Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οικονομική Ολυμπιάδα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο θεσμός που προάγει τον οικονομικό εγγραμματισμό
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20/06/2024 · 14:45

Οικονομική Ολυμπιάδα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο θεσμός που προάγει τον οικονομικό εγγραμματισμό

Κοσμάς Μαρινάκης και Εμμανουήλ Καραλής ένωσαν τις δυνάμεις τους και βοήθησαν πάνω από 3.500 παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας να πετάξουν πέρα και πάνω από κάθε πήχη.

«Τα όνειρα δεν έχουν πήχη!»: το δυνατό μήνυμα της φετινής Οικονομικής Ολυμπιάδας, επαληθεύτηκε με τον ιδανικότερο τρόπο το διήμερο 15 -16 Ιουνίου. Με ambassador το τρομερό παιδί του άλματος επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή (Manolo), ο διεθνής θεσμός που προάγει τον οικονομικό εγγραμματισμό συγκέντρωσε φέτος συμμετοχές 3.672 παιδιών από 206 σχολεία της Ελλάδας.

Ο τελικός της Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου και ανακοινώθηκαν τα ονόματα των δέκα πρώτων νικητών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρώτος νικητής, Άγγελος-Διονύσιος Δεμπόνος, μαθητής της Γ' Λυκείου(Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Pierce), πέρυσι είχε τερματίσει δεύτερος, γεγονός που αποδεικνύει τη σημασία της επιμονής και της στοχοπροσήλωσης. Τη δεύτερη και την τρίτη θέση κατέκτησαν, ο Χρήστος Λούκας (ΓΕΛ Μαγούλας) και o Γιάννης Ναβροζίδης (ΓΕΛ Αιγάλεω), αναδεικνύοντας και τη δύναμη της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση, βρέθηκαν οι Αναστάσιος Βασιλειάδης και Αλέξανδρος Χατζόπουλος. Ακολούθησαν οι Χριστόφορος Αηδονάς, Jacqueline Molho, Θεοφάνης-Διονύσιος Ζωγράφος, Παρασκευή Συγγούνα και Παναγιώτης Μπουλούτας. Οι νικητές των τριών πρώτων θέσεων πήραν χρηματικά έπαθλα με τον πρώτο να λαμβάνει 3.000 ευρώ.

Χαιρετισμούς απεύθυναν οι: Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Ρώμπαπας, Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών, Ηλιάνα Λαζανά, Senior Vice President of Administration & Pierce, Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Αλέξανδρος Σκούρας, Executive Director of Economics Olympiad, Martina Bacik, ιδρύτρια και πρόεδρος της Διεθνούς Οικονομικής Ολυμπιάδας, Σοφία Τακάογλου, Πρόεδρος ΕΟΕΔΕ, Σπύρος Δουκάκης, Πρόεδρος ΙΕΠ, Θεόδωρος Μητράκος, Διευθυντής - Σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος, Κωνσταντίνος Μπήτρος, CEO Inventio Group & εκπρόσωπος των Χρυσών Χορηγών OB Streem, ELLA Resorts, Inventio Edge και των Υποστηρικτών Makios Logistics, Orphee Beinoglou, Inventio, της διοργάνωσης.

Τα 5 πρώτα βραβεία παρέδωσαν οι: Θεόδωρος Μητράκος, Διευθυντής - Σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος, Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Κωνσταντίνος Μπήτρος, CEO Inventio Group.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, είπε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά βλέπω την οικονομία να συγκινεί! Αυτό που πραγματικά συγκινεί, είναι οι προσπάθειες των καθηγητών και των παιδιών. Η οικονομική παιδεία, ο οικονομικός εγγραμματισμός, είναι απαραίτητος για να μας διδάξει από το πού βάζουμε τις καταθέσεις μας, μέχρι τη συμπεριφορά μας ως καταναλωτές. Ένας πολίτης με οικονομική παιδεία μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντά του. Ευχαριστούμε που μας πιέζετε να ασχοληθούμε ακόμη περισσότερο με την οικονομική παιδεία».

Ο Θεόδωρος Μητράκος, Διευθυντής - Σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος, δήλωσε:« Οι οικονομικές αναταράξεις και περίοδοι κρίσης είναι πλέον πιο συχνές, πιο έντονες και λιγότερο προβλέψιμες. Η χρηματοοικονομική εκπαίδευση είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις αντιμετωπίσουμε με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η γνώση της οικονομίας είναι θωράκιση για τις οικονομικές κρίσεις. Είναι σημαντικό εργαλείο για τις στρατηγικές αποφάσεις που θα πάρουν οι νέοι άνθρωποι από τις σπουδές, το επάγγελμα μέχρι τη συνταξιοδότησή τους.»

Ο Κωνσταντίνος Μπήτρος, CEO Inventio Group & εκπρόσωπος των χορηγών και υποστηρικτών της διοργάνωσης τόνισε σχετικά: «Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια καταφέραμε να προσελκύσουμε 10.000 μαθητές. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της Ελλάδας. Δυναμώνουμε τη φωνή τους ώστε να προτρέπουμε τους πολιτικούς να παίρνουν δράση για την ενίσχυση του οικονομικού εγγραμματισμού στην εκπαίδευση. Στηρίζουμε τα παιδιά για να παράγουν αριστεία».

Μεταξύ των βασικών ομιλητών της εκδήλωσης, η Martina Bacik, ιδρύτρια και πρόεδρος της Διεθνούς Οικονομικής Ολυμπιάδας, δήλωσε σχετικά: «Χρειάστηκε να βιώσω μία αποτυχία στην αρχή της καριέρας μου με ένα start-up που δεν πήγε όπως ήθελα, για να οδηγηθώ τελικά, μόλις στα 21 μου, στο όραμα και στην υλοποίηση της Οικονομικής Ολυμπιάδας. Με σημείο εκκίνησης την Τσεχία, διευρύναμε την πορεία της οργάνωσης σε 24 χώρες. Η συμβολή των καθηγητών στο να αγαπήσεις ένα αντικείμενο, όσο και στο να απογοητευτείς από αυτό είναι καταλυτική και χαιρόμαστε πολύ όταν βλέπουμε καθηγητές να συνεργάζονται τόσο αρμονικά και να εμπνέουν τόσο ουσιαστικά τους μαθητές τους».

Άκρως ενδιαφέρον ήταν και το workshop «Meet a mentor» που παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό και προσήλωση οι μαθητές. Μέντορας, ήταν ο Κοσμάς Μαρινάκης, Senior Lecturer Οικονομικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σιγκαπούρης (Singapore Management University) και δημιουργός του καναλιού //www.youtube.com/@Greekonomics">Greekonomics στο Youtube με 165.000 subscribers. Μέσα από τα videos του, διδάσκει με απλό τρόπο σύνθετες οικονομικές έννοιες και προσπαθεί να δείξει στην πράξη ότι τα οικονομικά είναι ένα αντικείμενο με μεγάλο ενδιαφέρον και επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας. «Το να μπορείς να καταλαβαίνεις τα οικονομικά, σημαίνει ότι μπορείς να καταλάβεις τον κόσμο. Ο καλός οικονομολόγος πρέπει να καταλαβαίνει την κοινωνία, πώς συντελούνται οι αλλαγές» τόνισε.

Η Κυριακή 16 Ιουνίου ήταν αφιερωμένη στον ambassador της Οικονομικής Ολυμπιάδας, τον δημοφιλέστατο αθλητή του άλματος επί κοντώ, Manolo! Με αφορμή το Fly Athens, το διεθνές αγώνισμα street pole vault στο προαύλιο του Παναθηναϊκού Σταδίου, ο Εμμανουήλ Καραλής κράτησε την υπόσχεσή του και συνάντησε τους τυχερούς μαθητές που συμμετείχαν στην Οικονομική Ολυμπιάδα. Συγκεκριμένα, κληρώθηκαν 10 παιδιά - από τα 69 που προκρίθηκαν στον τελικό - για να παρακολουθήσουν το Fly Athens και μετά το τέλος του, να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους πρωταθλητή. Ο Μanolo έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στην Οικονομική Ολυμπιάδα και τα ενθάρρυνε να συνεχίσουν τον αγώνα τους. «Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σαν εμένα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα όνειρα δεν έχουν πήχη!» είπε με ενθουσιασμό.

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Εμμανουήλ Καραλή, καθώς στην εκδήλωση παρευρέθηκε η καθηγήτριά του στα Οικονομικά Γεωργία Καζάκου, η οποία εμφανώς συγκινημένη που ξανασυναντούσε τον παλιό της μαθητή, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εποχή που ο Manolo δοκιμαζόταν στα θρανία και όχι μόνο στον στίβο: «Ήταν καλός μαθητής, επιμελής, σοβαρός, πολύ εργατικός, με ένα μόνιμο χαμόγελο. Δεν επικαλέστηκε ποτέ τον αθλητισμό για να αποφύγει τις υποχρεώσεις του στα μαθήματα. Με ευγένεια, με ήθος, με σεβασμό, σπάνια περίπτωση».

Στην ερώτηση αν τελικά το επί κοντώ ήταν η καλύτερη οικονομική απόφαση της ζωής του, ο Manolo γέλασε και απάντησε πως κρίνοντας από το αποτέλεσμα, ήταν τελικά η αποδοτικότερη!

Η Οικονομική Ολυμπιάδα απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι «Τα όνειρα δεν έχουν πήχη!».

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γιαννακόπουλος: «Είσαστε όλοι ξεφτιλισμένοι, παίκτες και προπονητές, παραιτηθείτε όλοι»

All Content

Τα highlights και οι πανηγυρισμοί από τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Η ακρίβεια αλλάζει το καλάθι: «Εκτόξευση» των Private Label, οι καταναλωτές επιμένουν στο “Made in Greece”

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών - Τι φέρνει η αναβάθμιση από το MSCI

All Content - BusinessNews.gr

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ελληνικό τουρισμό - Startuppers στην υπηρεσία του ταξιδιώτη

All Content

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

All Content

Τηλεοπτικά κανάλια: Τα περιφερειακά της Αττικής σε ρόλο πρωταγωνιστή

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Αυτοκρατορικός Άρης, 102-95 τον Παναθηναϊκό στην παράταση! (vids)

All Content

Μίλιτσιτς: «Τεράστια νίκη κόντρα σε ένα μεγαθήριο» - Τι είπε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Ομόλογα: Δολάριο και γιεν δεν θεωρούνται πλέον επενδυτικά καταφύγια

All Content - BusinessNews.gr

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

All Content - BusinessNews.gr

Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κ. Χατζηδάκης: Απόδειξη εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία αποτελεί η συμφωνία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ- Masdar
Κ. Χατζηδάκης: Απόδειξη εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία αποτελεί η συμφωνία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ- Masdar 20/06/2024 - 13:50
Το ευρώ υποχωρεί 0,20%, στα 1,0726 δολάρια 20/06/2024 - 15:39
Το ευρώ υποχωρεί 0,20%, στα 1,0726 δολάρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    01/02/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δυναμική παρουσία της Enterprise Greece σε 11 διεθνείς εκθέσεις τον Φεβρουάριο
    01/02/2026 - 17:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nvidia: Σχεδιάζει να επενδύσει έως και 100 δισ. δολάρια στην OpenAI
    01/02/2026 - 17:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πυρηνικός αφοπλισμός: Η τελευταία συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας λήγει - Σιγή ασυρμάτου από τις δύο πλευρές
    01/02/2026 - 16:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λιβάνιος: Εξετάζεται η ηλεκτρονική ψήφος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028
    01/02/2026 - 15:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
    01/02/2026 - 15:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παραδίδεται αρχές του 2027 το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης-ΙΣΝ - Η πορεία του έργου
    01/02/2026 - 14:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο
    01/02/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας σε όλα τα πεδία
    01/02/2026 - 12:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ελληνικό τουρισμό - Startuppers στην υπηρεσία του ταξιδιώτη
    01/02/2026 - 12:15 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Νέα ανακοίνωση της Βιολάντα: Φήμες και αβάσιμες ερμηνείες δεν βοηθούν στη διαλεύκανση της υπόθεσης
    31/01/2026 - 19:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πιερρακάκης: Εθνική πρόκληση το στεγαστικό - Δεν λύνεται χωρίς τους ιδιοκτήτες
    31/01/2026 - 21:01 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Αποδήμων
    31/01/2026 - 20:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών - Τι φέρνει η αναβάθμιση από το MSCI
    01/02/2026 - 10:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ελληνικό τουρισμό - Startuppers στην υπηρεσία του ταξιδιώτη
    01/02/2026 - 12:15 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μίλιτσιτς: «Τεράστια νίκη κόντρα σε ένα μεγαθήριο» - Τι είπε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ (vids)

01/02/2026 - 17:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σερέλης: «Κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο» (vid)

01/02/2026 - 17:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ANT1: Στην κορυφή με πάνω από 1,4 εκατ. τηλεθεατές ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ρόμα

30/01/2026 - 14:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πλούσια ποδοσφαιρική δράση στην COSMOTE TV

30/01/2026 - 14:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Vodafone: Στη λίστα ‘A’ του CDP για ακόμη μία χρονιά

30/01/2026 - 12:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Gorenje: Πλατινένια διάκριση από την EcoVadis για το 2025 – Ανάμεσα στο 1% των πιο βιώσιμων εταιρειών παγκοσμίως

30/01/2026 - 09:54
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΕ: Στο +1,8% οι ταξινομήσεις το 2025

30/01/2026 - 06:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo