Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Γάζα: Τι προβλέπεται στην πρώτη φάση της εκεχειρίας μεταξύ Χαμάς - Ισραήλ
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
18/01/2025 · 10:52

Γάζα: Τι προβλέπεται στην πρώτη φάση της εκεχειρίας μεταξύ Χαμάς - Ισραήλ

Η ισραηλινή κυβέρνηση ενέκρινε τη συμφωνία εκεχειρίας με τη Χαμάς - Η εκεχειρία θα τεθεί σε ισχύ αύριο Κυριακή στις 08:30 το πρωί, σύμφωνα με το Κατάρ
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η εκεχειρία μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας θα τεθεί σε ισχύ αύριο Κυριακή στις 08:30 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ στο Χ .

"Όπως συμφώνησαν οι ενδιαφερόμενες πλευρές και οι μεσολαβητές, η εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 08:30 τοπική ώρα", έγραψε ο Μάζεντ αλ Ανσάρι στο Χ.

"Συνιστούμε στους κατοίκους να λάβουν προφυλάξεις, να επιδείξουν τη μέγιστη σύνεση και να αναμένουν τις εντολές επίσημων πηγών", πρόσθεσε.

Παρά την έγκριση της συμφωνίας εκεχειρίας με τη Χαμάς από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ, οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιθέσεις στον παλαιστινιακό θύλακα.

Γιατροί τη Γάζα δήλωσαν ότι ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που σημειώθηκε σήμερα το πρωί κόστισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους που βρίσκονταν σε σκηνή στην περιοχή Μαουάσι, δυτικά της Χαν Γιούνις, στο νότιο τμήμα του θύλακα.

Με αυτούς ανέρχονται σε 119 οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς από την Τετάρτη, όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία εκεχειρίας.

Η συμφωνία, που ανακοινώθηκε αρχικά την Τετάρτη από το Κατάρ και τις ΗΠΑ, στοχεύει να οδηγήσει «στον οριστικό τερματισμό του πολέμου», ο οποίος εδώ και περισσότερους από 15 μήνες έχει προκαλέσει δεκάδες χιλιάδες θύματα στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό του Κατάρ Μοχάμεντ μπιν Αμπντελράχμαν αλ Θάνι.

Ωστόσο, εν αναμονή της έναρξης της εκεχειρίας, η οποία έχει οριστεί για την Κυριακή, παραμονή της ορκωμοσίας του νεοκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο ισραηλινός στρατός συνέχισε τις αεροπορικές του επιθέσεις στον παλαιστινιακό θύλακα, προκαλώντας πάνω από 100 νεκρούς από την Τετάρτη, σύμφωνα με την παλαιστινιακή πολιτική προστασία.

Το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε τη συμφωνία σήμερα το πρωί, παρά την αντίθεση ακροδεξιών υπουργών. Η εκεχειρία αναμένεται να τεθεί σε ισχύ την Κυριακή, αλλά η ισραηλινή κυβέρνηση δεν διευκρίνισε την ακριβή ώρα.

Η Χαμάς έχει ήδη ανακοινώσει ότι εγκρίνει τους όρους της συμφωνίας και δεσμεύθηκε να τους σεβαστεί.

Στην εισήγησή του υπέρ της συμφωνίας το ισραηλινό συμβούλιο ασφαλείας ανέφερε ότι, «αφού εξέτασε όλες τις πολιτικές ανθρωπιστικές πτυχές και τις πτυχές ασφαλείας της προτεινόμενης συμφωνίας», εκτίμησε πως αυτή στηρίζει «την επίτευξη των στόχων του πολέμου».

Η συμφωνία προβλέπει μια πρώτη φάση διάρκειας έξι εβδομάδων στη διάρκεια της οποίας θα αφεθούν ελεύθεροι 33 όμηροι που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου 2023.

Το Ισραήλ θα αφήσει ελεύθερους 737 Παλαιστίνιους κρατούμενους με αντάλλαγμα 33 Ισραηλινούς ομήρους κατά την πρώτη φάση της συμφωνίας εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας, την οποία ενέκρινε χθες Σάββατο η ισραηλινή κυβέρνηση, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της εκεχειρίας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, "η κυβέρνηση ενέκρινε την απελευθέρωση 737 φυλακισμένων και κρατούμενων με καθεστώς διοικητικής κράτησης", επεσήμανε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Μεταξύ των κρατουμένων που αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι είναι ο Ζακάρια Ζουμπέιντι, υπεύθυνος για πολλές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών πολιτών και πρώην επικεφαλής των Ταξιαρχιών αλ Άκσα, της ένοπλης πτέρυγας της Φάταχ, ο οποίος απέδρασε από ισραηλινή φυλακή το 2021.

Στη διάρκεια της πρώτης φάσης θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τον οριστικό τερματισμό των εχθροπραξιών.

Οι πρώτες απελευθερώσεις ομήρων αναμένονται αύριο Κυριακή, ανακοίνωσε η ισραηλινή κυβέρνηση.

Η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι ο μηχανισμός απελευθέρωσης των Ισραηλινών ομήρων που κρατά στη Λωρίδα της Γάζας θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των Παλαιστίνιων κρατούμενων που θα αφήσει ελεύθερους το Ισραήλ.

Σε ανακοίνωσή της η Χαμάς διευκρίνισε ότι ο κατάλογος με τα ονόματα των Παλαιστίνιων κρατουμένων που θα αφήνονται ελεύθεροι θα δημοσιεύεται μία ημέρα πριν την ανταλλαγή, με βάση τους όρους της συμφωνίας εκεχειρίας στην οποία κατέληξε με το Ισραήλ.

Σύμφωνα με Ισραηλινό αξιωματικό του στρατού, έχουν δημιουργηθεί τρία σημεία υποδοχής στα σύνορα με τη Γάζα, απ’ όπου οι όμηροι, τους οποίους θα αναλάβουν γιατροί, θα διακομιστούν σε νοσοκομεία.

Σύμφωνα με δύο πηγές που πρόσκεινται στη Χαμάς, στην πρώτη ομάδα αναμένεται να περιλαμβάνονται και τρεις Ισραηλινές.

Οι ισραηλινές αρχές ανακοίνωσαν χθες Παρασκευή τον κατάλογο με τους 95 Παλαιστίνιους κρατούμενους που θα απελευθερωθούν την Κυριακή, στην πλειονότητά τους γυναίκες και ανήλικοι, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν συλληφθεί μετά τις 7 Οκτωβρίου. Ανέφεραν εξάλλου ότι έχουν λάβει μέτρα για να «αποτρέψουν οποιαδήποτε δημόσια εκδήλωση χαράς» μετά την αποφυλάκισή τους.

Δύο Γαλλοϊσραηλινοί --ο Οφέρ Καλντερόν, 54 ετών, και ο Οχάντ Γιαλομί, 50 ετών-- περιλαμβάνονται στη λίστα με τους 33 πρώτους ομήρους που θα απελευθερωθούν, σύμφωνα με το Παρίσι.

Και οι δύο είχαν απαχθεί από το κιμπούτς Νίρ Οζ μαζί με πολλά από τα παιδιά τους, τα οποία απελευθερώθηκαν στη διάρκεια της πρώτης εκεχειρίας, τον Νοέμβριο του 2023.

«Είναι η στιγμή που περιμέναμε (...), ελπίζω πραγματικά να δούμε τον παππού μου να επιστρέφει σπίτι, όρθιος, ζωντανός», δήλωσε την Παρασκευή από το Τελ Αβίβ ο Ντανιέλ Λιφσίτζ, εγγονός του Οντέντ Λιφσίτζ, 84 ετών, ο οποίος κρατήθηκε όμηρος επίσης στο Νίρ Οζ.

Προτού καν τεθεί σε ισχύ η εκεχειρία Παλαιστίνιοι εκτοπισμένοι που διώχθηκαν από τις βόμβες και τις μάχες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

«Θα (... ) βγάλω τα συντρίμμια από το σπίτι και θα τοποθετήσω τη σκηνή μου πάνω από τα ερείπια», δήλωσε η Ουμ Χαλίλ Μπακρ εκτοπισμένη στο Νουσεϊράτ.

«Ξέρουμε ότι θα κάνει κρύο και δεν θα έχουμε κουβέρτες για να κοιμηθούμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να επιστρέψουμε στη γη μας», πρόσθεσε αυτή η μητέρα δέκα παιδιών.

Πολλοί «θα βρουν τη γειτονιά τους εντελώς κατεστραμμένη» χωρίς καμία βασική υπηρεσία, προειδοποίησε ο Μοχάμεντ Χατίμπ της οργάνωσης Medical Aid for Palestine που βρίσκεται στη Γάζα.

«Ο πόνος θα συνεχιστεί (...), αλλά τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα», πρόσθεσε, την ώρα που οι ανθρωπιστικές οργανώσεις εκτιμούν ότι θα αντιμετωπίσουν σοβαρά εμπόδια στην προσπάθειά τους να προσφέρουν βοήθεια στους Παλαιστίνιους της Γάζας.

Ο πόλεμος, που έχει προκαλέσει στη Γάζα επίπεδα καταστροφών «πρωτοφανή στην πρόσφατη ιστορία», σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ξεκίνησε την 7η Οκτωβρίου 2023 με την επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος.

Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους 1.210 Ισραηλινοί, κυρίως πολίτες, σύμφωνα με καταμέτρηση του AFP που βασίζεται σε επίσημα ισραηλινά στοιχεία. Από τους 251 ανθρώπους που απήχθησαν από τη Χαμάς, οι 94 παραμένουν όμηροι στη Γάζα, εκ των οποίων 34 είναι νεκροί, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Τουλάχιστον 46.876 άνθρωποι, κυρίως άμαχοι, έχουν σκοτωθεί από τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς τα οποία θεωρούνται αξιόπιστα από τον ΟΗΕ.

Η συμφωνία, αποτέλεσμα σκληρών διαπραγματεύσεων, προχώρησε ενόψει της επιστροφής τη Δευτέρα του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Εκτός από τις πρώτες απελευθερώσεις ομήρων, η πρώτη φάση περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, «πλήρη κατάπαυση του πυρός», την αποχώρηση του Ισραήλ από τις πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας και την αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας που εισέρχεται στον θύλακα.

Η δεύτερη φάση θα επιτρέψει την απελευθέρωση των τελευταίων ομήρων, πριν την τρίτη και τελευταία φάση που αφορά την ανασυγκρότηση της Γάζας και την επιστροφή των σορών των ομήρων που πέθαναν.

Στη διάρκεια της πρώτης φάσης θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις για τους όρους της δεύτερης, δηλαδή για «τον οριστικό τερματισμό του πολέμου», επεσήμανε ο αλ Θάνι.

Χθες Παρασκευή μεσολαβητές από την Αίγυπτο, το Κατάρ, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ συμφώνησαν να δημιουργήσουν μια κοινή αίθουσα επιχειρήσεων στο Κάιρο προκειμένου να «εξασφαλίσουν τον αποτελεσματικό συντονισμό», την τήρηση των όρων της εκεχειρίας, αλλά και για να διευκολύνουν την είσοδο στη Γάζα 600 φορτηγών ανθρωπιστικής βοήθειας καθημερινά, όπως δήλωσε αιγυπτιακή πηγή στο al Qahera News.

Η Λωρίδα της Γάζας – στην οποία το Ισραήλ έχει επιβάλει αποκλεισμό ήδη από το 2007-- έχει ισοπεδωθεί από τον πόλεμο και σχεδόν το σύνολο των 2,4 εκατομμυρίων κατοίκων της έχει εκτοπιστεί τουλάχιστον μία φορά.

Η κατάπαυση του πυρός δεν διευκρινίζει ποιος θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της Γάζας, όπου η Χαμάς βρίσκεται στην εξουσία από το 2007.

Η Παλαιστινιακή Αρχή, αντίπαλος του ισλαμιστικού κινήματος, είναι έτοιμη να «αναλάβει πλήρως τις ευθύνες της» στη Γάζα, δήλωσε χθες Παρασκευή ο πρόεδρός της Μαχμούντ Αμπάς, στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Αν και έχει αποδυναμωθεί σημαντικά, η Χαμάς δεν έχει εξουδετερωθεί, εκτιμούν οι ειδικοί, παρά τον στόχο που είχε θέσει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

  • ΓΑΖΑ
  • ·
  • ΙΣΡΑΗΛ
  • ·
  • ΧΑΜΑΣ
  • ·
  • ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
  • ·
  • ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Χέις-Ντέιβις: Προπόνηση τα ξημερώματα (pic)

All Content

Δόξα Λευκάδας: Η πρώτη συγκέντρωση και τα φιλικά προετοιμασίας

All Content - BusinessNews.gr

Diesel: Παράταση της επιδότησης των 10 λεπτών εξετάζει η κυβέρνηση - Πάνω από τα 2 ευρώ η τιμή

All Content - BusinessNews.gr

ΟΟΣΑ για τους νέους στην Ελλάδα: Χαμηλοί μισθοί, ακριβή στέγη και δύσκολη ανεξαρτητοποίηση

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωπαϊκές αγορές: Ανθεκτικές, παρά τις πιέσεις του πολέμου - Γιατί επιστρέφουν στο προσκήνιο των επενδυτών

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

FleetNews

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Hyundai Tucson

All Content

Με Τζέιμς, Νάναλι, Μπλόσομγκεϊμ και coach Στοτς στο "παράθυρο" οι ΗΠΑ

All Content

Λέικερς: Η πρώτη βραδιά στη Σλοβενία (pics)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση κατά 19,6% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία τον Ιούνιο

All Content - BusinessNews.gr

Τζίρος 20,17 δισ. ευρώ στο λιανεμπόριο το β' τρίμηνο - Ποιοι κλάδοι απογειώθηκαν και ποιοι κατέγραψαν πτώση

All Content - BusinessNews.gr

Μαρινάκης: Τα μέτρα της ΔΕΘ θα είναι μόνιμου χαρακτήρα και θα αφορούν όλους τους πολίτες

FleetNews

Πώς η τηλεματική μεταμόρφωσε έναν εταιρικό στόλο 600 οχημάτων

FleetNews

Η Sixt ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ σε έσοδα το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 11,3%

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ισπανία: H Greenpeace και άλλες οικολογικές οργανώσεις φεύγουν από την πλατφόρμα Χ
Ισπανία: H Greenpeace και άλλες οικολογικές οργανώσεις φεύγουν από την πλατφόρμα Χ 17/01/2025 - 21:31
ΗΠΑ: Η οικογένεια Τραμπ επιστρέφει στον Λευκό Οίκο 18/01/2025 - 11:31
ΗΠΑ: Η οικογένεια Τραμπ επιστρέφει στον Λευκό Οίκο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται 0,11%, στα 1,1690 δολάρια
    21/08/2026 - 10:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • METLEN: Πρώτη καύση απορριμάτων στο Protos ERF στη Βρετανία – Βήμα προς την πλήρη λειτουργία
    21/08/2026 - 10:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δολάριο: Σε χαμηλό τριών μηνών – Φουντώνουν οι ανησυχίες για το αμερικανικό χρέος
    21/08/2026 - 10:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μαρινάκης: Τα μέτρα της ΔΕΘ θα είναι μόνιμου χαρακτήρα και θα αφορούν όλους τους πολίτες
    21/08/2026 - 10:11 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωπαϊκές αγορές: Ανθεκτικές, παρά τις πιέσεις του πολέμου - Γιατί επιστρέφουν στο προσκήνιο των επενδυτών
    21/08/2026 - 09:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι ΗΠΑ απειλούν όποια χώρα αψηφήσει τον οικονομικό πόλεμό τους εναντίον του Ιράν
    21/08/2026 - 09:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΟΣΑ για τους νέους στην Ελλάδα: Χαμηλοί μισθοί, ακριβή στέγη και δύσκολη ανεξαρτητοποίηση
    21/08/2026 - 09:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Diesel: Παράταση της επιδότησης των 10 λεπτών εξετάζει η κυβέρνηση - Πάνω από τα 2 ευρώ η τιμή
    21/08/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα ώθηση στο ράλι του πετρελαίου – Το Brent αγγίζει τα 94 δολάρια μετά τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν
    20/08/2026 - 20:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων - Από 21/8 οι ενστάσεις
    20/08/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΤτΕ: Καμπανάκι από τα έσοδα για τον τουρισμό – Ανεβαίνουν οι αφίξεις, «φρενάρουν» οι εισπράξεις
    20/08/2026 - 11:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τζίρος 20,17 δισ. ευρώ στο λιανεμπόριο το β' τρίμηνο - Ποιοι κλάδοι απογειώθηκαν και ποιοι κατέγραψαν πτώση
    20/08/2026 - 12:41 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος κατά 0,23%, στα 200,33 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    20/08/2026 - 17:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Alaska Airlines ξεκινά πτήσεις Αθήνα-Σιάτλ από τον Μάιο του 2027 - Tρεις φορές την εβδομάδα
    20/08/2026 - 17:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Cenergy: Η Σωληνουργεία Κορίνθου συμμετέχουν σε project στη Μοζαμβίκη
    20/08/2026 - 11:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πολυετής συνεργασία ΠΑΟΚ με More.com

21/08/2026 - 07:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Δόξα Λευκάδας: Η πρώτη συγκέντρωση και τα φιλικά προετοιμασίας

21/08/2026 - 07:11
FleetNews
fleetnews.gr

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

20/08/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

20/08/2026 - 05:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo