Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού αναμένονται ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Διεθνείς αντιδράσεις στο ένταλμα σύλληψης του Πούτιν από το Διεθνές Δικαστήριο
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
17/03/2023 · 21:07

Διεθνείς αντιδράσεις στο ένταλμα σύλληψης του Πούτιν από το Διεθνές Δικαστήριο

Σύσσωμη η ρωσική ηγεσία αψήφησε την απόφαση, με την πρώην πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ να συγκρίνει μάλιστα το ένταλμα με κ...χαρτο.

«Σήμερα, 17 Μαρτίου 2023, το Τμήμα Προδικασίας 2 του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για δύο πρόσωπα σε σχέση με την κατάσταση στην Ουκρανία: για τον κ. Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν και την κα Μαρία Αλεκσέγεβνα Λβόβα-Μπέλοβα», επίτροπο της ρωσικής προεδρίας για τα δικαιώματα των παιδιών στη Ρωσία.

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο προχώρησε σε μια «ιστορική» απόφαση να εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγορώντας τον ότι είναι υπεύθυνος για εγκλήματα πολέμου που φέρεται να διαπράχθηκαν στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρει το Δικαστήριο, ο Πούτιν «θεωρείται υπεύθυνος για το έγκλημα πολέμου της παράνομης απέλασης πληθυσμού (παιδιών) και της παράνομης μεταφοράς πληθυσμού (παιδιών) από τις κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία (..) Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να πιστεύουμε ότι ο κ. Πούτιν φέρει ατομική ποινική ευθύνη για τα προαναφερθέντα εγκλήματα».

Η κίνηση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου έγινε μία ημέρα αφότου ένα ερευνητικό όργανο του ΟΗΕ κατηγόρησε τη Ρωσία ότι διέπραξε εγκλήματα πολέμου ευρείας κλίμακας στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων εσκεμμένων δολοφονιών και βασανιστηρίων, σε ορισμένες περιπτώσεις αναγκάζοντας παιδιά να παρακολουθούν αγαπημένα τους πρόσωπα να βιάζονται και να κρατούνται άλλα μαζί με πτώματα.

Στην πρώτη έκθεσή της από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022, η Ερευνητική Επιτροπή του ΟΗΕ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «οι καταστάσεις που εξέτασε σχετικά με τη μεταφορά και εκτοπισμό παιδιών, εντός της Ουκρανίας και στη Ρωσική Ομοσπονδία αντίστοιχα, παραβιάζουν το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και συνιστούν έγκλημα πολέμου».

Σύμφωνα με το Κίεβο, 16.221 παιδιά μεταφέρθηκαν στη Ρωσία μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Η Ρωσία δεν δίνει λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στο πλαίσιο του οποίου έχει μεταφέρει χιλιάδες ουκρανόπουλα στη Ρωσία, ένα πρόγραμμα το οποίο ωστόσο η Μόσχα παρουσιάζει ως μια ανθρωπιστική εκστρατεία για την προστασία των ορφανών και των παιδιών που έχουν εγκαταλειφθεί σε ζώνες των συγκρούσεων.

Αν και η Ρωσία δεν είναι μέλος του ΔΠΔ, και ειδικοί θεωρούν απίθανο η Μόσχα να παραδώσει κανέναν ύποπτο, η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις. Ακολουθούν όσες από αυτές έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές.

Ρωσία

Από το Κρεμλίνο, το ρωσικό ΥΠΕΞ, έως την προεδρία της Δούμας, σύσσωμη η ρωσική ηγεσία αψήφησε την απόφαση, με την πρώην πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ να συγκρίνει μάλιστα το ένταλμα με κ...χαρτο. «Γιάνκηδες, κάτω τα χέρια από τον Πούτιν!» είπε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιατσεσλάβ Βολόντιν και στενός σύμμαχος του Πούτιν στο Telegram, χαρακτηρίζοντας την κίνηση απόδειξη δυτικής «υστερίας».

Αντιδρώντας για το εις βάρος της ένταλμα σύλληψης η Μαρία Αλεκσέγεβνα Λβόβα-Μπέλοβα δήλωσε: «Είναι σπουδαίο που η διεθνής κοινότητα εκτίμησε αυτό το έργο για να βοηθηθούν τα παιδιά της χώρας μας: ότι δεν τα εγκαταλείπουμε σε εμπόλεμες ζώνες, ότι τα απεγκλωβίζουμε, ότι τους δημιουργούμε καλές συνθήκες, ότι τα περιβάλλουμε με αγάπη, και με ανθρώπους που νοιάζονται». «Όλα αυτά είναι πολύ περίεργα. Μου φαίνεται ότι αυτό είναι ξεκάθαρη επιβεβαίωση ότι όταν δεν έχεις άλλο τρόπο να εκφοβίσεις μια χώρα, σκέφτεσαι κάτι απολύτως φανταστικό... Σαν μικρά παιδιά, όταν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο, απλά δείχνουν τη γροθιά τους από κάπου μακριά».

Από την πλευρά της ρωσικής αντιπολίτευσης ο Βλανίμιρ Μίλοφ, στενός σύμμαχος του φυλακισμένου Ρώσου αντιφρούντα Αλεξέι Ναβάλνι αντέδρασε λέγοντας για τον Πούτιν «Φυλακίστε τον!». Ένας άλλος σύμμαχος του Ναβάλνι, ο Λεοντίν Βολκόφ είπε: «Ναι, αυτό είναι ένα συμβολικό βήμα. Αλλά τι σημαντικό βήμα! ΥΓ. Αν συναντήσετε τον Πούτιν, μη διστάσετε να τον συλλάβετε και να τον παραδώσετε στο δικαστήριο!»

Ουκρανία

Η ουκρανική ηγεσία μίλησε για μια ιστορική απόφαση, χαιρετίζοντας την ενέργεια του ΔΠΔ. Ο Μιχαίλο Ποντολιάκ, σύμβουλος του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι τόνισε πως «ο κόσμος άλλαξε. Το ΔΠΔ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον "στρατηγό" Πούτιν. Είναι ένα σαφές μήνυμα προς τις ελίτ της Ρωσικής Ομοσπονδίας για το τι θα τους συμβεί και γιατί δεν θα είναι "όπως πριν". Αυτή είναι η αρχή του τέλους της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην τρέχουσα μορφή της στην παγκόσμια σκηνή. Είναι μια ξεκάθαρη νομική διαδικασία. Απλά περιμένετε».

«Οι Τροχοί της Δικαιοσύνης γυρίζουν: Χειροκροτώ την απόφαση του ΔΠΔ να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τη Μαρία Λβόβα-Μπέλοβα για βίαιη μεταφορά παιδιών από την Ουκρανία. Οι διεθνείς εγκληματίες θα λογοδοτήσουν για απαγωγές παιδιών και άλλα διεθνή εγκλήματα», δήλωσε ο Ουκρανός ΥΠΕΞ Ντμίτρο Κουλέμπα.

Αυτό είναι «μόνο η αρχή», σχολίασε ο Αντρίι Γιέρμακ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου Ζελένσκι, ενώ ο Ουκρανός γενικός εισαγγελέας Αντριι Κόστιν δήλωσε ότι η απόφαση του ΔΠΔ, το είναι «ιστορική για την Ουκρανία και για ολόκληρο το σύστημα διεθνούς δικαίου».

Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοσέπ Μπορέλ χαρακτήρισε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από το ΔΠΔ κατά του Πούτιν μια σημαντική απόφαση για τη διεθνή δικαιοσύνη. Ο Μπορέλ ανέφερε ότι η κίνηση αυτή είναι μόνο η αρχή για να λογοδοτήσει η Ρωσία για τα εγκλήματα και τις φρικαλεότητες της στην Ουκρανία. «Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση της διεθνούς δικαιοσύνης και για τον λαό της Ουκρανίας», είπε.

Ηνωμένο Βασίλειο

Το Λονδίνο χαιρέτισε την έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου. «Χαιρετίζουμε το βήμα που έκανε το ανεξάρτητο ΔΠΔ για να καταστήσει υπόλογους εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή του ρωσικού καθεστώτος, συμπεριλαμβανομένου του Βλαντίμιρ Πούτιν», δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι στο Twitter.

Πολωνία

Ο Πούτιν θα πρέπει να δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου μαζί με άλλους υπεύθυνους για φρικαλεότητες στην Ουκρανία, δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Πολωνίας. «Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση του Δικαστηρίου, η οποία επισημαίνει εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από τον ρωσικό μηχανισμό βίας», δήλωσε ο Πιότρ Μίλερ στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων PAP.

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι επικεφαλής αυτής της μηχανής και θα πρέπει να δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου μαζί με αυτούς που εφαρμόζουν άμεσα και έμμεσα τον βάρβαρο πόλεμο».

Τσεχία

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είχε δίκιο που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου Πούτιν για τον πόλεμο του εναντίον της Ουκρανίας, δήλωσε ο Τσέχος υπουργός Εξωτερικών Γιαν Λιπάβσκι.

«Ο Πούτιν είναι αναμφίβολα υπεύθυνος για εγκλήματα πολέμου και θα πρέπει να δικαστεί για το έγκλημα της επίθεσης. Χαιρετίζω την απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου», έγραψε ο Λιπάβσκι στο Twitter.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • ·
  • ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ·
  • ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
  • ·
  • ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 16:00, Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός για την Α1 Γυναικών

All Content

Allwyn Final 8 Κυπέλλου: Τζάμπολ σήμερα με Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Μαρούσι-Άρης

All Content - BusinessNews.gr

Διεθνής Αθλητική (Admiral): Aλλαγή σκυτάλης για την πιο κρίσιμη κούρσα

All Content - BusinessNews.gr

Theon: Ιστορικό ρεκόρ εσόδων και κερδοφορίας το 2025 στα 28 χρόνια λειτουργίας της

All Content - BusinessNews.gr

Ο Tony Blair αναλαμβάνει Senior Advisor του Ομίλου Antenna

All Content

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας

All Content

Ο Tony Blair αναλαμβάνει Senior Advisor του Ομίλου Antenna

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Παναθηναϊκός: Χέις-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην οκτάδα των ξένων

All Content

Πού θα δείτε τους δύο πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου

All Content - BusinessNews.gr

Η H&M φέρνει την Arket στην Ελλάδα – Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα

All Content - BusinessNews.gr

Ο Χάρης Καρώνης στρώνει τον δρόμο για deal, ένα εμβληματικό μπριζολάδικο της Νέας Υόρκης έρχεται στο Κολωνάκι και στο Πλαίσιο έκαναν μια τυπική αλλά ουσιαστική αλλαγή

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το καλάθι του σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα σε σχέση με ευρωπαϊκές χώρες, παρά τον υψηλό ΦΠΑ

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σουηδία: Απαγοήτευση στη Στοκχόλμη για τα τουρκο-ουγγρικά εμπόδια στα σχέδια ένταξης στο ΝΑΤΟ
Σουηδία: Απαγοήτευση στη Στοκχόλμη για τα τουρκο-ουγγρικά εμπόδια στα σχέδια ένταξης στο ΝΑΤΟ 17/03/2023 - 20:18
Η UBS εξετάζει την εξαγορά-διάσωση της Credit Suisse 18/03/2023 - 11:41
Η UBS εξετάζει την εξαγορά-διάσωση της Credit Suisse

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Gartner: Οι παγκόσμιες δαπάνες για IT θα φτάσουν τα $6,15 τρισ. το 2026
    17/02/2026 - 16:23 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων: Υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για χορήγηση δανείων στις 9 Μαρτίου
    17/02/2026 - 16:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Check Point Software: Αύξηση εσόδων το ΄δ τρίμηνο του 2025, στα 745 εκατ. δολάρια
    17/02/2026 - 16:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Οι οθόνες της Samsung στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026
    17/02/2026 - 16:17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Ένταξη στον διεθνή οργανισμό «LifeLineInternational»
    17/02/2026 - 16:17 ESG
  • Βουλή: Κυρώθηκε η συμφωνία διμερούς συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας για επαγγελματική εκπαίδευση
    17/02/2026 - 16:14 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δημοσιεύματα των γαλλικών ΜΜΕ για τον θάνατο της διακεκριμένης ιστορικού και πανεπιστημιακού Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ
    17/02/2026 - 16:09 ΚΟΣΜΟΣ
  • Blackstone: Συμφωνία για την εξαγορά της Champions Group στα 2.5 δισ. ευρώ
    17/02/2026 - 16:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Mega Corporate Insurance μετονομάζεται σε NUVIA Insurance Brokers
    17/02/2026 - 16:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΕΔΑΠ: Ρυθμίσεις δανείων συνολικού ύψους 6,8 δισ. ευρώ το 2025
    17/02/2026 - 15:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Theon: Ιστορικό ρεκόρ εσόδων και κερδοφορίας το 2025 στα 28 χρόνια λειτουργίας της
    16/02/2026 - 19:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Όμιλος Bespoke: Ολοκλήρωση της εξαγοράς του 70% της 3P Salads από την Αμβροσία
    16/02/2026 - 17:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πέθανε η σπουδαία ιστορικός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ - Μια εμβληματική προσωπικότητα
    16/02/2026 - 19:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παπασταύρου για έρευνες υδρογονανθράκων - Από το 2032 δυνητικά η παραγωγή - Νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης
    16/02/2026 - 18:47 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο σπουδαίος ηθοποιός Ρόμπερντ Ντιβάλ
    16/02/2026 - 21:35 LIFESTYLE

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 16:00, Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός για την Α1 Γυναικών

17/02/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος TDG: Annual Strategy Summit 2026 στα Village Cinemas του The Mall Athens

17/02/2026 - 13:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

NMR.CC και Sleed σε νέα digital καμπάνια

17/02/2026 - 13:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βραδιά αναμνήσεων για το παρελθόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ

17/02/2026 - 13:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη Vol. 2»: Ανοιχτός διαγωνισμός καλλιτεχνικής δημιουργικότητας

17/02/2026 - 13:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

30 Χρόνια Μαζί για το Παιδί – 30 Σύγχρονοι Έλληνες Καλλιτέχνες

17/02/2026 - 13:00
FleetNews
fleetnews.gr

Εκτός δασμών της ΕΕ το Cupra Tavascan

17/02/2026 - 08:02
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα δεδομένα στις μπαταρίες στερεάς κατάστασης

17/02/2026 - 07:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

BAD BUNNY HAIR

10/02/2026 - 16:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo