Μεικτά πρόσημα επικρατούν στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τους δείκτες να υποχωρούν από το χθεσινό θετικό κλείσιμο και τον Stoxx 600 να κινείται πτωτικά κατά 0,29% στις 571,66 μονάδες. Οι επενδυτές στρέφουν την προσοχή τους στα εταιρικά οικονομικά αποτελέσματα και την αβεβαιότητα σχετικά με σχεδιαζόμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ουάσινγκτον και άλλων χωρών
Στο ταμπλό, ο FTSE 100 στο Λονδίνο κερδίζει 0,44% στις 9.467 μονάδες.
Στη Γαλλία, ο CAC 40 υποχωρεί στις 8.194 μονάδες με απώλειες 0,78% μετά το χθεσινό ιστορικό υψηλό στις 8.258,86 μονάδες, ενώ ο γερμανικός DAX κινείται πτωτικά στο -0,23% και στις 24.993 μονάδες.
Ο FTSE MIB στο Μιλάνο χάνει 0,58% στις 42.401 μονάδες, με τον ισπανικό IBEX 35 να καταγράφει οριακές απώλειες στις 15.773 μονάδες.
Τα σχέδια για σύνοδο κορυφής μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου ομολόγου του Βλαντίμιρ Πούτιν πάγωσαν χθες ενώ υπάρχει ασάφεια και για ενδεχόμενη συνάντηση μεταξύ του Τραμπ και του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ.