Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Σε κλοιό καύσωνα και σήμερα η χώρα, με υψηλή θερμοκρασία και αφρικανική σκόνη
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Αναβρασμός στην αγορά ακινήτων από τις αυξήσεις σε ενοίκια και τιμές αγοραπωλησιών
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
22/11/2021 · 00:00

Αναβρασμός στην αγορά ακινήτων από τις αυξήσεις σε ενοίκια και τιμές αγοραπωλησιών

Πως η πανδημία και οι ανατιμήσεις δομικών υλικών σπρώχνουν προς τα πάνω τις τιμές.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σαφή επίδραση έχουν στις αγοραπωλησίες κατοικιών οι ανατιμήσεις των πρώτων υλών παγκοσμίως, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πρόσφατες έρευνες και φορείς του κλάδου. Πρόκειται, δε, για τάση που ξεκίνησε από το προηγούμενο καλοκαίρι, παρασύροντας τόσο τις τιμές των νεόδμητων/ή προς ολοκλήρωση κατοικιών, όσο και των ενοικίων, τα οποία αυξάνονται ακόμα περισσότερο, λόγω της πίεσης που δέχονται τα κόστη των νέων διαμερισμάτων, αλλά και λόγω σημαντικής έλλειψης ποιοτικών οικιών.

Η άνοδος αυτή διαφαίνεται στις συναλλαγές που κταγράφηκαν προσφάτως και κορυφώνονται την τρέχουσα χρονική περίοδο.
Κατά τους φορείς της αγοράς, πρόκειται για μια συνολική εικόνα, κατά την οποία σημειώνονται αισθητές αυξήσεις στις ενοικιάσεις, οι οποίες υπερβαίνουν, σε κάποιες περιοχές, ακόμα και το 14%. Διψήφια ποσοστά ανόδου στην περιοχή του 10% έχουν αγγίξει και οι τιμές αγοράς.
Είναι χαρακτηριστικό, με βάση τα στοιχεία έρευνας του site αγοραπωλησιών και ενοικιάσεων spitogatos.gr (SPI Index), για το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους στα βόρεια προάστια η ετήσια αύξηση των τιμών ενοικίασης άγγιξε το 10,5%, με το μέσο μηνιαίο ενοίκιο να προσεγγίζει τα 950 ευρώ για ένα διαμέρισμα εμβαδού 100 τ.μ., με μέση τιμή τα 9,47 ευρώ ανά τ.μ., ενώ οι ζητούμενες τιμές πώλησης αυξήθηκαν 9,90%.

Στα νότια προάστια - σύμφωνα με τα στοιχεία που αντλεί η πλατφόρμα - οι τιμές πώλησης αυξήθηκαν στο τρίτο τρίμηνο κατά 7,4%, ενώ για ενοικίαση αυξήθηκαν 2,10%. Στην ίδια περιοχή (νότια προάστια) διατηρούνται οι υψηλότερες τιμές πανελλαδικά, καθώς η μέση τιμή πώλησης ανά τετραγωνικό διαμορφώνεται στις 2.813 ευρώ (300 ευρώ υψηλότερα απ’ ό,τι στα βόρεια προάστια), ενώ η μέση τιμή ενοικίασης διαμορφώνεται στα 10,21 ευρώ ανά τ.μ.
Στα δυτικά προάστια της Αθήνας η άνοδος των τιμών πώλησης είναι 9,3% (1.444 ευρώ ανά τ.μ.) και της ενοικίασης 4,7% (μέση τιμή 6,94 ευρώ ανά τ.μ.).
Επιπρόσθετα, άνοδο κατά 7,2% κατέγραψε και ο Πειραιάς, με μέση τιμή πώλησης τα 1.540 ευρώ ανά τ.μ., ενώ ακόμα μεγαλύτερη (8,7%) ήταν η αύξηση στα προάστια του Πειραιά, με μέση τιμή 1.270 ευρώ ανά τ.μ.

Σημαντικά μικρότερη, δε, ήταν η ανατίμηση στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι τιμές αυξήθηκαν 4,2%, σε 1.612 ευρώ ανά τ.μ., από 1.548 ευρώ ανά τ.μ. πριν από έναν χρόνο.

Πρώτες ύλες σε έλλειψη και αβεβαιότητα στις επενδύσεις

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής κ. Λευτέρη Ποταμιάνο είναι δύο οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι τιμές των νέων ακινήτων έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες: Κατά πρώτον, η άνοδος των τιμών στις πρώτες ύλες, αλλά και η αβεβαιότητα που υπάρχει λόγω υγειονομικής κρίσης και έχει ενισχύσει την τάση για επένδυση σε κάτι ‘’σταθερό’’ όπως είναι τα ακίνητα.

«Όταν κάθε εβδομάδα υπάρχουν αυξήσεις στα δομικά υλικά, είναι λογικό οι οικοδομές που έχουν ολοκληρωθεί τελευταία ή βρίσκονται σε διαδικασία κατασκευής να διατίθενται προς πώληση, να παίρνουν ένα ποσοστό παραπάνω σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι ή λίγους μήνες πριν, αφού αυξάνεται συνολικά το κόστος της οικοδομής και θα πρέπει να μοιραστεί ανάμεσα στον επενδυτή και τον τελικό αγοραστή» αναφέρει ο κ. Ποταμιάνος, δείχνοντας ως κύριες περιοχές της πρωτεύουσας όπου συμβαίνει αυτό τα βόρεια και τα νότια προάστια, αλλά και κάποιες συνοικίες του κέντρου.

«Αυτός όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για την άνοδο στις τιμές, καθώς η πανδημία τελικά αντί να φέρει μείωση τιμών στα ακίνητα έφερε αύξηση εξαιτίας του γεγονότος ότι η αβέβαιη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έχει ωθήσει πολλούς να αναζητήσουν διέξοδο για να επενδύσουν τα όποια χρήματα έχουν στις τράπεζες. Επιθυμούν λοιπόν να τα επενδύσουν σε κάτι υλικό, σε κάτι που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και οι ίδιοι και αυτό είναι το ακίνητο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κατά τον ίδιο μάλιστα, υπήρχαν και κάποιες περιπτώσεις αγοραπωλησιών, ακριβώς λόγω των αυξήσεων της τελευταίας στιγμής που σημειώθηκαν από το καλοκαίρι, οι οποίες τελικά δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν.

Ζήτημα, όμως, υπάρχει και στο κομμάτι των ενοικίων, το οποίο, όμως, σε αυτή τη φάση συνδέεται κυρίως με το γεγονός ότι έχουν εξαφανιστεί από την αγορά της Αττικής τα ακίνητα, τα οποία οι μεσίτες αποκαλούν ως το « μέσο ελληνικό σπίτι», των 80-100 τμ που έχει και τη μεγαλύτερη ζήτηση τις τελευταίες δεκαετίες.

Την πλειονότητα αυτών των σπιτιών έχουν πλέον οι εταιρείες διαχείρισης, οι δομές και οι τράπεζες, ενώ αρκετά από αυτά έχουν αγοραστεί για να χρησιμοποιηθούν μαζικά για Air BnB. Μάλιστα, υπήρξαν εταιρείες, ειδικά μέσα στα χρόνια της κρίσης, που αγόρασαν μαζικά 200 και 300 σπίτια, με αποτέλεσμα να συρρικνώσουν σε μεγάλο βαθμό τα προσφερόμενα προς ενοικίαση διαμερίσματα.

Η άνοδος αυτή, κατά τον κ. Ποταμιάνο, δεν θα σταματήσει, αλλά σύμφωνα με τις παρούσες εκτιμήσεις, θα συνεχίσει και θα κορυφωθεί μέσα στο 2022.

Στο 5-7% οι αυξήσεις στα νεόκτιστα στη Θεσσαλονίκη

Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινείται και η Βόρεια Ελλάδα, με την αύξηση στα κόστη των νεόκτιστων ή κοντά στην ολοκλήρωσή τους οικιών, να φτάνει το 5-7% ως απόρροια της ανόδου στα κόστη οικοδόμησής τους τους τελευταίους μήνες.
Κατά τον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης, Γιώργο Καραγκιούρη, πρόκειται για μια κατάσταση που έχει αποτυπωθεί έντονα τους τελευταίους μήνες στις συναλλαγές του με τους υποψήφιους αγοραστές.

«Φυσικά και οι αυξήσεις στις πρώτες ύλες, αλλά και ως αναστάτωση της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν ξεκινήσει να αποτυπώνονται στα νέα ακίνητα. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη όπου υπάρχει τον τελευταίο καιρό έντονη οικιστική δραστηριότητα όχι τόσο σε γραφεία, όσο σε σπίτια. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πολύ εύκολα ότι όπως έχει αυξηθεί η βενζίνη, τα τρόφιμα, μοιραία η αλυσίδα θα παρασύρει και τα ακίνητα. Δεν μπορεί, λοιπόν, ένα σπίτι που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες και τώρα ολοκληρώνεται να έχει την ίδια τιμή με όταν άρχισε να χτίζεται, με φόντο όλη αυτή την κατάσταση. Είναι λογικό να μετακυλιθεί ένα ποσοστό του κόστους των υλικών τα οποία χρησιμοποιήθηκαν και στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.
Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει ότι η συγκεκριμένη κατάσταση έχει και επίδραση και στις τιμές των ενοικίων και στη Βόρεια Ελλάδα: «Όταν ο άλλος έχει προϋπολογίσει ένα συγκεκριμένο ποσό για να πάρει ένα σπίτι πριν 3 μήνες, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και διαπιστώνει ότι το ίδιο ακίνητο έχει πάρει, στη διάρκεια αυτού του διαστήματος, 10.000 παραπάνω πχ., τον βγάζει εκτός σχεδιασμού, οπότε μοιραία θα στραφεί στην ενοικίαση. Όποτε αυτό έχει αποτέλεσμα και την αύξηση των ενοικίων».

Κατά τον κ. Καραγκιούρη εξάλλου, η άνοδος στην τιμή των ενοικίων ήταν κάτι που μοιραία θα συνέβαινε, καθώς κατά το 2020, εν μέσω πανδημίας, υπήρξε αρκετά σημαντική μείωση σε συγκεκριμένους τύπους ακινήτων για αγορά, ενώ δεν υπήρχε έντονη ζήτηση για ενοικίαση, καθώς υπήρχε κόσμος που προτίμησε να μείνει σε σπίτια που ήδη είχε ενοικιάσει, παρά να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, εν μέσω πανδημίας.

  • ΣΠΙΤΙΑ
  • ·
  • ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΝΟΙΚΙΑ
  • ·
  • ΑΓΟΡΑ
  • ·
  • ΑΚΙΝΗΤΑ
  • ·
  • ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  • ·
  • ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
  • ·
  • ΑΘΗΝΑ
  • ·
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ·
  • ΣΠΙΤΟΓΑΤΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γιάννης Αντετoκούνμπο: «Πίσω εκεί που ξεκίνησαν όλα» (pics & vids)

All Content

Το κανάλι των Μαϊάμι Χιτ στο YouTube διέρρευσε κατά λάθος την... παρουσίαση του ΛεΜπρόν!

All Content - BusinessNews.gr

Μέλισσα Κίκιζας: Οι εξαγωγές ξεπερνούν το 40% των πωλήσεων – Άνοδος 15,7% στα προ φόρων κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

ΤΕΡΝΑ: Νέα σύμβαση 380 εκατ. ευρώ για σιδηροδρομικό έργο στη Ρουμανία

All Content - BusinessNews.gr

ΕΠΑ 2026-2030: Στα 23 δισ. ευρώ το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης από εθνικούς πόρους

All Content

Η BAAS Digital επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Galenica Α.Ε.

All Content

TMRW: Καμπάνια για τα Serkova RTD’S

FleetNews

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

FleetNews

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

FleetNews

Σε παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξη η Geely

All Content

Ολυμπιακός: Απόψε στην Αθήνα ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ

All Content

Το Crete IBT φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την επιλογή θέσεων μέσω της τρισδιάστατης οπτικής αναπαράστασης!

All Content - BusinessNews.gr

Η EOS Capital Partners και το Latsco Family Office αποκτούν το 30% της Nova ICT

All Content - BusinessNews.gr

Η παγκόσμια καταναλωτική δαπάνη μέσω Agentic AI θα εκτιναχθεί στα 3,35 τρισ. δολάρια έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

ΚΟΡΕ: Αύξηση 12,4% στον όγκο πωλήσεων ελαιόλαδου- Στα 90,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος

FleetNews

Audi Q3: Με περισσότερο εξοπλισμό το ΜΥ2027

FleetNews

Toyota, BMW, Bosch και Repsol σε δοκιμές 100% ανανεώσιμης βενζίνης

CSRΝews.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

CSRΝews.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

CSRΝews.gr

Ο ΔΕΣΦΑ παρέδωσε μια νέα παιδική χαρά στον Δήμο Μεγαρέων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Υπ. Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ από τις 22 έως τις 29 Νοεμβρίου
Υπ. Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ από τις 22 έως τις 29 Νοεμβρίου 21/11/2021 - 18:36
Ευρωαγορές: Άνοδο καταγράφουν οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών 22/11/2021 - 11:32
Ευρωαγορές: Άνοδο καταγράφουν οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Nova παρουσιάζει το 5G Wi-Fi OnDemand
    22/07/2026 - 11:07 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Πτώση καταγράφουν οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών
    22/07/2026 - 10:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Snappi: Νέο κλιμακωτό επιτόκιο έως 2,25% στους αποταμιευτικούς λογαριασμούς
    22/07/2026 - 10:25 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Νεκρός από άγριο ξυλοδαρμό ο γνωστός ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου
    22/07/2026 - 10:11 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Έφυγε» η σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα
    22/07/2026 - 10:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κ. Κυρανάκης: Έχουμε τη μεγαλύτερη μείωση χρέους στην Ευρωζώνη - Άδικα κατηγορούμενοι οι 4 του ΟΠΕΚΕΠΕ
    22/07/2026 - 10:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΒΕΠ: Υπόμνημα στον πρωθυπουργό με προτάσεις ενόψει ΔΕΘ
    22/07/2026 - 09:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΘΕΟΝΗ Α.Ε.: Αύξηση κύκλου εργασιών 19,3% στα 38,19 εκατ. ευρώ
    22/07/2026 - 09:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)
    22/07/2026 - 09:44 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Κ. Πιερρακάκης: «Νέα εποχή για το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο»
    22/07/2026 - 09:35 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΕΠΑ 2026-2030: Στα 23 δισ. ευρώ το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης από εθνικούς πόρους
    21/07/2026 - 12:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Ατρόμητος FC ενισχύει τις AI δεξιότητες των στελεχών του μέσω της Knowcrunch
    21/07/2026 - 16:21 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.496,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,92%
    21/07/2026 - 15:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φ. Καραβίας: Πάνω από 500 εκατ. ευρώ για την παιδεία από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες για τα πανεπιστήμια
    21/07/2026 - 12:18 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΤτΕ: Στάσιμη η ζήτηση για δάνεια από επιχειρήσεις και νοικοκυριά το β' τρίμηνο
    21/07/2026 - 15:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το Crete IBT φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την επιλογή θέσεων μέσω της τρισδιάστατης οπτικής αναπαράστασης!

22/07/2026 - 07:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο εξώφυλλο του NBA 2K27

22/07/2026 - 06:53
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Βirthday Celebration – Royal Beach Vouliagmeni”

21/07/2026 - 15:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

21/07/2026 - 14:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

21/07/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

21/07/2026 - 14:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

21/07/2026 - 14:23
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα ghd sculpt

21/07/2026 - 10:02
FleetNews
fleetnews.gr

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

21/07/2026 - 06:44
FleetNews
fleetnews.gr

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

20/07/2026 - 05:09
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo