Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020
Πρίγκιπας Χάρι - Βρήκε και δεύτερη εργασία

Πρίγκιπας Χάρι - Βρήκε και δεύτερη εργασία

Σε μία νέα επιτροπή που δημιούργησε το Ινστιτούτο Άσπεν για την παραπληροφόρηση θα συμμετέχει ο πρίγκιπας Χάρι, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα.

«Αυτή η κρίση παραπληροφόρησης υποσκάπτει την εμπιστοσύνη στους δημοκρατικούς μας θεσμούς και πλήττει τα θεμέλια της κοινωνίας», δήλωσε ο Krebs. Αυτό είναι που το Άσπεν θέλει να ερευνήσει. Το ινστιτούτο ανακοίνωσε τη σύσταση της επιτροπής, «Commission on Information Disorder» όπως επίσημα λέγεται, τον Ιανουάριο. Θα ξεκινήσει τις εργασίες της τον Απρίλιο και θα πραγματοποιήσει μία σειρά με συναντήσεις με εξωτερικούς ειδήμονες.

Σύμφωνα με το σχέδιο του ινστιτούτου θα υπάρξει μία ενδιάμεση αναφορά μετά από περίπου δύο μήνες «η οποία θα ερευνά και θα πλαισιώνει το πρόβλημα της παραπληροφόρησης δίνοντας προτεραιότητα στις πλέον κρίσιμες θεματικές». Έως το φθινόπωρο θα έχει δημιουργηθεί λίστα με δράσεις.

Σημειώνεται ότι όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι στη Wall Street Journal, θα γίνει chief impact officer [επικεφαλής του τμήματος απήχησης] της BetterUp Inc., μίας εταιρείας online coaching και ψυχικής υγείας.

«Σκοπεύω να συμβάλλω στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων», είχε δηλώσει ο Χάρι στην εφημερίδα σχετικά με την πρώτη του δουλειά. «Η ενεργητική καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερα καλύτερη ζωή», πρόσθεσε.