Σάββατο, 22 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Παρουσία της Έλενας Κουντουρά το 1ο Ανοικτό Συνέδριο της ΣΕΤΚΕ
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
22/11/2016 · 02:00

Παρουσία της Έλενας Κουντουρά το 1ο Ανοικτό Συνέδριο της ΣΕΤΚΕ

Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου κήρυξε ο πρόεδρος της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., κ. Παναγιώτης Τοκούζης
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Παρουσία της υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά και με την αθρόα προσέλευση των επιχειρηματιών μικρών τουριστικών καταλυμάτων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Φαλήρου (Tae Kwon Do), το 1ο Ανοικτό Συνέδριο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος.

Το Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη στο περιθώριο της έκθεσης Expo Hotel, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον εξωστρεφή χαρακτήρα της νέας διοίκησης της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. και τον σχεδιασμό της, στο επίκεντρο του οποίου τοποθετείται η έναρξη ενός ουσιαστικού και γόνιμου διαλόγου μεταξύ της διοίκησης της Συνομοσπονδίας και των επιχειρηματιών του κλάδου.

Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου κήρυξε ο πρόεδρος της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., κ. Παναγιώτης Τοκούζης, ο οποίος στην ομιλία του, αφού σκιαγράφησε το δυσμενές οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον -υπέρογκες φορολογικές επιβαρύνσεις, αυξημένα λειτουργικά κόστη και αθέμιτος ανταγωνισμός από τις παρανόμως λειτουργούντες τουριστικές επιχειρήσεις-, στο οποίο καλούνται να δραστηριοποιηθούν οι επιχειρήσεις μικρών τουριστικών καταλυμάτων, αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις της Συνομοσπονδίας από την πολιτεία, στο σχεδιασμό και στις δράσεις της. Βεβαίως, ειδική μνεία έκανε στην άριστη συνεργασία με την υπουργό Τουρισμού και το πνεύμα σύμπνοιας που την διακατέχει με τις θέσεις του φορέα.

Για μία ακόμη φορά ο κ. Τοκούζης τάχθηκε υπέρ της πιστοποίησης/κατηγοριοποίησης των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, γεγονός, που, όπως είπε, θα τους προδώσει προστιθέμενη αξία, αντιτάχθηκε, όμως, στη διαδικασία.

Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη ένταξης των μικρών και μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων στα αναπτυξιακά προγράμματα, καθώς και την ανάγκη επαναφοράς της αρμοδιότητας κατοχύρωσης του Διακριτικού Τίτλου των τουριστικών καταλυμάτων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού.

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας εξήγγειλε από το βήμα του 1ου Ανοικτού Συνεδρίου της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. το «Καλάθι Πρωινού», ένα νέο πρόγραμμα, του οποίου η υλοποίηση έχει ήδη ξεκινήσει, που θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στις παροχές ενός καταλύματος.

Βεβαίως, ο κ. Τοκούζης, στην εναρκτήρια ομιλία του, επισήμανε την ανάγκη διαλόγου και συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων με τον τουρισμό φορέων στην Ελλάδα.

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, κα. Φωτεινή Αραμπατζή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Καραθανασόπουλος, η αναπληρώτρια γραμματέας Τουρισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα. Μαρία Αγγέλου, οι πρόεδροι του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδος, κ. Γιώργος Καββαθάς, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων, κ. Στράτος Παραδιάς, ο γενικός διευθυντής του Σ.Ε.Τ.Ε., κ. Γιώργος Αμβράζης και πολλοί ακόμη προσκεκλημένοι.

Aπό το βήμα του 1ου Ανοικτού Συνεδρίου της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., η υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, αφού έκανε έναν απολογισμό της φετινής τουριστικής χρονιάς, υπογράμμισε ότι το 2017 θα είναι μία ακόμη καλύτερη τουριστική χρονιά, ενώ αναφερόμενη στα μηνύματα που προέκυψαν από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου, είπε ότι, ήδη, οι προκρατήσεις εμφανίζονται σημαντικά αυξημένες.

Από το 1ο Ανοικτό Συνέδριο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. η υπουργός εξήγγειλε ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την ενίσχυση της ίδρυσης μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, η έναρξη του οποίου τοποθετείται χρονικά στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Ακόμη, η κα. Κουντουρά ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί το νομοσχέδιο για τη θεσμοθέτηση του κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας των αστικών μισθώσεων, το οποίο, ολοκληρωμένο, όπως είπε, θα παρουσιαστεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, κα. Φωτεινή Αραμπατζή, αναφέρθηκε στον βαρυσήμαντο ρόλο των επιχειρήσεων μικρών τουριστικών καταλυμάτων, τα οποία χαρακτήρισε ως «ραχοκοκαλιά» του ελληνικού τουρισμού, στη διαμόρφωση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, και στην ενίσχυση της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας.

Στη συνέχεια, η κα. Αραμπατζή, έκανε λόγο για σειρά λανθασμένων τακτικών από πλευράς κυβέρνησης, οι οποίες έχουν οδηγήσει σήμερα τον κλάδο σε συνθήκες πραγματικής «ασφυξίας».

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, κ. Νίκος Καραθανασόπουλος, υπογράμμισε ότι καμία αναπτυγμένη οικονομία δεν μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά στον τουρισμό, αφού είναι μία εξαιρετικά μεταβλητή δραστηριότητα. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι πρόκειται για έναν τομέα, ο οποίος μπορεί να προσδώσει αναπτυξιακές προοπτικές στη χώρα.

Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, επισήμανε ότι η φετινή τουριστική χρονιά ολοκληρώνεται με 25 εκατ. αφίξεις, 1,5 εκατ. περισσότερες από πέρυσι, γεγονός που συνεπάγεται τη δημιουργία περισσοτέρων από 50.000 επιπλέον θέσεις απασχόλησης.

Αναφερόμενος στο μείζον θέμα των τουριστικών εσόδων, ο κ. Ανδρεάδης είπε πως προβλέπεται να διαμορφωθούν με μία ελαφριά πτώση, σε σχέση με πέρυσι, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα γενικό φαινόμενο, το οποίο είναι συνέπεια της περιορισμένης οικονομικής δυναμικής των τουριστών, σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο κ. Ανδρεάδης τόνισε ότι το στοίχημα για την επόμενη χρονιά είναι η διαχείριση του προσφυγικού και η εικόνα που θα προβάλλει η χώρα μας στο εξωτερικό και κάλεσε τα ΜΜΕ να είναι πιο προσεκτικά σε αυτό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδος, κ. Γιώργος Καββαθάς αναφέρθηκε στην ανάγκη ενός στρατηγικού σχεδιασμού, ο οποίος να συνδέει τον τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα.

Ο κ. Καββαθάς από το βήμα του 1ου Ανοικτού Συνεδρίου της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. κάλεσε σε συστράτευση όλους τους φορείς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα πρέπει να υπάρχουν κομματικές πολιτικές, αλλά εθνικές πολιτικές».

Για «εναγκαλισμό στραγγαλιστικού τύπου» της φορολογίας στην ακίνητη περιουσία έκανε λόγο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων, κ. Στράτος Παραδιάς, αναδεικνύοντας το θέμα της υπερφορολόγησης.

Στη συνέχεια, ο γενικός διευθυντής του Σ.Ε.Τ.Ε., κ. Γεώργιος Αμβράζης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη ενότητας του τουριστικού τομέα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τη φετινή τουριστική σεζόν, ο τομέας, ενωμένος κατάφερε να “γυρίσει το παιχνίδι”».

Τα ειδικά διαμορφωμένα για τις μικρές τουριστικές επιχειρήσεις προγράμματα της Eurobank παρουσίασε στη συνέχεια η κα. Ρόζη Αθανασίου, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πελατών, Υποστήριξης Δικτύων & Επικοινωνίας της Eurobank, ενώ τα ομαδικά προγράμματα της Interamerican σε συνεργασία με την Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. και την Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. παρουσίασε από την πλευρά του ο κ. Νίκος Κεχαγιάογλου, συντονιστής αυτών των προγραμμάτων.

Στη συνέχεια η Contract Manager για την περιοχή των Βαλκανίων, τη Μάλτα και την Κύπρο της Hotel Beds, του μεγαλύτερου διαδικτυακού πάροχου κλινών στον κόσμο, κ. Έφη Τερζή, αναφέρθηκε στη διεθνή, αλλά και την εγχώρια παρουσία της Hotel Beds.

Με τη σειρά της η υπεύθυνη διεύθυνσης πωλήσεων της EpsilonNet, κα. Σοφία Πακαλίδου, μίλησε για την κερδοφόρα διαχείριση των τουριστικών καταλυμάτων με τη βοήθεια της τεχνολογίας, παρουσιάζοντας τα ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες των επιχειρήσεων μικρών τουριστικών καταλυμάτων προγράμματα της εταιρίας.

Αντίστοιχα, ο κ. Δημήτρης Μουτόπουλος, Sales Manager της Syncrez, παρουσίασε το Channel Manager, ένα πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης διαδικτυακών συστημάτων κρατήσεων για επιχειρήσεις μικρών τουριστικών καταλυμάτων.

Ο Innovative Designer, κ. Δημήτρης Ζαφειράκης μίλησε για τη σημασία της διακόσμησης σε ένα τουριστικό κατάλυμα, που αποτελεί κυρίαρχο σημείο ελκυστικότητάς του, ενώ η κα. Helene Van Deville, Senior Sales Area Manager της America & EMEA, αναφέρθηκε στη σημασία της επίπλωσης, παρουσιάζοντας λύσεις και προτάσεις εξοπλισμού επίπλωσης για τουριστικά καταλύματα.

Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω τους υποστηρικτές και τους χορηγούς αυτού του συνεδρίου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Χρυσοί χορηγοί του Συνεδρίου ήταν οι Eurobank, Interamerican και Epsilon Net, χορηγός διοργάνωσης η Expo Hotel και χορηγοί η Syncrez και το City Unity College.

  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ·
  • ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
  • ·
  • ΣΕΤΚΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τέλος ο Τόμπσον από τους Μάβερικς – Οδεύει στους Μαϊάμι Χιτ!

All Content

Με Μπόνγκα η Γερμανία σάρωσε 115-82 την Τσεχία

All Content - BusinessNews.gr

Το Χρηματιστήριο «σπάει» ρεκόρ 17 ετών – Πέντε εβδομάδες ανόδου παρά την αναταραχή στις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωπαϊκές αγορές: Ανθεκτικές, παρά τις πιέσεις του πολέμου - Γιατί επιστρέφουν στο προσκήνιο των επενδυτών

All Content - BusinessNews.gr

Diesel: Παράταση της επιδότησης των 10 λεπτών εξετάζει η κυβέρνηση - Πάνω από τα 2 ευρώ η τιμή

All Content

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

FleetNews

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

FleetNews

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

FleetNews

Ολλανδία: Κοινωνικό leasing αντί για μειώσεις φόρων στα καύσιμα

All Content

Με τρομερό και clutch Χεζόνια η Κροατία 95-94 την Τουρκία του Όσμαν (video)

All Content

ΑΕΚ: Ανανέωσε τον Φλιώνη μέχρι το 2029

All Content - BusinessNews.gr

Δορυφόροι κατά των πυρκαγιών στην Ευρώπη: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της νέας τεχνολογία

All Content - BusinessNews.gr

ΟΟΣΑ για τους νέους στην Ελλάδα: Χαμηλοί μισθοί, ακριβή στέγη και δύσκολη ανεξαρτητοποίηση

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωζώνη: «Φρένο» στις μισθολογικές αυξήσεις - Ερχεται νέα αύξηση επιτοκίων από την ΕΚΤ;

FleetNews

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

FleetNews

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΣΕΟ: Παράταση μέτρου δόσεων για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί
ΣΕΟ: Παράταση μέτρου δόσεων για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί 22/11/2016 - 02:00
Σεντένο: Η ΕΕ πρέπει να συζητήσει την ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας και χωρίς το ΔΝΤ 22/11/2016 - 02:00
Σεντένο: Η ΕΕ πρέπει να συζητήσει την ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας και χωρίς το ΔΝΤ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με κέρδη έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής
    21/08/2026 - 20:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Χρηματιστήριο «σπάει» ρεκόρ 17 ετών – Πέντε εβδομάδες ανόδου παρά την αναταραχή στις αγορές
    21/08/2026 - 18:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά, άνοδος 1,34%
    21/08/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bally’s Intralot: Πέμπτη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού - Καταβολή από 27 Αυγούστου 2026
    21/08/2026 - 17:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Κέιτι Πέρι στην Ελλάδα-Από τα κυκλαδίτικα καλοκαίρια στη νέα της ζωή
    21/08/2026 - 16:50 LIFESTYLE
  • Εντοπίστηκε στην Κυψέλη οικία-αποθήκη κλοπιμαίων με χρυσαφικά μεγάλης αξίας και πίνακες ζωγραφικής
    21/08/2026 - 16:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ το α΄ εξάμηνο 2026 λόγω πετρελαιοειδών
    21/08/2026 - 16:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στο «τριφύλλι» ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Μέλο
    21/08/2026 - 16:14 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Η Τουρκία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του Νετανιάχου
    21/08/2026 - 16:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Τραμπ αναστέλλει για 90 ημέρες τους δασμούς στις εισαγωγές βοείου κρέατος
    21/08/2026 - 15:51 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΟΟΣΑ για τους νέους στην Ελλάδα: Χαμηλοί μισθοί, ακριβή στέγη και δύσκολη ανεξαρτητοποίηση
    21/08/2026 - 09:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Diesel: Παράταση της επιδότησης των 10 λεπτών εξετάζει η κυβέρνηση - Πάνω από τα 2 ευρώ η τιμή
    21/08/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στο «τριφύλλι» ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Μέλο
    21/08/2026 - 16:14 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Ευρωπαϊκές αγορές: Ανθεκτικές, παρά τις πιέσεις του πολέμου - Γιατί επιστρέφουν στο προσκήνιο των επενδυτών
    21/08/2026 - 09:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μαρινάκης: Τα μέτρα της ΔΕΘ θα είναι μόνιμου χαρακτήρα και θα αφορούν όλους τους πολίτες
    21/08/2026 - 10:11 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Μπόνγκα η Γερμανία σάρωσε 115-82 την Τσεχία

21/08/2026 - 20:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τάις: «Μείναμε απλήρωτοι για τρεις μήνες στη Μονακό – Μάθαινα για την κατάσταση της Βιλερμπάν από τα media»

21/08/2026 - 20:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

21/08/2026 - 14:02
FleetNews
fleetnews.gr

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

21/08/2026 - 08:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

21/08/2026 - 08:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo