6,3 δισεκ. ευρώ). Οι κινήσεις αυτές αντισταθμίστηκαν εν μέρει από την αύξηση των δανειακών υποχρεώσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προς μη κατοίκους (ύψους 6,8 δισεκ. ευρώ).

Στο τέλος Δεκεμβρίου 2016 τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας διαμορφώθηκαν σε 6,5 δισεκ. ευρώ, έναντι 5,5 δισεκ. ευρώ το Δεκέμβριο του 2015.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ·
  • ΕΛΛΕΙΜΜΑ
  • ·
  • ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Για μια ακόμα χρονιά στο τουρνουά της Κρήτης (pic)

All Content

"Στη γωνία για Φρανσίσκο ο Παναθηναϊκός"!

All Content - BusinessNews.gr

Αμοιβαία Κεφάλαια: Πάνω από 32 δισ. ευρώ το ενεργητικό – Εισροές 27 δισ. ευρώ από το 2018

All Content - BusinessNews.gr

Φέτα και ελαιόλαδο: Οι δύο ελληνικοί «πρεσβευτές» των 2,1 δισ. ευρώ - Τι αλλάζει με το Ελαιοκομικό Μητρώο

All Content - BusinessNews.gr

Η ακτινογραφία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος σε 20 αριθμούς

All Content

Από την jetdrops το λανσάρισμα του WIRED στην ελληνική αγορά

All Content

NN Hellas: Στην BBDO ο διαφημιστικός λογαριασμός

FleetNews

Ρεκόρ με + 27,5% στις ταξινομήσεις Ιουνίου

FleetNews

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

FleetNews

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

All Content

Εθνική Νέων Ανδρών: Με Γερμανία στις 17:00 για τις θέσεις 5-8

All Content

Ντουμπάι: Νέο απόκτημα ο Ντέβιον Μιντζ από τη Βίρτσμπουργκ

All Content - BusinessNews.gr

Efood: Γιατί έμεινε εκτός από το deal Uber - Delivery Hero και τι θα γίνει με την Uber Eats

All Content - BusinessNews.gr

Agrino: Ιστορικό ρεκόρ το 2025 με τζίρο 52 εκατ. ευρώ και αύξηση 7%

All Content - BusinessNews.gr

Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Ποιες οφειλές υπάγονται

FleetNews

Όμιλος VW: Στο +50% οι παραγγελίες EV μοντέλων στην Ευρώπη

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen ID. Cross

CSRΝews.gr

Κολλέγιο Ανατόλια: Παρουσιάστηκαν τα θερινά προγράμματα του CTY Greece

CSRΝews.gr

Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες για την αναβάθμιση ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΕΜΠ

CSRΝews.gr

Ηρώ Φακή, Business Development Manager, GEP: Το workplace wellbeing είναι επένδυση στην επιχειρησιακή ανθεκτικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ρήγας: "Δεν είναι φετίχ το αφορολόγητο αν υπάρχει αντιστάθμισμα"
Ρήγας: "Δεν είναι φετίχ το αφορολόγητο αν υπάρχει αντιστάθμισμα" 20/02/2017 - 02:00
Ξυδάκης: "Υπάρχει εκβιασμός, μας λένε take it or leave it" 20/02/2017 - 02:00
Ξυδάκης: "Υπάρχει εκβιασμός, μας λένε take it or leave it"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Π. Μαρινάκης: Επιστρέψαμε τα υπερκέρδη διυλιστηρίων και εταιρειών ενέργειας πίσω στην κοινωνία
    18/07/2026 - 14:27 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γ. Κώτσηρας: Επενδύουμε σε φιλικές και αξιόπιστες συγκοινωνίες
    18/07/2026 - 14:26 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γ. Γκάνος (Alpha Real Estate Services): Οι τέσσερις παράγοντες που στηρίζουν την ελληνική αγορά ακινήτων
    18/07/2026 - 14:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
    18/07/2026 - 13:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AI Act: Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την Τεχνητή Νοημοσύνη και η επόμενη ημέρα του ψηφιακού μετασχηματισμού
    18/07/2026 - 13:13 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί από τους δίδυμους σεισμούς – 346 εκατ. δολάρια για την ανοικοδόμηση
    18/07/2026 - 12:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Ποιες οφειλές υπάγονται
    18/07/2026 - 12:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου
    18/07/2026 - 12:02 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γ. Πατούλης: Οι βασικές προτεραιότητες της νέας διοίκησης του ΙΣΑ
    18/07/2026 - 11:34 ΥΓΕΙΑ
  • Ανοικτά αύριο τα καταστήματα για την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων
    18/07/2026 - 11:17 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο: Πτώση 1,15%, στα 317,63 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/07/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γ. Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Βιετνάμ - Έμφαση στην οικονομική συνεργασία
    17/07/2026 - 19:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Apple ξεπέρασε την Nvidia σε κεφαλαιοποίηση και έγινε η πολυτιμότερη εταιρεία στον κόσμο
    17/07/2026 - 21:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • SEAJETS: Τo SUPERSTAR επιστρέφει στη Ραφήνα με καθημερινά δρομολόγια προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο
    17/07/2026 - 17:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΣΕΚΕΕ: Γενική Συνέλευση, Νέο Καταστατικό και Summer Meetup 2026 στο ΕΜΣΤ
    17/07/2026 - 16:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Στο "ΥΓΕΙΑ" για εξετάσεις ο Γιαμπουσέλε (pics)

18/07/2026 - 12:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Για μια ακόμα χρονιά στο τουρνουά της Κρήτης (pic)

18/07/2026 - 11:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Alter Ego Media: Με συμμετοχή 78% ολοκληρώθηκε η επανεπένδυση μερίσματος

18/07/2026 - 07:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Κολλέγιο Ανατόλια: Παρουσιάστηκαν τα θερινά προγράμματα του CTY Greece

17/07/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΕΚΕΕ: Γενική Συνέλευση, Νέο Καταστατικό και Summer Meetup 2026 στο ΕΜΣΤ

17/07/2026 - 13:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες για την αναβάθμιση ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΕΜΠ

17/07/2026 - 11:46
FleetNews
fleetnews.gr

Ρεκόρ με + 27,5% στις ταξινομήσεις Ιουνίου

17/07/2026 - 05:22
FleetNews
fleetnews.gr

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

16/07/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo