Σάββατο, 16 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μπρουκ Σιλτς: Το κορίτσι της «Γαλάζιας Λίμνης» έγινε 60 ετών - Δεν έζησε ποτέ την παιδική αθωότητα
Newsroom Newsroom
LIFESTYLE
01/06/2025 · 18:04

Μπρουκ Σιλτς: Το κορίτσι της «Γαλάζιας Λίμνης» έγινε 60 ετών - Δεν έζησε ποτέ την παιδική αθωότητα

Η κάμερα την αγαπούσε όσο ήταν ανήλικη, εν αντιθέσει με τη ενηλικίωσή της, καθώς η Σιλντς δεν επέλεξε τη συνταγή της επιτυχίας, δηλαδή των σέξι αποκαλυπτικών εμφανίσεων και μπήκε σε άλλους κινηματογραφικούς δρόμους, όπου δεν είχε καμία τύχη.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η πορεία της στον χώρο του θεάματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως αγώνας επιβίωσης. Η Μπρουκ Σιλντς θα μπει στα κινηματογραφικά πλατό από παιδί και στα φωτογραφικά στούντιο ως μοντέλο από 11 μηνών! Στην πρώτη της ουσιαστικά εμφάνιση, θα πρωταγωνιστήσει σε ηλικία 12 ετών, στο τολμηρό για την εποχή του δράμα «Η Κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης» του φημισμένου σκηνοθέτη Λουί Μαλ. Και τρία χρόνια μετά θα πρωταγωνιστήσει στην τεράστια εμπορική επιτυχία «Η Γαλάζια Λίμνη», μια αισθηματική, κινηματογραφικά αδιάφορη, περιπέτεια, που διαδραματίζεται σε ένα εξωτικό ερημονήσι και φυσικά η 15χρονη Μπρουκ κυκλοφορεί με ένα φύλλο συκής, όπως και ο συμπρωταγωνιστής της και επίσης, πανέμορφος νεαρός, Κρίστοφερ Άτκινς, ο οποίος έχει λησμονηθεί από καιρό.

Αν προσθέσουμε ακόμη δυο τρεις ταινίες στο ενεργητικό της, που δεν πέρασαν εντελώς αδιάφορες, της επόμενης δεκαετίας, εκεί εξαντλείται και η κινηματογραφική της καριέρα, πέρα από κάποιες εμφανίσεις της στην τηλεόραση, καθώς η Σιλντς, υπήρξε μεν το πρώτο κορίτσι σεξ σύμβολο, κάτι που επέτειναν και οι προκλητικές της φωτογραφίσεις, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη φήμη της και να περιοριστεί σε ένα δεύτερο ρόλο στο θέαμα. Κυρίως θα απασχολήσει τη δημοσιότητα με τη ζωή της, τα βιβλία της, τις ιστορίες βιασμού της, τις ερωτικές περιπέτειές της με γνωστούς σταρ, το λάιφ στάιλ και την ανάμνηση του κοριτσιού στη «Γαλάζια Λίμνη», που έκανε εκατομμύρια εφήβους να καρδιοχτυπούν αν και για άλλους δεν ήταν παρά ένα χολιγουντιανό εμπορικό προϊόν.

Η αλήθεια είναι ότι η Μπρουκ Σιλντς είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός κοριτσιού συμβόλου του σεξ, καθώς διέθετε μια αγγελική ομορφιά, που υπονοούσε πολλά και ένα υπέροχο κορμί, ενώ το υποκριτικό της ταλέντο ήταν ιδιαιτέρως περιορισμένο, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις. Η κάμερα την αγαπούσε όσο ήταν ανήλικη, εν αντιθέσει με τη ενηλικίωσή της, καθώς η Σιλντς δεν επέλεξε τη συνταγή της επιτυχίας, δηλαδή των σέξι αποκαλυπτικών εμφανίσεων και μπήκε σε άλλους κινηματογραφικούς δρόμους, όπου δεν είχε καμία τύχη. Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Το Χόλιγουντ και τα μέσα ενημέρωσης που την αποθέωσαν στο ξεκίνημά της, ήταν αυτά τα ίδια που την διαπόμπευσαν αδυσώπητα στη συνέχεια. Για μια ακόμη φορά το Χόλιγουντ ξεζουμίζει μια ηθοποιό, την ανεβάζει στην κορυφή και αμέσως μετά την γκρεμίζει βάναυσα - αν και αρκούσε ένα σπρώξιμο, καθώς η ξανθομάλλα ηθοποιός δεν είχε κάποιες έστω στοιχειώδεις βάσεις για να κρατηθεί.

Η Μπρουκ Σιλντς, συμπληρώνοντας τα 60 της χρόνια (31 Μαΐου 1965), αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός χολιγουντιανού προϊόντος με ημερομηνία λήξης, που κατάφερε να επιβιώσει, παρά τις τρομαχτικές εμπειρίες της και σήμερα να ζει μια ευτυχισμένη ζωή με τον άντρα της και τις δυο κόρες της, ξεφεύγοντας από την πλάνη ότι το θέαμα είναι όλος ο κόσμος.

Αποτέλεσμα μιας «ατυχούς» συμφωνίας

Η Μπρουκ Σιλντς γεννήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Ήταν κόρη της ηθοποιού και μοντέλου Τέρι Σιλντς και του επιχειρηματία Φράνσις Αλεξάντερ Σιλντς, ο οποίος είχε καταγωγή από ευγενείς της Γένοβας και της Ρώμης. Ίσως γι' αυτό όταν η Τέρι ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος η οικογένεια του Φράνσις της έδωσε χρήματα για να διακόψει την εγκυμοσύνη, αλλά αυτή πήρε τα χρήματα και τελικά γέννησε την Μπρουκ. Ο Φράνσις παντρεύτηκε τη μητέρα της αλλά τη χώρισε πέντε μήνες αργότερα. Η Μπρουκ ήταν τόσο όμορφο μωρό που η μητέρα της αποφάσισε από τότε ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος. Κάτι που έγινε άμεσα, καθώς πριν γίνει ενός έτους θα είναι το μοντέλο σε διαφήμιση. Μεγαλώνοντας θα πάρει μαθήματα πιάνου, μπαλέτου και ιππασίας, ενώ θα φοιτήσει στο New Lincoln School.

Η μητέρα μάνατζερ

Η μητέρα της, που είχε και πρόβλημα αλκοολισμού, ανέλαβε τον ρόλο της μάνατζερ της κόρης της, δίνοντας με ευκολία τη συγκατάθεσή της για τη σεξουαλικοποίηση της Μπρουκ πριν ενηλικιωθεί, καθώς ήταν αμέτρητα τα εξώφυλλα που έκανε τη δεκαετία του '80. Η Σιλντς θα ενηλικιωθεί βίαια πριν ακόμη την εφηβεία της.

Παιδική πορνογραφία και βιασμός

Στα δώδεκα χρόνια της, θα βρεθεί υπό τις οδηγίες του Λουί Μαλ στο προκλητικό δράμα «Η Κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης» ως κόρη της Σούζαν Σάραντον, μίας ιερόδουλης σε ένα πορνείο της Νέας Ορλεάνης του 1917, που θα βγάλει την παρθενιά της σε δημοπρασία, πριν βρεθεί στην αγκαλιά ενός τριαντάρη, του Κιθ Καραντάιν. Η ταινία για το μέγεθος του Μαλ δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά η φήμη της Σιλντς θα εκτοξευθεί στα κυκλώματα του Χόλιγουντ. Μια ταινία που η Σιλντς απαγορεύει να δουν οι κόρες της καθώς τη θεωρεί «παιδική πορνογραφία». Μία τραυματική εμπειρία, που έρχεται ως συνέχεια των γυμνών φωτογραφήσεων που είχε κάνει, με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας της. Φωτογραφήσεις που συνεχίστηκαν, ενώ στα νιάτα της έπεσε θύμα βιασμού, από έναν παραγωγό που θα της πρόσφερε έναν ρόλο, αλλά τελικά της έδωσε μία από τις χειρότερες εμπειρίες της, βιάζοντάς την σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου!

Ο ερωτευμένος Τζεφιρέλι

Το 1980 θα ακολουθούσε η γνωστή ταινία «Γαλάζια Λίμνη», που θα την κάνει παγκοσμίως γνωστή, ενώ ένα χρόνο αργότερα ο Φράνκο Τζεφιρέλι θα τη σκηνοθετούσε στη νεανική ερωτική ταινία «Ατέλειωτη Αγάπη». Μάλιστα, όπως θα γίνει γνωστό, ο Ιταλός σκηνοθέτης προκειμένου να πετύχει στο πρόσωπό μιας παρθένας - και στη ζωή - τον οργασμό, θα της γυρνούσε το δάχτυλο του ποδιού, προκειμένου να πονέσει και να πιάσει η κάμερα τον κατάλληλο μορφασμό. Στα αξιοσημείωτα, η απάντηση του Τζεφιρέλι στο ερώτημα γιατί διάλεξε μία 15χρονη για τον ρόλο: «Γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί της».

Τέλος καριέρας

Είναι τρομερό, αλλά κάπου εκεί τελειώνει ουσιαστικά και η κινηματογραφική της καριέρα, καθώς οι επόμενες ταινίες της θα είναι εντελώς αποτυχημένες ενώ για το φιλμ του 1983 «Σαχάρα», θα κερδίσει και το βραβείο χειρότερης ηθοποιού της χρονιάς. Αρκετά αργότερα, θα κάνει κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση, χωρίς να είναι κακή, αλλά ποτέ δεν θα καταφέρει να επιστρέψει ως μια αξιόλογη ηθοποιός στον κινηματογράφο.

Από παιδί στη βιομηχανία του ερωτικού θεάματος

Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, «Μπρουκ Σιλντς: Η Κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης» θα καταδείξει με ανατριχιαστικό τρόπο ορισμένες φορές τη μετατροπή ενός παιδιού σε σκληρά εργαζόμενη γυναίκα, στη βιομηχανία του ερωτικού θεάματος, που συχνά κακοποιούνταν εν αγνοία της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίφημη διαφήμιση του τζιν Calvin Klein, όταν η 16χρονη Σιλντς, θα ποζάρει προκλητικά ακόμη και για μια γυναίκα.

Από τον Μάικλ Τζάκσον στην... ηρεμία

Πλέον η ενηλικίωσή της θα ερχόταν σε δημόσια θέα, με την περίφημη ιστορία για την παρθενιά της, που τελικά έχασε σε ηλικία 22 ετών - εν αντιθέσει με τη γενικευμένη πεποίθηση, ενώ θα αναπτύξει και μια περίεργη φιλία με τον Μάικλ Τζάκσον, όπου για ένα διάστημα θα εμφανίζονταν μαζί παντού. Το 1997 θα παντρευτεί με τον σταρ του τένις Αντρέ Αγκάσι, ένας προβληματικός γάμος που θα κρατήσει δυο χρόνια. Από το 2001, όταν πια θα έχει βρει την ηρεμία στη ζωή της, θα παντρευτεί τον παραγωγό και σεναριογράφο Κρις Χένσι, με τον οποίο θα κάνει και τις δυο αγαπημένες της κόρες.

«Τα κατάφερε, άντεξε»

Η Μπρουκ Σιλντς, όσο κι αν φαντάζει περίεργο, είναι σήμερα μία μεσήλικη ώριμη γυναίκα, που πέρασε και άλλα πολλά στην ταραχώδη ζωή της - μόνο η περιπέτεια με τις γυμνές φωτογραφίες της μπορεί να γεμίσει ένα βιβλίο - δεν κρατά κακία ούτε για τη μητέρα της, ούτε για κάποιους που έβγαλαν εκατομμύρια πάνω στο γυμνό κορμί της. Βλέποντας, στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, την ίδια ως κοριτσάκι, θα πει με νόημα: «τα κατάφερε, άντεξε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΜΠΡΟΥΚ ΣΙΛΤΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έτσι προκρίθηκε ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά (vid)

All Content

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή 77-64 τη ΧΑΝΘ και ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή του Elite League!

All Content - BusinessNews.gr

Mασούτης: «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal με την Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 3,2 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές

All Content - BusinessNews.gr

Σε δημογραφικό «κατήφορο» η Ελλάδα: Μόλις ένα στα 4 νοικοκυριά έχουν παιδιά

All Content

DOPE: Νέα συνεργασία με το Milko

All Content

Στην CONCEPT PR η στρατηγική επικοινωνία της Miele Hellas

FleetNews

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

FleetNews

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

FleetNews

ΠΣΕΟ: Πρόταση θέσπισης «Διπλώματος Κινητικότητας»

All Content

Ο Γκάθραϊτ μίλησε στο τέλος κι ο Κρόνος 82-79 τον Γλαύκο/Έσπερο (gallery)

All Content

Μια νίκη από την Elite League o Αμύντας 75-71 τον Χολαργό (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Elbisco: Τι απαντά για τις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη για την Εlite

All Content - BusinessNews.gr

YALCO: Σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης η εταιρεία - Επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Η Ελλάδα έγινε παράδειγμα φορολογικής μεταρρύθμισης και δημοσιονομικής αντοχής

FleetNews

ΣΕΑΑ: Με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα στην ΕΕ

FleetNews

BMW Group: Ισχυρό ξεκίνημα το Α’ τρίμηνο του 2026

CSRΝews.gr

ΠΑΕ ΟΦΗ & MINOAN LINES: Κοινή δράση για την υιοθέτηση αδέσποτων ζώων

CSRΝews.gr

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού άνοιξε τον θεσμικό διάλογο για τα θαλάσσια πάρκα και τα αγκυροβόλια

CSRΝews.gr

624 ελληνικές ακτές πήραν Γαλάζια Σημαία – Η Ελλάδα 2η παγκοσμίως

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συμφωνία «μαμούθ» για τη Χέιλι Μπίμπερ - Πούλησε 1 δισ. δολάρια τα καλλυντικά της
Συμφωνία «μαμούθ» για τη Χέιλι Μπίμπερ - Πούλησε 1 δισ. δολάρια τα καλλυντικά της 30/05/2025 - 08:53
Δημήτρης Θεοδωρόπουλος & Joy Κουμεντάκου στο Φουάρ με την έκθεση “Playtape” 11/06/2025 - 15:55
Δημήτρης Θεοδωρόπουλος & Joy Κουμεντάκου στο Φουάρ με την έκθεση “Playtape”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    16/05/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γάζα: Νεκρός ο επικεφαλής της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς
    16/05/2026 - 16:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιράκ: Εξήγαγε μόλις 10 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου τον Απρίλιο μέσω των Στενών του Ορμούζ
    16/05/2026 - 16:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Νέα τουριστική επένδυση 50 εκατ. ευρώ υλοποιείται στην Κρήτη
    16/05/2026 - 15:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η "Ασπίδα του Αχιλλέα" κινητοποιεί ελληνικούς και ξένους ομίλους
    16/05/2026 - 15:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Εκλογές το 2027 – Οι Ελληνες θα επιλέξουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει στην Προεδρία της Ε.Ε
    16/05/2026 - 15:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Διευρύνεται το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» με τρία νέα προγράμματα πρόληψης
    16/05/2026 - 14:37 ΥΓΕΙΑ
  • Χατζηδάκης: Αναγκαία μια εθνική συμμαχία κοινής λογικής
    16/05/2026 - 14:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μετρό: Νωρίτερα το κλείσιμο σε 4 σταθμούς της Γραμμής 2 λόγω εργασιών από την Κυριακή
    16/05/2026 - 13:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Mασούτης: «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal με την Κρητικός
    16/05/2026 - 13:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 3,2 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές
    16/05/2026 - 10:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπ. Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου
    16/05/2026 - 11:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Mασούτης: «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal με την Κρητικός
    16/05/2026 - 13:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Eurovision 2026: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πότε θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος
    16/05/2026 - 12:35 LIFESTYLE
  • Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας
    16/05/2026 - 12:00 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χάποελ Τελ Αβίβ-Μπνέι Ερτζέλια 59-70 σε ματς 17 λεπτών, αφού η ομάδα του Ιτούδη έμεινε με έναν παίκτη!

16/05/2026 - 19:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ιταλία: Με το δεξί στα playoffs η Αρμάνι Μιλάνο, 96-84 τη Ρέτζιο Εμίλια

16/05/2026 - 18:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΠΑΕ ΟΦΗ & MINOAN LINES: Κοινή δράση για την υιοθέτηση αδέσποτων ζώων

15/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού άνοιξε τον θεσμικό διάλογο για τα θαλάσσια πάρκα και τα αγκυροβόλια

15/05/2026 - 14:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Media & Magazine Days 2026: Η ΕΔΙΠΤ εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό για την αξία του έντυπου Τύπου

15/05/2026 - 12:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Kevin+Marshall Athens: Νέα επικοινωνία για την σειρά φρουτοσαλατών Αγρόκηπος Χαλβατζή

15/05/2026 - 11:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
FleetNews
fleetnews.gr

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

14/05/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

14/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo