Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μειώθηκαν 9,2% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Αύγουστο του 2016 στη χώρα μας
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
24/10/2016 · 03:00

Μειώθηκαν 9,2% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Αύγουστο του 2016 στη χώρα μας

Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις κατέγραψαν μείωση κατά 9,2% τον Αύγουστο του 2016. Έτσι, διαμορφώθηκαν στα 3.159 εκατ. ευρώ, έναντι 3.478 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2015, ενώ αύξηση κατά 14,0% παρατηρήθηκε στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Αύγουστος 2016: 236 εκατ. ευρώ, Αύγουστος 2015: 207 εκατ. ευρώ), σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας. Η μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στη μείωση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 11,6%, καθώς οι αφίξεις αυξήθηκαν κατά 1,8%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών συνέβαλαν με ποσοστό 87,8% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες και υπεραντιστάθμισαν (249,0%) το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών.

Σύμφωνα με την ΤτΕ το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Αύγουστο του 2016 εμφάνισε πλεόνασμα 2.923 εκατ. ευρώ, μειωμένο κατά 10,6% έναντι πλεονάσματος 3.271 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2015.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2016, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 8.434 εκατ. ευρώ, μειωμένο κατά 8,8% έναντι πλεονάσματος 9.251 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2015. Η εξέλιξη αυτή ήταν αποτέλεσμα τόσο της μείωσης των ταξιδιωτικών εισπράξεων κατά 753 εκατ. ευρώ ή 7,1% όσο και της αύξησης των ταξιδιωτικών πληρωμών κατά 64 εκατ. ευρώ ή 4,7%. H μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στη μείωση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 9,0%, καθώς οι αφίξεις αυξήθηκαν κατά 1,3%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 78,6% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 77,7% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Τον Αύγουστο του 2016, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 9,2% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015. Αναλυτικότερα, μείωση κατά 2,2% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 (Αύγουστος 2016: 2.401 εκατ. ευρώ, Αύγουστος 2015: 2.456 εκατ. ευρώ), όπως και οι εισπράξεις από κατοίκους των λοιπών χωρών εκτός της ΕΕ-28 που μειώθηκαν κατά 31,1% (Αύγουστος 2016: 628 εκατ. ευρώ, Αύγουστος 2015: 911 εκατ. ευρώ). Η μείωση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 ήταν κυρίως αποτέλεσμα της μείωσης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 128 εκατ. ευρώ ή 7,5%, καθώς οι εισπράξεις από κατοίκους χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ παρουσίασαν αύξηση κατά 9,7% (Αύγουστος 2016: 829 εκατ. ευρώ, Αύγουστος 2015: 756 εκατ. ευρώ). Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 4,3% και διαμορφώθηκαν στα 526 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 31,9% και διαμορφώθηκαν στα 271 εκατ. ευρώ. Μικρή αύξηση κατά 0,5% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 454 εκατ. ευρώ. Από τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28, μείωση κατά 4,3% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τη Ρωσία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 95 εκατ. ευρώ, όπως και αυτές από τις ΗΠΑ που μειώθηκαν κατά 49,6% και διαμορφώθηκαν στα 102 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2016, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν μείωση κατά 7,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015 και διαμορφώθηκαν στα 9.853 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται τόσο στη μείωση κατά 4,4% των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 6.786 εκατ. ευρώ, όσο και στη μείωση κατά 15,4% των εισπράξεων από κατοίκους των λοιπών χωρών εκτός της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2.709 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ μειώθηκαν κατά 6,4% και διαμορφώθηκαν στα 4.191 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκαν κατά 1,0% και διαμορφώθηκαν στα 2.595 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 8,4% και διαμορφώθηκαν στα 1.442 εκατ. ευρώ και οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 24,3% και διαμορφώθηκαν στα 706 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο διαμορφώθηκαν στα 1.386 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 13,2%. Από τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28, μείωση κατά 2,1% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τη Ρωσία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 313 εκατ. ευρώ, όπως και οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ που μειώθηκαν κατά 24,0% και διαμορφώθηκαν στα 516 εκατ. ευρώ.

Η εισερχόμενη κίνηση τον Αύγουστο του 2016 διαμορφώθηκε στις 5.084 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,8% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015. Ειδικότερα, οι αεροπορικές αφίξεις αυξήθηκαν κατά 4,4%, ενώ οι οδικές αφίξεις μειώθηκαν κατά 8,0%. Η εξέλιξη αυτή ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των αφίξεων από τις χώρες της ΕΕ-28 κατά 20,8%, καθώς οι αφίξεις από τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28 μειώθηκαν κατά 29,6%. Αναλυτικότερα, οι αφίξεις από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στις 2.182 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 13,5%, και οι αφίξεις από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ εμφάνισαν αύξηση κατά 32,4% (Αύγουστος 2016: 1.579 χιλ., Αύγουστος 2015: 1.193 χιλ.). Ειδικότερα, οι αφίξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 27,3% και διαμορφώθηκαν στις 684 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτές από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 9,8% και διαμορφώθηκαν στις 348 χιλ. ταξιδιώτες. Οι αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 13,9% και διαμορφώθηκαν στις 550 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28, μείωση κατά 1,5% εμφάνισαν οι αφίξεις από τη Ρωσία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στις 114 χιλ. ταξιδιώτες, όπως και αυτές από τις ΗΠΑ που μειώθηκαν κατά 15,9% και διαμορφώθηκαν στις 108 χιλ. ταξιδιώτες.

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2016 αυξήθηκε κατά 1,3% και διαμορφώθηκε στις 17.195 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 16.968 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2015. Ειδικότερα, οι αεροπορικές αφίξεις αυξήθηκαν κατά 6,1%, ενώ οι οδικές αφίξεις μειώθηκαν κατά 9,5%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 διαμορφώθηκε στις 11.845 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 11,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015, ενώ οι αφίξεις από τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28 διαμορφώθηκαν στις 5.349 χιλ. ταξιδιώτες, μειωμένες κατά 15,3%. Οι αφίξεις από τις χώρες της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 8,4% και οι αφίξεις από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 14,4%. Ειδικότερα, οι αφίξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 10,6% και διαμορφώθηκαν στις 2.023 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτές από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 11,2% και διαμορφώθηκαν στις 978 χιλ. ταξιδιώτες. Οι αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 7,7% και διαμορφώθηκαν στις 1.929 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, αναφορικά με τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28, οι αφίξεις από τη Ρωσία αυξήθηκαν κατά 12,4% και διαμορφώθηκαν στις 395 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτές από τις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 5,3% και διαμορφώθηκαν στις 551 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΜΕΙΩΣΗ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ·
  • ΑΦΙΞΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Φρανσίσκο: «Πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης» (vid)

All Content

ΠΣΑΚΚ: «Ο κύριος Βρούτσης μας διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να αυξηθεί ο αριθμός των ξένων»

All Content - BusinessNews.gr

Σκλαβενίτης: Ξεπέρασε τα 6 δισ. ευρώ – Οι επενδύσεις των 228 εκατ. και το πλάνο για τη συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Καθαρά κέρδη 776 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Χήτος: Ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας και τζίρος 113,3 εκατ. ευρώ

All Content

Allwyn: Oι 6 που συνεχίζουν στο spec για το δημιουργικό

All Content

Kρατική διαφήµιση: Τι (ακριβώς) προβλέπει το νέο πλαίσιο διαφάνειας

FleetNews

Stellantis: Αύξηση εσόδων κατά 13% το β’ τρίμηνο

FleetNews

Νέο Hyundai IONIQ 3 με ευρωπαϊκό χαρακτήρα

FleetNews

Lepas: Κομψότητα και τεχνολογία σε νέα εποχή

All Content

Σκροπολίθας: «Το σημερινό αποτέλεσμα δεν αναιρεί την προσπάθεια και το μπάσκετ που έχουμε παίξει»

All Content

Επίσημα στη Μάλαγα ο Αμίν Νουά

All Content - BusinessNews.gr

Louis Vuitton Ελλάς: Πτώση τζίρου 6,5% με «βουτιά» 16,3% στις tax free πωλήσεις – Συνεχίζονται τα υψηλά μερίσματα

All Content - BusinessNews.gr

Optima bank: Το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία της, με αύξηση κερδών 29% στα 104,3 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

TITAN: Αύξηση καθαρών κερδών 16% στα 153,2 εκατ. ευρώ για το α’ εξάμηνο του 2026

FleetNews

Tο νέο KGM Musso έφτασε στην ελληνική αγορά

FleetNews

Εκστρατεία ενημέρωσης της υπηρεσίας ΟΔ.Υ.Σ.Ε.ΑΣ για την οδική ασφάλεια

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας

CSRΝews.gr

Όμιλος Ηρακλής: Διακρίθηκε για μία ακόμη χρονιά ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece»

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Neue Zürcher Zeitung: Σπίρτζης και Δρίτσας εκτός κυβέρνησης;
Neue Zürcher Zeitung: Σπίρτζης και Δρίτσας εκτός κυβέρνησης; 24/10/2016 - 03:00
Θύμα κλοπής η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα 24/10/2016 - 03:00
Θύμα κλοπής η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Vodafone στηρίζει τους συνδρομητές της στο Ρέθυμνο
    30/07/2026 - 20:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Στο 1,5% επιβραδύνθηκε η ανάπτυξη το β΄ τρίμηνο
    30/07/2026 - 20:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κυριάκος Μητσοτάκης στο τέλος του υπουργικού συμβουλίου:«Ήρθε η ώρα να δράσουμε ακόμη περισσότερο»
    30/07/2026 - 19:27 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μέλη του ΕΒΕΘ εκπαιδεύτηκαν στη δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα AI Skills Navigator της Microsoft
    30/07/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιαπωνία: Στους 34 οι νεκροί από τον σεισμό των 7,1 Ρίχτερ
    30/07/2026 - 18:43 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το Poseidonion Grand Hotel εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Skoufa Gallery
    30/07/2026 - 18:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΓΣΕΕ: Να διασφαλιστούν οι 170 θέσεις εργασίας στην αλυσίδα MERE μετά την αναστολή λειτουργίας
    30/07/2026 - 18:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Lamda Development: Πώληση δύο οικοπέδων στο Ελληνικό έναντι 41,5 εκατ. ευρώ
    30/07/2026 - 17:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurobank: Καθαρά κέρδη 776 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2026
    30/07/2026 - 17:48 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος κατά 1,25%, σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά
    30/07/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Louis Vuitton Ελλάς: Πτώση τζίρου 6,5% με «βουτιά» 16,3% στις tax free πωλήσεις – Συνεχίζονται τα υψηλά μερίσματα
    30/07/2026 - 06:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χήτος: Ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας και τζίρος 113,3 εκατ. ευρώ
    30/07/2026 - 06:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    30/07/2026 - 09:00 MEDIA
  • Stellantis: Κατέγραψε καθαρά κέρδη 670 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο μετά τις τεράστιες ζημιές του 2025
    30/07/2026 - 10:44 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Microsoft: Κλείνει το οικονομικό της έτος με καθαρά κέρδη στα 133,74 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 31%
    30/07/2026 - 08:34 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρίγα Ζέλι: Ανακοίνωσε τον Τάιλερ Γουόλ

30/07/2026 - 20:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το κρίσιμο σταυροδρόμι των Γουόριορς και η μεγάλη καριέρα του Στεφ Κάρι

30/07/2026 - 19:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το περιοδικό Metal Hammer έφτασε τα 500 τεύχη

30/07/2026 - 12:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Poseidonion Grand Hotel εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Skoufa Gallery

30/07/2026 - 12:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας

30/07/2026 - 10:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Ηρακλής: Διακρίθηκε για μία ακόμη χρονιά ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece»

30/07/2026 - 09:53
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Αύξηση εσόδων κατά 13% το β’ τρίμηνο

30/07/2026 - 09:46
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Hyundai IONIQ 3 με ευρωπαϊκό χαρακτήρα

30/07/2026 - 05:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo