Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Θεοχάρης: Έως το 2026 πρέπει να καλύψουμε την απόσταση από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, στον «κενό ΦΠΑ»
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
27/11/2023 · 18:35

Θεοχάρης: Έως το 2026 πρέπει να καλύψουμε την απόσταση από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, στον «κενό ΦΠΑ»

Στην ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας, σημείωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, συμβάλλουν καθοριστικά οι δημοσιονομικές παρεμβάσεις.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι πολίτες νιώθουν στην τσέπη τους ότι η στήριξη που είχαν το 2023 και που θα ξεπεράσει τα 2,5 δις, ήταν ουσιαστική, ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2024, στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

«Θέλουμε μέχρι το 2026, να κλείσουμε το κενό που έχουμε στον ΦΠΑ, σε σχέση με το που βρισκόμαστε εμείς και που ο μέσος ευρωπαϊκός χώρος. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το 2026 πρέπει να ενισχύσουμε τα έσοδα, ιδιαίτερα από το ΦΠΑ, κατά δύο περίπου δις και έχοντας διανύσει ήδη μια απόσταση 2,5 δις, για να κλείσουμε το κενό αυτό», είπε κ. Θεοχάρης.

«Δεν λέμε ‘ναι' στις σειρήνες, κυρίως της αντιπολίτευσης, που μας λέει να μειώσουμε τον ΦΠΑ αδιακρίτως, να μηδενίσουμε τον ΦΠΑ σε πολλά προϊόντα, το ΕΦΚ. Εμείς έχουμε συνετή δημοσιονομική πολιτική που φέρνει αποτέλεσμα. Πέρυσι είχαμε 0,1% πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ περιμέναμε έλλειμμα. Φέτος ξεπερνάμε το 0,7% του προϋπολογισμού σε πρωτογενές πλεόνασμα, φτάνουμε σίγουρα το 1,1% του Μεσοπρόθεσμου αυτού του προϋπολογισμού που ήταν ο στόχος και συνεπώς συνεχίζουμε στην τελευταία χρονιά της μεγάλης δημοσιονομικής προσαρμογής που θα φτάσουμε στο επιθυμητό 2,1 πρωτογενές πλεόνασμα για το 2024», είπε ο Χάρης Θεοχάρης.

Ο υφυπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι τα επιτεύγματα της οικονομίας αναγνωρίζονται από τη διεθνή κοινότητα και γι΄αυτό η χρονιά κλείνει με την αναβάθμιση του αξιόχρεου και η ανάκτηση τα επενδυτικής βαθμίδας, μετά από 13 χρόνια. «Επανέρχεται η αποδοχή των ελληνικών κρατικών ομολόγων, ως εγγύηση στις πράξεις αναχρηματοδότησης, γιατί μειώνεται το κόστος δανεισμού προς όφελος των πολιτών, γιατί αυξάνεται η δεξαμενή των δυνητικών επενδυτών, γιατί επιτρέπει την ένταξη της χώρας σε περισσότερους δείκτες της παγκόσμιας αγοράς», είπε ο Χάρης Θεοχάρης και σημείωσε ότι πλέον η Ελλάδα μπορεί να προσελκύσει περισσότερα ξένα κεφάλαια, με θετικό αντίκτυπο στην οικονομία.

«Και οι τελευταίες εξελίξεις, με την αποεπένδυση του ΤΧΣ, με τη μεγάλη συμφωνία μεταξύ της Alpha Bank και της UniCredit, αποδεικνύουν τη σταθερότητα της οικονομίας που οδήγησε και στη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού τομέα», είπε ο υφυπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Το 2024, με την προσήλωση της κυβέρνησης στη συνετή δημοσιονομική διαχείριση θα είναι ένα έτος ενίσχυσης της εμπιστοσύνης, για την οικονομία μας. Αναμένουμε και αύξηση των παραγωγικών επενδύσεων με μακροπρόθεσμη προοπτική. Η πολιτική, οικονομική, δημοσιονομική σταθερότητα είναι η προϋπόθεση για να ενισχύσουμε την ανάπτυξη, να μειώσουμε την ανεργία, να συνεχίσουμε στον ενάρετο κύκλο της μείωσης του χρέους και άρα της ανάκτησης περαιτέρω επενδυτικών βαθμίδων, στην αξιολόγηση».

Στην ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας, σημείωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, συμβάλλουν καθοριστικά οι δημοσιονομικές παρεμβάσεις. Ειδικότερα δε για τις φορολογικές παρεμβάσεις, ο Χάρης Θεοχάρης επισήμανε την αύξηση του αφορολόγητου στους φορολογούμενους με παιδιά, την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και στους δημοσίους υπαλλήλους, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ για τις κατοικίες που ασφαλίζονται για φυσικές καταστροφές.

Όσο δε για την αύξηση στα έσοδα από τους φόρους ακίνητης περιουσίας, που αναμένεται να διαμορφωθούν υψηλότερα κατά 160 εκατομμύρια, ο κ. Θεοχάρης είπε ότι οφείλεται στο ενισχυμένο, κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες περίπου, ποσοστό της εισπραξιμότητας του ΕΝΦΙΑ. «Μετά την τελευταία μεγάλη μεταρρύθμιση του ΕΝΦΙΑ, μεγάλωσε η φορολογική βάση. Υπήρξε μεγάλη αύξηση της εισπραξιμότητας γιατί ήρθαν πολίτες που δεν μπορούσαν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ για χρόνια, κατάφεραν να πληρώσουν τον περσινό ΕΝΦΙΑ και προσήλθαν να εξοφλήσουν κάποια από τα χρωστούμενα. Συνεπώς, τα μέτρα αποδίδουν», είπε ο υφυπουργός Οικονομικών.

Γενικότερα, για την αύξηση των φορολογικών εσόδων του 2023, ο υφυπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι «η αύξηση κατά 9%, σε σχέση με το 2022, σχετίζεται με τη φορολογική συμμόρφωση και την αντιμετώπιση, έστω κατά ένα μέρος, της φοροδιαφυγής». Και από τα στοιχεία της Κομισιόν, είπε ο κ. Θεοχάρης, προκύπτει ότι η χώρα μας μειώνει το κενό του ΦΠΑ και αυτό «μας δείχνει ότι έχουμε ένα μεγάλο δρόμο να διανύσουμε, διότι θέλουμε μέχρι το 2026, να κλείσουμε το κενό που έχουμε, σε σχέση με το που βρισκόμαστε εμείς και που ο μέσος ευρωπαϊκός χώρος. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το 2026 πρέπει να ενισχύσουμε τα έσοδα, ιδιαίτερα από το ΦΠΑ, κατά δύο περίπου δις και έχοντας διανύσει ήδη μια απόσταση 2,5 δις, για να κλείσουμε το κενό αυτό».

Σε σχέση με την αύξηση εσόδων, ο κ. Θεοχάρης κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αναλογιστούν και το «ιστορικό ρεκόρ» των εισπράξεων από τα νομικά πρόσωπα. «Κατηγορούμαστε ότι δεν φορολογούμε τις μεγάλες επιχειρήσεις, ότι φορολογούμε μόνο τους μικρούς και τους ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να φορολογηθούν. Όμως 7,1 δις εισπράχθηκαν και πολλά από αυτά ήταν έκτακτα, όπως 630 εκατομμύρια μόνο από τα διυλιστήρια, 400 εκατομμύρια από την αρχική φορολόγηση των υπερκερδών των επιχειρήσεων ενέργειας», είπε ο υφυπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Υπάρχουν, επίσης, εδώ και έσοδα, που πολύ εύκολα θα μπορούσαν να ήταν φορολογικά και τα οποία δεν ήταν φορολογικά. Διότι τα χρήματα που παίρναμε από το χρηματιστήριο της ενέργειας καθημερινά, θα μπορούσαμε, αν θέλετε, να τα αφήνουμε στις εταιρείες και να ερχόμαστε να τα φορολογούμε εκ των υστέρων και άρα, να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση στη φορολογία των νομικών προσώπων. Είναι αυτά τα 3,5 - 4 δις, τα οποία πήραμε από αυτές τις εταιρείες παραγωγής ενέργειας και που σας δίνουν εσάς το δικαίωμα να λέτε ότι δεν τους φορολογούμε, ενώ στην πραγματικότητα είναι πραγματική φορολόγηση, διότι τα περνάμε τη στιγμή που γινόταν η διαπραγμάτευση και η χρηματιστηριακή αυτή συναλλαγή, στο Χρηματιστήριο της Ενέργειας».

Ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε και στα φορολογικά έσοδα για το 2024. «Για το 2024, πραγματικά, προβλέπεται μία αύξηση. Τα έσοδα, μετά και την αφαίρεση των επιστροφών φόρων, προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 68.379.000.000 ευρώ, αυξημένα κατά 3.183.000.000 ευρώ ή 4,9% του 2023. Εδώ, λοιπόν, βλέπουμε μία σημαντικότατη αύξηση του φόρου εισοδήματος των φυσικών προσώπων, κατά 959.000.000. Βλέπετε, λοιπόν, ότι μεγάλο μέρος της αύξησης προβλέπεται να έρθει από το φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων που οφείλεται, κυρίως, στην αναμενόμενη αύξηση των αμοιβών των εργαζομένων, καθώς και στον νέο τρόπο φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών και παρά την αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ, για τους φορολογούμενους με ένα ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα», είπε ο υφυπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Ο φόρος εισοδήματος νομικών προσώπων θα έρθει στο επίπεδο των 6,7 δισ., πράγματι ένα ποσό το οποίο είναι αυξημένο σε σχέση με τους μέσους όρους των προηγούμενων ετών, όχι όσο πέρυσι, ακριβώς επειδή πέρυσι είχαμε τα έκτακτα έσοδα από τη φορολόγηση των διυλιστηρίων και των εταιρειών παραγωγής ενέργειας».

Αυτός ο Προϋπολογισμός είναι ένας προϋπολογισμός δύσκολης ισορροπίας, δήλωσε κλείνοντας την παρέμβασή του ο υφυπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «έρχονται οι άλλες πολιτικές δυνάμεις και μας λένε να κάνουμε αφορολόγητο στα 10.000 ευρώ, να χαρίσουμε χρήματα και διάφορες άλλες ανεφάρμοστες προτάσεις ή να εξαφανίσουμε το ΦΠΑ κ.λπ.. Είναι ένας Προϋπολογισμός που πρέπει να κρατήσει μια πολύ δύσκολη λεπτή γραμμή ισορροπίας, ανάμεσα στη σταθερότητα, τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και τη στήριξη των αδύναμων, ώστε να μπορέσουμε αυτή τη στιγμή που η οικονομία παίρνει πάνω της, να μην αφήνουμε κανέναν πίσω».

  • ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΧΑΡΗΣ
  • ·
  • ΦΠΑ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Φασούλας: "Παίρνουν τηλέφωνο διαιτητές και λένε ότι ο Λιόλιος θα 'ναι έξω σε 10 μέρες" (video)

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Πέμπτης

All Content - BusinessNews.gr

Breuninger: Στην ελληνική αγορά ο γερμανικός όμιλος μόδας

All Content - BusinessNews.gr

Cafetex: Ποντάρει σε επιστροφή στην κερδοφορία φέτος – Με +16% «έτρεξε» το πρώτο εξάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Ελένη Μενεγάκη: Βουτιά 86,7% στον τζίρο το 2025 – Ζημιές για την εταιρεία της σε μια χρονιά χωρίς τηλεοπτική παρουσία

All Content

Παγκόσµια διαφηµιστική δαπάνη: Η πίτα µεγαλώνει, αλλά για λίγους

All Content

Η Ogilvy υπογράφει τη νέα καμπάνια δικτύων της Telekom

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Οι διαιτητές στους αγώνες Ολυμπιακού-Αρμάνι, Εφές-Παναθηναϊκού

All Content

Βρούτσης: Στη σωστή κατεύθυνση η ΕΟΚ

All Content - BusinessNews.gr

ΕΚΤ: Αποχωρεί από την προεδρία η Κριστίν Λαγκάρντ στις 7 Φεβρουαρίου

All Content - BusinessNews.gr

Η Eurobank αποκτά το 100% της Eurolife Life και προχωρά το σχέδιο για την Κύπρο

All Content - BusinessNews.gr

THEON: Στην τελική ευθεία η εξαγορά του 80% της MERIO μετά την εξασφάλιση των απαραίτητων εγκρίσεων

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Greenvolt Next: Συμφωνία με την Carrefour Property για φωτοβολταϊκά σε 120 καταστήματα στη Γαλλία

CSRΝews.gr

ICAP CRIF: Πραγματοποιήθηκε το 12ο Women in Business Forum με θέμα «Future Ready Leaders»

CSRΝews.gr

SANITAS, ΑΒ και Save Your Hood “καθάρισαν” τα Τουρκοβούνια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

«Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στα Ιωάννινα: 35 επιχειρήσεις με πάνω από 800 θέσεις εργασίας
«Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στα Ιωάννινα: 35 επιχειρήσεις με πάνω από 800 θέσεις εργασίας 28/11/2023 - 07:21
Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο της Δευτέρας 27/11/2023 - 20:30
Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο της Δευτέρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Live Shopping Event με νέα προϊόντα και ιδέες για το σπίτι για τα 25 χρόνια της IKEA στην Ελλάδα
    29/10/2026 - 15:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ΠΙΝΔΟΣ ενίσχυσε τη διεθνή της παρουσία μέσα από τη συμμετοχή της στη SIAL Paris 2026
    29/10/2026 - 15:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Όμιλος AKTOR παρέδωσε τα πρώτα 10 χιλιόμετρα του ΒΟΑΚ στο Ελληνικό Κράτος
    29/10/2026 - 15:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κομισιόν: Νέα πρόσκληση προς τα κράτη-μέλη για δάνεια 21,3 δισ. ευρώ μέσω του SAFE για αμυντικές επενδύσεις
    29/10/2026 - 15:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΒΕΠ: Τι ισχύει για τα κεράσματα, τα δώρα και τα δωρεάν δείγματα – Πότε απαιτείται παραστατικό και ΦΠΑ
    29/10/2026 - 14:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Greenvolt Next: Συμφωνία με την Carrefour Property για φωτοβολταϊκά σε 120 καταστήματα στη Γαλλία
    29/10/2026 - 14:53 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η ABB εγκαινιάζει τον νέο κύκλο των ABB Open Days από την Κρήτη
    29/10/2026 - 14:51 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • EXPO 2027 στο Βελιγράδι: Ενίσχυση των εμπορικών και τουριστικών δεσμών Ελλάδας- Σερβίας
    29/10/2026 - 14:48 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ICAP CRIF: Πραγματοποιήθηκε το 12ο Women in Business Forum με θέμα «Future Ready Leaders»
    29/10/2026 - 14:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Counterpoint Research: Άνοδος 7% στα έσοδα της αγοράς smartphones το 2ο τρίμηνο του 2026
    29/10/2026 - 14:34 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ισπανία: Τουλάχιστον 68 νεκροί σε μία από τις χειρότερες σιδηροδρομικές τραγωδίες στη χώρα
    28/10/2026 - 16:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • Fed: Αμετάβλητα διατήρησε τα επιτόκια στο εύρος 3,75%-4%
    28/10/2026 - 20:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Cafetex: Ποντάρει σε επιστροφή στην κερδοφορία φέτος – Με +16% «έτρεξε» το πρώτο εξάμηνο
    29/10/2026 - 07:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Breuninger: Στην ελληνική αγορά ο γερμανικός όμιλος μόδας
    29/10/2026 - 07:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Eurobank αποκτά το 100% της Eurolife Life και προχωρά το σχέδιο για την Κύπρο
    29/10/2026 - 08:57 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Greenvolt Next: Συμφωνία με την Carrefour Property για φωτοβολταϊκά σε 120 καταστήματα στη Γαλλία

29/10/2026 - 12:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φασούλας: "Παίρνουν τηλέφωνο διαιτητές και λένε ότι ο Λιόλιος θα 'ναι έξω σε 10 μέρες" (video)

29/10/2026 - 12:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Παγκόσµια διαφηµιστική δαπάνη: Η πίτα µεγαλώνει, αλλά για λίγους

29/10/2026 - 12:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Value ανέπτυξε τον δικό της AI server, Orion

29/10/2026 - 12:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ICAP CRIF: Πραγματοποιήθηκε το 12ο Women in Business Forum με θέμα «Future Ready Leaders»

29/10/2026 - 12:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπράιαντ και Μπλέικνι MVP's στην 8η αγωνιστική της EuroLeague

29/10/2026 - 12:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η INDOLA παρουσιάζει τη νέα σειρά Curls για πλούσιες και λαμπερές μπούκλες με διάρκεια!

27/10/2026 - 13:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

PRO SUMMIT της L’Oréal Professionnel: Το τριήμερο που χάρισε την απόλυτη έμπνευση στην κομμωτική κοινότητα γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου.

27/10/2026 - 06:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo