Τρίτη, 4 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης από Αστυπάλαια: Η μείωση του ΦΠΑ στα νησιά θα είναι το επόμενο βήμα
NewsRoom NewsRoom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
02/06/2021 · 16:49

Μητσοτάκης από Αστυπάλαια: Η μείωση του ΦΠΑ στα νησιά θα είναι το επόμενο βήμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στην Αστυπάλαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ακολουθούμενη πολιτική μείωσης των φορολογικών συντελεστών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την ευκαιρία να περιηγηθεί στην Χώρα της Αστυπάλαιας είχε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται το νησί του Αιγαίου επ αφορμή της επένδυσης της Volkswagen Group, με στόχο να καταστεί αυτό το πρώτο «πράσινο» και «έξυπνο» νησί της Μεσογείου. Πρώτος σταθμός της πρωθυπουργικής περιοδείας ο παραδοσιακός φούρνος «Ηλιάνα», της Αστυπάλαιας, που φημίζεται για τα αρτοποιήματά του και έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο εργαστήριο παραδοσιακών προϊόντων τα οποία εξάγει στην Ευρώπη και την Αμερική.

Απευθυνόμενος στον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου, Δημήτρη Πετρίδενα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε στην ανάγκη δημιουργίας καινούργιων δραστηριοτήτων μέσω της αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε τόπου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «είναι πολύ σπουδαίο και είναι η καλύτερη απόδειξη ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε καινούργιες δουλειές και στους δικούς μας τόπους, αρκεί να επενδύσουμε στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Εσύ ήρθες και πάντρεψες παραδοσιακά προϊόντα με τις γεύσεις που ξέρουμε ότι αναζητούν οι πελάτες σου και κάνεις κάτι πολύ σπουδαίο: δημιούργησες δουλειές και κυρίως εσύ είσαι ικανοποιημένος που μπορείς να ζεις, να παράγεις και να είσαι δημιουργικός στον τόπο σου».

«Μας έχετε δώσει πάρα πολλά εργαλεία να ξέρετε, μας έχετε βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη στιγμή που περνά η χώρα. Ειλικρινά σταθήκατε στήριγμα και αρωγοί στις επιχειρήσεις», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Πετρίδενας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σημειώνει πως: «Χαίρομαι που το ακούω και είναι σημαντικό να το λένε κυρίως οι άνθρωποι της αγοράς. Διότι η κρίση ήταν πολύ μεγάλη και σκοπός μας ήταν να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις ζωντανές έτσι ώστε όταν με το καλό έρθει η ανάκαμψη, που θα έρθει σύντομα, να μπορείτε να πατάτε στα πόδια σας και να αναπτυχθείτε κι άλλο».

Εν συνεχεία, ο κ. Πετρίδενας, ξενάγησε τον Πρωθυπουργό στους χώρους του εργαστηρίου, του μίλησε για τις πρώτες ύλες που προσφέρει το νησί και είναι το «κλειδί» για την επιτυχία των δημιουργημάτων του και μοιράστηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την περηφάνια που νιώθει για το γεγονός ότι τα προϊόντα του διατίθενται σε πολλές αγορές του κόσμου. Ανέφερε, επίσης, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές επιχειρήσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ακολουθούμενη πολιτική μείωσης των φορολογικών συντελεστών. Υπενθύμισε συγκεκριμένα ότι έχουν γίνει μειώσεις στο φόρο εισοδήματος και στις επιχειρήσεις υπογραμμίζοντας ότι «ο ΦΠΑ στα νησιά θα είναι το επόμενο βήμα -όταν με το καλό ισορροπήσουν πλήρως τα δημόσια οικονομικά μας».

Επίσκεψη στη Χώρα, στο Κάστρο και στους ιστορικούς ανεμόμυλους

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο του νησιού, Νίκο Κομηνέα, περπάτησε στην περιοχή του ιστορικού Κάστρου, στη Χώρα, επισκέφθηκε τους περίφημους ανεμόμυλους, που έχουν κηρυχθεί ιστορικά διατηρητέα μνημεία και αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο του παραδοσιακού συστήματος καλλιέργειας δημητριακών στο νησί, ενώ συνομίλησε με πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί και τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.

Μητσοτάκης στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αστυπάλαιας: «Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τους εμβολιασμούς»

Ο Πρωθυπουργός στη συνέχεια πραγματοποίησε μία στάση στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αστυπάλαιας, προκειμένου να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό του νησιού για τις πολύτιμες υπηρεσίες υγείας που προσφέρει, αναδεικνύοντας παράλληλα πως υγειονομική ασφάλεια τονώνει μεταξύ άλλων και την τουριστική κίνηση. «Ηθελα να σας συγχαρώ και για τους εμβολιασμούς. Τα πήγαμε εξαιρετικά. Είδα πάνω από 70% ποσοστά εμβολιασμού. Και θα κάνετε και μια προσπάθεια να πείσετε και τους λίγους ανεμβολίαστους.Το ενδιαφέρον είναι ότι εγώ συνάντησα δύο τουρίστες οι οποίοι ήρθαν και μου είπαν "ακούσαμε πως τα νησιά είναι εμβολιασμένα και γι' αυτό και ήρθαμε εδώ". 'Αρα, είναι πολύ σημαντικό και για το τουριστικό μας προϊόν».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην πολύ μεγάλη βοήθεια που θα δώσει στα νησιά η σημαντική δωρεά δύο ελικοπτέρων και δύο αεροσκαφών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την αεροδιακομιδή με ταχύτητα και ασφάλεια για όλους όσοι βρεθούν σε ανάγκη.

Τον Πρωθυπουργό και το κυβερνητικό κλιμάκιο υποδέχτηκαν στο νησί και συνόδευσαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας, Νίκος Κομηνέας και οι βουλευτές Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας Μάνος Κόνσολας, Βασίλης - Νικόλαος Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη και Γιάννης Παππάς.

Ti είναι το «project» για τη μετατροπή της Αστυπάλαιας στο πρώτο «πράσινο» και «έξυπνο» νησί της Μεσογείου

Στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 70% στο τέλος του έργου και στην περικοπή του ενεργειακού κόστους κατά 25%, αποσκοπεί το πρόγραμμα μετατροπής της Αστυπάλαιας σε πρότυπο ηλεκτροκίνησης, σε συνεργασία με την Volkswagen. Παράλληλα θα λειτουργήσει πιλοτικά για την αλλαγή του μοντέλου ηλεκτροπαραγωγής σε μικρά ή απομακρυσμένα νησιά.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι πλήρως εναρμονισμένη με τους στρατηγικούς στόχους της Ελλάδας για πράσινη μετάβαση και ψηφιακό μετασχηματισμό, ενώ η αποτίμηση των πρώτων βημάτων του προγράμματος θα γίνει σήμερα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον CEO του ομίλου Volkswagen δρ. Herbert Diess στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο νησί.

Το πρόγραμμα για τη μετατροπή της Αστυπάλαιας στο πρώτο «πράσινο» και «έξυπνο» νησί της Μεσογείου, εδράζεται ουσιαστικά σε τέσσερις πυλώνες:

Πρώτος πυλώνας είναι η αντικατάσταση του στόλου των αυτοκινήτων, ιδιωτικών και δημόσιων, με ηλεκτροκίνητα οχήματα. Στο εγχείρημα αυτό συμβάλλει επίσης το πρόγραμμα επιδότησης αγοράς ηλεκτρονικών αυτοκινήτων "e-astypalea", το οποίο ταυτόχρονα καλύπτει την εγκατάσταση μονάδων φόρτισης σε κατοικίες και επιχειρήσεις.

Στόχος του δεύτερου πυλώνα είναι η αναδιάρθρωση των μετακινήσεων στο νησί. Θα επιτρέπει σε κατοίκους και επισκέπτες να παραγγέλνουν και να μοιράζονται ηλεκτρικά μεταφορικά μέσα μέσω ψηφιακής εφαρμογής, ευέλικτα, ανάλογα με τις ανάγκες τους και για κάθε προορισμό στο νησί. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα αναβαθμιστούν οι δημόσιες συγκοινωνίες, οι οποίες αυτή τη στιγμή δεν λειτουργούν τις νυχτερινές ώρες, και θα εξαλειφθεί η απόλυτη εξάρτηση από ΙΧ και μισθωμένα αυτοκίνητα, ειδικά την τουριστική περίοδο.

Οι αλλαγές που θα γίνουν θα υποστηριχθούν από τον τρίτο πυλώνα, ο οποίος προβλέπει τη σταδιακή εγκατάσταση μονάδων ηλιακής και αιολικής ενέργειας σε συνδυασμό με μπαταρίες για την αποθήκευση αποθέματος, αλλά και την αναβάθμιση του ενεργειακού δικτύου με τη βοήθεια του ΔΕΔΔΗΕ. Σε αυτή την περίπτωση, στόχος είναι οι ανανεώσιμες πηγές να καλύπτουν πάνω από το 80% των αναγκών του νησιού έως το 2026.

Τέλος, ο τέταρτος πυλώνας αφορά την ολιστική βελτίωση του οδικού δικτύου με τελικό στόχο τη δυνατότητα ανάπτυξης οχημάτων που θα κινούνται χωρίς οδηγό.

  • ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ
  • ·
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroCup: Η θέση των Άρη και ΠΑΟΚ και ο υψηλός ανταγωνισμός

All Content

Μονακό: Από τον τελικό του Άμπου Ντάμπι στην απόλυτη παρακμή

All Content - BusinessNews.gr

Πειραιώς: Νέες χρηματοδοτήσεις 500 εκατ. ευρώ για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μέσω συμφωνίας με την EBRD

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒΑΞ – ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Σύμβαση 100,2 εκατ. ευρώ για φωτοβολταϊκό 275,5 MW στη Ρουμανία

All Content - BusinessNews.gr

S&P Global: Ανάκαμψη του τομέα μεταποίησης στην Ελλάδα τον Ιούλιο 2026

All Content

TV: Η σκακιέρα της νέας σεζόν

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

FleetNews

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

FleetNews

Ford: Θέμα χρόνου η είσοδος των Κινέζων στις ΗΠΑ

All Content

FIBA για Χατζηλάμπρου: «Ένας αθλητής που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς τα επόμενα χρόνια» (vid)

All Content

Εθνική Κορασίδων: Ζευγάρωσε τις νίκες επί της Μ. Βρετανίας με 80-50 πριν από το Ευρωπαϊκό

All Content - BusinessNews.gr

Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Attica: Έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

All Content - BusinessNews.gr

AstraZeneca και Bristol Myers Squibb συζητούν συγχώνευση-μαμούθ ύψους 400 δισ. δολαρίων

All Content - BusinessNews.gr

Anytime – Public: Νέα συνεργασία με επιστροφή έως 20 ευρώ στους ασφαλισμένους

FleetNews

BMW Group: Δύσκολο β’ τρίμηνο εν μέσω έντονου ανταγωνισμού

FleetNews

BMW iX5: Ξεκινά η παραγωγή μπαταριών Gen6

CSRΝews.gr

Η Νικόλ Παυλοπούλου εντάσσεται στην ομάδα των αθλητών που στηρίζει το ΒΙΚΟΣ

CSRΝews.gr

ΤΕΧΑΝ: Νέα ερωτήματα για τους διαγωνισμούς των Πολυκέντρων Ανακύκλωσης

CSRΝews.gr

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΟΔΔΗΧ: Άντλησε 812,5 εκατ. ευρώ σε δημοπρασία 6μηνων εντόκων
ΟΔΔΗΧ: Άντλησε 812,5 εκατ. ευρώ σε δημοπρασία 6μηνων εντόκων 02/06/2021 - 15:51
Χρηματιστήριο Αθηνών: Επιστροφή στις 900 μονάδες με καύσιμο από Motoroil και ΕΛΠΕ 02/06/2021 - 17:13
Χρηματιστήριο Αθηνών: Επιστροφή στις 900 μονάδες με καύσιμο από Motoroil και ΕΛΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη
    03/08/2026 - 16:25 ESG
  • Coca Cola Τρία Έψιλον - ΑΒ Βασιλόπουλος: Κοινή πρωτοβουλία για πιο βιώσιμες συσκευασίες
    03/08/2026 - 15:40 ESG
  • Γ. Στουρνάρας: «Ρευστό το εξωτερικό περιβάλλον, αλλά οι διαταραχές δημιουργούν και ευκαιρίες»
    03/08/2026 - 15:26 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΕΒΥ ζητούν θεσμικό πλαίσιο για τη διαχείριση του γυαλιού – Νέα συνάντηση με το ΥΠΕΝ
    03/08/2026 - 14:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Verbatim: Η Smart4all International Επίσημος Διανομέας για την Ελλάδα
    03/08/2026 - 14:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nissan: Επιστροφή στην κερδοφορία για το α΄ τρίμηνο - Στα 20,81 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
    03/08/2026 - 14:29 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ν. Παπαθανάσης: Συνεχίζεται μέσω ΕΣΠΑ η «Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση» με χρηματοδότηση ύψους 49,98 εκατ. ευρώ
    03/08/2026 - 14:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γ. Παπανδρέου: «Οφείλουμε μια Πολιτεία που δεν θα διαχειρίζεται απλώς τις καταστροφές, αλλά θα τις αποτρέπει»
    03/08/2026 - 13:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η συμβολή των Erickson και οι δεξαμενές που τους έδωσαν πρόσβαση στη megafire της Αττικοβοιωτίας
    03/08/2026 - 13:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.595,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,02%
    03/08/2026 - 13:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πειραιώς: Νέες χρηματοδοτήσεις 500 εκατ. ευρώ για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μέσω συμφωνίας με την EBRD
    03/08/2026 - 11:58 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Attica: Έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
    03/08/2026 - 11:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΒΑΞ – ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Σύμβαση 100,2 εκατ. ευρώ για φωτοβολταϊκό 275,5 MW στη Ρουμανία
    03/08/2026 - 12:21 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Γ. Παπανδρέου: «Οφείλουμε μια Πολιτεία που δεν θα διαχειρίζεται απλώς τις καταστροφές, αλλά θα τις αποτρέπει»
    03/08/2026 - 13:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Από σήμερα μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό
    03/08/2026 - 08:16 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανέλαβε τη Νέφτσι Μπακού ο Κώστας Βασιλειάδης

03/08/2026 - 20:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Διαψεύδει τα σενάρια για Βαλένθια ο Γουότφορντ

03/08/2026 - 20:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Νικόλ Παυλοπούλου εντάσσεται στην ομάδα των αθλητών που στηρίζει το ΒΙΚΟΣ

03/08/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΤΕΧΑΝ: Νέα ερωτήματα για τους διαγωνισμούς των Πολυκέντρων Ανακύκλωσης

03/08/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη

03/08/2026 - 13:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ1: Νέα εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Κατερίνα Καραβάτου τον Σεπτέμβριο

03/08/2026 - 13:15
FleetNews
fleetnews.gr

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

03/08/2026 - 09:28
FleetNews
fleetnews.gr

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

03/08/2026 - 08:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo