Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κομισιόν: Συμφωνία με την Pfizer για 200 εκατ. δόσεις του εμβολίου
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
11/11/2020 · 14:50

Κομισιόν: Συμφωνία με την Pfizer για 200 εκατ. δόσεις του εμβολίου

Η σύμβαση προβλέπει την αρχική αγορά 200 εκατομμυρίων δόσεων για λογαριασμό όλων των κρατών μελών της ΕΕ.

Ενέκρινε σήμερα η Κομισιόν τη σύμβαση με τις φαρμακευτικές εταιρείες BioNTech και Pfizer, η οποία προβλέπει την αρχική αγορά 200 εκατομμυρίων δόσεων για λογαριασμό όλων των κρατών μελών της Ε.Ε., καθώς και την επιλογή να ζητηθούν έως και 100 εκατομμύρια επιπλέον δόσεις, όταν το εμβόλιο αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό έναντι του κορονοϊού.

«Η σημερινή σύμβαση με τη συμμαχία BioNTech-Pfizer προστίθεται στο ευρύ χαρτοφυλάκιο εμβολίων που θα παραχθούν στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των ήδη υπογεγραμμένων συμβάσεων με την AstraZeneca, την Sanofi-GSK και την Janssen Pharmaceutica NV και τις ολοκληρωμένες επιτυχημένες διερευνητικές συνομιλίες με την CureVac και τη Moderna. Αυτό το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο εμβολίων θα διασφαλίσει ότι η Ευρώπη είναι καλά προετοιμασμένη για εμβολιασμό, αφού τα εμβόλια αποδειχθούν ασφαλή και αποτελεσματικά», ανέφερε η Επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου.

Η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, δήλωσε ότι «μετά την πολλά υποσχόμενη ανακοίνωση της Δευτέρας από τη BioNTech και την Pfizer σχετικά με τις προοπτικές εμβολίου τους, είμαι πολύ χαρούμενη που ανακοινώνω τη σημερινή συμφωνία με την ευρωπαϊκή εταιρεία BioNTech και τη Pfizer για αγορά 300 εκατομμύρια δόσεων του εμβολίου. Με αυτό το τέταρτο συμβόλαιο ενοποιούμε ένα εξαιρετικά σταθερό χαρτοφυλάκιο υποψήφιων εμβολίων, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται σε προχωρημένη φάση δοκιμών. Μόλις εγκριθούν, θα αναπτυχθούν γρήγορα και θα μας φέρουν πιο κοντά σε μια βιώσιμη λύση της πανδημίας».

Η Κομισιόν σημειώνει ότι «η BioNTech είναι μια γερμανική εταιρεία που συνεργάζεται με την Pfizer με έδρα τις ΗΠΑ για την ανάπτυξη ενός νέου εμβολίου που βασίζεται στο messenger RNA (mRNA). Το mRNA παίζει θεμελιώδη ρόλο στη βιολογία, μεταφέροντας οδηγίες από το DNA σε μηχανήματα παραγωγής πρωτεϊνών κυττάρων. Σε ένα εμβόλιο mRNA, αυτές οι οδηγίες δημιουργούν ακίνδυνα θραύσματα του ιού που χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα για να χτίσει μια ανοσοαπόκριση για την πρόληψη ή την καταπολέμηση μιας ασθένειας».

«Η Κομισιόν έλαβε απόφαση να υποστηρίξει αυτό το εμβόλιο βάσει μιας ορθής επιστημονικής αξιολόγησης, της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται, της εμπειρίας των εταιρειών στην ανάπτυξη εμβολίων και της ικανότητας παραγωγής τους να προμηθεύει ολόκληρη την ΕΕ», σημειώνεται.

Οικοδόμηση μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι δρομολόγησε τα πρώτα βήματα για την οικοδόμηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας που εξήγγειλε η πρόεδρος κ. φον ντερ Λάιεν στην ομιλία της για την κατάσταση της Ένωσης.

Ειδικότερα, η Επιτροπή υποβάλλει μια σειρά προτάσεων για την ενίσχυση του πλαισίου υγειονομικής ασφάλειας της ΕΕ και για την ενδυνάμωση του ρόλου βασικών οργανισμών της ΕΕ όσον αφορά την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση κρίσεων. Για να ενισχυθεί η καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 και μελλοντικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στον τομέα της υγείας απαιτείται μεγαλύτερος συντονισμός σε επίπεδο ΕΕ. Οι σημερινές προτάσεις, οι οποίες βασίζονται στα διδάγματα από την τρέχουσα κρίση, θα εξασφαλίσουν ισχυρότερη ετοιμότητα και αντίδραση κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης αλλά και μελλοντικών κρίσεων στον τομέα της υγείας.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε σχετικά: "Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε την υγεία όλων των Ευρωπαίων πολιτών. Η πανδημία του κορονοϊού κατέδειξε την ανάγκη για μεγαλύτερο συντονισμό στην ΕΕ, πιο ανθεκτικά συστήματα υγείας και καλύτερη προετοιμασία για την αντιμετώπιση μελλοντικών κρίσεων. Αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις διασυνοριακές απειλές κατά της υγείας. Σήμερα αρχίζουμε την οικοδόμηση μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας για να προστατεύσουμε τους πολίτες με υψηλής ποιότητας περίθαλψη σε περίπτωση κρίσης και να εξοπλίσουμε την Ένωση και τα κράτη μέλη της για την πρόληψη και τη διαχείριση έκτακτων καταστάσεων στον τομέα της υγείας που επηρεάζουν ολόκληρη την Ευρώπη."

Ο αντιπρόεδρος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, δήλωσε τα εξής: "Σήμερα κάνουμε ένα μεγάλο, ουσιαστικό βήμα προς τη δημιουργία μιας πραγματικής Ένωσης Υγείας για την ΕΕ: Ενισχύουμε την από κοινού διαχείριση των κρίσεων για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση σοβαρών διασυνοριακών απειλών κατά της υγείας. Οι ενωσιακοί οργανισμοί μας πρέπει να λάβουν ισχυρότερες εντολές για την καλύτερη προστασία των πολιτών της ΕΕ. Για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 και άλλων μελλοντικών έκτακτων καταστάσεων στον τομέα της υγείας, η ενίσχυση του συντονισμού με αποτελεσματικότερα εργαλεία σε ενωσιακό επίπεδο είναι μονόδρομος."

Η κ. Στέλλα Κυριακίδου, επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων, δήλωσε σχετικά: "Η υγεία αποτελεί περισσότερο από ποτέ ουσιαστικό μέλημα για τους πολίτες μας. Σε καιρούς κρίσης, οι πολίτες δικαίως αναμένουν από την ΕΕ να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο. Σήμερα ενισχύουμε τα θεμέλια για μια ασφαλέστερη, καλύτερα προετοιμασμένη και ανθεκτικότερη ΕΕ στον τομέα της υγείας. Αυτό θα αποτελέσει ουσιαστική αλλαγή όσον αφορά την ικανότητά μας συλλογικής αντίδρασης. Στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας είναι να προετοιμαζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε τις κοινές απειλές για την υγεία συλλογικά, ως Ένωση. Αυτό πρέπει να κάνουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών μας."

Οι σημερινές προτάσεις επικεντρώνονται στην αναμόρφωση του υφιστάμενου νομικού πλαισίου που διέπει τις σοβαρές διασυνοριακές απειλές κατά της υγείας, καθώς και στην ενίσχυση του ρόλου βασικών οργανισμών της ΕΕ όσον αφορά την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση κρίσεων, συγκεκριμένα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA).

Ισχυρότερο πλαίσιο υγειονομικής ασφάλειας της ΕΕ

Σήμερα η Επιτροπή προτείνει έναν νέο κανονισμό για τις σοβαρές διασυνοριακές απειλές κατά της υγείας, προκειμένου να διαμορφώσει μια ισχυρότερη εντολή για συντονισμό από την Επιτροπή και τους οργανισμούς της ΕΕ.

Το νέο πλαίσιο θα προβλέπει τα εξής:
- Ενίσχυση της ετοιμότητας: Θα καταρτιστεί σχέδιο της ΕΕ για την ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των κρίσεων στον τομέα της υγείας και πανδημιών, καθώς και συστάσεις για την έγκριση σχεδίων σε εθνικό επίπεδο, σε συνδυασμό με ολοκληρωμένα και διαφανή πλαίσια για την υποβολή εκθέσεων και τον έλεγχο Η εκπόνηση των εθνικών σχεδίων θα υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων και άλλους οργανισμούς της ΕΕ. Τα σχέδια θα υποβάλλονται σε έλεγχο και σε δοκιμή αντοχής από την Επιτροπή και τους οργανισμούς της ΕΕ.

-Ενίσχυση της επιτήρησης: Θα δημιουργηθεί ένα ενισχυμένο, ολοκληρωμένο σύστημα επιτήρησης σε επίπεδο ΕΕ, με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και άλλων προηγμένων τεχνολογικών μέσων.

-Βελτίωση της υποβολής δεδομένων: τα κράτη μέλη θα κληθούν να αναβαθμίσουν την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τους δείκτες των συστημάτων υγείας (π.χ. διαθεσιμότητα νοσοκομειακών κλινών, δυναμικότητα εξειδικευμένης θεραπείας και εντατικής θεραπείας, αριθμός ιατρικώς καταρτισμένου προσωπικού κ.λπ.)

Η κήρυξη έκτακτης ανάγκης στην ΕΕ θα οδηγεί στην ενίσχυση του συντονισμού και θα επιτρέπει την ανάπτυξη, την αποθήκευση και την προμήθεια προϊόντων σχετικών με την κρίση.

Ισχυρότεροι και πιο λειτουργικοί οργανισμοί της ΕΕ

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών της ΕΕ για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19 από την εκδήλωση της πανδημίας. Ωστόσο, λόγω της νόσου COVID-19 κατέστη προφανές ότι και οι δύο οργανισμοί πρέπει να ενισχυθούν και να εφοδιαστούν με ισχυρότερες εντολές για την καλύτερη προστασία των πολιτών της ΕΕ και την αντιμετώπιση διασυνοριακών απειλών κατά της υγείας.

Θα ενισχυθεί η εντολή του ECDC ώστε να μπορεί να υποστηρίζει την Επιτροπή και τα κράτη μέλη στους ακόλουθους τομείς:
- επιδημιολογική επιτήρηση μέσω ολοκληρωμένων συστημάτων που επιτρέπουν την επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο

- σχεδιασμός της ετοιμότητας και αντιμετώπισης, της υποβολής εκθέσεων και του ελέγχου

- πρόβλεψη μη δεσμευτικών συστάσεων και επιλογών για τη διαχείριση κινδύνου

-ικανότητα κινητοποίησης και ανάπτυξης της ειδικής ομάδας της ΕΕ για την υγεία για την υποστήριξη της αντίδρασης σε τοπικό επίπεδο στα κράτη μέλη

- δημιουργία δικτύου εργαστηρίων αναφοράς της ΕΕ και δικτύου για τις ουσίες ανθρώπινης προέλευσης

Η εντολή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων θα ενισχυθεί προκειμένου να μπορεί να διευκολύνει μια συντονισμένη αντιμετώπιση των κρίσεων στον τομέα της υγείας σε ενωσιακό επίπεδο, με τους εξής τρόπους:

-παρακολούθηση και μετριασμός του κινδύνου έλλειψης κρίσιμων φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων

-παροχή επιστημονικών συμβουλών για φάρμακα που ενδέχεται να έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύσουν, να προλάβουν ή να διαγνώσουν τις ασθένειες που προκαλούν τις κρίσεις αυτές

-συντονισμός μελετών για την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των εμβολίων

-συντονισμός κλινικών δοκιμών

Σήμερα η Επιτροπή παρουσιάζει επίσης τα κύρια χαρακτηριστικά της μελλοντικής αρχής για την αντίδραση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στον τομέα της υγείας (HERA), για την οποία πρόκειται να υποβληθεί πρόταση έως το τέλος του 2021. Μια τέτοια δομή θα ήταν ένα σημαντικό νέο στοιχείο για την υποστήριξη της καλύτερης αντίδρασης σε διασυνοριακές απειλές κατά της υγείας σε επίπεδο ΕΕ.

  • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πού θα δείτε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη EuroLeague

All Content

EuroCup Γυναικών: Ρεβάνς... πρόκρισης σήμερα για Ολυμπιακό και Αθηναϊκό

All Content - BusinessNews.gr

Στρατηγική συμμαχία Τσάκου – Metlen για μεγάλο υβριδικό έργο ΑΠΕ στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Αγορά εργασίας: Η Ελλάδα ανακάμπτει, αλλά χάνει έδαφος έναντι Ευρώπης και Βαλκανίων (ΙΝΕ ΓΣΕΕ)

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου από το Νταβός: «Η Ευρώπη πρέπει επιτέλους να αποφασίσει τι θέλει να είναι»

All Content

Softweb: Ετοιμάζεται να μπει στις διαφημιστικές υπηρεσίες

All Content

Στην ΕΡΤ το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Παναθηναϊκός Γυναίκες: Ρεκόρ προσέλευσης για αγώνα πλην τελικών στο EuroCup Γυναικών

All Content

Κερδίστε εισιτήρια διαρκείας του Περιστερίου Betsson στο AllStar Basket

All Content - BusinessNews.gr

Παροχές σε είδος από εργαζόμενους - Ποιες είναι αφορολόγητες και σε ποιο ύψος

All Content - BusinessNews.gr

Ανάλυση ΕΒΕΠ για τον πληθωρισμό: Αποκλιμάκωση στα στοιχεία, «ακριβή» καθημερινότητα στην πράξη

All Content - BusinessNews.gr

Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Από την έκρηξη στη φάση ωρίμανσης – τι δείχνουν τα στοιχεία και τι αλλάζει το 2026

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ερντογάν: Στηρίζω πλήρως το νέο κεντρικό τραπεζίτη και τον ΥΠΟΙΚ της χώρας
Ερντογάν: Στηρίζω πλήρως το νέο κεντρικό τραπεζίτη και τον ΥΠΟΙΚ της χώρας 11/11/2020 - 14:25
ECDC: Πολύ ανησυχητική η κατάσταση κορονοϊού στην Ευρώπη 11/11/2020 - 16:15
ECDC: Πολύ ανησυχητική η κατάσταση κορονοϊού στην Ευρώπη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στουρνάρας: «Κλειδί» για την ελληνική οικονομία η διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας
    22/01/2026 - 11:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ: Αποχωρούν σήμερα επισήμως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγιείας
    22/01/2026 - 11:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • JYSK: Κορυφαίος εργοδότης στην Ευρώπη για το 2026 από το Top Employers Institute
    22/01/2026 - 11:25 ESG
  • Goldman Sachs: Ανεβάζει τον πήχη για τον χρυσό στα 5.400 δολάρια
    22/01/2026 - 11:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.263,97 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,61%
    22/01/2026 - 11:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το γενικευμένο «Black out» στην πειρατεία ταινιών και σειρών φέρνει ρήγμα στην παράνομη θέαση
    22/01/2026 - 10:55 MEDIA
  • ΑΑΔΕ: Αυτόματη επικαιροποίηση των ΚΑΔ για 1,9 εκατ. ΑΦΜ
    22/01/2026 - 10:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το ευρώ ενισχύεται 0,04%, στα 1,1689 δολάρια
    22/01/2026 - 10:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ανοίγει η μάχη για τη διαδοχή στην προεδρία της ΕΚΤ – Προβάδισμα Κνοτ στη δημοσκόπηση του Bloomberg
    22/01/2026 - 10:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Motivair της Schneider Electric Nέα σειρά CDU ισχύος 2,5MW για AI Factories επόμενης γενιάς
    22/01/2026 - 10:44 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Υπουργείο Τουρισμού: Συνάντηση με τον Πρέσβη του Λουξεμβούργου για την ενίσχυση της διμερούς τουριστικής συνεργασίας
    21/01/2026 - 15:09 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Τραμπ στο Νταβός: «Η Ευρώπη κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση»
    21/01/2026 - 17:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τάκης Θεοδωρικάκος: «Τον Φεβρουάριο η ψήφιση του νομοσχεδίου για την απλοποίηση των διαδικασιών στον τομέα της Βιομηχανίας»
    21/01/2026 - 14:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Cosmos Business Systems: Αναβάθμιση δικτυακής υποδομής στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά
    21/01/2026 - 13:58 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Νέα διοίκηση στο ΑΠΕ: Πρόεδρος η Άρια Αγάτσα, διευθύνουσα σύμβουλος η Χριστίνα Συναρέλλη
    21/01/2026 - 17:10 ΠΡΟΣΩΠΑ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πόρτα Ανοιχτή: Απόκτηση νέου λεωφορείου, χάρη στη δωρεά της Limmat Stiftung και του Kaizen Foundation

22/01/2026 - 09:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το γενικευμένο «Black out» στην πειρατεία ταινιών και σειρών φέρνει ρήγμα στην παράνομη θέαση

22/01/2026 - 09:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πού θα δείτε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη EuroLeague

22/01/2026 - 08:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Μονκ, Γιάννη και δύο block Μοράντ το σημερινό Top-10 (video)

22/01/2026 - 08:17
FleetNews
fleetnews.gr

Η Skoda τρίτη πιο εμπορική μάρκα στην Ευρώπη το 2025

22/01/2026 - 07:00
FleetNews
fleetnews.gr

Νέες τιμές Suzuki – Όφελος 1.000 ευρώ για το e VITARA

22/01/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα διοίκηση στο ΑΠΕ: Πρόεδρος η Άρια Αγάτσα, διευθύνουσα σύμβουλος η Χριστίνα Συναρέλλη

21/01/2026 - 15:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GEP: Ασημένια διάκριση από τoν EcoVadis για τις επιδόσεις της στη βιωσιμότητα

21/01/2026 - 11:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo