Σάββατο, 18 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΗΠΑ: Όσα έγιναν στο ντιμπέιτ - Πώς κατάφερε η Χάρις να εξοργίσει τον Τραμπ - Βαριές αλληλοκατηγορίες
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
11/09/2024 · 08:01

ΗΠΑ: Όσα έγιναν στο ντιμπέιτ - Πώς κατάφερε η Χάρις να εξοργίσει τον Τραμπ - Βαριές αλληλοκατηγορίες

Η εκστρατεία της Χάρις προσκαλεί τον Τραμπ σε δεύτερη τηλεμαχία - Το Fox News προσφέρεται να το οργανώσει

.Η Κάμαλα Χάρις έβαλε επανειλημμένα στην άμυνα τον Ντόναλντ Τραμπ χθες Τρίτη, στην πρώτη τηλεμαχία τους, σε ατμόσφαιρα εξαιρετικά πικρή και τεταμένη, ο αντίκτυπος της οποίας στη βαθιά διχασμένη Αμερική μένει πάντως να φανεί, 54 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Χωρίς να είναι σαφές αν αυτό οφειλόταν στην επίδοση της αντιπροέδρου και υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία, η Τέιλορ Σουίφτ, εξαιρετικά δημοφιλές αστέρι της ποπ μουσικής, με πελώρια επιρροή στους νέους και στις νέες στην Αμερική, ενημέρωσε τα 283 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram πως θα ψηφίσει την κυρία Χάρις τον Νοέμβριο.

Από την άλλη, κ. Τραμπ έκρινε σε ανάρτησή του στον Truth Social, ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που αποτελεί προσωπικό του δημιούργημα, πως αυτό «ήταν το καλύτερο μου ντιμπέιτ (...) ακόμη περισσότερο διότι ήταν τρεις εναντίον ενός!», θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αμεροληψία των δυο παρουσιαστών, δημοσιογράφων του ABC, που σε κάποιες περιπτώσεις παρενέβησαν και τον διόρθωσαν.

Η κυρία Χάρις, που βρέθηκε με υποστηρικτές της, προειδοποίησε πως «έχουμε πολλή δουλειά» ακόμη, ενώ ο σύζυγός της Νταγκ Έμχοφ πλειοδότησε, τονίζοντας πως παρότι η αντιπρόεδρος «κέρδισε» το τηλεοπτικό ντιμπέιτ, «ακόμη δεν έχουμε κερδίσει τίποτε άλλο».

Φθάνοντας στο στούντιο όπου έγινε η αναμέτρηση, στη Φιλαδέλφεια —υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας—, η αντιπρόεδρος πλησίασε τον πρώην πρόεδρο που δεν είχε άλλη επιλογή παρά να της σφίξει το χέρι που του έτεινε.

Τα επόμενα 90 λεπτά, η 59χρονη αντιπρόεδρος δεν έπαψε να επιτίθεται στον 78χρονο πρώην πρόεδρο — ο οποίος δεν την είχε συναντήσει ποτέ πριν.

«Ο Τραμπ ήταν πολύ κακός κι η Χάρις κέρδισε με διαφορά» την τηλεμαχία, έκρινε ο πολιτολόγος Λάρι Σαμπάτο. Αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό πως θα έχει αντανάκλαση στις δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τον Τζούλιαν Ζέλιζερ, καθηγητή στο Πρίνστον.

Στιγμή με ιδιαίτερα βαρύτητα: η Κάμαλα Χάρις καταφέρθηκε εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως ψεύδεται, υφαίνει «ιστό ψεμμάτων», για το ζήτημα της άμβλωσης, και «προσβάλλει» τις Αμερικανίδες.

Του πρόσαψε εξάλλου πως προσπαθεί να «διχάσει» τους Αμερικανούς ανακινώντας ζητήματα που αφορούν τις φυλετικές σχέσεις. Το θέμα την αφορά προσωπικά: ο μεγιστάνας έχει πει πως η πρώην εισαγγελέας «έγινε» μαύρη για εκλογικούς λόγους.

Ο πρώην πρόεδρος από την πλευρά του επιδόθηκε στη συνήθη καταστροφολογία του, ενίοτε επαναλαμβάνοντας «εναλλακτικές αλήθειες» που ακούει κανείς στις προεκλογικές ομιλίες του.

Επιπλέον ο πρώην πρόεδρος πως δεν έχει «καμιά αμφιβολία» ότι η απόπειρα δολοφονίας του στα μέσα Ιουλίου έγινε εξαιτίας όσων είχαν πει οι Δημοκρατικοί αντίπαλοί του: «Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως χτυπήθηκα από σφαίρα στο κεφάλι εξαιτίας όσων είπαν για μένα», είπε ο πρώην πρόεδρος, που τραυματίστηκε στο αυτί όταν διαπράχθηκε η απόπειρα. «Μιλάνε για δημοκρατία», λένε πως «είμαι απειλή για τη δημοκρατία. Αλλά αυτοί είναι η απειλή», επέμεινε ο κ. Τραμπ.

Ακόμη, κατηγόρησε την αντιπρόεδρο πως «αντέγραψε» το πρόγραμμα του προέδρου Μπάιντεν για την οικονομία, πως δεν έχει «κανένα πρόγραμμα» η ίδια, πως σχεδιάζει να προχωρήσει στην «κατάσχεση» των όπλων των Αμερικανών, ότι «άφησε εκατομμύρια» τροφίμους φυλακών και ψυχιατρικών κλινικών του εξωτερικού να εισέλθουν στις ΗΠΑ.

«Να το θυμάστε, είναι (ταυτισμένη με τον) Μπάιντεν. Προσπαθεί να απομακρυνθεί από τον Μπάιντεν», επέμεινε. Η Δημοκρατική του αντέτεινε «εμένα έχετε αντίπαλο, όχι τον Τζο Μπάιντεν».

Η κυρία Χάρις «μας είπε πως θα κάνει το ένα, θα κάνει το άλλο και το παράλλο, διάφορα θαυμάσια πράγματα. Γιατί δεν τα έχει κάνει; Είναι εκεί πέρα τριάμισι χρόνια», πέταξε ακόμη ο Ρεπουμπλικάνος.

Η Δημοκρατική φάνηκε αποφασισμένη να αναφερθεί σε ζητήματα που τον ενοχλούν, μοιάζοντας να λογαριάζει στην υπερβολική ευθιξία του.

Είπε για παράδειγμα ότι πολλοί από όσους πάνε στις ομιλίες του φεύγουν πολύ πριν να τις τελειώσει, εξαιτίας της «βαρεμάρας» που τους προκαλεί, κάτι που μάλλον ενόχλησε βαθιά τον πρώην πρόεδρο, ή ακόμη ότι τον «πέταξαν έξω» οι ψηφοφόροι το 2020 — στις εκλογές στις οποίες ο κ. Τραμπ αρνήθηκε, για νιοστή φορά, να αναγνωρίσει πως ηττήθηκε.

Στη σκηνή ο κ. Τραμπ, με τόνο ολοένα πιο επιθετικό κατά τη διάρκεια της εκπομπής, είχε σφιγμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το βλέμμα καρφωμένο στην κάμερα — δεν το έστρεψε ποτέ στην αντίπαλό του.

Η κυρία Χάρις, πολύ πιο χαλαρή σωματικά, γύριζε συχνά το κεφάλι προς τον αντίπαλό της, με ύφος που ενίοτε έδειχνε αμφιβολία για όσα άκουγε, ενίοτε ήταν ανοικτά ειρωνικό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο κ. Τραμπ επανέλαβε το ψέμα που διέδωσαν και άλλοι «βαρόνοι» των Ρεπουμπλικάνων, κατά το οποίο αϊτινοί μετανάστες «τρώνε σκύλους και γάτες» σε πόλη στο Οχάιο (βορειοανατολικά).

Τον διόρθωσαν οι παρουσιαστές του ABC, κάτι που έκαναν επίσης σε άλλες περιπτώσεις ανυπόστατων ισχυρισμών του Ρεπουμπλικάνου — κάτι που δεν είχαν κάνει οι συνάδελφοί τους του CNN τον Ιούνιο, στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ του Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζο Μπάιντεν, ναυάγιο για τον Δημοκρατικό απερχόμενο πρόεδρο, που αποδείχθηκε καταλύτης εξελίξεων, αναγκάζοντάς τον τελικά να εγκαταλείψει την κούρσα για την επανεκλογή του, περίπου έναν μήνα αργότερα.

Οι συγκρούσεις των δύο υποψηφίων επεκτάθηκαν σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Η αντιπρόεδρος χαρακτήρισε τον κ. Τραμπ «περίγελο» ξένων ηγετών, είπε πως αν ήταν πρόεδρος εκείνος, ο ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν θα είχε φθάσει και θα στρογγυλοκαθόταν «στο Κίεβο», του πρόσαψε πως είναι κάποιος που μπορούν να «χειραγωγούν» οι «δικτάτορες».

«Μισεί το Ισραήλ. Αν γίνει πρόεδρος αυτή, πιστεύω ότι το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πλέον σε δυο χρόνια», είπε από την πλευρά του πρώην πρόεδρος αναφερόμενος στην κυρία Χάρις «Το Ισραήλ θα χαθεί», επέμεινε, αφού η Κάμαλα Χάρις τόνισε πως ο πόλεμος του Ισραήλ με τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας «πρέπει να τελειώσει άμεσα» και ότι «χρειαζόμαστε κατάπαυση του πυρός» ώστε «να επιστρέψουν οι όμηροι».

Αποχωρώντας από τη σκηνή, ο κ. Τραμπ και η κυρία Χάρις δεν αντάλλαξαν χειραψία.

Αργότερα σήμερα Τετάρτη, και οι δυο υποψήφιοι θα παραβρεθούν σε εκδηλώσεις για την απότιση φόρου τιμής στα θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Κατόπιν, έχουν προγραμματίσει να συνεχίσουν την εκστρατεία τους σε πολιτείες-κλειδιά: στη Βόρεια Καρολίνα και στην Πενσιλβάνια εκείνη, στην Αριζόνα και στη Νεβάδα εκείνος.

Η Κάμαλα Χάρις προτείνει στον Ντόναλντ Τραμπ να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα δεύτερη τηλεμαχία ανάμεσα στην αντιπρόεδρο και υποψήφια των Δημοκρατικών και τον πρώην πρόεδρο και υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, μετά την πρώτη αναμέτρησή τους χθες Τρίτη στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της εκστρατείας της.

Επικρίνοντας την εμφάνιση του πρώην προέδρου, η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία της κυρίας Χάρις διαβεβαίωσε: «Η αντιπρόεδρος είναι έτοιμη για δεύτερο (τηλεοπτικό) ντιμπέιτ. Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ;»

Από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το οποίο προτιμά η αμερικανική δεξιά, γνωστοποίησε πως ήδη πρότεινε να οργανώσει αυτό δεύτερη τηλεμαχία, τον Οκτώβριο, με επιστολές που απηύθυνε στις εκστρατείες των δύο υποψηφίων αμέσως μετά την πρώτη εκπομπή, η οποία προβλήθηκε από το ανταγωνιστικό ABC.

  • ΝΤΙΜΠΕΙΤ
  • ·
  • ΗΠΑ
  • ·
  • ΤΡΑΜΠ
  • ·
  • ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroLeague: Τα ζευγάρια στα play-in και τα playoffs

All Content

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μονακό που θα αρχίσει στις 21:00

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 3,75% - Mεγάλα κέρδη 15,06% από τα χαμηλά Μαρτίου

All Content - BusinessNews.gr

Ελλάκτωρ: Καθαρά κέρδη 152,1 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα 89,2 εκατ. ευρώ ο ετήσιος τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

Profile: Τζίρος ρεκόρ 47,5 εκατ. ευρώ για το 2025 - Σε πλήρη εξέλιξη ο μετασχηματισμός του Ομίλου

All Content

Ogilvy: Καμπάνια λανσαρίσματος για τη Superbet

All Content

Τρεις αναθέσεις από την Κοινωνία της Πληροφορίας

FleetNews

Η BYD φέρνει «Flash Chargers» 1.500 kW στην Ευρώπη

FleetNews

Stellantis: Άνοδος 12% στις παγκόσμιες παραδόσεις α’ τριμήνου

FleetNews

Tesla: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» στην Ευρώπη

All Content

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Βραζιλιάνος Όσκαρ Σμιντ

All Content

Αταμάν: «Δεν θέλαμε να παίξουμε play-in, όμως οι στόχοι μας είναι ακόμα εκεί»

All Content - BusinessNews.gr

Το Ιράν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ για όλα τα εμπορικά πλοία όσο ισχύει η εκεχειρία

All Content - BusinessNews.gr

Premia Properties: Επιταχύνεται το επενδυτικό πλάνο - νέα μεγάλα έργα και deals

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν αυτοματοποιημένα οι προεκκαθαρισμένες δηλώσεις για 1 εκατ. φυσικά πρόσωπα

FleetNews

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

FleetNews

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

CSRΝews.gr

ΕΟΠΑΕ : Η Ελλάδα στο 2026 ECOSOC Youth Forum στη Νέα Υόρκη

CSRΝews.gr

Most Sustainable Prizes 2025 by Synesgy: Διάκριση τριάντα ελληνικών εταιρειών για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη

CSRΝews.gr

Το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) πλησιάζει

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΗΠΑ: Αναχώρησε η διαστημική αποστολή της SpaceX
ΗΠΑ: Αναχώρησε η διαστημική αποστολή της SpaceX 10/09/2024 - 18:15
Σάντσεθ: Η ΕΕ να «επανεξετάσει» το σχέδιό της για επιβολή φόρων στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα 11/09/2024 - 09:16
Σάντσεθ: Η ΕΕ να «επανεξετάσει» το σχέδιό της για επιβολή φόρων στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το Cine Paris επιστρέφει στις 23 Απριλίου
    17/04/2026 - 23:00 LIFESTYLE
  • Οι Ελληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στην Β κατηγορία
    17/04/2026 - 22:20 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • «Ας χορέψουμε»: Η Σελίν Ντιόν εξυμνεί τη δύναμη της ψυχής σε ένα νέο τραγούδι (vid)
    17/04/2026 - 21:45 LIFESTYLE
  • Οι ΗΠΑ θα καθυστερήσουν τις αποστολές όπλων σε ευρωπαϊκές χώρες λόγω του πολέμου στο Ιράν (Reuters)
    17/04/2026 - 20:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Αλμα κερδών, μετά την ανακοίνωση για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
    17/04/2026 - 20:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γαλλία- Σύνοδος του Παρισιού: «Ζητάμε να ανοίξουν εκ νέου, άμεσα και άνευ όρων τα Στενά του Ορμούζ»
    17/04/2026 - 20:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τέσσερις φορές ισόβια στον πρώην αστυνομικό της Βουλής για κακοποίηση των παιδιών του - Αθώα η μητέρα
    17/04/2026 - 19:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • Επιφυλακτικές εμφανίζονται ναυτιλιακές εταιρείες για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
    17/04/2026 - 19:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 3,75% - Mεγάλα κέρδη 15,06% από τα χαμηλά Μαρτίου
    17/04/2026 - 18:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Quality & Reliability: Σύμβαση 1,14 εκατ. ευρώ με το ΕΚΔΔΑ - Οι στόχοι του έργου
    17/04/2026 - 18:34 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΑΔΕ: Στην «πρώτη γραμμή» των ελέγχων η ομάδα ΔΕΟΣ - Έμφαση σε αδήλωτα ενοίκια, οφειλές και ενισχύσεις
    17/04/2026 - 08:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Profile: Τζίρος ρεκόρ 47,5 εκατ. ευρώ για το 2025 - Σε πλήρη εξέλιξη ο μετασχηματισμός του Ομίλου
    17/04/2026 - 15:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Λιονέλ Μέσι: Αγόρασε την Κορνεγιά, ομάδα πέμπτης κατηγορίας στην Ισπανία
    17/04/2026 - 12:42 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • DOTSOFΤ: Συμβολή στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Αιγάλεω
    17/04/2026 - 12:29 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Most Sustainable Company Prize 2025 by Synesgy: Οι 30 εταιρείες που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη
    17/04/2026 - 16:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μονακό που θα αρχίσει στις 21:00

17/04/2026 - 21:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Δεν θέλαμε να παίξουμε play-in, όμως οι στόχοι μας είναι ακόμα εκεί»

17/04/2026 - 20:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΟΠΑΕ : Η Ελλάδα στο 2026 ECOSOC Youth Forum στη Νέα Υόρκη

17/04/2026 - 14:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αναμονή…

17/04/2026 - 13:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Most Sustainable Prizes 2025 by Synesgy: Διάκριση τριάντα ελληνικών εταιρειών για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη

17/04/2026 - 12:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Amita Lemonades, Frulite BOOST και Tsakiris Sticks Cup αναδεικνύονται «Προϊόντα της Χρονιάς 2026»

17/04/2026 - 12:01
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD φέρνει «Flash Chargers» 1.500 kW στην Ευρώπη

17/04/2026 - 10:29
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Άνοδος 12% στις παγκόσμιες παραδόσεις α’ τριμήνου

17/04/2026 - 10:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Wella Professionals βραβεύεται στα Beauty Stars 2026 by Madame Figaro με το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue

16/04/2026 - 09:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo