Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος για την Ημέρα Κατά του Καπνίσματος
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
31/05/2018 · 03:00

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος για την Ημέρα Κατά του Καπνίσματος

Με αφορμή την Ημέρα κατά του Καπνίσματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) διοργανώθηκε σήμερα από το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και το Ερευνητικό Εργαστήριο George D. Behrakis της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, συνέντευξη Τύπου
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με αφορμή την Ημέρα κατά του Καπνίσματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) διοργανώθηκε σήμερα από το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και το Ερευνητικό Εργαστήριο George D. Behrakis της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχαν ο γ.γ. Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, κ. Ιωάννης Μπασκόζος, ο εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Αττικής, κ. Ιωάννης Δέδες, ο Ομότιμος Καθηγητής Καρδιολογίας, κ. Διονύσιος Κόκκινος και η Πρόεδρος του Δ.Σ. των Ελληνικών Ταχυδρομείων, κ. Ευφροσύνη Σταυράκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, κ. Παναγιώτης Μπεχράκης, απένειμε τιμητική πλακέτα στην κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως UNESCO και στην κυρία Αλεξάνδρα Στασινοπούλου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Στασινόπουλος – ΒΙΟΧΑΛΚΟ, για την μακροχρόνια συνεισφορά τους στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών δράσεων SmokefreeGreece που πραγματοποιούνται στα σχολεία για την πρόληψη του καπνίσματος.

Στην εισήγησή του ο κ. Μπασκόζος, μεταξύ άλλων, είπε: «Το Υπουργείο Υγείας θεωρεί πολύ σημαντικές τις πρωτοβουλίες για έλεγχο του καπνίσματος σαν μέτρο προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε η έκδοση της Εγκυκλίου με Αριθμ. Πρωτ. Γ.Π./Δ2β/οικ.8809 /31-01-2018 και ΑΔΑ: 6ΙΓΩ465ΦΥΟ-ΚΔΦ για εφαρμογή του Νόμου. Πιστεύουμε στην ανάγκη παρέμβασης στο σχολείο και στην παιδική ηλικία, στην τακτική καμπάνια ενημέρωσης του πληθυσμού και στα μέτρα ελέγχου του λαθρεμπορίου τσιγάρων (Κύρωση Πρωτοκόλλου). Το Υπουργείο Υγείας θα επιδιώξει άμεσα την δημιουργία διυπουργικού οργάνου για τον συντονισμό των δράσεων που σχετίζονται με τον έλεγχο του καπνίσματος και την εφαρμογή του Νόμου.»

Ο Καθηγητής κ. Κόκκινος τόνισε ότι το κάπνισμα είναι κύριος παράγων κινδύνου για την εμφάνιση της στεφανιαίας νόσου, εμφράγματος μυοκαρδίου, περιφερικής αγγειακής νόσου, εγκεφαλικών επεισοδίων και ανευρυσμάτων αορτής, υποστηρίζοντας έτσι την αφιέρωση της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος στην επίδραση της χρήσης προϊόντων καπνού στο καρδιαγγειακό σύστημα. Ο κύριος Κόκκινος ανέφερε ότι το κάπνισμα είναι υπεύθυνο για 28% του θανάτου ανδρών και 13% του θανάτου γυναικών ηλικίας 35-60 ετών. Υπενθυμίζεται ότι η καρδιαγγειακή νόσος είναι η πρώτη αιτία νοσηρότητας και θνησιμότητας παγκοσμίως και ότι το 12% των θανάτων από αυτήν αποδίδεται στο κάπνισμα. Επίσης, το παθητικό κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρδιαγγειακής νόσου κατά 20 με 30%. Δεν υπάρχει κατώτατο όριο αριθμών τσιγάρων όσον αφορά στον κίνδυνο, ο κίνδυνος αυξάνει από το πρώτο τσιγάρο. Το ευχάριστο είναι ότι η διακοπή του καπνίσματος μειώνει διαχρονικά τις επιπλοκές από πολύ νωρίς και υποτριπλασιάζει τον κίνδυνο υποτροπής εμφράγματος του μυοκαρδίου. «Η εκστρατεία κατά του καπνίσματος πρέπει να είναι μεθοδική, πρακτική, στοχευμένη και προσγειωμένη στον πληθυσμό στον οποίο απευθύνεται και να είναι θετική και όχι αρνητική ή εκφοβιστική. Πρέπει να γίνει συνείδηση, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά της πολιτισμικής απαξίας του καπνίσματος».

Στην εισήγησή του, ο κ. Παναγιώτης Μπεχράκης αναφέρθηκε στη μείωση του συνόλου των καπνιστών κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (σχήμα1 - KAPA Research και Ελληνική Στατιστική Αρχή). Ιδιαίτερα τόνισε ότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ., 33,3% είναι η μείωση των καπνιστών ηλικίας 16-24 ετών μεταξύ των ετών 2009-2014 (σχήμα2). Σημαντική είναι και η μείωση της ετήσιας κατανάλωσης τσιγάρων που φτάνει το 57% μεταξύ των ετών 2007 και 2017 (σχήμα3). Περιγράφοντας τις δράσεις SmokefreeGreece, ο κος Μπεχράκης αναφέρθηκε στον ρόλο της επιστημονικής έρευνας και εκπαίδευσης στην πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος (σχήμα4). Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Έλληνας έχει πλέον αλλάξει νοοτροπία. Η Ελλάδα πορεύεται με επιτυχία σε ευρωπαϊκή αντιμετώπιση της επιδημίας του καπνίσματος. Στόχος είναι μία νέα γενιά χωρίς τσιγάρο».

Η κ. Βάσω Ευαγγελοπούλου, Πνευμονολόγος-Εντατικολόγος του Ερευνητικού Εργαστηρίου George D.Behrakis της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, παρουσίασε το νέο τετράδιο «Μαθαίνω να μην καπνίζω» η φιλοσοφία του οποίου είναι, με τρόπο ευχάριστο, να λαμβάνουν τα παιδιά θετικά μηνύματα για τη ζωή, μαθαίνοντας να μην καπνίζουν. Το τετράδιο εκτυπώθηκε σε 160.000 αντίτυπα από το Εθνικό Τυπογραφείο με χορηγία της Βουλής των Ελλήνων και μοιράζεται με χορηγία των ΕΛ.ΤΑ. σε μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού σχολείων της χώρας.

Η κ. Ευαγγελοπούλου αναφέρθηκε και στο ευρύτερο εκπαιδευτικό έργο του SmokefreeGreece, το οποίο περιλαμβάνει:

  • τις σχολικές παρεμβάσεις για την πρόληψη του καπνίσματος, εξειδικευμένες για τρεις ηλικιακές ομάδες μαθητών: Ε’ και ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού, Γυμνασίου και της Α’ τάξης του Λυκείου. Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται καθημερινά σε τρεις πόλεις, στην Αθήνα στον χώρο του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη στο Κέντρο ΝΟΗΣΙΣ και στην Τεγέα Αρκαδίας στο παλαιό Δημαρχείο Τεγέας. Περισσότεροι από 32.500 μαθητές έχουν παρακολουθήσει τα τελευταία πέντε χρόνια τις παρεμβάσεις με πολύ θετική ανταπόκριση.
  • το βιβλίο «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα», το οποίο σε συνδυασμό με το ειδικό βιωματικό σεμινάριο εκπαίδευσης επιμορφώνει εκπαιδευτικούς και γονείς σε σχέση με το κάπνισμα, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να μεταφέρουν την απαραίτητη γνώση στα παιδιά.

Η Πρόεδρος των ΕΛ.ΤΑ., κ. Ευφροσύνη Σταυράκη δήλωσε «Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε στο να φτάσουν στα παιδιά και να διδαχτούν με γλαφυρότητα και επιστημοσύνη, μηνύματα σχετικά με την εξάρτηση και τις βλάβες που προκαλεί το κάπνισμα αλλά και θετικά μηνύματα, που προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής, απαλλαγμένο από εξαρτήσεις, ουσιαστικά ελεύθερο. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με 190 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, και με καθοριστική συμμετοχή στο κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας, είναι παρόντα και σ’ αυτή την εθνική προσπάθεια: στην αντικαπνιστική εκπαίδευση των παιδιών μας. Με μεγάλη χαρά και με πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής τους υπευθυνότητας, τα ΕΛΤΑ διαθέτουν το πανελλαδικό τους δίκτυο για την επίτευξη αυτού του τόσο σημαντικού στόχου του οποίου το στοίχημα είναι ένα καλύτερο επίπεδο ζωής για τις νέες γενιές».

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Δέδες δήλωσε: «Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος δεν έχει χαρακτήρα επετειακό, ούτε σαφώς εορταστικό. Σκοπός είναι να αφυπνιζόμαστε και να αναλαμβάνουμε δράσεις κατά του καπνίσματος που επιβαρύνει την Υγεία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, ώστε του χρόνου να έχουμε να παρουσιάσουμε θετικά αποτελέσματα. Αντικαπνιστικός νόμος με αυστηρές διατάξεις υπάρχει στην χώρα μας με τον Ν.3730/2008 και προσφάτως επικαιροποιήθηκε από την σημερινή κυβέρνηση. Είναι γεγονός ότι οι αντικαπνιστικές διατάξεις αποτελούν αρνητικό παράδειγμα καταστρατήγησης και μη εφαρμογής και αυτό πρέπει να αλλάξει. Στην προσπάθεια αυτή, η Πολιτεία δεν εστιάζει σε κατασταλτικά και εισπρακτικά μέτρα, αλλά αντίθετα στην δημιουργία αντικαπνιστικής συνείδησης στην νεολαία μας. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής έγινε και η χορηγία της έκδοσης των 160.000 μαθητικών τετραδίων «Μαθαίνω να μην καπνίζω» από την Βουλή των Ελλήνων.

Την εκδήλωση συντόνισε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, Πνευμονολόγος κ. Άννα Τζώρτζη και αναφέρθηκε στο ιστορικό της θέσπισης της Παγκόσμιας Ημέρας και του Συμφώνου Πλαισίου για τον Έλεγχο του Καπνίσματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO FCTC). Σχετικά με τις ευρωπαϊκές δράσεις για το κάπνισμα, υπογράμμισε ιδιαίτερα την Νέα Κοινοτική Οδηγία (TPD) και περιέγραψε το συντονιστικό ρόλο που έχει αναλάβει η χώρα μας για την εφαρμογή της Οδηγίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μέσω του προγράμματος Joint Action on Tobacco Control (JATC). Κλείνοντας, η κυρία Τζώρτζη αναφέρθηκε στη λειτουργία του Ερευνητικού Εργαστηρίου George D. Behrakis της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και εξέφρασε ευχαριστίες προς το Behrakis Foundation της Βοστώνης, στη χορηγία του οποίου στηρίζεται η συνεχής λειτουργία του ομώνυμου εργαστηρίου, του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και το μεγαλύτερο μέρος των δράσεων για τον έλεγχο του καπνίσματος στη χώρα.

  • ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ·
  • ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
  • ·
  • ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με το «πρέπει» της νίκης η Εθνική μας σήμερα κόντρα στην Ισπανία στο γεμάτο T-Center

All Content

Ο ΠΑΟΚ 90-71 τον Βίκο Ιωαννίνων σε φιλικό στο Μέτσοβο (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών : Ξεκινά με πάνω από 1.740 κωδικούς – Μέση μείωση έως 9,5%

All Content - BusinessNews.gr

Ρίχνουν αυλαία οι θερινές εκπτώσεις: Υποτονικός ο τζίρος, στο επίκεντρο της «επόμενης μέρας» οι προσφορές

All Content - BusinessNews.gr

Σαφάρι ελέγχων στα οχήματα: «Κόφτης» στις ενστάσεις,πρόστιμα για ανασφάλιστα, τέλη και ΚΤΕΟ

All Content

Υπουργείο Οικονομικών: Στην Cream το spec των 2,2 εκατ. ευρώ

All Content

Η ΕΔΙΠΤ δίνει το «παρών» στην 90ή ΔΕΘ

FleetNews

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

FleetNews

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

FleetNews

Audi A2 e-tron: Το νέο σημείο αναφοράς στην αποδοτικότητα

All Content

Ο Ηρακλής νίκησε με 72-62 τον... μισό Άρη σε φιλικό στο «Nick Galis Hall»

All Content

Ελλάδα-Ισπανία: Οδηγίες και πληροφορίες για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο T-Center

All Content - BusinessNews.gr

Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «βάζει πλώρη» για το ΧΑ - Dual listing και άντληση 100 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπεγράφη στο Τελ Αβίβ η συμφωνία για τον ελληνικό «Θόλο»

All Content - BusinessNews.gr

Παρατείνεται και τον Σεπτέμβριο η επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης

FleetNews

Η νέα Mercedes-Benz GLB τώρα με όφελος 2.000 ευρώ

FleetNews

Πατάει γκάζι η Hyundai με 100 νέα μοντέλα έως το 2030

CSRΝews.gr

«Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank

CSRΝews.gr

Ελληνικός Χρυσός και Μεταλλεία Θράκης στην 90η ΔΕΘ: Το νέο κεφάλαιο της μεταλλευτικής δραστηριότητας και οι Σκουριές

CSRΝews.gr

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου στηρίζει τις οικογένειες των νεκρών και αγνοουμένων από τη βύθιση του ferry

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ενεργοποιείται το Περιβαλλοντικό Οικιακό Τιμολόγιο
Ενεργοποιείται το Περιβαλλοντικό Οικιακό Τιμολόγιο 31/05/2018 - 03:00
Εθνική Τράπεζα: Στα 20 εκατ. τα κέρδη του α΄ τριμήνου 31/05/2018 - 03:00
Εθνική Τράπεζα: Στα 20 εκατ. τα κέρδη του α΄ τριμήνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,10%, στα 803,21 εκατ. ευρώ εκτοξεύθηκε ο τζίρος- Κέρδη 4,18% τον Αύγουστο
    31/08/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Chevron, GE Vernova, ONGC, Eni και GeoPark κοντά σε ενεργειακές συμφωνίες στη Βενεζουέλα
    31/08/2026 - 17:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Bank of America: Οι Αμερικανοί μετακομίζουν λιγότερο και στρέφονται στις ανακαινίσεις κατοικιών
    31/08/2026 - 17:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Πρεμιέρα» για την «ΚΟΜΒΟΣ» της ΕΛ.ΑΣ: Με drones, κάμερες και ΑΙ η διαχείριση της κυκλοφορίας
    31/08/2026 - 17:33 ΕΛΛΑΔΑ
  • «The Factory»: Το νέο ερευνητικό κέντρο του ΕΚΕΤΑ στο Λάκκωμα Χαλκιδικής εγκαινίασε ο Σταύρος Καλαφάτης
    31/08/2026 - 17:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • B. Κικίλιας: Ανησυχία για την ευρωπαϊκή στάση ενόψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων στον IMO
    31/08/2026 - 17:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σε πλήρη λειτουργία το Κτηματολόγιο στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων
    31/08/2026 - 17:14 ΕΛΛΑΔΑ
  • Nvidia: Επένδυση ύψους 3,5 δισ. δολαρίων στη MediaTek
    31/08/2026 - 17:13 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • «Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank
    31/08/2026 - 16:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Παπαστράτος προχωρά σε 30 νέες προσλήψεις τεχνικών στο εργοστάσιο του Ασπροπύργου
    31/08/2026 - 16:54 ESG
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σαφάρι ελέγχων στα οχήματα: «Κόφτης» στις ενστάσεις,πρόστιμα για ανασφάλιστα, τέλη και ΚΤΕΟ
    31/08/2026 - 08:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρίχνουν αυλαία οι θερινές εκπτώσεις: Υποτονικός ο τζίρος, στο επίκεντρο της «επόμενης μέρας» οι προσφορές
    31/08/2026 - 07:56 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπεγράφη στο Τελ Αβίβ η συμφωνία για τον ελληνικό «Θόλο»
    31/08/2026 - 12:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «βάζει πλώρη» για το ΧΑ - Dual listing και άντληση 100 εκατ. ευρώ
    31/08/2026 - 09:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στο ράφι οι μειωμένες τιμές - Με ειδική σήμανση και μέσω της «PosoKanei» η ενημέρωση των καταναλωτών
    31/08/2026 - 08:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βαλένθια: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ριβέρο για έναν μήνα (pic)

31/08/2026 - 14:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Κομισιόν εντάσσει ChatGPT, Roblox και Reddit στο αυστηρότερο ρυθμιστικό καθεστώς της ΕΕ

31/08/2026 - 14:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

31/08/2026 - 14:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank

31/08/2026 - 13:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελληνικός Χρυσός και Μεταλλεία Θράκης στην 90η ΔΕΘ: Το νέο κεφάλαιο της μεταλλευτικής δραστηριότητας και οι Σκουριές

31/08/2026 - 13:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ermis Awards: Ο Κώστας Ρουσσάκης Πρόεδρος της Επιτροπής Entertainment & Brand Experience

31/08/2026 - 11:35
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

31/08/2026 - 06:45
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

31/08/2026 - 05:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo