Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Την πρόταση για προανακριτική ανακοίνωσε ο Τσίπρας: "Στόχος μας είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια"
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
12/02/2018 · 02:00

Την πρόταση για προανακριτική ανακοίνωσε ο Τσίπρας: "Στόχος μας είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια"

«Μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή μία θεσμική οδός υπάρχει: Η συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν υπάρχουν ικανοποιητικές ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων και να προσδιοριστούν οι σχετικές δικαστικές αρμοδιότητες, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή μία θεσμική οδός υπάρχει: Η συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν υπάρχουν ικανοποιητικές ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων και να προσδιοριστούν οι σχετικές δικαστικές αρμοδιότητες, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κοινοβουλευτική μας ομάδα συνεδριάζει σήμερα εν μέσω καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων. Ζούμε στιγμές στις οποίες δοκιμάζεται η ευθύνη, η δημοκρατική συνέπεια, η συνταγματική αφοσίωση, το θάρρος και η πολιτική αποφασιστικότητα όλων μας».

Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, σημειώνοντας ότι αυτές οι εξελίξεις αφορούν τις αιτίες αυτής της τραγικής περιπέτειας, αφορούν τις ευθύνες του παλιού πολιτικού συστήματος για τη χρεοκοπία της χώρας.

«Η χώρα», είπε, «κατέληξε στη χρεοκοπία και εξαιτίας των πρακτικών διασπάθισης δημόσιου χρήματος αλλά και μιας εκτεταμένης πολιτικής κουλτούρας ανοχής στη διαφθορά που επικρατούσε για χρόνια, εντός της χώρας. Δεν υπήρξε ούτε μία περίπτωση αποκάλυψης σκανδάλων που να μην έπαιξε αυτή η ίδια κασέτα περί πολιτικής δίωξης».

Πρόσθεσε δε, ότι και σήμερα πάλι τα ίδια βλέπουμε, για να σχολιάσει: «Μόνο που είναι άλλο η πολιτική εκτίμηση, η πιθανολόγηση και η εικασία, και άλλο να βρισκόμαστε ενώπιον συγκεκριμένων καταγγελιών. Που παίρνουν μάλιστα τη μορφή μιας ογκώδους δικογραφίας».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η ευθύνη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που έχει εντολή «όχι μόνο να σταματήσει το πάρτι της διασπάθισης δημόσιου χρήματος, αλλά και να ρίξει φως σε όσα γίνανε και οδήγησαν τη χωρά στα βράχια, είναι πολύ μεγάλη».

«Χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ σεβασμός στο νόμο, απαρέγκλιτη τήρηση των διαδικασιών και των κανόνων, και πάνω από όλα χρειάζεται νηφαλιότητα, ψυχραιμία και απόλυτη προσήλωση στην ανακάλυψη και αποκάλυψη της αλήθειας», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τίποτε κρυφό, τίποτε κάτω από το χαλί», σημείωσε, για να προσθέσει: «Χωρίς όμως υπερβολές, χωρίς κυνήγι μαγισσών, χωρίς λαϊκά δικαστήρια. Αλλά με θάρρος και συναίσθηση εθνικής ευθύνης». Τόνισε ότι είναι εχθρική προς την Αριστερά η επιδίωξη κάποιου είδους ρεβάνς και εχθρικός ο πολιτικός στόχος εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων.

«Δικός μας στόχος μας είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια», υπογράμμισε.

«Δεν πρόκειται να αγνοήσουμε το βασικό κανόνα που διέπει το δικαιακό μας σύστημα ότι η ενοχή όλων των υπόπτων και κατηγορούμενων προϋποθέτει την απόδειξή της από τη δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Υπογράμμισε ότι από την άλλη όμως «δεν πρόκειται να κουκουλώσουμε πρόσωπα και πράγματα, να εμποδίσουμε το έργο της δικαιοσύνης, δεν πρόκειται να τρομάξουμε από τις κραυγές των αντιπάλων μας, δεν πρόκειται να συγκαλύψουμε, να σιωπήσουμε, να κουκουλώσουμε». «Δεν θα υπολογίσουμε απειλές και εκβιασμούς. Δεν θα υποκύψουμε στην ισχύ των οικονομικών συμφερόντων που έχουμε απέναντι μας», σημείωσε.

«Όσο και αν κάποιοι», πρόσθεσε, «επιμένουν να μιλούν για σκευωρίες και στημένες κατηγορίες», «επιμένουν να προσβάλλουν την ίδια την δικαιοσύνη και τους εισαγγελικούς λειτουργούς», «επιμένουν να μιλούν για κουκουλοφόρους μάρτυρες».

«Εμείς», τόνισε «δεν θα υποχωρήσουμε από τη δέσμευσή μας να αποκαλύψουμε την αλήθεια. Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τη δέσμευση αυτή».

«Μόνο για την υπόθεση της Novartis, που βγήκε τις τελευταίες μέρες στη δημοσιότητα από την εισαγγελική έρευνα που ήρθε στη Βουλή, το κόστος είναι της τάξεως αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέφερε πως σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς μόνο από την υπερκοστολόγηση φαρμάκων για την περίοδο από το 2000 μέχρι το 2010 -πριν μπει δηλαδή η χώρα στα μνημόνια- το κόστος φτάνει στα 23 δισ. «Ένα μνημόνιο, δηλαδή. Πρόκειται για πάνω απο 10% του ΑΕΠ» είπε ο πρωθυπουργός για να επισημάνει πως το σημαντικότερο είναι ότι αυτά τα χρήματα έλειψαν από τα ταμεία των ασφαλισμένων και πως «αυτό είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες που οδήγησαν το ασφαλιστικό μας σύστημα στα βράχια».

«Γιατί αν αυτά τα 23 δισ. έμεναν στα δημόσια ταμεία, ίσως να είχαμε αποφύγει συνολικά τη μνημονιακή περιπέτεια μετά το 2010» τόνισε.

"Σήμερα τελειώνει μια και καλή και η χυδαιότητα του 'Μαζί τα φάγαμε'. Διότι δεν τα φάγαμε μαζί. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι". Και μάλιστα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο", τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

Πρόσθεσε ότι τώρα ορισμένοι "δεν ντρέπονται, και δεν διστάζουν, να κραυγάζουν ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο". "Ποιοί; Οι αληθινοί κουκουλοφόροι, μιας και είναι της μόδας τώρα να επιτίθενται στους μάρτυρες με αυτό το χαρακτηρισμό, επειδή ο νόμος προβλέπει προστασία", πρόσθεσε, για να τονίσει: "Τώρα που η Δικαιοσύνη απειλεί να τους βγάλει τις κουκούλες και να τους αποκαλύψει, καταγγέλλουν τους μάρτυρες ως δήθεν κουκουλοφόρους".

"Χωρίς ταλαντεύσεις θα κάνουμε ό,τι προβλέπεται θεσμικά για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών", είπε ο Αλ. Τσίπρας.

Είπε πως "η μόνη θεσμική οδός που έχουμε μπροστά μας είναι η πρόταση για τη συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να εξεταστεί η δικογραφία, να διακριβωθεί αν υπάρχουν ικανοποιητικές ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων αλλά και οι συνθήκες τέλεσης τους, ώστε να προσδιοριστούν και οι σχετικές εισαγγελικές και δικαστικές αρμοδιότητες".

Παράλληλα ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα παραιτηθεί από τη διεκδίκηση των χρημάτων που στέρησε από τον ελληνικό λαό η φαρμακευτική εταιρεία Novartis. "Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνει το εσωτερικό αλλά και το διεθνές δίκαιο για να πάρουμε πίσω μέχρι και το τελευταίο ευρώ το οποίο έκλεψαν τον ελληνικό λαό", τόνισε.

Σφοδρή κριτική στον κ. Μητσοτάκη άσκησε ο Αλ. Τσίπρας, λέγοντας ότι "έχουν αποδυθεί σε μια επιχείρηση εκφοβισμού, απειλών, και εκβιασμού, των μαρτύρων, των αρμόδιων εισαγγελέων και της ελληνικής Δικαιοσύνης".

"Δημόσια, ανοιχτά, απροκάλυπτα, αντικαθιστούν τις πολιτικές πρακτικές με πρακτικές παρακράτους, κουκούλας και εκφοβισμού", πρόσθεσε και αναρωτήθηκε "ποιος κυβερνά τελικά αυτό το κόμμα;" και "τι σχέση έχει η σημερινή ΝΔ της εμφύλιας ρητορείας, της υπονομευτικής αμετροέπειας, της διχαστικής γραμμής, με το συντηρητικό κόμμα της τάξης, της νομιμοφροσύνης, της δημοκρατικής αυστηρότητας, της λαϊκής Δεξιάς, που οραματίστηκε ο ιδρυτής του". "Πρέπει να μιλήσει με ονόματα, ποιος έστησε τη σκευωρία που επικαλείται;", είπε.

"Αν δεν τις έχει τις απαντήσεις, που δεν τις έχει, ας μην ξανατολμήσει να επαναλάβει την κατηγορία περί σκευωρίας και να αναγνωρίσει ότι υπάρχει σκάνδαλο κι αν του έχει μείνει έστω ελάχιστη αξιοπρέπεια να συνδράμει στην αποκάλυψη της αλήθειας", τόνισε ο πρωθυπουργός.

  • ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
  • ·
  • NOVARTIS
  • ·
  • ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έτσι ήρθε η απίστευτη ανατροπή του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια (video)

All Content

Ιστορική ανατροπή από το -28 και «διπλό» στην παράταση για τον Ολυμπιακό, 102-97 τη Βαλένθια

All Content - BusinessNews.gr

Ο Λευκός Οίκος ζήτησε την παραίτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - «Περήφανη για όσα πετύχαμε, ευγνωμονώ τον Τραμπ»

All Content - BusinessNews.gr

Magic Box: Μετά το The Mall Athens, «κλειδώνει» Καισαριανή και βάζει πλώρη για το Ελληνικό

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης: Αύξηση του επιδόματος θέρμανσης κατά 30%

All Content

Golden Drum 2026: Τρία Bronze Drums για τη McCann Athens και τη Wikifarmer

All Content

Lighthouse: Redesign του e-shop της Ravenna

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Έτσι πέρασε ο Παναθηναϊκός από το Βελιγράδι και έμεινε μόνος στην κορυφή (vid)

All Content

Ομπράντοβιτς: «Η Παρτιζάν είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο λόγω των οπαδών της»

All Content - BusinessNews.gr

Wolt: Στα 181,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Tikun Olam: Αύξηση τζίρου 76,06% στα 14,58 εκατ. ευρώ το 2025, για την ισραηλινή εταιρεία φαρμακευτικής κάνναβης

All Content - BusinessNews.gr

Αλέξανδρος Εξάρχου: Σημαντική η συμβολή της Γκίλφοϊλ στην προώθηση του έργου του Κάθετου Διαδρόμου

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Θεσσαλονίκη: Σε 760 υπολογίζονται πανελλαδικά οι αρκούδες, σε 2100 οι λύκοι- Διπλασιάστηκαν οι λύκοι στην ΕΕ

CSRΝews.gr

Πολεοδομική μελέτη του δήμου Μεγαρέων για την ανάπτυξη της παραλιακής περιοχής Βαρέα

CSRΝews.gr

Τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική επισκέφθηκε εκπρόσωπος Ολλανδικού οργανισμού για καινοτόμες λύσεις διαχείρισης υδάτων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Υπ. Παιδείας: Δρομολογεί διδασκαλία τριών ξένων γλωσσών εντός σχολείου και εκτός ωραρίου
Υπ. Παιδείας: Δρομολογεί διδασκαλία τριών ξένων γλωσσών εντός σχολείου και εκτός ωραρίου 12/02/2018 - 02:00
Χαρίτσης: Εξήγγειλε «πακέτο» έργων για τη Δυτική Ελλάδα 12/02/2018 - 02:00
Χαρίτσης: Εξήγγειλε «πακέτο» έργων για τη Δυτική Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σε αναζήτηση νέου Country Manager η Uber στην Ελλάδα- Αποχωρεί η Σαρίτα Βαρούχ
    14/10/2026 - 01:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • H κροατική νεοφυής εταιρία Verne κάνει δοκιμαστικά διαδρομές με ρομποταξί, χωρίς οδηγό
    13/10/2026 - 22:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πιτσιλής: Το 2024 ανταλλάχθηκαν διεθνώς πληροφορίες για 171 εκατ. λογαριασμούς, με κεφάλαια 13 τρισ. ευρώ
    13/10/2026 - 22:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • H Νίκη Κεραμέως στις Βρυξέλλες για την Τριμερή Κοινωνική Σύνοδο Κορυφής
    13/10/2026 - 21:33 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πάνω από το ψυχολογικό όριο του 30% η ΝΔ - Άνω του 14% η διαφορά από την ΕΛΑΣ
    13/10/2026 - 21:07 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Τετάρτης
    13/10/2026 - 20:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αλέξανδρος Εξάρχου: Σημαντική η συμβολή της Γκίλφοϊλ στην προώθηση του έργου του Κάθετου Διαδρόμου
    13/10/2026 - 19:54 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Μετά την αποχώρηση Γκίλφοϊλ: Πώς θα οριστεί ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα και τι ρόλο παίζουν οι ενδιάμεσες εκλογές
    13/10/2026 - 19:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τραμπ για Γκίλφοϊλ: «Έκανε καλή δουλειά στην Ελλάδα, αλλά δεν μας άρεσαν όσα διαβάζαμε»
    13/10/2026 - 19:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • To ΝΑΤΟ ξεκίνησε την ετήσια πυρηνική άσκηση με δυνάμεις από 17 χώρες
    13/10/2026 - 18:59 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Magic Box: Μετά το The Mall Athens, «κλειδώνει» Καισαριανή και βάζει πλώρη για το Ελληνικό
    13/10/2026 - 08:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Wolt: Στα 181,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος στην Ελλάδα
    13/10/2026 - 07:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • IDEAL Holdings: Στόχος το 1 δισ. ευρώ σε πέντε χρόνια – Νέες εξαγορές στο πλάνο
    13/10/2026 - 08:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Capital Maritime Finance: Το εύρος τιμής και τα δεδομένα της δημόσιας εγγραφής
    13/10/2026 - 08:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΝΤ: Σταθερός ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο 1,8% το 2027
    13/10/2026 - 07:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Golden Drum 2026: Τρία Bronze Drums για τη McCann Athens και τη Wikifarmer

13/10/2026 - 22:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χρήστος Παππάς: «Γυρίσαμε το μομέντουμ στο δεύτερο ημίχρονο»

13/10/2026 - 22:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έτσι ήρθε η απίστευτη ανατροπή του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια (video)

13/10/2026 - 21:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Θεσσαλονίκη: Σε 760 υπολογίζονται πανελλαδικά οι αρκούδες, σε 2100 οι λύκοι- Διπλασιάστηκαν οι λύκοι στην ΕΕ

13/10/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πολεοδομική μελέτη του δήμου Μεγαρέων για την ανάπτυξη της παραλιακής περιοχής Βαρέα

13/10/2026 - 14:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Στράτος Μπαλής στην DPG Digital Media Group

13/10/2026 - 13:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo