Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤτΕ: Περισσότεροι από 1,2 εκατ. ταξιδιώτες στην Ελλάδα το πρώτο δίμηνο του 2023
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
21/04/2023 · 14:40

ΤτΕ: Περισσότεροι από 1,2 εκατ. ταξιδιώτες στην Ελλάδα το πρώτο δίμηνο του 2023

Ανοδο 83,5% σε σχέση με πέρυσι εμφανίζει η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση στη χώρα το διάστημα Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου. Αντίστοιχη η αύξηση των εισπράξεων, στα 106,8 εκατ. το ταξιδιωτικό πλεόνασμα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο το Φεβρουάριο του 2023 εμφάνισε πλεόνασμα 106,8 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 54,9 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2022.

Ειδικότερα, αύξηση κατά 80,9% κατέγραψαν το Φεβρουάριο του 2023 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 241,1 εκατ. ευρώ, έναντι 133,3 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2022, ενώ αύξηση κατά 71,2% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Φεβρουάριος 2023: 134,3 εκατ. ευρώ, Φεβρουάριος 2022: 78,4 εκατ. ευρώ).

Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 80,6%, καθώς και της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 0,2%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 4,6% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 32,9% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 133,1 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 98,9 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2022. Αύξηση κατά 201,5 εκατ. ευρώ (76,4%) παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 465,3 εκατ. ευρώ, ενώ αύξηση κατά 167,4 εκατ. ευρώ (101,5%) παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 332,2 εκατ. ευρώ. Η άνοδος των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 83,5%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι μειώθηκε κατά 3,8%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 2,8% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 22,4% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Ταξιδιωτικές εισπράξεις

Το Φεβρουάριο του 2023, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 80,9% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022. Αναλυτικότερα, αύξηση κατά 32,5% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 102,8 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 αυξήθηκαν κατά 148,5% (Φεβρουάριος 2023: 137,9 εκατ. ευρώ, Φεβρουάριος 2022: 55,5 εκατ. ευρώ).

Η άνοδος των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 42,9% (Φεβρουάριος 2023: 87,1 εκατ. ευρώ, Φεβρουάριος 2022: 61,0 εκατ. ευρώ), καθώς οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκαν κατά 5,6% στα 15,7 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών από τη ζώνη του ευρώ, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 8,8% και διαμορφώθηκαν στα 17,6 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 278,0% και διαμορφώθηκαν στα 32,5 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, άνοδο κατά 58,1% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 17,6 εκατ. ευρώ, καθώς κι αυτές από τις ΗΠΑ κατά 159,0% στα 20,3 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τη Ρωσία σημείωσαν πτώση κατά 80,3% και διαμορφώθηκαν στα 0,6 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 76,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022 και διαμορφώθηκαν στα 465,3 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 28,1%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 197,9 εκατ. ευρώ, καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 κατά 145,0%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 266,8 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 167,9 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 37,1%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ εμφάνισαν μείωση κατά 6,2% και διαμορφώθηκαν στα 30,0 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 2,3% και διαμορφώθηκαν στα 39,9 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 240,4% και διαμορφώθηκαν στα 44,6 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, άνοδο κατά 52,7% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 37,8 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 86,9% και διαμορφώθηκαν στα 28,4 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 76,8% και διαμορφώθηκαν στα 1,0 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση το Φεβρουάριο του 2023 διαμορφώθηκε σε 572,6 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 80,6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 85,5% σε σύγκριση με το Φεβρουάριο του 2022 και αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών κατά 79,0%. Η αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης προήλθε από την άνοδο της ταξιδιωτικής κίνησης τόσο από τις χώρες της ΕΕ-27 κατά 37,1% όσο και από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 κατά 143,2%. Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε σε 174,0 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 46,1%. Άνοδο κατά 21,2% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ, η οποία διαμορφώθηκε σε 82,2 χιλ. ταξιδιώτες. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε μείωση κατά 1,2% και διαμορφώθηκε σε 41,2 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 347,7% σε 45,5 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 71,3% και διαμορφώθηκε σε 39,5 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τις ΗΠΑ κατά 265,1% σε 21,9 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 84,6% και διαμορφώθηκε σε 0,8 χιλ. ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 83,5% και διαμορφώθηκε σε 1.208,1 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 658,4 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2022. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 77,0%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 107,9%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε σε 550,4 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 43,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 αυξήθηκε κατά 140,1% και διαμορφώθηκε σε 657,7 χιλ. ταξιδιώτες.

Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 43,0%, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 43,4%. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε αύξηση κατά 10,3% και διαμορφώθηκε σε 105,9 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 196,2% και διαμορφώθηκε σε 76,9 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ 27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 75,4% και διαμορφώθηκε σε 99,0 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 121,0% σε 37,0 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 72,9% και διαμορφώθηκε σε 2,0 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πρώτη ήττα για την Μπασκόνια στη Liga Endesa πριν τον Παναθηναϊκό - Σαρωτικές Βαλένθια, Μπανταλόνα (vids)

All Content

Απρόσμενη ήττα για τη Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό, 77-82 από την Πετκίμ - Νίκη της Μπεσίκτας

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Αμφιβολίες για την επάρκεια φυσικού αερίου στην Ευρώπη – Ανάγκη για μακροπρόθεσμες συμφωνίες LNG

All Content - BusinessNews.gr

Στα 52,3 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές των ελληνικών αλκοολούχων ποτών το πρώτο εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Τέσσερα χρόνια οι «ταύροι» στις αγορές- Υπεραποδίδει το ΧΑ σε σχέση με τις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές

All Content

Παράταση στο spec για τις «Νταντάδες της γειτονιάς»

All Content

Η Beau Domaine στην ελληνική αγορά

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τις 300 νίκες στο πρωτάθλημα

All Content

Ομπράντοβιτς για Σλούκα-Ναν: «Όλοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Γκοργκόλης: «Γκαζώνει» στην αγορά δικύκλου με μερίδιο 31% και ηγετική θέση για 16η συνεχή χρονιά - Ξεπέρασε τα 83 εκατ. ο τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

Υδατοκαλλιέργεια: Εξαγωγές 672 εκατ. ευρώ και επενδύσεις στην ευζωία των ψαριών

All Content - BusinessNews.gr

«Κόκκινα» δάνεια: Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες – Επανυπολογισμός οφειλών, περιορισμός πλειστηριασμών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Αυστρία: Σοβαρή μείωση της συγκομιδής φρούτων και λαχανικών μετά την ξηρασία του καλοκαιριού

CSRΝews.gr

Μαδρίτη-LDES Council: Η αποθήκευση μακράς διάρκειας ως άμεση και αναγκαία υποδομή ενεργειακής ασφάλειας

CSRΝews.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαράσσει νέα στρατηγική για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ξεκίνησαν οι πτήσεις προς Ελλάδα της low budget βρετανικής αεροπορικής εταιρείας Jet2
Ξεκίνησαν οι πτήσεις προς Ελλάδα της low budget βρετανικής αεροπορικής εταιρείας Jet2 18/04/2023 - 09:49
Tο τριήμερο της Πρωτομαγιάς σηματοδοτεί την έναρξη της τουριστικής σεζόν στη χώρα 22/04/2023 - 08:47
Tο τριήμερο της Πρωτομαγιάς σηματοδοτεί την έναρξη της τουριστικής σεζόν στη χώρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    18/10/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θεοδωρικάκος: Λύσεις στα αιτήματα των λαϊκών αγορών με επίκεντρο τον καταναλωτή
    18/10/2026 - 14:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συγκίνηση στη Νίκαια για το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη
    18/10/2026 - 14:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Eurowings: Περικοπές πτήσεων λόγω έλλειψης κηροζίνης
    18/10/2026 - 13:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προσβάσιμος τουρισμός: Δικαίωμα για όλους, ευκαιρία για την ελληνική οικονομία
    18/10/2026 - 13:25 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΟΟΣΑ: Ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική Δικαιοσύνη, οι θετικές επιδόσεις και οι αναφορές στις καλές πρακτικές της Ελλάδας
    18/10/2026 - 13:09 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΥΠΑΑΤ: 315 επενδυτικά σχέδια ύψους 329,6 εκατ. ευρώ στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα
    18/10/2026 - 12:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει πλέον ισχυρή φωνή στην Ευρώπη
    18/10/2026 - 11:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στα 52,3 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές των ελληνικών αλκοολούχων ποτών το πρώτο εξάμηνο του 2026
    18/10/2026 - 11:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παπαστεργίου: Η ασφάλεια των παιδιών μας στον δρόμο είναι ευθύνη όλων μας και σταθερή προτεραιότητά μας
    18/10/2026 - 11:08 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Απορροφάται το 50% της αύξησης στο πετρέλαιο θέρμανσης με τις επιδοτήσεις κράτους και διυλιστηρίων
    18/10/2026 - 10:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eurowings: Περικοπές πτήσεων λόγω έλλειψης κηροζίνης
    18/10/2026 - 13:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΕ: Σημαντική πρόοδος στην Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
    18/10/2026 - 09:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παπαστεργίου: Η ασφάλεια των παιδιών μας στον δρόμο είναι ευθύνη όλων μας και σταθερή προτεραιότητά μας
    18/10/2026 - 11:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στα 52,3 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές των ελληνικών αλκοολούχων ποτών το πρώτο εξάμηνο του 2026
    18/10/2026 - 11:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Απρόσμενη ήττα για τη Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό, 77-82 από την Πετκίμ - Νίκη της Μπεσίκτας

18/10/2026 - 20:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2026-27: Οι βασικές πεντάδες των 30 ομάδων

18/10/2026 - 20:07
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Αυστρία: Σοβαρή μείωση της συγκομιδής φρούτων και λαχανικών μετά την ξηρασία του καλοκαιριού

16/10/2026 - 14:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το νέο app του ΣΠΟΡ FM TV πλέον διαθέσιμο

16/10/2026 - 14:12
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαδρίτη-LDES Council: Η αποθήκευση μακράς διάρκειας ως άμεση και αναγκαία υποδομή ενεργειακής ασφάλειας

16/10/2026 - 14:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Στο Λονδίνο για τη ζωντανή εμφάνιση της Mariah Carey θα ταξιδέψει ένας τυχερός ακροατής

16/10/2026 - 13:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo