Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σαντορινιός: Η Αίγινα μπαίνει στον πολιτικό χάρτη της νησιωτικότητας απολαμβάνοντας μια ενιαία και ολοκληρωμένη πολιτική, το Μεταφορικό Ισοδύναμο
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
12/02/2019 · 02:00

Σαντορινιός: Η Αίγινα μπαίνει στον πολιτικό χάρτη της νησιωτικότητας απολαμβάνοντας μια ενιαία και ολοκληρωμένη πολιτική, το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Την Αίγινα επισκέφθηκε, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος παρουσίασε τα οφέλη του Μεταφορικού Ισοδύναμου στους κατοίκους του νησιού και τις επιχειρήσεις, στο πλαίσιο εκδήλωσης για τη χρήση και την εφαρμογή του μέτρου, στο «ΛΕΟΥΣΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ», τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την Αίγινα επισκέφθηκε, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος παρουσίασε τα οφέλη του Μεταφορικού Ισοδύναμου στους κατοίκους του νησιού και τις επιχειρήσεις, στο πλαίσιο εκδήλωσης για τη χρήση και την εφαρμογή του μέτρου, στο «ΛΕΟΥΣΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ», τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.

Ο Ν. Σαντορινιός, παρουσίασε αναλυτικά την χρήση του Μεταφορικού Ισοδυνάμου και ιδιαίτερα τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη των νησιών και στην δημιουργία ίσων ευκαιριών για τους κατοίκους τους. Ειδικά για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, αυτή είναι η πρώτη φορά που εντάσσονται μέσα σε μια νησιωτική πολιτική, γεγονός που καταδεικνύει την μέριμνα της Κυβέρνησης αλλά και την αναγνώριση των άνισων συνθηκών που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Ύπαρξη ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου

«Το 2018 ήταν ένα κρίσιμο έτος για την χώρα μας, όπου κρίθηκαν πολλά σε σχέση με το παρελθόν, αλλά κυρίως για το μέλλον. Η 21η Αυγούστου αποτέλεσε ορόσημο γιατί η χώρα μας εκείνη την ημέρα βρέθηκε και τυπικά εκτός μνημονίου. Αυτό πιστοποιήθηκε και με την έξοδό στις αγορές που έγινε αργότερα, αλλά και από την κανονικότητα λειτουργίας ενός κράτους, το οποίο συντάσσει έναν προϋπολογισμό, που συζητιέται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και δεν επιβάλλεται από τους θεσμούς. Ταυτόχρονα είχαμε μια υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία, στους πολίτες αλλά και στους θεσμούς. Να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο για την χώρα, το οποίο συντάχθηκε και έχει υποβληθεί, στην κριτική της κοινωνίας. Μέσα σε αυτό το αναπτυξιακό σχέδιο εντάσσονται πολιτικές που έχουν να κάνουν με την αποκατάσταση αδικιών που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια, η αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων, η αποκατάσταση του κατώτατου μισθού, αλλά και η πρωτοβουλία της αντιμετώπισης χρόνιων προβλημάτων και η επίλυση ζητημάτων όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος που αφορά πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, ένα από αυτά ο νόμος περί ευθύνης υπουργών».

Η νησιωτικότητα στον πολιτικό χάρτη

«Οι πρωτοβουλίες που έλαβε η κυβέρνηση μας από την πρώτη κιόλας ημέρα διακυβέρνησης, έβαλαν τη νησιωτικότητα στον πολιτικό χάρτη, που μέχρι τώρα δεν είχε αποτελέσει προτεραιότητα προηγούμενων κυβερνήσεων. Η κυβέρνηση στο πλαίσιο του αναπτυξιακού σχεδίου και μέσα σε δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες, έκανε κεντρική πολιτική της τη στήριξη της νησιωτικότητας, χρησιμοποιώντας όχι μόνο ευρωπαϊκούς πόρους αλλά και με χρηματοδότηση από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων, που κανένας μέχρι σήμερα δεν είχε αποφασίσει να αξιοποιήσει για τα νησιά μας.

Η νησιωτικότητα έχει πολλές εκφάνσεις. Όλα τα νησιά δεν είναι ίδια, δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες και πρέπει να ενσωματώνουμε και να αντιμετωπίζουμε τη διαφορετικότητά τους. Η Αίγινα συγκεκριμένα, είναι από τα νησιά που βρίσκονται πολύ κοντά στην Αθήνα και αυτό ακριβώς είναι ένα ζήτημα, η αστικοποίησή της. Ένα ζήτημα που δημιουργεί μεγαλύτερες ανάγκες στη διαχείριση των απορριμάτων, στην έλλειψη νερού, την αντιμετώπιση του οποίου ως Υπουργείο βάζουμε σε προτεραιότητα για να υπάρχει υδατική αυτονομία στο νησί».

Εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου σε όλη τη νησιωτική χώρα

«Από 1/1/2019 το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου εφαρμόζεται σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους νησιώτες να απολαμβάνουν μια ενιαία και ολοκληρωμένη πολιτική που στόχο έχει την ανατροπή των αρνητικών συνεπειών της Νησιωτικότητας. Για πρώτη φορά η Αίγινα αντιμετωπίζεται ως νησί. Αυτό από μόνο του είναι είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για την Αίγινα, αλλά και για τον Πόρο, την Ύδρα, τις Σπέτσες και τα υπόλοιπα νησιά του Αργοσαρωνικού, όπως και για τις Σποράδες, τη Σαμοθράκη, τη Θάσο, τα Ιόνια, νησιά που ήταν εκτός χάρτη νησιωτικότητας. Αυτό που έγινε με το ΜΙ είναι μια θεσμική τομή που αναγνωρίζει το μειονέκτημα της μεταφοράς των επιβατών, των προϊόντων, των καυσίμων από και προς τα νησιά. Διότι είναι ανταγωνιστικό μειονέκτημα να έχει επιβαρυμένο κόστος η μεταφορά στα νησιά σε σχέση με το αντίστοιχο κόστος στην ηπειρωτική Ελλάδα. Και αυτή είναι και η φιλοσοφία για το ΜΙ. Όχι να ευνοήσουμε τα νησιά αλλά να εξαλείψουμε το μειονέκτημα. Πάνω σε αυτό στήθηκαν οι 3 βασικοί πυλώνες, επιβάτες, εμπορεύματα, καύσιμα».

«Η χρηματοδότηση για το ΜΙ είναι καθαρά από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ώστε να μην εξαρτόμαστε από ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, αλλά και για να αποδείξουμε στην Ευρώπη ότι παίρνουμε πρωτοβουλίες για υλοποίηση νησιωτικών πολιτικών. Η Ελλάδα αποτελεί ένα μοναδικό νησιωτικό σύμπλεγμα που χρειάζεται ιδιαίτερη στήριξη και η Ευρώπη θα πρέπει στο πλαίσιο της κοινωνικής συνοχής να υποστηρίξει τα νησιά μας».

Οφέλη από την εφαρμογή του μέτρου του ΜΙ

«Οι τρεις βασικοί του πυλώνες του μέτρου είναι τα εισιτήρια των επιβατών, η μεταφορά των εμπορευμάτων και τα καύσιμα. Η διαδικασία όσον αφορά στα εισιτήρια είναι πολύ απλή. Ο κάθε νησιώτης μπορεί να μπει στην πλατφόρμα του ΜΙ με τα στοιχεία του taxis, να βάλει έναν αριθμό λογαριασμού και να πάρει τον Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη και μέχρι την 25η του κάθε μήνα να λαμβάνει την επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό του. Ο κάθε κάτοικος της Αίγινας δικαιούται 24 εισιτήρια τον χρόνο, για μια τετραμελή οικογένεια είναι 100 περίπου εισιτήρια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας που ταξιδεύει περισσότερο. Για την Αίγινα η επιστροφή στον νησιώτη φτάνει στο 73% με το ταχύπλοο και 63% με το συμβατικό πλοίο. Δηλαδή το ταξίδι με το ταχύπλοο θα κοστίσει τελικά 3 ευρώ! Στον αρχικό σχεδιασμό το μέτρο ξεκίνησε να εφαρμόζεται για όλα τα νησιά με βάση ένα πληθυσμιακό κριτήριο. Τις εξειδικεύσεις δεν μπορούσαμε να τις δούμε αρχικά. Το μέτρο έχει τη φιλοσοφία της εμπειρικής λογικής που είναι ένα τρόπος να βελτιώνεις την εφαρμογή του. Καθημερινά παίρνουμε στοιχεία, τα οποία αναλύουμε και επανασχεδιάζουμε το μέτρο. Η Αίγινα είναι πρωταθλήτρια στην εφαρμογή του μέτρου διότι από την εφαρμογή του γιατί έχουν εγγραφεί 2.413 ΜΑΝ και έχουν χρησιμοποιηθεί 2.392 εισιτήρια μέσω του Μεταφορικού Ισοδύναμου».

«Ο δεύτερος πυλώνας είναι η μεταφορά των εμπορευμάτων. Η κάθε επιχείρηση μπορεί να μπει στην πλατφόρμα, να βάλει τα στοιχεία της και να πάρει τον ΜΑΝΕ (Μοναδικό Αριθμό Νησιωτικής Επιχείρησης). Ουσιαστικά αποζημιώνουμε τη διαφορά του κόστους για κάθε προϊόν για κιλό, για παλέτα και για δέμα. Και σε αυτό το κομμάτι έχουμε κάνει πολλές προσαρμογές και διορθώσεις με βάση τα αποτελέσματα της πιλοτικής εφαρμογής. Ο τρίτος πυλώνας για την εφαρμογή του ΜΙ είναι η επέκταση του στα καύσιμα. Ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου για τα μικρά και απομακρυσμένα νησιά. Ο στόχος εδώ, είναι να αποζημιώνουμε με βάση τα λίτρα στην αντλία, την απόσταση, το πόσα βενζινάδικα υπάρχουν στο νησί και αν υπάρχουν εγκαταστάσεις αποθήκευσης. Βγαίνει έτσι ένα συγκεκριμένο αντίτιμο ανά λίτρο για το κάθε νησί και μόλις το πρατήριο γεμίζει τις δεξαμενές του θα μας φέρνει το τιμολόγιο, θα υπολογίζεται και θα δίνεται το αντίτιμο προκειμένου να περαστεί στην αντλία. Υπολογίζουμε ότι αυτό θα μειώσει τις τιμές των καυσίμων στα νησιά, με τελική τιμή περίπου 10 λεπτά από τον μέσο όρο της Αττικής. Αυτό θα εφαρμοστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2019 και μετά θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη νησιωτική Ελλάδα».

«Με αυτό το πλέγμα τον 3 δράσεων μπορούμε σε ένα βαθμό να καλύψουμε ένα μέρος του κόστος της νησιωτικότητας. Το ΜΙ είναι ένα θετικό μέτρο που επί 40 χρόνια ζητούσατε να εφαρμοστεί, εμείς το υλοποιούμε και θα συνεχίζουμε να το στηρίζουμε γιατί είναι ένα μέτρο που μπορεί να κάνει την διαφορά στα νησιά μας».

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: Καταγγελία για Μπαρτζώκα και Λεπενιώτη (video)

All Content

Ο Ολυμπιακός ζητά διετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 100.000 ευρώ στον Δ. Γιαννακόπουλο!

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναζήτηση εξωστρέφειας η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών

All Content - BusinessNews.gr

Άνοδος του ΑΕΠ 2% το πρώτο τρίμηνο του 2026 στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Μέτρα - "ανάσα" για 2 εκατομμύρια οφειλέτες - Επιπλέον ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος

All Content

ΕΔΙΠΤ: Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο της Ημερίδας του «Media & Magazine Days»

All Content

Google Marketing Live EMEA 2026: Search, creators και commerce στην εποχή της Τεχνητής Νοηµοσύνης

FleetNews

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

FleetNews

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

FleetNews

Η δυναμική συνεργασία GAC AION και Inchcape Hellas

All Content

Παναθηναϊκός Γυναίκες: Ανανέωσε και η Ιωάννα Κριμίλη

All Content

Άρης: Συμφώνησε με τον Αμερικανό φόργουορντ E.J. Λιντέλ (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Reuters: Η Ελλάδα σχεδιάζει να φορολογήσει με 15% τα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε στο 10,6% η ανεργία κατά το α' τρίμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Morgan Stanley: Το project της Μetlen για γάλλιο θα μπορούσε να συνεισφέρει περίπου €100-150 εκατ. σε EBITDA από το 2028

FleetNews

Νέες λύσεις της LG με την Google για IVI και SDV τεχνολογίες

FleetNews

Geely: Εδραίωση στην Ευρώπη με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες

CSRΝews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

CSRΝews.gr

Η Hisense τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δέσμευση στην ενεργειακή αποδοτικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βόρεια Μακεδονία και επίσημα από σήμερα η ΠΓΔΜ
Βόρεια Μακεδονία και επίσημα από σήμερα η ΠΓΔΜ 12/02/2019 - 02:00
Ν.Δ.: Η κυβέρνηση ομολογεί ότι θα χάσει τις εκλογές 12/02/2019 - 02:00
Ν.Δ.: Η κυβέρνηση ομολογεί ότι θα χάσει τις εκλογές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Rosneft: Οι αγορές πετρελαίου θα μπορούσαν να επιστρέψουν στις βασικές αρχές λειτουργίας τους στο δεύτερο εξάμηνο του 2027
    06/06/2026 - 15:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στα Χανιά
    06/06/2026 - 14:33 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Στ. Παπασταύρου: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά όσο διαρκεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
    06/06/2026 - 14:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Εγκρίθηκε πιθανή πώληση συστημάτων άμυνας κατά drones στο Κουβέιτ
    06/06/2026 - 13:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος δράστης – Παραμένουν στο νοσοκομείο τα παιδιά
    06/06/2026 - 13:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Οι διατάξεις που πυροδότησαν τα περισσότερα σχόλια, στη δημόσια διαβούλευση
    06/06/2026 - 12:33 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Air Canada αναστέλλει τις πτήσεις της προς την Κούβα
    06/06/2026 - 12:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μέτρα - "ανάσα" για 2 εκατομμύρια οφειλέτες - Επιπλέον ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος
    06/06/2026 - 11:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αγορά ακινήτων- Το παζλ της ελληνικής κτηματαγοράς
    06/06/2026 - 11:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Με ισχυρό αποτύπωμα συμφωνιών ολοκληρώθηκαν τα Posidonia 2026
    06/06/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στο "ρωσικό Νταβός", ο Πούτιν υποβαθμίζει τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας του
    05/06/2026 - 21:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΥΠΕΝ: Νομοθετική ρύθμιση για ενίσχυση παραγωγών ΑΠΕ στις ώρες μηδενικών τιμών – Αναδρομική ισχύς από 1η Ιουνίου 2026
    05/06/2026 - 18:40 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς, κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατία, σε ηλικία 85 ετών
    05/06/2026 - 19:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Morgan Stanley: Το project της Μetlen για γάλλιο θα μπορούσε να συνεισφέρει περίπου €100-150 εκατ. σε EBITDA από το 2028
    05/06/2026 - 19:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 8 έως 12 Ιουνίου
    05/06/2026 - 21:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός Γυναίκες: Ανανέωσε και η Ιωάννα Κριμίλη

06/06/2026 - 14:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: Καταγγελία για Μπαρτζώκα και Λεπενιώτη (video)

06/06/2026 - 14:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Παύλος Μαρινάκης: Ιστορικής σημασίας το νομοσχέδιο που «βάζει τάξη» στα περιφερειακά κανάλια

05/06/2026 - 14:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο δίσκος του πεπρωμένου σε Α’ Τηλεοπτική προβολή από το Star

05/06/2026 - 13:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

05/06/2026 - 12:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

05/06/2026 - 11:02
FleetNews
fleetnews.gr

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

05/06/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

04/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo