Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Σε κλοιό καύσωνα και σήμερα η χώρα, με υψηλή θερμοκρασία και αφρικανική σκόνη
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ - οι τρεις αλλαγές στον μηχανισμό πληρωμών των επιδοτήσεων
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
25/11/2025 · 18:35

Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ - οι τρεις αλλαγές στον μηχανισμό πληρωμών των επιδοτήσεων

Η μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας στη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τρεις μεγάλες αλλαγές στον μηχανισμό πληρωμών των αγροτικών επιδοτήσεων εισάγει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, στο οποίο περιλαμβάνεται η μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, και το οποίο τέθηκε χθες το βράδυ σε δημόσια διαβούλευση. Από την 1η Ιανουαρίου 2026, η ΑΑΔΕ αναλαμβάνει τον ρόλο του Οργανισμού Πληρωμών μαζί με όλες τις αρμοδιότητες και τις διαπιστεύσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ το προσωπικό μεταφέρεται στην Αρχή με τριετή απαγόρευση μετακίνησης. Παράλληλα, εκσυγχρονίζεται πλήρως και το πλαίσιο για την επιστροφή επιδοτήσεων οι οποίες καταβλήθηκαν παράνομα ή αχρεωστήτως. Στόχος είναι το νομοσχέδιο να ψηφισθεί από τη Βουλή, πριν το κλείσιμο αυτής για τα Χριστούγεννα.

Η μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας στη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Σημειώνεται ότι η μετάβαση ανταποκρίνεται πλήρως στις παρατηρήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό οργανισμό πληρωμών, διότι η ΑΑΔΕ είχε λειτουργήσει με επιτυχία ως φορέας πληρωμών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, διαθέτει ακόμα αυξημένη ικανότητα διεξαγωγής αυστηρών ελέγχων, καθώς και ισχυρό υπόβαθρο ψηφιακής υποδομής και πληροφορικών συστημάτων.

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε: «Η μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ είναι μια σημαντική μεταρρύθμιση, η οποία στέλνει το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη όσον αφορά στις αγροτικές επιδοτήσεις. Η ΑΑΔΕ έχει άλλωστε αναμφισβήτητα εχέγγυα αποτελεσματικότητας. Εργαζόμαστε καθημερινά για να εξασφαλίσουμε ότι αυτή η μεταρρύθμιση θα γίνει πράξη. Σε συνδυασμό δε με την εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης, που εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Κομισιόν, δημιουργούμε από το 2026 ένα απολύτως σύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα για την καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων.

Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα όσο περισσότερο μπορούμε. Και ιδίως τους έντιμους γεωργούς και κτηνοτρόφους, οι οποίοι στο εξής θα λαμβάνουν περισσότερα χρήματα, λόγω των πόρων που θα περισσεύουν και θα ανακατανέμονται σ’ αυτούς».

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης, δήλωσε: «Η κυβέρνηση κάνει σήμερα ένα αποφασιστικό βήμα για να αλλάξει μια παθογένεια δεκαετιών. Με τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, δημιουργούμε ένα σύστημα ενισχύσεων που λειτουργεί με κανόνες, διαφάνεια και με απόλυτο σεβασμό στον Έλληνα αγρότη.

Χτίζουμε έναν μηχανισμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα. Η ΑΑΔΕ διαθέτει αποδεδειγμένη επιχειρησιακή επάρκεια, σύγχρονο εξοπλισμό, ψηφιακές υποδομές και μια κουλτούρα αποτελεσματικότητας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Έχει δείξει ότι μπορεί να λειτουργεί με ταχύτητα, ακεραιότητα και συνέπεια και αυτό ακριβώς χρειάζεται ο αγροτικός κόσμος.

Θέλουμε ένα κράτος που δεν δημιουργεί προβλήματα στον πολίτη, αλλά λειτουργεί με συνέπεια, διαφάνεια και σοβαρότητα. Η μεταρρύθμιση αυτή είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να κάνουμε το Δημόσιο πραγματικά αποτελεσματικό και σύγχρονο, όπως αξίζει η ελληνική κοινωνία».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, δήλωσε: «Η μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αποτελεί μια βαθιά θεσμική τομή με στόχο να διασφαλίσουμε διαφάνεια, ταχύτητα και αξιοπιστία σε κάθε ευρώ που κατευθύνεται προς τους αγρότες μας. Με το νέο πλαίσιο, δημιουργούμε έναν μηχανισμό πληρωμών που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θωρακίζει τη χώρα απέναντι σε διαχρονικές παθογένειες.

Η ΑΑΔΕ διαθέτει την τεχνογνωσία, τα συστήματα και τις εγγυήσεις που απαιτούνται για ένα σύγχρονο περιβάλλον ελέγχων, ενώ η διασφάλιση της συνέχειας στο προσωπικό του ΟΠΕΚΕΠΕ εγγυάται ότι οι πληρωμές θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται απρόσκοπτα. Η κυβέρνηση υλοποιεί μια μεταρρύθμιση που δεν αφορά μόνο στη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ , αλλά κυρίως αφορά στην εμπιστοσύνη του παραγωγού προς το κράτος. Οι ενισχύσεις θα δίνονται πλέον με τρόπο καθαρό, δίκαιο και αποτελεσματικό, εναρμονισμένο πλήρως με τους κανόνες της ΕΕ, ώστε να στηρίζουμε πραγματικά όσους κρατούν ζωντανή την ελληνική ύπαιθρο».

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε: «Η μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αποτελεί ακόμα μία μεγάλη πρόκληση για εμάς, στην ΑΑΔΕ. Βασικό μας στοίχημα είναι να ενσωματώσουμε με αποτελεσματικότητα τους ανθρώπους και τις λειτουργίες του ΟΠΕΚΕΠΕ στις αρχές της ΑΑΔΕ, προς όφελος τόσο των αγροτών, όσο και του συνόλου των πολιτών. Στόχος μας, κάθε ευρώ να πηγαίνει αποκλειστικά σε όσους πραγματικά το δικαιούνται, για να προστατεύσουμε τα χρήματα των Ευρωπαίων και Ελλήνων φορολογουμένων και να χτίσουμε από την αρχή μια νέα σχέση εμπιστοσύνης στον τομέα των αγροτικών ενισχύσεων».

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο

Ειδικότερα το νομοσχέδιο προβλέπει τα εξής:

1. Μεταφορά αρμοδιοτήτων του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

Η ΑΑΔΕ αναλαμβάνει τον ρόλο του Οργανισμού Πληρωμών για όλες τις ενισχύσεις που εμπίπτουν στην Κοινή Αγροτική Πολιτική. Από 1ης Ιανουαρίου 2026, όλα τα περιουσιακά στοιχεία, τα πληροφοριακά συστήματα, οι συμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και οι εκκρεμείς δίκες περνούν στην ΑΑΔΕ. Παράλληλα, όλες οι διαπιστεύσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ μεταφέρονται αυτομάτως στην ΑΑΔΕ, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία διακοπή στις πληρωμές. Από τη μετάβαση στην ΑΑΔΕ, εξαιρούνται τα ζητήματα στρατηγικού σχεδιασμού της ΚΑΠ, τα οποία θα υπόκεινται στην αρμοδιότητα του yπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

2. Μεταφορά προσωπικού και τριετής απαγόρευση μετακινήσεων

Το σύνολο του προσωπικού του ΟΠΕΚΕΠΕ μεταφέρεται στην ΑΑΔΕ, χωρίς καμία μεταβολή στη σχέση εργασίας. Μέχρι να ολοκληρωθεί η νέα κατάταξη, διατηρούνται τα υφιστάμενα μισθολογικά κλιμάκια. Παράλληλα, θεσπίζεται απαγόρευση συμμετοχής του προσωπικού σε εμπορικές εταιρείες, καθώς και τριετής απαγόρευση μετακινήσεων σε άλλους φορείς ή εντός της ΑΑΔΕ, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο νέος μηχανισμός πληρωμών θα μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά, χωρίς απώλεια κρίσιμου προσωπικού.

3. Εκσυγχρονισμός μηχανισμού ανάκτησης παρανόμως και αχρεωστήτως καταβληθέντων

Εκσυγχρονίζονται και αυστηροποιούνται οι διαδικασίες επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων επιδοτήσεων του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προιόντων (ΕΛΕΓΕΠ). Στην κατεύθυνση αυτή, καθιερώνεται η ψηφιακή κοινοποίηση των σχετικών πράξεων και επικαιροποιούνται οι διαδικασίες βεβαίωσης και συμψηφισμού, ώστε να ευθυγραμμιστούν με το νέο μοντέλο λειτουργίας της Αρχής. Οι πράξεις της ΑΑΔΕ αποτελούν πλέον εκτελεστούς τίτλους για την είσπραξη οφειλών προς τον Λογαριασμό, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική λειτουργία του.

Το κείμενο του σχεδίου νόμου έχει αναρτηθεί εδώ. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου.

  • ΟΠΕΚΕΠΕ
  • ·
  • ΑΑΔΕ
  • ·
  • ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γιάννης Αντετoκούνμπο: «Πίσω εκεί που ξεκίνησαν όλα» (pics & vids)

All Content

Το κανάλι των Μαϊάμι Χιτ στο YouTube διέρρευσε κατά λάθος την... παρουσίαση του ΛεΜπρόν!

All Content - BusinessNews.gr

Μέλισσα Κίκιζας: Οι εξαγωγές ξεπερνούν το 40% των πωλήσεων – Άνοδος 15,7% στα προ φόρων κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

ΤΕΡΝΑ: Νέα σύμβαση 380 εκατ. ευρώ για σιδηροδρομικό έργο στη Ρουμανία

All Content - BusinessNews.gr

ΕΠΑ 2026-2030: Στα 23 δισ. ευρώ το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης από εθνικούς πόρους

All Content

Η BAAS Digital επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Galenica Α.Ε.

All Content

TMRW: Καμπάνια για τα Serkova RTD’S

FleetNews

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

FleetNews

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

FleetNews

Σε παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξη η Geely

All Content

Ολυμπιακός: Απόψε στην Αθήνα ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ

All Content

Το Crete IBT φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την επιλογή θέσεων μέσω της τρισδιάστατης οπτικής αναπαράστασης!

All Content - BusinessNews.gr

Η EOS Capital Partners και το Latsco Family Office αποκτούν το 30% της Nova ICT

All Content - BusinessNews.gr

Η παγκόσμια καταναλωτική δαπάνη μέσω Agentic AI θα εκτιναχθεί στα 3,35 τρισ. δολάρια έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

ΚΟΡΕ: Αύξηση 12,4% στον όγκο πωλήσεων ελαιόλαδου- Στα 90,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος

FleetNews

Audi Q3: Με περισσότερο εξοπλισμό το ΜΥ2027

FleetNews

Toyota, BMW, Bosch και Repsol σε δοκιμές 100% ανανεώσιμης βενζίνης

CSRΝews.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

CSRΝews.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

CSRΝews.gr

Ο ΔΕΣΦΑ παρέδωσε μια νέα παιδική χαρά στον Δήμο Μεγαρέων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

«Ναι» από την Κομισιόν στο σχέδιο του προϋπολογισμού 2026 της Ελλάδας - Ικανή η χώρα στην αποπληρωμή του χρέους
«Ναι» από την Κομισιόν στο σχέδιο του προϋπολογισμού 2026 της Ελλάδας - Ικανή η χώρα στην αποπληρωμή του χρέους 25/11/2025 - 18:14
Ευρωαγορές: Με άνοδο έκλεισαν οι συναλλαγές της Τρίτης 25/11/2025 - 21:50
Ευρωαγορές: Με άνοδο έκλεισαν οι συναλλαγές της Τρίτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Πτώση καταγράφουν οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών
    22/07/2026 - 10:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Snappi: Νέο κλιμακωτό επιτόκιο έως 2,25% στους αποταμιευτικούς λογαριασμούς
    22/07/2026 - 10:25 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Νεκρός από άγριο ξυλοδαρμό ο γνωστός ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου
    22/07/2026 - 10:11 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Έφυγε» η σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα
    22/07/2026 - 10:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κ. Κυρανάκης: Έχουμε τη μεγαλύτερη μείωση χρέους στην Ευρωζώνη - Άδικα κατηγορούμενοι οι 4 του ΟΠΕΚΕΠΕ
    22/07/2026 - 10:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΒΕΠ: Υπόμνημα στον πρωθυπουργό με προτάσεις ενόψει ΔΕΘ
    22/07/2026 - 09:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΘΕΟΝΗ Α.Ε.: Αύξηση κύκλου εργασιών 19,3% στα 38,19 εκατ. ευρώ
    22/07/2026 - 09:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)
    22/07/2026 - 09:44 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Κ. Πιερρακάκης: «Νέα εποχή για το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο»
    22/07/2026 - 09:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στ. Σακαρέτσιος - Η Ελλάδα στον ΟΗΕ για την οδική ασφάλεια: Μείωση 22% στους θανάτους από τροχαία το 2025
    22/07/2026 - 09:22 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΕΠΑ 2026-2030: Στα 23 δισ. ευρώ το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης από εθνικούς πόρους
    21/07/2026 - 12:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Ατρόμητος FC ενισχύει τις AI δεξιότητες των στελεχών του μέσω της Knowcrunch
    21/07/2026 - 16:21 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.496,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,92%
    21/07/2026 - 15:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φ. Καραβίας: Πάνω από 500 εκατ. ευρώ για την παιδεία από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες για τα πανεπιστήμια
    21/07/2026 - 12:18 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΤτΕ: Στάσιμη η ζήτηση για δάνεια από επιχειρήσεις και νοικοκυριά το β' τρίμηνο
    21/07/2026 - 15:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το Crete IBT φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την επιλογή θέσεων μέσω της τρισδιάστατης οπτικής αναπαράστασης!

22/07/2026 - 07:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο εξώφυλλο του NBA 2K27

22/07/2026 - 06:53
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Βirthday Celebration – Royal Beach Vouliagmeni”

21/07/2026 - 15:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

21/07/2026 - 14:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

21/07/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

21/07/2026 - 14:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

21/07/2026 - 14:23
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα ghd sculpt

21/07/2026 - 10:02
FleetNews
fleetnews.gr

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

21/07/2026 - 06:44
FleetNews
fleetnews.gr

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

20/07/2026 - 05:09
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo