Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ιράν: Θα συνεχίσει να πολεμά «για όσο χρειάζεται»- Οι τελευταίες εξελίξεις
newsroom newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
10/03/2026 · 12:57

Ιράν: Θα συνεχίσει να πολεμά «για όσο χρειάζεται»- Οι τελευταίες εξελίξεις

Ο αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει να δημιουργεί αμφιβολίες για τους σκοπούς του πολέμου που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ μαζί με το Ισραήλ

Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας προειδοποίησε σήμερα ότι η Τεχεράνη είναι έτοιμη να συνεχίσει τον πόλεμο «όσο είναι αναγκαίο», αντικρούοντας τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που διαβεβαίωσε χθες βράδυ ότι ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή «θα τελειώσει σύντομα». «Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τα πλήγματά μας με πυραύλους εναντίον τους για όσο απαιτείται και για όσο χρειαστεί», τόνισε ο Αμπάς Αραγτσί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS, υπογραμμίζοντας επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ουάσιγκτον «δεν βρίσκονται πλέον στην ημερήσια διάταξη». Έπειτα από τρεις γύρους έμμεσων διαπραγματεύσεων, θύμισε ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών, «η αμερικανική ομάδα στη διαπραγμάτευση είπε η ίδια ότι είχαμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Παρ’ όλ’ αυτά, αποφάσισαν να μας επιτεθούν». Κατά συνέπεια «δεν νομίζω ότι το να μιλήσουμε με τους Αμερικανούς βρίσκεται στην ημερήσια διάταξή μας πλέον», πρόσθεσε ο κ. Αραγτσί.

Μερικές ώρες νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου στο Μαϊάμι χθες Δευτέρα, την πρώτη του έπειτα από δέκα ημέρες του πολέμου που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ο αμερικανός πρόεδρος Τραμπ δήλωνε ότι «ο πόλεμος θα τελειώσει σύντομα», χωρίς να δώσει καμιά άλλη διευκρίνιση. Ανήγγειλε επίσης την άρση κάποιων κυρώσεων στο πετρέλαιο από την κυβέρνησή του «για να μειωθούν οι τιμές», που απογειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα. Κάτι που οδήγησε σε μείωση τιμών του αργού στα προθεσμιακά συμβόλαια και κάποια ανάκαμψη των χρηματιστηρίων που άνοιξαν στο μεταξύ, ιδίως στην Ασία. Στο Τόκιο ο δείκτης Nikkei κατέγραφε άνοδο 2%, στη Σεούλ ο Kospi 4%, ενώ είχαν κλείσει με πτώση μεγαλύτερη από 5% και οι δύο. Την ίδια στιγμή, ο αμερικανός πρόεδρος Τραμπ απείλησε να διατάξει να χτυπηθεί «πολύ πιο δυνατά» το Ιράν εάν η Τεχεράνη «πάρει όμηρο τον κόσμο» εμποδίζοντας τη μεταφορά πετρελαίου μέσω του στενού του Χορμούζ, από το οποίο περνά το ένα πέμπτο της παγκόσμιας παραγωγής αργού και υγροποιημένου φυσικού αερίου (ΥΦΑ) υπό κανονικές συνθήκες. Η στρατηγικής σημασίας θαλάσσια οδός θα παραμείνει αδιάβατη όσο διαρκεί ο πόλεμος, διεμήνυσε νωρίτερα χθες ο επικεφαλής του ανώτατου συμβουλίου εθνικής ασφαλείας του Ιράν Αλί Λαριτζανί.

Ενώ οι Φρουροί της Επανάστασης, απαντώντας σε όσα είπε ο αμερικανός πρόεδρος, τόνισαν πως αυτοί είναι που «θα αποφασίσουν» πότε θα τελειώσει η ένοπλη σύρραξη. Οι ΗΠΑ έπληξαν σε δέκα ημέρες πάνω από 5.000 στόχους, ανάμεσά τους πάνω από 50 ιρανικά πλοία, ανακοίνωσε χθες ο αμερικανικός στρατός. Ο στρατός του Ισραήλ από την πλευρά του χθες βράδυ ανακοίνωσε πως εξαπέλυσε νέο κύμα πληγμάτων «ευρείας κλίμακας» στην Τεχεράνη. Ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν σε επιθέσεις στην πρωτεύουσα και στη Χομεΐν (κεντρικά).

Άρση κυρώσεων

Οι αμερικανικοί και οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί των τελευταίων δέκα ημερών έχουν σκοτώσει πάνω από 1.300 ανθρώπους, σύμφωνα με ιρανικές πηγές. Το Γαλλικό Πρακτορείο σημειώνει πως δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τους απολογισμούς που ανακοινώνονται από τις εμπόλεμες πλευρές. Ο αμερικανός υπουργός Πολέμου Πιτ Χέγκσεθ αναμένεται να παραχωρήσει αργότερα σήμερα νέα συνέντευξη Τύπου. Ο αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει να δημιουργεί αμφιβολίες για τους σκοπούς του πολέμου που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ μαζί με το Ισραήλ. Αν και έχει εκφραστεί ανοικτά υπέρ της πτώσης του ιρανικού συστήματος, ή a minima υπέρ της ανάδειξης ηγετών ευθυγραμμισμένων προς τα αμερικανικά συμφέροντα, ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος και η κυβέρνησή του λένε πως στόχος είναι να καταστραφούν οι στρατιωτικές δυνατότητες της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ιδίως οι βαλλιστικοί πύραυλοι, και να εμποδιστεί το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα -- κάτι που η Τεχεράνη αρνείται ότι επιδίωξε ποτέ. Η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή προκάλεσε μεγάλη άνοδο των τιμών του πετρελαίου που, εάν παραταθεί, θα καταφέρει βαρύ πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία.

Από χθες το απόγευμα πάντως έμοιαζε να επιβραδύνεται, αφού οι υπουργοί Οικονομικών της G7 αναφέρθηκαν σε δυνητική χρήση των στρατηγικών αποθεμάτων μαύρου χρυσού. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να αποδεσμευτούν 300 ως 400 εκατομμύρια βαρέλια, είπε αναλυτής στο Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενος πληροφορίες των Financial Times, κάτι που θα συγκρατούσε την αγορά «για δυο ως πέντε μέρες». Οι τιμές υποχωρούν σήμερα. Περί τις 05:00 (ώρα Ελλάδας) η τιμή του βαρελιού του WTI, αμερικάνικης ποικιλίας αναφοράς, μειωνόταν κατά 10,09% στα 85,21 δολάρια και αυτή του Brent Βόρειας Θάλασσας κατά 10,46% στα 88,61 δολάρια. Νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως θα αρθούν κυρώσεις σε «κάποιες χώρες» για να «μειωθούν οι τιμές», χωρίς να ξεκαθαρίσει σε ποιες αναφερόταν.

Συνομιλία Τραμπ-Πούτιν

Πάντως ο ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας έκανε τις δηλώσεις αυτές έπειτα από συνδιάλεξη, που χαρακτήρισε «θετική», με τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν. Αυτός ο τελευταίος είπε χθες πως είναι διατεθειμένος να διαθέσει πετρέλαιο και αέριο σε ευρωπαϊκές χώρες αν ταχθούν υπέρ «διαρκούς και σταθερής συνεργασίας» με τη Μόσχα. Η ρωσική βιομηχανία υδρογονανθράκων πλήττεται από πολλές δέσμες κυρώσεων της Δύσης και δυο από τους κυριότερους αγωγούς εξαγωγών προς την Ευρώπη έχουν πάψει να λειτουργούν. Οι ιρανικές πετρελαϊκές υποδομές πλέον μπαίνουν επίσης στο στόχαστρο βομβαρδισμών των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων μπήκαν στο στόχαστρο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν πυρκαγιές που βύθισαν την ιρανική πρωτεύουσα σε σκοτάδι που παρέπεμπε σε σκηνές Αποκάλυψης την Κυριακή.

Από την πλευρά του ο ιρανικός στρατός συνεχίζει τις επιθέσεις αντιποίνων εναντίον του εδάφους τόσο του Ισραήλ όσο και γειτόνων του στον Κόλπο, συμπεριλαμβανομένων πετρελαϊκών υποδομών τους. Τα ΗΑΕ ανακοίνωσαν νωρίς το πρωί ότι έγιναν στόχος νέας επίθεσης μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων και πυραύλων του Ιράν. Το Κουβέιτ και η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν drones. Το Μπαχρέιν από την πλευρά του ανακοίνωσε πως νωρίς το πρωί σκοτώθηκαν δυο άνθρωποι σε επίθεση του Ιράν που έπληξε πολυκατοικία στην πρωτεύουσα Μανάμα. Δεύτερος ιρανικός πύραυλος αναχαιτίστηκε στον εναέριο χώρο της Τουρκίας, με την Άγκυρα να προειδοποιεί εκ νέου αυστηρά την Τεχεράνη. Ο ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν πρότεινε χθες στον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής τους, να συσταθεί «κοινή ομάδα» που θα ερευνήσει τα συμβάντα αυτά, σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ, αρνούμενος ότι οι πύραυλοι ήταν ιρανικοί.

Χιλιάδες χιλιόμετρα δυτικά του Ιράν, στον Λίβανο, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας νέους αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κοινότητες στον νότιο και στον ανατολικό Λίβανο, προπύργια του σιιτικού κινήματος Χεζμπολά, το οποίο πρόσκειται στο Ιράν, μετέδωσε το λιβανικό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων ANI. Τουλάχιστον 486 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο ενώ πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες έχουν εξαναγκαστεί να εκτοπιστούν, πολλοί για ακόμη μια φορά, σύμφωνα με τις αρχές στη Βηρυτό.

  • ΙΡΑΝ
  • ·
  • ΙΡΑΝ ΗΠΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι Σέλτικς 119-109 σταμάτησαν σερί 12 νικών των Θάντερ (vid)

All Content

Απόδραση από τη Βιτόρια στην παράταση για τον Ερυθρό Αστέρα 108-100 την Μπασκόνια!

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί μπαίνει στην ελληνική αγορά η Live Nation;

All Content - BusinessNews.gr

Στο υπουργικό συμβούλιο η εισήγηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού

All Content - BusinessNews.gr

Motor Oil: Διαφοροποίηση των πηγών προμήθειας αργού λόγω της κρίσης

All Content

Στην Next Com η καμπάνια των 2 εκατ. ευρώ για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

All Content

Aπό την αρχή ο διαγωνισμός για το rebranding της Ελλάδας

FleetNews

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E – Νέα ειδική έκδοση

FleetNews

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

FleetNews

Fuel Pass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

All Content - BusinessNews.gr

Deutsche Welle: Οι προκλήσεις για τον όμιλο AΝΤ1 μετά την απόκτηση της La Repubblica

All Content - BusinessNews.gr

Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας

All Content - BusinessNews.gr

Κριστίν Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ έχει στη διάθεσή της ένα "φάσμα επιλογών" απέναντι στο ενεργειακό σοκ

FleetNews

C. Schlicker (CarGarantie): «Οι εγγυήσεις στρατηγικός μοχλός στην αγορά μεταχειρισμένων BEV»

FleetNews

Skoda: Έτος-ρεκόρ το 2025 και σταθερά 3η μάρκα στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Διοργάνωση δράσεων την 19η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

CSRΝews.gr

WWF: Η παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης» για 20η συνεχή χρόνια

CSRΝews.gr

Εγκαίνια της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πέτρο: Επικρίνει τον αποκλεισμό της Κολομβίας από τη συμμαχία εναντίον των καρτέλ
Πέτρο: Επικρίνει τον αποκλεισμό της Κολομβίας από τη συμμαχία εναντίον των καρτέλ 10/03/2026 - 12:48
Ντόναλντ Τραμπ: Επιδιώκει την άρση των κυρώσεων που έχει επιβάλει στο πετρέλαιο 10/03/2026 - 13:07
Ντόναλντ Τραμπ: Επιδιώκει την άρση των κυρώσεων που έχει επιβάλει στο πετρέλαιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ποτε ξεκινά το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων – Τι θα ισχύσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    26/03/2026 - 08:50 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ο «χάρτης» της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων - Πλουσιότερη Περιφέρεια η Αττική
    26/03/2026 - 08:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • EE: Μειώθηκαν οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων από την αρχή του έτους
    26/03/2026 - 08:34 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Deutsche Welle: Οι προκλήσεις για τον όμιλο AΝΤ1 μετά την απόκτηση της La Repubblica
    26/03/2026 - 08:15 MEDIA
  • Στο υπουργικό συμβούλιο η εισήγηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού
    26/03/2026 - 07:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΕ: AGILE, το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο ύψους 115 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη νέων αμυντικών τεχνολογιών
    26/03/2026 - 07:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Motor Oil: Διαφοροποίηση των πηγών προμήθειας αργού λόγω της κρίσης
    26/03/2026 - 07:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γιατί μπαίνει στην ελληνική αγορά η Live Nation;
    26/03/2026 - 07:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κληρονομικό Δίκαιο: Αλλάζουν προς τα κάτω τα όρια σύνταξης διαθήκης
    25/03/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κριστίν Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ έχει στη διάθεσή της ένα "φάσμα επιλογών" απέναντι στο ενεργειακό σοκ
    25/03/2026 - 12:08 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ν. Δένδιας: Η ιστορική μνήμη οδηγός για το παρόν και το μέλλον μας
    25/03/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ηράκλειο: Ακυρώθηκε η παρέλαση λόγω των καιρικών συνθηκών
    25/03/2026 - 09:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κληρονομικό Δίκαιο: Αλλάζουν προς τα κάτω τα όρια σύνταξης διαθήκης
    25/03/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κριστίν Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ έχει στη διάθεσή της ένα "φάσμα επιλογών" απέναντι στο ενεργειακό σοκ
    25/03/2026 - 12:08 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Άνοδο καταγράφουν οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών
    25/03/2026 - 12:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι Σέλτικς 119-109 σταμάτησαν σερί 12 νικών των Θάντερ (vid)

26/03/2026 - 06:34
FleetNews
fleetnews.gr

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E – Νέα ειδική έκδοση

26/03/2026 - 06:12
FleetNews
fleetnews.gr

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

26/03/2026 - 06:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

26/03/2026 - 06:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

JB Capital: Η αποτίμηση της Euroleague μπορεί να φτάσει τα 4,3 δισ. ευρώ την επόμενη σεζόν

24/03/2026 - 15:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Διοργάνωση δράσεων την 19η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

24/03/2026 - 14:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

WWF: Η παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης» για 20η συνεχή χρόνια

24/03/2026 - 13:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στην Next Com η καμπάνια των 2 εκατ. ευρώ για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

24/03/2026 - 12:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo