Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Euronext Athens: Κέρδη 229% για τον βασικό δείκτη από το 2021 - Αποδόσεις έως και 1.926%
Νewsroom Νewsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
29/08/2026 · 10:29

Euronext Athens: Κέρδη 229% για τον βασικό δείκτη από το 2021 - Αποδόσεις έως και 1.926%

Στα πέντε και πλέον τελευταία θετικά έτη, το ελληνικό χρηματιστήριο βρισκόταν στο top-5 των παγκοσμίων αγορών και για ορισμένες περιόδους ήταν πρώτο στην παγκόσμια κατάταξη.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η χρηματιστηριακή αγορά βαδίζει, εάν δεν αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα, για την έκτη συνεχόμενη θετική χρονιά αποδόσεων, κινούμενη σε υψηλά 17 ετών. Από τα τέλη του 2020 μέχρι και σήμερα ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης καταγράφει κέρδη 229%.

Η μεγαλύτερη πρόκληση της φετινής χρονιάς, σε επίπεδο αποδόσεων, είναι η ενδεχόμενη επανάληψη της εξαετίας 1985 - 1990, ενός ανοδικού σερί που δεν έχει επαναληφθεί στη σύγχρονη ιστορία του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Στα πέντε και πλέον τελευταία θετικά έτη, το ελληνικό χρηματιστήριο βρισκόταν στο top-5 των παγκοσμίων αγορών και για ορισμένες περιόδους ήταν πρώτο στην παγκόσμια κατάταξη.

Στήριγμα στην αγορά την τελευταία πενταετία έδωσαν οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης, πολύ υψηλότεροι σε σχέση με την Ευρωζώνη, η καλή πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών, η πολιτική σταθερότητα, η καλή πορεία των μεγεθών των εισηγμένων εταιρειών, η επαναφορά στην κανονικότητα των τραπεζών , αλλά και οι προσδοκίες της αγοράς για την επανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, προσδοκίες που επαληθεύθηκαν.

Στήριγμα στην αγορά δίνουν η υψηλή κερδοφορία των εισηγμένων, τα υψηλά μερίσματα, η ενσωμάτωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο Euronext και βεβαίως η επερχόμενη επιστροφή του Χ.Α στις ανεπτυγμένες αγορές.

Από τα τέλη του 2020 που ξεκίνησε η ανοδική πορεία της αγοράς, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης έχει καταγράψει συνολικά κέρδη 229% (με βάση το κλείσιμο της Πέμπτης 27/8/2026).

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στα τελευταία πεντέμισι έτη αυξήθηκε κατά περίπου 140 δισ. ευρώ και διαμορφώνεται στα 192 δισ. ευρώ, από 53 δισ. ευρώ που ήταν στα τέλη του 2020.

Ο τραπεζικός δείκτης, για το ίδιο διάστημα, υπεραποδίδει με κέρδη 498%, ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης κερδίζει 252% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 180%.

Η μέση ημερήσια αξία συναλλαγών διαμορφώνεται κοντά στα 344 εκατ., στο υψηλότερο επίπεδο από το 2008, καταγράφοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2025, όταν η μέση ημερήσια αξία συναλλαγών κυμάνθηκε στα 210 εκατ. ευρώ. Tο 2024 ήταν στα 140,2 εκατ. ευρώ έναντι 111 εκατ. ευρώ το 2023. Το 2022 ήταν στα 74 εκατ. ευρώ, ενώ ο μέσος τζίρος του 2021 ήταν στα 70,8 εκατ. ευρώ και το 2020 ήταν στα 64,5 εκατ.

Οι αποδόσεις της 5ετίας

Από τα τέλη του 2020 τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Moda Bango (+1.926%), της Cenergy (+1.223%) και της Εκτέρ (+713,85%). Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι τίτλοι της Ανδρομέδα (-62%), της Prodea (-60%) και της Ικτίνος (-56%).

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές: Aktor (+797), Eurobank (+692%), Εθνική (+642%), Alpha Bank (+374%), ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+498%), Motor Oil (+ 417%), Viohalco (+355%), Τιτάν (+287%), ΔΕΗ (+217%), ΕΛΠΕ (+180%) και Aegean Airlines (+162%). Ακολουθούν οι τίτλοι της Elvalhalcor (+121%),του ΟΛΠ (+105%) της Coca Cola HBC (+101%), της Jumbo (+82%), της ΕΥΔΑΠ (+78%), της Optima (+64%), του ΟΤΕ (+49%), της Allwyn (+38%) και της CrediaBank (+3,70%). Πτώση σημειώνει μόνο η μετοχή της Lamda Development (-9,15%).

Η πορεία του Χ.Α ανά έτος

Το 2021

Με κέρδη 10,43% έκλεισε το 2021 για τη Χρηματιστηριακή αγορά, ανακτώντας σχεδόν το χαμένο έδαφος του 2020 (-11,75%), ενώ η συνολική αξία των μετοχών αυξήθηκε κατά 12,227 δισ, ευρώ, στα 66,092 δισ., ευρώ , έπειτα από μείωση 7,8 δισ. ευρώ το 2020.

Οι εισηγμένες επιχειρήσεις άντλησαν από το Χρηματιστήριο της Αθήνας το 2021, μέσω αυξήσεων κεφαλαίων και εκδόσεων εταιρικών ομολόγων, 7,9 δισ. ευρώ.

Παρά την πίεση από την πανδημία και το αδύναμο ξεκίνημα της χρονιάς οι εισηγμένες πέτυχαν την ολική επαναφορά στα κέρδη και την δραστηριότητα τους.

Ο τραπεζικός δείκτης κατέγραψε ετήσια κέρδη σε ποσοστό 10,78%, μετά από απώλειες 41,37% που είχε σημειώσει το 2020, καθώς οι τράπεζες έδειχναν σημάδια επιστροφής στην κανονικότητα με μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

To 2022

Κόντρα στις "αρκούδες" κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών το 2022 και κατάφερε σε μια δύσκολη συγκυρία να "αντισταθεί" στον πόλεμο στην Ουκρανία, τον διεθνή πληθωρισμό, την αύξηση επιτοκίων, την ενεργειακή κρίση και να διαφοροποιηθεί θετικά από τις άλλες ανεπτυγμένες αγορές του πλανήτη κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από το 1990 .

Το ελληνικό χρηματιστήριο όχι μόνο έπαιξε ισχυρή "άμυνα", παρουσιάζοντας καλύτερη εικόνα από τις διεθνείς αγορές σε έναν δύσκολο διεθνές περιβάλλον, αλλά στο τέλος έκλεισε σε θετικό έδαφος, με ετήσια άνοδο 4,08%, όταν οι μεγάλοι διεθνείς δείκτες υποχώρησαν σημαντικά (S&P -19% Nasdaq -33%, Dow Jones-9%, DAX-30 -12% ).

Το ελληνικό χρηματιστήριο, βρήκε στηρίγματα κυρίως στους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, στα αποτελέσματα-ρεκόρ που καταγράφουν οι εισηγμενες εταιρείες και στην... επιστροφή των τραπεζών. Μετά από πολλά χρόνια οι Τράπεζες θα είναι κερδοφόρες, με μονοψήφια NPEs.

Ο Τραπεζικός δείκτης κατέγραψε άνοδο σε ποσοστό 11,42%. Το 2022 αντλήθηκαν από εισηγμένες εταιρείες συνολικά 1.094 εκ. ευρώ.

To 2023

Το Χρηματιστήριο Αθηνών έκλεισε το 2023 με υψηλά κέρδη 39,08%, συμπληρώνοντας την τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανόδου και βρέθηκε στην κορυφή των αποδόσεων παγκοσμίως. Κέρδισε το "χάλκινο" μετάλλιο παγκοσμίως κλείνοντας πίσω από τον ρωσικό δείκτη MOEX και τον Nasdaq.

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς αυξήθηκε κατά 22,026 δισ.ευρώ και διαμορφώθηκε στα 87,888 δισ. ευρώ.

Το 2023 αντλήθηκαν από εισηγμένες εταιρείες συνολικά 2.044 εκατ. ευρώ μέσω του χρηματιστηρίου.

Η σημαντική άνοδο των τιμών των μετοχών συνοδεύτηκε και από αύξηση της αξίας των συναλλαγών, με τις μέσες ημερήσιες συναλλαγές να διαμορφώνονται στα 111 εκατ. ευρώ, σχεδόν 50% υψηλότερα από πέρυσι. Ο Τραπεζικός δείκτης κατέγραψε άνοδο σε ποσοστό 65,73%, ενώ η συνολική κεφαλαιοποίηση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών αυξήθηκε κατά 7,889 δισ. ευρώ.

To 2024

Το Χρηματιστήριο Αθηνών έκλεισε το 2024 με κέρδη 13,65%. Αύξηση κατά 26% κατέγραψε η μέση ημερήσια αξία των συναλλαγών και διαμορφώθηκε κοντά στα 140,2 εκατ. ευρώ.

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς αυξήθηκε κατά 15,257 δισ. ευρώ και διαμορφώθηκε στα 103,145 δισ. ευρώ.

Αν είναι κάτι για το οποίο το 2024 η ελληνική αγορά μπορεί να υπερηφανεύεται είναι η βελτίωση της δυνατότητας προσέλκυσης κεφαλαίων σε προσφορές μετοχών από βασικούς μετόχους ή δημόσιες εγγραφές.

Το συνολικό μέγεθος από τις δημόσιες προσφορές μετοχών και διαθέσεις πακέτων από βασικούς μετόχους ξεπέρασε τα 3,7 δις ευρώ, ενώ οι επιχειρηματικές συμφωνίες εξαγορών και συγχωνεύσεων που ενεπλάκησαν έμμεσα ή άμεσα εισηγμένες εταιρίες του ΧΑ ξεπέρασε τα 10 δις ευρώ σε επιχειρηματική αξία.

Το 2024 υπήρξε σαφής αύξηση των εκδόσεων μετοχών στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης μεγάλης IPO μετά από πολλά χρόνια, της συνέχισης των επιτυχημένων αποεπενδύσεων στον τραπεζικό τομέα και ορισμένων άλλων προσφορών.

Η δημόσια εγγραφή του Ελ. Βενιζέλος (η έκδοση του ΔΑΑ για IPO ύψους 785 εκ. ευρώ, η 4η μεγαλύτερη έκδοση στην ιστορία του Χ.Α. με υπερκάλυψη κατά 12 φορές) και τα δύο placement σε Πειραιώς και Εθνική, βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι για τα δύο placement των τραπεζών υπήρξε προσφορά άνω των 20 δισ. ευρώ, για να διατεθούν τελικά τα 2 δισ. εξ αυτών. Συνολικά η αγορά άντλησε από τις πιο πάνω προσφορές που ξεπέρασαν τα 30 δισ. περί τα 3,3 δισ. ευρώ.

Το 2025

Το 2025 υπήρξε μια χρονιά ορόσημο για το Χρηματιστήριο Αθηνών, με εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις, ισχυρή δυναμική της αγοράς. Ένας επώδυνος χρηματιστηριακός κύκλος έκλεισε το 2025 για τη χρηματιστηριακή αγορά επιστρέφοντας στα προ κρίσης επίπεδα του 2010, κλείνοντας κοντά σε υψηλά 16 ετών. Τα κέρδη υποστηρίχθηκαν από την ισχυρή οικονομική ανάπτυξη, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των επενδυτών, κατατάσσοντας την Ελλάδα μεταξύ των αγορών μετοχών με τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο το 2025.

Το χρηματιστηριακό γεγονός της χρονιάς ήταν η απόκτηση του πλειοψηφικού ελέγχου της ΕΧΑΕ από το Euronext.

Το μέγεθος της ανόδου του Γενικού Δείκτη Τιμών κατά 44,30% το 2025 είναι το μεγαλύτερο από το 1998 (+102,2%)

Το ελληνικό χρηματιστήριο βρέθηκε στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των χρηματιστηριακών αγορών, μετά τα χρηματιστήρια της Σεούλ, του Τελ Αβίβ, του Βιετνάμ, της Μαδρίτης και της Βιέννης.

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς έπιασε τα επίπεδα που είχε να "δει" από τον Σεπτέμβριο του 2008. Η συνολική κεφαλαιοποίηση αυξήθηκε το 2025 κατά 43,108 δις. ευρώ και διαμορφώθηκε στα 146,253 δισ. ευρώ.

Η μέση ημερήσια συναλλακτική δραστηριότητα εκτοξεύθηκε σε επίπεδα του 2009. Η Μέση Ημερήσια Αξία Συναλλαγών ξεπέρασε τα 200 εκατ. ευρώ για πρώτη φορά από το 2009, φτάνοντας τα 210 εκατ. ευρώ το 2025

ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ

2025 +44,30%

2024 +13,65%

2023 +39,08%

2022 +4,08%

2021 +10,43%

2020 -11,75%

2019 +49,47%

2018 -24,74%

2017 +24,66%

2016 +1,95%

2015 -23,58%

2014 -28,94%

2013 +28,06%

2012 +33,43%

2011 -51,88%

2010 -35,62%

2009 +22,93%

2007 +17,86%

2006 + 19,93%

2004 +31,5%

2003 +23,10%

2002 +29,5%

2001 -32,5%

2000 -23,5%

1999 -38,8%

1998 +102,2%

1997 +85.1%

1996 +58,5%

1995 +2,1%

  • ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πού θα δείτε Άρη, Μύκονο και το τζάμπολ στο ΝΒΑ

All Content

Ολυμπιακός: Όλη η ομάδα σήμερα στα εγκαίνια του House of Legend

All Content - BusinessNews.gr

To Halcyon Equity Partners επενδύει στη Ροδούλα – Νέο εργοστάσιο 32.000 τ.μ. στις Αχαρνές

All Content - BusinessNews.gr

Η Waterdrop στην ελληνική αγορά – Το πλάνο για το πρώτο κατάστημα και το δίκτυο πωλήσεων

All Content - BusinessNews.gr

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Ποιοι κινδυνεύουν με έξτρα φόρο 22% - Ποιοι απαλλάσσονται από το μέτρο

All Content

The Ellinikon: Ένας υπέροχος καινούργιος κόσµος

All Content

Στη Cineview η Bundaberg Ginger Beer

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Δύο αγώνες την Τρίτη στην Elite League (live streams)

All Content

Για το 3/3 απόψε η Μύκονος κόντρα στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ

All Content - BusinessNews.gr

Επίδομα 400 ευρώ για συνταξιούχους: Πότε θα γίνει η πληρωμή, ποιοι οι δικαιούχοι

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: H χρηματοδοτική της παρουσία πίσω από δύο εμβληματικές επενδύσεις στην ενεργειακή και ψηφιακή μετάβαση της χώρας

All Content - BusinessNews.gr

Η ελληνική γη ως διεθνές brand και η συμβολή της AI - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Pet City: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τριπλές Ημέρες Υιοθεσίας

CSRΝews.gr

H Hans & Gretel επίσημος χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη Χολαργού

CSRΝews.gr

Foundever: Πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work στην Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Οίκοι αξιολόγησης: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το 2026
Οίκοι αξιολόγησης: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το 2026 29/08/2026 - 10:03
Ηράκλειο: Πάνω από τα 10 εκατ. οι επιβάτες και φέτος στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» 29/08/2026 - 11:00
Ηράκλειο: Πάνω από τα 10 εκατ. οι επιβάτες και φέτος στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ryanair: Έρχονται οι μεγαλύτερες αυξήσεις στην ιστορία των ευρωπαϊκών αερομεταφορών
    20/10/2026 - 11:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μακρόν: Εξασφάλισε 200.000 τόνους ντίζελ το μήνα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μπαχρέιν
    20/10/2026 - 11:43 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μνημόνιο συνεργασίας του νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας
    20/10/2026 - 11:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.587,54 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,6%
    20/10/2026 - 11:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Capital Maritime Finance: Πρεμιέρα δισεκατομμυρίου στο Χρηματιστήριο – Τα σχέδια και ο στόλος των 36 πλοίων
    20/10/2026 - 11:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βρέθηκε παλιά χειροβομβίδα σε πάρκο στο Χαϊδάρι
    20/10/2026 - 11:19 ΕΛΛΑΔΑ
  • Π. Μαρινάκης: Αυτοδυναμία ο μοναδικός στόχος – Καμία περίπτωση συνεργασίας με κόμματα δεξιότερα της ΝΔ
    20/10/2026 - 11:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • AI Readiness Index 2026 των ES1 και ELTRUN: Άλμα 33% στην AI ετοιμότητα των ελληνικών ΜμΕ
    20/10/2026 - 11:16 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΠΑΣΟΚ: Ζητά την αποπομπή Μπεκίρη από το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή
    20/10/2026 - 10:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Αγροτικό πετρέλαιο: Σε λειτουργία το myDiesel στις 22 Οκτωβρίου - Από 1ης Νοεμβρίου η απαλλαγή από ΕΦΚ και ΦΠΑ
    20/10/2026 - 10:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΤτΕ: Στα 2,5 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου
    19/10/2026 - 13:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • NielsenIQ – Σούπερ μάρκετ: Αύξηση τζίρου 6,4% στο εννεάμηνο – Ώθηση από τρόφιμα και ποτά
    19/10/2026 - 16:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Microsoft αποσύρεται από τη συμφωνία με την Nscale για κέντρο δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο
    19/10/2026 - 12:39 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κ. Πιερρακάκης: Οι προβλέψεις για την οικονομία και τα μέτρα του 2027
    19/10/2026 - 14:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Interreg Ελλάδα – Βουλγαρία 2021–2027: Υπογραφή συμβάσεων για 21 νέα έργα, ύψους 33,4 εκατ. ευρώ
    19/10/2026 - 14:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Pet City: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τριπλές Ημέρες Υιοθεσίας

20/10/2026 - 08:41
CSRΝews.gr
csrnews.gr

H Hans & Gretel επίσημος χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη Χολαργού

20/10/2026 - 08:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

H Hans & Gretel επίσημος χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη Χολαργού

20/10/2026 - 08:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

9FORTY APEX by New Era: Όταν το performance συναντά το σύγχρονο streetwear (pics)

20/10/2026 - 08:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Για το 3/3 απόψε η Μύκονος κόντρα στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ

20/10/2026 - 07:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δημοκρατία και παραπληροφόρηση: Πώς τα bots κατασκευάζουν την αίσθηση της πλειοψηφίας

19/10/2026 - 14:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo