Δευτέρα, 18 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΙΝΚΑ: Οδηγίες προς καταναλωτές για τα «χρωματιστά» τιμολόγια ρεύματος
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
01/12/2023 · 07:31

ΙΝΚΑ: Οδηγίες προς καταναλωτές για τα «χρωματιστά» τιμολόγια ρεύματος

Σύμφωνα με τον ΙΝΚΑ, εάν λήξει ή έχει ήδη λήξει το συμβόλαιο του καταναλωτή αυτομάτως θα τον εντάξουν στο πράσινο κυμαινόμενο τιμολόγιο.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τα πάντα αλλάζουν από 01/01/2024 στα τιμολόγια ρεύματος. Ξεχνάμε τη ρήτρα αναπροσαρμογής όπως την ξέραμε, που είχε ανασταλεί από τον Ιούλιο του 2022, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του ΙΝΚΑ. Μέχρι και αρχές Δεκεμβρίου οι πάροχοι θα πρέπει να γνωστοποιήσουν τις τυχόν αλλαγές που έχουν επέλθει, σύμφωνα με ό,τι αναφέρει ο ΙΝΚΑ. Εάν δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στο συμβόλαιο του καταναλωτή, δεν είναι υποχρεωμένος ο πάροχος να ενημερώσει, προσθέτει.

Επομένως, σύμφωνα με τον ΙΝΚΑ, εάν λήξει ή έχει ήδη λήξει το συμβόλαιο του καταναλωτή αυτομάτως θα τον εντάξουν στο πράσινο κυμαινόμενο τιμολόγιο. Το τελευταίο θα έχει ισχύ 1 χρόνο, μέχρι το τέλος δηλαδή του 2024. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο καταναλωτής είναι υποχρεωμένος να το ακολουθήσει. Θα μπορεί στη συνέχεια, αφού αποφασίσει ότι δεν είναι το τιμολόγιο που επιθυμεί, να το αλλάξει. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σελίδα της ΡΑΕ ή τη σελίδα του e-katanalotis ώστε να συγκρίνει τις τιμές και τις προσφορές. Θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός ως προς τις προσφορές των παρόχων.

Συμβουλές προς τους καταναλωτές από τον ΙΝΚΑ

-Θα πρέπει να γνωρίζουν πως απαγορεύεται οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση σε περίπτωση που επιλέξουν να είναι ο λογαριασμός τους ένχαρτος, δηλαδή να τους έρχεται συστημένος στο σπίτι αντί για το κινητό τηλέφωνο.

-Θα πρέπει να επιλέξουν ως προς το μεγαλύτερο δέλεαρ που έχουν οι εταιρίες αυτή τη στιγμή, την έκπτωση συνέπειας. Αν εφαρμόζεται μια έκπτωση συνέπειας καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης θα επιβραβεύεται για κάποιους μήνες.

-Να μην παρασύρονται από πολύ μεγάλες προσφορές, γιατί θα μπορούσε να αφορά έκπτωση μόνο για τον πρώτο μήνα. Εδώ με τη δυνατότητα του κυμαινόμενου τιμολογίου οποιεσδήποτε παραπλανητικές διαβεβαιώσεις ότι σου εξασφαλίσαμε την καλύτερη δυνατή τιμή, δεν πρέπει να επηρεάζουν την κρίση του καταναλωτή.

-Επίσης, στο κυμαινόμενο τιμολόγιο ο καταναλωτής δεν προστατεύεται από τυχόν αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.

-Στα νέα τιμολόγια θα δουν οι καταναλωτές ότι θα αναγράφεται ο σύνδεσμος που παραπέμπει στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ και του e-katanalotis και θα είναι και με QWcode. Εκεί θα μπορεί να ελέγχεται η χρέωση που έχει συνάψει ο πάροχος με τον καταναλωτή, σε σχέση με ανταγωνίστριες προσφορές ή εταιρίες. Αν δεν υπάρχει αυτός ο σύνδεσμος αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχει ελεγχθεί αυτός ο τύπος τιμολόγησης από τη ΡΑΕ και είναι εκτός πλαισίου. Επομένως, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ο καταναλωτής. Καλό είναι να είμαστε σε αναγνωρισμένες εταιρίες, γιατί δεν έχει να κάνει με το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και με τις γενικότερες υπηρεσίες που προσφέρει ένας πάροχος, όπως είναι η ενημέρωση και η προστασία του πελάτη.

Μπλε τιμολόγια σταθερής χρέωσης

Θα έχουμε πλέον το μπλε τιμολόγιο ρεύματος, το οποίο θα είναι σταθερής τιμολόγησης. Θα είναι μια συμφωνία μεταξύ καταναλωτή και παρόχου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με σταθερή τιμή, ανεξαρτήτως της τιμής που θα έχει στο Χρηματιστήριο Ενέργειας. Βέβαια, είναι πιο ακριβή η προσφορά ενός σταθερού τιμολογίου, καθώς έχει την εξασφάλιση ο καταναλωτής ότι δεν θα δει υπέρογκους λογαριασμούς.
Πράσινα τιμολόγια κυμαινόμενης χρέωσης, διαφορετικής ανά μήνα

Στο συγκεκριμένο τιμολόγιο θα ενταχθούν όσοι δεν έχουν επιλέξει κάποιον πάροχο. Όσων καταναλωτών δηλαδή λήγει το συμβόλαιο μέσα στο 2024 και δεν έχουν επιλέξει κάποια συγκεκριμένη προσφορά. Θα είναι λοιπόν κυμαινόμενο και η τιμή θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ, από όπου θα μπορεί ο καταναλωτής να δει με ποια τιμή θα τιμολογηθεί ανά μήνα. Κάθε μήνα θα δημοσιεύεται διαφορετική τιμή, ανάλογα με τη διακύμανση της χρηματιστηριακής αγοράς.

Κίτρινα τιμολόγια μικτής χρέωσης

Αποτελεί ένα τιμολόγιο που θα είναι κατά βάση κυμαινόμενο, το οποίο όμως θα κυμαίνεται ανάλογα και με τις προσφορές που μπορεί να επιλέξει ο καταναλωτής για τι τον συμφέρει.

Πορτοκαλί τιμολόγια αποκλειστικά για τους καταναλωτές με έξυπνο μετρητή

Σε αυτό το τιμολόγιο ο καταναλωτής θα πρέπει να έχει τοποθετήσει έξυπνο μετρητή στο ρολόι του, που είναι και το πιο ασφαλές σύστημα, καθώς πληροφορείται τη χρέωση και γίνεται διακύμανσή της χρέωσης σε ημερήσια βάση, και πάλι ανάλογα με την πορεία που έχει το Χρηματιστήριο Ενέργειας.

Έρχονται αυξομειώσεις στα τιμολόγια του ρεύματος με την ενσωμάτωση της ρήτρας αναπροσαρμογής

Στο δελτίο Τύπου του ΙΝΚΑ αναφέρεται:

«Η ρήτρα αναπροσαρμογής ήταν ένας σύνθετος τρόπος υπολογισμού του τελικού κόστους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Το μοντέλο που έχουμε στη χώρα μας είναι ότι το 100% της παραγωγής περνάει μέσα από το Χρηματιστήριο της Ηλεκτρικής Ενέργειας. Οπότε με αυτό τον μαθηματικό τύπο υπολογιζόταν βάσει της διακύμανσης ποιο ήταν το τελικό κόστος, σε σχέση με το κόστος πρώτης ύλης. Θα εξακολουθήσουμε να έχουμε αυξομειώσεις στα τιμολόγια, γιατί παραμένει ίδιος ο τρόπος τιμολόγησης και η δομή της αγοράς χοντρικής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά στους νέους λογαριασμούς δε θα υπάρχει ξεχωριστά το ποσό όπως υπολογίζεται εν δύναμή με τη ρήτρα αναπροσαρμογής, ωστόσο θα υπολογίζετε η τιμή κόστους, όπου ενσωματώνεται η ρήτρα αναπροσαρμογής. Αλλάζει στην ουσία ο τρόπος υπολογισμού, δεν είναι κάτι διαφορετικό, πάλι θα έχουμε διακύμανση.

Βέβαια, θα μπορούσαμε να το έχουμε θεσμοθετήσει διαφορετικά, όπως για παράδειγμα να είναι ένα ποσοστό με σταθερά συμβόλαια. Στην ουσία σε αυτό το σημείο που είμαστε, εξαρτόμαστε από την αυξομείωσή της τιμής κυρίως του φυσικού αερίου και των διεθνών εξελίξεων. Με τη ζήτηση που έχει η Κίνα, με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, από τις ενεργειακές ανάγκες που θα προκύψουν σε Ευρώπη και Αμερική. Πέρσι ήταν ένας σχετικά ήπιος χειμώνας, η Κίνα δεν είχε πολύ μεγάλες απαιτήσεις, ενώ την ίδια ώρα οι Ευρωπαϊκές χώρες είχαν φροντίσει να αποθηκεύσουν πολύ μεγάλο ποσοστό ενέργειας, φοβούμενοι τις επιπτώσεις του πολέμου. Όλα τα παραπάνω οδήγησαν σε μια αποκλιμάκωση των τιμών πρωταρχικά του φυσικού αερίου και κατά συνέπεια και του κόστους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας».

«Το μεγάλο ερώτημα τίθεται τι θα γίνει σε περίπτωση που έχουμε, όπως είχε γίνει στις αρχές του 2023, πολύ μεγάλη αύξηση της τιμής και του φυσικού αερίου, το οποίο θα συμπαρασύρει και το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Εκεί ενδεχομένως οι καταναλωτές που τώρα έχουν ένα ανταγωνιστικό τιμολόγιο με τις τωρινές τιμές, οι οποίες βρίσκονται σε ένα καθεστώς ομαλότητας.

Οι πολύ υψηλές τιμές που είδαμε πριν 2 χρόνια αντιμετωπίστηκαν με οριζόντια επιδότηση από το κράτος. Πλέον όμως δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο και από κεντρική επιλογή της Κομισιόν θα έχουμε μια σφιχτή οικονομική πολιτική και θα δοθούν οι όποιες επιδοτήσεις, όχι όμως με τρόπο οριζόντιο, όπως γινόταν που την έβλεπε ο καταναλωτής στον λογαριασμό του. Θα δοθεί αυτόματα σε κάποιες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και μόνο.

Επομένως, όσοι πλήρωναν ακριβά μπορεί να βρεθούν χαμένοι επιλέγοντας ένα σταθερό τιμολόγιο, αλλά μπορούν να βρεθούν κερδισμένοι σε μια πολύ μεγάλη διακύμανση αύξησης της τιμής. Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά τόσο με το Νέο ΙΝΚΑ, όσο και με άλλες καταναλωτικές ενώσεις ανά την Ελλάδα προκειμένου να συμβουλευτούν και να καθοδηγηθούν σε οποιαδήποτε απορία έχουν ή να προβούν σε καταγγελία. Επίσης, καταγγελίες ή παράπονα μπορούν να πραγματοποιηθούν και στην ίδια τη ΡΑΕ, όπως και στο Υπουργείο Ανάπτυξης».

  • ΙΝΚΑ
  • ·
  • ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
  • ·
  • ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Στους τελικούς της Ανατολής οι Καβαλίερς σάρωσαν 125-94 τους Πίστονς στο Ντιτρόιτ (vid)

All Content

NBA 2026: Το πανόραμα των playoffs

All Content - BusinessNews.gr

Mασούτης: «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal με την Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζες: Υψηλά ο πήχης της πιστωτικής επέκτασης - Στόχος για νέα δάνεια πάνω από 15 δισ. ευρώ το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 3,2 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές

All Content

DOPE: Νέα συνεργασία με το Milko

All Content

Στην CONCEPT PR η στρατηγική επικοινωνία της Miele Hellas

FleetNews

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

FleetNews

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

FleetNews

ΠΣΕΟ: Πρόταση θέσπισης «Διπλώματος Κινητικότητας»

All Content

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον Κακλαμανάκη

All Content

Την Τετάρτη 20 Μαΐου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content - BusinessNews.gr

Σε δημογραφικό «κατήφορο» η Ελλάδα: Μόλις ένα στα 4 νοικοκυριά έχουν παιδιά

All Content - BusinessNews.gr

Elbisco: Τι απαντά για τις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη για την Εlite

All Content - BusinessNews.gr

YALCO: Σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης η εταιρεία - Επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης

FleetNews

ΣΕΑΑ: Με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα στην ΕΕ

FleetNews

BMW Group: Ισχυρό ξεκίνημα το Α’ τρίμηνο του 2026

CSRΝews.gr

ΠΑΕ ΟΦΗ & MINOAN LINES: Κοινή δράση για την υιοθέτηση αδέσποτων ζώων

CSRΝews.gr

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού άνοιξε τον θεσμικό διάλογο για τα θαλάσσια πάρκα και τα αγκυροβόλια

CSRΝews.gr

624 ελληνικές ακτές πήραν Γαλάζια Σημαία – Η Ελλάδα 2η παγκοσμίως

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Θεοχάρης: Η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι υπέρ της μεταρρύθμισης για τη φοροδιαφυγή
Θεοχάρης: Η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι υπέρ της μεταρρύθμισης για τη φοροδιαφυγή 30/11/2023 - 21:37
Παράταση στη δυνατότητα για εξώδικη επίλυση υποθέσεων φορολογικών διαφορών 01/12/2023 - 08:35
Παράταση στη δυνατότητα για εξώδικη επίλυση υποθέσεων φορολογικών διαφορών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μετά την lululemon και η alo στην Ελλάδα - Ποιος φέρνει το διάσημο brand στη χώρα μας
    18/05/2026 - 06:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μιχαήλ Αραμπατζής Α.Β.Ε.Ε.- Ελληνική Ζύμη : Πάνω από 50% του τζίρου από εξαγωγές – Το brand Εlzymi και οι επενδύσεις των 10,5 εκατ. ευρω.
    18/05/2026 - 06:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    17/05/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΥ: Κήρυξε επιδημία έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα
    17/05/2026 - 16:05 ΥΓΕΙΑ
  • Νότια Κορέα: Ο πρωθυπουργός θέλει να αποτρέψει την απεργία στην Samsung «με κάθε δυνατό τρόπο»
    17/05/2026 - 15:47 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Οι παγκόσμιες ανισορροπίες απασχολούν τη G7 στον απόηχο της συνάντησης Τραμπ με την Κίνα
    17/05/2026 - 15:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Εκλογές το 2027 – Πάμε να κερδίσουμε τρεις τετραετίες
    17/05/2026 - 14:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΑΑΔΕ: Εντόπισε δίκτυο με 34.000 μη εγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής και μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή
    17/05/2026 - 14:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πάνω από 100 drones στη διάθεση Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο
    17/05/2026 - 13:38 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ξεκινούν τη Δευτέρα οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα λύκεια
    17/05/2026 - 13:07 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΑΔΕ: Εντόπισε δίκτυο με 34.000 μη εγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής και μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή
    17/05/2026 - 14:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurovision 2026: Η Βουλγαρία μεγάλη νικήτρια με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση η Ελλάδα με τον Akyla
    17/05/2026 - 10:45 LIFESTYLE
  • Τράπεζες: Υψηλά ο πήχης της πιστωτικής επέκτασης - Στόχος για νέα δάνεια πάνω από 15 δισ. ευρώ το 2026
    17/05/2026 - 11:10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Εκλογές το 2027 – Πάμε να κερδίσουμε τρεις τετραετίες
    17/05/2026 - 14:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΥ: Κήρυξε επιδημία έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα
    17/05/2026 - 16:05 ΥΓΕΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Πού ήσουν;» από Stoiximan & Another Circus: Mια ερώτηση που κρύβει µέσα της εκατοµµύρια στιγµές

18/05/2026 - 05:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στους τελικούς της Ανατολής οι Καβαλίερς σάρωσαν 125-94 τους Πίστονς στο Ντιτρόιτ (vid)

18/05/2026 - 04:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2026: Το πανόραμα των playoffs

18/05/2026 - 04:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΠΑΕ ΟΦΗ & MINOAN LINES: Κοινή δράση για την υιοθέτηση αδέσποτων ζώων

15/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού άνοιξε τον θεσμικό διάλογο για τα θαλάσσια πάρκα και τα αγκυροβόλια

15/05/2026 - 14:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Media & Magazine Days 2026: Η ΕΔΙΠΤ εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό για την αξία του έντυπου Τύπου

15/05/2026 - 12:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
FleetNews
fleetnews.gr

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

14/05/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

14/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo