Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οικονόμου: Κανένα έργο δεν κινδυνεύει με απένταξη – Δεν θα χαθεί ούτε 1 ευρώ
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18/06/2021 · 18:25

Οικονόμου: Κανένα έργο δεν κινδυνεύει με απένταξη – Δεν θα χαθεί ούτε 1 ευρώ

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννης Οικονόμου απάντησε σήμερα στη Βουλή στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου σε 4 επίκαιρες ερωτήσεις αναφορικά με τον ενδεχόμενο κίνδυνο απένταξης 25 κρίσιμων αρδευτικών έργων, τις αποζημιώσεις των παραγωγών (Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ηλείας) από την χαλαζόπτωση της 15ης Μαΐου και την υιοθέτηση σχημάτων εμπρόσθιας επισήμανσης των τροφίμων, όπως το Nutri-Score.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Αναλυτικότερα:

1η Επίκαιρη: Κανένα έργο δεν κινδυνεύει με απένταξη – Δεν θα χαθεί ούτε 1 ευρώ

Σε ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αραχωβίτης, ο ΥφΑΑΤ απάντησε σχετικά με τον κίνδυνο απένταξης 25 κρίσιμων αρδευτικών έργων και τον κίνδυνο απώλειας σχεδόν 350 εκ. ευρώ από το ΠΑΑ 2014-2020.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι τα εγγειοβελτιωτικά έργα αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα απένταξης των ενταγμένων πράξεων. "Οι διαδικασίες για την υλοποίησής τους συνεχίζονται απρόσκοπτα. Αυτό είναι το δεδομένο" είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται να χαθεί ευρώ.

Ο ΥφΑΑΤ σχολιάζοντας τον χρόνο ένταξης των 25 αρδευτικών έργων ανέφερε: "Τα έργα εντάχθηκαν στις 2 Ιουλίου του 2019, δηλαδή 7 ημέρες, πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, χωρίς να υφίσταται η κατάλληλη προετοιμασία, παρότι το μέτρο "έτρεχε" και τα 4 χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ".

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου παρατήρησε, πως η κατασκευή έργων στην Ελλάδα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, εξαιτίας παραγόντων που σχετίζονται με το πλαίσιο των διαδικασιών, αλλά και με την αρτιότητα των μελετών. Η παραδοχή αυτή σε συνδυασμό με την πανδημία, την απεργία των μελών των Επιτροπών Διαγωνισμού, τη χρονοβόρα διαδικασία των απαλλοτριώσεων και την ανάγκη επικαιροποίησης των μελετών επέφεραν τις όποιες καθυστερήσεις και το ΥΠΑΑΤ επιδόθηκε σ έναν αγώνα δρόμου για να διασφαλίσει, πως κανένα έργο δεν κινδυνεύει.

Ο κ. Οικονόμου διευκρίνισε ότι για τα 22 από τα 25 έργα έχει ήδη εκδοθεί τροποποίηση των αποφάσεων ένταξής τους ως προς την προθεσμία ανάληψης νομικής δέσμευσης, ενώ για τα υπόλοιπα 3 δεν χρειάστηκε παράταση, καθώς οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει.

"Στο ΥΠΑΑΤ έχουμε αποφασίσει να επενδύσουμε στο αύριο του πρωτογενή τομέα μακριά από καιροσκοπικές λογικές. Η ανάγκη για συντονισμένη εγγειοβελτιωτική πολιτική είναι αδήριτη" καθώς η προώθηση της ορθής διαχείρισης του αρδευτικού νερού στην αγροτική παραγωγή αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα.

2η Επίκαιρη: Βασικό μέλημα του ΥΠΑΑΤ είναι η προστασία των ελληνικών προϊόντων

Σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αραχωβίτη, αναφορικά με τα σχήματα εμπρόσθιας επισήμανσης προϊόντων διατροφής, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι βασικό μέλημα του ΥΠΑΑΤ είναι η προστασία των ελληνικών προϊόντων.

Όπως υπογράμμισε, "ζούμε σε μία εποχή που ο καταναλωτής αναζητά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας και ελέγχει τις ετικέτες, γι’ αυτό είναι σημαντικό να μπορεί να τις καταλάβει και να μην "καταπίνει" υπεραπλουστευμένες ερμηνείες".

Μεταξύ των προτάσεων που έχουν κατατεθεί από κράτη-μέλη είναι και το σχήμα Nutri - Score και traffic lights. Η διατροφική επισήμανση δηλαδή με ένα σύστημα 5 χρωμάτων και 5 γραμμάτων. "Το σύστημα αυτό υποτίθεται ότι θα απεικονίζει τον προσδιορισμό της διατροφικής αξίας των τροφίμων μέσα από έναν αλγόριθμο 7 διατροφικών παραμέτρων, από τις οποίες 4 έχουν αρνητικό φορτίο και 3 θετική επίδραση". Ωστόσο ο κ. Οικονόμου εξέφρασε επιφυλάξεις για την αξιοπιστία του παραπάνω σχήματος, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε: "Με βάση το Nutri - Score ένα αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη είναι πιο υγιεινό σε σχέση με το ελαιόλαδο". Εξάλλου και για το λόγο αυτό, οι προτάσεις βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης και καμία απεικόνιση δεν έχει πάρει έγκριση από την ΕΕ.

Η ελληνική Κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ έχει συγκεκριμένη θέση επί του ζητήματος, την οποία υποστηρίζει και προωθεί συστηματικά, με συνέχεια και συνέπεια, τόσο σε διμερές και όσο και σε ενωσιακό επίπεδο. Πρωταρχική προτεραιότητα είναι προστασία των ελληνικών προϊόντων και της αναμφίβολης διατροφικής τους αξίας στο πλαίσιο και της ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΥΠΑΑΤ συστήνεται συμβουλευτική ομάδα για την παροχή τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης, σχετικά με τη στρατηγική στον τομέα της των τροφίμων, στο πλαίσιο του προγράμματος "Ελληνική Διατροφή", με κυρίως αντικείμενο την παρακολούθηση και γνωμοδότηση επί της εν εξελίξει νομοθετικής πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εμπρόσθια διατροφική επισήμανση των τροφίμων. Την συμβουλευτική ομάδα θα στελεχώνουν καταξιωμένοι επιστήμονες και ακαδημαϊκοί.

Βασικές επιδιώξεις είναι αρχικά η εναρμόνιση των συστημάτων διατροφικής επισήμανσης των τροφίμων στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας σε επίπεδο Ε. Ε. και το σχετικό σύστημα να βοηθά τον καταναλωτή να κατανοήσει τις πληροφορίες αναφορικά με τη θρεπτική σύσταση των τροφίμων, δηλαδή να είναι περιγραφικό. Παράλληλα, επιδιώκουμε το σύστημα να μην χρησιμοποιεί χρωματική κατηγοριοποίηση των τροφίμων, ούτε να αξιολογεί το τρόφιμο στο σύνολό του, καθώς και τα ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΙΠ προϊόντα και τα προϊόντα ενός συστατικού, όπως το ελαιόλαδο και το μέλι να εξαιρούνται από την εφαρμογή του συστήματος.

3η & 4η Επίκαιρη: Στόχος μας και οι πληγέντες αγρότες από τις χαλαζοπτώσεις να αποζημιωθούν έγκαιρα και δίκαια

Σε σχετικές επίκαιρες της Βουλευτού της ΝΔ κα. Αυγερινοπούλου και του Βουλευτού της ΝΔ κος Καππάτου για την στήριξη των παραγωγών της Π.Ε Ηλίας και Π.Ε Κεφαλληνίας αντίστοιχα, που επλήγησαν από την χαλαζόπτωση της 15ης Μαΐου 2021, ο κ. Οικονόμου τόνισε την πρόθεση του ΥΠΑΑΤ οι διαδικασίες να κινηθούν άμεσα και γρήγορα.

Όπως διευκρίνισε σκοπός του ΥΠΑΑΤ και της Κυβέρνησης είναι η θωράκιση και η ενίσχυση των καλλιεργειών, ώστε να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα τους μπροστά και στην πρόσκληση της κλιματικής αλλαγής. "Στόχος μας είναι και οι καλλιέργειες που επλήγησαν από τις χαλαζοπτώσεις της 15ης Μαΐου να αποζημιωθούν έγκαιρα και δίκαια", τόνισε ο ΥφΑΑΤ, αναφέροντας αναλυτικά στοιχεία και για τις 2 περιοχές.

Ο ΥφΑΑΤ πρόσθεσε ότι πλέον οι αποζημιώσεις που καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. ξεκινούν μετά την συγκομιδή των προϊόντων δηλαδή την ίδια χρονιά που προξενήθηκε η ζημιά και ολοκληρώνονται τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς μετά την ζημιά. Όταν σε σύγκριση με το παρελθόν, αυτές ολοκληρώνονταν στα τέλη του επόμενου έτους μετά την ζημιά, δηλαδή σε διάστημα 17 μηνών.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι το θέμα της κλιματικής αλλαγής θα είναι εδώ και αύριο, γι’ αυτό ο ολικός μετασχηματισμός του αγροτικού μοντέλου της χώρας είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στον οδικό χάρτη των αποζημιώσεων από τον παγετό, όπως αυτός ανακοινώθηκε από τον Υπουργό, κ. Σπήλιο Λιβανό.

  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Την Πέμπτη (16/7) στην Αθήνα ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε

All Content

Η EuroLeague θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές του MVP Σάσα Βεζένκοφ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Cosmos Sport: «Σκόραρε» πάνω από τα 212 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τα 20 εκατ. τα κέρδη προ φόρων

All Content - BusinessNews.gr

Froneri Ελλάς: Δάνειο 9,2 εκατ. ευρώ από τη μητρική για το στρατηγικό πλάνο της επόμενης τριετίας

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 6,9% σημείωσε ο τζίρος των επιχειρήσεων τον Μάιο

All Content

IPRA Golden World Awards 2026: Οι ελληνικές διακρίσεις

All Content

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

FleetNews

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

FleetNews

Wolt: Πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

All Content

Εθνική Νέων: Πρώτο νοκ-άουτ σήμερα με το Ισραήλ στο Ευρωπαϊκό U20

All Content

"Ο Ρούμπιο αρνήθηκε πρόταση του Ομπράντοβιτς"

All Content - BusinessNews.gr

Η Speakeasy στην Αθήνα, ο Κωστόπουλος στην Παναχαϊκή και το σήμα Μαρκόπουλου για τη ΔΕΘ

All Content - BusinessNews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content - BusinessNews.gr

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ: Αύξηση πωλήσεων σε όγκο και ενίσχυση της κερδοφορίας το 2025

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

FleetNews

BYD – DENZA: Πρεμιέρα SHARK, BAO 5 και Z στο Goodwood

CSRΝews.gr

IWG: Η Τεχνητή Νοημοσύνη καθιστά τις μακροχρόνιες μισθώσεις γραφείων παρελθόν

CSRΝews.gr

Celestyal: Στηρίζει το πρόγραμμα Net Zero for Youth με πρωτοβουλίες για τη νέα γενιά

CSRΝews.gr

Όμιλος Σαράντη και Μασούτης: Ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη «Σύμπλευση» για τα παιδιά των ακριτικών νησιών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Εθνική έσπρωξε χαμηλότερα το Χρηματιστήριο Αθηνών - Στο 2,19% οι εβδομαδιαίες απώλειες
Η Εθνική έσπρωξε χαμηλότερα το Χρηματιστήριο Αθηνών - Στο 2,19% οι εβδομαδιαίες απώλειες 18/06/2021 - 18:00
Wall Street: Χορεύει σε ρυθμό ρευστοποιήσεων, με πτώση 3,5% η εβδομάδα για Dow Jones 19/06/2021 - 07:59
Wall Street: Χορεύει σε ρυθμό ρευστοποιήσεων, με πτώση 3,5% η εβδομάδα για Dow Jones

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Έναρξη αιτήσεων για το πιστοποιημένο πρόγραμμα «Agrifood Leadership 2026-2027»
    15/07/2026 - 13:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AlTEX (Funky Buddha): Επίσημος αντιπρόσωπος της Tom Tailor στην ελληνική αγορά
    15/07/2026 - 13:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.492,64 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,61%
    15/07/2026 - 13:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Groupama Ασφαλιστική: Επιστροφή στην κερδοφορία, σταθερή ανάπτυξη και ενισχυμένη κεφαλαιακή επάρκεια για το 2025
    15/07/2026 - 13:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η «ΔΩΡΙΚΗ ΑΕ» ενσχύει το Διοικητικό της Συμβούλιο με τον Μιχάλη Παναγιωτάκη
    15/07/2026 - 13:12 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες περί ζημιών σε κτίρια στην Κυψέλη από τις εργασίες του Μετρό
    15/07/2026 - 13:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν-ΗΠΑ: Νέα αμερικανικά πλήγματα στην Μπουσέρ
    15/07/2026 - 13:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο Κωνσταντίνος Μεφσούτ, νέος Γενικός Διευθυντής του PhARMA Innovation Forum
    15/07/2026 - 12:59 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Στ. Καφούνης από Αρχαία Κόρινθο: Υψηλή επισκεψιμότητα, χαμηλό αποτύπωμα στην τοπική οικονομία
    15/07/2026 - 12:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σουδάν: Η αναζωπύρωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή εγείρει κίνδυνο να επιδεινωθεί η κρίση της πείνας
    15/07/2026 - 12:50 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος
    14/07/2026 - 15:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ElvalHalcor: Καλύφθηκε μέσα σε λίγες ώρες η αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
    14/07/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πρεμιέρα στις 16/7 για το νέο myPoint της ΑΑΔΕ στον Πειραιά – Γ. Πιτσιλής: «Μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης»
    14/07/2026 - 16:49 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,16%, στα 247,78 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/07/2026 - 18:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bank of America: Άλμα στα κέρδη και έσοδα-ρεκόρ 7,1 δισ. δολάρια από πωλήσεις και συναλλαγές για το β΄ τρίμηνο
    14/07/2026 - 17:11 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Stoiximan: Οι στιγμές που έχουν ξεχωρίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2026

15/07/2026 - 09:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

IWG: Η Τεχνητή Νοημοσύνη καθιστά τις μακροχρόνιες μισθώσεις γραφείων παρελθόν

15/07/2026 - 09:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Advertising Association: Νέος πρόεδρος ο Nathan Ansell

15/07/2026 - 09:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η EuroLeague θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές του MVP Σάσα Βεζένκοφ (vid)

15/07/2026 - 09:41
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Celestyal: Στηρίζει το πρόγραμμα Net Zero for Youth με πρωτοβουλίες για τη νέα γενιά

15/07/2026 - 09:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Την Πέμπτη (16/7) στην Αθήνα ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε

15/07/2026 - 09:30
FleetNews
fleetnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

14/07/2026 - 12:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
FleetNews
fleetnews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

14/07/2026 - 05:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo