Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν και πρέπει να είμαστε σώφρονες
NewsRoom NewsRoom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17/12/2021 · 17:07

Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν και πρέπει να είμαστε σώφρονες

Υπάρχει εμπιστοσύνη από αγορές, εταίρους και θεσμούς γιατί κάνουμε μεταρρυθμίσεις.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Μετά από πολλά χρόνια είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία και την Ελλάδα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες της πανδημίας και των ανατιμήσεων και παρομοίασε την Ελλάδα με ένα όμορφο δικάταρτο καράβι που αλλάζει την παλαιά της μηχανή, την οικονομία της, με μεταρρυθμίσεις.

Υγεία

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, ανέφερε πως λόγω της πανδημίας, οι επιλογές κατάρτισης του Προϋπολογισμού δεν είναι εύκολες καθώς υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες που κανείς δεν θα πρέπει να τις αντιμετωπίσει με αλαζονεία. Τόνισε πως η επιστήμη μάς έχει δώσει εργαλεία, τα εμβόλια και ίσως σε λίγο καιρό θα έχουμε και το χάπι, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως το 2022 θα είναι «έτος λήξης της πανδημίας τουλάχιστον για την οικονομία, γιατί ο ιός θα είναι για πολλά χρόνια μαζί μας». Ξεκαθάρισε, πάντως, πως όσες «υγειονομικές δαπάνες χρειάζεται θα τις κάνουμε χωρίς να μας απασχολεί το κόστος» όπως άλλωστε «ποτέ, δεν αρνηθήκαμε αυτές τις δαπάνες».

Απέρριψε τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί μειωμένων δαπανών στην Υγεία λέγοντας πως «παραλάβαμε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μειωμένο αριθμό ΜΕΘ και οι ΜΕΘ αυξήθηκαν. Παραλάβαμε ένα σύστημα Υγείας που οι δαπάνες που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά στο δημόσιο σύστημα Υγείας, ήταν δυστυχώς περιορισμένες. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει την επιλογή να προτιμά να κάνει υπερπλεονάσματα από την υπερφορολόγηση και να βάζει τα λεφτά στο μαξιλάρι και όχι στο ΕΣΥ»

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως ο Προϋπολογισμός του 2019 που κατάρτισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως δαπάνες του υπουργείου Υγείας είχε 3.884 εκατ. ευρώ, ενώ η πρόβλεψη του πΠροϋπολογισμού του 2022 είναι 4.657 εκατ. ευρώ και εάν αφαιρέσετε τις εξειδικευμένες δαπάνες της covid 19 αυτός είναι 4.522, δηλαδή 637 εκατ. ευρώ περισσότερα. Κάλεσε μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση να μην χρησιμοποιεί οικονομικά τεχνάσματα με συγκρίσεις ανάμεσα σε προϋπολογισμούς και απολογισμούς [γιατί υπάρχουν τα αποθεματικά] «ώστε να λέει κάθε χρόνο ότι μειώνουμε τις δαπάνες Υγείας». «Εάν δείτε την εκτέλεση του Προϋπολογισμού βλέπετε ότι πέρυσι αυξήσαμε τις δαπάνες κατά 388 εκατ. ευρώ, ενώ ο κ. Τσίπρας έλεγε το 2021 ότι θα τις μειώναμε κατά 572 εκατ. ευρώ. Πέσατε 960 εκατ. ευρώ έξω» σημείωσε και πρόσθεσε «το ερώτημά μου είναι πόσο θα πέσετε έξω το 2022;»

Ανατιμήσεις

Αναφερόμενος στο θέμα των ανατιμήσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, είπε «ότι το πρόβλημα στις ανατιμήσεις είναι κυρίως αυτό που αφορά το φυσικό αέριο» που επηρεάζει και τις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας καθώς στο πετρέλαιο οι ανατιμήσεις τους κινούνται κοντά στις ιστορικές τιμές αυτής της δεκαετίας. Το πρόβλημα της ακρίβειας, είπε, «οφείλεται κυρίως στις τιμές του ηλεκτρισμού, που είναι και το πιο δύσκολο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Αξιολογώντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο, είπε πως δημοσιονομικά αυτό «σημαίνει ότι θα χάναμε περίπου 600 εκατ. ευρώ φόρους από τη βενζίνη, 190 εκατ. ευρώ από το πετρέλαιο θέρμανσης, 160 εκατ. ευρώ από το πετρέλαιο κίνησης και 4 εκατ. ευρώ από το φυσικό αέριο. Δηλαδή ενώ το πρόβλημά μας είναι το φυσικό αέριο εδώ μας ζητούν να βάλουμε απίστευτα χρήματα, γιατί τα 600 εκατ. ευρώ είναι πολλά χρήματα για να μειώσουμε τη βενζίνη». Μια πολιτική, που όπως σημείωσε «είναι κοινωνικά άδικη καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 1,3 εκατομμύριο δεν έχουν καθόλου αυτοκίνητο, δύο εκατομμύρια έχουν ένα αυτοκίνητο και ένα εκατομμύριο έχουν περισσότερα από ένα αυτοκίνητο. Άρα από ένα τέτοιο μέτρο, οι φτωχότεροι δεν θα είχαν κανένα όφελος και οι πραγματικά κερδισμένοι θα ήταν οι πλουσιότεροι που έχουν δύο και τρία αυτοκίνητα». «Κατά τα άλλα αυτή είναι κοινωνική πολιτική του "ευαίσθητου αριστερού"αι εγώ είμαι ο "ανάλγητος νεοφιλελεύθερος", νομίζω ότι κάπου τα έχουμε μπερδέψει τα πράγματα…» σχολίασε.

Ο αναπληρωτής υπουργός, τόνισε πως «λεφτόδεντρο δεν υπάρχει, ό,τι δαπανούμε εφέτος από έλλειμμα θα το πληρώσουμε στο μέλλον. Μαγικές συνταγές, δεν υπάρχουν για να δαπανούμε χρήματα, πρέπει να είμαστε σώφρονες και αυτό προσπαθούμε. Το χρέος μας είναι σημαντικό. Υπάρχει εμπιστοσύνη -αναφέρθηκε η κυρία Λαγκάρντ χθες στην ελληνική οικονομία και αυτό δείχνουν τα σπρέντ και τα επιτόκια- αλλά αυτή η εμπιστοσύνη υπάρχει στους θεσμούς, στην ΕΚΤ, στις αγορές και στους εταίρους μας, επειδή δεν λέμε τρέλες και κάνουμε μεταρρυθμίσεις».

Η δουλειά που κάνουμε είπε ο κ. Σκυλακάκης αποδίδει και αυτό φαίνεται από δύο συγκεκριμένα στοιχεία, τις επενδύσεις που το 2021 έχουμε αύξηση πάνω από 10% σε σχέση με το 2019 και με τις εξαγωγές που φέτος φθάνουν το ιστορικό ρεκόρ των 35 δισ. ευρώ. «Η ανάκαμψη είναι τύπου V και με την αξιοποίηση και του Ταμείου Ανάκαμψης θα έχουμε το 2022, 11 δισ. δημόσιες επενδύσεις, συν τα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης».

Την άλλη εβδομάδα, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός, για το Ταμείο Ανάκαμψης θα υπογράψουμε συμβάσεις και με τις τέσσερις συστημικές τράπεζες. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα διοχετευτούν συνεπώς 800 εκατ. ευρώ και άλλα 600 εκατ. ευρώ για να προχωρήσουν επιπρόσθετες επενδύσεις μέσω ΕΙΒ και EBRD. Θα καταθέσουμε στο Ταμείο Ανάκαμψης το αίτημα πληρωμής, τις επόμενες ημέρες, μέχρι τις 28-29 Δεκεμβρίου είπε και εκτίμησε πως παρά τις δυσκολίες η χώρα θα πετύχει πολύ μεγάλες απορροφήσεις τα επόμενα χρόνια. Προειδοποίησε πως δεν θα είναι μια εύκολη πορεία, ο επόμενος Προϋπολογισμός, αλλά «έχουμε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις».

Το ιστιοφόρο «Ελλάς»

Ο κ. Σκυλακάκης παρομοίασε την Ελλάδα σαν ένα όμορφο δικάταρτο ιστιοφόρο, με μια παλαιά μηχανή, που ήταν η οικονομία μας: «Πριν από επτά χρόνια, είπε, το καράβι το ανέλαβε ο προηγούμενος καπετάνιος ανεμοδαρμένο αλλά πλόιμο. Αντί όμως να το στρέψει στον ούριο άνεμο, πήγε να το οδηγήσει στον ύφαλο και είχε φωνάξει και το πλήρωμα στο κατάστρωμα για να χορεύουν την ώρα που πλησιάζουμε στον ύφαλο. Στην στροφή της τελευταίας στιγμής, σκίστηκαν τα μισά πανιά (τα 100 δισ. ευρώ που κόστισε η υπόθεση στην Ελλάδα κατά τους Ευρωπαίους). Στη συνέχεια έκοψε στο μισό τη μερίδα φαγητού που έτρωγε το πλήρωμα. Τα άλλα ιστιοφόρα έσχιζαν το κύμα και το δικό μας καράβι κουτσοταξίδευε με ταχύτητα που πλησίαζε το μηδέν. Το πλήρωμα είδε και απόειδε και άλλαξε καπετάνιο. Και αυτή τη στιγμή έχουμε μια κυβέρνηση που πέρασαν δυόμισι χρόνια με τις μεγαλύτερες φουρτούνες που μπορούσε κανείς να βρει. Δεν υπάρχουν πιο σκληρές στιγμές από αυτές που πέρασε αυτή η κυβέρνηση την τελευταία διετία. Στιγμές δύσκολες όταν έπρεπε να πάρεις αποφάσεις ζωής για τους ανθρώπους. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι από πλευράς οικονομικής, μόλις βρούμε λίγο καλό καιρό, το καράβι θα τιναχθεί με ορμή μπροστά και θα αρχίσει να σκίζει ξανά τον άνεμο Για αυτό και μετά από πολλά χρόνια είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία και την Ελλάδα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του «γιατρού και του κομπογιαννίτη». «Αυτό το καράβι που είπατε, για κακή σας τύχη, δεν ξεκίνησε να πλέει το 2015, αυτό το καράβι σε αυτή την χείριστη κατάσταση βρέθηκε το 2009, γιατί κάποιοι που τότε το κυβερνούσαν το λεηλάτησαν και του αχρήστευαν τις μηχανές και τα πανιά. Αυτό το καράβι ήταν στα χέρια της παράταξης της ΝΔ. Θα ξεπεράσω, όμως, την κομπογιαννίτικη λογική σας να συγκρίνεται μια μνημονική κυβέρνηση με μια μεταμνημονιακή που θα έπρεπε να ήσασταν και όχι με προμνημονιακή που είστε» είπε. Επέκρινε τον υπουργό ότι δαπανούνται τα λιγότερα στην Υγεία και προσέθεσε εάν τα 600 εκατ. ευρώ για τη μείωση των φόρων στη βενζίνη είναι πολλά λεφτά, «το 1 δισ. ευρώ που σκανδαλωδώς δαπανάται για το Εκπαιδευτικό Κέντρο στην Καλαμάτα με μια αμαρτωλή σύμβαση είναι λίγα; Τα 5 δισ. ευρώ απευθείας αναθέσεις μέσα στην πανδημίας σε εταιρείες κολλητών που φτιάχτηκαν το προηγούμενο βράδυ είναι πολλά ή λίγα;»

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σχολίασε πως στα θέματα που έθεσε δεν απάντησε ο κ. Ραγκούσης, «αλλά προσπάθησε να αλλάξει θέμα, με έναν τρόπο που θύμισε το παλαιό σοβιετικό ανέκδοτο "και εσείς βασανίζετε τους Νέγρους"». «Τώρα, ο καθένας έχει την δική του προσωπική ιστορία, εγώ είμαι περήφανος για τη δική μου, που ήταν αρκετά δύσκολη όπως γνωρίζετε. Είμαστε όμως στο 2021 και συζητούμε για το μέλλον- και στο μέλλον αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε σώφρονες στον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα χρήματα. Δεν είμαστε, όπως είπατε, χωρίς δημοσιονομικούς περιορισμούς, διότι δανειζόμαστε από τις αγορές, εάν νομίζετε ότι εάν δανείζεσαι από τις αγορές είσαι χωρίς κοινωνικούς περιορισμούς , είσαι μακριά γελασμένος», σημείωσε ο κ. Σκυλακάκης

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης, παρατήρησε στον κ. Ραγκούση ότι με όσα ανέφερε «είναι λογικό να έχει ξεχάσει ότι ήταν υπουργός στην κυβέρνηση που μας έβαλε στα μνημόνια» και προσέθεσε ότι «αυτό που δεν πρέπει όμως να ξεχνάει και να το αποκρύπτει από τον ελληνικό λαό είναι ότι το Ταμείο Ανάκαμψης και η δημοσιονομική ελευθερία δεν ήταν Θείο δώρο αλλά έγινε μετά από διαπραγμάτευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένες ενέργειες που έκανε στην Ευρώπη. Άρα δεν είναι τυχαία αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της Κυβέρνησης»

  • ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Που θα δείτε τον τρίτο αγώνα ΑΕΚ-Άρης

All Content

«Ο Ολυμπιακός θέλει -και- τον Μπράξτον Κι»

All Content - BusinessNews.gr

Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες: «Πλεύση» σε ιστορικά υψηλά με πωλήσεις 110 εκατ. ευρώ και ενίσχυση κερδοφορίας

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πλεόνασμα 1,887 δισ. ευρώ, στο τετράμηνο - Ισχυρές επιδόσεις στο μέτωπο του ΦΠΑ

All Content - BusinessNews.gr

TREK: Εξαγόρασε το 51,23% της Terra Advisory, με βάση συνολική αποτίμηση 900.000 ευρώ

All Content

Στρατηγική συνεργασία ΕΚΚΟΜΕΔ – Panathēnea για την ανάδειξη της οπτικοακουστικής δημιουργίας

All Content

Revolut: Αναθέτει στην Action Global Communications Greece την εταιρική της επικοινωνία στην Ελλάδα

FleetNews

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

FleetNews

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

FleetNews

BMW: Ξεκινά η σταδιακή εισαγωγή της αμφίδρομης φόρτισης

All Content

Ολυμπιακός: Φρενίτιδα ενθουσιασμού έως το πρωί στη φιέστα του Πρωταθλητή Ευρώπης (gallery)

All Content

BasketNews: "Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Ζαν Μοντέρο"

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρή ανάπτυξη του Factoring στην Ελλάδα: Στα 29,4 δισ. ευρώ ο διαχειριζόμενος κύκλος εργασιών

All Content - BusinessNews.gr

Αμυντική βιομηχανία: Theon, Metlen, Onex διεκδικούν μερίδιο στα νέα εξοπλιστικά

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Χρειάζεται «στοχευμένη στήριξη» από την ΕΕ, για να αντέξουν οι βιομηχανίες το ενεργειακό κόστος

FleetNews

Δωρέαν καλοκαιρινός έλεγχος για τα Subaru

FleetNews

Skoda: Nέο προνομιακό επιτόκιο 3,9% για Fabia, Kamiq και Elroq

CSRΝews.gr

Χαμόγελο του Παιδιού: Δύο παιδιά εξαφανίζονται κάθε τρεις ημέρες

CSRΝews.gr

Η FARCOM Professional χορηγός στο νέο κοινωνικό κομμωτήριο Πειραιά

CSRΝews.gr

Deloitte Report: Τι απαιτείται για να κυριαρχήσετε στην εποχή του Agentic AI

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τουρκία: Καταρρέει η Λίρα - Σταμάτησε το χρηματιστήριο
Τουρκία: Καταρρέει η Λίρα - Σταμάτησε το χρηματιστήριο 17/12/2021 - 16:56
Χρηματιστήριο Αθηνών: Απώλειες 0,60% την Παρασκευή και -1,24% σε εβδομαδιαία βάση 17/12/2021 - 17:54
Χρηματιστήριο Αθηνών: Απώλειες 0,60% την Παρασκευή και -1,24% σε εβδομαδιαία βάση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο: Στις 2.310,01 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,69%
    25/05/2026 - 13:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Nexi Ελλάδος στο Live A Legacy 2026: Ηγεσία, εξέλιξη
    25/05/2026 - 13:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Sani/Ikos Group: Προς εξάλειψη τα πλαστικά μιας χρήσης σε όλα τα θέρετρα του ομίλου σε Ελλάδα και Ισπανία
    25/05/2026 - 13:13 ESG
  • Π. Μαρινάκης: Ενισχυμένος ο μηχανισμός πυροπροστασίας – Ανάπτυξη πάνω από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης
    25/05/2026 - 12:58 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Booking.com αξιοποιεί AI για ευκολότερες ενοικιάσεις αυτοκινήτων
    25/05/2026 - 12:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΕ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον 9ο Κύκλο Επιτάχυνσης του CapsuleT
    25/05/2026 - 12:48 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΠΑΣΟΚ: «Γιατί αποχώρησε η κοινοπραξία ExxonMobil – HELLENiQ Energy από την Κρήτη;»
    25/05/2026 - 12:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Όλα Καλένιους (CEO Mercedes-Benz): Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι πρόθυμη να εισέλθει στην αμυντική παραγωγή
    25/05/2026 - 12:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: «Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας στη ναυπηγική βιομηχανία και στη γαλάζια οικονομία»
    25/05/2026 - 12:26 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Vodafone Business: Ολοκληρωμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας για τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων
    25/05/2026 - 12:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΔΝΤ: Η Ελλάδα στην πρωτοπορία της ψηφιακής φορολογικής διοίκησης στην ΕΕ
    24/05/2026 - 13:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης: «Η ΕΕ να περάσει στην επίθεση - Έργο win-win ο GSI»
    24/05/2026 - 17:02 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Παπασταύρου: «Νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης με τον χωροταξικό σχεδιασμό»
    24/05/2026 - 15:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Euroleague: Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός
    24/05/2026 - 23:07 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Πανελλαδικές εξετάσεις 2026 - Αντίστροφη μέτρηση για την «πρεμιέρα»
    24/05/2026 - 15:00 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Οι Αθώοι»: Στην κορυφή της τηλεθέασης η μεγάλη παραγωγή του MEGA λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

25/05/2026 - 09:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Που θα δείτε τον τρίτο αγώνα ΑΕΚ-Άρης

25/05/2026 - 09:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Ο Ολυμπιακός θέλει -και- τον Μπράξτον Κι»

25/05/2026 - 09:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

“Sfera Park Concert”: Η Marseaux έρχεται στο Άλσος Παγκρατίου στις 29 Μαΐου

25/05/2026 - 09:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Χαμόγελο του Παιδιού: Δύο παιδιά εξαφανίζονται κάθε τρεις ημέρες

25/05/2026 - 08:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η FARCOM Professional χορηγός στο νέο κοινωνικό κομμωτήριο Πειραιά

25/05/2026 - 08:40
FleetNews
fleetnews.gr

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

25/05/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

25/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo