Τρίτη, 19 Μαΐου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Συναγερμός στα νότια προάστια λόγω έντονης μυρωδιάς αερίου – Εκκενώσεις σχολείων και επιχειρήσεων
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Με απόφαση Λ. Αυγενάκη πυκνώνουν οι έκτακτοι έλεγχοι στην αγορά και στις πύλες εισόδου εν όψει Πάσχα
newsroom newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
02/04/2024 · 17:34

Με απόφαση Λ. Αυγενάκη πυκνώνουν οι έκτακτοι έλεγχοι στην αγορά και στις πύλες εισόδου εν όψει Πάσχα

Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα διεξαχθούν σε σημεία λιανικής- χονδρικής, σφαγεία, πύλες εισόδου στη χώρα, εθνικές οδοί κ.α..
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη τις επόμενες ημέρες συγκροτείται η ομάδα εργασίας για τους ελέγχους εν όψει του Πάσχα σε κρέας και σε αυγά.

Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα διεξαχθούν σε σημεία λιανικής- χονδρικής, σφαγεία, πύλες εισόδου στη χώρα, εθνικές οδοί κ.α..

Τα κλιμάκια των ελεγκτών θα απαρτίζονται από στελέχη των Γενικών Διευθύνσεων Κτηνιατρικής και Τροφίμων του ΥΠΑΑΤ, του ΕΦΕΤ, του ΕΛΓΟ, των ΔΑΟΚ, της ΕΛΑΣ, της Οικονομικής Αστυνομίας, του Λιμενικού, της ΑΑΔΕ, του ΣΔΟΕ και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Σημειώνεται ότι έχει προηγηθεί σύσκεψη του ΓΓ του ΥΠΑΑΤ, Γιώργου Στρατάκου με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας των κρεοπωλών και της Διεπαγγελματικής κρέατος (ΕΔΟΤΟΚΚ).

Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην προστασία των ελληνικών προϊόντων και των παραγωγών, στη διασφάλιση της ποιότητας των διακινούμενων προϊόντων και στην προστασία του καταναλωτή.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έλεγχοι στα γαλακτοκομικά και οπωροκηπευτικά, ενώ έχουν ξεκινήσει έλεγχοι στο ελαιόλαδο και στο μέλι.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε:

«Είναι απόφαση της κυβέρνησης που υλοποιείται μέσω του ΥΠΑΑΤ να εντατικοποιήσουμε τους ελέγχους στην αγορά, στις πύλες εισόδου και όπου κρίνεται επιβεβλημένο για προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την ελληνική παραγωγή. Προστατεύοντας τα ελληνικά προϊόντα στην πράξη στηρίζουμε τους γεωργούς, κτηνοτρόφους, αλιείς και μελισσοκόμους, τους έντιμους μεταποιητές και εμπόρους και προστατεύουμε τους καταναλωτές αλλά, εν όψει του Πάσχα οι έλεγχοι θα είναι πιο συχνοί. Θα είμαστε αμείλικτοι στην εφαρμογή του νόμου. Οι μόνοι που πρέπει να ανησυχούν για αυτό είναι εκείνοι που παρανομούν. Δεν θα το επιτρέψουμε. Ο πέλεκυς θα είναι βαρύς και αυτό θα πρέπει να το έχουν υπ’ όψιν τους οι πάντες».

Έλεγχοι στα γαλακτοκομικά

Οι έλεγχοι γίνονται σε σημεία λιανικής και στα super markets αλλά και σε πύλες εισόδου στη χώρας, δηλαδή σε λιμάνια και στα σύνορα.

Μέχρι σήμερα οι έλεγχοι στα προϊόντα γάλακτος και στα μεταποιημένα (τυροκομικά, γαλακτοκομικά κλπ) επικεντρώνονται στην ποιότητα αλλά και στις ετικέτες των προϊόντων, αν δηλαδή συμβαδίζει το περιεχόμενο με τα αναγραφόμενα και αν η σήμανση που έχουν πληροί την εθνική και ενωσιακή νομοθεσία. Λαμβάνονται δείγματα προϊόντων και αποστέλλονται για εξέταση στα εργαστήρια του Γενικού Χημείου του Κράτους και του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, σύμφωνα με το είδος της εξέτασης που πρέπει να γίνει.

Ανάλογα τα ευρήματα – αν και εφόσον προκύψουν- διαβιβάζονται στην Γενική Διεύθυνση Τροφίμων, στον ΕΦΕΤ και στον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ για να προχωρήσει η διαδικασία επιβολής των κυρώσεων. Ενημερώνονται οι παραβάτες και κατόπιν και από την εκδίκαση της ένστασης που δικαιούνται- εφόσον δηλαδή τελεσιδικήσει η απόφαση- επιβάλλεται το πρόστιμο και ανακοινώνεται ο παραβάτης.

Πέραν των δειγματοληψιών στο πλαίσιο των έκτακτων ελέγχων, πάλι από μικτά κλιμάκια, γίνονται επιτόπιοι έλεγχοι ισοζυγίων, στις γαλακτοβιομηχανίες.

Στα σημεία λιανεμπορίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ιωάννινα, έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι σε 85 σημεία λιανικής πώλησης από όπου έχουν σταλεί προς ανάλυση 177 δείγματα, εκ των οποίων 103 έχουν αποσταλεί για εργαστηριακή ανάλυση στο Γενικό Χημείου του Κράτους (ΓΧΚ) και 74 στα εργαστήρια του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Για τη σήμανση ετικέτας έχουν συλλεχθεί 267 δείγματα και έχουν αποσταλεί σε ΕΦΕΤ (32 για ΦΕΤΑ, 113, λοιπά τυριά, 51 γάλα, 64 γιαούρτι, 3 αριάνη, 3 Κεφίρ και 1 κρέμα) και 36 στον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ (9 ΦΕΤΑ, 20 για κίτρινα τυριά, 3 για γάλα, 1 για επιδόρπιο γιαουρτιού, 1 για γιαούρτι και 2 για κεφίρ)

Στις πύλες εισόδου έχουν πραγματοποιηθεί:

  • Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας έχουν γίνει 75 έλεγχοι, όλα σε βυτία που μεταφέρουν προϊόντα γάλακτος.
  • Στο λιμάνι των Πατρών έχουν γίνει 63 έλεγχοι (21 σε βυτία προϊόντων γάλακτος και 42 σε φορτία με τυριά).
  • Στον Προμαχώνα έχουν γίνει 4 έλεγχοι, όλοι αφορούν βυτία με προϊόντα γάλακτος.

Σημειώνεται ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον έλεγχο προϊόντων ΠΟΠ, όπως η ΦΕΤΑ, που είναι ταυτισμένα με την ελληνική παραγωγή.

Στις γαλακτοβιομηχανίες για επιτόπιο έλεγχο ισοζυγίων έχουν πραγματοποιηθεί πέντε έλεγχοι (Αλεξανδρούπολη, Κιλκίς, Τρίπολη, Χαλκιδική).

Έλεγχοι στα οπωροκηπευτικά

Αντίστοιχοι έλεγχοι έχουν πραγματοποιηθεί και στα νωπά οπωροκηπευτικά.

Συγκεκριμένα:

  • 297 έλεγχοι (Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Πάτρα).
  • Σε βιολογικά: 33 έλεγχοι (Αττική 24, Λάρισα 2, Βόλος 5, Θεσσαλονίκη και Βούλα στις Λαϊκές Βιολογικών Προϊόντων).
  • Εργαστηριακοί έλεγχοι για υπολείμματα φυτοπροστατευτικών ουσιών 28 (Αττική 24, Θεσσαλονίκη 4).
  • Σε εγκαταστάσεις τυποποίησης και συσκευασίας 21 έλεγχοι.
  • 194 στους λιμένες Πάτρας, Ηγουμενίτσας, στον Προμαχώνα και σε διόδια.

Ειδικότερα στα οπωροκηπευτικά οι έλεγχοι αφορούν σε μήλα και στις πατάτες, ενώ έχει ξεκινήσει έλεγχος στα πορτοκάλια και στα μανταρίνια και συνεχίζεται στα ακτινίδια.

Έλεγχοι σε ελαιόλαδο και μέλι

Από τις 15.03.2024 τα μικτά κλιμάκια διενεργούν ελέγχους στο ελαιόλαδο και στο μέλι. Συνολικά έχουν ληφθεί 22 δείγματα ελαιολάδου και 16 δείγματα μελιού.

Συγκεκριμένα από τον ΕΦΕΤ ελήφθησαν 14 δείγματα ελαιολάδου για έλεγχο ως προς τις προδιαγραφές ποιότητας, αυθεντικότητας και επισήμανσης τα οποία εστάλησαν για χημικό και οργανοληπτικό έλεγχο στα εργαστήρια του ΓΧΚ, του ΕΦΕΤ, του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και ΔΙΜΕΑ, 3 δείγματα για έλεγχο αυθεντικότητας και νοθείας, τα οποία εστάλησαν για χημικό έλεγχο στα εργαστήρια του ΕΦΕΤ και 5 δείγματα ελαιολάδου από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ που εστάλησαν για εργαστηριακή ανάλυση στα εργαστήριά του. Στο μέλι ελήφθησαν 16 δείγματα από τον ΕΦΕΤ για έλεγχο ποιότητας, αυθεντικότητας και νοθείας, τα οποία εστάλησαν για ανάλυση στο ΓΧΚ.

Σημειώνεται ότι όλα τα ανωτέρω, αφορούν τους έκτακτους ελέγχους που λειτουργούν συμπληρωματικά με τους τακτικούς ελέγχους που περιλαμβάνονται στον ετήσιο προγραμματισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και του ΕΦΕΤ.

Αποτελέσματα ελέγχων

Στα γαλακτοκομικά, έως σήμερα από τα 103 δείγματα που έχουν σταλεί στο ΓΧΚ τα 86 αφορούν τη ΦΕΤΑ, εκ των οποίων στα 57 έχουν ολοκληρωθεί οι αναλύσεις. Στα 55 δεν προέκυψαν ευρήματα ενώ, ένα είναι νοθευμένο με αγελαδινό γάλα και σε ακόμη ένα διαπιστώθηκε μεγαλύτερη υγρασία από την προβλεπόμενη και 9 δείγματα εμφανίζουν μη συμμορφώσεις σχετικά με τις απαιτήσεις επισήμανσης του Κανονισμού 1169/2011.

Σε ό,τι αφορά στην επισήμανση ετικέτας:

Ο ΕΦΕΤ εξετάζει 267 δείγματα εκ των οποίων τα 249 είναι διαφόρων γαλακτοκομικών προϊόντων. Μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί η εξέταση 175 δειγμάτων και έχουν αναφερθεί 78 διαπιστωθείσες μη συμμορφώσεις, οι οποίες αφορούν σε μη ορθή ή ελλιπή αναγραφή των υποχρεωτικών ενδείξεων επί των συσκευασιών, σε μη αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος, της χώρας καταγωγής, του αριθμού έγκρισης εγκατάστασης και μη ορθή επισήμανση ΠΟΠ προϊόντων.

Οι έκτακτοι έλεγχοι στα οπωροκηπευτικά έχουν οδηγήσει σε απόσυρση δύο παρτίδων πατάτας από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη (πράσινες).

Ακόμη, εξετάζεται περίπτωση πιθανής ελληνοποίησης εισαγόμενου ακτινιδίου από το Ιράν.

Επί πλέον, διαπιστώθηκε μια μη συμμόρφωση, ως προς την αναγραφή σε ταμπέλα της χώρας καταγωγής σε πατάτες.

Επιπλέον διαπιστώθηκαν 39 μη συμμορφώσεις. Αναλυτικά:

  • Σε επιχειρήσεις χονδρικής και λιανικής διαπιστώθηκαν 26 μη συμμορφώσεις.
  • Σε εγκαταστάσεις τυποποίησης και συσκευασίας διαπιστώθηκαν 10 μη συμμορφώσεις.
  • Στον Προμαχώνα διαπιστώθηκαν 3 μη συμμορφώσεις.

Από 01.01.2024 έχουν επιβληθεί συνολικά πρόστιμα ύψους 170.000 ευρώ σε 16 επιχειρήσεις.

Έχουν επιδοθεί 57 συστάσεις- κυρίως για σημάνσεις και συσκευασίες- σε επιχειρήσεις εμπορίας νωπών οπωροκηπευτικών.

Τέλος, άνω των 300 συστάσεων έχουν αποσταλεί και παραληφθεί, εντός του 2024 σε εμπόρους, χονδρεμπόρους και εξαγωγείς αγροτικών προϊόντων για συμμόρφωσή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΑΑΤ Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών, (Μ.Ε.Ν.Ο.)

Στον τομέα των γαλακτοκομικών, από 01.01.2024 έως σήμερα έχουν επιδοθεί πρόστιμα σε 17 επιχειρήσεις, συνολικού ύψους 238.389, 44 ευρώ Οι παραβάσεις αυτές αφορούν ισοζύγια γάλακτος, εκτός ΠΟΠ προϊόντων και οδηγούν σε κυρώσεις απ’ ευθείας από το ΥΠΑΑΤ χωρίς να απαιτείται πόρισμα πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας Επιτροπής.

Εκκρεμότητες από Επιτροπές επιβολής κυρώσεων

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία τα πορίσματα των ελέγχων για τα προϊόντα στα οποία έχουν διαπιστωθεί παραβάσεις – παρατυπίες, αποστέλλονται στην Α΄ Βάθμια Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών και Παραβάσεων του ΥΠΑΑΤ.

Από το 2020 έως σήμερα, έχουν εξετασθεί συνολικά 220 υποθέσεις που εκκρεμούσαν και έχουν υποβληθεί πρόστιμα ύψους 1.503.281 ευρώ. Εξ αυτών η συντριπτική πλειονότητα των υποθέσεων, αφορούσε σε τυροκομικά προϊόντα (206 υποθέσεις). Και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε επιχειρήσεις τυροκομικών προϊόντων είναι 1.337.100 ευρώ.

Οι υπόλοιπες 14 υποθέσεις αφορούσαν σε φυτικά προϊόντα (ελαιόλαδα κι ελιές) και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, είναι 166.181 ευρώ.

Οι συνολικές εκκρεμότητες παραπομπών που παραμένουν προς εξέταση είναι 115 υποθέσεις που αφορούν σε τυροκομικά προϊόντα.

Όσον αφορά στη Β΄ βάθμια Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών και Παραβάσεων του ΥΠΑΑΤ την τετραετία 2020- 2023, έχουν διαβιβασθεί 26 υποθέσεις επιχειρήσεων οι οποίες προέβησαν σε ένσταση κατά της απόφασης της Α΄ βάθμιας Επιτροπής. Εξ αυτών των 26 υποθέσεων, 8 έχουν εξετασθεί (7 για τυροκομικά προϊόντα και μία για φυτικά, σε επί πλέον 6 έχει γίνει εξέταση από την β΄ βάθμια Επιτροπή, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης πρακτικών και αποστολής των αποφάσεων, ενώ για τις υπόλοιπες 12 που αφορούν σε 10 τυροκομικά και 2 φυτικά, εκκρεμεί η εξέτασή τους. Στη συνεδρίαση της β΄ βάθμιας Επιτροπής την 13η Μαρτίου 2024, εξετάστηκαν 3 υποθέσεις. Έως το τέλος της άνοιξης θα πραγματοποιηθεί η εξέταση 7 ακόμη υποθέσεων τυροκομικών προϊόντων).

Επίσης σε ακόμη 7 υποθέσεις, προκειμένου να εξετασθούν από τη Β΄ βάθμια, αναμένεται απόφαση του ΣτΕ. Οι εν λόγω υποθέσεις αφορούν ελιά καλαμών.

Τέλος, από 01.01.2024, στον τομέα των Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων έχουν επιβληθεί πρόστιμα συνολικού ύψους 22.991 ευρώ. Συγκεκριμένα, σε 2 καταστήματα πώλησης επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 1.480 ευρώ και σε 18 υποθέσεις υπολειμμάτων φυτοπροστατευτικών προϊόντων επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 21.511 ευρώ. Στον τομέα της Φυτοϋγείας/Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου έχουν επιβληθεί 8 πρόστιμα, συνολικού ύψους 12.000 € και στον τομέα των Βιοκτόνων Προϊόντων, εξετάστηκαν 3 υποθέσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 3

  • ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ
  • ·
  • ΠΑΣΧΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη το τεύχος Μαΐου του AllStar Basket

All Content

«Ο Μοντέρο είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό»

All Content - BusinessNews.gr

Μασούτης- Kρητικός: Τα 53 καταστήματα που δεν «χωράνε» στη νέα εποχή

All Content - BusinessNews.gr

SKY express: Αύξηση 19,4% στην επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο - Καμία αύξηση τιμών λόγω καυσίμων

All Content - BusinessNews.gr

Bally’s Intralot: Στα 268,1 εκατ. ευρώ εκτινάχθηκε ο τζίρος της εισηγμένης το α' τρίμηνο, μετά την ενοποίηση

All Content

Initiative & Unilever «ανεβάζουν» την Ελλάδα στο Global TikTok for Business

All Content

BBDO: Νέα 360 καμπάνια για το Regency Casino Online

FleetNews

Stellantis και Dongfeng σε συμφωνία 1 δισ. ευρώ

FleetNews

Πτώση 2,8% στις ταξινομήσεις Απριλίου – Θετική η εικόνα στο Α΄ τετράμηνο

FleetNews

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

All Content

ΜακΚίσικ, Φαλ και Νετζήπογλου στο Part 2 του «3on3» (vid)

All Content

Νικς-Καβαλίερς και Μπράνσον-Μίτσελ στους τελικούς της Ανατολής

All Content - BusinessNews.gr

Εκπρόθεσμες δηλώσεις: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για τα πρόστιμα - Τι αλλάζει

All Content - BusinessNews.gr

SOS από την ελληνική κλωστοϋφαντουργία για το ενεργειακό κόστος - Επιστολή ΣΕΒΚ στον υπ. Ανάπτυξης

All Content - BusinessNews.gr

Η οικονομία της πολιτιστικής κληρονομιάς: Η ευτυχία ως οικονομικό μέγεθος - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

FleetNews

Ράλλυ Ακρόπολις: Έρχεται με υπερειδική στο Ελληνικό!

CSRΝews.gr

Χρυσή Ζύμη: Προσφορά 10.000 μερίδων φαγητού στο ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

CSRΝews.gr

Walking Basketball 60+: Ολοκληρώθηκε ο πιλοτικός κύκλος του πρώτου προγράμματος walking αθλήματος στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

ΙΠΕ: Για 5η χρονιά παροχή δωρεάν 24ωρης εξειδικευμένης υποστήριξης στα μέλη της από την Hellas EAP

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βιομηχανική συνεργασία ΕΕ-Ιαπωνίας στα προηγμένα υλικά
Βιομηχανική συνεργασία ΕΕ-Ιαπωνίας στα προηγμένα υλικά 02/04/2024 - 17:17
Χρηματιστήριο: Ισχυρές πιέσεις και πτώση 2% - Βίαιη υποχώρηση στις 1393 μονάδες 02/04/2024 - 17:47
Χρηματιστήριο: Ισχυρές πιέσεις και πτώση 2% - Βίαιη υποχώρηση στις 1393 μονάδες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Παραιτήθηκε από γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Στέργιος Καλπάκης
    19/05/2026 - 16:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γερμανία: Ένα στα πέντε πρατήρια παραβιάζει τον κανονισμό περί αύξησης της τιμής των καυσίμων καθημερινά
    19/05/2026 - 16:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το Geely EX5 κυρίαρχο στην κατηγορία του
    19/05/2026 - 16:14 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Γερμανία: Αύξηση της βίας εναντίον πολιτικών κατά 40% καταγράφηκε το 2025
    19/05/2026 - 16:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εσθονία: "Το ΝΑΤΟ κατέρριψε ένα drone που εικάζεται ότι είναι ουκρανικό"
    19/05/2026 - 15:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Έγκριση του Στρατηγικού Σχεδίου Εξωστρέφειας 2026-2030 του ΥΠΕΞ
    19/05/2026 - 15:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δημήτρης Κουτσόπουλος (Deloitte): Προσπαθούμε να έχουμε ένα AI Factory στην Ελλάδα
    19/05/2026 - 15:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Β. Κικίλιας: «Οι πολιτικές πρέπει να γίνονται για τους ανθρώπους και τις κοινωνίες»
    19/05/2026 - 15:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συνάντηση φορέων των μεταφορών με Γ.Γ Εμπορίου Ναπολέων Μαραβέγια
    19/05/2026 - 15:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Media & Magazine Days 2026» - Η ΕΔΙΠΤ εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό για την αξία του έντυπου Τύπου
    19/05/2026 - 15:41 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Όμιλος Green Beverages: Συνεργασία με την Asahi Soft Drinks για την ανάπτυξη της Green Cola στην Ιαπωνία
    18/05/2026 - 17:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,47%, στα 240,18 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    18/05/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Handelsblatt: «Ο Κωστής Χατζηδάκης αρχιτέκτονας πολυάριθμων μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα»
    18/05/2026 - 17:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Used Car Expo 2026 powered by Ατλαντική Ένωση
    18/05/2026 - 16:39 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Η Geeko Digital αναλαμβάνει την digital ανάπτυξη της Fenomilano
    18/05/2026 - 21:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Στην Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς»

19/05/2026 - 13:07
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Χρυσή Ζύμη: Προσφορά 10.000 μερίδων φαγητού στο ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

19/05/2026 - 12:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιασικεβίτσιους: «Σίγουρα δε θα υποστηρίξει τον Ολυμπιακό ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

19/05/2026 - 12:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Walking Basketball 60+: Ολοκληρώθηκε ο πιλοτικός κύκλος του πρώτου προγράμματος walking αθλήματος στην Ελλάδα

19/05/2026 - 12:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Europe Gulf Forum, πρωτοβουλία του Θοδωρή Κυριακού

19/05/2026 - 11:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΙΠΕ: Για 5η χρονιά παροχή δωρεάν 24ωρης εξειδικευμένης υποστήριξης στα μέλη της από την Hellas EAP

19/05/2026 - 11:41
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis και Dongfeng σε συμφωνία 1 δισ. ευρώ

19/05/2026 - 04:37
FleetNews
fleetnews.gr

Πτώση 2,8% στις ταξινομήσεις Απριλίου – Θετική η εικόνα στο Α΄ τετράμηνο

19/05/2026 - 04:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo