Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στην ομάδα της Alpha Bank ο Π. Γεωργιόπουλος - Οι οργανωτικές αλλαγές και το μήνυμα Ψάλτη
Newsroom Newsroom
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
08/07/2025 · 19:45

Στην ομάδα της Alpha Bank ο Π. Γεωργιόπουλος - Οι οργανωτικές αλλαγές και το μήνυμα Ψάλτη

Η Alpha Bank εισέρχεται με αποφασιστικότητα στην επόμενη φάση της πορείας της. Χτίζουμε πάνω στα ισχυρά θεμέλια προόδου των τελευταίων ετών και επενδύουμε σε αυτά που πάντοτε αποτελούσαν το πιο πολύτιμο κεφάλαιό μας: τους Ανθρώπους μας και τη δέσμευσή τους για συνεχή εξέλιξη, δήλωσε ο ceo της τράπεζας.

Κατά την τελευταία πενταετία, η Alpha Bank ολοκλήρωσε με επιτυχία μία σειρά από φιλόδοξους στρατηγικούς στόχους επισημαίνει ανακοίνωση της τράπεζας.

Η επιτυχία των προσπαθειών αυτών αντικατοπτρίζεται ήδη στα ισχυρά οικονομικά της αποτελέσματα αλλά και στον πελατοκεντρικό προσανατολισμό της, που αποτελεί πλέον βασικό πυλώνα της λειτουργίας της.

Προ πάντων ωστόσο, αναγνωρίζεται από την επενδυτική κοινότητα, καθόσον η Alpha Bank είναι η μόνη ελληνική Τράπεζα που έχει θεσμικό βασικό μέτοχο έναν από τους ισχυρότερους ευρωπαϊκούς τραπεζικούς ομίλους και έχει διπλασιάσει από την αρχή του έτους την κεφαλαιοποίησή της, σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στον τομέα αυτό μεταξύ των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Η Τράπεζα εισέρχεται πλέον στην επόμενη φάση της πορείας της, παραμένοντας προσηλωμένη στην περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής της δυναμικής, ώστε να επιτύχει τη δημιουργία ακόμη μεγαλύτερης αξίας για τους Μετόχους, τους Πελάτες, και τους Ανθρώπους της. Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα προχωρά σε στοχευμένες οργανωτικές αλλαγές, εστιάζοντας σε στρατηγικούς τομείς και αποσκοπώντας στην αξιοποίηση εσωτερικών συνεργειών, με στόχο:

• Τη στενότερη διασύνδεση των τεχνολογικών και ψηφιακών λειτουργιών για την ταχύτερη υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού, προκειμένου να καταστεί η πιο προηγμένη τεχνολογικά Τράπεζα στην Ελλάδα.

• Την επιτάχυνση του μετασχηματισμού στο Retail Banking, μέσω της αναβάθμισης των προϊοντικών προτάσεων και της παροχής υψηλής ποιότητας εμπειρίας στους βασικούς πελατειακούς τομείς.

• Την αξιοποίηση στρατηγικών ευκαιριών, επιχειρηματικών συνεργασιών και εξαγορών, με στόχο την ομαλή ένταξη νέων δραστηριοτήτων και την μεγιστοποίηση της αξίας που προσφέρουν.

• Τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας της οργανωτικής λειτουργίας, μέσω:

της επιτάχυνσης της λήψης αποφάσεων, με ενοποίηση περιοχών και περαιτέρω εκχώρηση αρμοδιοτήτων με την αντίστοιχη ανάληψη περιοχών ευθύνης,
της ενίσχυσης της διαλειτουργικής συνεργασίας, με κοινές διοικητικές δομές για ομάδες που καλούνται να συνεργάζονται πιο στενά.
Στο πλαίσιο αυτό, η οργανωτική δομή της Τράπεζας διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Ο Μιχάλης Τσαρμπόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Digital and Technology Officer και θα αναφέρεται στον Deputy CEO, ενώ τοποθετείται μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται οι τομείς Information Technology, Cyber Security, Group Data Management, Digital Banking, Central Procurement, καθώς και η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης και των νέων τεχνολογιών για την ενίσχυση της καινοτομίας.

Η δημιουργία του τομέα ευθύνης του Chief Digital and Technology Officer αποτελεί στρατηγική επιλογή για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού, την απλοποίηση των λειτουργιών και την αναβάθμιση της εμπειρίας, τόσο των Πελατών όσο και των Eργαζομένων της Τράπεζας, μέσα από ταχύτερες αποφάσεις και πιο στενή συνεργασία μεταξύ των συναρμόδιων ομάδων.

Καθώς η τεχνολογία δεν αποτελεί απλώς εργαλείο, αλλά βασικό πυλώνα βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης της Τράπεζας, ο κ. Τσαρμπόπουλος αναλαμβάνει, επίσης, να ηγηθεί της προσπάθειας για την ενσωμάτωση καινοτόμων λύσεων στον οργανισμό με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη.

Επιδίωξη είναι η βέλτιστη διαχείριση δεδομένων (Data Management), με στόχο αφενός τη συμμόρφωση με το ρυθμιστικό πλαίσιο BCBS239 αφετέρου δε την αξιοποίηση των δεδομένων ως πηγή αξίας, επιχειρηματικής εξέλιξης και βελτίωσης της εμπειρίας των Πελατών μας.

Ο Στέφανος Μυτιληναίος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Integration and Group Initiatives Officer και θα αναφέρεται στον Deputy CEO, ενώ παραμένει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας.

Η εμπειρία του αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου του Ομίλου. Στο πλαίσιο των νέων του αρμοδιοτήτων, ο κ. Μυτιληναίος αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποτελεσματική ενσωμάτωση εξαγοραζόμενων εταιρειών και δραστηριοτήτων, την υλοποίηση επιχειρηματικών συνεργασιών, καθώς και τη διερεύνηση και υποβολή προτάσεων για την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων και προϊόντων.

Παράλληλα, θα συνεργάζεται στενά με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, προκειμένου να διασφαλίζεται η οργανωτική και λειτουργική ετοιμότητα του Ομίλου για την υποδοχή και υποστήριξη κάθε νέας στρατηγικής πρωτοβουλίας.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief of Retail Client Strategies, αναφερόμενος απευθείας στον CEO, και τοποθετείται μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Η νέα αρχιτεκτονική στη Λιανική Τραπεζική δίνει έμφαση στην απλοποιημένη και προσωποποιημένη εμπειρία του Πελάτη, μέσω οριζόντιων λύσεων που αξιοποιούν τις δυνατότητες της τεχνολογίας και των δεδομένων, με στόχο να καταστήσουν την Alpha Bank την πρώτη επιλογή των Πελατών για κάθε τραπεζική ανάγκη.

Με πολυετή εμπειρία σε ηγετικές θέσεις στον τηλεπικοινωνιακό τομέα και με αποδεδειγμένη ικανότητα στον μετασχηματισμό μοντέλων εξυπηρέτησης πελατολογίου Λιανικής, ο κ. Γεωργιόπουλος αναλαμβάνει την υλοποίηση της στρατηγικής και τη συνέχιση του μετασχηματισμού του Retail Banking, δίνοντας περαιτέρω έμφαση στα high value segments, στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, και την διαμόρφωση στοχευμένων στρατηγικών για την παροχή μιας υψηλού επιπέδου προσωποποιημένης τραπεζικής εμπειρίας προς τον Πελάτη.

Στο πλαίσιο του ρόλου του, θα έχει μεταξύ άλλων την ευθύνη για τους τομείς Digital Sales, Customer Experience, Customer Value Management, Marketing and Public Relations, όπως και για τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, συμπεριλαμβανομένων των Call Centers. Θα συνεργάζεται στενά με τον Chief Digital and Technology Officer για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των Data Analytics, με σκοπό την ανάπτυξη πολυκαναλικών, στοχευμένων λύσεων που θα ενισχύσουν τις πωλήσεις, θα αυξήσουν τη ικανοποίηση των Πελατών και θα ενδυναμώσουν τη θέση της Τράπεζας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Η τοποθέτησή του σηματοδοτεί την επιλογή ενός σύγχρονου, εμπορικού και απόλυτα πελατοκεντρικού μοντέλου Retail Banking, το οποίο στηρίζεται σε δεδομένα, τεχνολογία, συνεργασία και βαθιά κατανόηση των αναγκών του Πελάτη.

Η Μαρία Παπαγεωργίου, έχοντας μια διανύσει μία μακρά πορεία στον οργανισμό και έχοντας υπηρετήσει σε όλα τα επίπεδα του Δικτύου Καταστημάτων, αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Retail Distribution Officer, αναφερόμενη απευθείας στον CEO. Η Alpha Bank ενισχύει τον ρόλο της πρώτης γραμμής, με στόχο την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των Πελατών και την ενδυνάμωση του Δικτύου. Στον νέο της ρόλο, η κυρία Παπαγεωργίου θα επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του Branch Network, καθώς και στην ανάπτυξη των μοντέλων εξέλιξης και ανάπτυξης των Εργαζόμενων στο Δίκτυο.

Δήλωση του CEO του Ομίλου Alpha Bank Βασίλη Ψάλτη

«Η Alpha Bank εισέρχεται με αποφασιστικότητα στην επόμενη φάση της πορείας της. Χτίζουμε πάνω στα ισχυρά θεμέλια προόδου των τελευταίων ετών και επενδύουμε σε αυτά που πάντοτε αποτελούσαν το πιο πολύτιμο κεφάλαιό μας: τους Ανθρώπους μας και τη δέσμευσή τους για συνεχή εξέλιξη.

Η στρατηγική ενίσχυση της Ανώτατης Διοικητικής μας Ομάδας αντανακλά την φιλοδοξία μας να διαμορφώσουμε μία Τράπεζα που θα λειτουργεί ακόμη πιο ευέλικτα, πιο πελατοκεντρικά και πιο αποτελεσματικά και θα δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη αξία για τους Μετόχους μας, τους Πελάτες μας και την ελληνική οικονομία.

Ο Μιχάλης Τσαρμπόπουλος και ο Στέφανος Μυτιληναίος είναι δύο καταξιωμένα στελέχη, με μακρά και ουσιαστική συνεισφορά στον Οργανισμό. Με την εργατικότητα, το ήθος και την οξυδέρκειά τους, έχουν αποδείξει επανειλημμένα την ικανότητά τους να φέρνουν αποτελέσματα και να καθοδηγούν με ασφάλεια τον Οργανισμό στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Την ίδια στιγμή, έχω την χαρά να καλωσορίσω στην Εκτελεστική μας Ομάδα τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο, ένα στέλεχος με εκτεταμένη εμπειρία στον μετασχηματισμό πελατοκεντρικών μοντέλων, στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και πέραν αυτού. Η στρατηγική του σκέψη, η οργανωτική του αποτελεσματικότητα και η αποδεδειγμένη ικανότητά του να φέρνει κοντά την τεχνολογία με την πραγματική εμπειρία του πελάτη, θα εμπλουτίσουν σημαντικά τη δυναμική μας στη Λιανική Τραπεζική.

Οι αλλαγές αυτές δεν αποτελούν μια τυπική αναδιοργάνωση, αλλά το αναγκαίο άλμα για μία τράπεζα σύγχρονη και δυναμική, με ισχυρά θεμέλια, που λειτουργεί με ταχύτητα και διαφάνεια, στηρίζει την επιχειρηματικότητα, επενδύει στους ανθρώπους της και δημιουργεί ευκαιρίες προόδου για όλους. Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διαχρονική υποστήριξή του, αλλά και την Εκτελεστική μας Ομάδα και όλους τους Aνθρώπους μας για την άοκνη προσπάθεια»

Ειδική Αναφορά στον Ισίδωρο Πάσσα

Ο Ισίδωρος Πάσσας αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από τη θέση του Chief of Retail Banking. Ο CEO του Ομίλου Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης, δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Ισίδωρο Πάσσα για τη σταθερή και ουσιαστική υπερδεκαετή του συμβολή στην πορεία της Alpha Bank Με υψηλό επαγγελματισμό, συνέπεια, και γνήσια φροντίδα για τους Ανθρώπους της πρώτης γραμμής, στήριξε τον Οργανισμό σε κρίσιμες περιόδους και συνέβαλε ουσιαστικά στον μετασχηματισμό του Δικτύου μας, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα στη Λιανική Τραπεζική.

Ο Ισίδωρος θα παραμείνει στο πλευρό της Διοικητικής Ομάδας το προσεχές διάστημα, διασφαλίζοντας την ομαλή διαδοχή και τη συνέχεια του έργου που έχει επιτελεστεί στο πλαίσιο της νέας οργανωτικής δομής της Λιανικής Τραπεζικής. Τον ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη, το καθημερινό του έργο και τη μέχρι σήμερα συνεισφορά του στα αποτελέσματα της Τράπεζας. Του εύχομαι, ειλικρινά, καλή επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του».

Η σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Alpha Bank διαμορφώνεται ως ακολούθως (σε ισχύ από 15.07.2025):

Πρόεδρος: • Βασίλης Ε. Ψάλτης, Chief Executive Officer

Μέλη:

Λάζαρος Α. Παπαγαρυφάλλου, Deputy CEO
Σπύρος Α. Ανδρονικάκης, Chief Risk Officer
Ιωάννης Μ. Εμίρης, Chief of Wholesale Banking
Νίκος Β. Σαλακάς, Chief of Corporate Center and General Counsel
Παναγιώτης K. Γεωργιόπουλος, Chief Retail Client Strategies Officer
Στέφανος Ν. Μυτιληναίος, Chief Integration and Group Initiatives Officer
Φραγκίσκη Γ. Μελίσσα, Chief Human Resources Officer
Γιώργος Β. Μιχαλόπουλος, Chief Wealth Management Officer
Βασίλης Γ. Κοσμάς, Chief Financial Officer
Μιχάλης Β. Τσαρμπόπουλος, Chief Digital and Technology Officer

Σύντομο βιογραφικό Π. Γεωργιόπουλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το University of Michigan, ΗΠΑ, στον τομέα Analytical Decision Making, μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο πανεπιστήμιο στον τομέα Manufacturing Engineering και πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Με σημαντική διαδρομή στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, έχει διακριθεί για την αποτελεσματική υλοποίηση πρωτοβουλιών μετασχηματισμού που ενίσχυσαν τη στρατηγική θέση και την ανταγωνιστικότητα των εταιρειών στις οποίες εργάστηκε.

Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, Διευθύνων Σύμβουλος της Nova, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Επικεφαλής Εμπορικών και Ψηφιακών Λειτουργιών της Vodafone, ενώ έχει υπηρετήσει σε ερευνητικές θέσεις σε πολυεθνικούς ομίλους, καθώς και σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλους ομίλους με έδρα τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Στη μέχρι σήμερα επαγγελματική του διαδρομή έχει πραγματοποιήσει σημαντικές εξαγορές και συγχωνεύσεις, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη.

  • ALPHA BANK
  • ·
  • ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
  • ·
  • ΨΑΛΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πραγματικά δυνατοί, ήταν μια καλή αντίδραση για εμάς»

All Content

Έτσι συνέτριψε ο Ολυμπιακός τη Βίρτους Μπολόνια (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ισοπεδωτικός ο Ολυμπιακός, 109-77 τη Βίρτους Μπολόνια

All Content

Ανάσα για Μπαρτσελόνα 97-91 την Μπασκόνια στη Βιτόρια (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών - Διευκρινίσεις γ.γ. Εμπορίου και εγκύκλιος

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εθνική Τράπεζα: 15 χρόνια Business Seeds
Εθνική Τράπεζα: 15 χρόνια Business Seeds 08/07/2025 - 13:10
Alpha Bank: Ο σύλλογος προσωπικού χαιρετίζει τις οργανωτικές αλλαγές της τράπεζας - Η ανακοίνωση 09/07/2025 - 13:55
Alpha Bank: Ο σύλλογος προσωπικού χαιρετίζει τις οργανωτικές αλλαγές της τράπεζας - Η ανακοίνωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες-Μιλάνο-Κορτίνα: Ο φόρος τιμής στον Τζιόρτζιο Αρμάνι και οι διαδηλώσεις
    06/02/2026 - 22:31 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
    06/02/2026 - 22:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει 9 Φεβρουαρίου το σύστημα για διορθώσεις και συμπληρώσεις σε αιτήσεις γεωργών και κτηνοτρόφων
    06/02/2026 - 20:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τι απαντά η Αννα Στρατινάκη για την παραίτησή της και την υπόθεση Παναγόπουλου
    06/02/2026 - 20:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Κυρώσεις σε 15 οντότητες και 14 πλοία για παράνομο εμπόριο ιρανικού πετρελαίου
    06/02/2026 - 20:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    06/02/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Τραπ κατέβασε το απαράδεκτο βίντεο με τους Ομπάμα – Aναρτήθηκε «κατά λάθος» από... συνεργάτη
    06/02/2026 - 19:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μπλε Κέδρος: Απέκτησε δύο διατηρητέα ακίνητα έναντι 1,09 εκατ. ευρώ
    06/02/2026 - 19:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε το 20ό πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας - Οι στόχοι
    06/02/2026 - 18:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς
    06/02/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Υπόθεση Παναγόπουλου: Εκτός ΕΡΤ ο Κακούσης - Η ανάρτηση του
    06/02/2026 - 10:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές
    06/02/2026 - 08:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Euroins Ελλάδος: Επιθεωρητής Πωλήσεων Β. Ελλάδος ο κ. Γιώργος Κυριακίδης
    06/02/2026 - 13:29 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Συμμαχία CENTRIC – TEN Brinke για επένδυση στο Ελληνικό
    06/02/2026 - 08:37 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Vodafone Ελλάδος: Περισσότερα έσοδα, κέρδη από υπηρεσίες και νέοι στρατηγικοί άξονες
    06/02/2026 - 09:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πραγματικά δυνατοί, ήταν μια καλή αντίδραση για εμάς»

06/02/2026 - 22:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανάσα για Μπαρτσελόνα 97-91 την Μπασκόνια στη Βιτόρια (vid)

06/02/2026 - 21:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo