Δευτέρα, 11 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ο Χάρης Καρώνης στρώνει τον δρόμο για deal, ένα εμβληματικό μπριζολάδικο της Νέας Υόρκης έρχεται στο Κολωνάκι και στο Πλαίσιο έκαναν μια τυπική αλλά ουσιαστική αλλαγή
Whisperer Whisperer
WHISPERER
17/02/2026 · 07:33

Ο Χάρης Καρώνης στρώνει τον δρόμο για deal, ένα εμβληματικό μπριζολάδικο της Νέας Υόρκης έρχεται στο Κολωνάκι και στο Πλαίσιο έκαναν μια τυπική αλλά ουσιαστική αλλαγή

Η more.com «χτίζει» deal με στρατηγικό επενδυτή, το θρυλικό Gallaghers Steakhouse ετοιμάζεται για την Ελλάδα με την Pax Hospitality να αναλαμβάνει το εγχείρημα και στο Πλαίσιο προχωρούν στην επόμενη φάση της εταιρείας.

Το Gallaghers από τη Νέα Υόρκη… στρίβει για Κολωνάκι

Κάτι πολύ πιο «βαρύ» από relocation ετοιμάζεται στο Κολωνάκι. Η Pax Hospitality, που διαχειρίζεται τα TGI Fridays στην Ελλάδα και ετοιμάζει την άφιξη των -ασιατικών εστιατορίων- PF Chang's, φαίνεται πως φέρνει στη χώρα ένα από τα πιο εμβληματικά steakhouse της Νέας Υόρκης: το Gallaghers Steakhouse.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που αναρτήθηκαν στο ΓΕΜΗ, μια νέα εταιρεία που προέκυψε από μερική διάσπαση κλάδου της «FRIDAY'S ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΕ» φέρει την επωνυμία «Κολωνάκι Gallaghers Steak House A.E». Και μόνο το όνομα αρκεί για να δείξει τις προθέσεις.

Η Pax Hospitality έχει ήδη μισθώσει ακίνητο στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ, όπου μεταφέρεται το κατάστημα TGI Fridays από τη Νεοφύτου Βάμβα. Το νέο σημείο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο έως τον Μάιο, ενώ για τη λειτουργία του έχει συσταθεί νέα εταιρική οντότητα.

Το ενδιαφέρον όμως βρίσκεται στην παράλληλη αναδιάρθρωση. Η Friday’s Kolonaki, που λειτουργούσε το κατάστημα της Νεοφύτου Βάμβα και ανήκε κατά 95,79% στη Friday’s Kifissia, οδηγείται σε αλλαγή αντικειμένου. Από εταιρεία Fridays μετατρέπεται σε εταιρεία «Steak House», στο πλαίσιο μερικής διάσπασης από τον όμιλο. Η σχετική έκθεση εκτίμησης, που εκπονήθηκε από τη FiveB Auditors, αποτυπώνει τον κλάδο «STEAK HOUSE» ως διακριτό επιχειρηματικό αντικείμενο.

Με απλά λόγια, το σχήμα καθαρίζει το εταιρικό τοπίο για να υποδεχθεί ένα brand που δεν έχει καμία σχέση με casual dining τύπου Fridays.

Το Gallaghers Steakhouse δεν είναι ένα ακόμα steakhouse. Άνοιξε το 1927 κοντά στο Broadway και έγινε θρύλος. Από αστέρες του Broadway και γκάγκστερ της εποχής της ποτοαπαγόρευσης μέχρι διασημότητες όπως ο Μάικλ Τζάκσον, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Μοχάμεντ Άλι, το όνομα κουβαλά ιστορία σχεδόν ενός αιώνα. Σήμερα λειτουργεί, πέρα από τη Νέα Υόρκη, σε Λας Βέγκας, Atlantic City και Boca Raton.

Στη νεότερη φάση του, το εστιατόριο πέρασε στα χέρια του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Dean Poll, ο οποίος επένδυσε περίπου 5 εκατ. δολάρια σε ριζική ανακαίνιση, επαναφέροντας την αίγλη του. Δεν είναι τυχαίο ότι στον χώρο ακούγονται συχνά ελληνικά, καθώς αποτελεί στέκι της ελληνοαμερικανικής επιχειρηματικής κοινότητας. Εδώ η σύνδεση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Η οικογένεια Ξενόπουλου, που βρίσκεται πίσω από την Pax Hospitality, είναι επίσης ομογενείς από τις ΗΠΑ με μακρά διαδρομή στην αγορά εστίασης εκεί.

Στο παρασκήνιο, στελέχη της αγοράς διαβάζουν την κίνηση ως σαφή στροφή σε πιο premium positioning. Τα TGI Fridays έχουν σαφή ταυτότητα casual dining. Ένα Gallaghers στο Κολωνάκι μιλά σε άλλο κοινό, με υψηλότερο μέσο λογαριασμό και διαφορετικές προσδοκίες εμπειρίας.

Το ερώτημα τώρα είναι διπλό: θα διατηρηθεί αυθεντικά η ταυτότητα του Gallaghers, με έμφαση στο dry-aged prime steak και την old-school ατμόσφαιρα; Και κυρίως, θα αντέξει η αθηναϊκή αγορά ένα steakhouse με φιλοδοξίες Νέας Υόρκης;

Ο Χάρης Καρώνης αναζητά στρατηγικό επενδυτή για την more.com

Κάτι κινείται στο παρασκήνιο της more.com και δεν πρόκειται απλώς για ένα τυπικό πρόγραμμα stock options. Η εταιρεία του Χάρη Καρώνη όρισε επίσημα στόχο την είσοδο στρατηγικού επενδυτή έως το τέλος του 2028, με αποτίμηση που να προσεγγίζει τουλάχιστον τα 60 εκατ. ευρώ.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2026 αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ η απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της MORE.GR ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με την οποία θεσπίζεται Πρόγραμμα Διάθεσης Μετοχών με δικαιώματα προαίρεσης (Stock Option Plan), βάσει του άρθρου 113 του ν. 4548/2018.

Τυπικά, ο σκοπός είναι γνώριμος: προσέλκυση, διατήρηση και επιβράβευση στελεχών και εργαζομένων. Στην πράξη όμως, το πρόγραμμα αποκαλύπτει κάτι ευρύτερο. Η εταιρεία συνδέει ρητά το stock option plan με την είσοδο νέου επενδυτή στη μετοχική της σύνθεση.

Το πρόγραμμα προβλέπει τη διάθεση έως 18.430 δικαιωμάτων, που αντιστοιχούν σε ισάριθμες μετοχές, δηλαδή έως 5% του μετοχικού κεφαλαίου. Η τιμή κτήσης ορίζεται στα 10 ευρώ ανά μετοχή. Η απονομή μπορεί να γίνει έως τις 30 Νοεμβρίου 2028, με ωρίμανση στο τέλος του ίδιου έτους και δυνατότητα άσκησης εντός 30 ημερών.

Το ενδιαφέρον βρίσκεται στον «Στόχο» του Προγράμματος, όπως αποτυπώνεται ρητά στην απόφαση: η είσοδος νέου επενδυτή έως 31 Δεκεμβρίου 2028, είτε μέσω αγοράς υφιστάμενων μετοχών είτε μέσω αύξησης κεφαλαίου είτε με συνδυασμό των δύο, με συνολική αποτίμηση που να προσεγγίζει τουλάχιστον τα 60 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η επίτευξη της αποτίμησης μπορεί να προκύψει και μεταγενέστερα, μέσω μηχανισμών αναπροσαρμογής (earn-out ή άλλου συμφωνημένου σχήματος).

Με απλά λόγια, η more.com δεν κρύβει ότι προετοιμάζει το έδαφος για deal.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ρήτρα επιτάχυνσης (acceleration): αν ο στόχος επιτευχθεί πριν το τέλος του 2028, το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να επιτρέψει την πρόωρη ωρίμανση των δικαιωμάτων. Παράλληλα, υπάρχει πρόβλεψη anti-dilution ώστε το ποσοστό του προγράμματος να αντιστοιχεί πάντα σε 5% του εκάστοτε καταβεβλημένου κεφαλαίου.

Ένα ακόμη στοιχείο με σημασία: οι μετοχές που θα αποκτώνται από την άσκηση των δικαιωμάτων θα πωλούνται υποχρεωτικά σε υφιστάμενους μετόχους ή σε νέους επενδυτές που θα υποδεικνύει η εταιρεία. Δεν πρόκειται, δηλαδή, για ελεύθερη διασπορά, αλλά για εργαλείο ευθυγράμμισης με μια μελλοντική συναλλαγή.

Φυσικά, μέχρι το 2028 μεσολαβεί χρόνος. Η αγορά των ψηφιακών υπηρεσιών παραμένει ανταγωνιστική και εξαρτημένη από την πορεία της ψυχαγωγίας, του τουρισμού και των μεγάλων διοργανώσεων. Όμως η θεσμοθέτηση ενός τέτοιου προγράμματος δεν γίνεται χωρίς σχεδιασμό.

Στο παρασκήνιο, η αίσθηση είναι ότι η more.com θέλει να προσέλθει σε ενδεχόμενη διαπραγμάτευση με καθαρή δομή, ευθυγραμμισμένα κίνητρα και σαφή αφήγηση αποτίμησης. Το αν ο στρατηγικός επενδυτής θα είναι εγχώριος ή διεθνής, private equity ή βιομηχανικός παίκτης, παραμένει ανοιχτό.

Το βέβαιο είναι ότι το ρολόι μετρά αντίστροφα έως το 2028. Και ο Χάρης Καρώνης δείχνει ότι δεν περιμένει απλώς τον επενδυτή. Χτίζει από τώρα το πλαίσιο για να τον υποδεχθεί με τους δικούς του όρους.

Η αναγκαία αλλαγή στη Πλαίσιο

Το ελληνικό retail τεχνολογίας μετρά πλέον μια απουσία που δύσκολα καλύπτεται. Ο Γιώργος Γεράρδος, ιδρυτής και επί δεκαετίες πρόεδρος της Πλαίσιο Computers, δεν είναι πια εδώ. Και μαζί του κλείνει ένας κύκλος που ταυτίστηκε σχεδόν απόλυτα με την πορεία της εταιρείας.

Ο «κύριος Γιώργος» δεν ήταν απλώς ο ιδρυτής. Ήταν το πρόσωπο του Πλαισίου. Από τα πρώτα χρόνια, όταν η αγορά ηλεκτρονικών ειδών διαμορφωνόταν, μέχρι τη μετάβαση στην εποχή του e-commerce, η παρουσία του στο τιμόνι είχε και συμβολικό και ουσιαστικό βάρος. Για εργαζομένους, προμηθευτές και επενδυτές, η υπογραφή του σήμαινε συνέχεια.

Η απώλειά του στα 80 του χρόνια δεν άφησε μόνο ένα ανθρώπινο κενό. Δημιουργεί και μια θεσμική ανάγκη: το Διοικητικό Συμβούλιο όφειλε να ανασυγκροτηθεί. Τυπικά, η διαδικασία ήταν αναμενόμενη. Ουσιαστικά, όμως, σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μια νέα φάση, χωρίς τον ιδρυτή στο προσκήνιο.

Το νέο σχήμα δεν έκρυβε εκπλήξεις. Ο Κώστας Γεράρδος, μέχρι σήμερα διευθύνων σύμβουλος και γιος του εκλιπόντος, ανέλαβε και τη θέση του προέδρου. Η κίνηση ήταν αναμενόμενη, σχεδόν αυτονόητη. Ο Πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ ήδη τα τελευταία χρόνια είχε τον επιχειρησιακό έλεγχο και βρισκόταν πίσω από τις στρατηγικές επιλογές της εταιρείας. Τώρα συγκεντρώνει και τον θεσμικό ρόλο που κατείχε ο πατέρας του.

Στο ΔΣ παραμένει ως αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος, ο Απόστολος Ταμβακάκης, μια παρουσία με ειδικό βάρος και εμπειρία στη διακυβέρνηση. Στο ΔΣ συμμετέχει επίσης η Αικατερίνη Βασιλάκη ως εκτελεστικό μέλος, ενώ οι Αλέξιος Πιλάβιος και Κωνσταντίνος Μητρόπουλος διατηρούν τον ρόλο των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών.

  • MORECOM
  • ·
  • ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΩΝΗΣ
  • ·
  • GALLAGHERS STEAKHOUSE
  • ·
  • PAX HOSPITALITY
  • ·
  • TGI FRIDAYS
  • ·
  • ΠΛΑΙΣΙΟ
  • ·
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΡΔΟΣ
  • ·
  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΑΡΔΟΣ
  • ·
  • WHISPERER
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μιλγουόκι Μπακς: Διαθέσιμος για ανταλλαγή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

All Content

Ολυμπιακός: Ρεκόρ συμμετοχής από τους κατόχους διαρκείας για εισιτήρια του Final-4

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Εξαγοράζει το 70% της Παντελάκης Χρηματιστηριακή έναντι 8,75 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Χωροταξικός Τουρισμός: Νέος κύκλος «διαβούλευσης» έως 25 Iουνίου

All Content - BusinessNews.gr

Οδυσσέας Αθανασίου (CEO Lamda) Πάνω από 3.000 κάτοικοι στο Ελληνικό μέχρι το 2028

All Content

H Superbet λανσάρεται στην Ελλάδα ΜΕ την Ogilvy!

All Content

Στην Sheepfish η Martini Professional

FleetNews

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

FleetNews

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

FleetNews

BMW i Ventures: Κονδύλιο 300 εκατ. δολαρίων για νεοφυείς ΑΙ επιχειρήσεις

All Content

Γιαννακόπουλος: «Το Final-4 της Αθήνας θα είναι η αρτιότερη και πιο εντυπωσιακή διοργάνωση»

All Content

Βεζυρτζής: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ανθρώπους και συμφέροντα»

All Content - BusinessNews.gr

«Σπίτι μου ΙΙ»: Έως τις 31 Αυγούστου η συμβασιοποίηση εγκεκριμένων δανείων

All Content - BusinessNews.gr

Η Blackstone αποκτά τη Skroutz - Στα €635 εκατ. η αποτίμηση - Παραμένει CEO ο Γ. Χατζηγεωργίου

All Content - BusinessNews.gr

ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προς νέο ρεκόρ πωλήσεων φέτος - Στόχος οι 78.000 τόνοι

FleetNews

Η BYD στην κορυφή της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

FleetNews

Νέο Opel Corsa GSE: Στην… πρίζα με 281 HP

CSRΝews.gr

ECOCITY: Πραγματοποιήθηκε το Ecomobility Forum και η Τελετή Απονομής των Ecomobility Awards

CSRΝews.gr

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου

CSRΝews.gr

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Επενδύοντας στο wellness και τη βιωσιμότητα μέσα από τον Πολιτισμό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Γιατί o Όμιλος Ηeineken δεν λέει ονόματα και δεν ανησυχεί, ποιο είναι το Suez Group με τα 160 χρόνια διαδρομής και πώς ένα νομοσχέδιο «φόβισε» την Carrefour στην Ρουμανία
Γιατί o Όμιλος Ηeineken δεν λέει ονόματα και δεν ανησυχεί, ποιο είναι το Suez Group με τα 160 χρόνια διαδρομής και πώς ένα νομοσχέδιο «φόβισε» την Carrefour στην Ρουμανία 13/02/2026 - 07:41
Ποιος θα πάρει τα 24,3 εκατ. του Υπουργείου Οικονομικών, πού θα ανοίξει η New Yorker, τι προέκυψε από την εκδήλωση του Παύλου Μαρινάκη… 20/02/2026 - 15:32
Ποιος θα πάρει τα 24,3 εκατ. του Υπουργείου Οικονομικών, πού θα ανοίξει η New Yorker, τι προέκυψε από την εκδήλωση του Παύλου Μαρινάκη…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • OPEC: Σε χαμηλό άνω των 20 ετών η παραγωγή τον Απρίλιο (έρευνα Reuters)
    11/05/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημοσκόπηση ALCO: Χάνει μια μονάδα η ΝΔ, στο 22,8% - Στο 12,2 καταγράφεται το ΠΑΣΟΚ
    11/05/2026 - 20:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Καταβολή μικτού μερίσματος €0,11/μετοχή, από 26 Ιουνίου
    11/05/2026 - 20:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΤΑΔ: Προκήρυξε διαγωνισμούς για την παραχώρηση παραλιών στη Ρόδο
    11/05/2026 - 19:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι αγορές ενδέχεται να μην επιστρέψουν στην κανονικότητα μέχρι το 2027, προειδοποιεί η Aramco
    11/05/2026 - 19:38 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΗΠΑ: Ποια κορυφαία στελέχη εταιρειών θα συνοδεύσουν τον Ντόναλντ Τραμπ στην Κίνα
    11/05/2026 - 19:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κεραμέως: Επαγγελματικές ευκαιρίες και φορολογικά κίνητρα για να επιστρέψουν οι Έλληνες του εξωτερικού
    11/05/2026 - 18:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τουρκία: Απολογία Ιμάμογλου στη δίκη για «πολιτική κατασκοπεία»: «Σκουπίδια» το κατηγορητήριο, στερείται νομικής βάσης
    11/05/2026 - 18:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Γιατί ο χανταϊός των Άνδεων δεν είναι μια νέα Covid
    11/05/2026 - 18:17 ΚΟΣΜΟΣ
  • CrediaBank: Εξαγοράζει το 70% της Παντελάκης Χρηματιστηριακή έναντι 8,75 εκατ. ευρώ
    11/05/2026 - 17:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Super League: Η ΑΕΚ κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία της - Νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό
    10/05/2026 - 22:57 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Η Blackstone αποκτά τη Skroutz - Στα €635 εκατ. η αποτίμηση - Παραμένει CEO ο Γ. Χατζηγεωργίου
    11/05/2026 - 10:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προς νέο ρεκόρ πωλήσεων φέτος - Στόχος οι 78.000 τόνοι
    11/05/2026 - 07:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Ψηφιακό «μάτι» σε κάθε ΑΦΜ - Στο μικροσκόπιο καταθέσεις, ακίνητα και ηλεκτρονικές συναλλαγές
    11/05/2026 - 08:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι πρωτοβουλίες της Eurobank στο δημογραφικό ζήτημα της Ελλάδας
    11/05/2026 - 07:30 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Final-4 EuroLeague: Σημαντικές πληροφορίες για τους κατόχους εισιτηρίων

11/05/2026 - 17:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μιλγουόκι Μπακς: Διαθέσιμος για ανταλλαγή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

11/05/2026 - 17:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η εβδομάδα της Eurovision στην ΕΡΤ

11/05/2026 - 14:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ECOCITY: Πραγματοποιήθηκε το Ecomobility Forum και η Τελετή Απονομής των Ecomobility Awards

11/05/2026 - 14:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δυναμική συμμετοχή στον 2ο Πανελλαδικό και Παγκύπριο Διαγωνισμό Σχολικών Εφημερίδων και Δημοσιογραφίας «ΤΟ ΒΗΜΑ των Μαθητών»

11/05/2026 - 14:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου

11/05/2026 - 12:40
FleetNews
fleetnews.gr

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

11/05/2026 - 05:14
FleetNews
fleetnews.gr

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

11/05/2026 - 05:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo