Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Συνέδριο "Αερομεταφορές-Παρόν και Μέλλον": Έλλειμμα στρατηγικής και επενδυτικές ευκαιρίες
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
06/11/2018 · 02:00

Συνέδριο "Αερομεταφορές-Παρόν και Μέλλον": Έλλειμμα στρατηγικής και επενδυτικές ευκαιρίες

Τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η Δυτική Ελλάδα, στον τομέα της Πολιτικής αλλά και της Γενικής Αεροπορίας, ανέδειξε το 13ο Επιστημονικό Συνέδριο «Αερομεταφορές - Παρόν και Μέλλον», που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19/10/2018 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας από την iForce Επικοινωνίες, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπταμένου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας και Δημοσίων Υπηρεσιών (ΠΕΙΠΣΑΔΥ), το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε.) και το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας και την ευγενική χορηγία της Global Aviation της πλέον αξιόπιστης και σημαντικής εταιρείας εκπαίδευσης πιλότων στην χώρα μας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η Δυτική Ελλάδα, στον τομέα της Πολιτικής αλλά και της Γενικής Αεροπορίας, ανέδειξε το 13ο Επιστημονικό Συνέδριο «Αερομεταφορές - Παρόν και Μέλλον», που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19/10/2018 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας από την iForce Επικοινωνίες, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπταμένου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας και Δημοσίων Υπηρεσιών (ΠΕΙΠΣΑΔΥ), το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε.) και το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας και την ευγενική χορηγία της Global Aviation της πλέον αξιόπιστης και σημαντικής εταιρείας εκπαίδευσης πιλότων στην χώρα μας.

Το συνέδριο που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συντόνισε ο πρόεδρος της iForce Επικοινωνίες, Φωκίων Ζαΐμης ο οποίος στην εισαγωγική του ομιλία, αναφέρθηκε στις δυνατότητες που έχουν τα μικρά αεροδρόμια της περιοχής (Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας – Επιτάλιο Ηλείας) αν αξιοποιηθούν σωστά, με στόχο την εκμετάλλευση αεροπορικού τουρισμού υψηλών προδιαγραφών, ο οποίος αποτελεί σήμερα «παρθένο έδαφος» σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το αεροδρόμιο Επιταλίου μπορεί με τις κατάλληλες κινήσεις και με την εμπλοκή ενός ιδιώτη επενδυτή, να μετατραπεί στο Κατάκολο της Γενικής Αεροπορίας για την Δυτική Ελλάδα και για όλη την χώρα. Δυστυχώς παρατήρησε τόσο η Πολιτεία όσο και η τοπική αυτοδιοίκηση είναι απούσα από αυτήν την αναπτυξιακή ευκαιρία ενώ η Περιφέρεια Δ.Ε. έχει σημαντικά καθυστερήσει και δεν έχει μια συγκεκριμένη στρατηγική στο θέμα.

Η χώρα γενικά αλλά και ειδικότερα η Δυτική Ελλάδα χάνει πολύτιμο συνάλλαγμα, επενδύσεις και θέσεις εργασίας υψηλής αξίας αφού αδιαφορεί πλήρως ενώ άλλες γειτονικές χώρες όπως η Κροατία και η Τουρκία επωφελούνται της ελληνικής αδράνειας και αναπτύσσουν ραγδαία τον κλάδο αυτό. Δυστυχώς όπως και το στοίχημα μερικά χρόνια πριν να γίνει το Α/Δ Ελευθέριος Βενιζέλος «HUB» για την Ν.Α. Ευρώπη χάθηκε λόγω - μεταξύ άλλων- της υψηλής φορολογίας και τελών έτσι και σήμερα η χώρα γενικά βουλιάζει σε μια απραξία ενώ έχει και τις κατάλληλες υποδομές (α/δ) και υψηλής ποιότητας και εμπειρίας ανθρώπινο δυναμικό. Αποτέλεσμα ίσως θα είναι πάλι να ξεπουληθούν σε τιμές ευκαιρίες και οι υπόλοιπες αεροπορικές υποδομές της χώρας σε πιθανούς πρόθυμους επενδυτές με αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αχαΐας χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου, ο οποίος τόνισε την ανάγκη επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, βελτίωσης των υποδομών σύνδεσης του αεροδρομίου Αράξου και ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού με την κατασκευή μαρίνας μέγκα γιότ. Ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Κώστας Καρπέτας, αναφέρθηκε στην μεγάλη αύξηση της διακίνησης επιβατών στο αεροδρόμιο Αράξου, λέγοντας ότι είναι ενδεικτικό σημάδι αναβάθμισης της Δυτικής Ελλάδας στον τουριστικό χάρτη. Επίσης, οι διανυκτερεύσεις εξαμήνου του 2018 έφτασαν τις 1.379.000, σημειώνοντας αύξηση 50,5% και οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στην Δυτική Ελλάδα, αυξήθηκαν κατά 73%, καταγράφοντας πανελλαδικό ρεκόρ.

Ο αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Σαλάχας τόνισε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δικαιούται πλέον, να έχει ένα διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο και αυτός πρέπει να είναι ένας κυρίαρχος αναπτυξιακός στόχος για τους φορείς.

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης, τόνισε ότι στο Επιτάλιο ή στο Αγρίνιο θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα αεροδρόμιο αεραθλητισμού και αεροτουρισμού, όμως θα πρέπει να απαντηθεί πρώτα, ποιος φορέας μπορεί να αναλάβει τη λειτουργία και την διαχείρισή του.

Η οικονομολόγος Μαριάνθη Καφετζή-Ραυτοπούλου, ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε την ανάγκη μεταρρυθμίσεων στον αεροπορικό χώρο σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως, την διαμόρφωση ενός κοινά αποδεκτού σχεδίου και υγιούς περιβάλλοντος για την ανάπτυξη των αεραθλητικών δράσεων και του αεροπορικού τουρισμού.

Είναι προφανές ότι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου των αερομεταφορών, είναι αναγκαία προϋπόθεση, αν θέλουμε να μιλάμε για ανάπτυξη αυτού του είδους τουρισμού, σημείωσε από την πλευρά του, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ιάσων Φωτήλας.

Ο οικονομολόγος Ηρακλής Ρούπας, συμφώνησε ότι η Αχαΐα ενδείκνυται για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων αεροτουρισμού και αεραθλητισμού, όμως θα πρέπει να λυθούν θέματα συνεννόησης μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, για να προχωρήσουμε στην διαμόρφωση ενός προϊόντος που θα απευθύνεται σε ειδικές κατηγορίες τουριστών.

Ο Πέτρος Μαντάς, πρόεδρος ΣΕΒΙΠΑ, αντιπρόεδρος του ΙΝΑΔΕ και πρόεδρος της ΑΞΟΝΑΣ ΑΒΕΤΕ, αναφέρθηκε από την πλευρά του, στην ανάγκη λειτουργίας του αεροδρομίου Αράξου και ως βάσης μεταφοράς προϊόντων κάργκο, καθώς θα βοηθούσε σημαντικά στην άμεση εξαγωγή των τοπικών προϊόντων σε νέες αγορές.

Εκ των βασικών ομιλητών του συνεδρίου, ήταν ο πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων Δημήτρης Τσουκαλάς, ο οποίος επιβεβαίωσε την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για την χρήση του αεροδρομίου Αράξου από ξένες αεροπορικές εταιρείες. Όπως είπε ο κ. Τσουκαλάς, η αύξηση στην κίνηση αεροσκαφών στον Άραξο φτάνει φέτος το 34% και επιβατών το 45% και έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, το αεροδρόμιο θα κληθεί σύντομα να καλύψει ακόμα και αεροπορική τουριστική κίνηση από γειτονικά νησιά (Ζάκυνθος, Κεφαλονιά) όπου τα αεροδρόμιά τους, έχουν κορεστεί. Ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και ζήτηση, παρουσιάζει το αεροδρόμιο Ακτίου, το οποίο «έχει πάρει φωτιά» όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουκαλάς.

Στο συνέδριο μίλησε ο αστυνομικός υποδιευθυντής και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιπταμένων Σωμάτων Ασφαλείας και Δημοσίων Υπηρεσιών Γιάννης Συριόπουλος. Πρότεινε την επαναδειοδότηση του αεροδρομίου Επιταλίου, ως πολιτικού και την προσέλκυση επενδυτών, για να δημιουργηθεί ένα "Αεροπορικό Πανεπιστήμιο", όπου θα εκπαιδεύονται κάθε χρόνο χειριστές και μηχανικοί αεροσκαφών. Αυτή η σχολή, θα μπορούσε να συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Πατρών και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, για την ανάπτυξη υπηρεσιών εκπαίδευσης μηχανικών, συντήρησης και συναρμολόγησης κιτ τουριστικών αεροσκαφών, ώστε το εγχείρημα να είναι οικονομικά βιώσιμο.

Το συνέδριο έκλεισε με την παρέμβαση του Αλέξανδρου Τσακτάνη, διευθύνοντος συμβούλου της GLOBAL AVIATION, που αναφέρθηκε στις μεγάλες ευκαιρίες που εμφανίζονται στον τομέα της εκπαίδευσης επαγγελματιών χειριστών αεροσκαφών στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον κ. Τσακτάνη, οι ανάγκες για νέους πιλότους αυξάνονται από το 2010 και μετά κατά 8% τον χρόνο και είναι ενδεικτικό ότι στην Ελλάδα, οι αεροπορικές εταιρείες χρειάζονται 150 νέους χειριστές αεροσκαφών τον χρόνο, όμως από τις ιδιωτικές σχολές, αποφοιτούν μόνο 80 επαγγελματίες. Ως εκ τούτου, ο κλάδος των χειριστών αεροσκαφών, προσφέρει μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση και καριέρα υψηλών προδιαγραφών και απολαβών, για τους νέους. Το παγκόσμιο δε έλλειμμα πιλότων που υφίσταται σήμερα ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες άτομα και αυξάνει συνεχώς.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από την εταιρεία iForce Επικοινωνίες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ), το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας, την Πανελλήνια Ένωση Ιπταμένου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.), της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροσκαφών Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας. Χορηγός του συνεδρίου η εταιρεία Global Aviation.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Black out και ήττα στη Ρουμανία 73-66 για την Εθνική!

All Content

Ρουμανία-Ελλάδα: Ο Παπανικολάου σκοράρει στην εκπνοή του ημιχρόνου (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒΑΞ: Συνέχεια της ισχυρής ανάπτυξης το 2025 – Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ - Μέρισμα 0,10 ευρώ ανά μετοχή

All Content - BusinessNews.gr

Ταμείο Εγγυοδοσίας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Στήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση από την Εθνική Τράπεζα

All Content - BusinessNews.gr

Η Αττικά Πολυκαταστήματα μπήκε στο Χρηματιστήριο με το... δεξί - Στο 70,08% μειώθηκε η συμμετοχή της Ideal

All Content

WHY: Νέα συνεργασία με την Electrip Greece

All Content

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

FleetNews

Σημαντική διάκριση για τον Όμιλο Συγγελίδη – Citroen

FleetNews

Το BMW Group προωθεί τη χρήση της Physical AI

FleetNews

SUZUKI: Δωρεάν καλοκαιρινός τεχνικός έλεγχος

All Content

Ρουμανία-Ελλάδα: Τρίποντο Λαρεντζάκη σε λήξη του χρόνου από ασίστ Τολιόπουλου (vid)

All Content

Ρουμανία-Ελλάδα: Η photo gallery από την Οραντέα

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Συμφωνία με Hilton για τη δημιουργία πεντάστερου ξενοδοχείου στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη

All Content - BusinessNews.gr

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

All Content - BusinessNews.gr

Οι απορροφήσεις Σκλαβενίτη και Παπαδοπούλου, n holding των 28 εκατ. της Εl Sabor και η ενδιαφέρουσα κίνηση της Γευσήνους

FleetNews

Cyclon και Ιαπωνική ενώνουν δυνάμεις στην αγορά των λιπαντικών

FleetNews

Επίσημα στην Ελλάδα το Xpeng P7+: Αναλυτικά η γκάμα και οι τιμές του

CSRΝews.gr

INZEB: Οι προτάσεις για ασφαλέστερες κατοικίες παρουσιάστηκαν στο Μουζάκι

CSRΝews.gr

Το incharge της Motor Oil “οδηγεί” την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές

CSRΝews.gr

Mondelēz International: Λανσάρει τη συλλεκτική Toblerone Crystal Bar σε συνεργασία με τη Swarovski

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΣΕΒ: «Ελλάδα - Πορτογαλία, σημειώσατε... 2»
ΣΕΒ: «Ελλάδα - Πορτογαλία, σημειώσατε... 2» 06/11/2018 - 02:00
Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος: Εναλλακτικές προσεγγίσεις για τη βελτίωση του συνταξιοδοτικού συστήματος 06/11/2018 - 02:00
Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος: Εναλλακτικές προσεγγίσεις για τη βελτίωση του συνταξιοδοτικού συστήματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συνολικά 245 Ευρωπαίοι πυροσβέστες στην Ελλάδα τη φετινή αντιπυρική περίοδο
    02/07/2026 - 21:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Metron Analysis: Στο 30,4% η ΝΔ, στο 17,1% η ΕΛΑΣ, στο 11,4% το ΠΑΣΟΚ, τέταρτη η Καρυστιανού
    02/07/2026 - 21:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Bloomberg: Οι ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες συμβιβάζονται με την ιδέα τελών στα Στενά του Ορμούζ
    02/07/2026 - 20:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με ισχυρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης - Νέο ρεκόρ για τον Stoxx 600
    02/07/2026 - 20:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • e-ΕΦΚΑ: Σε εφαρμογή τίθεται η νέα ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών 72 δόσεων
    02/07/2026 - 19:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης κατά Trivago για δυσφήμηση και παραπλάνηση επισκεπτών
    02/07/2026 - 19:40 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Γερμανία: Φοροελαφρύνσεις 10 δισ. ευρώ για τη μεσαία τάξη ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Φρίντριχ Μερτς
    02/07/2026 - 19:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ισπανία: Βραχιολάκια κατά της... θερμοπληξίας για εργαζομένους στη Βαρκελώνη
    02/07/2026 - 18:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΒΑΞ: Συνέχεια της ισχυρής ανάπτυξης το 2025 – Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ - Μέρισμα 0,10 ευρώ ανά μετοχή
    02/07/2026 - 18:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Αττικά Πολυκαταστήματα μπήκε στο Χρηματιστήριο με το... δεξί - Στο 70,08% μειώθηκε η συμμετοχή της Ideal
    02/07/2026 - 18:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • National Geographic: Το The Lynx Mountain Resort της Φλώρινας στους κορυφαίους ορεινούς προορισμούς της Ευρώπης
    01/07/2026 - 23:00 LIFESTYLE
  • Retail & More: Οριστική αλλαγή πλάνων για τα Carrefour - Στροφή στο franchise
    02/07/2026 - 07:17 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΗΠΑ: Η Ουάσιγκτον δεν θα ανανεώσει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με Καναδά και Μεξικό
    01/07/2026 - 22:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • SARKK: Συνεχίζει τις επενδύσεις παρά τις πιέσεις στην αγορά – Μέρισμα 27,3 εκατ. ευρω
    02/07/2026 - 07:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γιάννης Στουρνάρας: Δεν αναμένει νέα αύξηση επιτοκίων από ΕΚΤ τον Ιούλιο
    01/07/2026 - 22:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σίλβασαν: Τεράστια νίκη για το ρουμανικό μπάσκετ

02/07/2026 - 18:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρουμανία-Ελλάδα 73-66: Τα highlights του αγώνα (video)

02/07/2026 - 18:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ρυθμός 94.9: Η Έλλη Κοκκίνου στο 6ο «Κάτι Παίζει» powered by ΔΕΗ

02/07/2026 - 13:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

INZEB: Οι προτάσεις για ασφαλέστερες κατοικίες παρουσιάστηκαν στο Μουζάκι

02/07/2026 - 12:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το ChatGPT είναι πλέον διαθέσιμο στο Viber

02/07/2026 - 11:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το incharge της Motor Oil “οδηγεί” την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές

02/07/2026 - 10:33
FleetNews
fleetnews.gr

Σημαντική διάκριση για τον Όμιλο Συγγελίδη – Citroen

02/07/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Το BMW Group προωθεί τη χρήση της Physical AI

02/07/2026 - 05:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“ Γιάννης Καραολής – Hair Awards 2026”

01/07/2026 - 13:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Roots Hair Salon – ‘’Hair Awards 2026’’

01/07/2026 - 13:49
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo