Παρασκευή, 15 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στην ομάδα της Alpha Bank ο Π. Γεωργιόπουλος - Οι οργανωτικές αλλαγές και το μήνυμα Ψάλτη
Newsroom Newsroom
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
08/07/2025 · 19:45

Στην ομάδα της Alpha Bank ο Π. Γεωργιόπουλος - Οι οργανωτικές αλλαγές και το μήνυμα Ψάλτη

Η Alpha Bank εισέρχεται με αποφασιστικότητα στην επόμενη φάση της πορείας της. Χτίζουμε πάνω στα ισχυρά θεμέλια προόδου των τελευταίων ετών και επενδύουμε σε αυτά που πάντοτε αποτελούσαν το πιο πολύτιμο κεφάλαιό μας: τους Ανθρώπους μας και τη δέσμευσή τους για συνεχή εξέλιξη, δήλωσε ο ceo της τράπεζας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Κατά την τελευταία πενταετία, η Alpha Bank ολοκλήρωσε με επιτυχία μία σειρά από φιλόδοξους στρατηγικούς στόχους επισημαίνει ανακοίνωση της τράπεζας.

Η επιτυχία των προσπαθειών αυτών αντικατοπτρίζεται ήδη στα ισχυρά οικονομικά της αποτελέσματα αλλά και στον πελατοκεντρικό προσανατολισμό της, που αποτελεί πλέον βασικό πυλώνα της λειτουργίας της.

Προ πάντων ωστόσο, αναγνωρίζεται από την επενδυτική κοινότητα, καθόσον η Alpha Bank είναι η μόνη ελληνική Τράπεζα που έχει θεσμικό βασικό μέτοχο έναν από τους ισχυρότερους ευρωπαϊκούς τραπεζικούς ομίλους και έχει διπλασιάσει από την αρχή του έτους την κεφαλαιοποίησή της, σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στον τομέα αυτό μεταξύ των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Η Τράπεζα εισέρχεται πλέον στην επόμενη φάση της πορείας της, παραμένοντας προσηλωμένη στην περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής της δυναμικής, ώστε να επιτύχει τη δημιουργία ακόμη μεγαλύτερης αξίας για τους Μετόχους, τους Πελάτες, και τους Ανθρώπους της. Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα προχωρά σε στοχευμένες οργανωτικές αλλαγές, εστιάζοντας σε στρατηγικούς τομείς και αποσκοπώντας στην αξιοποίηση εσωτερικών συνεργειών, με στόχο:

• Τη στενότερη διασύνδεση των τεχνολογικών και ψηφιακών λειτουργιών για την ταχύτερη υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού, προκειμένου να καταστεί η πιο προηγμένη τεχνολογικά Τράπεζα στην Ελλάδα.

• Την επιτάχυνση του μετασχηματισμού στο Retail Banking, μέσω της αναβάθμισης των προϊοντικών προτάσεων και της παροχής υψηλής ποιότητας εμπειρίας στους βασικούς πελατειακούς τομείς.

• Την αξιοποίηση στρατηγικών ευκαιριών, επιχειρηματικών συνεργασιών και εξαγορών, με στόχο την ομαλή ένταξη νέων δραστηριοτήτων και την μεγιστοποίηση της αξίας που προσφέρουν.

• Τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας της οργανωτικής λειτουργίας, μέσω:

της επιτάχυνσης της λήψης αποφάσεων, με ενοποίηση περιοχών και περαιτέρω εκχώρηση αρμοδιοτήτων με την αντίστοιχη ανάληψη περιοχών ευθύνης,
της ενίσχυσης της διαλειτουργικής συνεργασίας, με κοινές διοικητικές δομές για ομάδες που καλούνται να συνεργάζονται πιο στενά.
Στο πλαίσιο αυτό, η οργανωτική δομή της Τράπεζας διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Ο Μιχάλης Τσαρμπόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Digital and Technology Officer και θα αναφέρεται στον Deputy CEO, ενώ τοποθετείται μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται οι τομείς Information Technology, Cyber Security, Group Data Management, Digital Banking, Central Procurement, καθώς και η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης και των νέων τεχνολογιών για την ενίσχυση της καινοτομίας.

Η δημιουργία του τομέα ευθύνης του Chief Digital and Technology Officer αποτελεί στρατηγική επιλογή για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού, την απλοποίηση των λειτουργιών και την αναβάθμιση της εμπειρίας, τόσο των Πελατών όσο και των Eργαζομένων της Τράπεζας, μέσα από ταχύτερες αποφάσεις και πιο στενή συνεργασία μεταξύ των συναρμόδιων ομάδων.

Καθώς η τεχνολογία δεν αποτελεί απλώς εργαλείο, αλλά βασικό πυλώνα βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης της Τράπεζας, ο κ. Τσαρμπόπουλος αναλαμβάνει, επίσης, να ηγηθεί της προσπάθειας για την ενσωμάτωση καινοτόμων λύσεων στον οργανισμό με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη.

Επιδίωξη είναι η βέλτιστη διαχείριση δεδομένων (Data Management), με στόχο αφενός τη συμμόρφωση με το ρυθμιστικό πλαίσιο BCBS239 αφετέρου δε την αξιοποίηση των δεδομένων ως πηγή αξίας, επιχειρηματικής εξέλιξης και βελτίωσης της εμπειρίας των Πελατών μας.

Ο Στέφανος Μυτιληναίος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Integration and Group Initiatives Officer και θα αναφέρεται στον Deputy CEO, ενώ παραμένει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας.

Η εμπειρία του αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου του Ομίλου. Στο πλαίσιο των νέων του αρμοδιοτήτων, ο κ. Μυτιληναίος αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποτελεσματική ενσωμάτωση εξαγοραζόμενων εταιρειών και δραστηριοτήτων, την υλοποίηση επιχειρηματικών συνεργασιών, καθώς και τη διερεύνηση και υποβολή προτάσεων για την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων και προϊόντων.

Παράλληλα, θα συνεργάζεται στενά με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, προκειμένου να διασφαλίζεται η οργανωτική και λειτουργική ετοιμότητα του Ομίλου για την υποδοχή και υποστήριξη κάθε νέας στρατηγικής πρωτοβουλίας.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief of Retail Client Strategies, αναφερόμενος απευθείας στον CEO, και τοποθετείται μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Η νέα αρχιτεκτονική στη Λιανική Τραπεζική δίνει έμφαση στην απλοποιημένη και προσωποποιημένη εμπειρία του Πελάτη, μέσω οριζόντιων λύσεων που αξιοποιούν τις δυνατότητες της τεχνολογίας και των δεδομένων, με στόχο να καταστήσουν την Alpha Bank την πρώτη επιλογή των Πελατών για κάθε τραπεζική ανάγκη.

Με πολυετή εμπειρία σε ηγετικές θέσεις στον τηλεπικοινωνιακό τομέα και με αποδεδειγμένη ικανότητα στον μετασχηματισμό μοντέλων εξυπηρέτησης πελατολογίου Λιανικής, ο κ. Γεωργιόπουλος αναλαμβάνει την υλοποίηση της στρατηγικής και τη συνέχιση του μετασχηματισμού του Retail Banking, δίνοντας περαιτέρω έμφαση στα high value segments, στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, και την διαμόρφωση στοχευμένων στρατηγικών για την παροχή μιας υψηλού επιπέδου προσωποποιημένης τραπεζικής εμπειρίας προς τον Πελάτη.

Στο πλαίσιο του ρόλου του, θα έχει μεταξύ άλλων την ευθύνη για τους τομείς Digital Sales, Customer Experience, Customer Value Management, Marketing and Public Relations, όπως και για τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, συμπεριλαμβανομένων των Call Centers. Θα συνεργάζεται στενά με τον Chief Digital and Technology Officer για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των Data Analytics, με σκοπό την ανάπτυξη πολυκαναλικών, στοχευμένων λύσεων που θα ενισχύσουν τις πωλήσεις, θα αυξήσουν τη ικανοποίηση των Πελατών και θα ενδυναμώσουν τη θέση της Τράπεζας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Η τοποθέτησή του σηματοδοτεί την επιλογή ενός σύγχρονου, εμπορικού και απόλυτα πελατοκεντρικού μοντέλου Retail Banking, το οποίο στηρίζεται σε δεδομένα, τεχνολογία, συνεργασία και βαθιά κατανόηση των αναγκών του Πελάτη.

Η Μαρία Παπαγεωργίου, έχοντας μια διανύσει μία μακρά πορεία στον οργανισμό και έχοντας υπηρετήσει σε όλα τα επίπεδα του Δικτύου Καταστημάτων, αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Retail Distribution Officer, αναφερόμενη απευθείας στον CEO. Η Alpha Bank ενισχύει τον ρόλο της πρώτης γραμμής, με στόχο την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των Πελατών και την ενδυνάμωση του Δικτύου. Στον νέο της ρόλο, η κυρία Παπαγεωργίου θα επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του Branch Network, καθώς και στην ανάπτυξη των μοντέλων εξέλιξης και ανάπτυξης των Εργαζόμενων στο Δίκτυο.

Δήλωση του CEO του Ομίλου Alpha Bank Βασίλη Ψάλτη

«Η Alpha Bank εισέρχεται με αποφασιστικότητα στην επόμενη φάση της πορείας της. Χτίζουμε πάνω στα ισχυρά θεμέλια προόδου των τελευταίων ετών και επενδύουμε σε αυτά που πάντοτε αποτελούσαν το πιο πολύτιμο κεφάλαιό μας: τους Ανθρώπους μας και τη δέσμευσή τους για συνεχή εξέλιξη.

Η στρατηγική ενίσχυση της Ανώτατης Διοικητικής μας Ομάδας αντανακλά την φιλοδοξία μας να διαμορφώσουμε μία Τράπεζα που θα λειτουργεί ακόμη πιο ευέλικτα, πιο πελατοκεντρικά και πιο αποτελεσματικά και θα δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη αξία για τους Μετόχους μας, τους Πελάτες μας και την ελληνική οικονομία.

Ο Μιχάλης Τσαρμπόπουλος και ο Στέφανος Μυτιληναίος είναι δύο καταξιωμένα στελέχη, με μακρά και ουσιαστική συνεισφορά στον Οργανισμό. Με την εργατικότητα, το ήθος και την οξυδέρκειά τους, έχουν αποδείξει επανειλημμένα την ικανότητά τους να φέρνουν αποτελέσματα και να καθοδηγούν με ασφάλεια τον Οργανισμό στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Την ίδια στιγμή, έχω την χαρά να καλωσορίσω στην Εκτελεστική μας Ομάδα τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο, ένα στέλεχος με εκτεταμένη εμπειρία στον μετασχηματισμό πελατοκεντρικών μοντέλων, στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και πέραν αυτού. Η στρατηγική του σκέψη, η οργανωτική του αποτελεσματικότητα και η αποδεδειγμένη ικανότητά του να φέρνει κοντά την τεχνολογία με την πραγματική εμπειρία του πελάτη, θα εμπλουτίσουν σημαντικά τη δυναμική μας στη Λιανική Τραπεζική.

Οι αλλαγές αυτές δεν αποτελούν μια τυπική αναδιοργάνωση, αλλά το αναγκαίο άλμα για μία τράπεζα σύγχρονη και δυναμική, με ισχυρά θεμέλια, που λειτουργεί με ταχύτητα και διαφάνεια, στηρίζει την επιχειρηματικότητα, επενδύει στους ανθρώπους της και δημιουργεί ευκαιρίες προόδου για όλους. Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διαχρονική υποστήριξή του, αλλά και την Εκτελεστική μας Ομάδα και όλους τους Aνθρώπους μας για την άοκνη προσπάθεια»

Ειδική Αναφορά στον Ισίδωρο Πάσσα

Ο Ισίδωρος Πάσσας αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από τη θέση του Chief of Retail Banking. Ο CEO του Ομίλου Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης, δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Ισίδωρο Πάσσα για τη σταθερή και ουσιαστική υπερδεκαετή του συμβολή στην πορεία της Alpha Bank Με υψηλό επαγγελματισμό, συνέπεια, και γνήσια φροντίδα για τους Ανθρώπους της πρώτης γραμμής, στήριξε τον Οργανισμό σε κρίσιμες περιόδους και συνέβαλε ουσιαστικά στον μετασχηματισμό του Δικτύου μας, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα στη Λιανική Τραπεζική.

Ο Ισίδωρος θα παραμείνει στο πλευρό της Διοικητικής Ομάδας το προσεχές διάστημα, διασφαλίζοντας την ομαλή διαδοχή και τη συνέχεια του έργου που έχει επιτελεστεί στο πλαίσιο της νέας οργανωτικής δομής της Λιανικής Τραπεζικής. Τον ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη, το καθημερινό του έργο και τη μέχρι σήμερα συνεισφορά του στα αποτελέσματα της Τράπεζας. Του εύχομαι, ειλικρινά, καλή επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του».

Η σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Alpha Bank διαμορφώνεται ως ακολούθως (σε ισχύ από 15.07.2025):

Πρόεδρος: • Βασίλης Ε. Ψάλτης, Chief Executive Officer

Μέλη:

Λάζαρος Α. Παπαγαρυφάλλου, Deputy CEO
Σπύρος Α. Ανδρονικάκης, Chief Risk Officer
Ιωάννης Μ. Εμίρης, Chief of Wholesale Banking
Νίκος Β. Σαλακάς, Chief of Corporate Center and General Counsel
Παναγιώτης K. Γεωργιόπουλος, Chief Retail Client Strategies Officer
Στέφανος Ν. Μυτιληναίος, Chief Integration and Group Initiatives Officer
Φραγκίσκη Γ. Μελίσσα, Chief Human Resources Officer
Γιώργος Β. Μιχαλόπουλος, Chief Wealth Management Officer
Βασίλης Γ. Κοσμάς, Chief Financial Officer
Μιχάλης Β. Τσαρμπόπουλος, Chief Digital and Technology Officer

Σύντομο βιογραφικό Π. Γεωργιόπουλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το University of Michigan, ΗΠΑ, στον τομέα Analytical Decision Making, μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο πανεπιστήμιο στον τομέα Manufacturing Engineering και πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Με σημαντική διαδρομή στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, έχει διακριθεί για την αποτελεσματική υλοποίηση πρωτοβουλιών μετασχηματισμού που ενίσχυσαν τη στρατηγική θέση και την ανταγωνιστικότητα των εταιρειών στις οποίες εργάστηκε.

Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, Διευθύνων Σύμβουλος της Nova, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Επικεφαλής Εμπορικών και Ψηφιακών Λειτουργιών της Vodafone, ενώ έχει υπηρετήσει σε ερευνητικές θέσεις σε πολυεθνικούς ομίλους, καθώς και σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλους ομίλους με έδρα τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Στη μέχρι σήμερα επαγγελματική του διαδρομή έχει πραγματοποιήσει σημαντικές εξαγορές και συγχωνεύσεις, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη.

  • ALPHA BANK
  • ·
  • ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
  • ·
  • ΨΑΛΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πρεμιέρα στα playoffs σήμερα για Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR-Μύκονο

All Content

Κουκ: «Αισθάνομαι θαυμάσια που θα παίξω στην Ελλάδα»

All Content - BusinessNews.gr

Alfa Pastry: «Ανοίγει φύλλο» στη Βόρεια Αμερική με όχημα τον Καναδά- Ρεκόρ τζίρου 77 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Elbisco: Τι απαντά για τις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη για την Εlite

All Content - BusinessNews.gr

YALCO: Σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης η εταιρεία - Επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης

All Content

DOPE: Νέα συνεργασία με το Milko

All Content

Στην CONCEPT PR η στρατηγική επικοινωνία της Miele Hellas

FleetNews

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

FleetNews

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

FleetNews

ΠΣΕΟ: Πρόταση θέσπισης «Διπλώματος Κινητικότητας»

All Content

Ρεάλ: Σε προχωρημένες επαφές με Γιούρτσεβεν

All Content

Όταν ο Μαρτίνεθ πήρε το Κόρατς το 1990 κόντρα στον Σκαριόλο με κορυφαίο τον.... Μοντέρο (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Helleniq Energy: Με «όπλο» τη διύλιση και τις ΑΠΕ «βλέπει» ισχυρό 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Η Ελλάδα έγινε παράδειγμα φορολογικής μεταρρύθμισης και δημοσιονομικής αντοχής

All Content - BusinessNews.gr

Trastor: Με ξένους επενδυτές και νέα deals η επόμενη μέρα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

FleetNews

ΣΕΑΑ: Με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα στην ΕΕ

FleetNews

BMW Group: Ισχυρό ξεκίνημα το Α’ τρίμηνο του 2026

CSRΝews.gr

624 ελληνικές ακτές πήραν Γαλάζια Σημαία – Η Ελλάδα 2η παγκοσμίως

CSRΝews.gr

Η Admiral χορηγός στους Αγώνες Special Olympics 2026

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και We4all: Ανανέωση συνεργασίας για 4η χρονιά με κοινό όραμα για το περιβάλλον και την κοινωνία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εθνική Τράπεζα: 15 χρόνια Business Seeds
Εθνική Τράπεζα: 15 χρόνια Business Seeds 08/07/2025 - 13:10
Alpha Bank: Ο σύλλογος προσωπικού χαιρετίζει τις οργανωτικές αλλαγές της τράπεζας - Η ανακοίνωση 09/07/2025 - 13:55
Alpha Bank: Ο σύλλογος προσωπικού χαιρετίζει τις οργανωτικές αλλαγές της τράπεζας - Η ανακοίνωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • BEYOND 2026: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας & καινοτομίας επιστρέφει στις 17–19 Ιουνίου
    15/05/2026 - 16:50 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΟΠΥΥ: Χαιρετίζει την εξάρθρωση κυκλώματος απάτης που αφορούσε εικονικές φυσικοθεραπείες
    15/05/2026 - 16:26 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σύσκεψη στη Λέσβο για τα μέτρα βιοασφάλειας απέναντι στον αφθώδη πυρετό
    15/05/2026 - 16:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θεσσαλονίκη: Στρατηγική συνεργασία ΑΠΘ και Texas A&M των ΗΠΑ
    15/05/2026 - 16:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Αντιτίθεται στη μετεγκατάσταση του Ναυτοδικείου Πειραιά
    15/05/2026 - 16:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Active: Διπλή βράβευση από την Huawei
    15/05/2026 - 15:59 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Καθορίζονται οι όροι και οι ρήτρες για τις συμβάσεις κοινωνικής αντιπαροχής
    15/05/2026 - 15:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.255,71 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 1,88%
    15/05/2026 - 15:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Διεθνείς αγορές: Πτώση καταγράφουν οι μετοχές
    15/05/2026 - 15:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Ιρανός ΥΠΕΞ δηλώνει ότι δεν έχει «καμία εμπιστοσύνη» στην Ουάσινγκτον για διαπραγματεύσεις
    15/05/2026 - 15:16 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΔΜΗΕ: Στο ένα ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών στην ΑΜΚ
    14/05/2026 - 19:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στουρνάρας: Αυξήσεις των επιτοκίων της ΕΚΤ αν οι πληθωριστικές πιέσεις είναι ισχυρές
    14/05/2026 - 18:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    14/05/2026 - 20:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: «Πράσινο φως» στην επένδυση της Metlen για την παραγωγή γαλλίου
    14/05/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Xiaomi: Παρουσίασε το REDMI A7 Pro, το πρώτο μοντέλο Pro της σειράς REDMI A
    14/05/2026 - 16:53 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

624 ελληνικές ακτές πήραν Γαλάζια Σημαία – Η Ελλάδα 2η παγκοσμίως

15/05/2026 - 13:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτσελόνα: Διαψεύδει τα σενάρια περί Πασκουάλ

15/05/2026 - 12:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Media & Magazine Days 2026: Η ΕΔΙΠΤ εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό για την αξία του έντυπου Τύπου

15/05/2026 - 12:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μουρ: «Ο Μυστακίδης αναβαθμίζει σχεδόν τα πάντα» (video)

15/05/2026 - 11:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Kevin+Marshall Athens: Νέα επικοινωνία για την σειρά φρουτοσαλατών Αγρόκηπος Χαλβατζή

15/05/2026 - 11:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Admiral χορηγός στους Αγώνες Special Olympics 2026

14/05/2026 - 14:04
FleetNews
fleetnews.gr

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

14/05/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

14/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo