Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΔΥΠΑ: Πάνω από 260 χιλιάδες Έλληνες έχουν πιστοποιηθεί σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες
newsroom newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
04/03/2024 · 14:32

ΔΥΠΑ: Πάνω από 260 χιλιάδες Έλληνες έχουν πιστοποιηθεί σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες

Μέχρι το 2025, στόχος της ΔΥΠΑ είναι να έχουν πιστοποιηθεί σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες 500.000 Έλληνες, ώστε να βελτιωθεί η χαμηλή θέση που κατέχει η Ελλάδα στους ευρωπαϊκούς πίνακες που καταγράφουν τις εθνικές επιδόσεις στους τομείς της ανάπτυξης, ενεργοποίησης και αντιστοίχισης δεξιοτήτων.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το σημαντικό έργο που έχει ήδη υλοποιήσει στον τομέα της κατάρτισης και τα φιλόδοξα προγράμματα που προγραμματίζονται για το άμεσο μέλλον παρουσίασε ο Σπύρος Πρωτοψάλτης, Διοικητής της ΔΥΠΑ και Εθνικός Συντονιστής του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων στην εκδήλωση για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων «Ενισχύοντας την Ελλάδα με Δεξιότητες για ένα Βιώσιμο Μέλλον» που διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Ήδη 260.000 Έλληνες έχουν ολοκληρώσει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και έχουν ήδη λάβει πιστοποιήσεις. Από αυτούς το 68% ήταν γυναίκες, 69% διάλεξαν προγράμματα που αφορούσαν σε ψηφιακές δεξιότητες, το 50% ήταν απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το 42% ήταν απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ το 58% των καταρτιζόμενων ζούν εκτός Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Μέχρι το 2025, στόχος της ΔΥΠΑ είναι να έχουν πιστοποιηθεί σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες 500.000 Έλληνες, ώστε να βελτιωθεί η χαμηλή θέση που κατέχει η Ελλάδα στους ευρωπαϊκούς πίνακες που καταγράφουν τις εθνικές επιδόσεις στους τομείς της ανάπτυξης, ενεργοποίησης και αντιστοίχισης δεξιοτήτων. Επίσης 36.000 Έλληνες έχουν ολοκληρώσει προγράμματα τεχνολογικών κολοσσών με τους οποίους συνεργάζεται η ΔΥΠΑ, Microsoft, Cisco, Amazon, Huawei, Coursera και Google.

«Το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αποτελεί ιστορική ευκαιρία» τόνισε ο Σπ. Πρωτοψάλτης «με πρωτόγνωρους πόρους που θα ανέλθουν στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ να διατίθενται μόνο για προγράμματα κατάρτισης και επανακατάρτισης ανέργων και εργαζομένων. Σε αυτή την προσπάθεια προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι κανείς δε θα μείνει πίσω. Αναπτύσσουμε ειδικά στοχευμένα προγράμματα για ομάδες όπως οι κρατούμενοι και όσοι βρίσκονται σε προγράμματα απεξάρτησης.»

Η ΔΥΠΑ έχει προχωρήσει σε συνεργασίες με δήμους, συνεταιρισμούς και πανεπιστήμια, όπως επίσης σε συνεργασίες με εταιρείες και σε δράσεις open day των επαγγελματικών σχολών της ΔΥΠΑ σε όλη την επικράτεια. Στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που υλοποιεί έχει ιδρύσει το Εθνικό Συμβούλιο Δεξιοτήτων Εργατικού Δυναμικού, την ψηφιακή πύλη δεξιοτήτων και το Εθνικό μητρώο παρόχων συνεχόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, που προσφέρει παρακολούθηση της πορείας των αποφοίτων στην αγορά εργασίας. Διαθέτει 143 εκατομμύρια ευρώ για κτιριακή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, ενώ έχει ξεκινήσει επτά πειραματικές σχολές στον τουρισμό σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και το ΙΝΣΕΤΕ για εκπαίδευση των μαθητών σε εργασία σε ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου.

Το επόμενο διάστημα έρχονται νέες δράσεις για συνολικά 130.000 πολίτες: για πράσινες δεξιότητες για 50.000 χιλ. ανέργους και εργαζόμενους, digital and green certificates για 30.000 ανέργους, κατάρτιση σε πανεπιστήμια για 25.000 ανέργους και εργαζόμενους, AI training για 10.000 ανέργους και εργαζόμενους, επαγγελματική κατάρτιση οδηγών για 10.000 ανέργους, κατάρτιση προσωπικού ασφαλείας για 5.500 ανέργους, advance digital skills για 1.000 ανέργους.

Την ανάγκη για «απο- Βρυξελλοποιηση» της ευρωπαϊκής προσπάθειας για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς. «Η έλλειψη δεξιοτήτων είναι ενδημική στην Ευρώπη, σε όλες τις χώρες και σε όλους τους τομείς» τόνισε. «Υπάρχει παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ταλέντων. Η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με πολύ σκληρούς παίκτες, κυρίως τις ΗΠΑ, Ιαπωνία, Καναδά και Αυστραλία, κράτη που έχουν προετοιμαστεί για αυτόν τον αγώνα προσέλκυσης ταλέντων εδώ και δεκαετίες. Για αυτό χρειάζεται μία απο-Βρυξελλοποιηση του αγώνα. Η επανάσταση των δεξιοτήτων πρέπει να φτάσει εκεί όπου ζουν οι άνθρωποι που χρειάζονται τις δεξιότητες, στις περιφέρειες, σε νησιά, σε ορεινές περιοχές, σε όσους δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε συνδικάτα ή εργοδοτικές ενώσεις.»

Όπως σημείωσε ο Μ. Σχοινάς η ενίσχυση των δεξιοτήτων αποτελεί μέρος της προσπάθειας για την ενίσχυση της «ανθεκτικότητας» της Ευρώπης, για να μπορέσει «η Ευρώπη να πατήσει γερά στα πόδια της» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ποιος θα κληθεί να υλοποιήσει αυτές τις προκλήσεις; Εμείς, το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΕ, που πρέπει να αποτελέσει τον καταλύτη της κοινωνικής ατζέντας. Χρειαζόμαστε ανθρώπους και αυτοί πρέπει να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία- δεξιότητες. Το “business as usual” δεν είναι επιλογή» είπε. Όπως ανακοίνωσε ο Μ. Σχοινάς οι επιχειρήσεις στην Ευρώπη έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν θέσεις κατάρτισης σε πάνω από 10 εκατομμύρια άτομα σε όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια με τουλάχιστον 40 οργανισμούς και επιχειρήσεις, που έχουν προσχωρήσει στο Συμφωνο με τις δυναμικές προτάσεις κατάρτισης. Παράλληλα, σημείωσε ότι διατίθεται στην Ευρώπη το πρωτοφανές ποσό των 65 δισεκατομμυρίων ευρώ για προγράμματα κατάρτισης, εκ των οποίων τα 5 δισεκατομμύρια θα διατεθούν στην Ελλάδα.

Τέλος, ο Μ. Σχοινάς αναφέρθηκε στην πλατφόρμα πρόσληψης εργαζομένων από τρίτες χώρες τονίζοντας ότι όσοι έρθουν στην Ευρώπη για εργασία θα πρέπει να ζούνε με πλήρη σεβασμό των αρχών και αξιών που διέπουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, για παράδειγμα το σεβασμό στις γυναίκες, στη διαφορετικότητα και στη θρησκευτική ελευθερία και στην πολυπολιτισμικότητα .

Στη συζήτηση που ακολούθησε με θέμα «Upskilling & reskilling insights: συζήτηση με μαθητές και εργαζόμενους», ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σημείωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ευκαιρία και μία πρόκληση: η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται, η Ελλάδα είναι επενδυτικός προορισμός, ωστόσο υπάρχει ανάγκη για διασύνδεση των αναγκών της αγοράς εργασίας με τις δεξιότητες των εργαζομένων. Τόνισε την πρόοδο που έχει πετύχει η ΔΥΠΑ αφήνοντας πίσω το παρελθόν του ΟΑΕΔ, που θεωρούνταν κυρίως ένας οργανισμός επιδομάτων και ανεργίας, ωστόσο σημείωσε ότι «έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά» και ότι «απαιτείται πιο στενή συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τους φορείς της εργοδοσίας.»

«Έχω αλλάξει εννέα δουλειές σε 25 χρόνια εργασιακού βίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Σκέρτσος. «Η εναλλαγή είναι ο κανόνας, η κινητικότητα είναι στοιχείο της σύγχρονης οικονομίας της γνώσης και πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Η δημόσια διοίκηση πρέπει να παρέχει τα απαραίτητα προγράμματα που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι».

Στη συγκεκριμένη συζήτηση άνθρωποι που μετείχαν σε προγράμματα κατάρτισης της ΔΥΠΑ μοιράστηκαν την εμπειρία τους με το κοινό.

Η Κωνσταντίνα Αναστασέλλου, οικονομολόγος, απόφοιτος του ΑΠΘ, που μετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για Microsoft Cloud Services, ανέφερε ότι ήταν ένα πρόγραμμα «υψηλού επιπέδου, που εμπλούτισε το βιογραφικό μου και διεύρυνε τις θέσεις εργασίας για την οποίες ήμουν υποψήφια. Αυξήθηκαν οι συνεντεύξεις στις οποίες έλαβα πρόσκληση και είχα επαγγελματικές προτάσεις για τις οποίες είμαι πολύ χαρούμενη. Ήταν πέραν των προσδοκιών μου».

Τη σημασία του γεγονότος ότι το πρόγραμμα που παρακολούθησε ήταν «σύντομο, περιεκτικό και ευέλικτο, με χρήση σύγχρονων μεθόδων, κάτι σημαντικό για μένα που είμαι εργαζόμενος» ανέφερε ο Νίκος Γεράκης, από τις πολιτικές επιστήμες του Πανεπιστήμιο Κρήτης που παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ Online Branding an Communication.

O Μάρκος Κερασωβίτης, μαθητευόμενος στο ΕΠΑΣ Ιωαννίνων ως τεχνικός ηλεκτρικών έργων είπε ότι έχει «αποκτήσει πολλές πρακτικές γνώσεις, όπως η επικοινωνία με τους πελάτες και πώς πρέπει να γίνεται η παρουσίαση μίας προσφοράς», παραδέχτηκε ότι έχει δεχθεί προτάσεις από εργοδότες και από τον εργοδότη όπου πραγματοποιεί τώρα τη μαθητεία του, σημείωσε ωστόσο ότι είναι ανάγκη «να παρακολουθούν οι σπουδές την τεχνολογία» και να υπάρχει επικαιροποίηση των προγραμμάτων.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο Σπ. Πρωτοψάλτης τόνισε ότι στη ΔΥΠΑ γίνεται προσπάθεια ώστε «να επικοινωνήσουμε τα οφέλη της επαγγελματικής κατάρτισης στην ελληνική οικογένεια.»

  • ΔΥΠΑ
  • ·
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
  • ·
  • ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 14:30 το ντέρμπι Γυναικών, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

All Content

ΑΕΚ: Εκτός και ο Γουίλιαμς, έμεινε με τέσσερις ξένους για τον αγώνα με τον Βίκο

All Content - BusinessNews.gr

ACS: Δεν προχώρησε το deal με την GLS - Επαναγοράζει η Quest το 20%

All Content - BusinessNews.gr

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Ξεπέρασε τα 150 εκατ. o καθαρός τζίρος - Εκτίναξη 86,9% στα κέρδη και μέρισμα 9 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

Θανόπουλος: Τζίρος 57,4 εκατ. ευρώ και αύξηση 8,4% στα καθαρά κέρδη- Τι περιμένει φέτος

All Content

Στην The Weekend Agency η HQF

All Content

Effie Awards Europe 2026: Διπλή ελληνική παρουσία στη shortlist

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

"Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Κίλιαν Χέις"

All Content

Ηρακλής-ΠΑΟΚ και τέσσερις ακόμα αγώνες σήμερα στην GBL

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΛΤΑ: Άγγιξε τα 299 εκατ. ευρώ ο τζίρος- Πως εδραιώνεται στο εξωτερικό με το Greek Yoghurt

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 6,1% στον όγκο των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο τον Αύγουστο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Suezmax: Πρωταγωνιστεί η Ελλάδα στις διεθνείς αγοραπωλησίες δεξαμενόπλοιων – Με μερίδιο 21% στις αγορές και 33% στις πωλήσεις

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Οι παραγωγοί αγωνιούν για τη ρευστότητα – «Δεν έχει την πολυτέλεια ο πρωτογενής τομέας να χάνει ευρώ»

CSRΝews.gr

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Νοσοκομείο του Βόλου

CSRΝews.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Συμμετοχή στη διεθνή συζήτηση στρογγυλής τράπεζας του NCMEC στην Ουάσιγκτον

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κ. Σκρέκας: Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ»
Κ. Σκρέκας: Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ» 04/03/2024 - 14:28
Χατζηθεοδοσίου: Θετική η παρέμβαση της κυβέρνησης για τις μειώσεις τιμών- Να επεκταθεί και στα τρόφιμα 04/03/2024 - 14:46
Χατζηθεοδοσίου: Θετική η παρέμβαση της κυβέρνησης για τις μειώσεις τιμών- Να επεκταθεί και στα τρόφιμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα
    31/10/2026 - 13:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Γλυφάδα
    31/10/2026 - 13:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Hearth Summit Aegean 2026: Πέντε λύσεις βιωσιμότητας για τα νησιά
    31/10/2026 - 13:11 ESG
  • Κεραμέως: Έχουν ξεκινήσει οι πληρωμές δεδουλευμένων στην Pizza Fan
    31/10/2026 - 12:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • Από αύριο το τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε.
    31/10/2026 - 12:29 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Η ελληνική αυγοπαραγωγή καλύπτει το 70%-80% της εγχώριας ζήτησης
    31/10/2026 - 12:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • OpenAI: Μειώνει κατά 10 δισ. δολάρια τον στόχο άντλησης κεφαλαίων
    31/10/2026 - 11:38 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κλειστός από τις 12:00 ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα – Χωρίς στάση οι συρμοί
    31/10/2026 - 11:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Π. Γεροντόπουλος (ΣΒΠΕ): Στοίχημα η πράσινη μετάβαση για την βιομηχανία των πλαστικών
    31/10/2026 - 11:18 ESG
  • Νέες διαδηλώσεις πρόκειται να διεξαχθούν σήμερα στη Γαλλία
    31/10/2026 - 11:00 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ACS: Δεν προχώρησε το deal με την GLS - Επαναγοράζει η Quest το 20%
    30/10/2026 - 17:40 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δ. Μιχαηλίδου: Η ενημέρωση των πολιτών για τις δημόσιες πολιτικές αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας
    30/10/2026 - 19:12 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συνάντηση Ερντογάν-Ζελένσκι στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο
    30/10/2026 - 17:42 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Κομισιόν συστήνει τη συμβουλευτική ομάδα PreparEU για ετοιμότητα στην αντιμετώπιση καταστροφών
    30/10/2026 - 20:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μ. Σχοινάς: Οι προοπτικές για την ελληνική πτηνοτροφία, χοιροτροφία και γενικότερα για την κτηνοτροφία είναι καλές
    30/10/2026 - 16:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 15:00 Βίκος Ιωαννίνων-ΑΕΚ

31/10/2026 - 12:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Λόνι Γουόκερ MVP αγωνιστικής στη EuroLeague

31/10/2026 - 12:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ERT COSMOS: Τρεις σειρές ελληνικής μυθοπλασίας της ΕΡΤ ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

30/10/2026 - 15:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Οι παραγωγοί αγωνιούν για τη ρευστότητα – «Δεν έχει την πολυτέλεια ο πρωτογενής τομέας να χάνει ευρώ»

30/10/2026 - 15:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Νοσοκομείο του Βόλου

30/10/2026 - 15:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πρώτο στη ζώνη του το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Οκτώβριο

30/10/2026 - 13:48
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’AI Film Festival Athens”

30/10/2026 - 06:51
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo