Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΕ - Σύνοδος Κορυφής: Στο επίκεντρο η νέα "Στρατηγική Ατζέντα" και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν αξιώματα
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
27/06/2024 · 07:07

ΕΕ - Σύνοδος Κορυφής: Στο επίκεντρο η νέα "Στρατηγική Ατζέντα" και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν αξιώματα

Oι ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την Ουκρανία, τη Μέση Ανατολή, θέματα ασφάλειας και άμυνας, καθώς και για την ανταγωνιστικότητα.

Στις Βρυξέλλες προσέρχονται σήμερα οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ, σε μια κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στην οποία καλούνται αφενός να συμφωνήσουν στα πρόσωπα που θα αναλάβουν τα κορυφαία αξιώματα στην ΕΕ και αφετέρου να καθορίσουν τη λεγόμενη «Στρατηγική Ατζέντα», που αποτελεί τον οδικό χάρτη για το θεσμικό έργο της επόμενης πενταετίας. Παράλληλα, οι ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την Ουκρανία, τη Μέση Ανατολή, θέματα ασφάλειας και άμυνας, καθώς και για την ανταγωνιστικότητα.

Ουκρανία

Η Σύνοδος ξεκινά στις 3 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), με θέμα την Ουκρανία, παρουσία του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι. «Αυτή θα είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε την κατάσταση επί τόπου, αλλά και να λάβουμε υπόψη ορισμένα επιτεύγματα από την τελευταία μας συνάντηση», τονίζει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, στην καθιερωμένη επιστολή-πρόσκληση προς τους 27 ηγέτες. Κατά τη συνάντηση, αναμένεται να υπογραφεί η συμφωνία ασφαλείας μεταξύ της ΕΕ και του Κιέβου, η οποία περικλείει τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η ΕΕ έναντι της Ουκρανίας, όσον αφορά την ασφάλεια και την άμυνα, αλλά και σε ότι αφορά τη διαδικασία ένταξής της στην ΕΕ, την οικονομική υποστήριξη και την ανασυγκρότησή της.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναμένεται να ζητήσει να εντατικοποιηθεί η παροχή στρατιωτικής υποστήριξης στην Ουκρανία. «Συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, πυρομαχικά και πύραυλοι χρειάζονται επειγόντως για την προστασία του πληθυσμού της Ουκρανίας και των ζωτικών ενεργειακών υποδομών», αναφέρεται στο σχέδιο συμπερασμάτων.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται, επίσης, να τονίσουν ότι προκειμένου να βοηθήσει καλύτερα στην κάλυψη των αναγκών εκπαίδευσης του ουκρανικού στρατού, «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να αυξήσει περαιτέρω την ικανότητα της Αποστολής Στρατιωτικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υποστήριξη της Ουκρανίας (EUMAM Ukraine)».

Μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε σχετικά με τη χρήση έκτακτων εσόδων από δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί την Επιτροπή, τον Ύπατο Εκπρόσωπο και το Συμβούλιο της ΕΕ να συνεχίσουν τις εργασίες για την παροχή πρόσθετης χρηματοδότησης στην Ουκρανία «μέχρι το τέλος του έτους με τη μορφή δανείων. Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν περίπου 50 δισεκ. ευρώ, σε συνεργασία με τους εταίρους της ΕΕ, για να καλυφθούν οι στρατιωτικές ανάγκες και η ανασυγκρότηση της Ουκρανίας.

Μέση Ανατολή

Σε ό,τι αφορά τη Μέση Ανατολή, στην επιστολή του προς τους «27», ο Σαρλ Μισέλ τονίζει ότι η ΕΕ θα ζητήσει την πλήρη εφαρμογή των όρων της πρότασης του Προέδρου των ΗΠΑ, για κατάπαυση του πυρός, όπως ορίζεται στο Ψήφισμα 2735 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και την εφαρμογή των διαταγών του Διεθνούς Δικαστηρίου.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται να επαναλάβουν την έκκλησή τους για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, απελευθέρωση όλων των ομήρων και αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας. Θα επαναλάβουν, επίσης, την ακλόνητη δέσμευσή τους για μια διαρκή και βιώσιμη ειρήνη στη βάση της λύσης των δύο κρατών.

Σύμφωνα με το σχέδιο συμπερασμάτων, οι «27» αναμένεται να καλέσουν το Ισραήλ να σταματήσει τη στρατιωτική χερσαία επιχείρηση στη Ράφα.

Σε ό,τι αφορά την αυξανόμενη ένταση μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, και τις ανησυχίες για περιφερειακή κλιμάκωση, οι ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται να καλέσουν όλες τις πλευρές για αυτοσυγκράτηση, αποτροπή περαιτέρω κλιμάκωσης και συμμετοχή σε διεθνείς διπλωματικές προσπάθειες.

Ασφάλεια και Άμυνα

Στον τομέα της ασφάλειας και άμυνας, το σχέδιο συμπερασμάτων αναφέρει ότι η ΕΕ πρέπει «να μειώσει τη στρατηγική της εξάρτηση, να αυξήσει τη συνολική αμυντική ετοιμότητα και τις δυνατότητές της και να ενισχύσει περαιτέρω την αμυντική της τεχνολογική και βιομηχανική βάση αναλόγως». Σε συνέχεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Μαρτίου, οι ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για το ζήτημα της κινητοποίησης κονδυλίων για την ευρωπαϊκή άμυνα, με αρκετές χώρες να πιέζουν για αυξημένες επενδύσεις στον τομέα αυτόν.

Σύμφωνα με το σχέδιο συμπερασμάτων, οι «27» αναμένεται να καλέσουν «την Επιτροπή και τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ να παρουσιάσουν τις επιλογές χρηματοδότησης «για την ενίσχυση της αμυντικής τεχνολογικής και βιομηχανικής βάσης και την κάλυψη κρίσιμων κενών». Οι επιλογές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν νέους ίδιους πόρους, δυνατότητα δανείου και κινητοποίηση της ΕΤΕπ, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Η Επιτροπή είχε αναλάβει να παρουσιάσει μια έκθεση επ' αυτού, όμως τελικά η έκθεση θα υποβληθεί προφορικά από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Μεταναστευτικό

Οι ευρωπαίοι ηγέτες θα έχουν μια σύντομη συζήτηση για το μεταναστευτικό ζήτημα. Η Πρόεδρος της Επιτροπής απέστειλε στους ευρωπαίους ηγέτες μια νέα επιστολή σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην ευρωπαϊκή μετανάστευση και την πολιτική ασύλου, στην οποία αναφέρεται ότι η Επιτροπή ενδιαφέρεται για τη δυνατότητα εξέτασης καινοτόμων λύσεων και την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.

Κορυφαία αξιώματα και Στρατηγική Ατζέντα

Σε ό,τι αφορά το διορισμό των προσώπων στα κορυφαία αξιώματα της ΕΕ, σε συνέχεια της Συνόδου Κορυφής της 17ης Ιουνίου, οι έξι διαπραγματευτές από τις τρεις πολιτικές οικογένειες (ο Έλληνας και Πολωνός πρωθυπουργός από το ΕΛΚ, ο Γερμανός Καγκελάριος και ο Ισπανός πρωθυπουργός από τους Σοσιαλδημοκράτες και ο Γάλλος Πρόεδρος με τον Ολλανδό πρωθυπουργό από τους κεντρώους-Φιλελεύθερους) κατέληξαν σε μια άτυπη συμφωνία, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί από τους ευρωπαίους ηγέτες με ειδική πλειοψηφία (21 χώρες που αντιπροσωπεύουν το 65% του ευρωπαϊκού πληθυσμού).

Τα πρόσωπα αυτά είναι η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από το ΕΛΚ, υποψήφια για μια δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Κομισιόν, ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, από τους Σοσιαλδημοκράτες, υποψήφιος για Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για θητεία 2,5 ετών με δυνατότητα ανανέωσης και η Εσθονή πρωθυπουργός, Κάγια Κάλας, υποψήφια για Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ. «Μπορεί να υπάρχουν επιφυλάξεις» από έναν ή δύο ηγέτες, παραδέχτηκε ευρωπαϊκή πηγή, κρίνοντας ωστόσο ότι τα πρόσωπα είναι τα «κατάλληλα» και παράλληλα τηρείται η ισορροπία γεωγραφίας, πολιτικής και φύλου.

Τέλος, οι «27» αναμένεται να εγκρίνουν τη «Στρατηγική Ατζέντα» για την πενταετία 2024-2029, η οποία καθορίζει τις πολιτικές προτεραιότητες στους τομείς της ασφάλειας και άμυνας, της μετανάστευσης, της ανταγωνιστικότητας, της κλιματικής μετάβασης, του κράτους δικαίου, της Διεύρυνσης, του προϋπολογισμού, της διακυβέρνησης κ.α. Για την έγκριση απαιτείται συναίνεση μεταξύ των κρατών μελών. Άγνωστο παραμένει αν η Ουγγαρία θα αντιταχθεί, λόγω αντιρρήσεων στον διορισμό των προσώπων για τα κορυφαία αξιώματα. Ωστόσο, ευρωπαϊκή πηγή ανέφερε ότι η Ουγγαρία έχει υποβάλει κάποιες τροπολογίες, αλλά δεν έχει εκφράσει τέτοια πρόθεση.

  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
  • ·
  • ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σπανούλης: «Σουτάραμε άθλια και ήμασταν πάρα πολύ βιαστικοί» - Πρόβλημα με Ρογκαβόπουλο (vids)

All Content

Ελλάδα-Μαυροβούνιο 65-67: Τα highlights του αγώνα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Premia Properties: Αύξηση 68% στα έσοδα και 71% στη λειτουργική κερδοφορία το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Trastor: Κέρδη 36,3 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα €0,04 το μέρισμα, προχωρά σε ΑΜΚ 150 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

Holcim: Καθαρές πωλήσεις 15.724 εκατ. CHF το 2025 - Διψήφια αύξηση EBIT και περιθώριο 18,3%

All Content

Socialdoo: PR Agency of the Year στα Ermis Awards 2025

All Content

Ermis Awards: Oι δηλώσεις των νικητών

FleetNews

Νέοι τιμοκατάλογοι για BMW και MINI

FleetNews

Επιστρέφουν τα ντίζελ στην Ευρώπη ;

FleetNews

Η Renault εξαγοράζει πλήρως τη Flexis εν μέσω δυσκολιών στην αγορά των eLCV

All Content

Πρώτη ήττα στα προκριματικά η Ελλάδα, 65-67 από το Μαυροβούνιο (vids)

All Content

H COSMOTE TELEKOM Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ μέχρι το 2030 (pics & vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΑΕΕ: Αύξηση 5,6% στην παραγωγή ασφαλίστρων ζωής και κατά ζημιών το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Πτώση 1,61% τον Φεβρουάριο, κέρδη 7,40% στο α΄ 2μηνο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Πτώση τζίρου για την πλειονότητα των επιχειρήσεων της Αθήνας, κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων

FleetNews

Ενδεχόμενος νόμος της ΕΕ για στόλους θα κάλυπτε το 57% των πωλήσεων EV το 2030

FleetNews

Η Geely επεκτείνεται δυναμικά στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

Be Live: Εκδήλωση για τα 7 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της

CSRΝews.gr

H Campeón Gaming ανανεώνει την Employer Brand ταυτότητά της

CSRΝews.gr

Deloitte και Νομική Βιβλιοθήκη: Κυκλοφορία ενός διαφορετικού παιδικού βιβλίου που καλλιεργεί επιχειρηματικές δεξιότητες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΗΠΑ: "Ώρα μηδέν" για το ντιμπέιτ Μπάιντεν-Τραμπ - Με νέους κανόνες και χωρίς "ζωντανό" κοινό
ΗΠΑ: "Ώρα μηδέν" για το ντιμπέιτ Μπάιντεν-Τραμπ - Με νέους κανόνες και χωρίς "ζωντανό" κοινό 27/06/2024 - 06:45
Η Ουγγαρία τάσσεται κατά δεύτερης θητείας της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν 27/06/2024 - 19:38
Η Ουγγαρία τάσσεται κατά δεύτερης θητείας της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συμφωνία 110 δισ. δολαρίων: Η Paramount εξαγοράζει τη Warner Bros Discovery
    27/02/2026 - 21:59 MEDIA
  • Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Πτώση τζίρου για την πλειονότητα των επιχειρήσεων της Αθήνας, κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων
    27/02/2026 - 21:27 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
    27/02/2026 - 21:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Όγδοος διαδοχικός μήνας κερδών - Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο της Παρασκευής
    27/02/2026 - 20:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Πτώση 1,61% τον Φεβρουάριο, κέρδη 7,40% στο α΄ 2μηνο 2026
    27/02/2026 - 20:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ-Μπιλ Κλίντον στο Κογκρέσο: Δεν έχω ιδέα για τα εγκλήματα του Τζέφρι Επσταϊν
    27/02/2026 - 19:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Trastor: Κέρδη 36,3 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα €0,04 το μέρισμα, προχωρά σε ΑΜΚ 150 εκατ.
    27/02/2026 - 19:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ένας νεκρός και τριάντα εννέα τραυματίες από τον εκτροχιασμό τραμ στο Μιλάνο
    27/02/2026 - 19:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Επιτακτική η ενίσχυση της συνεργασίας της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου Αγοράς και της ΔΙΜΕΑ κατά των απομιμητικών
    27/02/2026 - 18:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιτσιλής (ΑΑΔΕ): Χωρίς κυβερνοανθεκτικότητα δεν έχουμε αξιοπιστία
    27/02/2026 - 18:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σκλαβενίτης και Παντελιάδης επενδύουν στο Λουτράκι – Τα δυο νέα σούπερ μάρκετ που ανοίγουν
    27/02/2026 - 07:13 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τέμπη: Συλλαλητήρια το Σάββατο σε όλη τη χώρα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΕ
    27/02/2026 - 09:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αττικά Πολυκαταστήματα: Σχέδιο επέκτασης 2026-2027 - Tο αυτόνομο Attica Beauty Shop στο Athens Mall
    27/02/2026 - 09:27 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων 1,3 δισ. ευρώ το 2025 - Το επιχειρησιακό σχέδιο μέχρι το 2028
    27/02/2026 - 10:15 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Άλκης Γέραλης (Mars Pet Nutrition): Η ελληνική αγορά κατοικιδίων σε ισορροπία μεταξύ καινοτομίας, βιωσιμότητας και ευζωίας
    27/02/2026 - 10:22 CEO INSIGHTS
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027: Το πανόραμα της ευρωπαϊκής ζώνης

27/02/2026 - 21:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στα ημιτελικά του Final-8 του Rising Stars η ΑΕΚ 86-76 τον Παναθηναϊκό (pics)

27/02/2026 - 20:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Νύχτα εκτός ρυθμού»: Το νέο μουσικό project του Ρυθμού 94.9 με πρώτη καλεσμένη την Καίτη Γαρμπή

27/02/2026 - 15:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Be Live: Εκδήλωση για τα 7 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της

27/02/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

H Campeón Gaming ανανεώνει την Employer Brand ταυτότητά της

27/02/2026 - 14:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

H Campeón Gaming ανανεώνει την Employer Brand ταυτότητά της

27/02/2026 - 14:08
FleetNews
fleetnews.gr

Νέοι τιμοκατάλογοι για BMW και MINI

26/02/2026 - 06:09
FleetNews
fleetnews.gr

Επιστρέφουν τα ντίζελ στην Ευρώπη ;

26/02/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς BLONDME

22/02/2026 - 17:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MON RÊVE COSMETICS | GLOSSY BALM

17/02/2026 - 17:28
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo