Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σ. Εφραίμογλου: Επιβεβλημένη η διεύρυνση του χάρτη των ελληνικών εξαγωγών
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
30/05/2025 · 14:27

Σ. Εφραίμογλου: Επιβεβλημένη η διεύρυνση του χάρτη των ελληνικών εξαγωγών

Αναφερόμενη στα στοιχεία για την πορεία των εξαγωγών, η κ. Εφραίμογλου τόνισε ότι οι εξαγωγικές επιχειρήσεις συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη τους, σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που γίνεται όλο και πιο ασταθές.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Η εξωστρεφής δυναμική της ελληνικής οικονομίας έχει αναπτυχθεί, διατηρείται και ενισχύεται. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ευρήματα των ερευνών που υλοποιεί σε τακτική βάση το ΕΒΕΑ, η πλειονότητα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων-μελών μας έχουν ή σκοπεύουν να αποκτήσουν εξαγωγική δραστηριότητα. Βεβαίως, οι προκλήσεις παραμένουν υψηλές αλλά ταυτόχρονα οι ανακατατάξεις στην παγκόσμια εμπορική πολιτική δημιουργούν νέες προκλήσεις για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, που καλούνται να λειτουργήσουν σε συνθήκες λιγότερο προβλέψιμες και πιο ανταγωνιστικές. Σε αυτήν τη συγκυρία, λοιπόν, χρειάζεται να θωρακίσουμε και να στηρίξουμε την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων».

Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Α' αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Σοφία Εφραίμογλου-Κουνενάκη, μιλώντας στο πλαίσιο του επετειακού συνεδρίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, για τα 80 χρόνια δράσης.

Η ίδια μίλησε για τα εργαλεία που έχει ενεργοποιήσει το ΕΒΕΑ για την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων. Όπως σημείωσε:

- Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει αναδείξει σε κεντρικό πυλώνα δράσης την υποστήριξη των εξαγωγικών προσπαθειών των μελών του και, μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί ένα διευρυμένο φάσμα υπηρεσιών και δράσεων υψηλής αποτελεσματικότητας. Μόνο την τελευταία διετία διοργανώσαμε και συμμετείχαμε σε περισσότερες από 30 επιχειρηματικές αποστολές και διμερή φόρουμ. Ειδικότερα, το 2024 οργανώσαμε την παρουσία των μελών μας σε επιχειρηματικές αποστολές στην Κωνσταντινούπολη, στην Ινδία, στη Γκάνα, στη Σερβία, στο Κόσοβο, στη Βουλγαρία, στην Αλβανία, την Αίγυπτο, την Ιαπωνία, τη Νορβηγία και στον Καναδά, για πρώτη φορά, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, διοργανώσαμε, επιτυχημένες εμπορικές αποστολές στο Παρίσι -την πρώτη μετά από δύο δεκαετίες- και στις ΗΠΑ, στη Walmart και SelectUSA, ενώ συμμετέχουμε και στο WebSummit που πραγματοποιείται στο Βανκούβερ.

- Πραγματοποιούμε σε τακτική βάση επαφές με πρέσβεις και εμπορικούς ακολούθους, στο πλαίσιο της οικονομικής διπλωματίας.

- Διοργανώνουμε -σε συνεργασία με το ΥΠΕΞ και την Enterprise Greece, αλλά και πρεσβείες και διμερή επιμελητήρια- ενημερωτικές εκδηλώσεις για ξένες αγορές.

- Στο ΕΒΕΑ λειτουργεί Ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, καθώς και Ηλεκτρονικός Οδηγός Ελλήνων Εξαγωγέων. Μέσω αυτών των εργαλείων, οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν σύγχρονες δυνατότητες προβολής και προώθησης: Να διαμορφώνουν το προφίλ τους, να αναζητούν συνεργασίες με ξένες επιχειρήσεις κ.ά.

- Μέσω της ιστοσελίδας exports.acci.gr παρέχουμε χρήσιμες οδηγίες για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις: Απαραίτητες διαδικασίες και προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση εξαγωγών, στατιστικά στοιχεία, έρευνες και μελέτες και πλήθος ενημερωτικού υλικού.

- Έχουμε συνεργασία με την Plug and play, το US Market Access Center, το Prospera Women και διασυνδέουμε μικρές επιχειρήσεις με μεγαλύτερες. Συμμετέχουμε σε διεθνείς οργανώσεις καινοτομίας με τις νεοφυείς επιχειρήσεις.

- Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με μία σειρά από φορείς -όπως η Ελληνική Τράπεζα Επενδύσεων η ECG- σε δράσεις επιμόρφωσης, ενημέρωσης για χρηματοδοτικά εργαλεία, κ.ά.

- Επιπλέον, ως μέλος του Συμβουλίου Εξωστρέφειας της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), συμμετέχουμε όχι μόνο στην υλοποίηση αλλά και στη διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής για τις εξαγωγές, συνεισφέροντας εμπειρία, τεχνογνωσία και χρήσιμα ερευνητικά δεδομένα.

Αναφερόμενη στα στοιχεία για την πορεία των εξαγωγών, η κ. Εφραίμογλου τόνισε ότι οι εξαγωγικές επιχειρήσεις συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη τους, σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που γίνεται όλο και πιο ασταθές.

Ειδικότερα, τόνισε ότι «παρά το ότι το 2024 είχαμε μία ήπια μείωση της τάξης του 2,2% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, η πορεία των εξαγωγών επιβεβαιώνει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν αποκτήσει αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα. Η χρονιά που πέρασε χαρακτηρίστηκε από έντονες γεωπολιτικές αναταράξεις και οικονομικές προκλήσεις. Είχαμε συνέχιση των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, είχαμε την κρίση στην Ερυθρά Θάλασσα, που προκάλεσε προβλήματα στις εφοδιαστικές αλυσίδες, αλλά και αδύναμη ανάπτυξη σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, υπάρχει το υψηλό ενεργειακό κόστος κ.ά. Το 2024, λοιπόν, η αξία των εξαγωγών έμεινε λίγο κάτω από τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ -για την ακρίβεια ήταν 49,90 δισ. ευρώ- ενώ το 2023 ήταν 51 δισεκατομμύρια ευρώ. Αξίζει, όμως, να κρατήσουμε ότι η επίδοση αυτή παραμένει η τρίτη καλύτερη για τις ελληνικές εξαγωγές, μετά από αυτήν του 2022. Αξίζει, επίσης, να κρατήσουμε ότι χωρίς τα πετρελαιοειδή, οι εξαγωγές παρουσίασαν ελαφρά αύξηση. Είναι, επίσης, θετικά τα μηνύματα όσον αφορά τη γεωγραφική διαφοροποίηση των εξαγωγών, με διεύρυνση των αποστολών προς χώρες εκτός ΕΕ. Δηλαδή, είναι εμφανές ότι η εξωστρεφής δυναμική που έχει αναπτυχθεί διατηρείται και ενισχύεται. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ευρήματα των ερευνών που υλοποιεί σε τακτική βάση το ΕΒΕΑ, η πλειονότητα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων-μελών μας έχουν ή σκοπεύουν να αποκτήσουν εξαγωγική δραστηριότητα».

Βεβαίως, οι προκλήσεις παραμένουν υψηλές, σύμφωνα με την κ. Ευφραίμογλου, η οποία πρόσθεσε ότι οι ανακατατάξεις στην παγκόσμια εμπορική πολιτική δημιουργούν νέες προκλήσεις για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις που καλούνται να λειτουργήσουν σε συνθήκες λιγότερο προβλέψιμες και πιο ανταγωνιστικές, και σε αυτήν τη συγκυρία χρειάζεται να θωρακιστεί και να στηριχθεί η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

«Χρειάζεται συνένωση δυνάμεων όλων των εμπλεκόμενων: Κυβέρνηση, επιχειρηματικοί φορείς, κλαδικοί φορείς, εξαγωγικές επιχειρήσεις», επεσήμανε η Α' αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, συμπληρώνοντας πως αυτήν τη στιγμή οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ συνεχίζονται και δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης.

«Σε κάθε περίπτωση -και παράλληλα με τη διαπραγμάτευση σε ευρωπαϊκό επίπεδο- επιβάλλεται να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να προσαρμόσουμε τη στρατηγική μας. Είναι περισσότερο επιβεβλημένη η διεύρυνση του χάρτη των ελληνικών εξαγωγών. Χρειάζεται να τοποθετηθούμε έγκαιρα και μεθοδικά σε νέες, ανερχόμενες αγορές, κυρίως εκεί όπου δημιουργείται η ζήτηση του αύριο: Λατινική Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, Υποσαχάρια Αφρική, αραβικές χώρες. Είχαμε κάνει αποστολή στη Γκάνα και παρουσιάζεται ενδιαφέρον για τη Ναμίμπια. Χρειάζεται να αξιοποιήσουμε νέες ευκαιρίες, όπως αυτές που αναμένεται να προκύψουν από τις Συμφωνίες Ελεύθερων Συναλλαγών της ΕΕ με το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Παράλληλα, προετοιμάζουμε αποστολή στην Αυστραλία, όπου θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις για τα γαλακτοκομικά προϊόντα», υπογράμμισε.

Επιπλέον, τόνισε τη σημασία της στήριξης, ακόμη πιο αποτελεσματικά, του εξωστρεφή προσανατολισμού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προκειμένου να αποκτήσουν νέες προοπτικές ανάπτυξης, αλλά και να διευρυνθεί, παράλληλα, η εξαγωγική βάση της ελληνικής οικονομίας. «Ως ΕΒΕΑ θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε σε αυτήν την προσπάθεια αποτελεσματικά, ουσιαστικά, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους», κατέληξε η κ. Εφραίμογλου.

  • ΕΒΕΑ
  • ·
  • ΣΟΦΙΑ ΕΥΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ροζακέας: «Το χειρότερο είναι να νιώσεις μετά από ένα παιχνίδι ότι δεν τα έχεις δώσει όλα»

All Content

Μέχρι το 2030 στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

All Content - BusinessNews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Luxury επιδόσεις στην Ελλάδα - Μερίσματα 16,5 εκατ. ευρώ στην εξαετία

All Content - BusinessNews.gr

Ιωνική Σφολιάτα: Αύξηση τζίρου και κερδών στην πρώτη χρονιά υπό το Switz Group

All Content

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content

Νάσια Παναγοπούλου, Marketing Director, Ιnventor: Το αυθεντικό πάντα «γράφει!»

FleetNews

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

FleetNews

Wolt: Πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

All Content

Στην Ντουμπάι μέχρι το 2029 ο Πασκουάλ - Το «ευχαριστώ» της Μπαρτσελόνα (pic)

All Content

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κλάιμπερν η Φενέρμπαχτσε»

All Content - BusinessNews.gr

QnR: Από τα έργα του Δημοσίου στη διεθνή ανάπτυξη - Πού ποντάρει με την εξαγορά της πολωνικής E-XIM

All Content - BusinessNews.gr

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου AKTOR και της ONYX Τουριστική για το νέο αγροτουριστικό χωριό της Χαλκιδικής

All Content - BusinessNews.gr

Άλαν Γκρίνσπαν: Ο μέγας θεμελιωτής της «πιστωτικής οικονομίας» - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

FleetNews

BYD – DENZA: Πρεμιέρα SHARK, BAO 5 και Z στο Goodwood

CSRΝews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

CSRΝews.gr

M.O.RE. 2026: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Masters of Retail Summit του ΣΕΛΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ν. Παπαθανάσης: Aπό το ΕΣΠΑ 83,7 εκατ. ευρώ για 448 επενδυτικά σχέδια στον τουρισμό
Ν. Παπαθανάσης: Aπό το ΕΣΠΑ 83,7 εκατ. ευρώ για 448 επενδυτικά σχέδια στον τουρισμό 30/05/2025 - 14:20
ΕΛΓΑ: Πληρωμή αποζημιώσεων 8,7 εκατ. ευρώ σε 6.041 παραγωγούς 30/05/2025 - 14:36
ΕΛΓΑ: Πληρωμή αποζημιώσεων 8,7 εκατ. ευρώ σε 6.041 παραγωγούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ElvalHalcor: Νέο επενδυτικό πλάνο συνολικού ύψους 850 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2026-2030
    15/07/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Cosmos Sport: «Σκόραρε» πάνω από τα 212 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τα 20 εκατ. τα κέρδη προ φόρων
    15/07/2026 - 07:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Froneri Ελλάς: Δάνειο 9,2 εκατ. ευρώ από τη μητρική για το στρατηγικό πλάνο της επόμενης τριετίας
    15/07/2026 - 07:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Παπαπαρασκευάς»: Ένας αιώνας ιστορίας για το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης
    14/07/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • STIRIXIS Group: Γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, σχεδιάζοντας «ευφυή» κτίρια
    14/07/2026 - 21:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νίκος Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
    14/07/2026 - 21:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    14/07/2026 - 20:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Πεκίνο κατηγορεί την Ουάσινγκτον πως οδήγησε τη Μέση Ανατολή "σε έναν επικίνδυνο γκρεμό"
    14/07/2026 - 20:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Seanergy Maritime αντλεί 100 εκατ. ευρώ μέσω εταιρικού ομολόγου στη Euronext Athens
    14/07/2026 - 19:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέα παρέμβαση για τα 22 αεροδρόμια: Οι επτά άξονες που προτείνει το ICC Ελλάς
    14/07/2026 - 19:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ιωνική Σφολιάτα: Αύξηση τζίρου και κερδών στην πρώτη χρονιά υπό το Switz Group
    14/07/2026 - 07:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ElvalHalcor: ΑΜΚ έως 250 εκατ. ευρώ – Ανοίγει το βιβλίο προσφορών, μέγιστη τιμή διάθεσης στα 4,86 ευρώ
    14/07/2026 - 08:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ. Χατζηδάκης: Από σήμερα οι μειώσεις στις τιμές προμήθειας βενζίνης και ντίζελ
    14/07/2026 - 10:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επένδυση 20 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση και επέκταση του Leonardo Kolymbia Resort στη Ρόδο
    14/07/2026 - 10:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος
    14/07/2026 - 15:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτσελόνα: Αποχώρησαν και οι βοηθοί του Πασκουάλ

14/07/2026 - 20:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μάλαγα: Απέκτησε τον Ίγκνας Μπραζντέικις (pic)

14/07/2026 - 19:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς & CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:31
FleetNews
fleetnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

14/07/2026 - 12:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
FleetNews
fleetnews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

14/07/2026 - 05:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo