Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
GENNET: Νόμιμος ο επανέλεγχος Σαββαϊδου
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
29/10/2015 · 02:00

GENNET: Νόμιμος ο επανέλεγχος Σαββαϊδου

Tι αναφέρει η ανακοίνωση της εμπλεκόμενης εταιρείας.

Τις θέσεις της στην υπόθεση με τον επανέλεγχο των φορολογικών στοιχείων, για την οποία εγκαλείται η πρώην Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου, έδωσε στην δημοσιότητα με ανακοίνωσή της η εμπλεκόμενη εταιρία GENNET.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία:

«Η GΕΝΝΕΤ Α.Ε., σε συνέχεια των πρόσφατων δημοσιευμάτων από τον Τύπο αναφορικά με τη δήθεν συμμετοχή της σε τοκογλυφία και έκδοση εικονικών τιμολογίων, διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο αυτών ως ανυπόστατο, απολύτως αναληθές και συκοφαντικό και δηλώνει τα εξής, προς αποκατάσταση της αλήθειας:

Τα δημοσιεύματα υιοθετούν τις θέσεις της μιας πλευράς μεταξύ δύο αντιδίκων που έχουν πολύχρονη, σκληρή και πολυεπίπεδη δικαστική διαμάχη. Αποσιωπούνται αυτά που βαρύνουν τη δεύτερη πλευρά, για τα οποία, εκτός από όσα καταγγέλλονται εναντίον της, έχει πολλαπλές καταδίκες για παραβίαση νόμων που αφορούν το δημόσιο συμφέρον. H τρίτη εμπλεκόμενη εταιρεία, δεν έχει ελεγχθεί ποτέ μέχρι σήμερα, καθώς κάποιοι έβαζαν διαρκώς προσκόμματα στη διερεύνησή της. Για τη συγκεκριμένη εταιρεία, επέκειτο παραγραφή των πεπραγμένων της στις 31-12-2015 και ακόμη και σήμερα, αφού επιτέλους αποφασίστηκε να ελεγχθούν όλες οι εμπλεκόμενες εταιρείες, συνεχίζουν απροκάλυπτα την προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων της υπόθεσης. H εταιρεία μας, σε αντίθεση με τις άλλες δύο εταιρείες, οποτεδήποτε κλήθηκε από τις αρμόδιες Αρχές να προσκομίσει στοιχεία, παρουσιάστηκε εμπρόθεσμα και κατέθεσε ό,τι της ζητήθηκε.

Συγκεκριμένα, αν και συνοπτικά, τα στοιχεία έχουν ως εξής:

• Η συνεργασία της GENNET A.E. με τις εταιρείες «Οδέττη Ν. Πετρίδη Α.Κ.Ε.» και «Καπνεμπορικές Επιχειρήσεις Μ.Ε.Π.Ε.», διήρκησε από το 2002 έως το 2005. Η εταιρεία μας, η οποία δραστηριοποιήθηκε στην αγορά καπνού και συνεργάσθηκε με μεγάλες καπνεμπορικές επιχειρήσεις τις χώρας μας ήδη από το 1995, διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν στην αγορά, στη μεταπώληση και στη διακίνηση των εμπορευμάτων καθώς και τα τραπεζικά και ασφαλιστικά έγγραφα που υποστηρίζουν απόλυτα, και δεν αφήνουν καμία αμφιβολία, για την πραγματοποίηση όλων ανεξαιρέτως των αγοραπωλησιών με τις εν λόγω εταιρείες. Προκειμένου να υποστηριχθεί το φανταστικό σενάριο περί τοκογλυφίας, κεντρικός πυλώνας της επιχειρηματολογίας τους ήταν η εξαφάνιση της εμπορικής δραστηριότητας της «ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ». Σε αυτή, δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος από το 2008 μέχρι και σήμερα, ενώ συγκεκριμένος Εφοριακός είχε αναλάβει το σύνολο των ελέγχων.

Έτσι αυτή "βαφτίστηκε" εταιρεία-αχυράνθρωπος, η οποία ιδρύθηκε τάχα αποκλειστικά για να εξυπηρετήσει τους φερόμενους ως άνομους σκοπούς της GΕΝΝΕΤ. Όμως ένα πλήθος στοιχείων, πολλά από τα οποία συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας, καταρρίπτουν κάθε τέτοιο ισχυρισμό. Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια εξ αυτών, που είναι προφανές, ότι μία εταιρεία «αχυράνθρωπος», χωρίς πραγματική δραστηριότητα, δεν θα μπορούσε να είχε:

- Τα αδιαμφισβήτητα εκδοθέντα και εξοφληθέντα τιμολόγια της δήθεν εταιρείας «αχυρανθρώπου» ΜΕΠΕ προς πολυεθνικές εταιρείες του εξωτερικού.

- Τα δικαιολογητικά πλήθους άλλων συναλλαγών της ΜΕΠΕ, με άλλες εταιρείες πέραν της δικής μας, για την εξασφάλιση απαλλακτικού ΦΠΑ, ήδη από την πρώτη χρήση του 2001 (σε χρόνο πριν ακόμη την έναρξη συνεργασίας μας).

- Οι φορολογικές δηλώσεις της ΜΕΠΕ για τα έτη 2002-2005 οι οποίες απεικόνιζαν όλες τις μεταξύ μας δοσοληψίες, ανακλήθηκαν μετά από 4 χρόνια, ενώ η Ελληνική Δικαιοσύνη και οι φορολογικές αρχές απεφάνθησαν ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ η ανάκλησή τους.

• Ο διαταχθείς από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων επανέλεγχος δρομολογήθηκε νομιμότατα, εξαιτίας του πλήθους των αδιάσειστων νέων πραγματικών στοιχείων που προσκομίστηκαν σε ανακριτές και εισαγγελείς. Η εταιρεία ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΠΕ δεν έχει ελεγχθεί ποτέ μέχρι σήμερα γιατί κάποιοι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να ελεγχθεί. Γι' αυτήν και τα πεπραγμένα της, επέκειτο παραγραφή στις 31-12-2015. Σύμφωνα και με την ανακοίνωση που εξέδωσε η πρώην Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, «ο επανέλεγχος δεν συνιστά ευνοϊκή μεταχείριση της εταιρείας, πολύ περισσότερο δε όταν επεκτάθηκε και στις υπόλοιπες εμπλεκόμενες επιχειρήσεις. Ο αρχικός έλεγχος αφορούσε μία επιχείρηση, ο επανέλεγχος αφορά τρεις.» Κάποιοι, για ευνόητους λόγους, δεν επιθυμούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν τη διενέργεια επανελέγχου, χωρίς να εξηγούν φυσικά -διότι δεν υπάρχει κανένα λογικό επιχείρημα- το γιατί δεν πρέπει να διεξαχθεί έλεγχος και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις, ώστε να αποκαλυφθεί αν επρόκειτο ή όχι για πραγματικές συναλλαγές. Ειδικά τώρα, που πλέον υπάρχει και επίσημη, δημόσια παραδοχή λειτουργών του κράτους, ότι δεν έχουν ελεγχθεί οι άμεσα εμπλεκόμενες επιχειρήσεις και ότι οι εταιρείες δεν είναι δύο αλλά τρεις. Οι μέχρι σήμερα Εκθέσεις και τα πορίσματά τους, ήταν αποκλειστικά βασισμένα στη δήθεν αυτοκαταγγελία μιας εταιρείας, και όλο αυτό το διάστημα, δεν λαμβάνονταν υπόψη τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίζονταν, αλλά αγνοούνταν προκλητικά.

• Ο ελληνικός λαός δικαιούται επίσης να γνωρίζει για τις ημέρες και τα έργα μιας εταιρείας, στην οποία έχουν βασιστεί μέχρι σήμερα κάποιοι αρμόδιοι υπάλληλοι του δημοσίου, ώστε να βγάλουν τα πορίσματά τους. Η εταιρεία η οποία «αυτοκαταγγέλλεται», παριστάνει το θύμα και αποτελεί την «πηγή» διαφόρων δημοσιευμάτων, είναι παλιά «γνώριμη» του Δημοσίου καθώς βρίσκεται ανάμεσα στη λίστα των μεγαλόοφειλετών του, με τεράστια ποσά οφειλής εδώ και χρόνια. Παράλληλα εμφανίζεται στη λίστα των μεγαλο-οφειλετών του ΙΚΑ ενώ οι καταγγελίες έχουν πέσει βροχή και από εργαζομένους της επιχείρησής της για τα δεδουλευμένα αλλά και την ασφάλισή τους. Επίσης, οφείλει και σε Τράπεζες τεράστια χρηματικά ποσά που αφορούν σε κόκκινα δάνεια ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Η λίστα δεν έχει τέλος, καθώς η εν λόγω εταιρεία έχει καταγγελθεί και για την κατ' εξακολούθηση χορήγηση παρανόμως θεωρημένων εγγράφων από τη Δ.Ο.Υ. Καβάλας για απαλλαγές από την υποχρέωση ΦΠΑ, με αποτέλεσμα να προκληθεί σημαντική οικονομική ζημιά στο Ελληνικό Δημόσιο.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα πολύπλοκη υπόθεση, που εμπλέκει πολλούς και πολλές, με βαριές καταγγελίες, οι οποίες στοιχειοθετούν ακόμα και κρατική διαφθορά. Οι αρχές, όσο και αν κάποιοι δεν το επιθυμούν γιατί τους συμφέρει, διερευνούν σε βάθος με τη βοήθεια της Ελληνικής Δικαιοσύνης και με γνώμονα το Δημόσιο συμφέρον, αυτή την υπόθεση ώστε αποδώσουν άμεσα τις πραγματικές ευθύνες. Η εταιρεία μας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, και στις Αρχές οι οποίες εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθούν να ελέγξουν την υπόθεση με ευσυνείδητους εκπροσώπους που ενεργούν για το καλό του Ελληνικού δημοσίου καθώς και σε όλους όσους πασχίζουν για την αλήθεια, παρά το γεγονός ότι συντονισμένα, φοροφυγάδες και αργυρώνητοι, συνασπίζονται προκειμένου να επιβάλλουν τον νόμο του ψεύδους, της αδιαφάνειας και της αποφυγής ελέγχου των πεπραγμένων τους. Θεωρούμε επίσης δεδομένο, ότι όσοι επιθυμούν μια Δικαιοσύνη και μια Δημόσια Διοίκηση που ασκείται χωρίς να στοχοποιούνται οι αθώοι και χωρίς να μένουν στο απυρόβλητο οι πραγματικοί ένοχοι, θα πρέπει να ενεργούν πιο προσεκτικά και να συμβάλουν υπεύθυνα στην αποκάλυψη της αλήθειας, διασταυρώνοντας τις πληροφορίες που λαμβάνουν και εκτιμώντας με ουσιαστικά κριτήρια την αξιοπιστία των πηγών τους.

Δηλώνουμε ότι η εταιρεία μας προβαίνει σε επίσημη ενημέρωση και, διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο των σχετικών δημοσιευμάτων και προφανώς, εκ των προτέρων, κάθε μελλοντική αναφορά που δεν προέρχεται ή/και δεν επιβεβαιώνεται από την εταιρεία μας. Σε κάθε δε περίπτωση, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μας."

  • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ
  • ·
  • GENNET
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πάτησαν δεκάδα οι Κλίπερς με 121-117 στην παράταση επί των Ράπτορς (vid)

All Content

Δεύτερη σερί νίκη των Καβαλίερς στη Φιλαδέλφια 117-115 με αποκάλυψη Τάισον (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,72% , κέρδη 4,76% για τις τράπεζες

All Content - BusinessNews.gr

ΕΝΦΙΑ: Τα 20 μυστικά για έκπτωση έως 20% στα ασφαλισμένα ακίνητα

All Content - BusinessNews.gr

Ομιλος Λάτση - Lamda: Νέο βήμα για το οικιστικό project των 219 κατοικιών στο Ελληνικό

All Content

Στη Τhe Weekend Agency η Mapei Hellas

All Content

Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ο Ντουράντ "καθάρισε" για το Χιούστον 110-105 τη Μινεσότα (vid)

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content - BusinessNews.gr

Eurogroup: Πρώτη συνεδρίαση με Πιερρακάκη πρόεδρο, στις 19 Ιανουαρίου - Η ατζέντα

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Βελτίωση των επιχειρηματικών προσδοκιών - Ήπια ανάκαμψη στη βιομηχανία με ώθηση από τις εξαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΚ: «Όχι» στις εθνικές απαγορεύσεις των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών
ΕΚ: «Όχι» στις εθνικές απαγορεύσεις των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών 29/10/2015 - 02:00
FIBA: Τι προσφέρει στους "αιώνιους" για τη νέα Euroleague 29/10/2015 - 02:00
FIBA: Τι προσφέρει στους "αιώνιους" για τη νέα Euroleague

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    17/01/2026 - 09:00 MEDIA
  • Μυτιληναίος: Ξεκίνησε η βιομηχανική παραγωγή γαλλίου από τη Metlen - Παρήχθησαν τα πρώτα 5 κιλά στη Ελλάδα
    16/01/2026 - 21:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΤτΕ: Σταθερή ανάπτυξη 2,1% το 2025-2027 - Πτώση πληθωρισμού στο 2,1%
    16/01/2026 - 20:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής
    16/01/2026 - 20:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 19 έως 23 Ιανουαρίου
    16/01/2026 - 20:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,72% , κέρδη 4,76% για τις τράπεζες
    16/01/2026 - 19:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Real Consulting: Απέκτησε επιπλέον 2% της Smart UX Development - Στις €260 χιλ. το τίμημα
    16/01/2026 - 19:17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Orilina: Σύμβαση με ΕΚΤΕΡ για εργασίες του συγκροτήματος Marina Residences by Kengo Kuma
    16/01/2026 - 18:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν: «Έχω σχέδιο 100 ημερών, θα επιστρέψω στο Ιράν» λέει ο εξόριστος γιος του τελευταίου Σάχη
    16/01/2026 - 18:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Οριακή πτώση 0,09%, στα 341,17 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    16/01/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ελληνικό Μετρό: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Χρήστος Φαφούτης
    16/01/2026 - 12:26 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Lidl Ελλάς: Επένδυση 4,6 εκατ. ευρώ για το ανανεωμένο κατάστημα στην Κομοτηνή
    16/01/2026 - 15:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέο βήμα της Πειραιώς στον χώρο της Υγείας; - Τι συζητά
    16/01/2026 - 10:10 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας
    16/01/2026 - 16:44 ESG
  • Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media
    16/01/2026 - 12:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Δεύτερη σερί νίκη των Καβαλίερς στη Φιλαδέλφια 117-115 με αποκάλυψη Τάισον (vid)

17/01/2026 - 06:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πάτησαν δεκάδα οι Κλίπερς με 121-117 στην παράταση επί των Ράπτορς (vid)

17/01/2026 - 06:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Πακέτα Έκτακτης Ανάγκης για τις Πυρκαγιές του 2025

16/01/2026 - 14:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Webinar για την Εθνική Αθλητική Πολιτική από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

16/01/2026 - 12:59
FleetNews
fleetnews.gr

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον Όμιλο Volkswagen

16/01/2026 - 11:14
FleetNews
fleetnews.gr

Οι Βρετανοί κατασκευαστές αντιμέτωποι με δασμούς 10% στις εξαγωγές προς την ΕΕ

16/01/2026 - 09:33
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Hollywood Clinic SKG”

14/01/2026 - 09:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo