Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΗΠΑ: Όσα έγιναν στο ντιμπέιτ - Πώς κατάφερε η Χάρις να εξοργίσει τον Τραμπ - Βαριές αλληλοκατηγορίες
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
11/09/2024 · 08:01

ΗΠΑ: Όσα έγιναν στο ντιμπέιτ - Πώς κατάφερε η Χάρις να εξοργίσει τον Τραμπ - Βαριές αλληλοκατηγορίες

Η εκστρατεία της Χάρις προσκαλεί τον Τραμπ σε δεύτερη τηλεμαχία - Το Fox News προσφέρεται να το οργανώσει

.Η Κάμαλα Χάρις έβαλε επανειλημμένα στην άμυνα τον Ντόναλντ Τραμπ χθες Τρίτη, στην πρώτη τηλεμαχία τους, σε ατμόσφαιρα εξαιρετικά πικρή και τεταμένη, ο αντίκτυπος της οποίας στη βαθιά διχασμένη Αμερική μένει πάντως να φανεί, 54 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Χωρίς να είναι σαφές αν αυτό οφειλόταν στην επίδοση της αντιπροέδρου και υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία, η Τέιλορ Σουίφτ, εξαιρετικά δημοφιλές αστέρι της ποπ μουσικής, με πελώρια επιρροή στους νέους και στις νέες στην Αμερική, ενημέρωσε τα 283 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram πως θα ψηφίσει την κυρία Χάρις τον Νοέμβριο.

Από την άλλη, κ. Τραμπ έκρινε σε ανάρτησή του στον Truth Social, ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που αποτελεί προσωπικό του δημιούργημα, πως αυτό «ήταν το καλύτερο μου ντιμπέιτ (...) ακόμη περισσότερο διότι ήταν τρεις εναντίον ενός!», θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αμεροληψία των δυο παρουσιαστών, δημοσιογράφων του ABC, που σε κάποιες περιπτώσεις παρενέβησαν και τον διόρθωσαν.

Η κυρία Χάρις, που βρέθηκε με υποστηρικτές της, προειδοποίησε πως «έχουμε πολλή δουλειά» ακόμη, ενώ ο σύζυγός της Νταγκ Έμχοφ πλειοδότησε, τονίζοντας πως παρότι η αντιπρόεδρος «κέρδισε» το τηλεοπτικό ντιμπέιτ, «ακόμη δεν έχουμε κερδίσει τίποτε άλλο».

Φθάνοντας στο στούντιο όπου έγινε η αναμέτρηση, στη Φιλαδέλφεια —υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας—, η αντιπρόεδρος πλησίασε τον πρώην πρόεδρο που δεν είχε άλλη επιλογή παρά να της σφίξει το χέρι που του έτεινε.

Τα επόμενα 90 λεπτά, η 59χρονη αντιπρόεδρος δεν έπαψε να επιτίθεται στον 78χρονο πρώην πρόεδρο — ο οποίος δεν την είχε συναντήσει ποτέ πριν.

«Ο Τραμπ ήταν πολύ κακός κι η Χάρις κέρδισε με διαφορά» την τηλεμαχία, έκρινε ο πολιτολόγος Λάρι Σαμπάτο. Αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό πως θα έχει αντανάκλαση στις δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τον Τζούλιαν Ζέλιζερ, καθηγητή στο Πρίνστον.

Στιγμή με ιδιαίτερα βαρύτητα: η Κάμαλα Χάρις καταφέρθηκε εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως ψεύδεται, υφαίνει «ιστό ψεμμάτων», για το ζήτημα της άμβλωσης, και «προσβάλλει» τις Αμερικανίδες.

Του πρόσαψε εξάλλου πως προσπαθεί να «διχάσει» τους Αμερικανούς ανακινώντας ζητήματα που αφορούν τις φυλετικές σχέσεις. Το θέμα την αφορά προσωπικά: ο μεγιστάνας έχει πει πως η πρώην εισαγγελέας «έγινε» μαύρη για εκλογικούς λόγους.

Ο πρώην πρόεδρος από την πλευρά του επιδόθηκε στη συνήθη καταστροφολογία του, ενίοτε επαναλαμβάνοντας «εναλλακτικές αλήθειες» που ακούει κανείς στις προεκλογικές ομιλίες του.

Επιπλέον ο πρώην πρόεδρος πως δεν έχει «καμιά αμφιβολία» ότι η απόπειρα δολοφονίας του στα μέσα Ιουλίου έγινε εξαιτίας όσων είχαν πει οι Δημοκρατικοί αντίπαλοί του: «Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως χτυπήθηκα από σφαίρα στο κεφάλι εξαιτίας όσων είπαν για μένα», είπε ο πρώην πρόεδρος, που τραυματίστηκε στο αυτί όταν διαπράχθηκε η απόπειρα. «Μιλάνε για δημοκρατία», λένε πως «είμαι απειλή για τη δημοκρατία. Αλλά αυτοί είναι η απειλή», επέμεινε ο κ. Τραμπ.

Ακόμη, κατηγόρησε την αντιπρόεδρο πως «αντέγραψε» το πρόγραμμα του προέδρου Μπάιντεν για την οικονομία, πως δεν έχει «κανένα πρόγραμμα» η ίδια, πως σχεδιάζει να προχωρήσει στην «κατάσχεση» των όπλων των Αμερικανών, ότι «άφησε εκατομμύρια» τροφίμους φυλακών και ψυχιατρικών κλινικών του εξωτερικού να εισέλθουν στις ΗΠΑ.

«Να το θυμάστε, είναι (ταυτισμένη με τον) Μπάιντεν. Προσπαθεί να απομακρυνθεί από τον Μπάιντεν», επέμεινε. Η Δημοκρατική του αντέτεινε «εμένα έχετε αντίπαλο, όχι τον Τζο Μπάιντεν».

Η κυρία Χάρις «μας είπε πως θα κάνει το ένα, θα κάνει το άλλο και το παράλλο, διάφορα θαυμάσια πράγματα. Γιατί δεν τα έχει κάνει; Είναι εκεί πέρα τριάμισι χρόνια», πέταξε ακόμη ο Ρεπουμπλικάνος.

Η Δημοκρατική φάνηκε αποφασισμένη να αναφερθεί σε ζητήματα που τον ενοχλούν, μοιάζοντας να λογαριάζει στην υπερβολική ευθιξία του.

Είπε για παράδειγμα ότι πολλοί από όσους πάνε στις ομιλίες του φεύγουν πολύ πριν να τις τελειώσει, εξαιτίας της «βαρεμάρας» που τους προκαλεί, κάτι που μάλλον ενόχλησε βαθιά τον πρώην πρόεδρο, ή ακόμη ότι τον «πέταξαν έξω» οι ψηφοφόροι το 2020 — στις εκλογές στις οποίες ο κ. Τραμπ αρνήθηκε, για νιοστή φορά, να αναγνωρίσει πως ηττήθηκε.

Στη σκηνή ο κ. Τραμπ, με τόνο ολοένα πιο επιθετικό κατά τη διάρκεια της εκπομπής, είχε σφιγμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το βλέμμα καρφωμένο στην κάμερα — δεν το έστρεψε ποτέ στην αντίπαλό του.

Η κυρία Χάρις, πολύ πιο χαλαρή σωματικά, γύριζε συχνά το κεφάλι προς τον αντίπαλό της, με ύφος που ενίοτε έδειχνε αμφιβολία για όσα άκουγε, ενίοτε ήταν ανοικτά ειρωνικό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο κ. Τραμπ επανέλαβε το ψέμα που διέδωσαν και άλλοι «βαρόνοι» των Ρεπουμπλικάνων, κατά το οποίο αϊτινοί μετανάστες «τρώνε σκύλους και γάτες» σε πόλη στο Οχάιο (βορειοανατολικά).

Τον διόρθωσαν οι παρουσιαστές του ABC, κάτι που έκαναν επίσης σε άλλες περιπτώσεις ανυπόστατων ισχυρισμών του Ρεπουμπλικάνου — κάτι που δεν είχαν κάνει οι συνάδελφοί τους του CNN τον Ιούνιο, στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ του Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζο Μπάιντεν, ναυάγιο για τον Δημοκρατικό απερχόμενο πρόεδρο, που αποδείχθηκε καταλύτης εξελίξεων, αναγκάζοντάς τον τελικά να εγκαταλείψει την κούρσα για την επανεκλογή του, περίπου έναν μήνα αργότερα.

Οι συγκρούσεις των δύο υποψηφίων επεκτάθηκαν σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Η αντιπρόεδρος χαρακτήρισε τον κ. Τραμπ «περίγελο» ξένων ηγετών, είπε πως αν ήταν πρόεδρος εκείνος, ο ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν θα είχε φθάσει και θα στρογγυλοκαθόταν «στο Κίεβο», του πρόσαψε πως είναι κάποιος που μπορούν να «χειραγωγούν» οι «δικτάτορες».

«Μισεί το Ισραήλ. Αν γίνει πρόεδρος αυτή, πιστεύω ότι το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πλέον σε δυο χρόνια», είπε από την πλευρά του πρώην πρόεδρος αναφερόμενος στην κυρία Χάρις «Το Ισραήλ θα χαθεί», επέμεινε, αφού η Κάμαλα Χάρις τόνισε πως ο πόλεμος του Ισραήλ με τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας «πρέπει να τελειώσει άμεσα» και ότι «χρειαζόμαστε κατάπαυση του πυρός» ώστε «να επιστρέψουν οι όμηροι».

Αποχωρώντας από τη σκηνή, ο κ. Τραμπ και η κυρία Χάρις δεν αντάλλαξαν χειραψία.

Αργότερα σήμερα Τετάρτη, και οι δυο υποψήφιοι θα παραβρεθούν σε εκδηλώσεις για την απότιση φόρου τιμής στα θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Κατόπιν, έχουν προγραμματίσει να συνεχίσουν την εκστρατεία τους σε πολιτείες-κλειδιά: στη Βόρεια Καρολίνα και στην Πενσιλβάνια εκείνη, στην Αριζόνα και στη Νεβάδα εκείνος.

Η Κάμαλα Χάρις προτείνει στον Ντόναλντ Τραμπ να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα δεύτερη τηλεμαχία ανάμεσα στην αντιπρόεδρο και υποψήφια των Δημοκρατικών και τον πρώην πρόεδρο και υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, μετά την πρώτη αναμέτρησή τους χθες Τρίτη στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της εκστρατείας της.

Επικρίνοντας την εμφάνιση του πρώην προέδρου, η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία της κυρίας Χάρις διαβεβαίωσε: «Η αντιπρόεδρος είναι έτοιμη για δεύτερο (τηλεοπτικό) ντιμπέιτ. Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ;»

Από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το οποίο προτιμά η αμερικανική δεξιά, γνωστοποίησε πως ήδη πρότεινε να οργανώσει αυτό δεύτερη τηλεμαχία, τον Οκτώβριο, με επιστολές που απηύθυνε στις εκστρατείες των δύο υποψηφίων αμέσως μετά την πρώτη εκπομπή, η οποία προβλήθηκε από το ανταγωνιστικό ABC.

  • ΝΤΙΜΠΕΙΤ
  • ·
  • ΗΠΑ
  • ·
  • ΤΡΑΜΠ
  • ·
  • ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τζάμπολ στον β’ γύρο με τη «Διαβολοβδομάδα» Νο6 στο παρκέ του Novasports!

All Content

Οι διαιτητές στους αγώνες Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο

All Content - BusinessNews.gr

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΑΑΔΕ για το 2026: Στο στόχαστρο εισοδήματα, ΦΠΑ και ακίνητα

All Content - BusinessNews.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια - Αποζημιώσεις στους επιβάτες

All Content - BusinessNews.gr

Πολυτελή ακίνητα: Οι microlocations αλλάζουν τον χάρτη των επενδύσεων στην Ελλάδα

All Content

Νταντάδες της γειτονιάς: Spec για την καμπάνια με το budget προβολής ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

All Content

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαδάκης

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Άρης: Ταξίδεψε για τη Μανρέσα χωρίς Χάρελ και Μποχωρίδη (pics)

All Content

Στον Άρη ο Κώστας Αντετοκούνμπο

All Content - BusinessNews.gr

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων πανελλαδικά αποφάσισαν οι αγρότες στη σύσκεψη στα Μάλγαρα

All Content - BusinessNews.gr

Lotus Bakeries: Από το Βέλγιο σε όλο τον κόσμο - Το παγκόσμιο στοίχημα των Biscoff

All Content - BusinessNews.gr

Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών: Πρόγραμμα απεργιακών κινητοποιήσεων

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΗΠΑ: Αναχώρησε η διαστημική αποστολή της SpaceX
ΗΠΑ: Αναχώρησε η διαστημική αποστολή της SpaceX 10/09/2024 - 18:15
Σάντσεθ: Η ΕΕ να «επανεξετάσει» το σχέδιό της για επιβολή φόρων στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα 11/09/2024 - 09:16
Σάντσεθ: Η ΕΕ να «επανεξετάσει» το σχέδιό της για επιβολή φόρων στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο Ζελένσκι διόρισε οικονομική του σύμβουλο την πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Καναδά
    05/01/2026 - 16:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Οι αποζημιώσεις που δικαιούνται οι επιβάτες
    05/01/2026 - 15:51 ΕΛΛΑΔΑ
  • Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Ισχυρές βροχές και καιταιγίδες από Τρίτη
    05/01/2026 - 15:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Metlen: Νέες αγορές 10.000 μετοχών από Ευάγγελο Μυτιληναίο
    05/01/2026 - 15:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση δεν θα παραμείνει θεατής στα μπλόκα - Ο νόμος θα εφαρμοστεί
    05/01/2026 - 14:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Νορβηγία προηγείται στην κούρσα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων - στο 96% οι πωλήσεις το 2025
    05/01/2026 - 14:00 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Στο 30,9% ο πληθωρισμός στην Τουρκία τον Δεκέμβριο - Επιβράδυνση για τρίτο μήνα
    05/01/2026 - 13:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.150,38 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,35%
    05/01/2026 - 13:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απεβίωσε στα 96 της η Εύα Σλος, επιζήσασα του Ολοκαυτώματος και ετεροθαλής αδελφή της Άννας Φρανκ
    05/01/2026 - 13:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Έκτακτη επιχορήγηση 4,4 εκατ. ευρώ σε πέντε πανεπιστήμια για λειτουργικές ανάγκες
    05/01/2026 - 12:29 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, ύστερα από έμφραγμα
    04/01/2026 - 18:22 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Η Βενεζουέλα προκαλεί πολιτική σύγκρουση στην Αθήνα - Στο επίκεντρο η δήλωση του πρωθυπουργού
    04/01/2026 - 17:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων πανελλαδικά αποφάσισαν οι αγρότες στη σύσκεψη στα Μάλγαρα
    04/01/2026 - 19:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στο μικροσκόπιο οι πραγματικές αποδοχές της Κριστίν Λαγκάρντ - Τι αποκαλύπτουν οι Financial Times
    04/01/2026 - 20:59 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Σταδιακή αποκατάσταση στα ελληνικά αεροδρόμια - ΥΠΑ: Μαζική παρεμβολή σχεδόν σε όλες τις συχνότητες
    04/01/2026 - 18:12 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χρυσικόπουλος: «Tελικός της χρονιάς το παιχνίδι με τον Πανιώνιο»

05/01/2026 - 13:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς κόσμο ο αγώνας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

05/01/2026 - 13:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MEGA: Πρώτος με 22,8% στο γενικό σύνολο ο αγώνας Ολυμπιακός - ΟΦΗ για το Betsson Super Cup

05/01/2026 - 13:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η ΕΚΤΕΡ παρουσίασε το νέο της λογότυπο - Τι σηματοδοτεί

05/01/2026 - 11:47
FleetNews
fleetnews.gr

Η Ayvens δοκιμάζει σύστημα παρακολούθησης των μπαταριών EV

02/01/2026 - 12:51
FleetNews
fleetnews.gr

Το 5% της Leapmotor απέκτησε η κρατική FAW της Κίνας – Επένδυση 460 εκατ. ευρώ

02/01/2026 - 09:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Vodafone: Ημέρες εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς

29/12/2025 - 10:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί: Στηρίζει περισσότερα από 2.000 παιδιά μέσα από τις δράσεις Secret Santa και Breakfast Boxes

29/12/2025 - 08:54
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Charity Event – Artego Hellas – ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες”

25/12/2025 - 19:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

18th Models’ Reunion

23/12/2025 - 14:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo