Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μειώσεις φόρων 1,5 δισ. ευρώ για 4 εκατομμύρια πολίτες το 2026
newsroom newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
09/11/2025 · 11:49

Μειώσεις φόρων 1,5 δισ. ευρώ για 4 εκατομμύρια πολίτες το 2026

Τι αλλάζει άμεσα και για ποιους - Μισό εκατομμύριο φορολογούμενοι «τσέκαραν» τα νέα μέτρα στην πλατφόρμα "Taxcalc 2025" του ΥΠΕΘΟ
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Νόμο του Κράτους θα αποτελεί και επισήμως η φορολογική μεταρρύθμιση από την ερχόμενη εβδομάδα, μόλις δημοσιευθούν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι νέες ελαφρύνσεις και φοροαπαλλαγές.

Οι μειώσεις φόρων μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία και αναμένεται να αυξήσουν τα εισοδήματα εκατομμυρίων νοικοκυριών από την 1.1.2026 -ή και πολύ νωρίτερα όμως σε πολλές περιπτώσεις.

Και πριν καν ψηφιστούν ακόμα αυτές οι αλλαγές, η ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή taxcalc2025.minfin.gr, την οποία έθεσε προ μηνός σε χρήση το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, δέχθηκε πάνω από 530.000 επισκέψεις από φορολογουμένους, προκειμένου να υπολογίσουν το όφελος το οποίο αποκομίζει ατομικά ο καθένας εξ αυτών ή τα μέλη της οικογένειάς του (ιδίως νέοι, γονείς με παιδιά, μισθωτοί, επαγγελματίες και ιδιοκτήτες) από τις αλλαγές που θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται άμεσα στη φορολογία εισοδήματος.

Τα οφέλη προκύπτουν συνδυαστικά με πολλούς τρόπους: ο νέος νόμος «Φορολογική μεταρρύθμιση για το δημογραφικό και τη μεσαία τάξη - Μέτρα στήριξης για την κοινωνία και την οικονομία» περιλαμβάνει μόνιμες μειώσεις φόρων και φοροαπαλλαγές ύψους 1,5 δισ. ευρώ για το 2026 αλλά, επιπλέον, και σημαντικές μισθολογικές αυξήσεις στο δημόσιο.

Καθώς εκτυλίσσονται όμως τα φορολογικά μέτρα, τα κέρδη από την εφαρμογή τους αυξάνονται σε 2,5 δισ. ευρώ σε δωδεκάμηνη βάση, από το 2027 και κάθε χρόνο μετά. Σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωνσταντίνο Πιερρακάκη, πρόκειται για τη «μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή στη μεταπολίτευση», σε μια συγκυρία μάλιστα όπου άλλες χώρες στην ΕΕ συζητούν νέα μέτρα λιτότητας και περικοπές, λόγω υψηλών ελλειμμάτων.

Ποιοι ωφελούνται περισσότερο

Από τα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν, όφελος θα έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι φορολογούμενοι, ακόμα και εκείνοι οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν πλήρωναν καθόλου φόρους εισοδήματος εφόσον, μετά και τις ονομαστικές αυξήσεις αποδοχών που προβλέπεται να λάβουν από το 2026 και μετά, θα έπαυαν οι περισσότεροι να μένουν αφορολόγητοι.

Αυτό αφορά και μισθωτούς οι οποίοι αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, ο οποίος προβλέπεται να αυξάνεται σταθερά κάθε χρόνο πλέον από 880 ευρώ σήμερα στα 950 το 2027. 'Αμεσα πάντως, πάνω από 4 εκατομμύρια φορολογούμενοι αναμένεται να δουν αύξηση εισοδήματος, λόγω μείωσης των φορολογικών συντελεστών κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες για εισοδήματα από 10.000 έως 40.000 ευρώ από την 1η Ιανουαρίου 2026.

Συγκεκριμένα, ο συντελεστής μειώνεται από 22% σε 20% για εισοδήματα10.000-20.000 ευρώ, από 28% σε 26% για εισοδήματα 20.000-30.000 ευρώ, και από 36% σε 34% για εισοδήματα 30.000-40.000 ευρώ. Παράλληλα, εισάγεται νέος ενδιάμεσος συντελεστής 39% για εισοδήματα 40.000-60.000 ευρώ, ενώ διατηρείται στο 44% μόνο για τα πολύ υψηλά εισοδήματα.

Αυξήσεις μισθών με μειώσεις φόρων

Συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι και ένστολοι θα δουν πρώτοι τα οφέλη από τις μειώσεις στον φόρο εισοδήματος -ως αύξηση των καθαρών αποδοχών τους- στην μισθοδοσία του μηνός Ιανουαρίου 2026, την οποία προπληρώνονται στα τέλη Δεκεμβρίου.

Ωστόσο αυτό εξαρτάται και από τον βαθμό ετοιμότητας των εκκαθαριστών μισθοδοσίας κάθε φορέα ή υπηρεσίας ξεχωριστά, να εφαρμόσουν άμεσα τις αλλαγές που ψηφίστηκαν. Σε περίπτωση που δεν προλάβουν ως τον Δεκέμβριο να ολοκληρώσουν την εκκαθάριση μισθοδοσίας με τα νέα δεδομένα, το καθαρό όφελος θα αποδοθεί σε κάθε δικαιούχο από Ιανουάριο και μετά. Αντίστοιχα και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, θα δουν έμμεση αύξηση λόγω μείωσης του φόρου που τους παρακρατείται, με τη μισθοδοσία που θα λάβουν στα τέλη Ιανουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση, το συνολικό όφελος θα αποτυπωθεί στα εκκαθαριστικά φόρου εισοδήματος που θα εκδοθούν την άνοιξη του 2027. Ο τελικός πρόσθετος φόρος θα είναι αισθητά μειωμένος σε σχέση με εφέτος, ιδιαίτερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες στους οποίους δεν διενεργείται η μηνιαία παρακράτηση αναλογικά όπως σε μισθωτούς και συνταξιούχους.

Οικογένειες με παιδιά κερδίζουν έως 7.200 Euro

Οι οικογένειες με παιδιά αποτελούν τους μεγάλους κερδισμένους της φορολογικής μεταρρύθμισης με δραστικές μειώσεις στους συντελεστές. Για τα πρώτα 20.000 ευρώ εισοδήματος, ο συντελεστής μειώνεται από 22% στο 18% για οικογένειες με ένα παιδί, στο 16% για δύο παιδιά, στο 9% για τρία παιδιά, και μηδενίζεται πλήρως για οικογένειες με τέσσερα ή περισσότερα παιδιά.

Η ρύθμιση ισχύει και για τους δύο γονείς, αν και οι δύο είναι εργαζόμενοι. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ζευγαριού με εισόδημα 25.000 ευρώ ο καθένας: χωρίς παιδιά έχει όφελος 600 ευρώ τον χρόνο, με ένα παιδί 1.200 ευρώ, με δύο παιδιά 1.800 ευρώ, με τρία παιδιά 3.400 ευρώ, και με τέσσερα παιδιά φτάνει τα 7.200 ευρώ ετησίως.

Μηδέν φόρος για 70.000 νέους έως 25 ετών

Πρώτη φορά εισάγεται ηλιακό κριτήριο στο σύστημα φορολόγησης των εισοδημάτων. Περίπου 260.000 νέοι έως 30 ετών θα απαλλαγούν εξ ολοκλήρου ή θα πληρώνουν στο εξής ελάχιστο φόρο από το νέο καθεστώς, για τα εισοδήματα που αποκτούν από 1.1.2026 και μετά.

Συγκεκριμένα, περίπου 70.000 νέοι έως 25 ετών και με εισοδήματα έως 20.000 ευρώ θα απαλλάσσονται πλήρως από φόρο εισοδήματος (μηδενικός φόρος) ενώ μέχρι σήμερα φορολογούνται με συντελεστές 9% και 22%.

Επιπλέον, για νέους άνω των 25 και μέχρι 30 ετών, ο συντελεστής περιορίζεται σε 9% για τα πρώτα 20.000 ευρώ. Δεν θα φορολογούνται με 22% για το ποσό που υπερβαίνει τα 10.000 και έως τα 20.000 ευρώ, όπως ισχύει σήμερα.

Ενδεικτικά, ένας νέος 24 ετών με ετήσιο εισόδημα 15.000 ευρώ που σήμερα πληρώνει 2.000 ευρώ φόρο, από την 1η Ιανουαρίου 2026 δεν θα πληρώνει τίποτα και εξοικονομεί έτσι 167 ευρώ μηνιαίως, ποσό που θα εμφανίζεται αυτόματα στον μισθό του λόγω μείωσης στην παρακράτηση που διενεργείται κάθε μήνα στη μισθοδοσία του.

Νέος συντελεστής 25% στα ενοίκια

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων με ετήσια ενοίκια 12.000-24.000 ευρώ θα φορολογούνται πλέον με μειωμένο συντελεστή 25% αντί 35% που από 1.1.2026 θα ισχύει μόνο στο αμέσως ανώτερο κλιμάκιο.

Η μείωση αυτή στοχεύει στην στήριξη χιλιάδων ιδιοκτητών και στο οικονομικό επιτελείο εκτιμούν πως θα περιορίσει τη φοροδιαφυγή, καθιστώντας όμως και πιο ελκυστική την ενοικίαση περισσότερων σπιτιών που μέχρι σήμερα παρέμεναν -ή δηλώνονταν- ως "κενά". Το μέτρο συνδυάζεται και με την επιστροφή ενός ενοικίου το χρόνο, το οποίο θα λαμβάνει στο εξής το 80% των ενοικιαστών -από εφέτος και κάθε Νοέμβριο σε μόνιμη βάση πλέον.

'Αμεσα από την ψήφιση του νόμου τίθεται σε εφαρμογή και η απαλλαγή φόρου εισοδήματος για τρία έτη, για μακροχρόνιες μισθώσεις κατοικιών που έμεναν κλειστές επί τρία τουλάχιστον χρόνια, με ιδιαίτερη πρόνοια για πολύτεκνες οικογένειες και δημόσιους λειτουργούς που υπηρετούν στην περιφέρεια. Το μέτρο θα ισχύσει με νέα μορφή και το 2026, όπως επίσης και η αναστολή ΦΠΑ στις νέες οικοδομές παρατείνεται κατά ένα έτος, έως 31.12.2026.

Μειώσεις στα Τεκμήρια

Περίπου μισό εκατομμύριο φορολογούμενοι θα ωφεληθούν άμεσα και από τη μείωση κατά 30%-35% των τεκμηρίων διαβίωσης για κατοικίες και αυτοκίνητα.

Τα τεκμήρια για οχήματα που ταξινομήθηκαν μετά το 2010 θα υπολογίζονται πλέον βάσει ρύπων. Σημαντική καινοτομία αποτελεί η εξαίρεση των εξαρτώμενων τέκνων που έχουν δικό τους εισόδημα, από το ελάχιστο τεκμήριο των 3.000 ευρώ, μέτρο το οποίο από μόνο του ωφελεί 477.000 φορολογούμενους. Στο εξής, δεν θα προσμετρώνται οι αντικειμενικές δαπάνες για τα εξαρτώμενα τέκνα.

Μείωση 30% θα δουν όλοι οι πολίτες και στο τεκμήριο για το ακίνητο στο οποίο διαμένουν. Όλες οι μειώσεις αυτές εφαρμόζονται αναδρομικά για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν ή θα αποκτηθούν εντός του 2025 και θα αποτυπωθούν ως ελάφρυνση στα προσεχή εκκαθαριστικά φόρου που θα εκδοθούν την άνοιξη του 2026.

Ενισχύσεις σε επαγγελματίες

Ειδικά για ελεύθερους επαγγελματίες, προβλέπονται ελαφρύνσεις με τρεις τρόπους:

- μηδενικός ή μειωμένος φόρος εισοδήματος (δηλαδή έμμεσο αφορολόγητο) θα ισχύει από 1.1.2026 και για νέους μέχρι 30 ετών που ασκούν ελεύθερο επάγγελμα, αλλά και για όσους έχουν παιδιά. Πρακτικά δηλαδή, χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες δεν θα πληρώνουν πλέον φόρο «από το πρώτο ευρώ» για τα εισοδήματα που αποκτούν από 1.1.2026 και εφεξής.

- περίπου 6.000 νέες μητέρες ελεύθερες επαγγελματίες κάθε χρόνο θα κερδίζουν την εξαίρεσή τους από το τεκμαρτό εισόδημα κατά το έτος γέννησης τέκνου και στα επόμενα δύο έτη. Το μέτρο αποσκοπεί να στηρίξει τους νέους γονείς.

- η μείωση του ελάχιστου ποσού καθαρού εισοδήματος για επιχειρήσεις, επεκτείνεται και σε δημοτικές κοινότητες ή οικισμούς έως 1.500 κατοίκους, καθώς και για εκμεταλλευτές σχολικών κυλικείων.

Παράταση στα κίνητρα για ηλεκτρονικές πληρωμές

Επιπλέον και το 2026, όλοι οι φορολογούμενοι συνεχίζουν να κερδίζουν έκπτωση 30% επί των δαπανών που πραγματοποιούν ηλεκτρονικά έως 5.000 ευρώ ετησίως για συναλλαγές με συγκεκριμένους επαγγελματίες. Αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε ελάφρυνση φόρου έως 3.200 ευρώ, για τους πλέον συνεπείς.

Επίσης, οι δαπάνες για ιατρικές, οδοντιατρικές και κτηνιατρικές υπηρεσίες θα υπολογίζονται διπλά στο ελάχιστο όριο δαπανών 30% με ηλεκτρονικά μέσα, ενισχύοντας τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, στα εκκαθαριστικά που θα εκδίδονται μέχρι και την άνοιξη του 2027.

Στον ίδιο νόμο έχουν επίσης ενσωματωθεί ειδικές φορολογικές ελαφρύνσεις για ιατρούς του ΕΣΥ, αλλά και άμεσες μισθολογικές αυξήσεις για στελέχη που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στο Υπουργείο Εξωτερικών, καθώς και για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους με πτυχίο πενταετούς φοίτησης (Πολυτεχνείων κλπ). Επιπλέον, για πρώτη φορά αναγνωρίζεται πλήρως η προϋπηρεσία και το ερευνητικό έργο των ερευνητών, ακόμη και όταν προσφέρθηκε με συμβάσεις έργου.

Ποιοι δεν κερδίζουν

Από τις νέες διατάξεις δεν θα έχουν άμεσο όφελος όσοι δηλώνουν εισοδήματα κάτω από 10.000 ευρώ, αφού παραμένουν ουσιαστικά αφορολόγητοι όπως σήμερα.

Δεν θα έχουν πρακτικό όφελος, όμως, και όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων αποκτούν εισοδήματα από ενοίκια κάτω από 12.000 ευρώ το χρόνο. Ωστόσο κατηγορία αυτοί υπάρχουν και πολλοί που δηλώνουν λιγότερα από όσα βγάζουν για λόγους αποφυγής φορολογίας, ή κρατούν κλειστά διαμερίσματα αντί να τα εκμισθώνουν. Στο οικονομικό επιτελείο εκτιμούν ότι με τις ελαφρύνσεις, θα έχουν συμφέρον περισσότεροι να διαθέσουν κατοικίες για ενοικίαση, ή να δηλώνουν το πραγματικό μίσθωμα, ανακουφίζοντας ενοικιαστές που θα λαμβάνουν έτσι μεγαλύτερη επιστροφή ενοικίου.

Σε κάθε περίπτωση, και όσοι ακόμα αποκλείονται από τα οφέλη της μεταρρύθμισης των φόρων εισοδήματος, θα έχουν πιθανότατα παράπλευρα οφέλη από άλλα νέα μέτρα του 2025 που για πρώτη φορά θα τεθούν σε ισχύ από τον Νοέμβριο εφέτος και μετά.

Τέτοια μέτρα είναι η επιστροφή ενοικίου ή το μόνιμο ετήσιο επίδομα των 250 ευρώ για χαμηλοσυνταξιούχους. που έχουν ήδη εξαγγελθεί και ισχύουν, αλλά και οι δραστικές μειώσεις ή απαλλαγές σε ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ, οι οποίες θα ισχύσουν από 1.1.2026 σε νησιά του Αιγαίου και 12.000 οικισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας με πληθυσμό κάτω από 1.700 κατοίκους.

  • ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ
  • ·
  • ΥΠΟΙΚ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική: Ρεκόρ από Μήτογλου και Ντόρσεϊ - Τα highlights και οι δηλώσεις τους (vids)

All Content

Σπανούλης: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω ζήσει ως προπονητής ή παίκτης» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΣΕΕ: 6 στις 10 επιχειρήσεις κατέγραψαν χειρότερες πωλήσεις στις θερινές εκπτώσεις συγκριτικά με πέρυσι

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών : Ξεκινά με πάνω από 1.740 κωδικούς – Μέση μείωση έως 9,5%

All Content - BusinessNews.gr

Euroxx: Αύξηση 41% του τζίρου για το α' εξάμηνο του 2026

All Content

Υπουργείο Οικονομικών: Στην Cream το spec των 2,2 εκατ. ευρώ

All Content

Η ΕΔΙΠΤ δίνει το «παρών» στην 90ή ΔΕΘ

FleetNews

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

FleetNews

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

FleetNews

Audi A2 e-tron: Το νέο σημείο αναφοράς στην αποδοτικότητα

All Content

Καλάθης: «Είναι τιμή μου να παίζω για την Εθνική»

All Content

Τα highlights από τη νίκη-θρίλερ της Εθνικής επί της Ισπανίας (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Παρατείνεται και τον Σεπτέμβριο η επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης

All Content - BusinessNews.gr

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπεγράφη στο Τελ Αβίβ η συμφωνία για τον ελληνικό «Θόλο»

All Content - BusinessNews.gr

Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «βάζει πλώρη» για το ΧΑ - Dual listing και άντληση 100 εκατ. ευρώ

FleetNews

Η νέα Mercedes-Benz GLB τώρα με όφελος 2.000 ευρώ

FleetNews

Πατάει γκάζι η Hyundai με 100 νέα μοντέλα έως το 2030

CSRΝews.gr

«Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank

CSRΝews.gr

Ελληνικός Χρυσός και Μεταλλεία Θράκης στην 90η ΔΕΘ: Το νέο κεφάλαιο της μεταλλευτικής δραστηριότητας και οι Σκουριές

CSRΝews.gr

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου στηρίζει τις οικογένειες των νεκρών και αγνοουμένων από τη βύθιση του ferry

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Χρηματιστήριο Αθηνών: Τα ρεκόρ του 2025
Χρηματιστήριο Αθηνών: Τα ρεκόρ του 2025 09/11/2025 - 10:45
Ιταλία: To βραβείο Bruno Leoni 2025 απονεμήθηκε στην Ελλάδα - Στουρνάρας: έχουμε σταθερότητα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη 10/11/2025 - 07:35
Ιταλία: To βραβείο Bruno Leoni 2025 απονεμήθηκε στην Ελλάδα - Στουρνάρας: έχουμε σταθερότητα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Barbie τιμά την 100ή επέτειο από τη γέννηση της Marilyn Monroe με μια νέα συλλεκτική κούκλα
    31/08/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νετανιάχου για «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Μια από τις σημαντικότερες συμφωνίες στην ιστορία της χώρας
    31/08/2026 - 21:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Volvo βάζει τα plug-in hybrid στο επίκεντρο των πλάνων της
    31/08/2026 - 21:30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Bally’s Intralot: Έσοδα 544,2 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο – Στο επίκεντρο η εξαγορά της evoke
    31/08/2026 - 20:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Sony και Warner Music κατέθεσαν αγωγή σε βάρος της Anthropic για τραγούδια που χρησιμοποιήθηκαν στην εκπαίδευση ΤΝ
    31/08/2026 - 20:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τέλος εποχής για την Αργεντινή: Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε την «Αλμπισελέστε»
    31/08/2026 - 20:15 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας - Κέρδη για τον Αύγουστο
    31/08/2026 - 19:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Σουηδία υπέγραψε σύμβαση ύψους 4,3 δισ. ευρώ για την αγορά τεσσάρων γαλλικών φρεγατών FDI
    31/08/2026 - 19:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου 2026 η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στις ΣΑΕΚ του υπουργείου Παιδείας
    31/08/2026 - 19:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γερμανία: Αυξάνεται ο πληθωρισμός, αλλά και οι ξένες επενδύσεις
    31/08/2026 - 18:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπεγράφη στο Τελ Αβίβ η συμφωνία για τον ελληνικό «Θόλο»
    31/08/2026 - 12:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η IKEA παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά KOMPISHÄNG: Σχεδιασμένη για μια ζωή σε κίνηση
    31/08/2026 - 13:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «βάζει πλώρη» για το ΧΑ - Dual listing και άντληση 100 εκατ. ευρώ
    31/08/2026 - 09:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ρίχνουν αυλαία οι θερινές εκπτώσεις: Υποτονικός ο τζίρος, στο επίκεντρο της «επόμενης μέρας» οι προσφορές
    31/08/2026 - 07:56 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών : Ξεκινά με πάνω από 1.740 κωδικούς – Μέση μείωση έως 9,5%
    31/08/2026 - 12:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Τουρκία συνέτριψε με 110-73 την Ισλανδία και «αγκάλιασε» το εισιτήριο για Κατάρ!

31/08/2026 - 21:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027: Το πανόραμα της ευρωπαϊκής ζώνης

31/08/2026 - 21:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Κομισιόν εντάσσει ChatGPT, Roblox και Reddit στο αυστηρότερο ρυθμιστικό καθεστώς της ΕΕ

31/08/2026 - 14:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank

31/08/2026 - 13:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελληνικός Χρυσός και Μεταλλεία Θράκης στην 90η ΔΕΘ: Το νέο κεφάλαιο της μεταλλευτικής δραστηριότητας και οι Σκουριές

31/08/2026 - 13:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ermis Awards: Ο Κώστας Ρουσσάκης Πρόεδρος της Επιτροπής Entertainment & Brand Experience

31/08/2026 - 11:35
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

31/08/2026 - 06:45
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

31/08/2026 - 05:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo