Σάββατο, 4 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κ. Χατζηδάκης: Οι επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας απαντούν στη μηδενιστική κριτική
newsroom newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14/10/2024 · 17:06

Κ. Χατζηδάκης: Οι επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας απαντούν στη μηδενιστική κριτική

«Προχωρούμε με ένα μείγμα πολιτικής που επιβραβεύεται στην πράξη και δεν δεχόμαστε την ισοπεδωτική κριτική γιατί η χώρα ανεβαίνει», κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.

Δέκα ευρωπαϊκές πρωτιές της ελληνικής οικονομίας παρουσίασε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού 2025, ενώ έδωσε παράλληλα απαντήσεις με επίσημα στοιχεία στην κριτική στελεχών της αντιπολίτευσης για τη φορολογία, τον πληθωρισμό και την κοινωνική πολιτική.

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε επίσης την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους εργαζόμενους με «μπλοκάκια» από το 2025, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και θα ισχύσει και για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

«Δεν υποτιμώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά, ιδιαίτερα από το παγκόσμιο πληθωριστικό σοκ, ή την απόκλιση των εισοδημάτων από το μέσο όρο της Ευρώπης», τόνισε ο υπουργός. «Δεν ισχυριστήκαμε ότι έχουμε έναν μαγικό τρόπο να λύσουμε τα προβλήματα. Υποσχεθήκαμε συγκεκριμένα πράγματα και αυτά θα κάνουμε. Πρέπει να κρινόμαστε σε σχέση με τις προεκλογικές μας υποσχέσεις και να θυμόμαστε επίσης το σημείο αφετηρίας. Αλλά την ίδια στιγμή θα ήταν άδικο, όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά για τους Έλληνες πολίτες, τις προσπάθειες και τις θυσίες των τελευταίων ετών, να αφήσουμε να παρουσιάζεται εικόνα μηδενισμού ή ισοπέδωσης που απέχει από την πραγματικότητα, τις εκτιμήσεις των διεθνών οργανισμών και των μέσων ενημέρωσης που δεν έχουν συνωμοτήσει υπέρ της Ελλάδας και της κυβέρνησης, αλλά καταγράφουν μια πραγματικότητα για όλες τις χώρες».

Ο κ. Χατζηδάκης στάθηκε στα εξής, παρουσιάζοντας απολογιστικά επίσημα στοιχεία της Eurostat για την περίοδο 2019-2023:

1.Απασχόληση-ανεργία: Η Ελλάδα πέτυχε τη μεγαλύτερη μείωση του ποσοστού ανεργίας από οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ, κατά περίπου 7 ποσοστιαίες μονάδες. «Μισό εκατομμύριο Έλληνες έχουν βρει δουλειά και θα υπάρξουν περαιτέρω θετικές εξελίξεις το 2025», είπε.

2.Ανάπτυξη: Ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας ήταν πολλαπλάσιος του μέσου όρου της ΕΕ παρά τη μεγαλύτερη μείωση του ΑΕΠ που καταγράφηκε το 2020 - όπως και στις άλλες χώρες που έχουν σημαντική συμμετοχή του τουρισμού στο ΑΕΠ - λόγω της πανδημίας.

3.Επενδύσεις: Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στη σωρευτική αύξηση των επενδύσεων σε όλη την ΕΕ, «προς θλίψη ενδεχομένως όσων αμφισβητούν τα πάντα», κατεύθυνση στην οποία συμβάλλουν και οι αποκρατικοποιήσεις.

4.Εξαγωγές: Η χώρα πέτυχε τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση μεριδίου αγοράς στο παγκόσμιο εμπόριο, με δεύτερη την Πολωνία.

5.Ανταγωνισμός: Μεταξύ 2018-2023 σύμφωνα με τις μετρήσεις του ΟΟΣΑ επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη αύξηση του επιπέδου ανταγωνισμού στην αγορά αγαθών.

6.Βιομηχανική παραγωγή: «Παρά τα αντιθέτως εικαζόμενα έχουμε πολύ σημαντική ενίσχυση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής, Το ελληνικό παραγωγικό μοντέλο σταδιακά αλλάζει, η σύνθεσή του μεταβάλλεται υπέρ των επενδύσεων και των εξαγωγών και γίνεται ισχυρότερη η παρουσία της βιομηχανίας», υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης.

7.Χρέος: Η Ελλάδα κατέγραψε τη μεγαλύτερη μείωση του λόγου του χρέους προς το ΑΕΠ. «Μόνο την περίοδο 2020-2023 είχαμε αποκλιμάκωση κατά 45 ποσοστιαίες μονάδες. Δεν εφησυχάζουμε γιατί το χρέος παραμένει υψηλό, αλλά κάθε χρόνο με τη συνετή πολιτική που εφαρμόζουμε, επιδιώκουμε να περιορίζεται το χρέος. Γιατί το υψηλό χρέος δεν είναι φιλολαϊκή αλλά αντιλαϊκή πολίτική», σημείωσε ο υπουργός.

8.Επιτόκια δανεισμού: Η αποκλιμάκωση του χρέους οδήγησε και στη μεγαλύτερη μείωση του spread έναντι του δεκαετούς γερμανικού ομολόγου. «Τις τελευταίες ημέρες μέχρι και για τα 5ετή ομόλογα η Ελλάδα δανείζεται φθηνότερα – πέρα από την Ιταλία και από τη Γαλλία. Και αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία του ελληνικού λαού. Η πρόοδος είναι εθνική και δεν πρέπει να την υποτιμούμε», ανέφερε.

9.Τιμές: Από το 2019, πριν την διεθνή έκρηξη του πληθωρισμού, η Ελλάδα είχε τη μικρότερη αύξηση τιμών καταναλωτή στην ΕΕ.

10.Εισοδήματα: «Τα τελευταία πέντε χρόνια, αφού αφαιρέσουμε την επίπτωση του πληθωρισμού, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν καθαρή σωρευτική αύξηση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ κατά 7,7% στην Ελλάδα έναντι 3,2% στην ΕΕ. Προφανώς θα θέλαμε να είναι μεγαλύτερη η αύξηση και ο πληθωρισμός χαμηλότερος. Αλλά τα στοιχεία δεν αμφισβητούνται» επεσήμανε ο κ. Χατζηδάκης.

Απαντώντας ειδικότερα στην κριτική που άσκησαν βουλευτές της αντιπολίτευσης ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε τα εξής:

-Για τη φορολογία: «Λέτε ότι υπάρχει υπερφορολόγηση που πνίγει την οικονομία. Τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο. Η κυβέρνηση – αν εξαιρέσετε το τέλος κλιματικής κρίσης και το φόρο στην κρουαζιέρα - έχει κάνει μόνο μειώσεις φόρων. Κάνετε μια συνειδητή σύγχυση ανάμεσα στην αύξηση των φόρων, που δεν υφίσταται και την αύξηση των εσόδων ,που πράγματι υπάρχει γιατί έχουμε ανάπτυξη, άρα μεγαλύτερη πίτα και έχουμε επίσης αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής», σημείωσε ο υπουργός.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε:

·Στο 6μηνο του 2024 με πληθωρισμό 3% τα έσοδα από το ΦΠΑ αυξήθηκαν κατά 10,3%. Το 7,3 % της αύξησης συνεπώς οφείλεται στην ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής π.χ. με τη σύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS.

·Συνολικά το 2024 αναμένεται υπέρβαση των εσόδων του προϋπολογισμού από φόρους κατά 5,2%. Το 60% της αύξησης των εσόδων οφείλεται στην αύξηση της εισπραξιμότητας του φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων και το 26 % στην αύξηση των αμοιβών.

·Το 2025 υπολογίζεται αύξηση των εσόδων κατά 3,7% πρωτίστως λόγω της ανάπτυξης της οικονομίας και χωρίς καμία αύξηση φόρων παρά μόνο με μειώσεις. Με κυριότερο παράδειγμα τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών που αυξάνει τα χρήματα που βάζουν στην τσέπη τους οι εργαζόμενοι.

-Για τον πληθωρισμό: «Πράγματι την τελευταία τριετία είναι το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα παγκοσμίως. Όμως φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι σε αποκλιμάκωση. Η κυβέρνηση συνεχίζει τις παρεμβάσεις με ελέγχους, πρόστιμα για αισχροκέρδεια, αυξήσεις μισθών και συντάξεων, μειώσεις φόρων που επιχειρούν να μετριάσουν το βάρος για τα νοικοκυριά», επεσήμανε ο υπουργός. Ενώ ειδικότερα για το θέμα του ΦΠΑ και την πολιτική που ακολουθεί η Ισπανία, επανέλαβε αφενός ότι ο πληθωρισμός εκεί ήταν υψηλότερος από τη χώρα μας και αφετέρου ότι η ισπανική κυβέρνηση προχώρησε σε μερική κατάργηση του μέτρου ανεβάζοντας και πάλι τους χαμηλούς συντελεστές.

-Για τις κοινωνικές δαπάνες: Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Χατζηδάκης για την περίοδο 2019-2023, «από αυτήν την αδιάφορη και δήθεν αντιλαϊκή κυβέρνηση» οι δαπάνες για την παιδεία αυξήθηκαν κατά 15%, για τα ασφαλιστικά ταμεία 16%, για την υγεία 46,5% και για τα νοσοκομεία 97,9 %.

«Προχωρούμε με ένα μείγμα πολιτικής που επιβραβεύεται στην πράξη και δεν δεχόμαστε την ισοπεδωτική κριτική γιατί η χώρα ανεβαίνει», κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης. «Το μαρτυρούν τα στοιχεία για την εξέλιξη των μεγεθών, οι διεθνείς οργανισμοί που διατυπώνουν προβλέψεις ορισμένες φορές πιο αισιόδοξες από τις δικές μας, οι οίκοι αξιολόγησης που όλοι ανεξαιρέτως αναβαθμίζουν την Ελλάδα και οι ίδιοι οι πολίτες που έχουν μεν τα παράπονά τους αλλά συνολικά είναι περισσότερο προσανατολισμένοι προς τη Νέα Δημοκρατία. Με σοβαρότητα, σεμνότητα και αυτοπεποίθηση θα συνεχίσουμε συνδυάζοντας τη δημοσιονομική σταθερότητα με την φιλοαναπτυξιακή πολιτική και την κοινωνική δικαιοσύνη ώστε να κάνουμε το πατριωτικό μας καθήκον και να ανεβάσουμε την Ελλάδα αρκετά σκαλιά ψηλότερα».

  • ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
  • ·
  • ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Βιλερμπάν-Ολυμπιακός 74-82: Τα highlights από το «διπλό» κορυφής (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Η νίκη αυτή εκτιμάται απεριόριστα από εμάς»

All Content - BusinessNews.gr

Μασούτης: Γιατί επενδύει 35 εκατ. στις Τρεις Γέφυρες και πότε αλλάζουν ταμπέλες τα καταστήματα Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Η Premia αντλεί 150 εκατ. ευρώ από την έκδοση ομολόγου και συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒΑΞ: Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ και διαφοροποίηση δραστηριοτήτων έως το 2030

All Content

Παγκόσµιο Κύπελλο και Διαφήµιση: Θα «σκοράρει» το Μουντιάλ;

All Content

Tempo OMD & L'Oréal ενεργοποιούν το πρώτο TopReach σε Ελλάδα και Ευρώπη

FleetNews

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

FleetNews

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

FleetNews

Το BMW Group δημιουργεί νέο κέντρο κυκλικής οικονομίας

All Content

Πάτησε κορυφή ο Ολυμπιακός, 82-74 τη Βιλερμπάν στη Γαλλία (vid)

All Content

"Σφαλιάρα" της Μπασκόνια 98-96 τη Ρεάλ Μαδρίτης!

All Content - BusinessNews.gr

Ανασχηματισμός: Στην κυβέρνηση Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης - Αναλυτικά οι αλλαγές

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Στα 39,4 εκατ. ευρώ τα λειτουργικά κέρδη το 2025 - Οι στόχοι της διοίκησης για 2026

All Content - BusinessNews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Νέες επενδύσεις για την αναβάθμιση των ξενοδοχείων του χαρτοφυλακίου

FleetNews

Suzuki Greece – Leoussis a_: Μια καµπάνια που δεν την σταµατά τίποτα

FleetNews

Skoda Peaq: Όλες οι πληροφορίες για το πιο προηγμένο EV της μάρκας

CSRΝews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

CSRΝews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

CSRΝews.gr

Το GIVMED και η Alpha Bank ενίσχυσαν την πρόσβαση σε αγαθά υγείας με δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Καταργείται το τέλος επιτηδεύματος στα μπλοκάκια
Καταργείται το τέλος επιτηδεύματος στα μπλοκάκια 14/10/2024 - 16:47
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πτώση στο 1,15-1,17 ευρώ/λίτρο αναμένεται η μέση τιμή στην Αττική - Αρχίζει η διάθεση 14/10/2024 - 17:37
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πτώση στο 1,15-1,17 ευρώ/λίτρο αναμένεται η μέση τιμή στην Αττική - Αρχίζει η διάθεση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Οδηγίες για την ασφάλεια των τροφίμων στο πασχαλινό υραπέζι
    03/04/2026 - 21:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΟΤ: Ανθεκτικός ο ελληνικός τουρισμός εν μέσω διεθνών προκλήσεων - Σταθερή η ζήτηση
    03/04/2026 - 20:54 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Ιταλία: Δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις συνδρομής του Netflix - Καλεί σε επιστροφή χρημάτων
    03/04/2026 - 20:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • SKAG: Πενταετές επενδυτικό πλάνο 3,5 εκατ. ευρώ - Τι αναφέρει η εταιρεία
    03/04/2026 - 19:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • FAO: «Καμπανάκι» για τις τιμές των τροφίμων κρούει ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών
    03/04/2026 - 19:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • O Κώστας Καραμανλής ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις €224.000
    03/04/2026 - 18:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γερουσιαστές καλούν τον Τραμπ να απαγορεύσει την κατασκευή κινεζικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ
    03/04/2026 - 18:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ναυτιλία σε κρίση στα Στενά του Ορμούζ: Η Ελλάδα η πιο εκτεθειμένη δύναμη στην Ευρώπη
    03/04/2026 - 18:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κίνα: Βλάβη σε σύστημα των Robotaxis προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος - Ακινητοποιήθηκαν ταυτόχρονα 100 αυτόνομα ταξί
    03/04/2026 - 18:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Μέση Ανατολή: Αμερικανικό μαχητικό καταρρίφθηκε πάνω από το Ιράν - Αμοιβή για τη σύλληψη των πιλότων του
    03/04/2026 - 17:30 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μασούτης: Γιατί επενδύει 35 εκατ. στις Τρεις Γέφυρες και πότε αλλάζουν ταμπέλες τα καταστήματα Κρητικός
    03/04/2026 - 07:25 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΑΒΑΞ: Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ και διαφοροποίηση δραστηριοτήτων έως το 2030
    03/04/2026 - 09:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ανασχηματισμός: Στην κυβέρνηση Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης - Αναλυτικά οι αλλαγές
    03/04/2026 - 12:41 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Bluegr Hotels & Resorts: Νέες επενδύσεις για την αναβάθμιση των ξενοδοχείων του χαρτοφυλακίου
    03/04/2026 - 07:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Premia αντλεί 150 εκατ. ευρώ από την έκδοση ομολόγου και συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις
    03/04/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Η νίκη αυτή εκτιμάται απεριόριστα από εμάς»

03/04/2026 - 20:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με super Ρίβερς η Βαλένθια 94-81 στην Μπολόνια

03/04/2026 - 20:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Wide Media Group παρουσιάζει το «Mind the Game powered by Athletiko»

03/04/2026 - 12:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

03/04/2026 - 12:16
FleetNews
fleetnews.gr

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

02/04/2026 - 14:24
FleetNews
fleetnews.gr

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

02/04/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo