Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Καύσωνας: Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Παππάς: Οι Έλληνες έχουν να κάνουν μια κρίσιμη επιλογή το 2019
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14/12/2018 · 02:00

Παππάς: Οι Έλληνες έχουν να κάνουν μια κρίσιμη επιλογή το 2019

«Υπάρχει ακόμα χρόνος να πειστεί και ο Π. Καμμένος και οι βουλευτές του ότι η συμφωνία είναι προς όφελος των εθνικών συμφερόντων», απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή Focus στην ΕΡΤ1, σχετικά με τις διαφωνίες των ΑΝΕΛ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Υπάρχει ακόμα χρόνος να πειστεί και ο Π. Καμμένος και οι βουλευτές του ότι η συμφωνία είναι προς όφελος των εθνικών συμφερόντων», απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή Focus στην ΕΡΤ1, σχετικά με τις διαφωνίες των ΑΝΕΛ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι οι διαφωνίες του Π. Καμμένου δεν είναι ευχάριστη εικόνα, ωστόσο πρόσθεσε ότι «υπάρχει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να υπερψηφιστεί η συμφωνία».

Αναφορικά με τις δηλώσεις Ζάεφ, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ ανέφερε ότι «πάντα υπάρχει η πτυχή της εσωτερικής πολιτικής διαχείρισης, αλλά εδώ υπάρχει μια συγκεκριμένη διεθνής συμφωνία» σημειώνοντας ότι πρέπει να τηρούνται όσα έχουν συμφωνηθεί. Πρόσθεσε ότι «πρέπει να τελειώνουμε με τους αλυτρωτισμούς. Η Ελλάδα έχει κάθε ευκαιρία να πάψει να φοβάται, είναι μια χώρα που στέκεται ξανά στα πόδια της, διεκδικεί ρόλο στα Βαλκάνια και προϋπόθεση για αυτό είναι να λύσει τις δυσκολίες με τους γείτονές της». Σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι, ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε θετικό το σενάριο το Ποτάμι να μείνει στην αρχική του τοποθέτηση και τη ευνοϊκή του στάση απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Απαντώντας στις αιτιάσεις Μητσοτάκη ότι ο πρωθυπουργός αντάλλαξε τη συμφωνία με τις συντάξεις, ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης το έχει μετανιώσει που το είπε αυτό, αλλιώς θα το είχε επαναλάβει». Επίσης, πρόσθεσε ότι «αν η Νέα Δημοκρατία κυβερνούσε τώρα θα είχαμε άλυτο το Μακεδονικό και κομμένες τις συντάξεις». «Αποδείχθηκε από αυτή τη φράση Μητσοτάκη μια τάση αυτά τα ζητήματα να τα αντιμετωπίζει με επιχειρήματα που δεν ταιριάζουν σε επίπεδο κοινοβουλευτικής συζήτησης» σχολίασε. «Ό,τι ακούμε από τον κ. Γεωργιάδη τη Δευτέρα, το ακούμε από τον κ. Μητσοτάκη την Τετάρτη», πρόσθεσε.Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ έκανε λόγο για μια θετική έκπληξη και προέβλεψε πως η κυβέρνηση θα τα καταφέρει, επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να τελειώνουμε με τους αλυτρωτισμούς, κυρίως με αυτό που ανησυχεί τους Έλληνες σχετικά με την ελληνικότητα της αρχαίας Μακεδονίας. «Αυτό ήταν ένα μεγάλο αγκάθι που η Ελλάδα δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να το κάνει αποδεκτό. Τελειώσαμε με αυτού του τύπου τις ερμηνείες της ιστορίας, εδώ είμαστε σε κάθε φάση, να αξιολογούμε τα θετικά βήματα», συνέχισε λέγοντας επίσης ότι «φαίνεται ότι τα πράγματα βαίνουν ομαλώς με θετικά αποτελέσματα».

Απαντώντας για την αυριανή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του πρωθυπουργού, καθώς και τις αντισυγκεντρώσεις, ο Ν. Παππάς σχολίασε ότι «δεν πρέπει να μπερδεύουμε το δικαίωμα του συναθροίζεσθαι με την απόφαση κάποιος να κάνει αντισυγκέντρωση», προσθέτοντας ότι τέτοιου τύπου πρακτικές χρειάζονται οριοθέτηση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Απαντώντας για τον χρόνο επιλογής της συγκέντρωσης, ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι « ο Αλ. Τσίπρας υφίστατο πάντα κριτική, όταν αργούσε να κάνει περιοδεία έλεγαν ότι ήταν κλεισμένος στο Μαξίμου. Όταν βγαίνει, (λένε) ότι πάμε σε εκλογές. Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει, υπάρχει μια στρατηγική να επικοινωνήσουμε και με όρους πολιτικής συγκέντρωσης» ανέφερε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ. «Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι η Ελλάδα πιέστηκε. Το πρόβλημα χρόνιζε και η Ελλάδα ήθελε να λυθεί το ζήτημα και να πολλαπλασιάσει τη διπλωματική της ισχύ», επισήμανε ο Ν. Παππάς για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συμπλήρωσε ότι «ο στόχος να βρούμε όσους περισσότερους βουλευτές είναι θεμιτός και διαρκής» χαρακτηρίζοντας θετική τη στάση Σαρίδη. Για τον προϋπολογισμό, έκανε λόγο ότι «είναι ένας προϋπολογισμός για πρώτη φορά επεκτατικός».

Απαντώντας για τις δημεύσεις περιουσιών ομογενών εκ μέρους της Αλβανίας, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ έκανε λόγο για «μία κίνηση που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και μας προβληματίζει. Ελπίζουμε να ανακληθεί αυτή η απόφαση. Δεν είναι προς το συμφέρον κανενός να συμβεί αυτό. Παρακολουθούμε με πολύ μεγάλη προσοχή. Ελπίζουμε (η αλβανική κυβέρνηση) να αναθεωρήσει τη στάση της για να μην έχει αντίκτυπο στις σχέσεις μας», είπε και συμπλήρωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να απολέσει κανένα από τα διπλωματικά της όπλα».

Καλούμενος να τοποθετηθεί για την υπόθεση Μ. Πετσίτη, ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι τον γνώριζε από παλιά, είχαν χαθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάποια στιγμή βοήθησε στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ και μετά ασχολήθηκε με τον ιδιωτικό τομέα. «Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το θέμα με έναν ιδιώτη που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία», ανέφερε προσθέτοντας ότι κάποιοι πιάνονται από υποθέσεις που δεν αφορούν διαχείριση δημόσιου χρήματος. «Αυτά έρχονται και παρέρχονται και δεν επηρεάζουν τις πολιτικές τάσεις. Επειδή η Νέα Δημοκρατία πνίγεται σε Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ , προσπαθεί να κατασκευάσει κάτι για να ισοφαρίσει την κατάσταση».

Ο Ν. Παππάς απαντώντας για τη σκανδαλολογία, είπε ότι «δεν μπορείς να πεις ότι δεν θα γίνει Εξεταστική για την Υγεία για να μην κάνεις σκανδαλολογία», τασσόμενος υπέρ του ελέγχου των υποθέσεων.

Απαντώντας για τις κατηγορίες περί παροχολογίας εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ ανέφερε ότι «όποιος μιλάει για ψίχουλα δεν γνωρίζει το πώς περνάει η μέση ελληνική οικογένεια. Αυτές οι τοποθετήσεις είναι άστοχες». Σημείωσε ότι η τώρα η χώρα, εκτός μνημονίων έχει μεγαλύτερη δυνατότητα άσκησης πολιτικής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το κοινωνικό εισόδημα, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ ήταν πράγματα που έγιναν σε καθεστώς μνημονίων. «Τώρα, εκτός συμφωνίας θα υπάρξει και η μείωση του ΕΝΦΙΑ, η μείωση του τέλους επιτηδεύματος για τους αγρότες, η επιστροφή των αναδρομικών, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, άρα έχουμε ένα πλέγμα πολιτικών πολύ ισορροπημένο και με περισσότερο βάρος σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Ο κάθε Έλληνας θα αισθανθεί ότι η οικονομία μας έχει γυρίσει σελίδα και η ανοδική της πορεία θα είναι σταθερή και συνεχής, και αυτό είναι το μεγάλο όπλο της κυβέρνησης».

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, επαναλαμβάνοντας ότι «η οικονομία έχει μπει σε σταθερή πορεία και θέλουμε αυτή η πορεία να συσσωρεύσει θετικά πράγματα για το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα. Οι Έλληνες πολίτες έχουν να κάνουν μια κρίσιμη επιλογή το 2019. Να ακολουθήσουν μια συνταγή που πήγε την ανεργία στο 27% ή μια άλλη που την έριξε στο 17% και που θα μπορεί να την πάει το 2023 στο 7%» τόνισε. Ο Ν. Παππάς έκανε λόγο για «ασφαλιστικό Πινοτσέτ» από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι «οι συντάξεις και η κοινωνική ασφάλιση δεν είναι στοίχημα. Είναι αυτό που μας συγκροτεί ως κοινωνία και μας καθιστά αλληλέγγυους, και να αναδιανέμουμε το εισόδημα που έχει παραχθεί».

Απαντώντας για τις δημοσκοπήσεις ο Ν. Παππάς έκανε λόγο για συστηματικό πρόβλημα στη μέθοδο των εταιρειών, σημειώνοντας «δεν μπορείς να πέφτεις πάντα έξω προς τα Δεξιά». Συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν κατηγορίες ψηφοφόρων στις οποίες φαίνεται ότι η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκπροσωπείται» σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει εταιρεία που να μην έχει μειώσει τη διαφορά στο μισό, από τότε που ο Μητσοτάκης μίλαγε για διαφορά 20 μονάδων». «Δεν μας απασχολεί να περάσουμε τις δημοσκοπήσεις, αλλά να κερδίσουμε τις εκλογές» υπογράμμισε λέγοντας ότι ο λαός έχει σοφία και θα αξιολογήσει θετικά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή:

  • ΠΑΠΠΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική Εφήβων: Η δωδεκάδα του Ευρωμπάσκετ U18

All Content

Δόξα Λευκάδας: Ανακοίνωσε τον ΤζαΚίναν Γκαντ με ένα ευφάνταστο video

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Αύξηση κατά 20,9% των τουριστών και κατά 25,8% των εισπράξεων στο πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου 2026

All Content - BusinessNews.gr

Μέλισσα Κίκιζας: Οι εξαγωγές ξεπερνούν το 40% των πωλήσεων – Άνοδος 15,7% στα προ φόρων κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρή αύξηση των τιμών του πετρελαίου - Ξεπέρασε τα 95 δολάρια το Brent

All Content

Η Έλενα Τσακιρίδου στην Avant Tales

All Content

Στην Pollen η Audi

FleetNews

Stellantis: Ισχυρή άνοδος αποστολών το β’ τρίμηνο 2026

FleetNews

Η Volvo σε κερδοφορία το β’ τρίμηνο του 2026

FleetNews

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

All Content

Ισπανία: Με Χουάντσο και Αλντάμα κόντρα στην Ελλάδα (pic)

All Content

Επίσημο: Προπονητής της Μπαρτσελόνα ο Σέκουλιτς

All Content - BusinessNews.gr

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ εξελέγη ο Θέμης Σαρασίδης

All Content - BusinessNews.gr

Η Zakcret στην Κύπρο, οι νέες κινήσεις της Mere, η έμπειρη GM και ο έλεγχος της 4all

All Content - BusinessNews.gr

Η Netcompany ενισχύει τον ρόλο της στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Κομισιόν

FleetNews

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

FleetNews

Σε παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξη η Geely

CSRΝews.gr

Celestyal: Πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο ασκουμένων με τη συμμετοχή φοιτητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

CSRΝews.gr

MINOAN LINES: Έκπτωση 50% για τους πρωτοετείς φοιτητές και τις οικογένειές τους

CSRΝews.gr

Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΕ: Μειώθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων το Νοέμβριο
ΕΕ: Μειώθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων το Νοέμβριο 14/12/2018 - 02:00
Μητσοτάκης: «Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών ούτε τώρα, ούτε ποτέ» 14/12/2018 - 02:00
Μητσοτάκης: «Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών ούτε τώρα, ούτε ποτέ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σχεδόν 5.500 οι νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2026-27
    22/07/2026 - 18:53 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θεσσαλονίκη: Στα 170 εκατ. ευρώ η οικονομική επίδραση από συνέδρια το 2025
    22/07/2026 - 18:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Κρούσμα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου
    22/07/2026 - 18:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τυροκομείο Πιτταρά: Δεκατέσσερις διακρίσεις σε δύο διαγωνισμούς γεύσης
    22/07/2026 - 18:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nestle: Κοντά στην πώληση του 50% της ευρωπαϊκής επιχείρησης νερού έναντι €5 δισ
    22/07/2026 - 17:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,24%, στα 286,75 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    22/07/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • LAMDA Development: Ολοκληρώθηκε η πρόωρη εξόφληση του ομολογιακού δανείου
    22/07/2026 - 17:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Apple: Νέο πρόγραμμα μίσθωσης συσκευών με τη Klarna
    22/07/2026 - 17:38 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η D-Marin παρουσιάζει το διευρυμένο χαρτοφυλάκιό της σε Κάννες και Γένοβα
    22/07/2026 - 17:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Cityzen: Πρώτη εγκατάσταση εξοπλισμού στάθμευσης SOFTRA, στον κλάδο Υγείας
    22/07/2026 - 16:54 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πετρέλαιο: Στα 90,97 δολάρια το Brent λόγω της έντασης στη Μέση Ανατολή
    21/07/2026 - 20:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η Boeing ζητά από τις ΗΠΑ να παρέμβουν για το δάνειο-ρεκόρ της ΕΕ προς την Airbus
    21/07/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μέλισσα Κίκιζας: Οι εξαγωγές ξεπερνούν το 40% των πωλήσεων – Άνοδος 15,7% στα προ φόρων κέρδη
    22/07/2026 - 07:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Bluegr Hotels & Resorts γιορτάζει την Κρήτη ως «Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026»
    21/07/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η LG Electronics επαναπροσδιορίζει το gaming με τη σειρά οθονών UltraGear
    21/07/2026 - 21:20 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρης: Αφαίρεσε την εταιρία Betsson από την ονομασία της ομάδας

22/07/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Λάρκιν: Εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε (pics)

22/07/2026 - 14:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς: Διάκριση στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

22/07/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Celestyal: Πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο ασκουμένων με τη συμμετοχή φοιτητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

22/07/2026 - 13:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

MINOAN LINES: Έκπτωση 50% για τους πρωτοετείς φοιτητές και τις οικογένειές τους

22/07/2026 - 13:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Mastercard Economic Institute: Η Ευρώπη παραμένει κορυφαίος προορισμός για ταξίδια

22/07/2026 - 11:46
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Ισχυρή άνοδος αποστολών το β’ τρίμηνο 2026

22/07/2026 - 08:34
FleetNews
fleetnews.gr

Η Volvo σε κερδοφορία το β’ τρίμηνο του 2026

22/07/2026 - 08:30
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo