Τρίτη, 26 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Χρυσοχοΐδης : Ασφάλεια στο σπίτι, ασφάλεια στην πόλη, ασφάλεια στη χώρα
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
21/07/2019 · 23:41

Χρυσοχοΐδης : Ασφάλεια στο σπίτι, ασφάλεια στην πόλη, ασφάλεια στη χώρα

Τι ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ομιλία του στη Βουλή, την οποία παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

"Όπου υπάρχει ασφάλεια, υπάρχει και διασφάλιση των δικαιωμάτων. Η Ελλάδα δεν πάσχει σήμερα από καταπάτηση δικαιωμάτων, από ασφάλεια υποφέρει. Γι΄αυτό εκεί θα επικεντρωθούμε", ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ομιλία του στη Βουλή, την οποία παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στην κριτική για το γεγονός ότι στις αρμοδιότητες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη περιλαμβάνονται η μεταναστευτική και σωφρονιστική πολιτική. "Οι δραστηριότητες αυτές έχουν κοινό χαρακτηριστικό την ασφάλεια. Όπου υπάρχει ασφάλεια υπάρχει και διασφάλιση των δικαιωμάτων", είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόσθεσε: "Στις μέρες μας, στις δημοκρατικές χώρες, είναι αδύνατη η καταπολέμηση του εγκλήματος και της παραβατικότητας εάν παραβιάζονται τα δικαιώματα. Τα δύο δεν πάνε χώρια. Πάνε πάντα μαζί. Το υπουργείο έχει μια στρατηγική επιλογή . Ασφάλεια στο σπίτι, ασφάλεια στην πόλη, ασφάλεια στη χώρα. Και προϋπόθεση απαράβατη για να πετύχουμε την ασφάλεια, είναι μια: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι το υπουργείο προστασίας των δικαιωμάτων του πολίτη".

"Η Ελλάδα δεν πάσχει σήμερα από καταπάτηση δικαιωμάτων, από ασφάλεια υποφέρει. Γι΄αυτό εκεί θα επικεντρωθούμε", είπε ο υπουργός.

Αναφερόμενος στους στόχους, ανά τομέα δράσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι θα διαφυλαχθεί η ασφάλεια των πολιτών, με διαρκή καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Θα υπάρξει αποτελεσματικότερος έλεγχος των συνόρων και της μεταναστευτικής πολιτικής. Θα υπάρξει επίσης αποτελεσματική, σύγχρονη πολιτική προστασία και σύγχρονη διαχείριση κρίσεων και καταστροφών. Θα υπάρξει νέα σύγχρονη αντεγκληματική και σωφρονιστική πολιτική, με παρεμβάσεις για τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων και με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ασφάλεια του πολίτη

Ειδικότερα για τον τομέα ασφάλειας του πολίτη, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ενημέρωσε ότι ήδη η ομάδα ΔΙΑΣ έχει ενισχυθεί με 500 αστυνομικούς. "Κάθε μέρα πυκνώνουν οι περιπολίες και θα πυκνώσουν πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα", δήλωσε χαρακτηριστικά και ενημέρωσε ότι ήδη επέστρεψαν στα Αστυνομικά Τμήματα, στις υπηρεσίες καταπολέμησης του εγκλήματος πάνω από 500 αστυνομικοί, με σχέδιο δράσης .

"Γειτονιά με γειτονιά, θα ξεριζώσουμε τις εγκληματικές συμμορίες που τρομοκρατούν τις πολίτες, μπαίνοντας στα σπίτια τους για να ληστέψουν", είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υπογράμμισε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι οι διαρρήξεις που τρομάζουν τους πολίτες. Για το λόγο αυτό, μέχρι το τέλος του χρόνου προσλαμβάνονται 1.500 αστυνομικοί-ειδικοί φρουροί, ώστε στο 2019 να είναι πλήρης η κάλυψη και για περιπολίες και για αστυνομική παρουσία σε όλη την Ελλάδα.

Στην πολιτική ασφάλειας του πολίτη θα υπάρξει στενή συνεργασία με τους δήμους, με φορείς που υπηρετούν τον εθελοντισμό, με τα συμβούλια ένταξης μεταναστών ενώ στενή θα είναι η συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ. "Η ασφάλεια της γειτονιάς, πρέπει να γίνει υπόθεση της κοινωνίας των πολιτών, θέλουμε ζωντανές και ασφαλείς γειτονιές, θέλουμε τα παιδιά να παίζουν στις πλατείες και στις γειτονιές τους και να περπατάμε άφοβα το βράδυ", είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ξεκαθάρισε ότι η αστυνομία θα επιστρέψει στα καθήκοντά της, τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας θα στελεχωθούν ώστε να γίνουν και πάλι εγγυητές της ασφάλειας των πολιτών. Με την αρωγή δε και ιδιωτών, ο εξοπλισμός και οι επικοινωνιακές υποδομές της 'Αμεσης Δράσης θα εκσυγχρονιστούν ενώ θα εξασφαλιστούν οι συνθήκες ασφάλειας και των ίδιων των αστυνομικών για να μπορούν και εκείνοι να κάνουν τη δουλειά τους.

Η ριζοσπαστικοποίηση θα αντιμετωπιστεί, με κυρίαρχο όπλο την πρόληψη, είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε όμως ότι "για την τρομοκρατία δεν υπάρχει χώρος για τη δημοκρατία μας".

Για το δυναμικό της ΕΛΑΣ είπε ότι θα υπάρξει αναδιάταξη, ότι θα πρέπει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και πίστη στα καθήκοντά του, και να αναβαθμιστεί η επιχειρησιακή του ετοιμότητα. Σε κάθε περίπτωση, "το διαβατήριο ανόδου για τον καθένα, είναι μόνο ένα: η δουλειά του, η απόδοσή του και τίποτα άλλο", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η φύλαξη των συνόρων-το μεταναστευτικό

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε ότι "κάποτε η φύλαξη των συνόρων ήταν στρατιωτική υπόθεση. Σήμερα όμως είναι σχεδόν αμιγώς αστυνομική υπόθεση, όπου η αστυνομία, το λιμενικό, η ακτοφυλακή επιτηρούν εποπτεύουν και ελέγχουν τα σύνορα από τις διάφορές ροές, όπως είναι τζιχάντ, τα ναρκωτικά, τα όπλα, η τρομοκρατία". Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η διαχείριση των συνόρων απαιτεί το συντονισμό όλων των Σωμάτων Ασφάλειας με της ΕΔ και είναι και κρίσιμο ζήτημα η συλλογή πληροφοριών, καθώς οι μεταναστευτικές ροές θα συνεχιστούν. "Γι΄αυτό τον λόγο η μετανάστευση και μεταναστευτική πολιτική είναι θέμα εθνικό", είπε, "ιδιαίτερα όταν αυτές οι γραμμές περνάνε από τον δίαυλο της Τουρκίας".

"Οι ενέργειες μας αποσκοπούν στο να οργανωθούν τα βήματα και οι δράσεις για την αποσυμφόρηση των κέντρων υποδοχής στα νησιά, να αντιμετωπιστεί το νέο φαινόμενο εισδοχής στον Έβρο και τα χερσαία σύνορα και για δημιουργηθούν δομές παραμονής στην ενδοχώρα και να ενισχυθούν συστηματικά οι πολιτικές ενσωμάτωσης των μεταναστών", είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε με νόημα στο σημείο αυτό ότι οι υπάλληλοι στη Μόρια διαχειρίζονται δυσβάσταχτο έργο και χρειάζονται αναγνώριση. Όσο για τις συνθήκες διαβίωσης, είπε ότι "αυτή την ώρα δεν θα γίνουν δημόσιες αναφορές που μπορεί να μας πληγώσουν. Θα μιλήσει όταν αλλάξουν οι συνθήκες". Για να γίνει αυτό η Ελλάδα θα "στραγγίξει" τις ευρωπαϊκές ενισχύσεις για το καλό και της χώρας και της Ευρώπης. Ταυτόχρονα, η Ελλάδα δεν θα παραιτηθεί από τη φύλαξη των συνόρων της, δεν θα στοιβάζει μετανάστες, δεν θα αμελεί τους όρους διαβίωσης και ασφάλειας των πολιτών.

Πολιτική Προστασία

Για την πολιτική που θα ακολουθήσει στον τομέα Πολιτικής Προστασίας, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε ότι χρειάζεται νέο μοντέλο που θα δίνει έμφαση στην πρόληψη, στην πρόγνωση, στη διαχείριση και τελικά στη μείωση των συνεπειών, μετά από μια καταστροφή. Σημαντικό στοιχείο θα είναι η έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών, με θεσμοθέτηση ενιαίας αρχής πολιτικής προστασίας, με εθνικό σύστημα πολιτικής προστασίας που θα περιλαμβάνει όλους τους φορείς, με αναθεώρηση του σχεδίου Ξενοκράτης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε όλους όσους ενεπλάκησαν στην διαχείριση της κατάστασης στο σεισμό της Αθήνας, διότι "συντονιστήκαμε σαν κράτος".

Η σωφρονιστική πολιτική

Ο υπουργός αναφέρθηκε στις ενστάσεις για την σωφρονιστική πολιτική. "Ακούω τις επιφυλάξεις και ενστάσεις. Χρειάζεται όμως να τονίσουμε ότι η κατάσταση στις φυλακές τα τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει. Τα δικαιώματα έχουν εξαχνωθεί από το οργανωμένο έγκλημα. Οι δολοφόνοι του οργανωμένου εγκλήματος, δολοφονούν μέσα και έξω από τις φυλακές αθώους", είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τόνισε ότι η ασφάλεια των κρατουμένων και των υπαλλήλων θα αποκατασταθεί και η φυλακή θα παράγει σωφρονιστικό έργο. Ιδίως για την κατάργηση των φυλακών Κορυδαλλού, είπε ότι γίνονται ήδη ενέργειες για τη δημιουργία καταστήματος κράτησης εκτός αστικού ιστού, εντός της Αττικής, κοντά σε μεγάλο οδικό άξονα για εύκολη πρόσβαση.

  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ο Σάκοτα απάντησε στον Μίλιτσιτς για τη διαιτησία - Τι είπε ο Γκρέι (vids)

All Content

Αιχμές Μίλιτσιτς για τη διαιτησία: «Οι παίκτες μου γελούσαν» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Άνοδος της τουριστικής κίνησης κατά 28,3% το πρώτο τρίμηνο του 2026 - Άλμα 64,3% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις

All Content - BusinessNews.gr

Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες: «Πλεύση» σε ιστορικά υψηλά με πωλήσεις 110 εκατ. ευρώ και ενίσχυση κερδοφορίας

All Content - BusinessNews.gr

NielsenIQ: Πώς επηρεάζει ο νέος Κώδικας Εκπτώσεων τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ

All Content

ΕΔΕΕ - ΣΔΕ: Ανανεωμένος ο 12Λογος του Καλού Spec

All Content

Η DOPE Studio υπογράφει το νέο website του The Ellinikon

FleetNews

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

FleetNews

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

FleetNews

BMW: Ξεκινά η σταδιακή εισαγωγή της αμφίδρομης φόρτισης

All Content

Έτσι νίκησε η ΑΕΚ τον Άρη και πέρασε στα ημιτελικά (vid)

All Content

Πήρε το «θρίλερ» και πέρασε στα ημιτελικά η ΑΕΚ, 102-99 τον Άρη (vids)

All Content - BusinessNews.gr

TREK: Εξαγόρασε το 51,23% της Terra Advisory, με βάση συνολική αποτίμηση 900.000 ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πλεόνασμα 1,887 δισ. ευρώ, στο τετράμηνο - Ισχυρές επιδόσεις στο μέτωπο του ΦΠΑ

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρή ανάπτυξη του Factoring στην Ελλάδα: Στα 29,4 δισ. ευρώ ο διαχειριζόμενος κύκλος εργασιών

FleetNews

Δωρέαν καλοκαιρινός έλεγχος για τα Subaru

FleetNews

Skoda: Nέο προνομιακό επιτόκιο 3,9% για Fabia, Kamiq και Elroq

CSRΝews.gr

Santorini Blue Loop Living Lab: Η Σαντορίνη μετατράπηκε σε «ζωντανό εργαστήριο» θαλάσσιας προστασίας

CSRΝews.gr

Motor Oil: Δωρεά ενός σκάφους και 4 οχημάτων στο Λιμενικό Σώμα

CSRΝews.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Ηχηρό μήνυμα πρόληψης για τις εξαφανίσεις ανηλίκων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Νέος εκλογικός νόμος, ο ΕΝΦΙΑ στην αυτοδιοίκηση
Νέος εκλογικός νόμος, ο ΕΝΦΙΑ στην αυτοδιοίκηση 21/07/2019 - 23:36
Κικιλιάς: Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο 21/07/2019 - 23:46
Κικιλιάς: Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Nikkei: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν για όλα τα πλοία 30 ημέρες μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
    25/05/2026 - 22:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Δωρεά ενός σκάφους και 4 οχημάτων στο Λιμενικό από το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα και τη Motor Oil
    25/05/2026 - 22:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πιτσιλής: Η ΑΑΔΕ αναλαμβάνει τις αγροτικές επιδοτήσεις και ανοίγει μέτωπο με φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο
    25/05/2026 - 21:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ: Τροποποιητική εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών μη μισθωτών έτους 2025
    25/05/2026 - 20:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Οι συναλλαγές έκλεισαν στο υψηλότερο επίπεδο από τις 2 Μαρτίου, τη Δευτέρα
    25/05/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέες παραβιάσεις του FIR Αθηνών από τουρκικά αεροσκάφη καταγράφηκαν στο Αιγαίο
    25/05/2026 - 19:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • H Citroen επαναφέρει το θρυλικό 2CV, ως ηλεκτρικό
    25/05/2026 - 19:34 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • AVE: Εξαγόρασε το 24,98% της Probotek έναντι 150.000 ευρώ
    25/05/2026 - 18:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κώτσηρας: Ηρθε η ώρα να μειωθεί το φορολογικό βάρος στη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα
    25/05/2026 - 18:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αντιδράσεις της ΣΕΤΚΕ στο νέο χωροταξικό για τον τουρισμό: Πλήγμα στις οικογενειακές επιχειρήσεις
    25/05/2026 - 18:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα, σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα
    25/05/2026 - 08:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Booking.com αξιοποιεί AI για ευκολότερες ενοικιάσεις αυτοκινήτων
    25/05/2026 - 12:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.310,01 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,69%
    25/05/2026 - 13:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες: «Πλεύση» σε ιστορικά υψηλά με πωλήσεις 110 εκατ. ευρώ και ενίσχυση κερδοφορίας
    25/05/2026 - 11:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πρωτοφανείς για την εποχή θερμοκρασίες σε Γαλλία και Βρετανία
    25/05/2026 - 09:16 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Σάκοτα απάντησε στον Μίλιτσιτς για τη διαιτησία - Τι είπε ο Γκρέι (vids)

25/05/2026 - 20:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ιταλία: Στα ημιτελικά με Αρμάνι η Μπρέσια, 90-75 και 3-2 την Τριέστε

25/05/2026 - 19:53
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Santorini Blue Loop Living Lab: Η Σαντορίνη μετατράπηκε σε «ζωντανό εργαστήριο» θαλάσσιας προστασίας

25/05/2026 - 13:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Motor Oil: Δωρεά ενός σκάφους και 4 οχημάτων στο Λιμενικό Σώμα

25/05/2026 - 13:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Τηλεοπτική κάλυψη κορυφής στο F4 της EuroLeague στην Αθήνα, με τον Ολυμπιακό να στέφεται πρωταθλητής Ευρώπης

25/05/2026 - 12:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Your Face Sounds Familiar»: Στην κορυφή της τηλεθέασης με 2.490.644 τηλεθεατές

25/05/2026 - 12:16
FleetNews
fleetnews.gr

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

25/05/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

25/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo